Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujospūdis nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mammka
Man nukrito spaudimas vos pastojus doh.gif . 90-60 pastoviai. Jegu nera,pasikelt nelabai pavyksta. Sirdis isvis makaluojasi,pulsas 80 buna doh.gif . Daktares tik skestelna rankomis - nestumo metu buna doh.gif . Kava kazkiek pagelbeja,bet negaliu gert..pykina vien nuo kvapo. O tirpi isvis.. vien pagalvojus vemt vercia. Nors ji ir slakelis konjako pakeltu greit spaudima unsure.gif
justmoon
Ir man spaudimas nestumo metu yra nukrites, svyruoja apie 90/60. Silpna, jegu nebera, o dar dukryte maza, demesio reikalauja. Is ryto isgeriu kavos, geriau pasidaro, bet ir tas karstis nuo koju nuvercia doh.gif
gica
pas mane irgi 90/60, bet as negaliu skustis, visai normaliai jauciuos- is ryto buna silpnoka, bet atsigeriu kavos su pienu lyg ir geriau pasidaro smile.gif
ritulele
Sveikos! o mano spaudimas 70/50 sad.gif ziauriai siplna, jegu nulis.... o dar tas karstis, darbas.... mums jau 14 savaiteliu smile.gif
Papildyta:
o siaip as cia naujoke , visai zalia... tad man labai idomu kur nustatymuose galeciau paieskoti kad ir man, kaip Jums, rasytu kelinta jau savaitele ir pan. smile.gif
gica
QUOTE(ritulele @ 2010 08 04, 14:08)
Sveikos! o mano spaudimas 70/50 sad.gif  ziauriai siplna, jegu nulis.... o dar tas karstis, darbas.... mums jau 14 savaiteliu smile.gif
Papildyta:
o siaip as cia naujoke , visai zalia... tad man labai idomu kur nustatymuose galeciau paieskoti kad ir man, kaip Jums, rasytu kelinta jau savaitele ir pan. smile.gif
*

as nemoku ikelti nuorodos blush2.gif , bet forumo temoje Skaitliukai ir liniuotes (Bendras -Dazniausiai uzduodami klausimai) yra paaiskinta ir galima issirinkti liniuote 4u.gif
raketa
Pas mane tai visa nestuma spaudimas 100/80 ir jauciuosi gerai, beto gydytoja sake, kad daugelis turi individualu spaudima, todel ir jauciasi gerai, nors mums atrodytu, kad siaubas mirksiukas.gif
giedrutux
Visą nėštumą mano spaudimas buvo normalus 120/70, bet dabar į pabaigą pradėjo kilti 130/80, o pulsas apie 100 k/min. Tai mane neramina, nes su pirma irgi tas pats buvo, tai gimdymo metu daug problemų turėjau.
Ytė
Laba, mano spaudimas ir 100/50.
Tomike22
Mano irgi žemas kraujospūdis, bet gal cia dėl to, kad hemoglobinas pas mane žemas, anemija verysad.gif
edvin
QUOTE(Tomike22 @ 2010 08 09, 14:54)
Mano irgi žemas kraujospūdis, bet gal cia dėl to, kad hemoglobinas pas mane žemas, anemija  verysad.gif
*

mano irgi zemas spaudimas,visa nestuma sviroja nuo 90/60 iki 110/60.. klausiau daktares kaip galima pakelti spaudima,tai pasake:'nieko jau cia ne padarisi,toks jau tavo spaudimas" mirksiukas.gif
Agnestar
QUOTE(giedrutux @ 2010 08 07, 16:27)
Visą nėštumą mano spaudimas buvo normalus 120/70, bet dabar į pabaigą pradėjo kilti 130/80, o pulsas apie 100 k/min. Tai mane neramina, nes su pirma irgi tas pats buvo, tai gimdymo metu daug problemų turėjau.
*

Cia gydytoja turetu pasakyti savo nuomone, taciau kiek zinau, truputuka spaudimas gali pakilti, ebt nedaug, nestumo metu.
O pulsas ar visada 100?
pas mane uzeina tokie kaip sirdies permusinejimai, tai tada buna ir 100 ir daugiau, su pirmu nestuke.gif dariausi visus tyrimus ir echoskopija bet nieko nerado, tad dbr paprasciausiai kaltinam mazyli, kad jis matyt tam tikru metu paspaudzia koi nerviuka ir viskas, sirdute smarkiau plaka.
Taciau kardiologui vertetu pasirodyti, bus ramiau paciai mirksiukas.gif

QUOTE(edvin @ 2010 08 10, 14:37)
mano irgi zemas spaudimas,visa nestuma sviroja nuo 90/60 iki 110/60.. klausiau daktares kaip galima pakelti spaudima,tai pasake:'nieko jau cia ne padarisi,toks jau tavo spaudimas" mirksiukas.gif
*

110/60 yra zemas?
Pas mane visa nestuma toks ir as dziaugiuosi, o gydytoja tikrai nieko nesake, kad kas blogai.
90/60 cia jau zemokas - bet mano toks yra ne nestumo busenoj mirksiukas.gif Jei geri kavyte, vienas puodelis kavos, issigelbejimas mirksiukas.gif
Skaiste23
Niu mano spaudimas visada buvo idealus - 120/70, o dabar su antruoju leliuku nukritęs - 90/60, bet šiaip jaučiuosi puikiai. Šiaip daktarė sakė, kad daryti nieko nereikia smile.gif

user posted image
gaja271
Labutis
man jau nestumas i pabaiga dabar 38 savaite. Visa nestuma turiu problemu su spaudimu, begerdama vaistus buvau sureguliavusi, taciau jau kokios 2 savaites kaip jis vel didet pradejo, net gerian vaistus. Jis buna apie 140/90. Dar prie spaudimo turiu zema hemoglobina ir auksta pulsa. Pulsas beveik visa laika laikosi apie 100, kartais ir aukstesnis buna pakyla net iki 120, bet tada nukrenta spaudimas ir man labai silpna buna. Nezinau ar cia labai sunerimti ar dar laukti. Pradzioj nestumo buvo 180/110, taciau po truputi sureguliavom su daktare ir i ligonine nereikejo gultis. Kiek stebejo iki siol vaikutis vystesi gerai.
simbail
Man dar tik 6 savaitės, bet kasdieną kankina nuovargis, o šiandien dar prisidėjo ir galvos skausmas. Šių dalykų iki šiol man nebūdavo. Tad galvoju,kad gal pakrito spaudimas, nos jis pas mane ir taip neaukštas 110/60.
Bet ar būna jums taip, kad vis norisi prigulti? biggrin.gif
Renatele0202
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 20:46)
Man dar tik 6 savaitės, bet kasdieną kankina nuovargis, o šiandien dar prisidėjo ir galvos skausmas. Šių dalykų iki šiol man nebūdavo. Tad galvoju,kad gal pakrito spaudimas, nos jis pas mane ir taip neaukštas 110/60.
Bet ar būna jums taip, kad vis norisi prigulti?  biggrin.gif
*

Ypač pradžioje man buvo labai didelis nuovargis, pykinimas ir galvos skausmai doh.gif Ginius patarė man gerti magnį diasporal-jį galima gerti nestuke.gif
gica
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 21:46)
*

pradzioj ir man taip budavo - tik veliau daugiau energijos atsirado. taip, kad reikia pakentet siek tiek 4u.gif
audradv
QUOTE(simbail @ 2010 08 22, 21:46)
*

Man taip pat neštumo pradžia, tai miego noriu nereliai tik grįžtu iš ir lekiu pamiegoti, krujospūdis normalus ale pulsas 90, kaip po geros mankštos, matyt viską daro suintensyvėjęs širdžiai tenkntis krūvis
Arenga
Aš kraujospūdį matuojuos praktiškai kasdien, tai kai būna 100/60 galiu šventę švęst, nes tai aukščiausias mano spaudimas ax.gif o šiaip dažnai būna 80/50 ar 80/40... va tada būna prastai... daktarė leido gert kavos (ne daugiau 2 puodukų), bet ta kava tai padeda laikinai... tai taip ir gyvenam su zuikiu nestuke.gif
eLaura
QUOTE(Arenga @ 2010 08 29, 04:44)
Aš kraujospūdį matuojuos praktiškai kasdien, tai kai būna 100/60 galiu šventę švęst, nes tai aukščiausias mano spaudimas  ax.gif o šiaip dažnai būna 80/50 ar 80/40... va tada būna prastai... daktarė leido gert kavos  (ne daugiau 2 puodukų), bet ta kava tai padeda laikinai... tai taip ir gyvenam su zuikiu  nestuke.gif
*

Pas mane 80/50 arba 90/60.. drinks_cheers.gif
100/60 ar kazkas panasaus buvo, kai darbe per Uzgavenes prie kavos paragavau 10 g trauktines ir po pusvalandzio matavo kraujospudi - labai gerai jauciausi. Bet nestuke.gif padety, nevartosi tokiu plecianciu ir siaip nuo tokiu "vaistu" labai greitai nosis pamelynuoja lotuliukas.gif Manes gydytojai pastoviai klausia po matavimo, ar gerai jauciuosi. Rekomenduoja salta dusa arba konjaka lotuliukas.gif
bitė Majaa
Mano spaudimas priklauso nuo to, kuri sesele matuoja blush2.gif , jei ta, kurios nebijau, tai jis buna apie 125/75, o jei ta, kur matuoja dazniausiai ir jos bijau biggrin.gif , tai apie 140/85, o kai vyras pries daktarus sunervuoja, tai viena karta vos i ligonine nepagulde su 160/95 doh.gif Bet is kart po gimdymo spaudimas susinormalizavo thumbup.gif
rakste
na mums 37 savaite eina..pradzioj labai zemas spaudimas buvo,o dabar jau antra diena pakyla iki 150/110 ir nezinau ka cia daryt..jauciuosi kaip ir gerai,bet skaiciai kosminiai ir dar savaitgalis,pas gydytoja nepapulsiu,o ligonine jei nuvaziuosiu tai tikrai paguldys.. verysad.gif
Arvena
QUOTE(rakste @ 2010 10 10, 07:54)
na mums 37 savaite eina..pradzioj labai zemas spaudimas buvo,o dabar jau antra diena pakyla iki 150/110 ir nezinau ka cia daryt..jauciuosi kaip ir gerai,bet skaiciai kosminiai ir dar savaitgalis,pas gydytoja nepapulsiu,o ligonine jei nuvaziuosiu tai tikrai paguldys.. verysad.gif
*

Sakyčiau kuo skubiau kreipkis į gydymo įstaigą. Labai aukštas spaudimas- su tokiu mane iškart išsiuntė į ligoninę
nebijok tos ligoninės, geriau jau atsigulti, kad numuštų, sektų, nei kad įvyktų kažkas nepataisomo...
aura.
Man paskutiniu metu vis oro mažoka buna, vakar sakau pasimatuosiu spaudimą, kol nesilaukiau tai buvo geras tai 120/70 na kaip sakoma kaip jaunos, o va kai laukiuos tai vos 100 viršutinis sienkia, ryte buvo 98/54 o vakar vienu metu laaabai negera buvo bet po kokios valandos dar negera bet jau nelabai pasimatavau 116/76 pulsas 104, o jau po kokios dar valandos jau geras 104/.. šiandien vienu metu irgi truputį pradėjo dusint ir širdis atrodo išoks, pasimatuoju 116/74 pulsas 114. o jau po kurio laiko gerai jaučiausi 100/60.
Įdomu kas šia vyksta g.gif mažiui gal nieko bloga g.gif
beatuke
labas mergaites smile.gif turiu as laaabai didele problema su aukstu spaudimu(pilvukui 23 savaites),vakar buvo 200/103,pulsas 76,toks pasidare kai papuoliau i ligonine,o pries ligonine buvau pas gyd tai ten buvo 163/111,slapime rado baltymu,tai nusiunte i ligonine,o jau ligoninej matyt nuo nervu uzkilo iki 200,niekaip jiems nepavyko numust,pasiprasiau namo,pasirasiau kad pati sutinku isvaziuoti,isvaziavau su 194/102,grizau namo atsiguliau,pasimatavau spaudima 154/91. manau kol esu namie man viskas gerai tik pas daktarus iskart uzkila. auksto soaudimo prblema turejau ir iki nestumo budavo sukyla iki 190,inkstus istyre sveiki,kazkaip nenustato priezasties.
gal jums yra taip nutike kad toks spaudimas nestumo metu?
AGI
Kiek suptantu, aukštas spaudimas yra vienas iš preeklampsijos simptomų. Gydytojai stebi tokias nėščiąsias, tiria baltymo kiekį kraujyje ir tada sprendžia, kaip elgtis. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tai gan pavojinga - tiesiog pati nieko nejausdavau, nors spaudimo net ir vaistais niekaip negalėdavo sumažinti iki normalaus. Dėl to teko 2 mėn. praleisti ligoninėj ir vos vos sulaukus 37 savaičių skatino gimdymą. Galiausiai viskas baigėsi CP. Sūnelis buvo vos 2,4 kg svorio. Ačiū Dievui ir profesionaliems medikams, kad šiandien jį turime gyvą ir sveiką, bet tuo metu galėjo visko būti.
Todėl tikrai siūlau nejuokauti ir kreiptis į medikus.
NORIKA
Kai buvau 10sav, teko apsilankyt pas šeimos gyd, rado spaudimą 170/100 pulsas 95, iškart siuntė pas kardiologą, ten darė kardiogramą, širdies echo, bet nieko blogo nepasakė, tik tiek, kad reikia pulsą mažint tokiais lengvais vaistukais unsure.gif
Bet po 2sav turėjau pas ginęė eit, tai gert vaistų neskubėjau, nuėjus pas ją (jau buvo 12sav) rado 166/90 ir pulsas 85, tai irgi sunerimo, bet nieko daryt neliepė, tiesiog nepersidirbt, daug ilsėtis ir po 2sav pasirodyt su visais kardiologo išrašais (nes pasiiimt pamiršus buvau doh.gif )... kažin kaip bus tada....
Tikiuos viskas bus gerai, pati jaučiuosi gerai, net nepasakyčiau, kad toks aukštas spaudimas tūno.... unsure.gif
axma
Man gydytojas nustate 180/90 spaudima,iskart perspejo,kad tikriausiai teks gultis i ligonine...israse siuntima i perinatologijos centra,paskambinau ten,pasakiau,kad 28 savaite,o spaudimas milziniskas,iskart paklause,kodel neguliu dar ligoninej?!bet sakau gydytojas vaistu israse tj siaip ne taip numusu spaudima iki 140/80kazkur....liepe kuo greiciau i pas juos atvaziuot...o jauciuosi absoliuciai normaliai....tik neaisku kaip vaikeliui tai atsiliepia....
sileste
labutis nestukes, saukiu visoms, NEJUOKAUKIT,su aukstu spaudimu, tai viena is pavojingiausiu mamytes busenu, as visa tai praejau, ir mano atvejis baiges liudnai, 5tame nestumo menesyje, leliuko sirdele sustojo, ir visa tai padare nelemtas spaudimas, kai jis yra aukstas vaisiui ima trukt degonies, ir jis uzdusta, tad neziurekit i tai kad jus jauciates gerai, istikruju tai yra labai blogai, viska darykit ka liepa gyditojas, jei guldo i ligonine , be priezasties ten nesiuncia, tai ir gulkites, kad nebutu per velu, sekmes visosms 4u.gif
Lotyna
QUOTE(sileste @ 2010 10 27, 22:24)
labutis nestukes, saukiu visoms, NEJUOKAUKIT,su aukstu spaudimu, tai viena is pavojingiausiu mamytes busenu,
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ugniukas 81
QUOTE(sileste @ 2010 10 27, 23:24)
labutis nestukes, saukiu visoms, NEJUOKAUKIT,su aukstu spaudimu, tai viena is pavojingiausiu mamytes busenu, as visa tai praejau, ir mano atvejis baiges liudnai, 5tame nestumo menesyje, leliuko sirdele sustojo, ir visa tai padare nelemtas spaudimas, kai jis yra aukstas vaisiui ima trukt degonies, ir jis uzdusta, tad neziurekit i tai kad jus jauciates gerai, istikruju tai yra labai blogai, viska darykit ka liepa gyditojas, jei guldo i ligonine , be priezasties ten nesiuncia, tai ir gulkites, kad nebutu per velu, sekmes visosms 4u.gif
*

Labai užjaučiu...Labai baisu...Ir dabar pati biau dar labiau...
Aš irgi po 3 dienų einu pas terapeutą, nes man kažkas nutiko. Seniau visada turėjau sumažintą-normalų spaudimą. O dabar jau beveik 2 savaitės laikosi apie 140/95 ir didesnis, bet 130 mažiau nekrito.Vaikštau kaip bobutė, daugiau paudėjus dusina. ir nesuprantu kodėl, kai buvau pas ginekologą baltymų nerado. Į darbą neinu, ir taip visą laiką prasėdžiu-praguliu.O spaudimas nekrenta. Tai dabar ypatingai ilsiuosi, kad nesukiltų daugiau ir mažiukui deguonies netruktų.Bet turiu sulaukti 4-tadienio...
sileste
QUOTE(ugniukas 81 @ 2010 11 16, 02:18)
Labai užjaučiu...Labai baisu...Ir dabar pati biau dar labiau...
Aš irgi po 3 dienų einu pas terapeutą, nes man kažkas nutiko. Seniau visada turėjau sumažintą-normalų spaudimą. O dabar jau beveik 2 savaitės laikosi apie 140/95 ir didesnis, bet 130 mažiau nekrito.Vaikštau kaip bobutė, daugiau paudėjus dusina. ir nesuprantu kodėl, kai buvau pas ginekologą baltymų nerado. Į darbą neinu, ir taip visą laiką prasėdžiu-praguliu.O spaudimas nekrenta. Tai dabar ypatingai ilsiuosi, kad nesukiltų daugiau ir mažiukui deguonies netruktų.Bet turiu sulaukti 4-tadienio...
*

sveikute, nesijaudink , nes dar daugiau pabloginsi situacija, negeras spaudimas, pasidaryk stipria krapu arbata, blogiau nebus, tai tik zoles, o krapai musa spaudima. vaistineje yra tokios arbatytes, sekmes, viskas bus gerai
ugniukas 81
QUOTE(sileste @ 2010 11 16, 21:54)
sveikute, nesijaudink , nes dar daugiau pabloginsi situacija, negeras spaudimas, pasidaryk stipria krapu arbata, blogiau nebus, tai tik zoles, o krapai musa spaudima. vaistineje yra tokios arbatytes, sekmes, viskas bus gerai
*

Ačiū, ryt geriu krapu arbata smile.gif
Averita
Su pirmu nestuke.gif ,taip pat tur4jau problemų su spaudimu,pastoviai 140/90 gulėdavau ir ligoninėj,bet kad ten dar daugiau sukildavo,kiek prisimenu Dopegyt duodavo ir viskas.O kai gimdžiau,tai galvojau pamatuos,kad aukštas ir Cezarį darys, o tas nukrito iki 120/90, tai nieko ir nebepriprašiau,kad Cezarį darytų, teko pačiai gimdyti lotuliukas.gif Dabar vėl aukštas kraujo spaudimas,ir nesinervinu ir t.t.Turbūt genai čia kalti doh.gif
VSsirduze
sveikutes, gal kuriai buvo tokia situacija ir galite man kazka patarti: mano spaudimas nera labai aukstas, kartais pakyla 130/90 taciau pulsas visada didelis, kraujyje rado per dideli kalio kieki, slapimas geras, pastaruoju metu labai tinsta rankos, silpna darosi.
beatka1983
Mergaites - o kaip pakelti spaudima, kiek pasimatuoju tiek daugiau negu 90/60 niekad nepakyla sad.gif
sileste
QUOTE(beatka1983 @ 2010 11 23, 18:33)
Mergaites - o kaip pakelti spaudima, kiek pasimatuoju tiek daugiau negu 90/60 niekad nepakyla sad.gif
*

nelabai kas padeda, man taip pat toks nestumo pradzioje buvo, dabar jau pripratau. ryte kavos geriu, zalia arbata ir tiek
Savvy
QUOTE(AGI @ 2010 10 22, 16:30)
Kiek suptantu, aukštas spaudimas yra vienas iš preeklampsijos simptomų.
*

Ir taip, ir ne. Kadangi su pirmuoju nėštumu situacija pasibaigė preeklampsija, tai dabar, pradėjus kilti spaudimui puoliau ieškoti info.

Aukštas kraujospūdis - gali būti tik nėščiųjų hipertenzijos rodiklis.
O aukštas kraujospūdis ir didėjantis baltymo kiekis kraujyje - tai jau preeklampsijos požymis.
Vikadi
QUOTE(viilda @ 2010 11 17, 15:28)
Su pirmu  nestuke.gif ,taip pat tur4jau problemų su spaudimu,pastoviai 140/90 gulėdavau ir ligoninėj,bet kad ten dar daugiau sukildavo,kiek prisimenu Dopegyt duodavo ir viskas.O kai gimdžiau,tai galvojau pamatuos,kad aukštas ir Cezarį darys, o tas nukrito iki 120/90, tai nieko ir nebepriprašiau,kad Cezarį darytų, teko pačiai gimdyti lotuliukas.gif Dabar vėl aukštas kraujo spaudimas,ir nesinervinu ir t.t.Turbūt genai čia kalti doh.gif
*

As ir gėriau Dopegyt, nėštumo gale savaitė iki termino sukilo spaudimas iki 185/100 su viršum jau nebepamenu ir baltymo šlapime rado, tai darė man cezario operaciją
mamiux
QUOTE(beatka1983 @ 2010 11 23, 17:33)
*

mano lygiai tas pats...o pulsas didokas ,tankiai 95 g.gif bet kalio tai trukumas visad...
Jolcik777
Sveikutes,

Mano irgi aukstas spaudimas 140/100, apatinis buna ir didesnis (iki 110)... Bet man ir pries nestuma toks budavo..... Kai tik pastojau, susinormalizavo iki 130/80..... bet dabar vel sukilo..... Aciu Dievui, slapimas geras.... mums jau 38 savaites..... geriam dopelgyt 1 tabl/4 kartus..... ir labai laukiam mazylio..... penktadieni einam konsultacijai...... vakar atradau toki dalyka, kad matuojant spaudima sedint jis daug didesnis, nei matuojant gulint.... t.y. pamatuoji gulint, po to atsisedi ir vel pamatuoji..... arba atvirksciai.... pvz. sedint 140/97, o gulint 135/87..... rekes pasakyti daktarytei...

Sekmes visoms nestuke.gif
jamam
sveiki,na manau,kad dauguma turi problemu su spaudimu,vienos turi zema,kitos auksta.Mane taip pat kankina ziemas spaudimas,kuris buna 90/50,o kartais 110/40.Rytoj eisiu pas ginekologa,tai ziuresiu ka patars,nes kavos negeriu visiskai. ax.gif
Elee
mano buvo žemas kol mažakraujystė buvo, bet dabar kai kraujas taisosi, tai ir spaudimas 120/80
DoviN
QUOTE(mamiux @ 2010 11 26, 21:36)
mano lygiai tas pats...o pulsas didokas ,tankiai 95 g.gif bet kalio tai trukumas visad...
*

Mano pastoviai žemas spaudimas 95/56.... 92/62.... o pulsas paskutinėmis dienomis 90 arba net 90 keli... Silpna kartais, vi sprigulti tenka... geriu žalią arbatą, ji geriau veikai negu kava. Paskutinį kartą kai dariausi kraują - tai buvo geras, rytoj einu pas savo šeimos gydytoją, tai sakė ir širdies kardiogramą padarys g.gif
Vikadi
QUOTE(Jolcik777 @ 2010 12 07, 20:48)
Sveikutes, 

Mano irgi aukstas spaudimas  140/100, apatinis buna ir didesnis (iki 110)...  Bet man ir pries nestuma toks budavo..... Kai tik pastojau, susinormalizavo iki 130/80..... bet dabar vel sukilo..... Aciu Dievui, slapimas geras....  mums jau 38 savaites..... geriam dopelgyt 1 tabl/4 kartus..... ir labai laukiam mazylio.....  penktadieni einam konsultacijai...... vakar atradau toki dalyka, kad matuojant spaudima sedint jis daug didesnis, nei matuojant gulint.... t.y. pamatuoji gulint, po to atsisedi ir vel pamatuoji..... arba atvirksciai.... pvz. sedint 140/97, o gulint 135/87..... rekes pasakyti daktarytei...

Sekmes visoms nestuke.gif
*

O man kažkaip atvirkščiai buvo. Sėdint pasimatavau buvo mažesnis, po to sakau pagulėsiu, nusiraminsiu, gal nukris, tai dar labiau pakilo doh.gif
beatuke
QUOTE(Savvy @ 2010 11 24, 19:34)
Ir taip, ir ne. Kadangi su pirmuoju nėštumu situacija pasibaigė preeklampsija, tai dabar, pradėjus kilti spaudimui puoliau ieškoti info.

Aukštas kraujospūdis - gali būti tik nėščiųjų hipertenzijos rodiklis.
O aukštas kraujospūdis ir didėjantis baltymo kiekis kraujyje -  tai jau preeklampsijos požymis.
*

sveikute 4u.gif mano antrasis nestumas (pries du menesius) 25 savaite pasibaige preeklamsija,leliukas mire sad.gif pirmojo nestumo metu jokiu tokiu problemu neturejau..

vis galvoju apie kita leliuka,bet labai bijau,snd gyd pasake kad jie negali garantuoti kad nesusirgsiu preeklasija sad.gif
labai noriu pabendrauti su tokio pat likimo mamytemis.
db geriu vaistus reguliuojancius spaudima tai atrodo jog normalus kartais net zemas buna. bet vis bijau kad vel kai tik pastosiu prasides tas pats kosmaras sad.gif
pasidalinkit mamytes kas buvo susidure su sia problema kai jums sekesi kiti nestumai? 4u.gif
linuttea
Sveikos mamytes, pas mane ir beda su aukstu spaudimu, pirmo nestumo pabaigoje pakilo, taip ir buvo iki gimdymo... verysad.gif o kaip pradejau antro lauktis, vel pradejo kilti, tai as nusipirkau Adeles zoleliu, pageriau savaitele ir susitvarke man smile.gif
beatuke
QUOTE(linuttea @ 2011 01 12, 22:58)
Sveikos mamytes, pas mane ir beda su aukstu spaudimu, pirmo nestumo pabaigoje pakilo, taip ir buvo iki gimdymo... verysad.gif  o kaip pradejau antro lauktis, vel pradejo kilti, tai as nusipirkau Adeles zoleliu, pageriau savaitele ir susitvarke man smile.gif
*

4u.gif o kokias butent zoleles pirkai? koks pavadinimas? as norec ir isigyt blush2.gif
linuttea
QUOTE(beatuke @ 2011 01 15, 22:57)
4u.gif  o kokias butent zoleles pirkai? koks pavadinimas? as norec ir isigyt  blush2.gif
*

Tos arbateles pavadinimas "Juokis ir duokis" smile.gif ji kainuoja 12 litu.. Kaip as pasakiau, kad as laukiuosi ir man aukstas spaudimas, tai pardaveja paskambino paciai Adelei ir paklause kokiu arbatu galeciau gerti, tai ji pasake, kad tegul geria sita arbata o jei nepades yra lasiukai smile.gif
beatuke
QUOTE(linuttea @ 2011 01 17, 12:11)
Tos arbateles pavadinimas "Juokis ir duokis"  smile.gif ji kainuoja 12 litu.. Kaip as pasakiau, kad as laukiuosi ir man aukstas spaudimas, tai pardaveja paskambino paciai Adelei ir paklause kokiu arbatu galeciau gerti, tai ji pasake, kad tegul geria sita arbata o jei nepades yra lasiukai  smile.gif
*

aciukas 4u.gif reiks ismegint ir man smile.gif
sileste
QUOTE(beatuke @ 2011 01 12, 22:52)
sveikute 4u.gif  mano antrasis nestumas (pries du menesius) 25 savaite pasibaige preeklamsija,leliukas mire sad.gif pirmojo nestumo metu jokiu tokiu problemu neturejau..

vis galvoju apie kita leliuka,bet labai bijau,snd gyd pasake kad jie negali garantuoti kad nesusirgsiu preeklasija sad.gif
labai noriu pabendrauti su tokio pat likimo mamytemis.
db geriu vaistus reguliuojancius spaudima tai atrodo jog normalus kartais net zemas buna. bet vis bijau kad vel kai tik pastosiu prasides tas pats kosmaras sad.gif
pasidalinkit mamytes kas buvo susidure su sia problema kai jums sekesi kiti nestumai? 4u.gif
*

sveika, 24 sav mano lelytei nustojo plakt sirdele. Kalta sutrikusi kraujotaka, aukstas spaudimas, to pasekoje degonies trukumas kudikiui-uzduso.Bet turbut cia dievo valioje viskas, taip turejo but, to kudikelio deka, pati likau gyva, nes nebuciau atlaikius gimdymo, tik po to istyrus mano kraujotaka, smegenyse rado aneurizma(iskorejusi kraujagysle). Velgi dievo lydima, po sunkios operacijos, laukiuos leliuko, dabar spaudimas geras, sakyciau zemas, pries tai vartojau spaudima reguliuojancius vaistukus. Labai gerai yra krapu arbata, ji tikrai musa spaudima. dabar mums 32 savaiteles, jauciames puikiai. O nuo ko jums kyla spaudimas ar nesityrete, o kaip nenestumo metu kraujospudis?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.