Mes lankeme lopseli sermuksnelis, man tas darzelis ne patiko, po to buvome lopselyje Alksniuskas, gal truputi geresnis, dabar jau lankom Želmenėlis, esame labai patenkiti, puikus darzelis, dukrai labai patinka
Mano dukra buvo praeitais metais nykstuke lopsyje tai jei labai aukletojos nepatiko seis metais suzinojau kodel mat ismoko kalbeti tai pasake l
kad aukletojos ja ir dar viena berniuka tualete uzdarydavo uz nepaklusnuma. seis metai viena tu aukletoju pasieme 3 metu darzelinukus. Mes seis metais lankome eglute tai mums aukletojos nerealios papuole viena ju mergaitei net rankute paglosto kad ji uzmigtu. Tai seis metais maniske i pasiulyma neiti i darzeli ji sako kad negali nes jos aukletojos lauks o ir draugu pasiilgo. Manau kad nuo aukletoju daug kas priklauso jei papuls prastos aukletojos tai ir geriausias darziuko vardas napades.
Gal galite pasakyti atsiliepimus apie SVYTURELI, norim mes i lietuviska grupe
Sveikos mamytes,ka galetumete,pasakyti apie Pagranduka ir Azuoliuka darzelius?
Mamytes, gal kuri vedate savo vaikiuka i l/d Liepaite, Baltijos pr.?
Kas man padetu... noriu savo mergyte uzrasyti i darzeli, esanti kur nors netoli Misko rajono, gal kas galetu isvardinti, kurie darzeliai panasiai toje puseje yra... nevietine, tad nesigaudau su tom gatvem
niekaip neisivaizduoju i kuri darzeli geriau leist, ar nykstuka ar eglute?
Gal kas lankot "Žuvėdrą", kokie atsiliepimai ir kokios eilės gal kas žinot?
mamulkos, gal kas zino rusisko lopselio-darzelio prie Egles turgaus pavadinima?
QUOTE(ingusia81 @ 2011 05 21, 18:34) Nepainiokit Va čia ištrauka iš darželio puslapio Klaipėdos lopšelis-darželis "Alksniukas" yra Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinė įstaiga, viešasis juridinis asmuo, neformaliojo (ikimokyklinio ugdymo) švietimo mokykla. Ugdomoji kalba - lietuvių . Ugdymo forma - dieninė. Duomenys apie įstaigą kaupiami ir saugomi valstybės įmonėje Registrų centre QUOTE(ramirėja @ 2011 05 24, 15:58) Nepainiokit Va čia ištrauka iš darželio puslapio Klaipėdos lopšelis-darželis "Alksniukas" yra Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinė įstaiga, viešasis juridinis asmuo, neformaliojo (ikimokyklinio ugdymo) švietimo mokykla. Ugdomoji kalba - lietuvių . Ugdymo forma - dieninė. Duomenys apie įstaigą kaupiami ir saugomi valstybės įmonėje Registrų centre Nesigincioju, gal ir pasikeite, bet savivaldybes tinklapyje raso kad lietuviu -rusu kalbos. Tai tada jie klaidina nepasitaiso http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...&pathId=129 : QUOTE(ingusia81 @ 2011 05 26, 10:43) Nesigincioju, gal ir pasikeite, bet savivaldybes tinklapyje raso kad lietuviu -rusu kalbos. Tai tada jie klaidina nepasitaiso http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...&pathId=129 : Kad savivaldybė nepataiso, tai jau tiesa QUOTE(C`est_la_vie @ 2011 05 19, 14:27) jei jus turit omeny darzeli, kuris yra arciau 3-os poliklinikos, tai Svyturelis. o Alksniukas yra grynai lietuviu darzelis. Be to, jis randasi Statybininku prospekte, salia Alksnynes gt.
Sveiki, mes cia kitu reikalu.
Gal kas zinote kas nori, o gal jums patiems tai svarbu. Norime keisti darzelio grupes vieta is Azuoliuko i darzelio grupe Aitvarelyje. Atsiliepkit
i "nykstuka" nepatarciau vesti savo vaiko. kalbama, kad tai labai prastas darzelis. bet... kai labai reikia vaikui darzelio, kad ir laikino, nebeziuri kiek jis geras.
siandien savo mazaji nuvedziau i "ausrine", nes niekur nebera laisvu vietu. reikia dirbti, o vaikuti nera kam priziureti. tai va, pirmas aukletojos klausimas ar JIS pasiliks per nakti taigi, kai tik atsilaisvins "purienoje" vietele, begsim is cia
Sveikos mamytes
reikalinga Jūsų nuomonė . Kur geriau vesti vaikuti į "Šaltinėlį" ar "Želmenėlį"? Kuris geresnis ? QUOTE(agne.mciuliene @ 2011 01 29, 15:20) Na Pagrandukas tai man nepatiko, nors daug kas mano kitaip, bet čia tik mano nuomonė. O dbr mes einam į "Nykštuką" Ir žinot pirmą dieną auklėtoja nepradėjo klausinėti informacijos apie tėvų darbą, o bendravo su vaiku... Tai manau, kam ko reikia, išeiti ir palikti vaiką, nesvarbu kam, ar palikti ten kur jauku ir gera. Ir tikrai ne darželio pavadinimas, vedėjos pedantiškumas ar nauji langai lemia vaiko norą eiti į darželį. O kaip auklėtojos bendrauja su vaiku, kokia darželio atmosfera.
o kaip merginos obelele? is bendro isprusimo tik neigiamus atsiliepimus gurdejau... bet savaja i lopsi uzrasem, nes salia darbo. o beja, i kiek darzeliu dabar galima uzrasyt? tris?
Man labai patiko Tauralaukio darzelis, labai malonios aukletojos
norejau paklausti, ar i darzeli galima uzsirasyti,tik pagal gyvenama vieta?
Nebūtinai,tik jei gyvenate šalia darželio ,kuris jus domina,tai teikiama pirmenybė ir tiek
Sveiki, gal kas ka girdejote apie darzeli Bangele ir aukletoja Vida ???
QUOTE(jola24 @ 2009 08 18, 13:55) Prieš keletą metų teko dirbti "Pušaitėje", tai mamoms galiu pasakyti, kad pačios nuostabiausios lopšelio auklėtojos yra Nijolė ir Zita, ko gero jos ir dirba 2-oje grupėje kiek atsimenu, reta tokių atsidavusių kaip jos, labai myli vaikus, pati labai norėčiau joms patikėti savo dukrą, tik, kad mums labai toli važiuoti reikėtų ir jis alergija sergantiems vaikams, ten vaikai negauna žuvies ir prieniškų dalykų, užsirašėm prie namų. mano is 4 ,3 lanke si darzeli,galiu pasakyt ,kad su 3 vaikais isbandziau veik visas aukletojas,prastu ten viso labo tik 1 sutikau,lopsyje dirbancios visos nerealios,tiek Zitele,tiek Nijole,tiek kitoj grupej dirbancios Grazinute,Danguole(dabar ji jau darzelinej grupej),Ingrida jos visos nuostabios ,palikadavau savo atzaleles ramiai,zinojau kad bus priziuretos pamyluotos ir.t.t.,o jau auklytes Vidos mazoji tai isvis nepaleisdavo is akiu,jai kaip antra mama buvo
Gal kas ką apie l/d Obelele žino? Dabar jis remontuojamas, įdomu, kada planuojama remonto pabaiga... Esu girdėjusi tik neigiamus atsiliepimus pie jį, bet norėtųsi kažko konkrečiau, kas konkrečiai ten yra negerai? Auklėtojos? Direktorė? Maistas? Labai jau neramu yra, nes savo uogytę ten esam užrašę
QUOTE(ilganose @ 2012 02 02, 13:07) Gal kas ką apie l/d Obelele žino? Dabar jis remontuojamas, įdomu, kada planuojama remonto pabaiga... Esu girdėjusi tik neigiamus atsiliepimus pie jį, bet norėtųsi kažko konkrečiau, kas konkrečiai ten yra negerai? Auklėtojos? Direktorė? Maistas? Labai jau neramu yra, nes savo uogytę ten esam užrašę ir as uzrasiau mazike i lopseli nuo rugsejo. is bendro isprusimo irgi neigiamus girdejau. bet dauguma vyro bendradarbiu ten veda vaikus, tai sake ne vienas nesiskunde, kad blogai. sake remonto galas - rugsejo 1
Na, manau, dabar jau tvora pastatys, kadangi direktore sake, kad reikia "paramos" siai tvorai, nes savivaldybe neskyre tam pinigeliu. Gavom "paremt", nes sake, kad anksciau ar veliau gali tekt "paremt" tvoros bedoms spresti. Man taip pat svarbiausia, kad tik aukletoja gera pasitaikytu
sveikutes
kokie atsiliepimai apie darzeli "Berzinelis", ar tikrai ten nekokios salygos vaikams (salta, grupes be remonto)
Laba diena,
Labai norėčiau informacijos apie darželį Švyturėlį,ačiū |