... jau kazkaip beveik niekada nebesitikejau turet vaikuciu...jau taip buvau susitaikius su ta mintim,kad nera ir nereikia...kol nesutikau tecio,verto buti teciu...
Taigi po Naujuju metu fejerverku pradejo kirbeti visokiu itarimu,kad galbut kazkas man ne taip...ir kazkas many apsigyveno...kas varynedavo labai daznai i wc pas nykstukus...ir labai norejo,kad as miegociau ir miegociau... Labaj imdavo miegelis ir svaigdavo galvele..Todel tetukas nupirko testa ..bitute...vadinos... Taj sausio 19 d. pamatem II bruksniukus
Pradzioj jauciaus visaj geraj...tik paskaudedavo soniuka...(matyt Dziugile norejo pasidaryti bent minimum vieno kambario buta) paskuj praejo... bet pries mano jubiliejini 30aji gimsiuka taip pradejo pykinti...kad vemdavau ir vemdavau..pykindavo ir pykindavo... teko mum su pilvuku ir ligoninej paguleti..laselinem pasimaitinti...nelabai pagerejo...bet po velyku viskas liovesi...kaip ir nieko nebuve...ir iki kokio birzelio dziaugemes ir laukem...o paskuj atsirado ir skausmeliu ir tinimu...bet kentet galejo..gi buvo del ko
Bet kadangi man visai niekas neatsidarinejo..gulejau ligoninej ir laukiau...kasdien po kelis sykius klausydavo vaisiaus toniuku ir laike mane...diena,dvi,tris,keturias... verkdavau,nes tetis kaip tycia dirbdavo ilgai...po to lekdavo lankyt manes..budavo,kad net nebeileisdavo jo i skyriu pas mus,taj pakalbedavom per langa kaip senais laikais...ir vis laukiau... Kol atsibodau gydytojai ir ji spalio 4osios ryte pasake,kad rytoj t.y. penktadieni....meginsim kazka daryt... Taj jau su baime ir noru kuo greiciau pamatyt musu dziaugsma laukiau penktadienio... O ta diena vis ejo ir ejo lankytojai...o taip norejosi pasnaust... Is ryto buvo atlekes mamukas( ja lydint kazkaip sukt strenas pradejo)...paskuj Ausra.... o vakare ir Andzelika su vynuogem...(gal ka ir praleidau..bet jau nebepamenu...gi metaj praejo ) )
Su palatos nauja kaimyne po neskaniu valdisku pietu...susiruosem ejt i ligonines kavine...ketvirtadieniais cepelinu pietums ten duod... Suvalgiau 1a...skanus...bet daugiau bijojau valgyt... (gi rytoj reiks gimdyt..negal daug valgyt) Pareinant man taip keistaj pasdare...bet dar niekam nieko nesakiau
taigi po pietu pajutau,kad man daros vis keistyn...pasakiau akuserei..sako gerai..viena kart prasides......na ir pasikeite pamaina...
Galvoju kaip butu pasibaige,jei nebutu atejusi kita akusere tokia fainuole ir as nebuciau jai pasakius ir paklausus ar tai negali but ir vandenys tokie keisti... (taj ji su budincia gydytoja paziurejo,kad man lasa zali zali vandenys... Taigi...(pasirodo Dziuga ir zaliu devyneriu su savim turejo) padare man ten tokia nemalonia procedura ir iskviete mano gydytoja,o ta atejus sako: man atrodo,kad as tave operuosiu...As isisiepiau ir sakau: Geraj palatos kaimyne ir gydytoja...girdejau kazka sukalbejo,kad ner maciusios tokios laimingos operuot vezamos...
Na nuejau as i ta gimdykla..ten mane pradejo ruost tam didziajam pasimatymuj... lasino vaistus...jau i ir taip melynas melynas rankas...tiek jau buvau nubadyta belaukiant nuo 24d iki 4d vakaro...(o dar ir po to pasimatymo kiek varvino...) Na atleke ir tetis padet operuot
aisku skausmo nejutau... tik taip kalenau dantim,kad baisu... nuo 20 iki 24 val prakalenau dantim ir pradrebejau... Mano princese,kaip torciuka iseme 21:49...
anesteziologas sake: nekankinkit mamos..parodykit vaika...gi kaip nekantrauja...
As jo paklausiau: ar viskas jai geraj ? ir pamaciau man rodoma (bet taip is tolo...) panele... suvystyta sumuturiuota... truputi prasiziojusia..taip kaip tetis,kad daro... ir isnese.... pasake,kad viskas gerai...
o mane paliko siuti... sako: dabar gali pamiegoti... visos miega... Nu jooo pamiegoti...kai tokie ivykiai... stebuklai..ispudziai... ir begalinis saltis... susiuve isveze i pooperacine palata,kuri man pasirode saltesne uz lavonines saldytuva... ir ten turejau visa amzinybe gulet (bent man taip atrode) Buvo bepradeda pykint...pasakiau..taj staigiai gavau duri...ir praejo...
apie 24 val parveze mane i skyriu...o ten manes lauke tetis ir dukryte... Panasus kaip dvynukai... Mergaite jau buvo kazko supykus...atnese man ja pamaitinti...ir paliko mus tris... Tetis nakti isejo namucio numiegoti,o as ta nakti taip ir neuzmigau... pragulejau placiom akim kartu su savo mergyte....
Ir taip jau metai... rupesciai...miego trukumas... pyktumai,dantu dygimas,verkimai,oziukai,zuikiu gaudymai,koses,sauskelnes.... ismetyti zaislai...Tas pats per ta pati, BET ....
P.S. Kriksto dukryte Nomeda gime irgi spalio 4d ir beveik tuo paciu laiku,tik 4metais anksciau.. Taigi puseseres siais metais ta pacia diena kartu sves gimtadienius..Viena 1-aji, kita 5-aji