Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Veiduko valymas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
neraska
Sveikos. Norėčiau sužinoti, su kuo valote mažiuko veiduką? Kaip prižiūrite odelę? mano mažiuko odelė labai sausa, pastoviai beria.
Indrijana
Plaunu virintu vandeniuku ir tepu kremu Cutibaza. Veidelis ir maniškiui dažnai pabertas ir sausa odelė būna.
jovka
Veideli valau virintu vandeniu, kartai ramuneliu arbata. Odele visiskai neisberta ir nera per sausa. Gal cia pasiseke, o gal nuo ramuneliu g.gif
neraska
Kažin, ar odelė negali priprasti prie nuolatinio drėkinimo g.gif
Erika_v
As ryte nuplaunu akeles su virintu vandeneliu. na o del veidelio tai nedaznai, nes ramuneles keik zinau sausina odele, o musu ir taip sausa tai kartais su bepantenu patepu.
neraska
Kai buvo išbėrę mažiuko veiduką, pirmas klausimas gydytojas buvo, ar jo nevalau su ramunėlėmis. Kažkada buvo kilusi mintis su jomis valyti, bet labai tingėjau ir nenuvaliau. Gal ir gerai, nes matyt gali berti, jei jau klausė. O šiaip valau irgi su virintu vandenuku.
Laumzirgis
Niekada neprausiu virintu vandeniu, juk ir mažiuką maudome nevirintame vandenyje. Jei atsiranda pabėrimų, patepame Excipialio tepalu su migdolais, kuris efektyviai panaikina visus pabėrimus.
chikita
Kiekviena ryta ir vakara veideli, rankytes ir kojytes plaunu vandeniu is krano o kai issimaudom tai visa kuneli ir veiduka istepu "Jonson's baby" aliejumi su ramunelem...odele tokia svelni ir kvapni tada...ui! siaip mano odai netinka krano vanduo bet sunui tinka ir visai nesausas veidelis...
Germante
As savajai tiesiog plaunu veiduka vandeniu is krano, po kosiu valgymo ir pries einant miegoti. Bet pas mus labai minkstas vanduo. Kai busim Lietuvoje, plausiu su virintu.
Lali
QUOTE(neraska @ 2005 06 16, 11:34)
Kai buvo išbėrę mažiuko veiduką, pirmas klausimas gydytojas buvo, ar jo nevalau su ramunėlėmis. Kažkada buvo kilusi mintis su jomis valyti, bet labai tingėjau ir nenuvaliau. Gal ir gerai, nes matyt gali berti, jei jau klausė. O šiaip valau irgi su virintu vandenuku.
*

keista.. g.gif musu ydytoja, atvirksciai, kai buvo isbertas veidukas liepe prausti ramunelemis ar medetkomis... As prausiau medetkomis. Bet nepasakyciau, kad padejo...
Lali
QUOTE(Laumzirgis @ 2005 06 16, 19:32)
Niekada neprausiu virintu vandeniu, juk ir mažiuką maudome nevirintame vandenyje. Jei atsiranda pabėrimų, patepame Excipialio tepalu su migdolais, kuris efektyviai panaikina visus pabėrimus.
*

aha, mes irgi tuo paciu vadovaujames... ir - jokiu berimu smile.gif tfu, tfu... Buvo, bet jokios ramuneles, medetkos nepadejo... pradejom vartoti vitamina D - ir problemos dingo...
sraigute
O mamytes nagali buti, kad veidelis isauseja ir pabertas nuo alergijos? ir manau cia tada jau nepadetu nei ramuneles, nei medetkos ir tikriausiai ne ka tepadetu kremukas?
Redane
Aš savo mergaitei veiduką ryte nuprausiu su levandu vandeniu ir patepu ADERMA kremuku, nes kartais buna truputi pabertas.
dianna
as saviski plaunu su vandenuku po kranu.neisivaizduoju,kai vaikas didesni ir pradeda visur list,issiterlioja,reikia daznai praustis,tikriausiai nespeciau vandens virint biggrin.gif reikia pratint mazyli,anksciau ar veliau vistiek teks tai padaryt 4u.gif
Redane
QUOTE(Indrijana @ 2005 06 16, 09:31)
Plaunu virintu vandeniuku ir tepu kremu Cutibaza. Veidelis ir maniškiui dažnai pabertas ir sausa odelė būna.
*

Ar kremas Cutibaza yra Cutivate tepalo pakaitalas? Kokia jo sudėtis ir ar tinka gydyti pabertai odelei? Kur jį reikia pirkti?
paukstyte
Aš prausiu vandenuku iš krano, tepiau Jonsons kremu, bet išbėrė. Dabar masažistė patarė tepti paprastu valgomu aliejumi. Kol kas dar nebandžiau, bet galvoju, ar nebus tas veidukas labai riebus.
kristyyynyte
AS NUO PAT GIMIMO AKYTES IR VISA VEIDUKA VALYDAVAU TIK VIRINTU VANDENUKU,TAIPAT AKYTES TIK RETKARCIAIS SU RAMUNELIU ARBATA PAVALAU,SAKO NUO UZDEGIMO PROFIKAKTISKAI GERAI.IKI SIOL MAN LIKO TOKS RYTINIS PAPROTIS,BET KAI ZAIDZIA AR PAVALGO IR ISITERLIUZINA,TAI PO KRANU NUPLAUNU.
Alexarina
Kai mažylė buvo visai maža, tik gimė, tai ploviau vyrintu vandeniu, o dabar plaunu vandeniu iš krano ax.gif
River
As tai kartais valau virintu vandenuku, o kartais su ramunelem. Ir tikrai nemanau, kad nuo ramuneliu gali paberti, nes jos gi kaip tik pasizymi dezinfekuojanciom savybem. Nu nebent vaikiukas yra alergiskas siam augalui... g.gif
O maziuka kartais lyg paberia bet daugiu aplink lupytes, bet labai seilejasi dabar nes dantukai dygsta, tai cia tikriausiai del to.
*Lina*
aš prausiu su vandenuku,įpilus truputi lakišiaus
v*i*j*a
QUOTE(Redane @ 2005 06 23, 21:36)
Ar kremas Cutibaza yra Cutivate tepalo pakaitalas? Kokia jo sudėtis ir ar tinka gydyti pabertai odelei? Kur jį reikia pirkti?
*

Ar skaitei,kad kutivate tepalo iki metų vaikui negalima naudoti,o ypač veidukui schmoll.gif
Bet galiu pasakyt,kad jis visdėlto stebuklus daro,per kelias dienas gražus veidelis,bet tik netepi ir vėl tas pats... verysad.gif
Just me...
aš savo mažiukę visada apiprausiu medetkų nuoviru.beto, jei tik paberia užpakaliuko srityje, naudoju pačios pasigamintą medetkų aliejuką. bent jau mums nei vienas kremukas dar taip nepadėjo kaip šis nuoviras ar aliejukas.beto, esu už natūralias priemones.nesinori mažiuko odytės tepti chemijomis
Mazius_
valau veiduką ryte ir vakare su vandeniu iš krano. atrodo normliai. kartais būna paberta ir labai išsausėję skruostai, tai truputį drėkinamu kremukų patepu, bet ne kaskartą.
gytulka
QUOTE(dianna @ 2005 06 23, 00:47)
as saviski plaunu su vandenuku po kranu.neisivaizduoju,kai vaikas didesni ir pradeda visur list,issiterlioja,reikia daznai praustis,tikriausiai nespeciau vandens virint biggrin.gif reikia pratint mazyli,anksciau ar veliau vistiek teks tai padaryt 4u.gif
*

drinks_cheers.gif as taip pat darau
amelijaž
Su virintu vandenuku ir ryte patepu Bephanten tepaliuku, nes kartais apsidrasko veiduką, o jis labai gerai gydo 4u.gif
tamsi
po kekvieno pavalgymo nuplaunu veiduka su paprastu vandenėliu,o jei buna paberta patepu kremuku sebamed
kiri111
Kaip rankytes, taip ir veiduka prausiu is krano vandeniu. Kartais patepu bubchen kremuku. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Manaska
veiduka plaunu su vandeniu is krano,akytes pavalau su juoda rabatele..jei matau kad susidare traiskanos...
Mamaitukas
O gal galetumet ka patarti: pas mano maziuka wub.gif ant veiduko atsirado keletas inkstyriuku. verysad.gif Gal zinot kaip juos panaikinti? Patarkit...
opium
QUOTE(Mamaitukas @ 2006 06 11, 19:53)
O gal galetumet ka patarti: pas mano maziuka wub.gif  ant veiduko atsirado keletas inkstyriuku. verysad.gif Gal zinot kaip juos panaikinti? Patarkit...
*

Maniškei inkštyriukai buvo ne tik ant veiduko, bet ir po visq galvytę išsisėję. tai jai buvo vadinamas vaikiškas bėrimas, kai valosi organizmas. Gydytoja liepė pačias viršūnėles tepti spiritu arba kalio permanganato tirpalu [pagamintu vaistinese] Arba pirmiausia spiritu [ dezinfekuoja], po to kalio permanganatu [ džiovina]. Stengtis pataikyti tik ant spuogiukų, kad nenudžiovinti odelės aplinkui, bet man tai nelabai pavykdavo, nes dukrė labai spurdėdavo. Taigi buvo kiek su didesnėmis rudomis dėmytėmis nei spuogiukas. Iš pradžių tepiau abiem, po to, kai apmažėjo- kalio permanganatu. Prieš tai plaudavau veidukq medetkom. Taip kasdien, bent jau stengiausi. Viskas labai gerai susitvarkė. thumbup.gif Dermatologė buvo išrašiusi Fucidin tepalo [ antibiotikai] , bet net nepirkau. Mano pažįstamos mamos taip pat 'kovojo' su vaikučių spuogiukais.
auslialia
QUOTE(jovka @ 2005 06 16, 10:05)
Veideli valau virintu vandeniu, kartai ramuneliu arbata. Odele visiskai neisberta ir nera per sausa. Gal cia pasiseke, o gal nuo ramuneliu  g.gif
*

Ramuneles kaip tik sausina odele!!!
mamsik
Veiduką prausiu virintu vandeniu,o kai akytįs traiškanoja - su ramunėlių arbata.
vyliune
O as kiekvina ryta valau veideli ir akeles ramuneliu nuoviru. Ir nieko. Nepastebekau, kad odele sausetu. vaikuciui 2.5 men. Jokio kremo netepu.
amelijaž
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 30, 15:36)
Su virintu vandenuku ir ryte patepu Bephanten tepaliuku, nes kartais apsidrasko veiduką, o jis labai gerai gydo  4u.gif
*

Nebetepu su Bephanten kai paskaičiau temą, kaip jis kenkia ir ką gali padaryti su odyte schmoll.gif
Dabar prausiu tik su vandeniu
Astiena
Naudoju tik vandenuką šiltą rytiniam prausimuisi
Jurgitukas1
Prausiu vandenuku ir patepu vaikisku kremuku biggrin.gif
Taide
Iki pusės metų rytą ir vakare prausdavau virintu vandeniu su vatos tamponėliais, patepdavau Lipolotion U. Dabar tik akytes pavalau virintu vandeniu, o veidelį prausiu vandeniu iš čiaupo.
gudrene
QUOTE(Astiena @ 2006 08 03, 16:00)
Naudoju tik vandenuką šiltą rytiniam prausimuisi
*

Mes irgi niekada nenaudojam jokių kremų spės prisiteplioti kai užaugs ax.gif
Nuprausiu paprastu vandeniu iš krano ir nušluostau rankšluosčiu.
linarija
akytes valau virintu vandenuku, o veiduka su lakysiaus nuoviru.
Nemarioji
Is krano vandenuku...
Wildberry
Valau merliuku suvilgytu vandenuku is krano smile.gif
Teresiukas
Rytais veidelį prausiam paprastu vandeniu,netepam jokiais kremais.Kai maudomės,į vandenį įpilu truputį aliejaus-tada jis tolygiai pasiskirsto ant odelės ir gerai sudrėkina.Rezultatas tikrai geras thumbup.gif
Pasikeitusi
virintu vandenuku nuvalau ax.gif su vatos tamponiuku
Meka Pinavija
QUOTE(gudrene @ 2006 08 20, 16:34)
Mes irgi niekada nenaudojam jokių kremų spės prisiteplioti kai užaugs  ax.gif
Nuprausiu paprastu vandeniu iš krano ir nušluostau rankšluosčiu.
*

drinks_cheers.gif Mes irgi paprastu vandenuku
nanainis
ir aš su paprastu vandenuku iš čiaupo thumbup.gif o po maudynių tik kartą losijonu tepiau,nes nesinori odelės pripratint ax.gif tai tik užpakaliukui kasdien chemijos teplioju smile.gif
Kribuk
Aš plaunu virintu vandeniu.
Astiena
Aš prausiu vandenuku iš krano thumbup.gif
condoleeza
Aš taip pat virintu vandeniu. Retkarčiais ramunėlių arbata. Kai paberia dar kartais patepu Avent kremuku.
^lauryte^
QUOTE(Teresiukas @ 2007 01 11, 22:15)
Rytais veidelį prausiam paprastu vandeniu,netepam jokiais kremais.Kai maudomės,į vandenį įpilu truputį aliejaus-tada jis tolygiai pasiskirsto ant odelės ir gerai sudrėkina.Rezultatas tikrai geras thumbup.gif
*

mes lygiai taip pat thumbup.gif
ziwe
Veiduka ir akytes valau ramunelemis, jei odele sausa, patepu virintu alyvuogiu aliejumi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.