Linkiu kuo daugiau
Užvedei temą, tai nė nebandai nepastot
aha, laikas kuriai nors naujai iskeptai
Rudenelis, sako, derlingas grybuku
Kazi, cia visom norinciom uzteks?
viltuze, minimum viena
Va daugiau tokio nusiteikimo visada, tai ir kalnus galima nuversti
Taigi is visos sirdies linkiu, kad kudikeliai paziuretu i visas is aukstai, nusisypsotu ir kristu paciom nuostabiausiom ir kantriausiom ir istvermingiausiom ir nuosirdziausiom mamom i glebi. Nes tokios mamos busit, nes tokios moterys jau esat... QUOTE(viltuze @ 2008 09 24, 23:02) Va daugiau tokio nusiteikimo visada, tai ir kalnus galima nuversti Taigi is visos sirdies linkiu, kad kudikeliai paziuretu i visas is aukstai, nusisypsotu ir kristu paciom nuostabiausiom ir kantriausiom ir istvermingiausiom ir nuosirdziausiom mamom i glebi. Nes tokios mamos busit, nes tokios moterys jau esat... Viltuze, kas liecia tave greit busi
Kelinta diena po isodinim jums testas parode vaiduoklius,nors gyd liepe pirmad,bet neiskesiu ir dar kokius perkat,ar nera skirtumo,nes kaskur buvo kalba apie juos ,bet nerandu
Keliu QUOTE(Teruke @ 2008 09 25, 08:31) Kelinta diena po isodinim jums testas parode vaiduoklius,nors gyd liepe pirmad,bet neiskesiu ir dar kokius perkat,ar nera skirtumo,nes kaskur buvo kalba apie juos ,bet nerandu Keliu 7 diena po isodinimo vakare po pusvalandzio isniro vaiduoklis, kita ryta panasiai, 9 d. po isodinimo jau po 3 min. (bet dariaus tuomet jautresni hcg testuka) QUOTE(dainiuke @ 2008 09 25, 08:52) 7 diena po isodinimo vakare po pusvalandzio isniro vaiduoklis, kita ryta panasiai, 9 d. po isodinimo jau po 3 min. (bet dariaus tuomet jautresni hcg testuka) vakar 10 dpi nieko nebuvo,bet tikiuosi anksti dar...O kokie cia jautresni Papildyta: Blanka,kaip tu,ar nedarei testuko
[quote=Blanka1,2008 09 25, 10:57]
Papildyta: Blanka,kaip tu,ar nedarei testuko [/quote] Aš jau po visko. 11 d. pasidariau testą ir nieko neparodė, nubėgau pasidaryti HCG ir sužinojau, kad nepavyko. O dabar viskas juoda, nerandu sau vietos ir tiek. Linkiu, kad Tau pavyktų [/quote]
Teruke, nemanau, kad per anksti. HCG 11 d. turėjo kažką parodyti, deja, nulis.
teruke, jau drasiai gali hcg darytis - parodys visa tiesa (-as)
Labas visoms
Mano lyriniai nukrypimai cia... Grazus oras ir viduj silta... Liberi
Labas, merginos, norejau pasiteirauti pas tas kurios jau bande su saldytais, ar visas kelias yra toks pats kaip ir nesaldytais, ar reikia kaip nors stimuliuotis?
QUOTE(siri @ 2008 09 25, 18:43) Labas, merginos, norejau pasiteirauti pas tas kurios jau bande su saldytais, ar visas kelias yra toks pats kaip ir nesaldytais, ar reikia kaip nors stimuliuotis? Yra du būdai: 1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav 2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 18:37) Yra du būdai: 1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav 2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau Tik būtinai Crinone reik vartot ir neklausyt gydytojų, nes man tai skiedė, kad čia viskas turi būt natur, o gavosi persileidimas, nepakako progesterono
simbute, o iki kelintos sav tau liepė naudot ?? Manau 16 sav daugiau nei pakankama...bent man šiandien 16 sav ir nuo šios dienos per dvi savaites nutrauksiu Crinon, taigi, bus jau 18 sav
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 26, 06:04) simbute, o iki kelintos sav tau liepė naudot ?? Manau 16 sav daugiau nei pakankama...bent man šiandien 16 sav ir nuo šios dienos per dvi savaites nutrauksiu Crinon, taigi, bus jau 18 sav Man jo visai neliepė naudot Sėkmės auginant pilvuką QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 19:37) Yra du būdai: 1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav 2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau aciu Papildyta: QUOTE(simbute @ 2008 09 26, 10:01) As su pirmu kai pastojau tai crinone vartojau ilgai Papildyta: QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 19:37) Yra du būdai: 1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav 2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau dizzy, o kiek lt. viso gaunasi stimuliuojant?
Aš irgi greičiausiai bandysiu su šaldytais, tiksliau su vienu. Kaip mums paaiškino gydytojas, užtenka praleisti vieną ciklą ir jau antrą ciklą apie 11-13 d. ateiti echoskopuoti. Užtenka 2-3 vizitų imtinai. Kaina apie 1700 Lt. Man įdomus vienas dalykas, per IVF apsivaisino 3 ir du man įsodino (4 ir 6 ląstelių), o vieną užšaldė. Vakar sužinojau, kad paliko stipriausią. Kaip Jums atrodo kodėl? Mano draugei irgi buvo 3, iš kurių gydytojai nusprednė įsodinti 2 silpnesnius. Ji buvo laimingesnė nei aš, jai užkibo.
QUOTE(Blanka1 @ 2008 09 26, 11:52) Aš irgi greičiausiai bandysiu su šaldytais, tiksliau su vienu. Kaip mums paaiškino gydytojas, užtenka praleisti vieną ciklą ir jau antrą ciklą apie 11-13 d. ateiti echoskopuoti. Užtenka 2-3 vizitų imtinai. Kaina apie 1700 Lt. Man įdomus vienas dalykas, per IVF apsivaisino 3 ir du man įsodino (4 ir 6 ląstelių), o vieną užšaldė. Vakar sužinojau, kad paliko stipriausią. Kaip Jums atrodo kodėl? Mano draugei irgi buvo 3, iš kurių gydytojai nusprednė įsodinti 2 silpnesnius. Ji buvo laimingesnė nei aš, jai užkibo. Va čia tai keista
Blanka liudna labai, stiprybes tau
QUOTE(Blanka1 @ 2008 09 26, 12:52) Aš irgi greičiausiai bandysiu su šaldytais, tiksliau su vienu. Kaip mums paaiškino gydytojas, užtenka praleisti vieną ciklą ir jau antrą ciklą apie 11-13 d. ateiti echoskopuoti. Užtenka 2-3 vizitų imtinai. Kaina apie 1700 Lt. Man įdomus vienas dalykas, per IVF apsivaisino 3 ir du man įsodino (4 ir 6 ląstelių), o vieną užšaldė. Vakar sužinojau, kad paliko stipriausią. Kaip Jums atrodo kodėl? Mano draugei irgi buvo 3, iš kurių gydytojai nusprednė įsodinti 2 silpnesnius. Ji buvo laimingesnė nei aš, jai užkibo. Gal kad po uzsaldymo silpnas "neisgyventu". tik galejo visus 3 isodinti, arba ta stipruoli paaginti iki blastocistos ir tada isodinti, kaip 3-ia. tu cia LT daraisi? QUOTE(kistex @ 2008 09 26, 15:49) Gal kad po uzsaldymo silpnas "neisgyventu". tik galejo visus 3 isodinti, arba ta stipruoli paaginti iki blastocistos ir tada isodinti, kaip 3-ia. tu cia LT daraisi? Man irgi atrodo, kad būtent dėl to paliko stipriausią. Aš dariausi ne LT, toje klinikoje tokios taisyklės, kad galima įsodinti ne daugiau nei 2. Dabar labai dvejoju: ar bandyti su šaldytu ar daryti IVF.
Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau
QUOTE(fokina 1972 @ 2008 09 26, 15:31) Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau Labas, Manau, kad didesni šansai kai sodinti 2 ,kitus paauginti iki blastocistų. Tada daro pakartotinį įsodinima. Nors aš palikau auginti 6. bet nei viena neišaugo iki blastocistų. Taip ,kad embriologė pataria ką daryti,nes mano atveju būvo per silni šaldymui, todėl bandėme juos augint toliau. Yra visokių nuomonių: vieni teigia, kad natūrali moters terpė yra žymiai geriau, nei dirbtinė, kurioje paliekama augint iki blastocistų, kiti teigia, kad yra jau atidirbtos tokios terpės, kuriose galima saugiai sekti tolimesnį embrionų vystymasi. Nu mano atveju embriologė beveik garantavo, kad tūrėtų būt dar ir blastocistų.........deja nebūvo.Bet aš nesigailiu,kad auginau, o ne šaldžiau, nes mano atveju atšildžius nebūtų toliau sėkmingai dalinesi embrioniukai.Būtų nepavykę su snaigutėmis. Tą patvirtino embriologė. QUOTE(fokina 1972 @ 2008 09 26, 15:31) Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau Niekas tau tiksliai atsakyt ir negales. Mano nuomone, jei gydytojas grieztai sakytu, kad butent toks variantas yra sekmingiausias, gal ir ne visiska tiesa kalba. Galbut tai yra ju klinikoje taikoma praktika arba yra pastebeje, kad vienas budas sekmingesnis uz kita. Man embriologai yra sake, kad po 3-ju dienu ir pasimato ka embrionai parodo, kaip jie dalinasi, kaip isgyvena. Yra nuomoniu, kad jei silpnoki 3-ju dienu bus isodinti, jiems gali patikti mamos pilvelyje ir jie ten uzsibus; yra ir priesinga nuomone, kad jei auginami terpeje neisgyvena iki blastocistos stadijos, butu neisgyvene ir 3- ju dienu isodinti. Gal but viskas aiskiau buna pacioj eigoj, po apvaisinimo. Kaip dalinasi, kiek ten ju graziai auga ir t.t. Primaliau cia QUOTE(siri @ 2008 09 26, 10:32) Tai nebuvo stimuliacija tiesiog dirbtinio ciklo palaikymas, kadangi natūraliame cikle man folikulai neauga. Nebuvo folikulo ir įsodinant embrionus, viską atliko pagal gleivinės pasiruošimą, taigi, echo darė gal kokius 2-3 kartus. Iš viso mums gavosi apie 2500, įskaičiuojant Crinon pirmam mėnesiukui Blanka1, tikiuosi jūsų mažylis bus tikras stipruolis
Kai atsildze mano snaigutes - pirma karta atsilo visu 100 procentu sekmingai...Antra karta - maziau, bet visumoje isliko 70 procentu...
Su saldytu 1-u - lyg ir rizikinga daryti...Bet ko tik nebuna...Kartais mergaitems apsivaisina vienintelis ir leliu sekmingai turi...Cia geriausias patarejas - gydytojas...Sekmes Nu kur gi ne, dabar i para gaunas 500 mg, turejo jau sukilt Tai jau turbut patyliukais skelbiu save oficialiai
Sveikos,
Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena?
Sveikos, aš jau po įsodinimo
QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 16:09) Sveikos, aš jau po įsodinimo Kumštukai suspausti QUOTE(*gabi* @ 2008 09 26, 16:35) Sveikos, Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena? apie blast. pasiskaityk VK puslapyje. Gal tokiu atveju neaugina, nes dirbtinoje terpeje gali visi neisaugti iki blastocistu ir zuti, tada lieki be isodinimo, o 2-3 dienu embrionams, nors letokiems gali buti l.faina atsidurti pas mama ir jie ten pasiliks. gerve, tai tu jau praeita sav. buvai Papildyta: QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 17:09) Sveikos, aš jau po įsodinimo Po isodinimo akupunktura?
Blanka, nu as tai tikrai su vienu ledinuku nerizikuociau, nes ir taip mazi pastojimo rodikliai su jais, o cia dar su vienu, ne su trim. o juk yra galimybe kad ir visai neatsils...Tada busi be reikalo "paruosta" (gerus estrofema).
as tikrai darysciausi "tikra" IVF, nes jei po jo liks embrioniuku ir juos saldysi, tai tuomet sudejus ta viena ir kitus is pastarojo IVF gausis daugiau nei vienas optimalaus pasirinkimo del embrioniuku lasteliu skaiciaus pries ikeliant i gimda: man gin. irgi nepatare deti 6lasteliu, argumentuodamas, kad kai per greit dalinasi irgi nera gerai. geriausi - 4lasteliu. Ir manau pasirinkima deti du ar tris mes taip pat galim itakot - man siule deti du 4last., taciau paprasiau triju. Deja ne vienas neuzkibo. As tos nuomones, kad tie procentai ir taip mazi, tai kam dar juos mazint dizzy, viktoriuk, o kokiu budu dare AH - rugstiniu ar lazeriniu?
kistex, aš ne Lietuvoj darausi
RositaK, man AH darė rūgštiniu būdu gerve, super naujienos QUOTE(RositaK @ 2008 09 26, 17:03) o gal zinai koks pas jus "ne Lietuvoj" pastojimo procentas su rugstiniu AH? ar isvis saldytu nededa be AH? Oi, deda ir be AH. Pas mane jau trečias kartas su snaigutėmis, bet tik pirmas kartas su AH Bet kiek iš prisiskaitymų matau, tai pas mus tas procentas visai neblogas. Vienai darė AH trims emrioniukams, visi 3 ir įsikabino, dar vienai iš 4 įsodinimų su AH trys pasisekė, bet mačiau, kad yra keli ir nepavykę, nors, kaip sakau, iš skaitytų, daugumai pavyko QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 19:37) Man daktarėlis minėjo apie tris būdus QUOTE(gerve @ 2008 09 26, 16:29) QUOTE(*gabi* @ 2008 09 26, 16:35) Sveikos, Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena? Kiek kalbėjau su daktaru, tai pageidautina, kad būtų nors 10 embrioniukų- tada galima bandyti auginti iki blastocistų QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 17:09) Sveikos, aš jau po įsodinimo Laikom kumštukus QUOTE(RositaK @ 2008 09 26, 19:40) Blanka, nu as tai tikrai su vienu ledinuku nerizikuociau, nes ir taip mazi pastojimo rodikliai su jais, o cia dar su vienu, ne su trim. o juk yra galimybe kad ir visai neatsils...Tada busi be reikalo "paruosta" (gerus estrofema). as tikrai darysciausi "tikra" IVF, nes jei po jo liks embrioniuku ir juos saldysi, tai tuomet sudejus ta viena ir kitus is pastarojo IVF gausis daugiau nei vienas
Mergaites, o kaip sekasi musu
|