Pirma karta per sias kaledas ir pirkau:) Pirkau CIA
Tai pristate laiku ir viskas kazkaip netiketai lengvai pavyko:)
Pirma karta per sias kaledas ir pirkau:) Pirkau CIA
Tai pristate laiku ir viskas kazkaip netiketai lengvai pavyko:)
paskaitinėjau žinutes neradau nieko konkretaus tik pagiras kur katra pirkote ką
viskas aišku
Dar neteko pirkti...
Dar neteko,nes budavau uzsieny ir nusipirkdavau
Bet dabar esu susidomejus siuo puslapiu,nes galima uzsisakyti is parduotuviu,kuriu kitur dar neradau...O jose esu pirkus ir labai patiko prekes,kitokios nei visur kitur(prancuzu tinklo viena,o kita Premaman) Gal ir jus susigundysit http://www.paprasta.com/
o ar ne brangiau gaunasi su pristatymu?
Sveikos,
visos rasote apie rubelius (zinau, ir uzklausimas pirmas butent apie juos), bet gal kas girdejote apie sauskelnes ar tyreles,misinukus internete? juk krizes metai ir norisi paieskoti visur, kad tik pigiau
as tai neperku, man patinka pamatyti gyvai, pačiupinėti, pamatuoti savo leliukui( pvz. batukus, striukute...), o tik tada pirkti
as irgi noriu pabandyti,nes jaunimas tik internete ir perka,kuo mes negalim
QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 14, 00:08) Rubeliai su pristymu ne ka brangesni, nei LT prekiaujami lenkiski Siuo metu perku per tarpininke SM, rubeliu kokybe gera, kaina kaip LT, ko daugiau noreti Papildyta: QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 14, 16:33) Sveikos, visos rasote apie rubelius (zinau, ir uzklausimas pirmas butent apie juos), bet gal kas girdejote apie sauskelnes ar tyreles,misinukus internete? juk krizes metai ir norisi paieskoti visur, kad tik pigiau Sioms prekems didesnes islaidos bus svoriui,tai pries siunciant pagalvokite ar apsimoka
iš užsienio dar neteko pirkti, bet gal kada nors ateityje
kiek teko pirkti Lietuvoje tai nusivyliau tik viena interneto svetaine. dar pernai užsisakiau internetu iš http://www.agu.lt/ sveitainės lavinimo kilimėli ir dar iki siol jo negaunu skambinau klausiau, kodėl neatveza sako ketvirtadieni pristatysim, laukiu, ateina ketvirtadienis kaip nera taip nera, skambinu vėl - nekelia. Skambinu kita diena nekelia, galu gale pavyksta prisiskambinti, sako atvesim rytoj, ateina rytojus kilimelio nera o iš kitu svetainiu kiek užsakinejau tai kita arba dar kita diena pristatydavo, tiesa kazkada užsisakiau nosies valikli, bet iš tos svetainės paskambino ir pranese, kad neturi ju kol kas ir teks palaukti, o čia nei paskambina nei ka, jokio supratimo, taip visus klientus praras Daugiau nieko iš http://www.agu.lt/ neužsakinesiu
o as beveik viska perku internetu, nes kainos LT
o kiek pirkausi is cia esanciu mamyciu, tai tikras kosmaras tik labdarai tiek rubai , tiek batai, tiek zaislai, labai nusivylusi ir geda del tokiu dalyku Beje ir pampersus siunciuosis UK, zymiai pigiau.
as perku, dazniausiai is USA, labai pamegom oldnavy produkcija, kaina nedidele, tikrai pigiau nei lt, o kokybe dar niekada nera nuvylus, be to nera visokiu mikimauzu, blizguciu, kitokiu esamonigu eva vaikisku elementu, kurie, mano galva tik nupigia ruba
o gal zinot tarpininke kokia kad is GAP.COM siustu?
Daugiau per agu.lt tikrai nepirksiu
QUOTE(Renata K @ 2009 01 27, 15:26) Tai apacioj paskutine tema INTERNETINES PARDUOTUVES, ten atsidarai ir parasyta pilna paneliu,kurios gyvena uzsieny ir perka prekytes,ir siuncia i Lietuva pvz GAP tai yra is JAV (raso APSIPIRKIM JAV). Tai paneles PUIKITE, KATE25 ir t.t. As is JAV perku per Puikute arba KATE25, jokiu priekaistu neturejau. Taip pat perku ir is UK. Visas veiksmas vyksta iki kol gaunat prekytes nuo nusiuntimo savo prekiu panelems kurios gyvena uzsieny apie 1men. Sau esu pirkus maudymosi kostiumelius is VS, tai truputi dydziai skirtingi. Apatinius buvau pirkus,tai spalva visai neatitiko kokia nuotraukoj,tai bijau ka nors sau ir pirkti,nes po to reikia numest i kampa,arba papigiai pardavineti O dukrytei ismokau visus rubelius pirkti is uzsienio parduotuviu,tai labai dziaugiuos, nes Lietuvoj tikrai kainos nesamoningos,ir baisus tie rubai,nekokybiski,kazkokie kinietiski,lenkiski. Yapc kudikeliams. Esu pirkus is Next.co.uk Gap.com, gymboree.com, macys.com., disney.com, 6pm.com., amazon.com. Visi rubeliai buvo labai faini,tik kartais dtdziai neatitinka kuriuos raso. QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 10:57) Labas, internetu perku tik buitinio tipo prekes, nes mano nuomone pirkti drabuzius internetu blogas pasirinkimas, nes reikia pasimatuoti, juk drabuzis gali atrodyti graziai bet netikti prie veido. Na, o su mazylio rubais zymiai paprasciau, jei jie pigiau kodel ne
sweiki
Jau su tom internetinem parduuotuvem kuo toliau tuo baisiau darosi..jau beveik viska isskyrus maista internete uzsisakineju....Bet kaip paskui nervuoja sedet namie ir laukt,kad nepraziopsociau pristatymo
As viska ko reikejo kudikiui susipirkau internete ,pradedant vezimu, lovyte ,baigiant rubeliais. Gimus leliukui ir toliau sekmingai viska perkam internete
apsipirkau www.ekomama.lt
pristate rubiukus jau kita diena po apmokejimo labai super
perku babymarket ir agu, kolkas viskas liuks, prekes atveža, brokų nepasitaikė
Man malonu vaikscioti po parduotuves ir taip pirkti daiktus
O as jau musu parduotuvese nieko neperku. Visu pirma kainos nezmonisko - na ir kokybe ne is superiniu
Perkame viska tik internetu ir nebuvo nei vieno karto, kad butume nepatenkintos
Pirkau dukrytei iš tindi rindi,visokių smulkmenų, likau labai patenkinta ir kokybe ir kaina, dar per tarpininkes iš užsienio daugiausia perkam rūbelius
pas mus tai baisu kokios kainos vaikų parduotuvėse, kad ir nuolaidas daro vistiek tai yra tik akių dūmimas
Daug rūbelių nusiperku užsienyje,turiu tokią galimybę
manau, siais sunkmecio laikais, internetiniuose e-shopuose tikrai verta pasikuisti.. Reikia paieskoti palyginti, negali paciupineti, bet gali grazinti..
o as niekad nesu taip pirkus.. ir nelabai man toks pirkimo budas patinka
nors dar nieko nepirkau, tik ziurinejuosi, nes jau neuzkalnu pasipildys seimyna, bet nutariau, kad dauguma daiktu pirksiu internete. Cia viskas parasyta paaiskinta.. aisku, kartais norisi paziupineti daikta pries perkant...
sveikos, perku savo maziukui ir is internetiniu parduotuviu
taip teko apsipirkti, kai aplink ziema ir gripai siaucia tai stengiausi viesose vietose nesilankyti su jonuku, kartais uzsisakydavau ir visai smulkmenu - kramtuku, barskuciu, buteliuku, soskiuku... cia man patogumas, pristatymas kainuoja, bet prekes tai visumoj pigiau
pigi parduotuve www.babypasaulis.lt
taip taip perku
perkam ir nepalyginus LT parduotuviu kainas ir uzsienio (ne visu aisku, nes kai kur tikrai kainos kosmines)bet per sales galima pigiai apsipirkt
As taip pat uz internetines parduotuves
QUOTE(Violialia @ 2009 02 13, 21:38) QUOTE(vaida L @ 2009 02 14, 20:45) PRITARIU, o jau is mamu LT tai isvis nesamone, kiek pirkau tiek nusivyliau:zaislai neveikiantys, rubai nudeveti, batai nudauzyti. meluoja bet tik iskisti- fui.. o parduotuves LT isvis arba neturi, arba reik laukt net iki 2-3men
Taip, dabar kai esu motinystes atostogose, ir uzsimaniau puosti savo mazaja princese
Šiaip yra Lietuvoj ir gerų el. parduotuvių ir tokių šiaip sau, kur po kelias prekes pardavinėja. Šiaip bent jau Lietuvoj pirkdama pasižiūriu, kad būtų normaliai nurodyta firma, o ne tik el. paštas, tai kol kas kiek pirkau viskas buvo gerai.
O as esu labai patenkinta lietuviskomis internetinemis parduotuvemis,nes produktu pristatymo laikas yra labai greitas. O ypac gerai, kai mes gyvenam ne mieste, o rajone, tai nereikia galvoti kaip atsigabenti naujaji pirkini, viska labai graziai pristato i namus. Super
Lietuvos internetines parduotuves man nelaabai.Kazkaip mazas pasirinkimas.
Tad drabuzelius dukrytei perku is Jav ir UK,FR. www.childrensplace.com www.gymboree.com www.Marks&Spencer.uk www.laredoute.fr www.3Suisses.fr
Na, teko neseniai atrasti naują elektroninę parduotuvę www.bambizzi.lt.
Jie pasirodo turi ner ir parduotuvę, kur "gyvai" galima prekes įvertinti. Prekės labai madingos ir kokybiškos, o be to dabar netgi ir su neralia akcija išpardavimai vyksta
Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida
As perku ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de. Jau kokius 3 metus perku, nesu nusivylus ir sutaupiau labai nemazai pinigeliu
as perku vaikiskus rubus
Perku internetinėse pardose gap, gymboree..Siaip brangoka, tai shoponuos tik kai geri ispradvimai buna..
QUOTE(giedruteliux @ 2009 02 27, 19:49) Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida O kiek kainuoja parsiuntimas is tos angliskos parduotuves? Ir ar kokybe gera rubeliu?
Aš irgi pradejau pirkti. Bet pirmas kartas mane apvyle.Siunčiausi iš Amerikos "old navy" parduotuves vaikišku rubeliu. Tai kokybe košmariška, medžiagos plonytes, o ir kaina su procentais ir parsiuntimu gavosi kosmine. Manau, kad už tokia kaina pas mus parduotuvese geresniu galima nusipirkti.
|