Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaziuojat apsipirkt i Bialystoka?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
laselis
Na, pagaliau prisiruosiau aprasyti savo apsipirkima Lenkijoje. ax.gif Kadangi rugsejo viduri buvom suplanave atostogas Lenkijos pajuryje, tai nutariau kartu apipirkti ir mazaja. Daug naudingos informacijos tikrai nepateiksiu, nes nenumaciau tokio dalyko, kad su mazu vaiku apsipirkineti labai jau sudetinga. doh.gif Apsilankem keliuose dideliuose prekybos centruose (kaip musu Akropolis), ten radom kelias vaikisku prekiu parduotuves, greitai nupirkom ta ka reikia per daug neziuredami i kainas. Taigi, uz vaikiska dvieju daliu Coccodrilo kombinezona sumokejau 242 zl, tos pacios firmos ziemine kepure su saliku – 56 zl, megzta suknele – 45 zl, rudeniniai odiniai batukai coolclub (lenkijoje gaminta pagal vokieciu uzsakyma) 92 zl, zieminiai odiniai batukai su naturaliu kailiu 109 zl, dvejos kelnes pirktos parduotuveje 5.10.15 – po 39 zl, Smyk parduotuveje (gal vadinasi ne taip, bet gavau toki maiseli) megztukas su 50% vilnos – 35 zl, liemene megzta, medvilnine – 24 zl. Dar buvau uzbegusi i Bartek firmine parduotuve – tai rudeniai batukai apie 130 zl, zieminiu dar nebuvo (buvo vieni nukainuoti – 90 zl, kai kainavo 159 zl).
Dar atkreipiau demesi, kad tokiu prekiu kaip vezimeliai, maitinimo kedutes, automobilines kedutes, kainos Gdanske yra didesnes nei Bialystoke. Tai gali buti del to, kad
1. Gdanskas kurortinis miestas ir ten kainos didesnes
2. Bialystoke as buvau geguzes men. ir kainos nuo to laiko pakilo
3. Bialystoke pirkom ne prekybos centruose esanciose parduotuvese, o atskirose, daznai esanciose gyvenamuosiuose rajonuose ar miesto pakrasty.

Tai ar sutaupiau? Tikriausiai, kad ne. verysad.gif LT buciau apejusi visas parduotuves, isnarsiusi interneta ir tikrai buciau radusi pigiau (panasius dvieju daliu Coccodrilo kombinezonus internete, atrodo Erikiux, parduoda uz 175lt, ziurejau parduotuveje, ta diena buvo kazkokia nuolaida, tai buciau sumokejusi 200lt). Aisku, nei internete nei parduotuveje nemaciau tokios spalvos.
Dar buvau keliose suaugusiuju parduotuvese H&M, UCB, Esprit ir kt. Kainos kaip LT, tik zlotais (pvz. jei megztukas UCB kainuoja 120 lt, tai ten tiek zlotu). Ir zinoma prekiu pasirinkimas didesnis nei LT.
Del aiskumo, zloto kursas tuo metu buvo 1 lt = 1.20 zl. Na, mes turim nusipirke zlotu, kai zloto kursas buvo 1 lt = 1.30 zl
Tad mano isvada: specialiai vaziuoti ir pirkti tik drabuzelius tikrausiai nelabai apsimoka. Juk reikia iskaiciuoti kura, nakvyne (jei vaziuoji bent porai dienu). Bet kas megsta savaitgali ne prie teliko guleti, o kur nors pavaziuoti, pasidairyti, tai suderinus kokia ekskursija su apsipirkimu, tai gal ir nieko gaunasi. Ypac, jei perka visa seima + sauskelnes + maistelis vaikui.
Na, atrodo viska surasiau 4u.gif
agni.e
Neiškenčiau ir aš ... 4u.gif
Mes taip pat laikas nuo laiko darome apsipirkimus Bialystoke 4u.gif bet esmė ne tai, kad ten pigiau , o tai kad randi įdomesnių parduotuvių ne tik vaikams , bet ir sau...ir kokybiškesnių...Nekalbant apie HIPPO maistuką, pas mus Lietuvoje plėšikai blink.gif , nes ten tikrai dvigubai pigiau ir niekur neieškojus , o įėjus į pirmą didesnį marketą doh.gif
KaZantipA
sveikos, ziuriu tema negyva smile.gif na ar vaziuoja kas dabar apsipirkt, rasot apie parduotuves, o apie turgus? niekas nera buves? mane domina suaugusiu drabuziai,kokybes ir kainos atzvilgiu (tarkim mano sefas vaziuoja su seima i warszhawa, tai sako kokybes atzvilgiu tikrai apsimoka) idomu kaip yra istikruju ax.gif
jurmle
O gal kas pirke Lenkijoj X-Lander vezimuka,kazin kaip ju kainos tenai,nes pas mus sakyciau uz Lenkiska preke kaina tikrai auksta.
ericute
QUOTE(jurmle @ 2010 10 17, 10:41)
O gal kas pirke Lenkijoj X-Lander vezimuka,kazin kaip ju kainos tenai,nes pas mus sakyciau uz Lenkiska preke kaina tikrai auksta.
*

as pirkau pries beveik 1.5 metu nauja x-lander xa 2009 metu kolekcijos.lopsi ir sportinuka ir automobiline kedute ,ir papildomu krepsiu.tai man kainavo apie 1500 lt 4u.gif
jurmle
QUOTE(ericute @ 2010 10 17, 22:07)
as pirkau pries beveik 1.5 metu nauja x-lander xa 2009 metu kolekcijos.lopsi ir sportinuka ir automobiline kedute ,ir papildomu krepsiu.tai man kainavo apie 1500 lt  4u.gif
*

O kur pirkote,nes pas mus visos trys dalys gaunasi kazkur 1800lt.
ericute
QUOTE(jurmle @ 2010 10 25, 19:56)
O kur pirkote,nes pas mus visos trys dalys gaunasi kazkur 1800lt.
*

zinau kad lodzeje,o tiksliau nepasakysiu. normalioje vaikisku daiktu pardej jauciu.nes pirko mano mb sesuo,ji tuo metu ten gyveno.
+777+
Aš, tai nevažiuju schmoll.gif
jurmle
QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 13:41)
Aš, tai nevažiuju schmoll.gif
*

As ir jau senei buvus,kazkada su draugem nuvaziavom i Bialystoka,manem pigiai vaikus apipirsim,nieko panasaus,kainos buvo panasios kaip ir pas mus.Bet va mastau, gal vezimai ten pigesni,nors jei keli simtai skirtumas,o kelias ilgas,tai tikrai neapsimoka ten belstis schmoll.gif ,nebent butu suvalkuose.
soalina
tikriausiai jau nieks nevazineja ten apsipirkinet g.gif
KaZantipA
vakar grizom is Byalistoko, kainos mazesnes kazkur 30% bet pasirinkimas didesnis, i turgu vaziuoti neapsimoka, na tarkim nusipirkau rastuotu pedkelniu musu valiuta uz 15 lt, is maisto tai viskas pigiau, kiausiniai 1.70lt, zuvys, mesa viskas pigiau, jeigu yra kur viska sudet tai apsimoka, sensodyne pasta - 8 lt ir pan. smile.gif vaziuosim dar karta, bet tik drabuziu, vien del maisto mums nera reikalo, nes drabuziu, kainos ir kokybes atzvilgiu verta smile.gif
garra
Kai kursas ten zloto pakilo, jau iš Vilniaus neapsimoka važiuoti, nebent jei gyveni visai prie sienos 4u.gif
KaZantipA
QUOTE(garra @ 2010 11 02, 12:42)
Kai kursas ten zloto pakilo, jau iš Vilniaus neapsimoka važiuoti, nebent jei gyveni visai prie sienos 4u.gif
*

na mes viska paskaiciavom, islosem apie 150 lt, bet pasirinkimas ner ka lygint ir kokybe
Laurencijan
Kelionė atsiperka, jei važiuoji apsipirkti ir išleidi nemažai pinigų (mažiausiai apie 3000zl) ir perki dideliais kiekiais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.