Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Interneto parduotuvės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Elegnax
Pirma karta per sias kaledas ir pirkau:) Pirkau CIA

Tai pristate laiku ir viskas kazkaip netiketai lengvai pavyko:)
vilittee
paskaitinėjau žinutes neradau nieko konkretaus tik pagiras kur katra pirkote ką g.gif bet jokio konkretumo doh.gif
Paja
QUOTE(vilittee @ 2008 12 29, 13:44)
paskaitinėjau žinutes neradau nieko konkretaus tik pagiras kur katra pirkote ką g.gif bet jokio konkretumo doh.gif
*

O kokio konkretumo dar reikia? g.gif Juk raso mamos, kad perka Gymboree, Adams ir kt., vadinasi, joms ten perkami rubeliai patinka savo kokybe, isvaizda ir kaina. smile.gif
vilittee
viskas aišku sunglasses2.gif supratau clap.gif
*Jalta*
Dar neteko pirkti... smile.gif 4u.gif
mamaudra
Dar neteko,nes budavau uzsieny ir nusipirkdavau ax.gif
Bet dabar esu susidomejus siuo puslapiu,nes galima uzsisakyti is parduotuviu,kuriu kitur dar neradau...O jose esu pirkus ir labai patiko prekes,kitokios nei visur kitur(prancuzu tinklo viena,o kita Premaman) smile.gif
Gal ir jus susigundysit 4u.gif :
http://www.paprasta.com/
TOCAMI
o ar ne brangiau gaunasi su pristatymu?
M_Zalioji
Sveikos,
visos rasote apie rubelius (zinau, ir uzklausimas pirmas butent apie juos), bet gal kas girdejote apie sauskelnes ar tyreles,misinukus internete? juk krizes metai ir norisi paieskoti visur, kad tik pigiau wink.gif
kaasaandraa
as tai neperku, man patinka pamatyti gyvai, pačiupinėti, pamatuoti savo leliukui( pvz. batukus, striukute...), o tik tada pirkti
vaili
as irgi noriu pabandyti,nes jaunimas tik internete ir perka,kuo mes negalim mirksiukas.gif
lovely
QUOTE(TOCAMI @ 2009 01 14, 00:08)
o ar ne brangiau gaunasi su pristatymu?
*

Rubeliai su pristymu ne ka brangesni, nei LT prekiaujami lenkiski mirksiukas.gif Kai gyvenau svetur jokiu problemu del vaikisku rubu, LT kainos ir kokybes santykis doh.gif
Siuo metu perku per tarpininke SM, rubeliu kokybe gera, kaina kaip LT, ko daugiau noreti biggrin.gif Pagrinde prekytes is UK - next, adams, mothercare ir t.t. Is JAV dar nebandziau,bet teks biggrin.gif kitai ziemai mazajam kombinezona uzsakyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 14, 16:33)
Sveikos,
visos rasote apie rubelius (zinau, ir uzklausimas pirmas butent apie juos), bet gal kas girdejote apie sauskelnes ar tyreles,misinukus internete? juk krizes metai ir norisi paieskoti visur, kad tik pigiau wink.gif
*

Sioms prekems didesnes islaidos bus svoriui,tai pries siunciant pagalvokite ar apsimoka mirksiukas.gif Sauskelniu man vyras parvezdavo,imeta i automobilio bagazine ir turiu keliems menesiams.Su maisteliu, jie skiriasi skoniu siek tiek, ES senbuviu ir musu LT parduodamu biggrin.gif
Emerencija
iš užsienio dar neteko pirkti, bet gal kada nors ateityje ax.gif
kiek teko pirkti Lietuvoje tai nusivyliau tik viena interneto svetaine.
dar pernai užsisakiau internetu iš http://www.agu.lt/ sveitainės lavinimo kilimėli ir dar iki siol jo negaunu verysad.gif nors pinigeliai jau sumoketi.
skambinau klausiau, kodėl neatveza sako ketvirtadieni pristatysim, laukiu, ateina ketvirtadienis kaip nera taip nera, skambinu vėl - nekelia. Skambinu kita diena nekelia, galu gale pavyksta prisiskambinti, sako atvesim rytoj, ateina rytojus kilimelio nera verysad.gif dabar sako pirmadieni. Nu lauksiu pirmadienio, jei ir pirmadieni neatves tai nezinau... nezinau verysad.gif unsure.gif

o iš kitu svetainiu kiek užsakinejau tai kita arba dar kita diena pristatydavo, tiesa kazkada užsisakiau nosies valikli, bet iš tos svetainės paskambino ir pranese, kad neturi ju kol kas ir teks palaukti, o čia nei paskambina nei ka, jokio supratimo, taip visus klientus praras doh.gif

Daugiau nieko iš http://www.agu.lt/ neužsakinesiu unsure.gif buciau zinojus buciau iš kitur pirkus doh.gif
jurgaita
o as beveik viska perku internetu, nes kainos LT doh.gif doh.gif doh.gif
o kiek pirkausi is cia esanciu mamyciu, tai tikras kosmaras tik labdarai tiek rubai , tiek batai, tiek zaislai, labai nusivylusi ir geda del tokiu dalyku doh.gif
Beje ir pampersus siunciuosis UK, zymiai pigiau.
Žanetyte
as perku, dazniausiai is USA, labai pamegom oldnavy produkcija, kaina nedidele, tikrai pigiau nei lt, o kokybe dar niekada nera nuvylus, be to nera visokiu mikimauzu, blizguciu, kitokiu esamonigu eva vaikisku elementu, kurie, mano galva tik nupigia ruba blush2.gif
Renata K
o gal zinot tarpininke kokia kad is GAP.COM siustu?
Almutė+
Daugiau per agu.lt tikrai nepirksiu schmoll.gif Vis žada žada, o prekių tenka laukt daugiau nei mėnesį. Gal kitos prekės kitaip, jų bent turi jie. O va Dr.Browns buteliukų ir jiems žindukų pas juos tai sunku gaut vyresniam vaikui. Prekių kataloge rodo, kad turi, o ištikrųjų pasirodo ne. Pervedi pinigus, o po to lauk kol tas prekes iš kur nors atsiveš. Ne rimti ten žmonės, ne schmoll.gif
raptor
QUOTE(Renata K @ 2009 01 27, 15:26)
o gal zinot tarpininke kokia kad is GAP.COM siustu?
*

Tai apacioj paskutine tema INTERNETINES PARDUOTUVES, ten atsidarai ir parasyta pilna paneliu,kurios gyvena uzsieny ir perka prekytes,ir siuncia i Lietuva pvz GAP tai yra is JAV (raso APSIPIRKIM JAV). Tai paneles PUIKITE, KATE25 ir t.t.
As is JAV perku per Puikute arba KATE25, jokiu priekaistu neturejau. Taip pat perku ir is UK. Visas veiksmas vyksta iki kol gaunat prekytes nuo nusiuntimo savo prekiu panelems kurios gyvena uzsieny apie 1men.

Sau esu pirkus maudymosi kostiumelius is VS, tai truputi dydziai skirtingi. Apatinius buvau pirkus,tai spalva visai neatitiko kokia nuotraukoj,tai bijau ka nors sau ir pirkti,nes po to reikia numest i kampa,arba papigiai pardavineti doh.gif

O dukrytei ismokau visus rubelius pirkti is uzsienio parduotuviu,tai labai dziaugiuos, nes Lietuvoj tikrai kainos nesamoningos,ir baisus tie rubai,nekokybiski,kazkokie kinietiski,lenkiski. Yapc kudikeliams. Esu pirkus is Next.co.uk Gap.com, gymboree.com, macys.com., disney.com, 6pm.com., amazon.com.

Visi rubeliai buvo labai faini,tik kartais dtdziai neatitinka kuriuos raso. smile.gif
Dominykos
QUOTE(xteen @ 2008 09 24, 10:57)
ar perkate internetinese parduotuvese vaikui rubelius?jei taip kokiose?
*

Labas, internetu perku tik buitinio tipo prekes, nes mano nuomone pirkti drabuzius internetu blogas pasirinkimas, nes reikia pasimatuoti, juk drabuzis gali atrodyti graziai bet netikti prie veido. Na, o su mazylio rubais zymiai paprasciau, jei jie pigiau kodel ne smile.gif O adresai tai per google turi ismesti
Maze:)
sweiki smile.gif o gal yra kas dovanoja rubeliu blush2.gif
baby_Danyal
Jau su tom internetinem parduuotuvem kuo toliau tuo baisiau darosi..jau beveik viska isskyrus maista internete uzsisakineju....Bet kaip paskui nervuoja sedet namie ir laukt,kad nepraziopsociau pristatymo doh.gif doh.gif
egle2003
As viska ko reikejo kudikiui susipirkau internete ,pradedant vezimu, lovyte ,baigiant rubeliais. Gimus leliukui ir toliau sekmingai viska perkam internete thumbup.gif
Agė
apsipirkau www.ekomama.lt
pristate rubiukus jau kita diena po apmokejimo
labai super thumbup.gif
mergina05
perku babymarket ir agu, kolkas viskas liuks, prekes atveža, brokų nepasitaikė smile.gif ir šiaip pradėjau beveik viską kas reikalinga vaikui pirkti internete ar per tarpininkus smile.gif
Dakine
Man malonu vaikscioti po parduotuves ir taip pirkti daiktus smile.gif
Dzanetukas
O as jau musu parduotuvese nieko neperku. Visu pirma kainos nezmonisko - na ir kokybe ne is superiniu schmoll.gif
Perkame viska tik internetu ir nebuvo nei vieno karto, kad butume nepatenkintos thumbup.gif
orchidejaa
Pirkau dukrytei iš tindi rindi,visokių smulkmenų, likau labai patenkinta ir kokybe ir kaina, dar per tarpininkes iš užsienio daugiausia perkam rūbelius 4u.gif tikrai kaina ir kokybe neneusivyliau biggrin.gif
pas mus tai baisu kokios kainos vaikų parduotuvėse, kad ir nuolaidas daro vistiek tai yra tik akių dūmimas blink.gif ir pasirinkimo nėra tokio didelio rolleyes.gif
Tyliu
Daug rūbelių nusiperku užsienyje,turiu tokią galimybę ax.gif .Bet didesnę dalį tenka internetinėse parduotuvėse pirkti 4u.gif .Esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Marija_Barselona
manau, siais sunkmecio laikais, internetiniuose e-shopuose tikrai verta pasikuisti.. Reikia paieskoti palyginti, negali paciupineti, bet gali grazinti.. smile.gif Dziaugiuosi, kad ir Lt jau sioje srityje nesnaudzia - pauksiupienas.lt, babymarket.lt, agu.lt... smile.gif
Ingulka22
o as niekad nesu taip pirkus.. ir nelabai man toks pirkimo budas patinka schmoll.gif
Ingna
nors dar nieko nepirkau, tik ziurinejuosi, nes jau neuzkalnu pasipildys seimyna, bet nutariau, kad dauguma daiktu pirksiu internete. Cia viskas parasyta paaiskinta.. aisku, kartais norisi paziupineti daikta pries perkant... smile.gif jau nusiziurejau lovyte ir vezimeli babymarkete, aisku ir uzsienyje apstu visokiu puslapiu, manau ir juos isbandysiu... manau, toks apsispirkimas tikrai gana ekonomiskas gausis ax.gif
freona
sveikos, perku savo maziukui ir is internetiniu parduotuviu 4u.gif , nes kaina mazesne buna negu parduotuvese ir kokybe thumbup.gif
sdanra
taip teko apsipirkti, kai aplink ziema ir gripai siaucia tai stengiausi viesose vietose nesilankyti su jonuku, kartais uzsisakydavau ir visai smulkmenu - kramtuku, barskuciu, buteliuku, soskiuku... cia man patogumas, pristatymas kainuoja, bet prekes tai visumoj pigiau
Natelė
pigi parduotuve www.babypasaulis.lt
Violia
taip taip perku smile.gif esu patenkinta ir kaina ir kokybe wink.gif Tik ne LT internetinese parduotuvese.
T.A.K.
perkam ir nepalyginus LT parduotuviu kainas ir uzsienio (ne visu aisku, nes kai kur tikrai kainos kosmines)bet per sales galima pigiai apsipirkt
vaida L
QUOTE(Violialia @ 2009 02 13, 22:08)
taip taip perku smile.gif esu patenkinta ir kaina ir kokybe wink.gif Tik ne LT internetinese parduotuvese.
*

Aš retai kada perku parduotuvėse, beveik viską užsisakinėju iš ne LT internetinių parduotuvių 4u.gif
electra23
As taip pat uz internetines parduotuves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mieliauske
QUOTE(Violialia @ 2009 02 13, 21:38)
Tik ne LT internetinese parduotuvese.
*

QUOTE(vaida L @ 2009 02 14, 20:45)
beveik viską užsisakinėju iš ne LT internetinių parduotuvių  4u.gif
*

PRITARIU, o jau is mamu LT tai isvis nesamone, kiek pirkau tiek nusivyliau:zaislai neveikiantys, rubai nudeveti, batai nudauzyti. meluoja bet tik iskisti- fui..
o parduotuves LT isvis arba neturi, arba reik laukt net iki 2-3men doh.gif
vaitjovi
Taip, dabar kai esu motinystes atostogose, ir uzsimaniau puosti savo mazaja princese wub.gif biggrin.gif atradau ir as ta uzsieniniu internetiniu parduotuviu dziaugsma smile.gif ir jauciu kad busiu nuo siol jom istikima biggrin.gif
austekx
Šiaip yra Lietuvoj ir gerų el. parduotuvių ir tokių šiaip sau, kur po kelias prekes pardavinėja. Šiaip bent jau Lietuvoj pirkdama pasižiūriu, kad būtų normaliai nurodyta firma, o ne tik el. paštas, tai kol kas kiek pirkau viskas buvo gerai.
giedruteliux
O as esu labai patenkinta lietuviskomis internetinemis parduotuvemis,nes produktu pristatymo laikas yra labai greitas. O ypac gerai, kai mes gyvenam ne mieste, o rajone, tai nereikia galvoti kaip atsigabenti naujaji pirkini, viska labai graziai pristato i namus. Super 4u.gif
Liepapa
Lietuvos internetines parduotuves man nelaabai.Kazkaip mazas pasirinkimas.
Tad drabuzelius dukrytei perku is Jav ir UK,FR.
www.childrensplace.com
www.gymboree.com
www.Marks&Spencer.uk
www.laredoute.fr
www.3Suisses.fr
Lelina
Na, teko neseniai atrasti naują elektroninę parduotuvę www.bambizzi.lt.

Jie pasirodo turi ner ir parduotuvę, kur "gyvai" galima prekes įvertinti. Prekės labai madingos ir kokybiškos, o be to dabar netgi ir su neralia akcija išpardavimai vyksta bigsmile.gif Tikrai verta. Pasirodo ir Lietuvoje galima gerai apsiprekinti thumbup.gif
giedruteliux
Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida thumbup.gif
spyglyte
As perku ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de. Jau kokius 3 metus perku, nesu nusivylus ir sutaupiau labai nemazai pinigeliu biggrin.gif
Milinga
as perku vaikiskus rubus
Ausriausias
Perku internetinėse pardose gap, gymboree..Siaip brangoka, tai shoponuos tik kai geri ispradvimai buna..
Zitlali
QUOTE(spyglyte @ 2009 02 28, 12:18)
As perku ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de. Jau kokius 3 metus perku, nesu nusivylus ir sutaupiau labai nemazai pinigeliu biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi pradejau ebay pirktis smile.gif viskas zyyyyyyyyyymiai pigiau smile.gif
Gretucka
QUOTE(giedruteliux @ 2009 02 27, 19:49)
Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida  thumbup.gif
*

O kiek kainuoja parsiuntimas is tos angliskos parduotuves? Ir ar kokybe gera rubeliu?
kristina.nesvarbu033
Aš irgi pradejau pirkti. Bet pirmas kartas mane apvyle.Siunčiausi iš Amerikos "old navy" parduotuves vaikišku rubeliu. Tai kokybe košmariška, medžiagos plonytes, o ir kaina su procentais ir parsiuntimu gavosi kosmine. Manau, kad už tokia kaina pas mus parduotuvese geresniu galima nusipirkti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.