Tinasio
2008 09 23, 22:04
Sedejau si vakara ir galvojau ka cia nuveikt kol MB mazyle migdo - siandien jo eile... Pradejau ziurinet ka gi cia dar idomaus SM raso, ir ilindau i skyreli kuris iki siol niekada neatrode idomus. Ir randu data be galo panasia i mano, ir vieta ta pati, ir net akusere ta pati aprasyta, perskaitaU ir atrasau mamai kad jos istorija sukele tiek daug geru emociju, o tuo paciu ir prisiminimu apie 2007.09.07
Na zinoma, normalu, kad istorija prasidejo diena anksciau, ryte tuolete isbego daugiau nei sisiojau , bet pagalvojau kad juk vistiek pas daktare siandie eisiu tai ir pasikonsultuosiu kas cia gali but. 12.00 vizitas, gydytoja sako, kad kur nors sone galejo truputi itrukti maisas, bet galvos vandenys tvarkoj, nera ko nerimaut, bet geriau susiruost ir gal jau vaziuot.
Iseinu is poliklinikos, MB laukia masinoj, siandie jo krikstasiunio gimtadienis, reikia kazko dovanu nupirkt... Uzeinam i VCUP ir man kazkoks keistas skausmas pilvo apacioj, panasus buvo pries kokias dvi savaites. Bet labai greit praeina ir ilgai nieko panasaus nera, pereinam visas parduotuves, bet nieko tinkamo nerandam. As klaikiai noriu valgyt, paskambinom i geltona submarina ir pakeliui pasiemem po pica, pas mus namie kaip visada nera ko valgyt. Vel tas skaismas. Na daiktai jau sukrauti tik dantu sepetelius lieka isimest, dar karta perziuriu ar viskas namie paruosta vaikeliui sutikti, ir vel tas skausmas. Su MB susizvalgom ir nusprendziam, gal jau vaziuokim. Traku ligoninej atsiduriam truputi pries 18.00 ir mus be abejo priiima. Apziuri, viena antra trecia karta, karts nuo karto atbega akusere kuri prisistato kaip Vyda ir vis pasakoja kaip jai patinka varles. Skambina draugas, jis gyvena kedainiuose, sako - as Vilniuj, gal susitinkam, sakom galim susitikt nebent trakuose ir jis be abejo atvaziuoja.... Dar valanda prastumem. Skausmai kartojasi kas 10 min. Draugas pajunta kad ko gero laikas dinkt. O as taip noreciau brendzio ....
Tas skausmas vis dazneja ir ilgeja... Prisimenu, kad taip ir rase knygose ir daktare pasakojo, ale kazkaip neatrode tada taip baisu....
Veliau, prisimenu, kad sedim su MB palatoj, jis masazuoja nugara, as kas 5 min begioju i WC, ir toliau masazuoja nugara, skausmas klaikus karts nuo karto ateina Vyda ir vis sako viskas gerai artejam, ir vel varles ...... Gydytojas laukia nesulaukia vandenu ir pagrasino jei iki 6.00 neplys, kirpsim. Viskas lyg per gilia migla, tik staiga POKST, ir as kazkodel nebezinau ka daryt - Kviesk Vyda, saukiu, MB nezino kur jos ieskot juk 5.30, visi miega. Ir as tokia visa varvanti slepsiu i gimdykla. Dieve kaip dabar geda kai pagalvoju.
Ir tada prasideda, kaklelis nepakankamas, o as kategoroskai pries kirpima, man leidzia i vena kazkokius vaistus, nieko nejauciu kad jie ka nors veiktu, nors mane itikineja kad tai labai stiprus nuskausminamieji.
MB laiko mane uz rankos ir zyzia - kvepuok, as matau kad sirdele stoja, kvepuok, mazyte kvepuok, as verkiu, jis irgi verkia, bet vistiek kantriai zyzia - KVEPUOK.
Tada jis gauna kelis gerus niuksus - kaip palengvejo....
Per kelias val kaklelis atsidaro kiek reikia Kvepuok, ikvepiu iskvepiu ir niuksas, as jau noriu stumt, daktaras sako stokis ir kentek - kaip gera buvo stoveti..... Dar kentek... Noriu Dar ne, ne ne ne ne, dar ne Dar palauk, anksti.
G:Na ar jau labai nori? As: oi labai labai! G: na tai gulkis, dek cia kojas, cia isikibk rankomis ir bandysim. Saremis - STUMK Nesigavo. Laukiam. Saremis - STUUUUMK Stumiu, lenda, arteja, jauciu kaip arteja, gydytojas dziaugiasi kad jau kazka mato. dar daugiau matosi, as kazkodel pradedu gedytis ir uzdraudziu MB ziuret ten kur daug kraujo ir siaip gal nelabai grazu...
7.20 MB - turiu, mazyte, ziuri... gerisi... - tegu bus Nija Gerai tegu bus Nija. Man duoda imti. O as vel kazkokaip ne taip - gal nuprauskit????? Nuprausia, MB atnesa drabuzelius, aprengia. ir tada pajungia... Kur mano mobilusis, tiek zmoniu laukia naujienos!!!!! Nija salia - ramu, pasijungus, kruopsciai dirba savo meilu darba, o as visiems rasau SMS.
po daug daug kraujavimo, pagaliau parstumia mane i palata trumpam atjungia tuom visai nesidziaugiancia Nija, o as be galo dziaugiuosi dusu. Po jo vel pasijungia maze ir as dingstu. Veliau MB pasakojo kaip ji moke praust uzpakaliuka, kaip gerai uzdet sauskelnes, ir kiek kartu jis man pajunge mazute. As ismiegojau beveik para. Visa ta laika JIS rupinosi Trupinuku. Ir manim.
JIE nuostabus, JI tokia pati gera kaip ir JIS. Visam pasaulyje nera geresnio VYRO, as niekam kitam taip drasiai nepatikeciau savo brangiausios brangenybes - NIJOS
Jei mama, kuri paskatino visa tai isdestyt nesupyks, noriu pakartot jos taiklia fraze: GERA BUTI SEIMA!
Grazi istorija. Ir niuksai padejo stumimo metu
labamba
2008 09 24, 00:38
grazi istorija ir mergytes vardas  aukit dideles
graziausios akimirkos gyvenime. Linkiu laimes, sveikatos ir sekmes.
gražu  tik visas procesas bent jau man nelabai rišliai parašytas
Carevna
2008 09 24, 11:27
Gražu  tik vyro gaila, jei jis toks geras, kam jį niuksent reikėjo  geriau anai už varles
QUOTE(Tinasio @ 2008 09 23, 23:04) Po jo vel pasijungia maze ir as dingstu. Veliau MB pasakojo kaip ji moke praust uzpakaliuka, kaip gerai uzdet sauskelnes, ir kiek kartu jis man pajunge mazute. As ismiegojau beveik para. Visa ta laika JIS rupinosi Trupinuku. Ir manim. Jei mama, kuri paskatino visa tai isdestyt nesupyks, noriu pakartot jos taiklia fraze: GERA BUTI SEIMA! Labai graži istorija  Tik paaiškinti, man neišmanėlei (na, iki gimdymo man dar kaip iki mėnulio), ką reiškia tas žodis "pajungti"? Gal čia koks gimdyvių terminas?
Smagu skaityt apie rupestinga teveli  O dukrytes vardas isskirtinis QUOTE(jolie23 @ 2008 09 24, 14:02) Labai graži istorija  Tik paaiškinti, man neišmanėlei (na, iki gimdymo man dar kaip iki mėnulio), ką reiškia tas žodis "pajungti"? Gal čia koks gimdyvių terminas?  As kaip supratau, temos autore cia apie zindyma kalba
GudriLapė
2008 09 24, 18:35
labai graži istorija
Magnetukas
2008 09 24, 20:13
Sveikinimai šauniai mamytei ir dukrytei su gražiu ir neiprastu vardu
Tinasio
2008 09 24, 22:45
QUOTE(Lera @ 2008 09 24, 11:44) gražu  tik visas procesas bent jau man nelabai rišliai parašytas  Patikek, as ji tirkai ne visai risliai ir prisimenu, o be to tikslas rasant buvo ne ivikius atkartot o emocijas isliet QUOTE(jolie23 @ 2008 09 24, 13:02) Labai graži istorija  Tik paaiškinti, man neišmanėlei (na, iki gimdymo man dar kaip iki mėnulio), ką reiškia tas žodis "pajungti"? Gal čia koks gimdyvių terminas?  Aha apie maitinima krutimi kalbejau.... Nezinau ar dar kas ta termina vartoja
Anzela0626
2008 09 25, 01:10
Stiprybės visai šauniai šeimynėlei,linkim augti dideliai ir sveikai mergytei
Dykuma5
2008 09 25, 05:31
Gražu............... Labai keistas mažylės vardas, bet tikrai gražus
Svaja83
2008 10 14, 14:53
tie niuksai mane l.prajuokino...heheh varksas vyras turejo nukenteti, bet pati dar netiek prisikentejai
Kissttiinaa
2008 10 19, 15:51
QUOTE(Tinasio @ 2008 09 23, 23:04) Sedejau si vakara ir galvojau ka cia nuveikt kol MB mazyle migdo - siandien jo eile... Pradejau ziurinet ka gi cia dar idomaus SM raso, ir ilindau i skyreli kuris iki siol niekada neatrode idomus. Ir randu data be galo panasia i mano, ir vieta ta pati, ir net akusere ta pati aprasyta, perskaitaU ir atrasau mamai kad jos istorija sukele tiek daug geru emociju, o tuo paciu ir prisiminimu apie 2007.09.07 Na zinoma, normalu, kad istorija prasidejo diena anksciau, ryte tuolete isbego daugiau nei sisiojau , bet pagalvojau kad juk vistiek pas daktare siandie eisiu tai ir pasikonsultuosiu kas cia gali but. 12.00 vizitas, gydytoja sako, kad kur nors sone galejo truputi itrukti maisas, bet galvos vandenys tvarkoj, nera ko nerimaut, bet geriau susiruost ir gal jau vaziuot. Iseinu is poliklinikos, MB laukia masinoj, siandie jo krikstasiunio gimtadienis, reikia kazko dovanu nupirkt... Uzeinam i VCUP ir man kazkoks keistas skausmas pilvo apacioj, panasus buvo pries kokias dvi savaites. Bet labai greit praeina ir ilgai nieko panasaus nera, pereinam visas parduotuves, bet nieko tinkamo nerandam. As klaikiai noriu valgyt, paskambinom i geltona submarina ir pakeliui pasiemem po pica, pas mus namie kaip visada nera ko valgyt. Vel tas skaismas. Na daiktai jau sukrauti tik dantu sepetelius lieka isimest, dar karta perziuriu ar viskas namie paruosta vaikeliui sutikti, ir vel tas skausmas. Su MB susizvalgom ir nusprendziam, gal jau vaziuokim. Traku ligoninej atsiduriam truputi pries 18.00 ir mus be abejo priiima. Apziuri, viena antra trecia karta, karts nuo karto atbega akusere kuri prisistato kaip Vyda ir vis pasakoja kaip jai patinka varles. Skambina draugas, jis gyvena kedainiuose, sako - as Vilniuj, gal susitinkam, sakom galim susitikt nebent trakuose ir jis be abejo atvaziuoja.... Dar valanda prastumem. Skausmai kartojasi kas 10 min. Draugas pajunta kad ko gero laikas dinkt. O as taip noreciau brendzio .... Tas skausmas vis dazneja ir ilgeja... Prisimenu, kad taip ir rase knygose ir daktare pasakojo, ale kazkaip neatrode tada taip baisu.... Veliau, prisimenu, kad sedim su MB palatoj, jis masazuoja nugara, as kas 5 min begioju i WC, ir toliau masazuoja nugara, skausmas klaikus karts nuo karto ateina Vyda ir vis sako viskas gerai artejam, ir vel varles ...... Gydytojas laukia nesulaukia vandenu ir pagrasino jei iki 6.00 neplys, kirpsim. Viskas lyg per gilia migla, tik staiga POKST, ir as kazkodel nebezinau ka daryt - Kviesk Vyda, saukiu, MB nezino kur jos ieskot juk 5.30, visi miega. Ir as tokia visa varvanti slepsiu i gimdykla. Dieve kaip dabar geda kai pagalvoju. Ir tada prasideda, kaklelis nepakankamas, o as kategoroskai pries kirpima, man leidzia i vena kazkokius vaistus, nieko nejauciu kad jie ka nors veiktu, nors mane itikineja kad tai labai stiprus nuskausminamieji. MB laiko mane uz rankos ir zyzia - kvepuok, as matau kad sirdele stoja, kvepuok, mazyte kvepuok, as verkiu, jis irgi verkia, bet vistiek kantriai zyzia - KVEPUOK. Tada jis gauna kelis gerus niuksus - kaip palengvejo.... Per kelias val kaklelis atsidaro kiek reikia Kvepuok, ikvepiu iskvepiu ir niuksas, as jau noriu stumt, daktaras sako stokis ir kentek - kaip gera buvo stoveti..... Dar kentek... Noriu Dar ne, ne ne ne ne, dar ne Dar palauk, anksti. G:Na ar jau labai nori? As: oi labai labai! G: na tai gulkis, dek cia kojas, cia isikibk rankomis ir bandysim. Saremis - STUMK Nesigavo. Laukiam. Saremis - STUUUUMK Stumiu, lenda, arteja, jauciu kaip arteja, gydytojas dziaugiasi kad jau kazka mato. dar daugiau matosi, as kazkodel pradedu gedytis ir uzdraudziu MB ziuret ten kur daug kraujo ir siaip gal nelabai grazu... 7.20 MB - turiu, mazyte, ziuri... gerisi... - tegu bus Nija Gerai tegu bus Nija. Man duoda imti. O as vel kazkokaip ne taip - gal nuprauskit????? Nuprausia, MB atnesa drabuzelius, aprengia. ir tada pajungia... Kur mano mobilusis, tiek zmoniu laukia naujienos!!!!! Nija salia - ramu, pasijungus, kruopsciai dirba savo meilu darba, o as visiems rasau SMS. po daug daug kraujavimo, pagaliau parstumia mane i palata trumpam atjungia tuom visai nesidziaugiancia Nija, o as be galo dziaugiuosi dusu. Po jo vel pasijungia maze ir as dingstu. Veliau MB pasakojo kaip ji moke praust uzpakaliuka, kaip gerai uzdet sauskelnes, ir kiek kartu jis man pajunge mazute. As ismiegojau beveik para. Visa ta laika JIS rupinosi Trupinuku. Ir manim. JIE nuostabus, JI tokia pati gera kaip ir JIS. Visam pasaulyje nera geresnio VYRO, as niekam kitam taip drasiai nepatikeciau savo brangiausios brangenybes - NIJOS Jei mama, kuri paskatino visa tai isdestyt nesupyks, noriu pakartot jos taiklia fraze: GERA BUTI SEIMA!
|
|