Sveikos. Norėčiau sužinoti, su kuo valote mažiuko veiduką? Kaip prižiūrite odelę? mano mažiuko odelė labai sausa, pastoviai beria.
Plaunu virintu vandeniuku ir tepu kremu Cutibaza. Veidelis ir maniškiui dažnai pabertas ir sausa odelė būna.
Veideli valau virintu vandeniu, kartai ramuneliu arbata. Odele visiskai neisberta ir nera per sausa. Gal cia pasiseke, o gal nuo ramuneliu
Kažin, ar odelė negali priprasti prie nuolatinio drėkinimo
As ryte nuplaunu akeles su virintu vandeneliu. na o del veidelio tai nedaznai, nes ramuneles keik zinau sausina odele, o musu ir taip sausa tai kartais su bepantenu patepu.
Kai buvo išbėrę mažiuko veiduką, pirmas klausimas gydytojas buvo, ar jo nevalau su ramunėlėmis. Kažkada buvo kilusi mintis su jomis valyti, bet labai tingėjau ir nenuvaliau. Gal ir gerai, nes matyt gali berti, jei jau klausė. O šiaip valau irgi su virintu vandenuku.
Niekada neprausiu virintu vandeniu, juk ir mažiuką maudome nevirintame vandenyje. Jei atsiranda pabėrimų, patepame Excipialio tepalu su migdolais, kuris efektyviai panaikina visus pabėrimus.
Kiekviena ryta ir vakara veideli, rankytes ir kojytes plaunu vandeniu is krano o kai issimaudom tai visa kuneli ir veiduka istepu "Jonson's baby" aliejumi su ramunelem...odele tokia svelni ir kvapni tada...ui! siaip mano odai netinka krano vanduo bet sunui tinka ir visai nesausas veidelis...
As savajai tiesiog plaunu veiduka vandeniu is krano, po kosiu valgymo ir pries einant miegoti. Bet pas mus labai minkstas vanduo. Kai busim Lietuvoje, plausiu su virintu.
QUOTE(neraska @ 2005 06 16, 11:34) Kai buvo išbėrę mažiuko veiduką, pirmas klausimas gydytojas buvo, ar jo nevalau su ramunėlėmis. Kažkada buvo kilusi mintis su jomis valyti, bet labai tingėjau ir nenuvaliau. Gal ir gerai, nes matyt gali berti, jei jau klausė. O šiaip valau irgi su virintu vandenuku. keista.. QUOTE(Laumzirgis @ 2005 06 16, 19:32) Niekada neprausiu virintu vandeniu, juk ir mažiuką maudome nevirintame vandenyje. Jei atsiranda pabėrimų, patepame Excipialio tepalu su migdolais, kuris efektyviai panaikina visus pabėrimus. aha, mes irgi tuo paciu vadovaujames... ir - jokiu berimu
O mamytes nagali buti, kad veidelis isauseja ir pabertas nuo alergijos? ir manau cia tada jau nepadetu nei ramuneles, nei medetkos ir tikriausiai ne ka tepadetu kremukas?
Aš savo mergaitei veiduką ryte nuprausiu su levandu vandeniu ir patepu ADERMA kremuku, nes kartais buna truputi pabertas.
as saviski plaunu su vandenuku po kranu.neisivaizduoju,kai vaikas didesni ir pradeda visur list,issiterlioja,reikia daznai praustis,tikriausiai nespeciau vandens virint
Aš prausiu vandenuku iš krano, tepiau Jonsons kremu, bet išbėrė. Dabar masažistė patarė tepti paprastu valgomu aliejumi. Kol kas dar nebandžiau, bet galvoju, ar nebus tas veidukas labai riebus.
AS NUO PAT GIMIMO AKYTES IR VISA VEIDUKA VALYDAVAU TIK VIRINTU VANDENUKU,TAIPAT AKYTES TIK RETKARCIAIS SU RAMUNELIU ARBATA PAVALAU,SAKO NUO UZDEGIMO PROFIKAKTISKAI GERAI.IKI SIOL MAN LIKO TOKS RYTINIS PAPROTIS,BET KAI ZAIDZIA AR PAVALGO IR ISITERLIUZINA,TAI PO KRANU NUPLAUNU.
Kai mažylė buvo visai maža, tik gimė, tai ploviau vyrintu vandeniu, o dabar plaunu vandeniu iš krano
As tai kartais valau virintu vandenuku, o kartais su ramunelem. Ir tikrai nemanau, kad nuo ramuneliu gali paberti, nes jos gi kaip tik pasizymi dezinfekuojanciom savybem. Nu nebent vaikiukas yra alergiskas siam augalui...
O maziuka kartais lyg paberia bet daugiu aplink lupytes, bet labai seilejasi dabar nes dantukai dygsta, tai cia tikriausiai del to.
aš prausiu su vandenuku,įpilus truputi lakišiaus
QUOTE(Redane @ 2005 06 23, 21:36) Ar kremas Cutibaza yra Cutivate tepalo pakaitalas? Kokia jo sudėtis ir ar tinka gydyti pabertai odelei? Kur jį reikia pirkti? Ar skaitei,kad kutivate tepalo iki metų vaikui negalima naudoti,o ypač veidukui Bet galiu pasakyt,kad jis visdėlto stebuklus daro,per kelias dienas gražus veidelis,bet tik netepi ir vėl tas pats...
aš savo mažiukę visada apiprausiu medetkų nuoviru.beto, jei tik paberia užpakaliuko srityje, naudoju pačios pasigamintą medetkų aliejuką. bent jau mums nei vienas kremukas dar taip nepadėjo kaip šis nuoviras ar aliejukas.beto, esu už natūralias priemones.nesinori mažiuko odytės tepti chemijomis
valau veiduką ryte ir vakare su vandeniu iš krano. atrodo normliai. kartais būna paberta ir labai išsausėję skruostai, tai truputį drėkinamu kremukų patepu, bet ne kaskartą.
Su virintu vandenuku ir ryte patepu Bephanten tepaliuku, nes kartais apsidrasko veiduką, o jis labai gerai gydo
po kekvieno pavalgymo nuplaunu veiduka su paprastu vandenėliu,o jei buna paberta patepu kremuku sebamed
Kaip rankytes, taip ir veiduka prausiu is krano vandeniu. Kartais patepu bubchen kremuku.
veiduka plaunu su vandeniu is krano,akytes pavalau su juoda rabatele..jei matau kad susidare traiskanos...
O gal galetumet ka patarti: pas mano maziuka
QUOTE(Mamaitukas @ 2006 06 11, 19:53) O gal galetumet ka patarti: pas mano maziuka Maniškei inkštyriukai buvo ne tik ant veiduko, bet ir po visq galvytę išsisėję. tai jai buvo vadinamas vaikiškas bėrimas, kai valosi organizmas. Gydytoja liepė pačias viršūnėles tepti spiritu arba kalio permanganato tirpalu [pagamintu vaistinese] Arba pirmiausia spiritu [ dezinfekuoja], po to kalio permanganatu [ džiovina]. Stengtis pataikyti tik ant spuogiukų, kad nenudžiovinti odelės aplinkui, bet man tai nelabai pavykdavo, nes dukrė labai spurdėdavo. Taigi buvo kiek su didesnėmis rudomis dėmytėmis nei spuogiukas. Iš pradžių tepiau abiem, po to, kai apmažėjo- kalio permanganatu. Prieš tai plaudavau veidukq medetkom. Taip kasdien, bent jau stengiausi. Viskas labai gerai susitvarkė.
Veiduką prausiu virintu vandeniu,o kai akytįs traiškanoja - su ramunėlių arbata.
O as kiekvina ryta valau veideli ir akeles ramuneliu nuoviru. Ir nieko. Nepastebekau, kad odele sausetu. vaikuciui 2.5 men. Jokio kremo netepu.
Naudoju tik vandenuką šiltą rytiniam prausimuisi
Prausiu vandenuku ir patepu vaikisku kremuku
Iki pusės metų rytą ir vakare prausdavau virintu vandeniu su vatos tamponėliais, patepdavau Lipolotion U. Dabar tik akytes pavalau virintu vandeniu, o veidelį prausiu vandeniu iš čiaupo.
akytes valau virintu vandenuku, o veiduka su lakysiaus nuoviru.
Is krano vandenuku...
Valau merliuku suvilgytu vandenuku is krano
Rytais veidelį prausiam paprastu vandeniu,netepam jokiais kremais.Kai maudomės,į vandenį įpilu truputį aliejaus-tada jis tolygiai pasiskirsto ant odelės ir gerai sudrėkina.Rezultatas tikrai geras
virintu vandenuku nuvalau
ir aš su paprastu vandenuku iš čiaupo
Aš plaunu virintu vandeniu.
Aš prausiu vandenuku iš krano
Aš taip pat virintu vandeniu. Retkarčiais ramunėlių arbata. Kai paberia dar kartais patepu Avent kremuku.
Veiduka ir akytes valau ramunelemis, jei odele sausa, patepu virintu alyvuogiu aliejumi.
|