norejau paklaust kaip jums berniuko vardas Verneris?
Sveikos,
norejau paklaust kaip jums berniuko vardas Verneris?
Lietuvoje jei gyvens tai nei siaip, nei taip skamba
man pirma mintis perskaicius kad tai pavarde
Vernerio reiksme- draugas globėjas, saugotojas
Iš serialo meilės sukūryje..
keistas vardas
mums šis vardas buvo užkliuvęs, kai mažius gimė, kadangi gimė Vernerio vardadienio išvakarėse. na, juo nepavadinome, bet minčių buvo
į pavardę panašiau, bet jei berniukas nelietuvis - gal ir neblogai
Negražus.
Labai vyriskas, bet neiprastas cia
Pazistu nuostabaus grozio rudaaki trimeti berniuka sveda siuo vardu
kažkip ne LT geriau skamba. Bet net kaip ir užsenietiškas vardas nėra gražus
Verner- vardas ir pavarde vokieciu kilmes.
(Вернер (нем. Werner) имя и фамилия германского происхождения.) http://ru.wikipedia.org/wiki/Ве...;ер Vardadienis: 6 vasario, 18 balandzio, 2 spalio http://pl.wikipedia.org/wiki/Werner_(imię)
mes dar nezinom ko laukiames, tiesiog bandom varda rinkti
apie vardo kilme, radau kad kiles is skandinavu
Na, per googla tai ismeta visokius Vernerius. Tai kas antras grafas, ar baronas.
nepatinka
Tokiu pavadinimu viešbutis yra
Labai negražus.
O man jis tragiškas toks...
Sakykim, vaikas (o ir suauges) negales istarti R raides... Bus tada jam labai skaudu, kai zmones saipysis... Nu ir siaip man sitas vardas labai kietas ir saltas...kazkodel..
kazkaip daugiau su pavarde asocijuojasi arba su Vebsteriu
Manome, kad reiketu rinktis vardus, kurie turi lietuviskus atitikmenis, o ne uzsienietiskus, primetant - as galune, kurie Lietuvoje skamba mazu maziausiai kvailai.
Man tai nelabai tas vardas. Manau, kad ir lietuvisku daug labai graziu vardu, nors dabar gal tokia mada uzplaukus - kas ''mandresni'' varda sugalvos. Tik ziuriu, kad kartais truputi persistengiama.
Man asmeniškai nelabai šis vardas
QUOTE(Sorceress @ 2008 10 01, 18:21) Manome, kad reiketu rinktis vardus, kurie turi lietuviskus atitikmenis, o ne uzsienietiskus, primetant - as galune, kurie Lietuvoje skamba mazu maziausiai kvailai. su ta lietuviška galūne užsienietiškas vardas nenormaliai pailgėja. o lietuviai taip mėgsta viską trumpint...
Man ne
Nelietuviui vaikeliui - viskas tvarkoj, bet lietuviukui - nea..
O tai čia vardas???? Perskaičiau kaip VENERIS, kažkaip su liga asocijuojasi
Man tai grynai pavardė. Nes mūsų giminėje ji yra.
Nu man tai nelabai
Na kadangi musu Balanduke gyvena Norvegijoj tai sitas vardelis net labai sauniai skamba
nu ne man tai tikra nesamone
nea, man jis keistas, kaip pavarde skamba, o ne vardas...
Žinau vyrą tokia pavarde.
Vartydama LT kalendorių radau tokį vardą. Man tai nelabai, bet jei mamai patinka ir tinka tai kodėl gi ne. Jis ne koks išgalvotas ar iš kelių vardų sudėta nesąmonė, tik tiek, kad mūsų ausiai keistai skamba.
Pazystu viena belga Verner, tai jei gyvenant Norvegijoje ir planuojant ten likti, manau visai normalus ten toks vardas butu
Bet man asmeniskai negrazus
aciu visoms uz nuomone
kavalierius gavo kita varda
Man tai berysio.....
|