Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Interneto parduotuvės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
xteen
ar perkate internetinese parduotuvese vaikui rubelius?jei taip kokiose?
mama_gulbe
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 11:57)
*

dar nepirkau niekad rubuku vaikui internetinejue parduotuveje schmoll.gif
LeeLu
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 11:57)
*

perkam. pakolkas Laredoute. kokybe nesiskundziu.
xteen
o kaip jums pavyko ten uzsiregistruot ir kaip suprantat kur eit zujkia
Alabama
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 20:40)
*

O kam registruotis, jei yra tarpininkai, kurie viska padaro?
LeeLu
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 20:40)
*

Uzregistravo drauge, kuri jau kelis metus ten apsipirkineja, o supratimas ateina beieskant smile.gif ta prasme yra bendraminciuose skyrelis siai parduotuve, tai ten viskas labai smulkiai paaiskinta kaip ir ka daryt (ir isversta tam tikri punktai), o jei vis dar buna neaisku, tai paklausus ten mamytes paaiskina mirksiukas.gif
Zinoma galima ir per tarpininkus, bet kaskaip paciai smagiau o ir tie keli procentai irgi pinigai blush2.gif
nerara
QUOTE(Alabama @ 2008 09 24, 21:08)
O kam registruotis, jei yra tarpininkai, kurie viska padaro?
*

Koks juokingas klausimas bigsmile.gif , tarpininkai dykai nieko nepadaro, tai kam permokėti, nes didesnę dalį darbo vistiek pati turi atkikti - išsirinkti prekę, o šiaip pačiai 100 kart smagiau viską daryt mirksiukas.gif

Aš netik rūbelius ir avalynę internetu perku, bet ir vežimą atsisiunčiau, bei daug kitokių labai įdomių dalykų kurių Lietuvoje net Kotrynoj nerasi.
Jau du metai kai apsipirkinėju internetu thumbup.gif

Jei norite užsiregistruoti LAREDOUTE, tai yra atskita forumo tema apie tai štai čia
xteen
aciu uz informacija smile.gif
Zitlali
Perku smile.gif Is cia:

www.laredoute.fr
www.3suisses.fr
www.kiabi.com
www.hm.com/de
www.amazon.com

4u.gif
MaršuA
o man gražiausi vaikiški rūbeliai Next wub.gif Kiek žinau, Next į LT nesiunčia, tai ir tenka tarpininkių paslaugomis naudotis. Esu labai patenkinta ir nemanau, kad 10% mokestis tarpininkėms yra labai jau didelis, juo labiau, kad rinktis iš ko kaip ir nėra... smile.gif
Alabama
QUOTE(nerara @ 2008 09 25, 12:54)
Koks juokingas klausimas  bigsmile.gif ,
*

Ar taip butina saipytis?
^Braškytė^
QUOTE(MaršuA @ 2008 09 25, 18:48)
o man gražiausi vaikiški rūbeliai Next wub.gif Kiek žinau, Next į LT nesiunčia, tai ir tenka tarpininkių paslaugomis naudotis. Esu labai patenkinta ir nemanau, kad 10% mokestis tarpininkėms yra labai jau didelis, juo labiau, kad rinktis iš ko kaip ir nėra... smile.gif
*

nelabai supratau ,kaip nesiuncia ?? Juk myma tarpininkauja ir jin gyvena MAZEIKIUOSE juk cia Lietuva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerara @ 2008 09 25, 12:54)
Koks juokingas klausimas  bigsmile.gif , tarpininkai dykai nieko nepadaro, tai kam permokėti, nes didesnę  dalį darbo vistiek pati turi atkikti - išsirinkti prekę, o šiaip pačiai 100 kart smagiau viską daryt  mirksiukas.gif

Aš netik rūbelius ir avalynę internetu perku, bet ir vežimą atsisiunčiau, bei daug kitokių labai įdomių dalykų kurių Lietuvoje net Kotrynoj nerasi.
Jau du metai kai apsipirkinėju internetu  thumbup.gif

Jei norite užsiregistruoti LAREDOUTE, tai yra atskita forumo tema apie tai štai čia
*

del to tai taip ,jei mokat ir sugebat ir dar turit ten kaskokia sp kortele tai zinoma thumbup.gif jums ir tarpininku nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
As perku dazniausiai is
NEXT ,
Laredoute -pirkau bliuskytes berniukui ir nusivyliau sad.gif
OLD NAVY -taip pat esu pirkusi ,bet taip pat labai nusivyliau ,del kokybes
TAI mano dazniausia parduotuve NEXT smile.gif
nerara
QUOTE(Alabama @ 2008 09 25, 20:23)
Ar taip butina saipytis?
*

Aš visai nesišaipau schmoll.gif , tik juokinga kad siūlote tarpininkus kai galima pačiai viską pasidaryt, manau kad tarpininkai reikalingi tik toms int. parduotuvėms, kurios neziunčia į Lietuvą
Plius Laredoute yra viena iš parduotuvių kuri kaskart perkant duoda visokių nuolaidu ir dovanų savo klientams ir gali net už siuntimą nemokėti, tai tarpininkas tikrai tau to nepaminės
Alabama
QUOTE(nerara @ 2008 09 26, 09:30)
Aš visai nesišaipau  schmoll.gif , tik juokinga kad siūlote tarpininkus kai galima pačiai viską pasidaryt, manau kad tarpininkai reikalingi tik toms int. parduotuvėms, kurios neziunčia į Lietuvą
Plius Laredoute yra viena iš parduotuvių kuri kaskart perkant duoda visokių nuolaidu ir dovanų savo klientams ir gali net už siuntimą nemokėti, tai tarpininkas tikrai tau to nepaminės
*

Na va, as tesiog retai uzsakineju, del to nesigilinau.O ko reikia, kad paciai?SEB korteles kazkokios?Paypal'o?
LeeLu
QUOTE(Alabama @ 2008 09 26, 12:22)
Na va, as tesiog retai uzsakineju, del to nesigilinau.O ko reikia, kad paciai?SEB korteles kazkokios?Paypal'o?
*

bet kokios kreditines mirksiukas.gif
Alabama
QUOTE(Zujkia @ 2008 09 26, 13:49)
bet kokios kreditines  mirksiukas.gif
*

Nebutinai Virtuon? unsure.gif
nerara
QUOTE(Alabama @ 2008 09 26, 14:52)
*

Jei turite kreditine, tai nereikia Virtuon, as naudoju Virtuon su ja prisiregistravau ir Paypal ir labai fainu daikciuku taip pat ir rubu esu pirkusi EBAY.co.uk
LeeLu
QUOTE(Alabama @ 2008 09 26, 14:52)
*

nebutinai, bet tinka ir sita mirksiukas.gif
JasVita
na as dar tik pradedanti internetiniu parduotuviu pirkeja, bet pamazu isivaziuoju ax.gif
domomama
sau is LR perku, o maziui is next 4u.gif
Lorette
Perku iš LR, bet kokybe ne visuomet būnu patenkinta kai kurių rūbeliųschmoll.gif Man bliuzonai ir megztukai labai jau greit apsipūkuoja verysad.gif Gerai, kad turiu aparatėlį burbuliukam nuimti, tai kitaip būtų nekas. Bet kitais rūbais: kelnėm, sijonais, palaidinukėm esu labai patenkinta thumbup.gif
alisa1
Daug ką vaikams perku internetinėse parduotuvėse,labiausiai tai dukrytei....Perku iš Jav,UK ir FR parduotuvių.Labai kokybiški amerikonų Macys parduotuvėj parduodami rūbai vaikučiams,GAP,Gymboree,Kohls.Iš uK parduotuvių tai NEXT patys pačiausi,Adams kids - nelabai man kokybė patiko,ypač bodžiukų g.gif ...Iš FR gal Kiabi ir Quelle gražiausi ir spalvingiausi,o ir kokybė nenuvylė,LR- man vidutiniška kokybė ir spalvų man trūksta,liūdnoki tie rūbeliai tokie....
another
Aš tiek vaikui, tiek sau ir vyrui beveik viską perku internetu ax.gif
Dažniausiai ebay ir LaRedoute bigsmile.gif
Just-a-girl
4u.gif Pirkau Ebay nauja vezima, naudota autokedute, kelis rubelius savo dukrai.
Kol kas buvo viskas ciki piki - niekas nenuvyle, neapgavo ir visus siuntinius gavom thumbup.gif
Poskis
Aš irgi paperku iš visur. Man iš USA tai vaikams labiausiai GAP, gymboree patinka. O iš UK Next'ai patys pačiausi thumbup.gif Bet brangūs next..
O jei siustis pačiai, tai mokesčius sumokėti reikia ir gaunasi tas pats kaip per tarpininkus..man atrodo..nesu tikra unsure.gif
zywkute
Sveikutes 4u.gif na ir as labai susidomejus internetiniu apsipirkimu tik dar ne labai moku ir ne viska suprantu doh.gif
diva3
Jau tapo tradicija kiekviena sezona ka nors mazylei parsiusti is internetines parduotuves Next. Ten tokie grazus rubeliai wub.gif
Sho.Igneta
Pazystama susiranda internetinese parduotuvese aukcionus , ar akcijas su didelem nuolaidom ir parsisiuncia.gal kvailai skamba , bet tokius rubus , kur ji parsisiuncia uz ta kaina , lietuvoje nelabai ir rasi.
ka ka du
Vaikams (o dažniausiai ir sau, ir vyrui) perku tik internetinėse parduotuvėse. Iš vaikiškų, man labiausiai patinka ir kokybiškiausi GAP, Gymboree, Childrensplace 4u.gif
sara26
rubu nelabai perku,bet kitas prekes vaikiskas tai taip thumbup.gif
tiekto
man patiko Vertbaudet, nesu garantuota ar siuncia i Lietuva bet tikrai turetu.
kinomane
As tai daznai perku svediskose internetinese parduotuvese sau kaip laredoute.se, nes ten mano sese gyvena, tai ji daznai parskrenda, tai uzsakytus daiktus siunciu jos adresu, o ji paskui man atveza.. kartais daugiau toks zaidimas guanasi...smile.gif o Lt kartais is babymarket.lt paperku, esu bandziu open24 rolleyes.gif
^Braškytė^
taip perku ,cia forume per tarpininkes smile.gif ir esu patenkinta
kristegri
as ir perku, bet labiau vaikui, esu labai labai patenkinta, kokybe ir pasirinkimu!!! mirksiukas.gif wub.gif
tvini
4u.gif perku is Lr sau kartais,is Jav parduotuviu mazajai...bet siaip tik rubus pirkusi esu,daugiau nieko....vyrui taip pat nebandzius,bijau del dydziu rolleyes.gif
Mazge:)
perku nuolatos blush2.gif ax.gif mažiukei labai daug ką ..dauguma drabužėlių..ir kokybė dar nėra nuvylus thumbup.gif labiausiai patinka GAP, Gymboree, ON, dar laredoute ..ir žaisliukus pradėjau pirkti rolleyes.gif beje, perku ir sau ..nors nedaug..dėl tų pačių dydžių bijau doh.gif ir MB kai ką perkam smile.gif
Nikole82
Sveikutes, as irgi puikiai perku internetu smile.gif bet del tarpiniku kai kurioms nepritariu, nes kai uzsakinejau prekes is JAV, tai gavosi tokie mokesciai, kad akys ant kaktos issoko blink.gif nes lietuvoje reikejo sumoketi po 30 proc mokesciu nuo kiekvienos prekes + muitines tarpininko paslaugos + atsiuntimas, tai patikekit kokia suma gavosi, o tarpininkems moki tik 10 ar 15 proc ir jokio vargo, aisku jei is europos siuntiesi tai jau kitas reikalas smile.gif mano tokia nuomone smile.gif
joojoooj
man dar neteko pirkti internetenese parduotuvese, kolkas dar ir neprireike schmoll.gif
_Ice_Tee_
Jau kelis metus is eiles sau rubelius perkuosi Victoria Secret internetiniame puslapyje 4u.gif
O savo vaikeliukui kelis daiktelius pirkau www.babymarket.lt internetineje parduotuveje thumbup.gif
Dzanetukas
As taip pat savo seimai perku per jav ir UK tarpuninkes;
musu populiariausi
NEXT wub.gif
Adams - kai kada
Old Navy,
ChildrenPlace,
6pm
Macys
E.
Dukrytei beveik visus rūbelius perku internetu, iš JAV. Stengiuosi pirkti kai būna didžiausios nuolaidos arba per išpardavimus, taigi kaina gaunasi gerokai mažesnė nei perkant Lietuvoje. Lietuvoje perkam tik pėdkelnes.

Mylimiausia - Gymboree parduotuvė. Rūbeliai spalvingi, kokybiški ir labai originalūs 4u.gif
Audrey29
hmmm, as jau irgi si bei ta isbandziau, neskaitant visu kelioniu, lektuvu bileitu pirkimo internetu, veisbuciu uzsakymo ir automobiliu nuomos, jau kelis kartus apsipirkau ebay'jui, leredoute, strawberrynet, na ir lietuviskame babymarket jau nemazai pailau pinigu... blush2.gif blush2.gif
nEdrasi
QUOTE(sara26 @ 2008 11 05, 20:01)
rubu nelabai perku,bet kitas prekes vaikiskas tai taip thumbup.gif
*

o internete aprasymas daiktu atitinka tikrove kai parsiuncia? ax.gif
laura1979
LT parduotuvese,jau nieko nebeperku schmoll.gif kokybe nekokia.Viska siunciames is internetiniu parduotuviu,man labiausiai is next patinka rubeliai(cia kalbu apie vaikiskus rubelius)ir kainos normos ribose.
zilmin
QUOTE(MartaS @ 2008 11 17, 15:48)
Sveikutes, as irgi puikiai perku internetu  smile.gif  bet del tarpiniku kai kurioms nepritariu, nes kai uzsakinejau prekes is JAV, tai gavosi tokie mokesciai, kad akys ant kaktos issoko  blink.gif  nes lietuvoje reikejo sumoketi po 30 proc mokesciu nuo kiekvienos prekes + muitines tarpininko paslaugos + atsiuntimas, tai patikekit kokia suma gavosi, o tarpininkems moki tik 10 ar 15 proc ir jokio vargo, aisku jei is europos siuntiesi tai jau kitas reikalas  smile.gif  mano tokia nuomone  smile.gif
*

io tai per koki tarpininka pirkot, ar cia visi is jav taip skaiciuoja? as supratau prekes kaina tarpininkavimas ir siuntimas pagal gramus? ka ne taip? aciu
kas?kur?kada?
Kartais nuperku, bet retokai. Kažkaip baisu pirkti nesimatavus smile.gif
Saulyte mano
As irgi daznai perku intetneto parduotuvese. Kol kas jokiu nesusipratimu nebuvo.
*Perla*
Karta teko pirkti ax.gif
Nut*
teko pirkti....tik ne visus su dydžiais pataikau rolleyes.gif
celesta
paskutiniu metu tik iš ten ir perku wub.gif
labiausiai patinka Gymboree, Childrensplace, Disney, Adams Kids
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.