Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip i pasauli atejo Markas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
gven
Na nezinau ar galesiu viska taip gerai ir vaizdingai papasakoti kaip jus visos jau cia apsilanke, taciau pabandysiu.

Prasidejus mano 42-ajai savaitei as dar vis klaidziojau gatvemis vis tikedamasi, kad gal kaip nors tie saremiai prasides. Taciau po savaites praejo noras net is namu iseiti, nes teisybe sakant jau ir koju nebepastovejau, o daktarai vis is klinikos vare. Viena nakti skausmams prasidejus nuvaziavau, bet paklause tonusu, akusere pasake, jog vaikelis dar negreitai ateis, yaip kad reikia laukti. blink.gif Kiek laukti nepasake, tik liepe ateiti kaip jau paeiti negalesiu.
Grizusi namo isklausiau vyro raporta kaip jis mane uzjaucia ir kaip gaila, kad vaikelis ateis dar ne siandien, nusprendziau griebtis paskutines seneliu gudrybes ir pagriebusi vyra uz ausu nusitempiau i lova. Tik nesakykit kad neveikia.
Jau 17 val pajauciau pirmuosiu saremius. Ir tada tikrai supratau kad tai tikrieji ir ne jokie paruosiamieji saremiai. Visa nakti prabludijau kaip smekla nestuke.gif ir ant kamuolio sukausi ir vonioj perlinej gulejau, apmasciau kaip visdel to gerai, kad tos vonios uzsispyriu, mat as mergina ne is mazuju o dar pilva pridek. Tikram liukse pasijauciau ir siaip taip iskentejusi iki kitos dienos vidurdienio (taip taip 19 val.) nusprendziau vel remti vyra ir vaziuot i klinika, nes jau saremiai kas 3-4 min buvo. Mano vyras matote chirurgas ir pamates mane isdidziai prie duriu stovincia su savo tase nusprende , kad as juokauju ir visai nesiskubino, bet po poros garsesniu zodziu staigiai puole prie masinos. Atvaziave i kliniko sutikome ta pacia sesute su kuria bendravome diena pries tai ir kuri zvilgtelejus i mane nusprende, kad as juokauju, priklijavusi tonusu masina joje tikrai nieko neisvydo blink.gif Sako: ponia pas jus saremiu nera! O tai sakau : Ka as tada jauciu? Ji sako: Nezinau, turbut vis tie paruosiamieji! Matau, kad vyras jau ir i mane keistai ziuri, o ta dar patikrinusi pridejo: Kaklelis aukstas, greitai nieko nebus ir kada bus neaisku! Na ir ka jus sau galvojate mano vyras dar bande priesintis o as i cry.gif Sakau negali buti, man jug labai skauda nors ir neatrodo, as jau visa para nemiegojau! Kiek dar galima kentet? O ji man vaistu israse ir namo issiunte!
Na, geda nuo vyro, sakys zmona visai tryda gavo, vos tik suskauda ir lekia i ligonine, o as i ji priesiskai, kad neuztektinai gyne mane, o jis man sako, kad ne ginekologas jis nieko apie tai nezino ir neprisimena blink.gif Na galvoju, istekejau uz daktaro busiu nors gerai pagydyta ir ka jus manote? Daktaru zmonos paskutinej eilej stovi!
Grizusi namo pasiguodziau savo draugei , kuri sesute ir buvo pas mane ir susiruosiau pamiegoti , kol paeisiu i klinika kojos nekelsiu schmoll.gif
Vos tik atsigulu, oi dievuleliau kaip skauda wacko.gif Net pasokau kaip nusvilinta ir vel po ta savo vargsa kambari duotis ratais tik dar ir tuoletas prisidejo fear.gif o drauge ir sako: Nezinau ka tau klinikoj sake, bet mano manymu tu gimdai! help.gif As sakau negali buti, nes dar vaikstau o kol vaikstau i klinika negrisiu nono.gif Ji sako as tavo vietoj savo daktarei paskambinciau, negali zinoti! As kiek laiko pagalvojus sutikau. daktare pasiule ateiti apziurai apie 5 val. nes ji cezari dare , tai as dar namuose pasvarsciau gal man su masina vaziuoti? vyro tai nera kas parves? Bet mano drauge mane atkalbejo ir mes issikvietem taksi! Taksi issedejau labai isdidziai, nes nusprendziau, kad mane gali is jo isprasyti, jei supras, kad gimdau. Na o ligoninej kaip susiduriau su ta pacia akusere! Galvojau jai galva nurauti, nes po paros nemiego buvau gan agresyviame stovyje. Ji gan kreivaii mane paziurejo, bet as isdidziai pasakiau, kad atejau pas daktare, ne pas ja . Mano daktare mane isvydusi net nieko neklausiusi mane i gimdykla nutempe nes matyt tokiame stovyje buvau, kad net baisu buvo i mane ziureti . Po mano apziuros, daktare tik trumpam zvilgtelejo i akusere ir tepasake: Gimdom ir gimdom dabar! Oi Kaip gera! Man suleidzia raminanciu, nuo kuriu galvojau, kad kojas pakratysiu taip skaudejo,o daktare ir sako, tai gerai ponia kad as jus gerai pazystu ir zinau, kad ne trizne esate, kitaip nebuciau jusu priemusi, jug penktadienio vakaras! Septinta valanda jau laukeme kol Markas galvute palenks, nes ejo veiduku pirmyn, o atlekes is susirinkimo vyras, visaip mane glebesciavo ir atsiprasinejo, kad nesuprato. Drauge taip pat liko prie kompanijos, mat mamos neturiu, o tetis toli, tai sakem chebroj ir liksim! 11 val nuleido vandenis, o 12 val nakties prasidejo gimdymas! Vyras darbavosi itensyviausiai is visu: Ir vaika trauke ir pilva spaude, net rekt nuo manes gavo, nes labai stipriai uzsigule vaika bestumdamasdamas biggrin.gif Drauge laike galva ir vandeni purske, taip kad uzimti buvome visi ! 12 val. 35 min mano auksas isvydo pasauli soske.gif Buvo atidarytas sompanas ir net as gavau teise i gurksni o vaikui patepiau kaktyte.
Tai buvo pats fantastiskiausias isgyvenimas kuri turejau savo gyvenime ir laukiu kol tai gales pasikartoti antra karta. Dekoju savo vyrui priemusi Markuti ir draugei patarusiai vaziuoti i klinika, nes daktare pasake, kad jei nebuciau atvaziavusi, buciau daug greiciau namuose pradejusi gimdyti! Na o kas link tos masinos, tai ji saremiu niekada rodyti ir nepradejo!
stai kokia mano istorija!
Tafi
Labai grazi istorija, paprasta , bet nuosirdi. Sveikinu susilaukus sunelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai kur ta klinika su saremiu nerodanciu aparatu biggrin.gif
Rucelie
ir visai nebūtinai technika teisi būna schmoll.gif
sveikinu 4u.gif
ejeva
Tu tikra šaunuolė. thumbup.gif Ir tokia kantri. thumbup.gif Nuoširdžiausi sveikinimai. 4u.gif
Žiba
Tikrai kad saunuole, sveikinimai biggrin.gif thumbup.gif
Lali
Ale tevelis tai is tikro pasidarbavo... Oho.. maniskis nedristu...
MyWay
labai fainai gimdet, su visa chebra, ir visiems buvo darbuko, nu ir sainuoliai visi, pasidarbave sampaniuko thumbup.gif sveikinu drinks_cheers.gif
Keiti
Sveikinu!
Mamytė iš tiesų nepasiemtusi thumbup.gif Ir sau linkėčiautokios ištvermės wink.gif
shy
smagi istorija:)
aukit dideli ir sveiki smile.gif
saturno_sesely
thumbup.gif gerai papasakojai.
daluzenik
Nu fainai, o vyrriskis, tai nieko sau bigsmile.gif
nesugalvociau i gimdymo namus sampano veztis schmoll.gif
bet chirurgas matyt saltu protu viska numate is anksto thumbup.gif drinks_cheers.gif
Galway_girl
Niu kokie jus saunuoliai visi bigsmile.gif 4u.gif
vi78
tikra saunuole 4u.gif mirksiukas.gif
liolia79
Sauni jusu istorija thumbup.gif Sekmes seimynelei ir draugei 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.