Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žindomo kūdikio išmatos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3
kucci_kucci
QUOTE(erdne @ 2009 01 01, 22:50)
Laba diena,

Mano dukrytes ismatos iki 4 men buvo skystos, tustindavosi kelis kart arba bent karta dienoj. Po to staiga pradejo tustintis kas 3-5 dienas. Zinau, kad mamos pienukas gerai isisavinamas, bet kakutis toks kietas mazas burbuliukas. Mano mityba reguliuojama, skysciu daug vartoju, mazajai duodu slyvu tyreles, bet niekas nesikeicia. Ir ismatu kvapas ne toks kaip budavo anksciau, toks labai specifinis. Visur raso, kad zindomu kudikiu viduriai uzkieteja retai. Man pieno tikrai netruksta, galiu dar nutraukt nemazai po maitinimo. Ar gali but, kad kudikis visa visa piena, kiek besuvalgo pasisavina? Bet is kur tada kieti viduriukai. Gal buvo kam nors panasiai?
*

mano sunelis, kuriam dabar 3 menesiai pradejo irgi retai tustintis, maitinu tik MP unsure.gif kai nieko nepadare 5 dienas, nuejome pas daktariuke, ji apziurejo maziuka, sake kad su viduriukais viskas gerai ir israse vaistuku, kurie turetu pramusti reikalus... na pramuse tik po antro gerimo vaistuku, bet maziau nei iprastai darydavo maziukas, ismatos buvo skystos ir ryzos, kaip kazkuri cia apibudino.zodziu su jom viskas gerai.... siandien vel trecia diena kaip nieko nepadares poto biskelio unsure.gif ir vel man neramu unsure.gif nezinau net ka darytti - pradejo biskeli duoti vandenuko atsigerti, nes iki siol tik MP ragaves buvo, slyvu nuoviro duodu na ir daktares skirtu vaisktuku, bet vistiek nieks neveikia... tai gal man sunelio net ir nekankinti su visais tais skysciais, gal jis viska pasisavina ir nelieka jam kuo pakakoti g.gif vaikutis linksmas, zvalus, na kiek svorio priaugo per sita nesitustinimo laika dar neaisku rolleyes.gif
linai1974
labas,mano mazajai 2menesiai,iki tol dare normaliai,dabar jau 3paras nedaro,maitinu pati,ir nezinau ar gerai?
Numenor
MP maitinami vaikiukai tustinasi labai ivairiai: nuo daug kartu per diena iki viena karta per 5-6 dienas.
kucci_kucci
QUOTE(linai1974 @ 2009 02 01, 21:38)
labas,mano mazajai 2menesiai,iki tol dare normaliai,dabar jau 3paras nedaro,maitinu pati,ir nezinau ar gerai?
*

ziurek ar rami, guvi mergyte, jei taip, tai manau kad dar nieko tokio, gal padarys, nes apgal teorija gi ir savaite gali nesitustinti maitinami MP mirksiukas.gif va maniskis kol linkmas vaikas tai dar taip nesijaudinu, nors normaliai taip ir nepakakojes, tik kad uzpakaliuka issiterliojes kaip as sakau smile.gif
kristinita
QUOTE(linai1974 @ 2009 02 01, 22:38)
*

žinok, keturias paras ir mes su vyru buvom kaip ant adatų...ir vakar vaikiukas pripliūrino nemažai-tai jau džiaugsmo buvo bigsmile.gif ir mus nuramino užrašai, kuriuos pildėm per žindymo pamokėles...ten buvo parašyta, kad po 6 sav. vaikeliai pradeda kakoti labai individualiai...1-2 kart per diena arba net viena kartą per 14 dienų blink.gif tai mes ir nusiraminom...o jau ir kakas nebe toks skystas...išliko gelsvas, nes pati maitinu, bet jau tirštesnis...auga mažyliai, auga 4u.gif
pandre
pas mane irgi buvo,kad dukryte daznokai pakakindavo zalsvai su drebuciu ir kraujuko gysleliu piemaisom,tai nuejus pas daktarus pasake,kad viskas gerai,kad turbut per greitai ir netiketai padaro kakucio taip pazeisdama sieneles(nors siek tiek apziurejes jokiu pazeidimu nemate)bet sprende pagal tai,jog tai tik plonyciai kraujuko siuleliai...sake viskas gerai,tai dabar tokie kakuliai mums retesni thumbup.gif o as jau buvau pradejusi galvoti,kad cia nuo vandeninio vit D3 blush2.gif Bet sake,nea schmoll.gif
alize
QUOTE(pandre @ 2009 02 07, 23:50)
pas mane irgi buvo,kad dukryte daznokai pakakindavo zalsvai su drebuciu ir kraujuko gysleliu piemaisom,tai nuejus pas daktarus pasake,kad viskas gerai,kad turbut per greitai ir netiketai padaro kakucio taip pazeisdama sieneles(nors siek tiek apziurejes jokiu pazeidimu nemate)bet sprende pagal tai,jog tai tik plonyciai kraujuko siuleliai...sake viskas gerai,tai dabar tokie kakuliai mums retesni thumbup.gif o as jau buvau pradejusi galvoti,kad cia nuo vandeninio vit D3 blush2.gif Bet sake,nea schmoll.gif
*

o ka del zalios spalvos sake? maniske irgi kelis kartus zalsvai padare... o kakina kasdien po 3-4 kartus, ar ne per daznai?
Tahoe
Man buvo labai neramu, kad poros savaiciu dukryte pora paru nekakodavo, tai darydavau microlax klizmutes, bet ismatos visalaik budavo normalios (geltonos). Gydytoja pasake, kad nereik jokiu klizmuciu (nes jei ismatos normalios, reiskia viduriukai neuzkieteje) ir kad normalu jei kudikis nesitustina 3-4 paras. Daugiau i vaikiuko organizma nebesikisau ir dabar viskas ok thumbup.gif
ciku_caku
musiskis tustinasi 6 ir daugiau kartu per para 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medona @ 2005 06 16, 21:14)
mes taip pat, kaip ir tavo gydytoja, to reikalo nematem, bet manau jaudintis nereiketu, nes kaip supratau , tai jis taip viduriuoja jau 11 savaiciu ? g.gif
mamos kurios maitina savo kudykius krutimi, mato gan skystas ismatas pas savo leliukus  mirksiukas.gif vaiko ismatos turetu buti ryzos spalvos,lyg ir chaki ir turi tokiu mazu sviesesniu grudeliu  blush2.gif  nezinau ar cia tau aiskiai  paaiskinau ax.gif  mirksiukas.gif
*

musiskio kakiai skysti geltoni ir su tais grudeliais cool.gif
kaisa
maniškis kartais labai putotai pakakoja, turbut kažko netoleruoja g.gif g.gif maitinu MP
AMON
Maniskis antra para pradejo steneti, pasirodo kieti kakuciai. Maitinu miasinuku ir MP.Ar reiketu sunerimti ir griebtis klizmuciu?
Boruzele***
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? :hm jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? :hm
AMON
susisiekiau su gydytoja, tai gavau patarima pamasazuoti pilvuka savo ranku ir jo kojyciu pagalba ir jei nepades ( stebeti max dvi paras nuo tada kai pastebi, kad uzkietejo) tik tada gydytoja imsis priemoniu. Mums padejo thumbup.gif
Meina
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 17, 20:08)
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? g.gif  jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? g.gif
*

Normaliai 4u.gif
Boruzele***
QUOTE(Meina @ 2009 08 18, 11:02)
Normaliai 4u.gif
*

aciu 4u.gif
vetruze
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 17, 20:08)
Kiek kartu turetu tustintis 1 men kudikis? g.gif  jei viena karta, tai normaliai ar mazoka? g.gif
*

o Jus cia turit omeny per visa para,ar tik dienos metu?
Boruzele***
QUOTE(vetruze @ 2009 08 18, 15:13)
o Jus cia turit omeny per visa para,ar tik dienos metu?
*

Per visa para blush2.gif
Pastebejau, kad mano mazius rytais padaro didelio. poto vel tik kita ryta buna dazniausiai smile.gif g.gif
Meina
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 16:23)
Per visa para blush2.gif
Pastebejau, kad mano mazius rytais padaro didelio. poto vel tik kita ryta buna dazniausiai smile.gif  g.gif
*

Jei jis gerai jaučiasi, nesikankina dėl to, tvarkingai kas rytą padaro, tai nematau tame problemos. (Mano dukra taip tuštintis pradėjo maždaug 2,5 mėn.) Savo pienuku maitinat?
Boruzele***
QUOTE(Meina @ 2009 08 18, 15:29)
Jei jis gerai jaučiasi, nesikankina dėl to, tvarkingai kas rytą padaro, tai nematau tame problemos. (Mano dukra taip tuštintis pradėjo maždaug 2,5 mėn.) Savo pienuku maitinat?
*

Taip, tik savo pienuku smile.gif
vetruze
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 16:39)
Taip, tik savo pienuku smile.gif
*

kudikiukai tokio amziaus tustinasi dazniau,bent pora kartu,jau veliau reteja,bet buna isimsiu,jei ramus,matyt tiek uztenka,o spalva geltona?
Boruzele***
QUOTE(vetruze @ 2009 08 18, 16:17)
kudikiukai tokio amziaus tustinasi dazniau,bent pora kartu,jau veliau reteja,bet buna isimsiu,jei ramus,matyt tiek uztenka,o spalva geltona?
*

Nu ramus lygtais...tik dujas daznai leidzia biggrin.gif o spalva tai geltona
vetruze
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 18, 18:16)
Nu ramus lygtais...tik dujas daznai leidzia biggrin.gif  o spalva tai geltona
*

tada lyg ir viskas tvarkoj,tik su gydytoja pasitarkit del viso pikto,nes kiek zinau is aplinkiniu tikrai kudikiai dazniau tustinasi,bet...
Boruzele***
QUOTE(vetruze @ 2009 08 18, 17:19)
tada lyg ir viskas tvarkoj,tik su gydytoja pasitarkit del viso pikto,nes kiek zinau is aplinkiniu tikrai kudikiai dazniau tustinasi,bet...
*

Nu ir man kazkaip atrodo, kad turi dazniau tustintis, nes MP greiciau virskinasi rolleyes.gif
Boruzele***
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 17, 19:08)
*

Radau mamoszurnalas.lt sau atsakyma ax.gif
Normaliai sveikas naujagimis tuštintis turėtų ne dažniau nei jis valgo ir ne rečiau nei 1-2 kartus per savaitę. Jei naujagimio tuštinimosi negalima būtent šitaip apibūdinti, mama turėtų kreiptis į gydytoją.
Meina
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 08 19, 14:35)
Radau mamoszurnalas.lt sau atsakyma ax.gif
Normaliai sveikas naujagimis tuštintis turėtų ne dažniau nei jis valgo ir ne rečiau nei 1-2 kartus per savaitę. Jei naujagimio tuštinimosi negalima būtent šitaip apibūdinti, mama turėtų kreiptis į gydytoją.
*

Niu va biggrin.gif telpat į normą bigsmile.gif
faustluk
Sakot, tustinasi 1 men 1 x i para??? Manoji- po kiekvieno valgymo! t.y. apie 12x i para tai tikrai. Tik kelios dienos, kainaktim randu "sysiuka", o dienos metu tustinasi apie 5-6x.
Boruzele***
ar daug jusu mazyliai leidzia dujas(bezda blush2.gif )? mano mazius pastaruoju metu ypac daug g.gif atrodo valgau kaip visada g.gif
Šaltėja
Jau kelias dienas pastebiu gleiviu ismatose ir man atrodo, kad ju daugeja g.gif Ka tai gali reiksti ir ar verta sunerimti? Dukrytei 1 men. 4u.gif
*Selma*
QUOTE(jursalt @ 2009 09 24, 21:45)
Jau kelias dienas pastebiu gleiviu ismatose ir man atrodo, kad ju daugeja  g.gif  Ka tai gali reiksti ir ar verta sunerimti? Dukrytei 1 men.  4u.gif
*

Gleivės gali rodyti žarnyno uždegimą, maisto alergiją. Dažniausiai gleivių atsiranda, kai mama, nepasitarusi su gydytoju, kūdikį pradeda maitinti nauju produktu arba pati suvalgo nepageidautino, alergiją galinčio sukelti maisto. 4u.gif
Šaltėja
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 24, 22:43)
Gleivės gali rodyti žarnyno uždegimą, maisto alergiją. Dažniausiai gleivių atsiranda, kai mama, nepasitarusi su gydytoju, kūdikį pradeda maitinti nauju produktu arba pati suvalgo nepageidautino, alergiją galinčio sukelti maisto.  4u.gif
*

Buvo išberti mažės žandukai, gydytoja sakė, kad nuo pieno produktų, tai gleivės, turbūt, irgi nuo jų atsirado? g.gif Dabar jų nebevartoju, bėrimai nyksta, o tos gleives išnyks savaime ar reikia ką nors daryti? 4u.gif
*Selma*
QUOTE(jursalt @ 2009 09 25, 09:58)
Buvo išberti mažės žandukai, gydytoja sakė, kad nuo pieno produktų, tai gleivės, turbūt, irgi nuo jų atsirado? g.gif  Dabar jų nebevartoju, bėrimai nyksta, o tos gleives išnyks savaime ar reikia ką nors daryti?  4u.gif
*

Jeigu buvo išberta vadinasi buvo alergizuota, jei toliau nevartosite ją alergizuojančių produktų, viskas savaime susitvarkys. Kol kas laukite ir žiūrėkite kaip viskas vyks toliau 4u.gif
Šaltėja
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 25, 11:29)
Jeigu buvo išberta vadinasi buvo alergizuota, jei toliau nevartosite ją alergizuojančių produktų, viskas savaime susitvarkys. Kol kas laukite ir žiūrėkite kaip viskas vyks toliau  4u.gif
*

Ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
manjana
QUOTE(jursalt @ 2009 09 25, 11:37)
Ačiū už atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Galima dar gerųjų bakterijų pagirdyti, kad atsistatytų žarnyno mikroflora.
kaisa
kažkiek gleivių gali būt kakyje. Tai normalu smile.gif
*Selma*
QUOTE(jursalt @ 2009 09 25, 12:37)
Ačiū už atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Prašau 4u.gif
Bulbulka.
Noreciau pasidomet kas per "gerosios bakterijos"? Aciu smile.gif
Vertebra
"Gerosios bakterijos" - tai dar kitaip vadinami probiotikai, bakterijos, kurios natūraliai gyvena žarnyne. Žarnyne jų yra daugybė rūšių, dabar farmacijos pramonė po vieną kitą rūšį pagamina ir išleidžia visokių miltelių bei kapsulių pavidalu smile.gif. Viena vaikų gastroenterologė man komentavo, kad, vartojant probiotikus, nesiekiama, kad jie apgyvendintų žarnyną visam laikui, nes vis tiek per porą savaičių suvartoti probiotikai pasišalina. Tiesiog jie sudaro aplinką susireguliuoti ir pasidauginti normaliosioms žarnyno bakterijoms, o jei yra kenksmingų bakterijų - būtent joms tarpti nepalieka vietos.

Rūšių yra daugybė, dabar visų ir neišvardinsiu, nes ir nežinau:
- Bifolac (jų yra ir kūdikiams skirtų miltelių forma, kas labai patogu, nes išardžius kapsules ne visi milteliai tirpsta vandenyje),
- Linex,
- Gefilus,
- Jogurt,
- Acidofilus bifidum,
- Bifoval......
Liolio
Perskaiciau tema, bet vis tiek neradau kas mane domina. Maniskes is pradziu buvo normalios ismatos - kaip garstycios, su grudeliais. O paskutines tris dienas grudeliu nebeliko, toks kaip vandenukas, ir vis po nedaug juo pavaro, atsirado ir bjauri rugsti smarve, bet va gleiviu lyg ir nera, tai nesuprantu ar cia reiktu sunerimti, ar ne. O verkia tai daznai, bet kad su pilvuku problemos nuo pirmos dienos, istisai purpsi, duju daug kaupiasi. Maitinu tik MP, dukrytei 1men.
Ebonie
QUOTE(Liolio @ 2009 12 11, 21:10)
Perskaiciau tema, bet vis tiek neradau kas mane domina. Maniskes is pradziu buvo normalios ismatos - kaip garstycios, su grudeliais. O paskutines tris dienas grudeliu nebeliko, toks kaip vandenukas, ir vis po nedaug juo pavaro, atsirado ir bjauri rugsti smarve, bet va gleiviu lyg ir nera, tai nesuprantu ar cia reiktu sunerimti, ar ne. O verkia tai daznai, bet kad su pilvuku problemos nuo pirmos dienos, istisai purpsi, duju daug kaupiasi. Maitinu tik MP, dukrytei 1men.
*

Pas mus labai panasiai, iki 3 men viskas buvo l. gerai, o po to apsirgo sloga, ir prasidejo, jau 2 men. tustinasi geltonu vandeneliu, vienu metu tustinosi ir gleivem, pavartojom probiotiku, viskas susitvarke, nustojus vartoti, vel pasidare kaip buve - geltonas vandenelis. Nezinau ka daryti, nuo siandien vel pradejau duoti probiotikus, apsitvarkys viskas kol juos duosiu, o po to vel bus tas pats. O dukryte jauciasi gerai, svoris auga, nors ir ne po daug.
eling
Skaičiau, kad žindomų kūdikių išmatos esti gelsvos, skystos, netgi putotos. Manau, jei vaikutis valgo gerai, miega ramiai, jaudintis nėra ko mirksiukas.gif
Saldu444
Sveikos, mamytes, mane pradejo neraminti mano mazylio viduriukai g.gif Anksciau jokiu problemu del to neturejom, isskyrus, kad pilveli pute. O siaip spalva, konsistencija buvo kaip ir turi buti maitinant MP. Po truputi maziukas tustintis pradejo reciau, taciau sia savaite man jau neramu. Siaip paskutinem dienom tustinasi viena karta i para, taciau spalva kiek tamsesne nei garstyciu ir tirstumas visai ne toks, kaip anksciau. Dabar tai panasu i kiausinio baltyma, i sauskelnes praktiskai nesusigeria ir labai paaitrejo kvapas. Nezinau, ar tai jau skaitosi tustinimasis su gleivemis, ar kaip tai pavadinti. Nes konsistencija jau ne kaip grietines.. Siaip maziuko savijauta atrodo nepakitusi, tik siandien labai mazai valge ir daug miegojo. Musu gydytoja sako, kad jei maitinu MP, tai problemu del viduriuku neturetu buti, taciau man tas kvapas ir tirstumas, primenantis kiausinio baltyma, pradeda nepatikt. Daug cia prirasiau, bet nezinau, ar verta nerimauti. Gal kuriai buvo kazkas panasaus, gal galit pasidalint patirtimi?
p.s. gal tai gali buti kazkaip susije su busimais dantukais arba gal del to, kad vartojam lasiukus Sab-Simplex (anksciau vartojom Colinox su gerosiomis baakterijomis)
Wild Pearl
QUOTE(eling @ 2009 12 14, 19:13)
Skaičiau, kad žindomų kūdikių išmatos esti gelsvos, skystos, netgi putotos. Manau, jei vaikutis valgo gerai, miega ramiai, jaudintis nėra ko  mirksiukas.gif
*

mano abieju mergyciu buvo gelsvos spalvos ismatos o sunelio irgi gelsvos tik jau varskinio pavidalo ismatos...bet kaip gydytoja sako tai yra gerai smile.gif
dygliukas
QUOTE(0rchideja @ 2010 01 22, 13:32)
mano abieju mergyciu buvo gelsvos spalvos ismatos o sunelio irgi gelsvos tik jau varskinio pavidalo ismatos...bet kaip gydytoja sako tai yra gerai smile.gif
*

Sveikos mamytes,

Nezinau gal cia normalu, bet musu mazylei 2menesiukai, o jos ismatos zalios.
Jau pora kart darem ismatu tyrima taciau jokiu blogumu neranda. Maitiname motinos pienuku. Buna kad pakankamai ilgai steni iki kokiu poros net valandu, bet viduriukai nera uzkieteje. Netgi sakyciau skystoki. Kazkaip nelabai suprantu kodel jai taip nesiseka pasitustinti. Nuo pilvelio putimo duodam colinox. Jis lyg atrodo labiau padeda. Bandem ir seb simplex ir espumizana. Gydytoja peciais guzcioja ir nieko doro nepasako... schmoll.gif
kaarra
Pas mus ishmatos garstyciu spalvos ir skystokos gal nuo antro menesio, grudeliu dazniausiai buna, o shtai kartais ir gleivyciu tokiu, kaip kazkuri mamyte rashe, kaip kiaushinio baltymas, pasitaiko, ir shiaip tos ishmatos kaip drebuciai kartais buna... Gydytojai minejau, palingavo, kad viskas gerai, kazkas ten daugiau pasishalina ir taip buna. Bet kartais ju atsiranda, po to praeina, po to vel buna, kartais ir nemazai... Tai net nezinau, ka ir galvoti... O kaip del tu geruju bakteriju, ar jas galima tiesiog vaistinej su vaistininke pasitarus nusipirkti, ar butina recepta ish gydytojos gauti?
sija8
QUOTE(kaarra @ 2010 01 31, 19:03)
Pas mus ishmatos garstyciu spalvos ir skystokos gal nuo antro menesio, grudeliu dazniausiai buna, o shtai kartais ir gleivyciu tokiu, kaip kazkuri mamyte rashe, kaip kiaushinio baltymas, pasitaiko, ir shiaip tos ishmatos kaip drebuciai kartais buna... Gydytojai minejau, palingavo, kad viskas gerai, kazkas ten daugiau pasishalina ir taip buna. Bet kartais ju atsiranda, po to praeina, po to vel buna, kartais ir nemazai... Tai net nezinau, ka ir galvoti... O kaip del tu geruju bakteriju, ar jas galima tiesiog vaistinej su vaistininke pasitarus nusipirkti, ar butina recepta ish gydytojos gauti?
*

Pas mus identiska situacija. Pasidaro kartais tokiom gleivem lyg kiausinio baltymas su kraujingais siuleliais. Geriam Bifolac, bet situacija negereja. O ir siaip tustinasi labai daznai ir pastoviai buna gleiviu kakutyje. verysad.gif
Svajoonė
Gal jau buvo čia minėta, tai pasikartosiu. Man patiko šis straipsnis http://mama.lt/show-article/3022/Sauskelni...das-su-vaizdais, atsako į daug klausimų.
Kkunigunda
Galiu pasidalinti savo patirtimi, jau savo kūdikėlį maitinu krūtimi daugiau nei 3 mėn. na ir tikiuosi dar tiek pat lepinti savo angelėlį mirksiukas.gif iš tikrųjų kūdikio išmatos skysta tyreklė tongue.gif mamos nenorėkit pieneliu maitindamos, kad tie mažieji kakotų kaip jūs biggrin.gif pirmąjį mėnesį mano mažoji darydavo kas dieną ir net po kelis kartus, o vis didyn ir mažėjo. Tai dabar sulaukiu ir kas 3 ir kas 4 ir po 5 dienų. reikėtų nerimauti,jei kūdikis nesituština savaitę, tada gali būti užkietėją viduriukai, nors maitinant krūtimi tai labai retas dalykas mirksiukas.gif o išmatų spalva tai geltona kai buvo mažesnė,o dabar šiek tiek į rudumą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dygliukas @ 2010 01 23, 02:59)
Sveikos mamytes,

Nezinau gal cia normalu, bet musu mazylei 2menesiukai, o jos ismatos zalios.
Jau pora kart darem ismatu tyrima taciau jokiu blogumu neranda. Maitiname motinos pienuku. Buna kad pakankamai ilgai steni iki kokiu poros net valandu, bet viduriukai nera uzkieteje. Netgi sakyciau skystoki. Kazkaip nelabai suprantu kodel jai taip nesiseka pasitustinti. Nuo pilvelio putimo duodam colinox. Jis lyg atrodo labiau padeda. Bandem ir seb simplex ir espumizana. Gydytoja peciais guzcioja ir nieko doro nepasako...  schmoll.gif
*

dar tokiems dalykas padeda kojyčių pasukimas, kaip minant dviratuką, aišku kelis kart per dieną, na susijudina viduriukai, gal tokiu padėjimu- masažiuku ir palengvėtų kūdikėliui mirksiukas.gif
Waitbaby
Musu mazylei jau beveik du menesiukai. ji pradejo tustintis 1 karta per diena. Ir tai buna su tooookia jega. Nebeliko tu baltu grudeliu kurie budavo anksciau ir dar kai duoda su tokia tai tokios kaip su putele buna. Ar cia viskas normalu?
Dumza
pabandykite duoti vaikiukams geruju bakteriju,jogurto kapsuliu smile.gif
iš miško
QUOTE(Dumza @ 2010 09 26, 12:54)
pabandykite duoti vaikiukams geruju bakteriju,jogurto kapsuliu smile.gif
*

Aš kai konsultavausi su gyd. iš kmuk, nes turėjom problemų dėl vidurių ir kai užsiminiau, kad gal kartais jam gerųjų bakterijų truksta, tai nusijuokė ir pasakė, jog dar viena reklamos auka. Mat gerųjų bakterijų kūdikis gauna pakankamai su motinos pienu ir papildomai jų reikia duoti tik tokių atveju, jei motina ar kūdikis vartojo antibijotikų kursą. Šit kaip. O išmatos su putele gali būti, ir tai nieko blogo.
O mano atveju, visi blogumai buvo dėl to, jog vaikutis netoleruoja pieno baltymo ir žarnynas buvo įsialergizavęs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.