QUOTE(ustyte @ 2010 03 23, 11:51)
sveikos mamytes, ka galetumet pasakyti apie darzeli Sakalelis esanti Šiauliu gatveje? nes kiek skaiciau nieko neradau apie ji 
apie si darzeli ir as noreciau suzinoti
kiek zinau ten priima ir neigaliukus
Labas mamytes
Dairomes ir mes kur uzrasyti savo vaikucius. Pagal gyv. vieta mums arciausiai "Zilvitis", bet kyla itarimas, kad nelabai ten kas. Vien darzelio kiemas - plyne, supyniu ar kazkokiu kitu irengimu ne pedsako nelike Dar dairomes i "Saltineli", ar realu butu ten patekt po nepilnu 2 metu, kai vaikuciams sueis 2 metukai?
Sveikos mamytes,
Noreciau atsiliepimu apie darzeli "Kregzdute" Butsargiu gatveje.
[quote=Laimina,2009 04 14, 13:49]
As jus pilnai suprantu, as per ta esu perejusi,mano vaikas net po darzelio namie verkdavo apie valanda,as ir nevedu vaiko i darzeli,ir nevesiu,as uzsiemu namie. sekmes juks Papildyta: QUOTE(gretchene @ 2010 03 29, 13:44) Labas mamytes Dairomes ir mes kur uzrasyti savo vaikucius. Pagal gyv. vieta mums arciausiai "Zilvitis", bet kyla itarimas, kad nelabai ten kas. Vien darzelio kiemas - plyne, supyniu ar kazkokiu kitu irengimu ne pedsako nelike Dar dairomes i "Saltineli", ar realu butu ten patekt po nepilnu 2 metu, kai vaikuciams sueis 2 metukai? mes ejome, prieme tik 3 metuku,palankeme neilgai,nes jokios prieziuros nera,! man tas darzelis visai nepatiko,
sveikos
QUOTE(katee @ 2010 03 04, 23:08) Mamukai, Gyvenam Sausio 15-osios g. Koks darzelis yra geresnis salia musu? Is saraso, tai "Bitutė", "Boružėlė", "Pingvinukas", apie juos komentaru neradau sioj temoj. Dar "Radastėlė", bet komentarai nekokie..."Svirpliukas" is vieno komentaro lyg nieko, nors ir Liepų g. Bet galetumem ir tenai vesti, jai tik ten taip gerai. Zodziu, noretusi daugiau atsiliepimų. Aciu laaabai is anksto... Mes lankom Radastėlės lopšelio grupę, neturiu didelių priekaištų šitam darželiui, auklėtojos mūsų geros, daug renginių vaikams. Nuo rudens esam užsirašę į Šaltinėlį, bet matyt liksim Radastėlėje. Pingvinukas jei neklystu rusų Sėkmės ieškant geriausio
Sveikos mamytes
Gal kurios mazylis lanko darzeli "Pagrandukas". Planuoju uzrasyti ten savo maziuka, kazin kaip ten?
Labukas
Gal kas zino apie "Obelele" (Valstieciu g.) kanors, ten uzrasiau savo mergaite nuo 2011 m. lankysim, nei eiliu ten kokiu ypatigu buvo, nei ka, tai pagalvojau, gal darzelis prastos reputacijos?
Kazkaip nesulaukiau jokio atsiliepimo apie Obeleles darzeli, tad jau ir nebereikia, siandien issibraukeme is saraso ir nuo 2012 m. uzsiraseme i Tauralaukio darzeli, bent arti nsamu bus.
QUOTE(inge77 @ 2010 05 28, 13:52) Sveikos mamytes Gal kurios mazylis lanko darzeli "Pagrandukas". Planuoju uzrasyti ten savo maziuka, kazin kaip ten? Ir mus domina darželis "Pagrandukas", užsiregistravom jau, nes arti namų, bet dar dairomės ir į kitus. Apžiūrėjau šį darželį, graudokas vaizdas: langai mediniai,vadinasi žiemą šalta grupėse, lauke žaidimų aikštelės irgi skurdžios, bet aplinka pakankamai tvarkinga. Dvi kaimynės veda savo vaikus, sako, kad geras. Gal dar kas atsilieps?
O ar yra Klaipedoj privaciu darzeliu?
Bijau, kad i paprasta darzeli nepateksim, nes ir mes su vyru ir vaikas registruoti kitame mieste, o klp buta tik nuomojam, tai gaunas taip, kad vaikui klp darzelis nepriklauso ir vis butume grudami i eiles gala. QUOTE(Požiūris @ 2010 07 19, 18:33) Bijau, kad i paprasta darzeli nepateksim, nes ir mes su vyru ir vaikas registruoti kitame mieste, o klp buta tik nuomojam, tai gaunas taip, kad vaikui klp darzelis nepriklauso ir vis butume grudami i eiles gala. Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 30, 08:24) Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų Tai as irgi tik toki varianta dabar matau, "tapti bomze" ir uzsiregint savivaldybej. QUOTE(jola24 @ 2009 08 18, 12:55) Prieš keletą metų teko dirbti "Pušaitėje", tai mamoms galiu pasakyti, kad pačios nuostabiausios lopšelio auklėtojos yra Nijolė ir Zita, ko gero jos ir dirba 2-oje grupėje kiek atsimenu, reta tokių atsidavusių kaip jos, labai myli vaikus, pati labai norėčiau joms patikėti savo dukrą, tik, kad mums labai toli važiuoti reikėtų ir jis alergija sergantiems vaikams, ten vaikai negauna žuvies ir prieniškų dalykų, užsirašėm prie namų. Laba, Nijolė ir Zita dirba 1-je grupėje QUOTE(sida@mail.lt @ 2010 08 18, 14:35) labukas,o kazin kaip mums bus,jei mes gyvenam Sernu soduose.ar turim kokia nors galimybe patekti i darzeli Klaipedoje? Žinok nžn, nes aš nelabai KLP gaudausi. Aš pati nežinau, kaip man į darželį įsirašyti, kai jie atostogauja, nieko nežino ir sako ateik rugsėjo 1 savaitę Papildyta: QUOTE(Požiūris @ 2010 08 18, 14:39) Aš tai labai gerai jaučiuosi ja būdama QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 30, 08:24) Reikia būtinai būti registruotam tame mieste, kuriame nori lankyti darželį, nes kitaip už paprastą darželį mokėsi apie 650Lt. Man ta pati situacija buvo, tai aš prisiregistravau Klaipėdos savivaldybėje. Niekas neprašė registracinės vietos to paties miesto, nei poliklinika, nei mokykla, dėl darželio buvo tiek problemų ooo va tai tau QUOTE(nekeista @ 2010 08 27, 16:28) Nueinat į savivaldybė ir prašote, kad Jums išduotų pažymą, kad gyvenate Klaipėdoje, nurodote nuomojamo buto adresą. Ten Jums išduos pažymą, kad gyvenate Klaipėdos savivaldybės teritorijoje ir galėsite įsirašyti į darželį. QUOTE(Lexana @ 2010 08 29, 17:24) Nueinat į savivaldybė ir prašote, kad Jums išduotų pažymą, kad gyvenate Klaipėdoje, nurodote nuomojamo buto adresą. Ten Jums išduos pažymą, kad gyvenate Klaipėdos savivaldybės teritorijoje ir galėsite įsirašyti į darželį. Realiai susiduret ar tik girdejot taip? Nes ir musu draugams, kurie atvyko is kito miesto ir nuomavosi Klaipedoj busta, ir mums patiems teko issiregistruot ir prisiregistruot Klaipedos savivaldybej. Jei uztektu pasakyt, kad gyvenu klp, nuomoju buta ir taip isduotu pazyma, tai labai jau paprasta butu tuo manipuliuot QUOTE(Požiūris @ 2010 08 29, 23:49) Realiai susiduret ar tik girdejot taip? Nes ir musu draugams, kurie atvyko is kito miesto ir nuomavosi Klaipedoj busta, ir mums patiems teko issiregistruot ir prisiregistruot Klaipedos savivaldybej. Jei uztektu pasakyt, kad gyvenu klp, nuomoju buta ir taip isduotu pazyma, tai labai jau paprasta butu tuo manipuliuot Viskas butent taip kaip ir parasete. Patys su tuo susidureme. Tikrai neuztenka zodinio paaiskinimo, kad gyvena asmenys Klaipedoje QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 30, 11:35) Viskas butent taip kaip ir parasete. Patys su tuo susidureme. Tikrai neuztenka zodinio paaiskinimo, kad gyvena asmenys Klaipedoje Tai as irgi nenorejau tiket, kad taip gali buti. Be to registracija reikalinga ne tik norint naujai istot i darzeli... Mano bendrabaris gyvena Kretingoj, o vaikai jau ne pirmus metus eina i Klaipedos darzeli. Kai pasikeite ta tvarka del registraciju, tai ir jiems teko vaikus perregistruot i Klaipeda, kad nereiktu uz darza moket vos ne po 600lt. Taip, kad su pasakymu, kad mes gyvenam klp, bet be registracijos-nieko nebus
Sweikutės, esu naujokė šioje temoje.
Nors mums dar tik 3 mėnesiai, bet jau nuo rugsėjo pradžios norime užsiimti eilę darželyje. Parašykite kas žinote - ar pirma reikia eiti į savivaldybę dėl įrašymo į eilę ar eiti pas darželio vedėją? Iš anksto dėkoju už atsakymą QUOTE(erika08 @ 2010 08 30, 14:29) Sweikutės, esu naujokė šioje temoje. Nors mums dar tik 3 mėnesiai, bet jau nuo rugsėjo pradžios norime užsiimti eilę darželyje. Parašykite kas žinote - ar pirma reikia eiti į savivaldybę dėl įrašymo į eilę ar eiti pas darželio vedėją? Iš anksto dėkoju už atsakymą Eikit tiesiai pas pageidaujamo darželio vedėją, kai kur užrašo į eilę ir sekretorė,direktorė net nebūtina
[quote=ustyte,2010 03 23, 11:51]
sveikos mamytes, ka galetumet pasakyti apie darzeli Sakalelis esanti Šiauliu gatveje? nes kiek skaiciau nieko neradau apie ji Mes nuo rytojaus pradedame lankyti sita darzeli
Sveikos mamytes
gal pasisakytumet apie darzeli peledziukas? dekoju
Aš norėjau paklausti, gal kuri žinote, ar yra kuriame darželyje laisvų vietų. Man reikia kuo greičiau leisti savo mergyte. Vežčiau jau aišku į bet kurį KLP galą, bet geriausiai būtų apie taikos g. pradžią.
http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...amp;pathId=1106 cia birzelio 1 d. suvestine apie laisvas vietas, bet tai dar nereiskia, kad 100 proc. taip ir yra.
QUOTE(IngaKo @ 2010 09 06, 08:51) http://www.klaipeda.lt/klaipeda/selectPage...amp;pathId=1106 cia birzelio 1 d. suvestine apie laisvas vietas, bet tai dar nereiskia, kad 100 proc. taip ir yra. Žinau šitą sąrašą
Skambint i darziukus ir klaust tada.
Mus priėmė
Tai su darzeliais, man atrodo, nera tokios bedos. Beda su lopseliais.
O mes "Pagranduka" lankom,labai patinka viskas
sveikutes,
gal jus galetumete pagelbeti gyvename sausio 15-osios g. mums tik trys menesiukai, bet reikia uzsirasyti isanksto i lopseli darzeli, gal galetumete patarti kur ??? aciukas
sveikos mamytes
gal galite ka nors parasyti apie darzeli "OBELELE" ? ar jis geras ar blogas, nors ka nors aciu QUOTE(ssskaiste @ 2010 11 12, 12:15) nu kad remonto jam reikia tai jau seniai ten matesi na ten dideli remonto darbai bus atliekami, nes darzelis nedirbs visa vasara
Mes lankom "Atzalyna" Panevezio g., darzelis patinka
Sveiki! Gal kas lankot darzeli "Zemuogele", cia statybininku g.? Butu labai idomu suzinoti jusu atsilepimus.
|