Jamie Oliver Receptai
Labai šaunu, kad Oliverio naujas laidas rodo
Vakar su MB netyčia užtaikėm ant Jamie Oliver laidos- Jamie's Ministery of food...
QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29) Beje, gal kuri pamenat kaip Oliveris ruošė bulvytes orkaitėj prie mėsainių? Lyg apvirė, po lyg į keptuvę trumpam pašovė.. biški užsnūdus buvau, tai nelabai pasisekė įsidėmėt.. QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 22:29) Super. Vadinasi kitas šeštadienis jau suplanuotas Pažiūrėjau, kad spalio 12d. taip pat dar rodys jo laidas nuo 9.30 iki 11.00. Ech, rinkimai tada tikrai neberūpės QUOTE(Nome @ 2008 10 02, 21:29) Oi labai dekui uz gera zinia tada kita sestadieni nekursim jokiu planu
Pagaliau ir aš atsiverčiau knygą , gaminau skardoje kepta vištieną, įdomūs tie deriniai pasirodė, vynas -grietinė, bananas - višta, rezultate , įdomus skonis, vienžo kitaip.
Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus actas?yra jo pas mus?
Rozmarina naudojo, o acto tokio nesu girdejuasi
QUOTE(mazooji @ 2008 10 05, 14:13) Labutis, šiandien žiūrėjote kaip jis kiaulienos nugarinę kepė su bulvėmis?gal įsidėmėjot kokiais ten prieskoniniais augalais mėsytę trinė? Ir kas ten per saldus actas?yra jo pas mus? Man irgi labai patiko tas patiekalas. Tai ieškojau to acto prekybos centruose - nėra
Tai ir ryžių actas saldus
P.S. nereikejo žodelio "irgi" rašyt
isvaziuojame savaitgali
kokia nesamone,as tikejausi kad rodys kazka idomaus bet kad cia tik seriju kartojimai
nebent veliau dar kazka parodys idomesnio
Panos, ar bandėt kuri siųsti SMS-ą numeriu 1611, norėdamos laimėti Oliverio knygą? Ar jums pavyko ją išsiųsti? Aš išsiunčiu, ir po kelių akimirkų gaunu atsakymą, kad "neteisingai įvedėte duomenis, pasitikrinkite žinutės tekstą ir bandykite dar kartą". Ir taip jau kelis kartus
Užkniso jau juodai. QUOTE(Nome @ 2008 10 11, 11:53) Panos, ar bandėt kuri siųsti SMS-ą numeriu 1611, norėdamos laimėti Oliverio knygą? Ar jums pavyko ją išsiųsti? Aš išsiunčiu, ir po kelių akimirkų gaunu atsakymą, kad "neteisingai įvedėte duomenis, pasitikrinkite žinutės tekstą ir bandykite dar kartą". Ir taip jau kelis kartus Užkniso jau juodai. Man irgi lygiai tas pats buvo KAd a6 dar tikeciau visokiom tokiom nesamonem, tik babkes ismeciau
Man irgi tas pats su tom SMS. Kazkas cia netaip. O laidos jau kelis kartus matytos
QUOTE(Nome @ 2008 10 11, 11:53) Panos, ar bandėt kuri siųsti SMS-ą numeriu 1611, norėdamos laimėti Oliverio knygą? Ar jums pavyko ją išsiųsti? Aš išsiunčiu, ir po kelių akimirkų gaunu atsakymą, kad "neteisingai įvedėte duomenis, pasitikrinkite žinutės tekstą ir bandykite dar kartą". Ir taip jau kelis kartus ir man tas pats buvo. bet as kreipiausi i tv6. pazadejo issiaiskinti. panasu, kad ta ir bando daryti, nes shiaip tai turejo buti laimetojai paskelbti ju sveitaineje siandien, o dabar pakeite, paskelbs rytoj asmeniskai...
kazin kaip sekesi, ar laimejot kuri?
QUOTE(jovitae @ 2008 10 14, 14:54) Aha, man irgi labai įdomu, nes šiaip jau jokiom loterijom netikiu, o čia ėmiau ir susigundžiau, tai gaila ne tų 3 litų (vis maniau, kad kažką ne taip įvedžiau), o pikta, kad taip "durnina" žmones. Ai, nors ką jau čia - durną ir bažnyčioj muša
As susirasinejau su atsakinga darbuotoja. situacija kol kas tokia: vakar ji sake, kad dar negave yra informacijos is partneriu (na tos zinutes koordinuojancios imones). siandien vel parasiau, tai atejo automatinis atsakymas kad ji mokymuose iki 17 dienos. nors buvo man pazadejusi atsakyti vakar, jei kaska suzinos.
o ju puslapyje informacija apie si zaidima jau isimta isviso... kaskaip keistai viskas vyksta va tv6 puslapyje tik komentaras likes apie si zaidima: Komentavo vidukas, on 2008-10-14 17:32 "liepe siusti zinutes per oliverio daug zmoniu siunte kiek pazistu bet vis tas pats atsakymas kazkoks neigiamas gal patys ir issidalins tas reseptu knygas tik neaisku kur siuntusiu pinigeliai nukr neigiamas atsakymas tikrausiai patys reseptu knygas issidalyno tik neaisku kam nubirejo siuntusiu zinutes"
Kitoje temoje skaiciau, kad Oliveris bulves kepe orkaiteje, bet niekas neatsako tiksliau
QUOTE(Nome @ 2008 10 15, 23:23) Na tai paskui paskelbs, kad išdalino jau visiems asmeniškai ir vsio. Tai ir nesužinosim-gavo kas nors tas knygas ar ne Tai iš jų pusės bent gražu būtų paaiškinti, kaip ten kas buvo, o kokiu numeriu skambinot į tą televiziją? Tai aišku, kad iš siuntusių žinutes - niekas nieko negavo, nes kaip supratau, niekam nepavyko išsiųsti žinutės. QUOTE(aisvyde @ 2008 10 16, 10:00) Tai iš jų pusės bent gražu būtų paaiškinti, kaip ten kas buvo, o kokiu numeriu skambinot į tą televiziją? Tai aišku, kad iš siuntusių žinutes - niekas nieko negavo, nes kaip supratau, niekam nepavyko išsiųsti žinutės. Tai čia jau jovitae reikia klausti-ji domėjosi šituo klausimu
Zinot merginos, tame situacijos ir keistumas. ner kur paskambint
nei internete nera, nei 118 neturi tv6 telefono. as tik emailu bendravau, o dabar ta darbuotoja, su kuria susirasinejom, mokymuose, gris pirmadieni. tai sakiau palauksiu pirmadienio. jeigu jie graziuoju neuzbaigs sitos situacijos, reiks kreiptis i vartotoju teisiu tarnyba.. negraziai cia jie visai pasielge. QUOTE(KibirVibir @ 2008 10 16, 09:35) Kitoje temoje skaiciau, kad Oliveris bulves kepe orkaiteje, bet niekas neatsako tiksliau Cia yra tas receptukas http://tinnedtomatoes.blogspot.com/2008/06...d-potatoes.html
tai va, telefona vis tik radau. yra ju puslapyje. anksciau kaskodel tuo numeriu negalejau prisiskambinti. na nesvarbu. bet negalejo man nieko atsakyti telefonu, nes atsakinga darbuotoja isvykusi
tai viskas saziningai. As laimejau Oliverio knyga. labai labai dziaugiuosi. va nesenai paskambino
kaip jum sekesi? Ar laimejot kuri irgi gal?
kyšis, kad daugiau netriukšmautum
QUOTE(jovitae @ 2008 10 17, 13:54) tai viskas saziningai. As laimejau Oliverio knyga. labai labai dziaugiuosi. va nesenai paskambino kaip jum sekesi? Ar laimejot kuri irgi gal? QUOTE(laurindre @ 2008 10 17, 16:39) Jo, šiuo atveju sutinku su laurindre (žr. apačioj), jog davė knygą, kad nekeltum "bangų". Bet esi šaunuolė, kad juos "užkaitinai" ir gavai knygą o kuriuo meilu rasyt ir kuriuo telk skambint gal pasakytum, jovitae? gal klausei kodel neimanoma zinutes issiust,idomu kaip jie tai aiskina
O gal rimtai, reikia visoms pradėti rašyti? Ką jie sau įsivaizduoja? Durnelių ieško?
parasiau jum abiem i az kontaktus
Matėt, nauja Oliverio knyga išleista į Lietuvių kalbą jau yra
QUOTE(aisvyde @ 2008 10 20, 11:55) [size=1][/size] Sveikinam dekui
Gavau atsakyma i savo e-mail'a del tu sms'u
Gal ka paguos tas atsakymas QUOTE sveiki,
dekoju, kad dalyvavote zaidime. Klaidinantys pranesimai pasieke keleta vartotoju, ir jus tame tarpe, nes tuo metu buvo sistemos sutrikimu. Nepaisant siu trikdziu visos zinutes, kurias su panasiais pranesimais tikrinome, siustos numeriu 1611, pasieke mus. Laimetojai nuo praejusios savaites yra skelbiami tinklalapyje - sekite sia nuoroda: http://www.6tv.lt/dzeimisgaminanamuose
Aha, įdomu ar atsirastų bent vienas žmogus, kuriam pavyko išsiųsti žinutę
QUOTE(lapiukas @ 2008 09 26, 21:53) :supe aš ne opapa, bet atsakysiu 1 nuluptas ir supjaustytas svogūnas 1 nulupta ir smulkiai supjaustyta česnako skiltelė 1 nulupta ir stambiai sutarkuota morka sauja šviežių bazilikų alyvuogių aliejaus ( aš nemėgstu, naudojau saulėgražų) 6 valg šaukštų tirštos grietinėlės 1 arbat šaukšt raudonojo vyno acto 2 kiaušinių trynių 1 kg gerai prinokusių pomidorų 1,1l vištienos arba daržovių sultinio druskos, pipirų Į didelį puodą sudėkite svogūnus, česnakus, morkas ir bazilikų stiebelius, įpilkite šiek tiek aliejaus, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 20 min, kas 2 min pamaišydami. suplakite dubenėlyje kaišinių trynius, grietinėlę, actą. Kol verda daržovės, blanširuokite pomidorus, tada nulupkite ir supjaustykite stambiai. Sudėkite į daržoves, įpilkite sultinį ir virkite dar 20 min. Pertrinkite sriebą trintuvu (tryniau blenderiu). pertrintą sriubą lengvai pavirti ir pabarstyti pipirais ir druska. Kad sriuba būtų švelnesnė prieš pateikdami įmaišykite grietinėlės ir trynių mišinį. Labai skani sriuba Ačiū tik dabar pastebėjau, kad senoji tema pasibaigė |