papasakokit mamytes panasius savo mazyliu iprocius
mano mazylis, viska kisa i burnyte, kumstuka, pirstukus, kaldryte, net ranksluoscio kampa, ant kurio paguldau, viskas keliauja ten pat:) aisku, kai tik pamatau su tuo kovoju, bet beviltiska
papasakokit mamytes panasius savo mazyliu iprocius
ka cia pasakoti,visi mazyliai ta pati daro
Visi vaikuciai juk ta pati daro.
musiske irgi kas pakliuvo tas i burna
Mes irgi viską turim paragaut.
musu dukryte irgi viska ragauja ka tik turi rankoje,ka pasiekia
mano vaikas lygiai taip pat viska kemsa i burna, kolkas skaniausi kumstukai ir seilinukas
mano taip pat viską kas pakliuva po ranka kyšasi
o beragaudami ar nepersistengia? nepradeda ziaukcioti ar pan. nes mum ir taip pasitaiko, kad per giliai pirstukai sulenda
QUOTE(strashylka @ 2008 10 02, 20:44) o beragaudami ar nepersistengia? nepradeda ziaukcioti ar pan. nes mum ir taip pasitaiko, kad per giliai pirstukai sulenda buna kad persistengia, tada istraukiu, bet siaip viska kas nepukuota ir svaru, leidziu ragauti, nes mano merginai dar tik 5 men, susipazysta su aplinka
Na cia visi vaikuciai taip bando pazinti aplinka
mes irgi viska ragaujam, netkai valgomMP kumstukas atsiduria burnytej.
mum irgi kartais taip buna, kad ir sosis ir kumstukas telpa
Ir ilgai dar keliaus viskas burnyten
Mano vyresnelis virs 2metuku, bet vis dar kisasi tam tikrus daiktus i burnyte - ypac lauke - kastonus, giliukus, pagaliukus... Baisiausias etapas, kuris jau baigesi, buvo kai jis, kaip paklaikes, rinkdavo cigareciu bikus ir dedavos burnyten. Numirt galima
Cia visu vaiku toks pazinimas ir supratimas supancio pasaulio, bet baisiausiai kai vaikai pradeda ragauti ziogelius, vabzdzius, kirmeles
nu jo... cia biskiuka negerai, na bet kaip sakoma viskas pergyvenama kad tik tokios bedos... tai butu
Retas lelius nekiša į burnytę
na taip,kiša tai viską,atrodo jau taip bandau apsaugoti nuo pavojingų mažų daiktų,bet iš kažkur ant sofos atsirado 2 centai,tai mano mažė iš karto juos pamatė,ir,aišku,įsidėjo į burna ir paspringo :blink:gerai,kad vyrui pakračius tie centai iškrito,bet siaubo tai abu turėjom
Na maniskiui dar tik trys men.. tai nieko kenksmingo kolkas nepasiekia... pasitenkina barskaliuku ir kumstuku
Manau, kad mazuliukai taip tyrineja pasauli, tat leidziu viska jai bandyti ragauti, grauzti ir pan.
Oi mano sunelis ir viska i burnyte kisa,bet nematau cia nieko blogo,juk vaikuciai taip susipazysta su pasauliu,jiems reikia viska paragauti
Sveikutes,
O ka jusu mazyliai keisciausio buvo i burnyte nusinese?? Girdejau, kad vasara ant zolytes ir sunu kakuciu kartais paciumpa
Visi mes turbut to pacio likimo...
Maniškis tai jau išragavo viską, kas tik įmanoma
Mano dukrytei jau greitai bus keturi menesiukai, tai jau kisa i burnyte viska kas papuola, barskuti, seilinuka, o labiausiai patinka kumstukai, kartais net du bando susikisti, tai labai juokingai atrodo
mano katinas ir rankytes i burnyte kisa nespeja atsikelt po miegelio o rankos jau burnoje
mes taip pat
viskas kas po rankom keliauja i burnyte, arba dar jei kas netoli guli, tai butinai pasieks ir isikis
Pas mus kupstukas ir pirstukai jau senai keliauja i burnyte
mano mergyte nededa žaisliuku i burnyte nors jau manau turetu jai idedu i rankyte palaiko ir meta nors rankas grauže ar verteu sunerimti?nes tokio amziaus vaikai jau grauže zaisliukus
Nepergyvenkit del tokiu nereiksmingu smulkmenu
mano mazajai irgi labiau rankytes skanesnes nei kramtukai,galvoju gal del to kad jau viena dantuka turime ir dar vienas jau nori islysti
gal ir tikrai nera ko jaudinasi tiesiog neramu kad kiti jau zaidzia zaisliukais ragauja juos o mes ne
Prades dantenas niezteti ir prades grauzti. Pamatysi, ir dap kaip graus. O kad savo kumstuka grauzia, tai ir maniske taip darydavo, jai dienos metu visai ciulptuko nerikedavo, pastoviai kumstuku uzsikisus budavo. Kumstuka greiciau pamirs, negu butu pamirsus ciulptuka
pas mus i burnyte keliauja viskas kas tik jam po ranka papuola
mums ir nelabai patinka zialsiukai mums labiau rankytes tad nesijaudink visi vaikai skirtingi ir daro skirtingai
mano mazius irgi i burna traukia viska kas papuola ir merliuka, ir zaisliukus, ir pleduka, buna ir mano ranka pasiciumpa
QUOTE(selena_888 @ 2008 11 25, 16:32) Pas mus kupstukas ir pirstukai jau senai keliauja i burnyte Aha ir nuseilioja viską, ką tik paima
Pas mus ir - viskas, kas netoliese - burnytej
Mes i burnyte dedam viska, kas po ranka, bet skaniausi, vis vien, yra pirstukai
Mano mazutes kumstukai irgi burnytej
Tai visas kumstis,tai nykstys..ir seiles upeliais teka QUOTE(spicykimmy @ 2008 12 04, 11:30) mano mazius irgi i burna traukia viska kas papuola ir merliuka, ir zaisliukus, ir pleduka, buna ir mano ranka pasiciumpa
maniske taip pat ka tik randa iskart i burnyte kisa
manoji taip pat neseniai atrado, kad kumstukas burnytej - labai skanu
Pas mus irgi viskas keliauja burnytėn,skaniausi kumštukai,bet dar labai patinka merliukas
Ir dar kaip keliauja
maniske dar nevaiksto pati, tai aciu dievui dar nezino kas tie akmenukai ir lapeliai, bet jauciu tuoj tuoj ir mes pazinsim ta ":dziaugsma" nes namie viskas isragauta
oi pas mus viskas praeina per burna
|