Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano kruopa...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
austulle
Draugei paraginus įdedu ir savo kruopos gimimo istoriją:

Gimimo istorija

ir tęsinys

Ligoninėje

ax.gif
RedMa
wub.gif Labai graziai aprasei wub.gif Laimes Jusu seimynai 4u.gif
austulle
dėkui ax.gif
Dūle
Sveikinu 4u.gif , noriu dar vaikų wub.gif ...... Gerų Jums sveikatų 4u.gif
austulle
QUOTE(Dūle @ 2008 09 26, 20:46)
Sveikinu 4u.gif , noriu dar vaikų wub.gif ...... Gerų Jums sveikatų 4u.gif
*

Dėkui 4u.gif
O vaikai iš tiesų yra GĖRIS bigsmile.gif
vaivos juosta
Prieš trejus metus, kai pirmąkart paėmiau į rankas "Mažylio" žurnalą, - ryte prarydavau Jūsų rašytus straipsnius. Daug minčių panaudoju savo darbe. Mokausi. Taikau. Bandau. Turit talentą ugdyti. Ir talentą būti mama. wub.gif
Manęs irgi lauktų trečias cezaris ( jei gandrai nepaves ). Būt gerai iki tos Belgijos nusigaut tongue.gif .
austulle
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 27, 19:41)
Prieš trejus metus, kai pirmąkart paėmiau į rankas "Mažylio" žurnalą, - ryte prarydavau Jūsų rašytus straipsnius. Daug minčių panaudoju savo darbe. Mokausi. Taikau. Bandau.  Turit talentą ugdyti. Ir talentą būti mama.  wub.gif

Manęs irgi lauktų trečias cezaris ( jei gandrai nepaves ). Būt gerai iki tos Belgijos nusigaut  tongue.gif .
*

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif Labai ačiū...

Man pirmą, antrą ir trečią Lietuvoje darė. Antakanio klinikose Daunoravičius.
Ir tik ketvirtą cezarį darė čia, Belgijoje, nes taip jau atsitiko, kad atsidūrėme čia... ax.gif
mamymamy
Aš irgi priklausau Jūsų fanklubui 4u.gif . Labai su malonumu perskaičiau istorijas, kažkokios labai mielos ir šiltos thumbup.gif . Sėkmės visai šeimynai ir laukiam naujų straipsnių.
austulle
QUOTE(mamymamy @ 2008 09 29, 15:56)
Aš irgi priklausau Jūsų fanklubui  4u.gif . Labai su malonumu perskaičiau istorijas, kažkokios labai mielos ir šiltos  thumbup.gif . Sėkmės visai šeimynai ir laukiam naujų straipsnių.
*

dėkui... blush2.gif o straipsniai bus...su Gertrūda pasiilsėjau mėnesiuką ir jau per rugsėjį parašiau visus 22 į alfą, o Mažyliui tai nepraleidau nė vieno...Aš tikrai nepaprastai "kaifuoju" dirbdama savo darbą. Ir norėčiau paprašyti, kad drąsiai siūlytumėte temas, klaustumėte - man tada lengviau medžiagą konkrečia tema rinkti straipsnio papildymui, o jums bus atsakymai į rūpinčius klausimus... mirksiukas.gif
austulle
Gal kas nors dar yra po ketvirto cezario? Įdomu būtų perskaityti jų istorijas... bigsmile.gif
austulle
hmmm...negi nieko nera? g.gif (noreciau ideti nuoroda i savo blog'a - pasirodo, ne man vienai aktualu... blush2.gif )
austulle
keliu temą į viršų bigsmile.gif , nes vis dar viliuosi, kad dar kas nors pasidalins savo keturių cezarių patirtimi...
Šarlote
Gražu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.