ar perkate internetinese parduotuvese vaikui rubelius?jei taip kokiose?
o kaip jums pavyko ten uzsiregistruot ir kaip suprantat kur eit zujkia
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 20:40) Uzregistravo drauge, kuri jau kelis metus ten apsipirkineja, o supratimas ateina beieskant Zinoma galima ir per tarpininkus, bet kaskaip paciai smagiau o ir tie keli procentai irgi pinigai QUOTE(Alabama @ 2008 09 24, 21:08) Koks juokingas klausimas Aš netik rūbelius ir avalynę internetu perku, bet ir vežimą atsisiunčiau, bei daug kitokių labai įdomių dalykų kurių Lietuvoje net Kotrynoj nerasi. Jau du metai kai apsipirkinėju internetu Jei norite užsiregistruoti LAREDOUTE, tai yra atskita forumo tema apie tai štai čia
aciu uz informacija
Perku
www.laredoute.fr www.3suisses.fr www.kiabi.com www.hm.com/de www.amazon.com
o man gražiausi vaikiški rūbeliai Next
QUOTE(MaršuA @ 2008 09 25, 18:48) o man gražiausi vaikiški rūbeliai Next nelabai supratau ,kaip nesiuncia ?? Juk myma tarpininkauja ir jin gyvena MAZEIKIUOSE juk cia Lietuva Papildyta: QUOTE(nerara @ 2008 09 25, 12:54) Koks juokingas klausimas Aš netik rūbelius ir avalynę internetu perku, bet ir vežimą atsisiunčiau, bei daug kitokių labai įdomių dalykų kurių Lietuvoje net Kotrynoj nerasi. Jau du metai kai apsipirkinėju internetu Jei norite užsiregistruoti LAREDOUTE, tai yra atskita forumo tema apie tai štai čia del to tai taip ,jei mokat ir sugebat ir dar turit ten kaskokia sp kortele tai zinoma Papildyta: As perku dazniausiai is NEXT , Laredoute -pirkau bliuskytes berniukui ir nusivyliau OLD NAVY -taip pat esu pirkusi ,bet taip pat labai nusivyliau ,del kokybes TAI mano dazniausia parduotuve NEXT QUOTE(Alabama @ 2008 09 25, 20:23) Aš visai nesišaipau Plius Laredoute yra viena iš parduotuvių kuri kaskart perkant duoda visokių nuolaidu ir dovanų savo klientams ir gali net už siuntimą nemokėti, tai tarpininkas tikrai tau to nepaminės QUOTE(nerara @ 2008 09 26, 09:30) Aš visai nesišaipau Plius Laredoute yra viena iš parduotuvių kuri kaskart perkant duoda visokių nuolaidu ir dovanų savo klientams ir gali net už siuntimą nemokėti, tai tarpininkas tikrai tau to nepaminės Na va, as tesiog retai uzsakineju, del to nesigilinau.O ko reikia, kad paciai?SEB korteles kazkokios?Paypal'o?
na as dar tik pradedanti internetiniu parduotuviu pirkeja, bet pamazu isivaziuoju
sau is LR perku, o maziui is next
Perku iš LR, bet kokybe ne visuomet būnu patenkinta kai kurių rūbelių
Daug ką vaikams perku internetinėse parduotuvėse,labiausiai tai dukrytei....Perku iš Jav,UK ir FR parduotuvių.Labai kokybiški amerikonų Macys parduotuvėj parduodami rūbai vaikučiams,GAP,Gymboree,Kohls.Iš uK parduotuvių tai NEXT patys pačiausi,Adams kids - nelabai man kokybė patiko,ypač bodžiukų
Aš tiek vaikui, tiek sau ir vyrui beveik viską perku internetu
Dažniausiai ebay ir LaRedoute Kol kas buvo viskas ciki piki - niekas nenuvyle, neapgavo ir visus siuntinius gavom
Aš irgi paperku iš visur. Man iš USA tai vaikams labiausiai GAP, gymboree patinka. O iš UK Next'ai patys pačiausi
O jei siustis pačiai, tai mokesčius sumokėti reikia ir gaunasi tas pats kaip per tarpininkus..man atrodo..nesu tikra
Sveikutes
Jau tapo tradicija kiekviena sezona ka nors mazylei parsiusti is internetines parduotuves Next. Ten tokie grazus rubeliai
Pazystama susiranda internetinese parduotuvese aukcionus , ar akcijas su didelem nuolaidom ir parsisiuncia.gal kvailai skamba , bet tokius rubus , kur ji parsisiuncia uz ta kaina , lietuvoje nelabai ir rasi.
Vaikams (o dažniausiai ir sau, ir vyrui) perku tik internetinėse parduotuvėse. Iš vaikiškų, man labiausiai patinka ir kokybiškiausi GAP, Gymboree, Childrensplace
rubu nelabai perku,bet kitas prekes vaikiskas tai taip
man patiko Vertbaudet, nesu garantuota ar siuncia i Lietuva bet tikrai turetu.
As tai daznai perku svediskose internetinese parduotuvese sau kaip laredoute.se, nes ten mano sese gyvena, tai ji daznai parskrenda, tai uzsakytus daiktus siunciu jos adresu, o ji paskui man atveza.. kartais daugiau toks zaidimas guanasi...
taip perku ,cia forume per tarpininkes
as ir perku, bet labiau vaikui, esu labai labai patenkinta, kokybe ir pasirinkimu!!!
perku nuolatos
Sveikutes, as irgi puikiai perku internetu
man dar neteko pirkti internetenese parduotuvese, kolkas dar ir neprireike
Jau kelis metus is eiles sau rubelius perkuosi Victoria Secret internetiniame puslapyje
O savo vaikeliukui kelis daiktelius pirkau www.babymarket.lt internetineje parduotuveje
As taip pat savo seimai perku per jav ir UK tarpuninkes;
musu populiariausi NEXT Adams - kai kada Old Navy, ChildrenPlace, 6pm Macys
Dukrytei beveik visus rūbelius perku internetu, iš JAV. Stengiuosi pirkti kai būna didžiausios nuolaidos arba per išpardavimus, taigi kaina gaunasi gerokai mažesnė nei perkant Lietuvoje. Lietuvoje perkam tik pėdkelnes.
Mylimiausia - Gymboree parduotuvė. Rūbeliai spalvingi, kokybiški ir labai originalūs
hmmm, as jau irgi si bei ta isbandziau, neskaitant visu kelioniu, lektuvu bileitu pirkimo internetu, veisbuciu uzsakymo ir automobiliu nuomos, jau kelis kartus apsipirkau ebay'jui, leredoute, strawberrynet, na ir lietuviskame babymarket jau nemazai pailau pinigu...
LT parduotuvese,jau nieko nebeperku
QUOTE(MartaS @ 2008 11 17, 15:48) Sveikutes, as irgi puikiai perku internetu io tai per koki tarpininka pirkot, ar cia visi is jav taip skaiciuoja? as supratau prekes kaina tarpininkavimas ir siuntimas pagal gramus? ka ne taip? aciu
Kartais nuperku, bet retokai. Kažkaip baisu pirkti nesimatavus
As irgi daznai perku intetneto parduotuvese. Kol kas jokiu nesusipratimu nebuvo.
Karta teko pirkti
teko pirkti....tik ne visus su dydžiais pataikau
paskutiniu metu tik iš ten ir perku
labiausiai patinka Gymboree, Childrensplace, Disney, Adams Kids |