Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kukulka
Linkiu kuo daugiau nestuke.gif naujai atidarytoj temelej mirksiukas.gif
Aga
Užvedei temą, tai nė nebandai nepastot bis.gif
kukulka
aha, laikas kuriai nors naujai iskeptai nestuke.gif pakleist virusiuku ir paskelbti kokia akcija, kuriai "uzsiciurinsiu" pirma vieta pioneer.gif
viltuze
Rudenelis, sako, derlingas grybuku thumbup.gif Tai kad ir nestuke.gif prideretu, kaip grybuku po lietaus naujoje temeleje 4u.gif
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Kazi, cia visom norinciom uzteks? blush2.gif
kukulka
viltuze, minimum viena 2.gif pasiimu sau wub.gif dar liko 9 bigsmile.gif
Laimė
QUOTE(kristinele83 @ 2008 09 24, 22:23)
viltuze, minimum viena  2.gif pasiimu sau  wub.gif dar liko 9  bigsmile.gif
*

kristinele 2.gif 2.gif tau linkiu mirksiukas.gif Vienam pas tave per daug energijos smile.gif mirksiukas.gif
viltuze
Va daugiau tokio nusiteikimo visada, tai ir kalnus galima nuversti thumbup.gif Galima ir daugiau "virusiuku" pasiust tongue.gif Juk nuosirdus linkejimai, sako, tikrai pildosi...
Taigi is visos sirdies linkiu, kad kudikeliai paziuretu i visas is aukstai, nusisypsotu ir kristu paciom nuostabiausiom ir kantriausiom ir istvermingiausiom ir nuosirdziausiom mamom i glebi. Nes tokios mamos busit, nes tokios moterys jau esat... wub.gif
Liberi
QUOTE(viltuze @ 2008 09 24, 23:02)
Va daugiau tokio nusiteikimo visada, tai ir kalnus galima nuversti thumbup.gif  Galima ir daugiau "virusiuku" pasiust tongue.gif  Juk nuosirdus linkejimai, sako, tikrai pildosi...
Taigi is visos sirdies linkiu, kad kudikeliai paziuretu i  visas is aukstai, nusisypsotu ir kristu paciom nuostabiausiom ir kantriausiom ir istvermingiausiom ir nuosirdziausiom mamom i glebi. Nes tokios mamos busit, nes tokios moterys jau esat... wub.gif
*

Viltuze, kas liecia tave greit busi nestuke.gif nuojauta manes dar niekada neapgavo! Net ir nezinau is kur tokie apsireiskimai atsiranda smile.gif g.gif
Teruke
Kelinta diena po isodinim jums testas parode vaiduoklius,nors gyd liepe pirmad,bet neiskesiu ir dar kokius perkat,ar nera skirtumo,nes kaskur buvo kalba apie juos ,bet nerandu blush2.gif
Keliu 2.gif 2.gif ir as noriu ax.gif
dainiuke
QUOTE(Teruke @ 2008 09 25, 08:31)
Kelinta diena po isodinim jums testas parode vaiduoklius,nors gyd liepe pirmad,bet neiskesiu ir dar kokius perkat,ar nera skirtumo,nes kaskur buvo kalba apie juos ,bet nerandu blush2.gif
Keliu  2.gif  2.gif ir as noriu ax.gif
*

7 diena po isodinimo vakare po pusvalandzio isniro vaiduoklis, kita ryta panasiai, 9 d. po isodinimo jau po 3 min. (bet dariaus tuomet jautresni hcg testuka)
Teruke
QUOTE(dainiuke @ 2008 09 25, 08:52)
7 diena po isodinimo vakare po pusvalandzio isniro vaiduoklis, kita ryta panasiai, 9 d. po isodinimo jau po 3 min. (bet dariaus tuomet jautresni hcg testuka)
*

vakar 10 dpi nieko nebuvo,bet tikiuosi anksti dar...O kokie cia jautresni g.gif

Papildyta:
Blanka,kaip tu,ar nedarei testuko 4u.gif
oii
QUOTE(dainiuke @ 2008 09 25, 08:52)
*

Kaip pas gyd. sekesi?
Blanka1
Papildyta:
*

[/quote]

Aš jau po visko. 11 d. pasidariau testą ir nieko neparodė, nubėgau pasidaryti HCG ir sužinojau, kad nepavyko. O dabar viskas juoda, nerandu sau vietos ir tiek.
Linkiu, kad Tau pavyktų 4u.gif
Teruke
[quote=Blanka1,2008 09 25, 10:57]
Papildyta:
*

[/quote]

Aš jau po visko. 11 d. pasidariau testą ir nieko neparodė, nubėgau pasidaryti HCG ir sužinojau, kad nepavyko. O dabar viskas juoda, nerandu sau vietos ir tiek.
Linkiu, kad Tau pavyktų 4u.gif
*

[/quote]
verysad.gif Liudna labai,bet kaskaip vistiek man nesitiki,juk labai mazai dar laiko.o mmm jau sulaukei?
Dijav
QUOTE(kristinele83 @ 2008 09 24, 22:23)
viltuze, minimum viena  2.gif pasiimu sau  wub.gif dar liko 9  bigsmile.gif
*

Aš irgi mielu noru paimsiu 2.gif 2.gif jei galima biggrin.gif .Nu žinau,kad dauk noriu,bet labai noras didelis biggrin.gif
daivaB
QUOTE(Dijav @ 2008 09 25, 11:08)
Aš irgi mielu noru paimsiu  2.gif  2.gif jei galima biggrin.gif .Nu žinau,kad dauk noriu,bet labai noras didelis biggrin.gif
*

Aš tai tyliai tyliai nors apie vieną lelių svajoju wub.gif wub.gif wub.gif Žinoma, vienu kartu būtų du tai dviguba laimė mirksiukas.gif
Blanka1
Teruke, nemanau, kad per anksti. HCG 11 d. turėjo kažką parodyti, deja, nulis.
kukulka
teruke, jau drasiai gali hcg darytis - parodys visa tiesa (-as) nestuke.gif nestuke.gif mirksiukas.gif
Teruke
QUOTE(kristinele83 @ 2008 09 25, 11:37)
teruke, jau drasiai gali hcg darytis - parodys visa tiesa (-as) nestuke.gif  nestuke.gif  mirksiukas.gif
*

Taqi kad pas mus nedaro,tik antradieniais doh.gif
Papildyta:
Ir nezinau ar sulauksiu,nes vakar maude sonus,nugara,pilva.Tai gal ir geri pozymiai,bet siandien galva skauda,o ja pries mmm visada skauda verysad.gif
kistex
QUOTE(oii @ 2008 09 25, 10:08)
Kaip pas gyd. sekesi?
*

nestuke.gif mergaites, prasom uzsukti i nestukiu skyreli, pasipasakoti kaip pas gyd. sekesi ir pan. mirksiukas.gif
viltuze
Labas visoms 4u.gif Tai imkit imkit, negi gaila, galit ir po tris, kad tik linksmiau pradetume nauja skyriuka ir kad tik padetu... wub.gif Kuo daugiau musu geru minciu, tuo stipriau ax.gif Cia kaip su sakelem - imk viena ir be vargo perlausi, o va paimk kruvele - nebepavyks... Tai ir mes cia, kaip tos sakeles glebelyje... wub.gif
Mano lyriniai nukrypimai cia... Grazus oras ir viduj silta... mirksiukas.gif
Liberi wub.gif
siri
Labas, merginos, norejau pasiteirauti pas tas kurios jau bande su saldytais, ar visas kelias yra toks pats kaip ir nesaldytais, ar reikia kaip nors stimuliuotis?
dizzy___
QUOTE(siri @ 2008 09 25, 18:43)
Labas, merginos, norejau pasiteirauti pas tas kurios jau bande su saldytais, ar visas kelias yra toks pats kaip ir nesaldytais, ar reikia kaip nors stimuliuotis?
*

Yra du būdai:
1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav
2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav
Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau
simbute
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 18:37)
Yra du būdai:
1. Viskas atliekama natūraliame cikle. Jokių vaistukų negeri tiesiog seka, kaip auga tavo folikulas, kada vyksta ovuliacija. Įdedami mažiukai ir naudoji Crinon atitinkamai iki 12 ar 14 sav
2. Dirbtinis ciklas: pradedi pirmom dienom estrofem (arkliškos dozės po 6 mg per dieną) tada apie 14 dieną pradedi Crinon (irgi po 2 kartus per dieną), pasiimi mažiukus ir toliau geri estrofem, dediesi Crinon iki 16 sav
Man gydytoja sakė, jog geresni rezultatai būna dirbtiniame cikle ir pati pastojau
*

Tik būtinai Crinone reik vartot ir neklausyt gydytojų, nes man tai skiedė, kad čia viskas turi būt natur, o gavosi persileidimas, nepakako progesterono verysad.gif
dizzy___
simbute, o iki kelintos sav tau liepė naudot ?? Manau 16 sav daugiau nei pakankama...bent man šiandien 16 sav ir nuo šios dienos per dvi savaites nutrauksiu Crinon, taigi, bus jau 18 sav
simbute
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 26, 06:04)
simbute, o iki kelintos sav tau liepė naudot ?? Manau 16 sav daugiau nei pakankama...bent man šiandien 16 sav ir nuo šios dienos per dvi savaites nutrauksiu Crinon, taigi, bus jau 18 sav
*

Man jo visai neliepė naudot schmoll.gif Dėl to viskas taip ir nutiko
Sėkmės auginant pilvuką 4u.gif

siri
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 25, 19:37)
Yra du būdai:
*

aciu wub.gif Siandien paskambinsiu gydytojai pasikonsultuosiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(simbute @ 2008 09 26, 10:01)
Man jo visai neliepė naudot schmoll.gif Dėl to viskas taip ir nutiko
Sėkmės auginant pilvuką 4u.gif
*

As su pirmu kai pastojau tai crinone vartojau ilgai
Papildyta:
Yra du būdai:
*

dizzy, o kiek lt. viso gaunasi stimuliuojant?
Blanka1
Aš irgi greičiausiai bandysiu su šaldytais, tiksliau su vienu. Kaip mums paaiškino gydytojas, užtenka praleisti vieną ciklą ir jau antrą ciklą apie 11-13 d. ateiti echoskopuoti. Užtenka 2-3 vizitų imtinai. Kaina apie 1700 Lt. Man įdomus vienas dalykas, per IVF apsivaisino 3 ir du man įsodino (4 ir 6 ląstelių), o vieną užšaldė. Vakar sužinojau, kad paliko stipriausią. Kaip Jums atrodo kodėl? Mano draugei irgi buvo 3, iš kurių gydytojai nusprednė įsodinti 2 silpnesnius. Ji buvo laimingesnė nei aš, jai užkibo.
simbute
QUOTE(Blanka1 @ 2008 09 26, 11:52)
Aš irgi greičiausiai bandysiu su šaldytais, tiksliau su vienu. Kaip mums paaiškino gydytojas, užtenka praleisti vieną ciklą ir jau antrą ciklą apie 11-13 d. ateiti echoskopuoti. Užtenka 2-3 vizitų imtinai. Kaina apie 1700 Lt. Man įdomus vienas dalykas, per IVF apsivaisino 3 ir du man įsodino (4 ir 6 ląstelių), o vieną užšaldė. Vakar sužinojau, kad paliko stipriausią. Kaip Jums atrodo kodėl? Mano draugei irgi buvo 3, iš kurių gydytojai nusprednė įsodinti 2 silpnesnius. Ji buvo laimingesnė nei aš, jai užkibo.
*

Va čia tai keista g.gif Paprastai stipriausius įsodina, o kitus palieka iki blastocistų augint arba užšaldo, nes atšildžius ne visi išgyvena. Nu tikrai kažkaip ne taip pasielgė verysad.gif
dainiuke
Blanka liudna labai, stiprybes tau verysad.gif
Dijav
QUOTE(dainiuke @ 2008 09 26, 13:47)
Blanka liudna labai, stiprybes tau  verysad.gif
*

Dainiuke,jeigu nelabai tai skaudu papasakok panelem kaip su tavo antru leliuku?Nes parašiuke jau tik apie vieną kalbi?
Sekmės 4u.gif
kistex
QUOTE(Blanka1 @ 2008 09 26, 12:52)
*

Gal kad po uzsaldymo silpnas "neisgyventu". tik galejo visus 3 isodinti, arba ta stipruoli paaginti iki blastocistos ir tada isodinti, kaip 3-ia. tu cia LT daraisi?
Blanka1
QUOTE(kistex @ 2008 09 26, 15:49)
Gal kad po uzsaldymo silpnas "neisgyventu". tik galejo visus 3 isodinti, arba ta stipruoli paaginti iki blastocistos ir tada isodinti, kaip 3-ia. tu cia LT daraisi?
*

Man irgi atrodo, kad būtent dėl to paliko stipriausią. Aš dariausi ne LT, toje klinikoje tokios taisyklės, kad galima įsodinti ne daugiau nei 2.
Dabar labai dvejoju: ar bandyti su šaldytu ar daryti IVF.
fokina 1972
Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau nestuke.gif ,o kurioms gandrai praskrido nenuleiskit nosies nors ir skaudu,ateis ir i musu kiema sventes ax.gif Noriu paklausti-ruosiuosi 2 ivf,tik nebezinau kaip daryt ar sodinti 3 (kaip pirma karta) ar sodinti 2 ir 1paauginti iki blastocistu g.gif Kuris variantas gali buti sekmingesnis?
Dijav
QUOTE(fokina 1972 @ 2008 09 26, 15:31)
Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau  nestuke.gif ,o kurioms gandrai praskrido nenuleiskit nosies nors ir skaudu,ateis ir i musu kiema sventes ax.gif Noriu paklausti-ruosiuosi 2 ivf,tik nebezinau kaip daryt ar sodinti 3 (kaip pirma karta) ar sodinti 2 ir 1paauginti iki blastocistu g.gif Kuris variantas gali buti sekmingesnis?
*

Labas,
Manau, kad didesni šansai kai sodinti 2 ,kitus paauginti iki blastocistų. Tada daro pakartotinį įsodinima. Nors aš palikau auginti 6. bet nei viena neišaugo iki blastocistų. Taip ,kad embriologė pataria ką daryti,nes mano atveju būvo per silni šaldymui, todėl bandėme juos augint toliau. Yra visokių nuomonių: vieni teigia, kad natūrali moters terpė yra žymiai geriau, nei dirbtinė, kurioje paliekama augint iki blastocistų, kiti teigia, kad yra jau atidirbtos tokios terpės, kuriose galima saugiai sekti tolimesnį embrionų vystymasi. Nu mano atveju embriologė beveik garantavo, kad tūrėtų būt dar ir blastocistų.........deja nebūvo.Bet aš nesigailiu,kad auginau, o ne šaldžiau, nes mano atveju atšildžius nebūtų toliau sėkmingai dalinesi embrioniukai.Būtų nepavykę su snaigutėmis. Tą patvirtino embriologė.
gerve
QUOTE(fokina 1972 @ 2008 09 26, 15:31)
Labas merginos,visu pirmiausia sveikinu visas kurios po ilgu laukimu jau  nestuke.gif ,o kurioms gandrai praskrido nenuleiskit nosies nors ir skaudu,ateis ir i musu kiema sventes ax.gif Noriu paklausti-ruosiuosi 2 ivf,tik nebezinau kaip daryt ar sodinti 3 (kaip pirma karta) ar sodinti 2 ir 1paauginti iki blastocistu g.gif Kuris variantas gali buti sekmingesnis?
*

Niekas tau tiksliai atsakyt ir negales. Mano nuomone, jei gydytojas grieztai sakytu, kad butent toks variantas yra sekmingiausias, gal ir ne visiska tiesa kalba. Galbut tai yra ju klinikoje taikoma praktika arba yra pastebeje, kad vienas budas sekmingesnis uz kita.
Man embriologai yra sake, kad po 3-ju dienu ir pasimato ka embrionai parodo, kaip jie dalinasi, kaip isgyvena.
Yra nuomoniu, kad jei silpnoki 3-ju dienu bus isodinti, jiems gali patikti mamos pilvelyje ir jie ten uzsibus; yra ir priesinga nuomone, kad jei auginami terpeje neisgyvena iki blastocistos stadijos, butu neisgyvene ir 3- ju dienu isodinti.
Gal but viskas aiskiau buna pacioj eigoj, po apvaisinimo. Kaip dalinasi, kiek ten ju graziai auga ir t.t.
Primaliau cia doh.gif doh.gif bet gal suprasi.
dizzy___
QUOTE(siri @ 2008 09 26, 10:32)

dizzy, o kiek lt. viso gaunasi stimuliuojant?
*

Tai nebuvo stimuliacija tiesiog dirbtinio ciklo palaikymas, kadangi natūraliame cikle man folikulai neauga. Nebuvo folikulo ir įsodinant embrionus, viską atliko pagal gleivinės pasiruošimą, taigi, echo darė gal kokius 2-3 kartus. Iš viso mums gavosi apie 2500, įskaičiuojant Crinon pirmam mėnesiukui smile.gif

Blanka1, tikiuosi jūsų mažylis bus tikras stipruolis smile.gif Mums iš 7 atšilo 4 iš kurių trys buvo stiprūs ir vienas implantavosi. Atšyla maždaug 40 proc šaldytų embrionų
Meda-1
Kai atsildze mano snaigutes - pirma karta atsilo visu 100 procentu sekmingai...Antra karta - maziau, bet visumoje isliko 70 procentu...
Su saldytu 1-u - lyg ir rizikinga daryti...Bet ko tik nebuna...Kartais mergaitems apsivaisina vienintelis ir leliu sekmingai turi...Cia geriausias patarejas - gydytojas...Sekmes 4u.gif
gerve
ax.gif Vakar musu hcg buvo jau 204. Ir progesterono lygis daktarkai patiko jau.
Nu kur gi ne, dabar i para gaunas 500 mg, turejo jau sukilt biggrin.gif .
Tai jau turbut patyliukais skelbiu save oficialiai nestuke.gif blush2.gif
*gabi*
Sveikos,
Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena? g.gif aciu 4u.gif
*Viktoriukas*
Sveikos, aš jau po įsodinimo ax.gif Turėjau 2 snaigutes, deja, išgyveno tik viena unsure.gif Taikė jai AH, dabar dvi laukimo savaitės rolleyes.gif Darė man ir akupunktūrą, 2 kartus šiandien, taip atjungė, kad dar dabar be fazių biggrin.gif Pilvas burbuliuoja, einu turbūt pasnaust porą valandėlių ax.gif
simbute
QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 16:09)
Sveikos, aš jau po įsodinimo ax.gif Turėjau 2 snaigutes, deja, išgyveno tik viena unsure.gif Taikė jai AH, dabar dvi laukimo savaitės rolleyes.gif Darė man ir akupunktūrą, 2 kartus šiandien, taip atjungė, kad dar dabar be fazių biggrin.gif Pilvas burbuliuoja, einu turbūt pasnaust porą valandėlių ax.gif
*

Kumštukai suspausti 4u.gif wub.gif Sekmės dideliausios
kistex
QUOTE(*gabi* @ 2008 09 26, 16:35)
Sveikos,
Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena?  g.gif  aciu  4u.gif
*

apie blast. pasiskaityk VK puslapyje. Gal tokiu atveju neaugina, nes dirbtinoje terpeje gali visi neisaugti iki blastocistu ir zuti, tada lieki be isodinimo, o 2-3 dienu embrionams, nors letokiems gali buti l.faina atsidurti pas mama ir jie ten pasiliks.
gerve, tai tu jau praeita sav. buvai nestuke.gif thumbup.gif . Lauksim nestuke.gif skyrelyje.
Papildyta:
QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 17:09)
*

Po isodinimo akupunktura? blink.gif Papasakok daugiau, cia kokioje klinikoje?
RositaK
Blanka, nu as tai tikrai su vienu ledinuku nerizikuociau, nes ir taip mazi pastojimo rodikliai su jais, o cia dar su vienu, ne su trim. o juk yra galimybe kad ir visai neatsils...Tada busi be reikalo "paruosta" (gerus estrofema).
as tikrai darysciausi "tikra" IVF, nes jei po jo liks embrioniuku ir juos saldysi, tai tuomet sudejus ta viena ir kitus is pastarojo IVF gausis daugiau nei vienas 4u.gif 4u.gif
optimalaus pasirinkimo 4u.gif
del embrioniuku lasteliu skaiciaus pries ikeliant i gimda: man gin. irgi nepatare deti 6lasteliu, argumentuodamas, kad kai per greit dalinasi irgi nera gerai. geriausi - 4lasteliu. Ir manau pasirinkima deti du ar tris mes taip pat galim itakot - man siule deti du 4last., taciau paprasiau triju. Deja ne vienas neuzkibo. As tos nuomones, kad tie procentai ir taip mazi, tai kam dar juos mazint schmoll.gif
dizzy, viktoriuk, o kokiu budu dare AH - rugstiniu ar lazeriniu?
Dijav
QUOTE(gerve @ 2008 09 26, 16:29)
ax.gif Vakar musu hcg buvo jau 204. Ir progesterono lygis daktarkai patiko jau.
Nu kur gi ne, dabar i para gaunas 500 mg, turejo jau sukilt biggrin.gif .
Tai jau turbut patyliukais skelbiu save oficialiai  nestuke.gif  blush2.gif
*

thumbup.gif
*Viktoriukas*
kistex, aš ne Lietuvoj darausi mirksiukas.gif Akupunktūrą man šiandien net du kartus darė, vieną prieš pat įsodinimą, dar su adatėle galvoj keliavau vaikučio pasiimt biggrin.gif Ir iškart sugrįžus vėl į lovą ax.gif

RositaK, man AH darė rūgštiniu būdu mirksiukas.gif

gerve, super naujienos bigsmile.gif thumbup.gif
RositaK
QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 19:50)
RositaK, man AH darė rūgštiniu būdu mirksiukas.gif
*

o gal zinai koks pas jus "ne Lietuvoj" pastojimo procentas su rugstiniu AH? ar isvis saldytu nededa be AH? g.gif
*Viktoriukas*
QUOTE(RositaK @ 2008 09 26, 17:03)
o gal zinai koks pas jus "ne Lietuvoj" pastojimo procentas su rugstiniu AH? ar isvis saldytu nededa be AH?  g.gif
*

Oi, deda ir be AH. Pas mane jau trečias kartas su snaigutėmis, bet tik pirmas kartas su AH blush2.gif Man, žinok, procentų gydytojas nesakė, kaip jis man aiškino, jei paimtumėm 2 grupes, ir vienai grupei darytumėm su AH, kitai be, gali būti procentas ir apyvienodis, nes gal grupei, kuriai AH nebuvo taikytas, to AH net ir būtų nereikėję.
Bet kiek iš prisiskaitymų matau, tai pas mus tas procentas visai neblogas. Vienai darė AH trims emrioniukams, visi 3 ir įsikabino, dar vienai iš 4 įsodinimų su AH trys pasisekė, bet mačiau, kad yra keli ir nepavykę, nors, kaip sakau, iš skaitytų, daugumai pavyko rolleyes.gif
Vilma J.
Yra du būdai:
*

Man daktarėlis minėjo apie tris būdus ax.gif
QUOTE(gerve @ 2008 09 26, 16:29)
Tai jau turbut patyliukais skelbiu save oficialiai  nestuke.gif  blush2.gif
*

thumbup.gif wub.gif
QUOTE(*gabi* @ 2008 09 26, 16:35)
Sveikos,
Noriu paklausti - keliu dienu skaitosi blastocistos? kiek ju galima auginti, nes mano gyd minejo, jei mazai ispunktuoja, tai net neaugina iki blastocistu, ar tai tiesa? ar gali pvz auginti viena?  g.gif  aciu  4u.gif
*

Kiek kalbėjau su daktaru, tai pageidautina, kad būtų nors 10 embrioniukų- tada galima bandyti auginti iki blastocistų smile.gif
QUOTE(loksins @ 2008 09 26, 17:09)
*

Laikom kumštukus wub.gif
QUOTE(RositaK @ 2008 09 26, 19:40)
Blanka, nu as tai tikrai su vienu ledinuku nerizikuociau, nes ir taip mazi pastojimo rodikliai su jais, o cia dar su vienu, ne su trim. o juk yra galimybe kad ir visai neatsils...Tada busi be reikalo "paruosta" (gerus estrofema).
as tikrai darysciausi "tikra" IVF, nes jei po jo liks embrioniuku ir juos saldysi, tai tuomet sudejus ta viena ir kitus is pastarojo IVF gausis daugiau nei vienas  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
kukulka
Mergaites, o kaip sekasi musu nestuke.gif is sausio men? Dar nepradejo byreti? lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.