Nuo NAN1 HA mano mazei aplink isange raudonas ratas pasidare,kazkur skaiciau,kad tai alergijos pozymis
abi mano mazyles valge (mazoji tebevalgo) Nestle NAN HA (nors alergijos nebuvo, profilaktiskai nusprendziau nuo pat pradziu duoti hipoalergini misini). neturejome absoliuciai jokiu problemu del zarnyno
QUOTE(mikis @ 2008 06 10, 17:11) abi mano mazyles valge (mazoji tebevalgo) Nestle NAN HA (nors alergijos nebuvo, profilaktiskai nusprendziau nuo pat pradziu duoti hipoalergini misini). neturejome absoliuciai jokiu problemu del zarnyno Papildyta: Sveikos mamytes, o kiek kartu jusu vaikas tustinasi i diena valgydamas nan ha1 misini?ar jo neatpilineja?
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?
mano vaikis si misinukas nelabai valge nezinau kodel
o mes isbandem visus misinukus ir sitas tiko labiausiai. gerem ir 1 ir 2 ir 3, o dabar perejom prie nestle pienelio virs metuku. visa laika gere labai noriai. ir viduriukai buvo geri, o nuo kitu-kietejo
mano pupa valgo NAN HA 1. bandėm similaca, aptamilą, nes buvo prasidėję nevalgymo dienos
Papildyta: Tulla, maitinai NAN 1,2 ir 3. aš dar nesidomėjau, bet gal gali pasakyt, nuo kada vaikučiui mišinuką reikia keist į 2 ar 3? O ir tirpsta jis tikrai puikiai...
Manau kad tinka ar netinka nuo kiekvieno vaiko priklauso.Mes ir vartojom ir nuo jo baisiai kietejo viduriai
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 13:08) naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli? Mano abu vemia ir atpila nuo NAN 1 HA. Pasigailejau kad nusipirkau, visus miltelius ispyliau i sukliadeze. Nuo pat gimimo maitinu NAN 1. Puikiai toleruoja ir vaikai labai megsta.
Na mes irgi isbandem ir aptamila ir similaca bet jie netiko, baisiai mazutei pilveli pute nuo situ. Gydytoja patare NAN isbandyti, na kaip ir nieko butu is pradziu bandem ta NAN 1 su gelezim, lyg ir tiko, bet viena teta pasake, kad atseit negerai, jei vaiko kraujas geras tai negalima daugiau gelezies naudoti, tai sita nustojau davusi, nupirkau NAN 1H.A tai mamos ar jus jo neragavote? Gal as koki sena nusipirkau, bet jis kartus kaip vaistai kokie
Papildyta: http://www.mamoszurnalas.manosvetaine.lt/i...30&Itemid=0 gal labiau pades sis straipsnis QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 08 13, 13:00) Papildyta: http://www.mamoszurnalas.manosvetaine.lt/i...30&Itemid=0 gal labiau pades sis straipsnis Na va, o man ta 'gudri' teta paaiskino, kad nuo to nan su gelezim vaikas maisto skonio nebejaucia burnoj metalo skonis pastoviai buna nuo to misinelio
man ta NAN 1 HA liepe duot gydytoja, nes mano maziukui pleiskanojo kaktyte, tai ir perku ji dabar. maniskis ji valgo noriai, as dar ir MP maitinu, bet misinelio papildomai kas kart suvalgo 60-90 g
tik va tokie pastebejimai, kad 1.kakutis tamsiai zalias( as jau buvau issiganndus kad cia kas negerai, bet jei nuo geleziws, tai viskas ok) 2. tirpsta tai tikrai nelengvai, nebent i karsta vandeni darau, tada gerai, bet jei kaip parasyta ant pakuotes( i drungna) tai visai nenori tirpt 3. o del skonio tai tikrai nekoks kazkas cia klause nuo kada 2 ir 3 duot 2-nuo 6 menesiu, o del 3 dar nezinau, neziurejau as tokio dar tik va misinuku beda, kad labai greit pas vaika auga svoris, as kiek zinau, daug kam taip per savaite 400-500g, tai bombikes turesim geras beje, maciau paprastas NAN 14 Lt kainuoja, o sitas HA 21 Lt ir man jo uztenka vienos bankes savaitei, nes kolkas tik damaitinu
nan3 nuo 8 menesio
Labas , mamukai
Mes ir savo mažiui perkam NAN. Iš pradžių pirkdavom NAN1, bet labai bėrė, tai pakeitėm i NAN Lactos free. Viduriukai tvarkoje. Atliko kraujo tyrimą keturių mėnesių, tai trūko geležies, gėrėm visą mėnesį tris kartus į dieną ir dabar viskas tvarkoje. Bet žiūriu, kad veidelis tai vistiek pabertas būna
mano pana Nan gere tik iki 3 men, o po to baigesi noras, teko pakeisti. Sunku net paaiskinti kodel
mano dukra gere NAN iki 1.5 metu. kitu misineliu net nebandziau pirkt
viskas gerai buvo, nei bere nei veme
kai truko MP valgem Nan 1, paskui Nan 2. Puikus misinukas , nebuvo jokiu nepageidaujamu reakciju, tiko nuo pat pradziu. Nan 3 dukryte atsisake.Dar turiu MP, uztenka.
Mes NAN naudojom nuo 3 menesiuku, puikiai vaikas gere, kakis irgi buvo normalios konsistencijos, nei per kietas, nei per minkstas. Buvau bandziusi pakeisti i Similac, tai viduriukai taip uzkietejo, kad paskubom nulekiau pirkt NAN. Gere NAN 1, 2, 3, paprstus ir HA, tik kazkaip dabar, kai vaikui metukai suejo, persimetem ant Aptamilio nuo 1 metuku (matyt del to, kad ten dezuteje 2 pakuotes, reciau pirkt reikia
as naudojau abiems vaikams, tikrai nieko blogo nepasakysiu. normalus misinukai
manajai gydytoja patare priduoti nan1 ha misinuko. viena karta patrauke pora gurksniu ir tuoj pat atpyle juos
mano abi gere NANa ir uzaugo
Suneli maitinu NAN 1, kolkas jokiu minusu nepastebejau, tiesa, naudojam ji nuo pat gimimo, mum dar tik menuo
mums Nan netiko, atpylinejo ir viduriukai kietejo, bet kas idomiausia ta teko buti Austrijoje ir Italijoje ten tokio Nan nera yra Nestle misinukas bet kitu pavadinimu (nepamenu kaip vadinosi)
Mes bandem Aptamila, BAby Semp, bet tiko Nan
Mes geriam "NAN lactose free", nes nuo paprastu misiniu paleidzia vidurius
QUOTE(Aden @ 2008 09 24, 21:49) Mes geriam "NAN lactose free", nes nuo paprastu misiniu paleidzia vidurius Ir mano kleckas iki metų gėrė "NAN lactose free"- paskui alergija laktozei "išaugo". O mišinukų be laktozės yra ne tik NAN- yra "Isomil" ir, jei neklystu, "Aptamil" be laktozės
o kaip suprantat ar vaikuciui tinka misinukas ar ne
QUOTE(ZEMAITUKE:) @ 2008 10 09, 20:20) o kaip suprantat ar vaikuciui tinka misinukas ar ne Jei vaikui mišinukas netinka, galimi keli variantai: I. Kūdikį išberia II. Užkietėja viduriai III. Kūdikis viduriuoja IV. Kūdikis labai gausiai atpylinėja V. Kūdikis paprasčiausiai neima buteliuko su mišiniu Tokiais atvejais reiktų pabandyti kitą pieno mišinį. O belaktozio mišinuko tikrai nepatarčiau duoti, jei to nerekomendavo gastroenterologas. O tas jūsų išsireiškimas "draskosi", atleiskit, toks įdomus... Svarbu mamai " nesidraskyti"
Mano mažė valgo irgi NAN mišinuką,dabar jau nr.2,ir jis mums tinka
Taip, mes irgi geriame NAN HA 1, valgo gerai, bet kokoja zaliu su geltonu, gydytoja irgi pasake, kad tai normalu
mums nelabai patiko ir viduriukai kietejo
mes gerem nan1,bet kietejo viduriukai,todel perejome prie nan ha1.Kakojame dazniau ir lengviau,manau kad jis mums tiks.
Labukas mamytes gal kas susiduret su NAN2 misineliu. Ir gal zinote kuo skirias nan2 nuo nan 2 probiotik???Mano dukrytei 7 menesiai ir duodavau nan 2 probiotik bet netycia nusipirkau nan 2 be uzraso probiotik. Seip ant vieno pakelio uzrasyta NAN2 pieno misinys kudikiams, ivedus papildoma maitinima, o ant kito nan 2 su probiotik tolesni maitinimo misinys. NEZINAU VISISKAI PASIMECIAU,
QUOTE(Emilina @ 2008 12 27, 22:48) Labukas mamytes gal kas susiduret su NAN2 misineliu. Ir gal zinote kuo skirias nan2 nuo nan 2 probiotik???Mano dukrytei 7 menesiai ir duodavau nan 2 probiotik bet netycia nusipirkau nan 2 be uzraso probiotik. Seip ant vieno pakelio uzrasyta NAN2 pieno misinys kudikiams, ivedus papildoma maitinima, o ant kito nan 2 su probiotik tolesni maitinimo misinys. NEZINAU VISISKAI PASIMECIAU, abu vienodi tik 2 probiotik su gerosiomis bakterijomis
o as turiu klausimuka.. kiek plakat tos kurios naudojat nan1? man lyg issiplaka bet lieka kazkokios kruopelytes, po to isnyksta. tai idomu ar cia nuo putu ar kaip?
QUOTE(Migeil @ 2008 12 30, 10:59) o as turiu klausimuka.. kiek plakat tos kurios naudojat nan1? man lyg issiplaka bet lieka kazkokios kruopelytes, po to isnyksta. tai idomu ar cia nuo putu ar kaip? Nan2 ir Nan3 man dar daugiau lieka, plaku, plaku, bet vis tiek neistirpsta iki galo QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 30, 12:42) Nan2 ir Nan3 man dar daugiau lieka, plaku, plaku, bet vis tiek neistirpsta iki galo QUOTE(Migeil @ 2008 12 30, 13:46) Na laika sunku pasakyti, padarau, atsisedu ir plauku rankose. Bet ant dugno visad lieka, kaip ir milteliai tokie.Tfu, tfu, tfu mes jau 7 men. valgom misinuka ir augam gerai, nesergam, vystomes puikiai QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 30, 12:56) Na laika sunku pasakyti, padarau, atsisedu ir plauku rankose. Bet ant dugno visad lieka, kaip ir milteliai tokie.Tfu, tfu, tfu mes jau 7 men. valgom misinuka ir augam gerai, nesergam, vystomes puikiai as kokiam in paplaku kazkaip viena kart bandziau daugiau tas pats rezultatas.. reiskias taip turi but Na smagu kad viskas jum ok... mes ir jau manau nuo sios savaites busim tik ant misinuku
Mano mažikei 16 dieneliu, mes duodam NAN1, ir pakolkas viskas gerai
Laba,
Mano sunelis beveik nuo pat gimimo valgo Nan. Buvo laiko tarpas, kad atpildavo, kartais net fontanu
Mano mazytei jau 2men ir nuo pat gimimo valgo NAN1, nes pas mane pieno beveik nera, patraukia po kelis lasus pries maitinima ir viskas... Kol kas tinka, nieko tokio nepastebejau, nei beria ir viduriai tvarkoj.
Viena mama rase, kad vaikas "draskosi" bevalgydamas...manau zinau ka turi omeny... Manoji kartais irgi ima rankytem mataruot ir saukt visa gerkle, tada pakeliu, atsirugsta papirdena, na ir kokiom 2-5min buna gerai, po to vel klykia, tai taip ir kamuojames kol pavalgom. Po valgio viskas buna gerai neatpila fontanais, kartais pro lupos kamputi nubega ir tiek. Manau kad maziukas oro prisiryja, jam suskausta pilveli tai ir "draskosi" Kita mama rase, kad NAN labiausiai primena mamos piena, tai tikrai sutinku, nes net skonis labai panasus, as kadangi savo piena sutraukinedavau pradzioj, tai kai pasildau uzpilu truputi ant lupos kad patikrint ar ne per karsta, tai paragaut teko ir savo pieno ir misinuko - zinot neatskiriu, man skonis vienodas
Mes iki metuku gerem NAN H.A. misini, mus jis tiko ir patiko. Dabar geriam tos pacios firmos piena vaikams po metu
Iki 4men pati pilnai maitinau, tada pabandem Similac (nes toki gyd.patare), po pros savaiciu pradejo zandukai raudonuot - gyd. nutare, kad mes alergiski - pradejom NAN alergiskiems vaikams (po kiek laiko perejom i normalu), po siai dienai geriam NAN. Man jis tikrai pasirode panasesni i MP, vien jau tuo,kad praktiskai neputoja (palyginus su Similac'u).
QUOTE(DKNY @ 2009 01 15, 22:27) Laba, Mano sunelis beveik nuo pat gimimo valgo Nan. Buvo laiko tarpas, kad atpildavo, kartais net fontanu Mes irgi valgom Nan 3, be jo niekur |