Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirma cigaretė po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
Waidilute
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 02, 16:22)
ir man grazu smile.gif man grazu rukanti,elegantiska,grazi moteris smile.gif aisku ne tokios kur ruko gatvej ar bet kur kur papuola...
*

pritariu 100% drinks_cheers.gif thumbup.gif
Zuikių_dainos
Aš pirmą kartą po gimdymo parūkiau, kai sūnui buvo mėnesis su puse. Aišku, tuom nesididžiuoju. Bet tik vieną cigaretę nervams apmalšinti, po to kai žiauriai susiėdžiau su anyta. Daugiau nerūkiau ir pas anytą nevažiuoju - saugau savo nervus.
mazgiuke1
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 04, 16:18)
Aš pirmą kartą po gimdymo parūkiau, kai sūnui buvo mėnesis su puse. Aišku, tuom nesididžiuoju. Bet tik vieną cigaretę nervams apmalšinti, po to kai žiauriai susiėdžiau su anyta. Daugiau nerūkiau ir pas anytą nevažiuoju - saugau savo nervus.
*

aha...anytos dar ne taip is nervu isvesti gali....patikek,kiek as nervu sugadinu...pavargstu nuo visko,o tuo labiau gyvenam kartu.... doh.gif jei noresi,parasyk man.pasiguosim viena kitai,lengviau bus smile.gif stiprybes viena kitai suteiksim.vis lengviau kai ne viena kenti.... 4u.gif
Zuikių_dainos
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 04, 20:54)
aha...anytos dar ne taip is nervu isvesti gali....patikek,kiek as nervu sugadinu...pavargstu nuo visko,o tuo labiau gyvenam kartu.... doh.gif jei noresi,parasyk man.pasiguosim viena kitai,lengviau bus smile.gif stiprybes viena kitai suteiksim.vis lengviau kai ne viena kenti.... 4u.gif
*

aha gerai, smagu būtų pasipergyventi su bendralikime. Kažkada su viena drauge juokavom, kad reiktų įsteigti klubą "Anytoms ne" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 05, 11:43)
aha gerai, smagu būtų pasipergyventi su bendralikime. Kažkada su viena drauge juokavom, kad reiktų įsteigti klubą "Anytoms ne"  biggrin.gif
*

Dar pastebėjau, kad dauguma pastojus ar pagimdžius natūraliai nebejaučia poreikio rūkyti. O man jis niekur nedingo. Aišku, kasdien apie tai negalvoju. O vat vakar ilipau į prirūkytą liftą, tai net širdis apšalo ax.gif . Bet kol maitinsiu, tol šiukštu ne. tai ir kovoju su vidiniais demonais. Iš kur tiek valios mirksiukas.gif A kad taip jos užtektų kovoj su lašinukais g.gif
kipshe
8men. maitinant papuoliau i rukaliukiu kompanija, pati netraukiau, bet prisirukiau daugiausiai doh.gif
nerte
Sveikos,mamytes,
Na as irgi rukiau pries nestuma ir 3 pirmus nestumo menesius,nes tik tuomet suzinojau,kad laukiuosi ax.gif ir iskart meciau,dabar leliui jau 3 menesiai,pati maitinu krutim,bet noras rukyti dar neisgaravo,bet sakiau,kad tikrai nerukysiu kol maitinsiu,o paskui bus matyt rolleyes.gif
Tiara two in one
bet koks vis gi brudas tos cigaretes, niu ir as nestumo metu nerukiau, dbr maitinu krutim ir irgi nerukau, niu bet tupi tas velnias galvoj ir tik ir laukia kada jau baigsis visi tabu ir uzsitrauxiu gardu duma... doh.gif o taip faina nerukyt, tiek daug privalumu.... niu bet priklausomybe yra liga...
Nikolete
Pries abu nestumus rukiau ir nemazai. Tik suzinojus, kad laukiuos is karto mesdavau. Ir nera jokio poreikio, nes suprantu, kad tuo pakenkciau savo vaikams. Bet taip pat zinau viena dalyka - kai baigsiu maitinti, tai per koki baliuka tikrai uztrauksiu blush2.gif
lapinuke84
As irgi rukiau pries nestuma labai daug doh.gif ,bet kai suzinojau kad nestuke.gif meciau ir dabar jau beveik 3 metai nerukau ir netraukia,po gymdimo esu banziusi smoke.gif bet fuj kaip nepatyko,manau ateiti nerukysiu smile.gif
karamele898
As pries rukiau...aisku kai suzinijau kad laukiuosi iskart meciau, net dar nezinojus kad nescia, man nesiruke, pykindavo net nuo dumu....o vat po gimdymo jau uzrukiau..ir labai save uz tai grauziau...na mes su vyru lb pykstames ir is tu nervu uztraukiau
Vilija2
Kai sužinojau, kad laukiuosi - iškarto mečiau rukyti, bet dabar mano saulutei jau beveik trys mėnesiai, bet toks noras užeina parukyti, tai niekas tikriausiai net neįsivaizduoja... Po kolkas tvardausi kol maitinu, bet po to... abejoju... 000189.gif
wowerike
Tikiuosi, kad pagimdzius 2.gif nebepradesiu. Brangus malonumas doh.gif
kur-rita
iki nestumo rukiau,bet kai tik suzinojau,kad laukiuos net minties nekilo apie cigaretes...tiesa viena surukiau is karto kai testo atsakyma pamaciau
(buvau lb pasimetus) o veliau visa nestuma grauziausi...kai pagimdziau tvirtai nusprendziau,kad nerukysiu kol maitinu,bet deje turejau galimybe maitinti tik 2 sav verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif o pirma karta uzsirukiau kai vaikuj buvo 3sav jau nemaitinau.......
Keja
QUOTE(arkadija @ 2008 10 23, 18:38)
Gyvenu netoli VGN, kartais su vaiku vaikstant matau ten gulincias "labai" nescias moteris, kurios stovi ir ruko. Vis pagalvoju, kad jeigu jos guli ligonineje dar gimdymui neprasidejus, kazkas ir taip negerai yra su vaikeliu, o jos dar ir ruko  verysad.gif Vaiku gaila.
*

As irgi maciau tokius atvejus, pati rukiau iki nestumu turbut ir rukysiu toliau blush2.gif , bet kaip ruko nescios ir maitinancios slykstu darosi schmoll.gif
Raskiune
Rukiau desimt metu iki leliuko planavimo..kai jau pribrendau jam pasakiau kol nemesiu rukyt tol nebandysiu pastot, taip norejau vaikiuko, kad per menesi atsisakiau sio iprocio ir po dvieju menesiu pastojau smile.gif
Vakar paskambina drauge (kuri visa nestuma ruke ir dabar maitindama tai daro) ir sako: - ar tu pati valgai ekologiska maista? Atsakiau, kad bandau, bet ne visada pavyksta... o ji nusistebejo.. - na juk ta chemija persiduoda per piena leliukui.. g.gif
Mamytes, linkiu visom to atsisakyti!!! Kaip negrazu kai vienoj rankoj vezimelis, kitoj cigarete.. verysad.gif
vygita
tfu tfu tfu tai bjauriausias dalykas maitynant rukyti o dar gražiau besilaukiant verysad.gif nesuprantu ką tos moterys galvoja,man nesuvokaimas dalykas schmoll.gif
kaip aš pastojau nedgi mano vyras mete rūkyti thumbup.gif nesuprantu kaip dėl savo atžalu negali pasiryšti g.gif
Juste1
Prieš pastojant rūkydavau ir nemažai, kai sužinojau kad nestuke.gif tą dieną suriukiau dvi cigaretes ir buvau išsigandus kaip čia reiks mesti, kitą dieną viena cigaretė susmilko tarp pirštų (nes pripratimas labiau psichologinis buvo), o trečią dieną atsikėliau kaip visiškai nerūkantis žmogus, iki šios dienos nebuvo nei karto užėjęs nei mažiausias noras, o jau nebedaug liko, tikiuosi nerūkyti ir vėliau. Žinau, kad prie leliuko ar maitindama tikrai rūkyt negalėčiau, tad nerimauju dėl velesnio laiko, kad vėl neprasidėtų nuo vienos cigaretės 4u.gif
Beautiful Life
Labas visoms 4u.gif
As iki nestumo rukiau ~8 metus, labai megau visa ta procesa, niekad nenorejau mest, kol... nepastojau, negaliu pasakyti, kad as meciau, as tiesiog negalejau rukyti, mane pykino nuo cigareciu. Visa nestuma negalvojau apie rukyma, tiesiog netrauke. Kai pagimdziau ir maitinau, tol irgi negalvodavau apie zalinga iproti, o vat nustojus maitinti pirma mintis buvo VEL RUKYSIU bigsmile.gif , bet susitvardziau ir jau 7 men. sekmingai kontroliuoju savo nora. Karta pabandziau vyro pypke, tikrai nieko gero schmoll.gif
Noreciau palinketi visoms stiprybes, kovojant su tuo zalingu iprociu 4u.gif
Miena
As po gimdymo nepradejau rukyti. Mazas vaikutis namie - nezinau, man kazkaip nesiderina visai unsure.gif Negaleciau prie vaiko uzsirukyti ax.gif
Įsimylėjus
As meciau si iproti vos suzinojusi,kad laukiuosi 4u.gif Dabar musu pipiriukui 8men,kol maitinu tikrai nerukysiu,nors kartais tikrai uzsinoriu. o siaip,kai pagalvoji,kad jau tiek laiko nerukau,tai nekyla ranka ir pradeti...
-panthera-
Rukiau ir nestumo metu (nors baisiai grauziausi) ir dabar. Kai tik pagimdziau ryte iskart nutapenau laukan rukyt... Maitinu pati, jau menuo, pieno turiu uztektinai (tfu tfu tfu). Rukyt kol kas nesugebesiu mest (nebent gert pradesiu - reik juk nervus kazkaip nuramint blush2.gif ) Bet noreciau mest, nemalonu prie vaikucio eit smirdanciai... verysad.gif
augmina
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 01, 20:55)
Rukiau ir nestumo metu (nors baisiai grauziausi) ir dabar. Kai tik pagimdziau ryte iskart nutapenau laukan rukyt... Maitinu pati, jau menuo, pieno turiu uztektinai (tfu tfu tfu). Rukyt kol kas nesugebesiu mest (nebent gert pradesiu - reik juk nervus kazkaip nuramint  blush2.gif ) Bet noreciau mest, nemalonu prie vaikucio eit smirdanciai...  verysad.gif
*

Aš labai užjaučiu tavo vaikutį, kad jis turi rūkančia mamą.Jis tikrai ačiū nepasakys, nes rūkančių mamyčių vaikučiai daug silpniau vystosi ir fiziškai ir psichiškai. verysad.gif Faktas, rašiau kursinį darbą apie tai, todėl labai daug tyrinėjau atvejus visokius g.gif
Mėlynakės-mama
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 01, 20:55)
Rukiau ir nestumo metu (nors baisiai grauziausi) ir dabar. Kai tik pagimdziau ryte iskart nutapenau laukan rukyt... Maitinu pati, jau menuo, pieno turiu uztektinai (tfu tfu tfu). Rukyt kol kas nesugebesiu mest (nebent gert pradesiu - reik juk nervus kazkaip nuramint  blush2.gif ) Bet noreciau mest, nemalonu prie vaikucio eit smirdanciai...  verysad.gif
*

Nepyk, bet jei tikrai negali mesti rukyt, patarciau nebemaitinti vaiko nikotininiu pienu, geriau tada misinuku
-panthera-
Na, visgi kaip cia jau kazkas minejo geriau rukyt ir maitint savo pienu, negu nerukyt ir maitint misinukais...
kur-rita
QUOTE(augmina @ 2009 02 01, 22:41)
Aš labai užjaučiu tavo vaikutį, kad jis turi rūkančia mamą.Jis tikrai ačiū  nepasakys, nes rūkančių mamyčių vaikučiai daug silpniau vystosi ir fiziškai ir psichiškai. verysad.gif  Faktas, rašiau kursinį darbą apie tai, todėl labai daug tyrinėjau atvejus visokius g.gif
*

as irgi rukau,bet prie vaiko niekados to nedariau ir nedarysiu tai darau lauke ir tik kai vaikas uzmiega prie vaiko niekados apsirukiusi nepriejau,visad rankas isplaunu po to...... ir tikrai galiu papriestarauti teiginiuj,kad mano sunus kuo nors prastesnis uz kitus vaikus,ir,kad jo raida kaip nors sutrikusi, fiziskai ar psichlogiskai,net sakyciau,kad kai kur jis pralenke savo bendraamzius....
augmina
QUOTE(kur-rita @ 2009 02 03, 18:43)
as irgi rukau,bet prie vaiko niekados to nedariau ir nedarysiu tai darau lauke ir tik kai vaikas uzmiega prie vaiko niekados apsirukiusi nepriejau,visad rankas isplaunu po to...... ir tikrai galiu papriestarauti teiginiuj,kad mano sunus kuo nors prastesnis uz kitus vaikus,ir,kad jo raida kaip nors sutrikusi, fiziskai ar psichlogiskai,net sakyciau,kad kai kur jis pralenke savo bendraamzius....
*

per motinos pieną vaikutis gauna tiek pat nikotino, kiek ir būdamas rūkancioj aplinkoj.Nikotinas patenka į kraują.Taigi ne tik į plaucius
VaiPė
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 01, 19:55)
*

Ale kaip įdomiai g.gif su kvapu nenori eit prie vaiko,o apie žalą net nesusimastai bigsmile.gif O mest rūkyti įmanoma ir labai lengvai.Parašyk į AŽ man savo el.pašto adresą,atsiūsiu tau knygą.Patikėk,tikrai mesi mirksiukas.gif Aš rūkiau virš dešimt metų ir kai pastojau,sakiau vis negaliu mest rūkyt,bet patikėk pavyko ir be jokių pastangų rolleyes.gif
kur-rita
QUOTE(augmina @ 2009 02 03, 22:44)
per motinos pieną vaikutis gauna tiek pat nikotino, kiek ir būdamas rūkancioj aplinkoj.Nikotinas patenka į kraują.Taigi ne tik į plaucius
*

bet as nemaitinu,jeigu maitinciau tikrai nerukyciau....
-panthera-
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 04, 10:56)
Ale kaip įdomiai g.gif su kvapu nenori eit prie vaiko,o apie žalą net nesusimastai bigsmile.gif  O mest rūkyti įmanoma ir labai lengvai.Parašyk į AŽ man savo el.pašto adresą,atsiūsiu tau knygą.Patikėk,tikrai mesi mirksiukas.gif Aš rūkiau virš dešimt metų ir kai pastojau,sakiau vis negaliu mest rūkyt,bet patikėk pavyko ir be jokių pastangų rolleyes.gif
*

Aciu, turiu ta knyga, bet dar neprisiruosiau jos iki galo perskaityt... blush2.gif
ieglius
nemanau, kad teisinga smerkt del rukymo, visi zmones skirtingi, vieni turi valios ir gali atsikratyt zalingu iprociu, kitam gal ta cigarete - vienintele paguoda gyvenime... is patirties savo taip sakau. rukiau budama nescia, pries vaziuodama gimdyt ir tai uzsirukiau is jaudulio. negalejau mest ir viskas, nors tu ka. man cigarete - geriausias budas nervams nuramint, atsipalaiduot, uzsimirst buvo. o dabar, kai vaikiukas gime, lyg pirstais kas spragtelejo - visai nenoriu rukyt, ir dziaugiuos labai del to. jei ir toliau taip bus, ir nebepradesiu. ir sportuot begsiu iskart, kai sustipresiu, po kokio menesiuko, tada tikrai nesinores trucytis.
per pirma nestuma irgi rukiau, ir dirbau kaip arklys, dar ir prirukytose patalpose.. ir mokiaus, o per sesija po egzamino kaip nepatraukt su grupiokais ant univero laiptu.. ir pagimdzius rukiau, ir i diskoteka islekiau jau po menesio, turbut ir dingo pienas del to, kad ne tas galvoj buvo, maitinau dukryte iki 3 men tiktai.. durna buvau, dabar visai kitaip viskas atrodo, nusiteikus ilgai maziu maitint. ir nebeimu i galva visko taip, nebesinervuoju, kaip su pirmu vaiku - visko bijodavau, pergyvendavau del smulkmenu, o ir aplinkiniai dar - tetos, anytos, mamos su savo tarybiniais pamokymais ir amzinom pastabom - jauna mama, reik juk pamokyt, ne taip viska daro..o as tuoj i asaras ir uz cigaretes..
o kenkia daug kas gyvenime - masinu ismetamosiom dujom kvepuojam ir mes, ir vaikai, maistas visas konservantais ir visokiu kitokiu brudu usterstas, niekur nuo to nepabegsi, civilizacijos kaina - sveikata.. o cigarete - cia dar ne blogiausia - juk ne narkotikai kokie, kur nervu sistema griauna. o ir narkomanes sveikus vaikus pagimdo (aisku ne pavyzdys cia)
Fortun@
Isvydus nestumo teste dvi juosteles, nusprendziau neberukyti, tiesa, per nestuma gal 2 cigaretes ir sutraukiau, bet isties krimtausi ir del to... blush2.gif Maitinau iki 3 menesiu leliuka, po to mastitas ir cigaretes. ax.gif Pradejau rukyt jau nemaitindama kudykio, taciau ir db, kai parukiusi nueinu prie sunaus, jauciuosi nekaip... Atsiranda gedos jausmas pries ji. blush2.gif
Jazira
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 11, 19:11)
as anksciau nemazai rukiau...patiko tas rukymo ritualas...rytas,sviecia saulute,pasidarai kavos,iseini i balkona ir uzsirukai...mmm....vien apie tai
*

geras, rytais važiuodama į darbą matydavau tokią moteriškę kaifuojančią balkone. Ar ne prie Panoramos gyvenate, brangioji?
ralija
Pradėjau rūkyti po pusės metų unsure.gif šeimoje atsirado didelių nemalonumų tai ir pasiėmiau vel cigaretę... krūtimi jau nemaitinau, bet vistiek jaučiausi ir jaučiuosi nejaukiai, kai parūkau ir reikia eit prie vaiko verysad.gif kai sužinojau, kad laukiuosi iš karto ir labai lengvai mečiau... gaila, kad dabartiniu metu nerandu, o gal nenoriu rast, kokio stimulo vėl mest... nors gerai pagalvojus, galėčiau ir nerukyt, bet .... brunette.gif
MonikisSs
dukrytei buvo beveik 9 menesiai, nemaitinau jos, kai smalsumas vel mane nugalejo blush2.gif bet galiu pasigirt, kad vel rukyt neipratau ir visai nebe idomu man tai thumbup.gif
Tahoe
Nors ir taip nesu labai didele rukale, bet meciau ta malonuma ta pati ryta, kai tik pasidariau nestumo testa ir jis pasirode teigiamas. Visa nestumo laika nerukiau, o dabar maitinu ir net minties nera uztraukti, nors kartais taaaaip norisi ax.gif Jau regu minti kaip uztrauksiu pirma dumeli po tokio ilgo laiko tarpo blush2.gif Aplinkui tiek pagundu. Vis sakau vyrui, kad jeigu jis nemes rukyti iki kol as baigsiu maitinti krutimi, tai as irgi vel pradesiu smile.gif Gal tai paskatins ji mesti, nes jis nenori, kad as rukyciau rolleyes.gif
Dincė_
jau niekada nerūkysiu tongue.gif
vygita
aš manau tos negali mesti rūkyti katros ira laisvamanes ir negalvoja apie mažylio sveikata blink.gif o kurios galvoja apie leliuko gerove praeina noras rukyti jau sužinojusios kad laukesis smile.gif
Silvy
QUOTE(Jazira @ 2009 02 12, 16:02)
geras, rytais važiuodama į darbą matydavau tokią moteriškę kaifuojančią balkone. Ar ne prie Panoramos gyvenate, brangioji?
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Smaikstuole,Jazira mirksiukas.gif

As tai dar iki apniestejant meciau rukyt,dabar jau mazyliam beveik 8 men,maitinu ir nemanau,kad pradesiu.
Raselelyte
As kazkur metai laiko iki pastojimo jau neberukiau, nes siaip nusprendziau kad GANA, o tuo labiau perskaiciau knyga "Lengvas budas mesti rukyti" ir ka jus manot, meciau ir nei karto neuztraukiau dumelio, schmoll.gif nors rukiau apie 7 metus blush2.gif ir mano brolis taip mete, perskaites ta knyga, ir drauge mano...nu zodziu thumbup.gif dalykas! O dabar kai prisimenu ta dumo skoni,arba skoni burnoje po cigaretes, tai net supykina doh.gif manau kad tikrai nebepradesiu rukyti.... schmoll.gif o jei ir kils pagunda, tai staigiai vel ta knyga perskaitysiu thumbup.gif
SauLionGe
as visa nestuma net drebejau kaip norejau uzsirukyt doh.gif pagimdziau ir jau antra savaite uzsitraukiau ir nusivyliau,nieko gero,nieko malonaus smile.gif
Bluebell
kol laukiaus, nerukiau, po gimdymo 2men praejus pradejau vel doh.gif dabar vel meciau,nes antro laukiuos!
p.s. man tai knyga nepadejo schmoll.gif
laurrencja
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 04, 20:40)
as visa nestuma net drebejau kaip norejau uzsirukyt  doh.gif pagimdziau ir jau antra savaite uzsitraukiau ir nusivyliau,nieko gero,nieko malonaus smile.gif
*

drinks_cheers.gif parukiau po 3men po gimdymo, taip pat nusivyliau, kad nieko ypatingo bigsmile.gif g.gif
Esha
As iki nestumpo buvau uzkietejus rukore doh.gif Meciau iskart vos pastojau. Ispradziu labai jau viliojo m,ane tie dumai, kiek veliau ir smirdet pradejo. Dabar dar tikrai nei negalvoju uzsitraukti, nes zadu ilgai ir laimingai pati vaikuti zindyti.
Didziausia svajone niekada prie sios ydos ir nebegristi.
lukomama
QUOTE(vygita @ 2009 07 30, 11:20)
aš manau tos negali mesti rūkyti katros ira laisvamanes ir negalvoja apie mažylio sveikata blink.gif o kurios galvoja apie leliuko gerove praeina noras rukyti jau sužinojusios kad laukesis smile.gif
*

manau ,kad negalima sitaip...ne musu reikalas teisti..ziurekim savo siknas.. mirksiukas.gif negalima spresti uz kitas kas kam rupi,kam nerupi..kaip vaikai uzauge aciu nepasakys..man nei silta nei salta ar mano tevai ruke ar ne..kodel cia vyrioku nekeikiat,kurie maziukus lipde i lova vos ne su cyzais ilipe...cia kiekvieno asmeninis reikalas..jei mama sveika ,kartais sutraukia cyza ar isgeria raudono vyno 50g nematu nusikaltimo..gal ji likusia dienos dali valgo morkas ,geria piena ir t.t...zodziu su protu viskas galima..cia kazkokiu riziku neisvengsim,aisku sveikatos gal ir nedadesim,bet toks gyvenimas..mano nuomone svarbiausia vaistus apibegt..va cia tai tikri nuodai..tip kad neteiskim ir nebusim teisiamos...o tai kaip kalbet kad kas ruko vaikuciu savo nemyli ar blogos mamos- tai kazkokia iskrypeliska nuomone ar nusistatymas..gal bandymas kelt save i aukstumas..nzn,bet manau tik uzauge vaikai spres ar mes geros mamos..p.s. as pati nerukanti..
dzese
kazkada buvau nebloga rukore,na kokie metai pries nestuma meciau,labai norejau mazylio,planavau,laukiau.mesti rukyti buvo kazkaip nesunku,tariau pati sau,viskas,gana,tai paskutine cigarete,ir jokiu knygu man nereikejo,nieko,kazkaip lengvai gavosi,gal todel kad tikrai norejau mesti.nescia nerukiau,pagimdzius taip pat nerukiau,tik viena karta kai vyras taip skaniai ruke,paemiau ir as cigarete,ir ka jus manote,ogi feee,kad uzsikosejau kaip nebemokanti rukyti,o jausmas atrodo kad dervos gale gerkles kas butu pripyle,fe fe slykstyne,net nupurto prisiminus doh.gif o ir dabar po siai dienai man baisiausiai dumai smirdi,veju vyra salin jei kur nepertoliausia ruko.o siaip tai cia jug kiekvienos asmeninis reikalas kada rukyti,kada mesti,nesmerkiu moteru kurios ruko,nes ir pati kazkada jug rukiau,ir net malonu tai budavo daryti,o tik dabar vat to malonumo nejauciu,net sleikstuli sukelia,na bet cia tik man
Ingrida114
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 05, 14:09)
Aciu, turiu ta knyga, bet dar neprisiruosiau jos iki galo perskaityt...  blush2.gif
*

As irgi turiu ta knyga. Perskaiciau ja, taciau kaip rukiau, taip ir rukau. Rukiau visa nestuma, rukiau vos pagimdzius, kai tik perkele i palata. O dabar sunui 6 men., ir vistiek rukau. Istikruju reikia tureti labai stipria valia, norint mesti rukyti. O del rukymo zalos, tai manau ne vien rukymas kenkia. Kenkia masinos ismetamos dujos, visi naftos produktai, greitai yrancios organines medziagos, ant gatviu siuo metu barstoma druska ir pan. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lukomama @ 2010 01 17, 20:03)
manau ,kad negalima sitaip...ne musu reikalas teisti..ziurekim savo siknas.. mirksiukas.gif negalima spresti uz kitas kas kam rupi,kam nerupi..kaip vaikai uzauge aciu nepasakys..man nei silta nei salta ar mano tevai ruke ar ne..kodel cia vyrioku nekeikiat,kurie maziukus lipde i lova vos ne su cyzais ilipe...cia kiekvieno asmeninis reikalas..jei mama sveika ,kartais sutraukia cyza ar isgeria raudono vyno 50g nematu nusikaltimo..gal ji likusia dienos dali valgo morkas ,geria piena ir t.t...zodziu su protu viskas galima..cia kazkokiu riziku neisvengsim,aisku sveikatos gal ir nedadesim,bet toks gyvenimas..mano nuomone svarbiausia vaistus apibegt..va cia tai tikri nuodai..tip kad neteiskim ir nebusim teisiamos...o tai kaip kalbet kad kas ruko vaikuciu savo nemyli ar blogos mamos- tai kazkokia iskrypeliska nuomone ar nusistatymas..gal bandymas kelt save i aukstumas..nzn,bet manau tik uzauge vaikai spres ar mes geros mamos..p.s. as pati nerukanti..
*

Labai teisingai parasyta. Tai yra kiekvienos atskirai reikalas. Ir negalima teisti kitu. Pati esu uzkietejusi rukore. Sakiau kai pastosiu - mesiu rukyti, taciau taip ir nsugebejau to padaryti. Gal kada nors... g.gif
ingridukas
kelis metus rukiau iki pastojimo,meciau iskart kai suzinojau kad laukiuosi.Tikrai nebuvo sunku,ir minciu jokiu nebuvo.O pradejau kai vaikui buvo virs dvieju metu.Aisku jau nebemaitinau.
Moniuke
as tai pradejau vel rukyt kai mazytei buvo pusantro men, dar maitinau pati, bet tik puse menesiuko tongue.gif
Meskutia
Aš tai surūkiau cigaretę kai sūneliui buvo mėnuo... Nors nei prieš nėštumą, nei jo metu nerūkiau.. Kažkaip labai jau norėjosi... O ir pienuko vos kelias pirmas dienas buvo..
vieracka
Mamytes o kaip jusu leliukai, tuos, kurios ruke per visa nestuma, ar ramus jusu mazuciukai? ar nera jie nervingesni leliukai? Ir tos, kurios maitina ir ruko, ar leliukai per piena gaudami nikotino, nera nervingesni? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.