Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos darželių sąrašas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
Lilijana147
QUOTE(ustyte @ 2010 03 23, 11:51)
sveikos mamytes, ka galetumet pasakyti apie darzeli Sakalelis esanti Šiauliu gatveje? nes kiek skaiciau nieko neradau apie ji blush2.gif
*

apie si darzeli ir as noreciau suzinoti mirksiukas.gif

kiek zinau ten priima ir neigaliukus ax.gif
gretchene
Labas mamytes 4u.gif

Dairomes ir mes kur uzrasyti savo vaikucius. Pagal gyv. vieta mums arciausiai "Zilvitis", bet kyla itarimas, kad nelabai ten kas. Vien darzelio kiemas - plyne, supyniu ar kazkokiu kitu irengimu ne pedsako nelike doh.gif Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie si darzeli?

Dar dairomes i "Saltineli", ar realu butu ten patekt po nepilnu 2 metu, kai vaikuciams sueis 2 metukai? g.gif Mamytes, gal kas vedat vaikucius i si darzeli ir patekot "normaliu" budu, t.y. sulauke savo eiles?
Ingrida N.
Sveikos mamytes,
Noreciau atsiliepimu apie darzeli "Kregzdute" Butsargiu gatveje. 4u.gif
Gabija 7777
[quote=Laimina,2009 04 14, 13:49]

As jus pilnai suprantu, as per ta esu perejusi,mano vaikas net po darzelio namie verkdavo apie valanda,as ir nevedu vaiko i darzeli,ir nevesiu,as uzsiemu namie. sekmes juks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2010 03 29, 13:44)
Labas mamytes 4u.gif

Dairomes ir mes kur uzrasyti savo vaikucius. Pagal gyv. vieta mums arciausiai "Zilvitis", bet kyla itarimas, kad nelabai ten kas. Vien darzelio kiemas - plyne, supyniu ar kazkokiu kitu irengimu ne pedsako nelike doh.gif  Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie si darzeli?

Dar dairomes i "Saltineli", ar realu butu ten patekt po nepilnu 2 metu, kai vaikuciams sueis 2 metukai? g.gif Mamytes, gal kas vedat vaikucius i si darzeli ir patekot "normaliu" budu, t.y. sulauke savo eiles?
*

mes ejome, prieme tik 3 metuku,palankeme neilgai,nes jokios prieziuros nera,! man tas darzelis visai nepatiko, schmoll.gif
[Ecta]
sveikos 4u.gif gal kas gali pasakyti gera ar bloga zodi apie "Ruta"? blush2.gif
Granteja
QUOTE(katee @ 2010 03 04, 23:08)
Mamukai, Gyvenam Sausio 15-osios g. Koks  darzelis yra geresnis salia musu? Is saraso, tai "Bitutė", "Boružėlė", "Pingvinukas", apie juos komentaru neradau sioj temoj. Dar "Radastėlė", bet komentarai nekokie..."Svirpliukas" is vieno komentaro lyg nieko, nors ir Liepų g. Bet galetumem ir tenai vesti, jai tik ten taip gerai. Zodziu, noretusi daugiau atsiliepimų. Aciu laaabai is anksto...
*

Mes lankom Radastėlės lopšelio grupę, neturiu didelių priekaištų šitam darželiui, auklėtojos mūsų geros, daug renginių vaikams. Nuo rudens esam užsirašę į Šaltinėlį, bet matyt liksim Radastėlėje. Pingvinukas jei neklystu rusų g.gif
Sėkmės ieškant geriausio 4u.gif
inge77
Sveikos mamytes smile.gif
Gal kurios mazylis lanko darzeli "Pagrandukas". Planuoju uzrasyti ten savo maziuka, kazin kaip ten?
eglelapas
Labukas 4u.gif
Gal kas zino apie "Obelele" (Valstieciu g.) kanors, ten uzrasiau savo mergaite nuo 2011 m. lankysim, nei eiliu ten kokiu ypatigu buvo, nei ka, tai pagalvojau, gal darzelis prastos reputacijos? g.gif
eglelapas
Kazkaip nesulaukiau jokio atsiliepimo apie Obeleles darzeli, tad jau ir nebereikia, siandien issibraukeme is saraso ir nuo 2012 m. uzsiraseme i Tauralaukio darzeli, bent arti nsamu bus.
shina10
QUOTE(inge77 @ 2010 05 28, 13:52)
Sveikos mamytes  smile.gif
Gal kurios mazylis lanko darzeli "Pagrandukas". Planuoju uzrasyti ten savo maziuka, kazin kaip ten?
*

Ir mus domina darželis "Pagrandukas", užsiregistravom jau, nes arti namų, bet dar dairomės ir į kitus. Apžiūrėjau šį darželį, graudokas vaizdas: langai mediniai,vadinasi žiemą šalta grupėse, lauke žaidimų aikštelės irgi skurdžios, bet aplinka pakankamai tvarkinga. Dvi kaimynės veda savo vaikus, sako, kad geras. Gal dar kas atsilieps? ax.gif
Požiūris
O ar yra Klaipedoj privaciu darzeliu?
Bijau, kad i paprasta darzeli nepateksim, nes ir mes su vyru ir vaikas registruoti kitame mieste, o klp buta tik nuomojam, tai gaunas taip, kad vaikui klp darzelis nepriklauso ir vis butume grudami i eiles gala. verysad.gif
Astuliukas
QUOTE(Požiūris @ 2010 07 19, 18:33)
Bijau, kad i paprasta darzeli nepateksim, nes ir mes su vyru ir vaikas registruoti kitame mieste, o klp buta tik nuomojam, tai gaunas taip, kad vaikui klp darzelis nepriklauso ir vis butume grudami i eiles gala. verysad.gif
*

Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų doh.gif
Požiūris
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 30, 08:24)
Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų  doh.gif
*

Tai as irgi tik toki varianta dabar matau, "tapti bomze" ir uzsiregint savivaldybej.
Ramsius
QUOTE(jola24 @ 2009 08 18, 12:55)
Prieš keletą metų teko dirbti "Pušaitėje", tai mamoms galiu pasakyti, kad pačios nuostabiausios lopšelio auklėtojos yra Nijolė ir Zita, ko gero jos ir dirba 2-oje grupėje kiek atsimenu, reta tokių atsidavusių kaip jos, labai myli vaikus, pati labai norėčiau joms patikėti savo dukrą, tik, kad mums labai toli važiuoti reikėtų ir jis alergija sergantiems vaikams, ten vaikai negauna žuvies ir prieniškų dalykų, užsirašėm prie namų.  smile.gif
*

Laba,
Nijolė ir Zita dirba 1-je grupėje smile.gif Jos visus 3 mano vaikus išaugino thumbup.gif thumbup.gif
Astuliukas
QUOTE(Požiūris @ 2010 07 30, 09:49)
Tai as irgi tik toki varianta dabar matau, "tapti bomze" ir uzsiregint savivaldybej.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš ir patapau "bomže" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sida@mail.lt
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 18, 14:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš ir patapau "bomže"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

labukas,o kazin kaip mums bus,jei mes gyvenam Sernu soduose.ar turim kokia nors galimybe patekti i darzeli Klaipedoje?
Požiūris
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 18, 14:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš ir patapau "bomže"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

As uz poros savaiciu ja tapsiu lotuliukas.gif
Astuliukas
QUOTE(sida@mail.lt @ 2010 08 18, 14:35)
labukas,o kazin kaip mums bus,jei mes gyvenam Sernu soduose.ar turim kokia nors galimybe patekti i darzeli Klaipedoje?
*

Žinok nžn, nes aš nelabai KLP gaudausi. Aš pati nežinau, kaip man į darželį įsirašyti, kai jie atostogauja, nieko nežino ir sako ateik rugsėjo 1 savaitę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2010 08 18, 14:39)
As uz poros savaiciu ja tapsiu lotuliukas.gif
*

Aš tai labai gerai jaučiuosi ja būdama lotuliukas.gif Girdėjau vieną gerą mintį, kad kai "esi bomžas" gali į lengvatas visokias pretenduoti lotuliukas.gif
nekeista
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 30, 08:24)
Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų  doh.gif
*

ooo va tai tau blink.gif blink.gif mes planuojame kraustytis i klp, ten nuomosimes buta tai apie darzeli irgi negalvot blink.gif doh.gif
Lexana
QUOTE(nekeista @ 2010 08 27, 16:28)
ooo va tai tau blink.gif  blink.gif mes planuojame kraustytis i klp, ten nuomosimes buta tai apie darzeli irgi negalvot blink.gif  doh.gif
*

Nueinat į savivaldybė ir prašote, kad Jums išduotų pažymą, kad gyvenate Klaipėdoje, nurodote nuomojamo buto adresą. Ten Jums išduos pažymą, kad gyvenate Klaipėdos savivaldybės teritorijoje ir galėsite įsirašyti į darželį. mirksiukas.gif
Požiūris
QUOTE(Lexana @ 2010 08 29, 17:24)
Nueinat į savivaldybė ir prašote, kad Jums išduotų pažymą, kad gyvenate Klaipėdoje, nurodote nuomojamo buto adresą. Ten Jums išduos pažymą, kad gyvenate Klaipėdos savivaldybės teritorijoje ir galėsite įsirašyti į darželį. mirksiukas.gif
*

Realiai susiduret ar tik girdejot taip? Nes ir musu draugams, kurie atvyko is kito miesto ir nuomavosi Klaipedoj busta, ir mums patiems teko issiregistruot ir prisiregistruot Klaipedos savivaldybej. Jei uztektu pasakyt, kad gyvenu klp, nuomoju buta ir taip isduotu pazyma, tai labai jau paprasta butu tuo manipuliuot g.gif
La pluie
QUOTE(Požiūris @ 2010 08 29, 23:49)
Realiai susiduret ar tik girdejot taip? Nes ir musu draugams, kurie atvyko is kito miesto ir nuomavosi Klaipedoj busta, ir mums patiems teko issiregistruot ir prisiregistruot Klaipedos savivaldybej. Jei uztektu pasakyt, kad gyvenu klp, nuomoju buta ir taip isduotu pazyma, tai labai jau paprasta butu tuo manipuliuot g.gif
*

Viskas butent taip kaip ir parasete. Patys su tuo susidureme. Tikrai neuztenka zodinio paaiskinimo, kad gyvena asmenys Klaipedoje smile.gif
Požiūris
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 30, 11:35)
Viskas butent taip kaip ir parasete. Patys su tuo susidureme. Tikrai neuztenka zodinio paaiskinimo, kad gyvena asmenys Klaipedoje smile.gif
*

Tai as irgi nenorejau tiket, kad taip gali buti. Be to registracija reikalinga ne tik norint naujai istot i darzeli... Mano bendrabaris gyvena Kretingoj, o vaikai jau ne pirmus metus eina i Klaipedos darzeli. Kai pasikeite ta tvarka del registraciju, tai ir jiems teko vaikus perregistruot i Klaipeda, kad nereiktu uz darza moket vos ne po 600lt. Taip, kad su pasakymu, kad mes gyvenam klp, bet be registracijos-nieko nebus schmoll.gif
-Alice-
Sweikutės, esu naujokė šioje temoje.
Nors mums dar tik 3 mėnesiai, bet jau nuo rugsėjo pradžios norime užsiimti eilę darželyje. Parašykite kas žinote - ar pirma reikia eiti į savivaldybę dėl įrašymo į eilę ar eiti pas darželio vedėją?
Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
ramirėja
QUOTE(erika08 @ 2010 08 30, 14:29)
Sweikutės, esu naujokė šioje temoje.
Nors mums dar tik 3 mėnesiai, bet jau nuo rugsėjo pradžios norime užsiimti eilę darželyje. Parašykite kas žinote - ar pirma reikia eiti į savivaldybę dėl įrašymo į eilę ar eiti pas darželio vedėją?
Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif
*

Eikit tiesiai pas pageidaujamo darželio vedėją, kai kur užrašo į eilę ir sekretorė,direktorė net nebūtina rolleyes.gif
-Alice-
QUOTE(ramirėja @ 2010 08 30, 18:50)
Eikit tiesiai pas pageidaujamo darželio vedėją, kai kur užrašo į eilę ir sekretorė,direktorė net nebūtina rolleyes.gif
*

ačiū, taip ir padarysime 4u.gif
EMIseima
[quote=ustyte,2010 03 23, 11:51]
sveikos mamytes, ka galetumet pasakyti apie darzeli Sakalelis esanti Šiauliu gatveje? nes kiek skaiciau nieko neradau apie ji blush2.gif

Mes nuo rytojaus pradedame lankyti sita darzeli smile.gif
volia*
Sveikos mamytes 4u.gif
gal pasisakytumet apie darzeli peledziukas? dekoju 4u.gif
Astuliukas
Aš norėjau paklausti, gal kuri žinote, ar yra kuriame darželyje laisvų vietų. Man reikia kuo greičiau leisti savo mergyte. Vežčiau jau aišku į bet kurį KLP galą, bet geriausiai būtų apie taikos g. pradžią.
IngaKo
http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...amp;pathId=1106 cia birzelio 1 d. suvestine apie laisvas vietas, bet tai dar nereiskia, kad 100 proc. taip ir yra.
Astuliukas
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 06, 08:51)
http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...amp;pathId=1106 cia birzelio 1 d. suvestine apie laisvas vietas, bet tai dar nereiskia, kad 100 proc. taip ir yra.
*

Žinau šitą sąrašą smile.gif bet jis kažkaip nelabai atitinka realybės smile.gif todėl klausiu tiesiogiai smile.gif
IngaKo
Skambint i darziukus ir klaust tada.
ramirėja
QUOTE(Astuliukas @ 2010 09 06, 08:36)
Žinau šitą sąrašą  smile.gif bet jis kažkaip nelabai atitinka realybės  smile.gif todėl klausiu tiesiogiai  smile.gif
*

Jau šią savaitę turėtų patalpinti savivaldybės puslapyje atnaujintą sąrašą apie laisvas vietas. 4u.gif
Astuliukas
QUOTE(ramirėja @ 2010 09 06, 19:33)
Jau šią savaitę turėtų patalpinti savivaldybės puslapyje atnaujintą sąrašą apie laisvas vietas. 4u.gif
*

Ačiū labai, bandysiu kažkaip surasti daržiuką smile.gif
Astuliukas
Mus priėmė thumbup.gif manau, nėra čia taip sudėtinga kaip kalbama mirksiukas.gif
gadik
QUOTE(Astuliukas @ 2010 09 09, 12:57)
Mus priėmė  thumbup.gif manau, nėra čia taip sudėtinga kaip kalbama  mirksiukas.gif
*

jei ne paslaptys, i koki darzeli?
Požiūris
Tai su darzeliais, man atrodo, nera tokios bedos. Beda su lopseliais. g.gif
gadik
4u.gif
Astuliukas
QUOTE(gadik @ 2010 09 09, 12:58)
jei ne paslaptys, i koki darzeli?
*

Į Žilvitį bigsmile.gif
Twinklle
O mes "Pagranduka" lankom,labai patinka viskas biggrin.gif Aukletojos saunios,mazyle i darzeli labai noriai eina,nusiskundimu neturiu thumbup.gif
mazulyte0300
sveikutes,
gal jus galetumete pagelbeti 4u.gif
gyvename sausio 15-osios g. mums tik trys menesiukai, bet reikia uzsirasyti isanksto i lopseli darzeli, gal galetumete patarti kur ???
aciukas
ssskaiste
sveikos mamytes
gal galite ka nors parasyti apie darzeli "OBELELE" ? ar jis geras ar blogas, nors ka nors smile.gif

aciu
elze1
QUOTE(ssskaiste @ 2010 11 10, 18:09)
sveikos mamytes
gal galite ka nors parasyti apie darzeli "OBELELE" ? ar jis geras ar blogas, nors ka nors smile.gif
aciu
*

zinau, kad vasara ji visa remontuos smile.gif ir dar, kad ten dirba mano vyro mama ax.gif
ssskaiste
QUOTE(elze1 @ 2010 11 11, 23:15)
zinau, kad vasara ji visa remontuos  smile.gif  ir dar, kad ten dirba mano vyro mama  ax.gif
*

nu kad remonto jam reikia tai jau seniai ten matesi smile.gif nes kitais metais savo mazyli i lopsiuka ten jau leidziu, todel butu idomi mamyciu nuomone apie ji g.gif smile.gif
elze1
QUOTE(ssskaiste @ 2010 11 12, 12:15)
nu kad remonto jam reikia tai jau seniai ten matesi  smile.gif nes kitais metais savo mazyli i lopsiuka ten jau leidziu, todel butu idomi mamyciu nuomone apie ji  g.gif  smile.gif
*

na ten dideli remonto darbai bus atliekami, nes darzelis nedirbs visa vasara smile.gif o jei eisit kitais metais i lopseli, tai greiciausiai pas mano anyta pakliusite biggrin.gif
ssskaiste
QUOTE(elze1 @ 2010 11 12, 14:41)
na ten dideli remonto darbai bus atliekami, nes darzelis nedirbs visa vasara  smile.gif o jei eisit kitais metais i lopseli, tai greiciausiai pas mano anyta pakliusite  biggrin.gif
*

o tai tavo anyta gera? g.gif biggrin.gif
nu taip kita rugseji, bet ten dvi grupes berods lopsiuko yra ar klystu? smile.gif
elze1
QUOTE(ssskaiste @ 2010 11 12, 20:46)
o tai tavo anyta gera?  g.gif  biggrin.gif 
nu taip kita rugseji, bet ten dvi grupes berods lopsiuko yra ar klystu? smile.gif
*

tikriausiai dvi smile.gif na gera, as nieko blogo negaliu pasakyti apie ja biggrin.gif vaikuciu neskriaudzia, pareiginga ir atsakinga. na o siaip tai, jei eisite pamatysite kaip ir kas smile.gif
Portishead
Mes lankom "Atzalyna" Panevezio g., darzelis patinka rolleyes.gif
ssskaiste
QUOTE(Portishead @ 2010 11 15, 10:35)
Mes lankom "Atzalyna" Panevezio g., darzelis patinka  rolleyes.gif
*

bet ten kokios eiles i ji nerealios yra, mes ir norejom bet kai eilej buvom ar 128 tai kazkaip noras praejo smile.gif
Peppylota
Sveiki! Gal kas lankot darzeli "Zemuogele", cia statybininku g.? Butu labai idomu suzinoti jusu atsilepimus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.