Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skausmingas guzas šalia ausies
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
meow
Sveikos,
siandien aptikau guza salia desines ausies. ji labai skauda. kai prisilieciu, tai toks nemazas atrodo. is pradziu pagalvojau, kad gal koks spuogas ruosiasi isdygti, bet nei jokio paraudimo, nei kitokiu pozymiu... dabar po pusdienio pradejo ir i desine gerkles puse skausmas plisti... pamaigau, tai irgi lyg koks guzelis yra... ir ta ausis tokia idomi-biski paspengia ir kartais toks idomus, neapsakomas garsas buna... gal kas esat susidure su panasia problema?
aldara
Manyčiau, kad ten linfmazgis padidėjas gal ausį peršalai?išgerk kokio vaistuko nuo uždegimo man labai padeda Diclovit jis su vitaminu B, gerti po 1 kapsule ryte ir vakare pagerėjima pajusi po poros kapsulių. 4u.gif
meow
QUOTE(dipsė @ 2008 09 28, 18:01)
Manyčiau, kad ten linfmazgis padidėjas gal ausį peršalai?išgerk kokio vaistuko nuo uždegimo man labai padeda Diclovit jis su vitaminu B, gerti po 1 kapsule ryte ir vakare pagerėjima pajusi po poros kapsulių. 4u.gif
*

ausu nepersalau, nes pastarosiomis dienomis lauke mazai bunu, prie jokiu atidarytu langu irgi nesedziu... be to, limfmazgis yra lyg ir uz ausies, o man skauda is priekio... be to, gerkle irgi toleliau nuo limfmazgio skauda... jau jauciu, kad ir i kita puse skausmas po truputi kraustosi... dar galvos skausmai prasidejo...
ryt bandysiu eiti pas savo gydytoja, kad ta paziuretu, jei nepraeis per nakti
meow
tai va, pasirodo ausies uzdegimas. israse antibiotiku, laseliu i ausi ir savaitei biuleteni... ziuresim, kaip cia bus, nes sianakt ir prakaitavau gausiai ir ausis tai karscio banga uzeina, tai praeina... mistika, is kur jis cia pas mane atsirado.... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.