Sveikos mamytes,gal kurios vaziuojat apipirkt vaikucius i Lenkija.Coccodrillo,Wojcik,Bartek,viskas juk lenku gamybos.Gal kurios buve mamytes gali pasidalinti patirtim ar ten pigiau,kur pvz.Bialystoke perkat jei vaziuojat?
QUOTE(jurmle @ 2008 09 24, 15:50) Sveikos mamytes,gal kurios vaziuojat apipirkt vaikucius i Lenkija.Coccodrillo,Wojcik,Bartek,viskas juk lenku gamybos.Gal kurios buve mamytes gali pasidalinti patirtim ar ten pigiau,kur pvz.Bialystoke perkat jei vaziuojat? Oi sauni temele, as kaip tik su keliom draugutem ruosiuosi ten lekti, tai kai tik grysiu tai cia ir pasireiksiu
ar toli nuo Vilniaus tas Bialystokas?
Giesim , butinai pasireiks, lauksim ziniu, nes tirai turetu but pigiau, jei jau pas mus parduotuvese cocodrillo pigesni uz lietuviskus, pvz. sliauztukai, o ir zymiai razesni
Bialystokas yra apie 150km nuo Lietuvos- Lenkijos sienos. Ten yra daug dideliu prekybos centru (kaip pas mus Akropolis), radau Bartek, Cocodrillo firmines parduotuves- kainos siek tiek mazesnes.
Tenka labai daznai lankytis Bialystoke.Ir tuose didziuosiuose centruose. Ir tikrai nera ten viskas pigiau. Ta prasme gal ir galima rasti lekiais litais pigiau ar keliais litais brangiau. Zinoma plius tik vienas kad galima nusipirkti toki rubeli kurio nebus musu masiniame Akropoly. O visu Coccodrillo,Wojcik,Barteknir t.t parduotuvese kainos tos pacios. Taip kad as nesuprantu tu kurie vaziuoja apsipirkt i Bialystoka arba is vis i lenkus. Nera nieko ten jau taip pigiau: kelione-kuras-apgyvendinimas(nes jei jau norit apsipirkt tai nemanau kad vienos dienos uzteks)-maistas =gaunasi tas pats kas Lietuvoj.
lenkijoje, cocodrillo brnagesni negu lietuvoje :)galu kam domina net kainyte parasyti pvz naujo modelio,kokia kaina ten butu
pygiau bus tik imant is gamintojo, tiksliau is fabriko
Pati kartais nuvaziuoju i Lenkija, tai jei kalbant apie didziuosius prekybos centrus tai kainos (drabuziu, avalynes ir pan.) kaip ir Lietuvoje. Gal turguje kiek pigiau. Mes tai jei vaziuojame tai perkames maisto produktu, nes yra kas ne tik daug pigiau nei Lietuvoje bet ir daug ko nera cia pas mus
QUOTE(charmante @ 2008 10 07, 15:28) Pati kartais nuvaziuoju i Lenkija, tai jei kalbant apie didziuosius prekybos centrus tai kainos (drabuziu, avalynes ir pan.) kaip ir Lietuvoje. Gal turguje kiek pigiau. Mes tai jei vaziuojame tai perkames maisto produktu, nes yra kas ne tik daug pigiau nei Lietuvoje bet ir daug ko nera cia pas mus bet nejau jum apsimoka toki kelia trenktis kad maisto apsipirkt. Nepasakyciau kad jo kainos mazesnes. Man is vis lenkai neptinka-jau jie tokie zmones, kad
Na kodel trenktis
QUOTE(charmante @ 2008 10 08, 11:30) Na kodel trenktis na cia jau kaip kam, bet mano nuomone kad "ekskursija" i Bialystoka tai ne Bet vis tiek nesuprasiu kaip zmones vaziuoja maisto apsiprikt. Papildyta: QUOTE(Molė @ 2008 10 08, 11:47) nu nepatinka jie man i vsio
[quote=sania,2008 10 08, 10:55]
na cia jau kaip kam, bet mano nuomone kad "ekskursija" i Bialystoka tai ne Bet vis tiek nesuprasiu kaip zmones vaziuoja maisto apsiprikt. Papildyta: Nesuprantat kaip zmones vaziuoja maisto apsipirkti ir manau niekada to nesuprasit:)
[quote=charmante,2008 10 08, 13:07]
[quote=sania,2008 10 08, 10:55] na cia jau kaip kam, bet mano nuomone kad "ekskursija" i Bialystoka tai ne Bet vis tiek nesuprasiu kaip zmones vaziuoja maisto apsiprikt. Papildyta: Nesuprantat kaip zmones vaziuoja maisto apsipirkti ir manau niekada to nesuprasit:) [/quote]
Sveikos mamytes,teko jau ir man paciai pabuvoti Bialystoke,tikrai nieko pigiau is firminiu neradome,viskas dar brangiau nei pas mus.Nugalejau savo smalsuma ir dabar ramu.Ysivaizdavau kad tikrai turetu but pigiau,istikro net keista
QUOTE(jurmle @ 2008 10 10, 13:28) Sveikos mamytes,teko jau ir man paciai pabuvoti Bialystoke,tikrai nieko pigiau is firminiu neradome,viskas dar brangiau nei pas mus.Nugalejau savo smalsuma ir dabar ramu.Ysivaizdavau kad tikrai turetu but pigiau,istikro net keista i vadinamus sandelius vaziuoja didmenininkai. Na yra keleta tokiu kur ir didmena ir mazmena, bet ar ten pigiau perkant mazmenoj kazkaip nesidomejau QUOTE(sania @ 2008 10 11, 12:59) i vadinamus sandelius vaziuoja didmenininkai. Na yra keleta tokiu kur ir didmena ir mazmena, bet ar ten pigiau perkant mazmenoj kazkaip nesidomejau man atrodo tik didmenininkam, perkant dau tikrai kaina skiraisi, bet reikia butinai tureti verslo liudijima ar imone,paprastiems be poperizmo niekas neparduos,kad ir 100vnt noresite pirkti QUOTE(erikiuxxx @ 2008 10 12, 21:53) man atrodo tik didmenininkam, perkant dau tikrai kaina skiraisi, bet reikia butinai tureti verslo liudijima ar imone,paprastiems be poperizmo niekas neparduos,kad ir 100vnt noresite pirkti Deja nebutinai , jei mokesite grynais imones nereikia . Imonem yra taupymas ant pvm lenkijoje jis 22 , lietuvoje 18 .Cia jei snekate apie bazes . Jei snekate apie gamintojus cia jau individualiai , bet pas lenkus net elementarioje parduotuveje vaikisku prekiu gauti 20 % nuolaida yra nesunku , perkant kelis daiktus dazna pritaiko .
kalbejau apie gamintoja
pvz ir pas mus perkant urmu,niekas nenori duoti pygiau be poperizmu QUOTE(erikiuxxx @ 2008 10 13, 08:21) Taigi ismusa ceki ir viskas israso asmeniui ir baikis , su popierizmais tu sutaupai pvm skirtuma , kitu atveju sumoki . Neparduoda jei yra atstovai ir jei yra toks susitarimas Man lenkija gimtasis krastas
o gal zinot kur batu zieminiu vaikams galima nupirkt lenkisku? gal internetines parduotuves yra???
QUOTE(Semile @ 2008 10 26, 18:40) bartekas turi internetinę, bet į Lt nesiunčia niekaip nesuprantu, kodėl visos vienu balsu tvirtina, kad Lenkijoje ne pigiau. savo akim mačiau, kad BArtekai kainuoja internetinėje parduotuvėje 170 zlotų, o LT Akropolyje tokie 250 litų kolega važiuoja apsipirkti į Suvalkų turgų - moterišką pusaltį už 200 litų nupirko, o pas mus panašūs 400.
Esu šios firmos drabužėlių fanė. Vaikinas beveik vien jais rengiamas. Patinka kokybė pagal kainą.
Aš buvau Varšuvos turguje, tikrai žymiai pigiau nei Lietuvoje neradau. Konkrečiai ieškojom X-Lander vežimėlio, tačiau pasirodė brangiau nei Lietuvoje, tad nepirkau. Parduotuvėse drabužėliai tikrai pigiau, tačiau nepamirškit pasiskaičiuoti kelionės kainos na nebent važiuojant ten kitu tikslu. Internetinėse parduotuvėse kainų skirtumas tikrai jaučiasi. Pvz Gucio batukai mažylio Ratuose - 119 Lt, o internetinėje parduotuvėje tokie pat 74 zl.
Viena drauge buvo apsipirkt suvalkuos,tai tikrai pigiau apsipirko nei as Bialystoke,ten manau reikia zinot vietas,o miestas tikrai nemazas,visko neisvazinesi.Taigi kita kart reiks bandyt lekt i Suvalkus
Man irgi idomu ar Suvalkuose galima pigiau apsipirkti vaikisku prekiu... Siaip lenkuose mano vyras kai buvo tai vezimeli mums nupirko perpus pigiau nei analogiskas LT ir patalyne vaikui perpus pigiau... Bet neatsimenu kokiam jis miestely buvo, nes ne apsipirkt vaziavo, tik prie progos uztaike
na mes buvom augustowe tai apsipirkom tikrai pigiau pampersu bei visokiu tyreliu sulciu leliukui ju kaina dvigubai mazesne nei lietuvoje.
na kai kam ir del keliones apsimoka,pvz mano sesuo is sakiu r. vaziuoja i kauna apsipirkti,o jai iki byalestoko tiek pat km kiek iki kauno,manau kad verta tikrai tuomet
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 10 06, 11:35) lenkijoje, cocodrillo brnagesni negu lietuvoje :)galu kam domina net kainyte parasyti pvz naujo modelio,kokia kaina ten butu pygiau bus tik imant is gamintojo, tiksliau is fabriko na biski ne taip, nes cocodrillo , wojcik ir kitos zymios firmos turi tamtikra distributoriu, kita firma kuri tuo uzsiima ir gaunasi per 2 rankas, jau domejausi pati asmeniskai , ir distributorius paskae man apie tai pats kad yra jis ne ccocodrillo atsovas o distributorius , nes cocodrillo skambinau sake jie tuo neuzsiima yra firma distributoriaus vat ir dave ju tel tai sis distrubutorius kazkokiam kaime gyvena Papildyta: QUOTE(mamiux @ 2009 05 13, 12:58) na kai kam ir del keliones apsimoka,pvz mano sesuo is sakiu r. vaziuoja i kauna apsipirkti,o jai iki byalestoko tiek pat km kiek iki kauno,manau kad verta tikrai tuomet Papildyta: QUOTE(Treciadiene @ 2008 11 13, 12:42) Aš buvau Varšuvos turguje, tikrai žymiai pigiau nei Lietuvoje neradau. Konkrečiai ieškojom X-Lander vežimėlio, tačiau pasirodė brangiau nei Lietuvoje, tad nepirkau. Parduotuvėse drabužėliai tikrai pigiau, tačiau nepamirškit pasiskaičiuoti kelionės kainos na nebent važiuojant ten kitu tikslu. Internetinėse parduotuvėse kainų skirtumas tikrai jaučiasi. Pvz Gucio batukai mažylio Ratuose - 119 Lt, o internetinėje parduotuvėje tokie pat 74 zl. Varsuvoj taip cia sostine bet paskaiciuok kiek ant kuro iseis? apgyvendinimo ? tai cia manau pirksi pigiau dar pagal musu krizes akcijas !!!! ispardavimus jai kas ir nepatiks poto galesi grazinti ar pakeisti cia vietoj o ne vel trenktis i Varsuva, buvoj toj varsuvoj nieko gero ner, kainos maisto prekiu tokios pat + - 1-2 lt skirtumas, tik kad ten talpa didesne nej pas mus ypac varske grudeta, 500 gr kaina kaip musu maso indelio QUOTE(Camilla @ 2009 05 29, 12:16) na biski ne taip, nes cocodrillo , wojcik ir kitos zymios firmos turi tamtikra distributoriu, kita firma kuri tuo uzsiima ir gaunasi per 2 rankas, jau domejausi pati asmeniskai , ir distributorius paskae man apie tai pats kad yra jis ne ccocodrillo atsovas o distributorius , nes cocodrillo skambinau sake jie tuo neuzsiima yra firma distributoriaus vat ir dave ju tel tai sis distrubutorius kazkokiam kaime gyvena labai idomu
Vat buvom savaitgali Bialystoke.Tikrai pigiau ir bartek pasirinkimas labai didelis,ir dar viena avalyne vaikams COOLCLUB(cia man atrodo is cocodrilo serijos),kokybe uz bartek ne prastesne,o basuciu ,rudeniniu batuku kaina apie 100zlotu-visur oda . ir HM yra. Daug fainu drabuziu vaikams,ko nera lietuvoje.Aisku,del vieno daikto tikari neverta vaziuot.dabar ir kursas dar palankus.bet jei keliems vaikams metams i prieki apsipirkt- tai tikrai geriau nei lietuvoj.
QUOTE(muminukas @ 2008 10 29, 06:55) bartekas turi internetinę, bet į Lt nesiunčia niekaip nesuprantu, kodėl visos vienu balsu tvirtina, kad Lenkijoje ne pigiau. savo akim mačiau, kad BArtekai kainuoja internetinėje parduotuvėje 170 zlotų, o LT Akropolyje tokie 250 litų kolega važiuoja apsipirkti į Suvalkų turgų - moterišką pusaltį už 200 litų nupirko, o pas mus panašūs 400. As jums pasakysiu kodel i lietuva nesiuncia, buvom bendrave su BARTEK gaminotjais - atstovais, sake kad jie turi lietuvoje distributoriu ,kurie turi teise ten pardavineti ju produkcija , o taip kad atvaziuoti urmu uzsipirkti nesigaus prasom netgi ju puslapyje nurodyta kur galima bartek isigyti man sia nuoroda ir atsiunte http://www.bartek.com.pl/sklepy_swiat.php
Sveikos mamytės, planuojama su vyru važiuoti į Varšuvą ketvirtadieni pažiūrėti kas ten gero. Kadangi aš esu
Mes vaziojam karta per menesi i Bialostoka apsipirkti.. Pirkom vaikams pampersu ir misinuka,tai verta,dvigubai pigiau... PVZ Hipp kainuoja 8zlotai (apie 7lt),o pas mus 17lt.Taip ir kitas maistas,rubeliai pigiau.... Verta vaziuot
Kad ir ka rasytu spauda, bet i Lenkija vis dar verta vaziuoti apsipirkti
Nelabai ka galiu pasakyti apie drabuzelius, bet kitos prekes pigiau. Jau daugelis mamyciu minejo, kad misinukai, sauskelnes, vaikiskos tyreles, kosytes tikrai pigiau. Sias prekes paprastai perkam Suvalkuose. Buvom ir Bialystoke. Teko pirkti: vezimelis Maclaren Quest Sport mokejau 624 zl (pas mus dabar maciau uz 649lt), maitinimo kedute Baby Design PEPE - 279zl (Vaikutyje 299 lt), Ferretti užvalkaliukas pagalvytei; užvalkaliukas antklodei; paklodė - 59 zl (vaikams.eu - dabar akcija 75lt). Pirkau dar kelias smulkmenas, kuriu kainu nelabai atsimenu, nes buvau geguzes men. Kadangi susidare nemaza suma, tai pritaike dar 10% nuolaida Dabar darausi sarasiuka ir rugsejo pabaigoj vel leksim apsipirkti ziemos sezonui Tad ispudziai po gero menesio, jei dar kam bus idomu
Sveiki,
as irgi noriu vaziuoti i bialstoge drabuziu vaikams, batu nes cia pas mus tai nesuprantu barteko batai 5 metu pypliui virs 200 simtu kainuoja, gal kas buvote galite parasyti ar tikrai pigiau ar apsimoka vaziuoti man daug reikes striukes batu keliu poru taip dar kokiu treningu, drabuziu, kepuriu, ar gausis pigiau?
o as ir be barteku randu geru batuku ,kaskaip netraukia mane tie bartekai
Sveikos merginos
Kaina neatitinka kokybes. Manau, kad juos siuva Kinijoje
bet ju tiek daug mamytes forume panesiotu parduoda,atrodo perka juos
|