Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų kraujo grupės vienodos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Krissti_
Laba diena visoms planuojančioms smile.gif
kadangi ir mes su vyru jau pradėjome mąstyti apie leliuką iškilo klausimas dėl mūsų kraujo grupių. Abiu turime II - (neigiamas). Pasidalinkite patirtimi, kaip jums sekėsi išnešioti vaikelį, turint viedonas kraujo grupes? Dėkoju.
liepsnele
Kiek esu girdejus, tai bedu del vienodu kraujo grupiu nebuna mirksiukas.gif Isvis ne tiek svarbu, kokie rezusai jusu su vyru, o kokie bus mamytes su vaikuciu, bet net jei ir skirtingi pasitaiko, dideliu bedu nebuna, suleidzia specialiu vaistuku ir tiek. Sekmes planuojant 4u.gif
kumpiene
QUOTE(Krissti_ @ 2008 09 28, 13:40)
kadangi ir mes su vyru jau pradėjome mąstyti apie leliuką iškilo klausimas dėl mūsų kraujo grupių. Abiu turime II - (neigiamas). Pasidalinkite patirtimi, kaip jums sekėsi išnešioti vaikelį, turint viedonas kraujo grupes? Dėkoju.
*

siaip tai nueik pas gine ir ji tau pasakys... nes man atrodo pries pastojant kazkokiu antikuniu suleidzia... o gal tik pastojus tiksliai nezinau... ax.gif
pumpura
Mūsų abiejų su vyru kraujo grupė O(I)- ir jokių problemų nešiojant vaikelį nebuvo.klausiau ginės apie kraujo grupes,tai sakė jei vienodos nėra dėl ko nerimauti,o jei būtų mamos minusas,o tėčio pliusas tada leistų antikūnius. taigi,tau nėra ko nerimauti,gali planuoti leliu ir džiaugtis mirksiukas.gif jei tau vistik neramu,klausk savo gydytojos,ji smulkiau ir tiksliau paaiškins
*sony*
jei jūs abu su vyrų minusiukai,nieko baisaus irnesakyk.gif va jei būtų tavo vyras pliusiukas,reiktų stebėt nėštumą ar nepradeda gamintis antikūniai mirksiukas.gif galit drąsiai planuot leliuką mirksiukas.gif
donabraskita
Sveikutes, mano ir vyro kraujo grupes O Rh D + ir jooookiu problemu del kudikio! ir pastojau gan greitai (po 4 men) ir nesiojau normaliai smile.gif thumb_yello.gif
kzuzia
QUOTE(Krissti_ @ 2008 09 28, 12:40)
*

kai abejų partnerių kraujo grupes vienodos , tai kūdikį išnešioti nekila jokių komplikacijų, blogiau būtų kai vieno būtų rezus + i kito - tai tada, tikimybe, kad kils komplikacijų kažkur tai 25 proc., o kiek tieko realiame gyvenime stebėti tokius tai ir su skirtingom grupėm puikiausiai pagimdo tik kraujo tirimus reikia dažniau darytis ir viskas
FleurDeLis
QUOTE(kzuzia @ 2009 09 23, 11:58)
kai abejų partnerių kraujo grupes vienodos , tai kūdikį išnešioti nekila jokių komplikacijų, blogiau būtų kai vieno būtų rezus + i kito - tai tada, tikimybe, kad kils komplikacijų kažkur tai 25 proc., o kiek tieko realiame gyvenime stebėti tokius tai ir su skirtingom grupėm puikiausiai pagimdo tik kraujo tirimus reikia dažniau darytis ir viskas
*

Mano atveju taip matyt bus sad.gif Nes mano I+, o vyro I- verysad.gif
kzuzia
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 27, 13:07)
Mano atveju taip matyt bus sad.gif Nes mano I+, o vyro I-  verysad.gif
*

bet nežinia keno grupę paveldėjo kūdikis, jei tavo tai jokių komplikacijų nebus, o jei tėvo tai kiek žinau pirmas ir netgi antras nėštumas vystosi normaliai. nes jeigu plačiau žiūrėti, jeigu tas leliukas įgija pvz. tėvo kraujo grupę tai tavo organizmas traktoja jį kaip svetim kūnį ir gamina antikūnius kūrie tipo tą antikūnį suardys, bet kol pagamins tai tų sveikai tą leliuką išnešiosi, nes draugė išnėšiojo tik daugiau kartu paprasčiausiai krauja priduoti eidavo
LeeLu
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 27, 13:07)
Mano atveju taip matyt bus sad.gif Nes mano I+, o vyro I-  verysad.gif
*

Bedos buna tik tada kai pas mama - o pas teti +, taip kad ramiai mirksiukas.gif viskas pas jumi tavrkoj smile.gif
vududu
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 29, 16:26)
Bedos buna tik tada kai pas mama - o pas teti +, taip kad ramiai  mirksiukas.gif  viskas pas jumi tavrkoj smile.gif
*

o kokiu bedu gali buti? unsure.gif del saves, tai man ramu, nes lygiai tokios pat grupes mano ir MB, bet gi sese mano -, o jos brangusis + unsure.gif
o del artimuju taip pat neramu, kaip ir del saves... verysad.gif
LeeLu
QUOTE(vududu @ 2009 10 29, 14:46)
o kokiu bedu gali buti? unsure.gif del saves, tai man ramu, nes lygiai tokios pat grupes mano ir MB, bet gi sese mano -, o jos brangusis + unsure.gif
o del artimuju taip pat neramu, kaip ir del saves... verysad.gif
*

nenori primeluot, bet jei gerai atsimenu, sito klausia jau gimdant, nes jei pas mama - o pas teti + tai tada kaskuriuo momentu suleidzia vaistuku mamai ir viskas. Tiek ir tu bedu. mirksiukas.gif
lauroone
Sekmes planuojant! jokiu nesklandumu neturetu buti 4u.gif
adriatic
QUOTE(kzuzia @ 2009 10 27, 14:50)
bet nežinia keno grupę paveldėjo kūdikis, jei tavo tai jokių komplikacijų nebus, o jei tėvo tai kiek žinau pirmas ir netgi antras nėštumas vystosi normaliai. nes jeigu plačiau žiūrėti, jeigu tas leliukas įgija pvz. tėvo kraujo grupę tai tavo organizmas traktoja jį kaip svetim kūnį ir gamina antikūnius kūrie tipo tą antikūnį suardys, bet kol pagamins tai tų sveikai tą leliuką išnešiosi, nes draugė išnėšiojo tik daugiau kartu paprasčiausiai krauja priduoti eidavo
*

tikrai netraktuoja mamos organizmas vaiko kaip svetimkuni jei mamos rezus + , o vaiko - schmoll.gif
musu su vyru abieju I+, o pas vaika nustate I-, ir tikrai mano organizmas jo neatmete ir sveikutis bernuzelis gime
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.