Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda
Mes tokia meniška šeima tai standartiniai vardai mums nelabai patinka...
Na kaip jums šis vardukas?
Magdė , Magda trumpinys iš Magdalena hebrajų (sen. žydų): Magdalietė (iš Magdalos miestelio)
Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda Mes tokia meniška šeima tai standartiniai vardai mums nelabai patinka... Na kaip jums šis vardukas? QUOTE(jovitah @ 2008 09 29, 11:23) Magdė , Magda trumpinys iš Magdalena hebrajų (sen. žydų): Magdalietė (iš Magdalos miestelio) Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda Mes tokia meniška šeima tai standartiniai vardai mums nelabai patinka... Na kaip jums šis vardukas? man tai labai gražus šis vardas
o man žymiai gražiau būtų pilnas vardas - Magdalena
man Magde grazus (turiu minty, kad tikrai grazus, o ne siaip nieko
o Magda, tai nelabai kazkodel Grazus abu,tik Magda man asmeniskai lenkiskas siek tiek(turiu pazistama lenke Magda),o Magde-lietuviskiau skambantis.Nors Magda gal geriau visgi skamba
Prie Magdės esam labiau pripratę... Magda gana sunkus vardas atrodo, bet gana gražus
Pagal sesutės vardą tinka, na ir menininkų šeimai manau taip pat.. Bet man tei vardai tai labai negražūs, tokie grubūs. Skamba taip, lyg būtų Žemaitės apsakymo veikėja. Sorry už nuomonę, bet ji tokia.
Nei vienas man negrazus
Bet jeigu teveliams tinka,tai kodel gi ne
Labai ačiū už nuomones
man abu kažkaip grubiai skamba. magdalena gražu
Tiek Magdalena, tiek Magda -
Man Magde visai grazu
iš kart pagalvojau kažkodėl apie skudurinę lėlytę
man tai iškart kažkodėl susiejo kaip iš serialų mesksikiečių, bet čia tik nuomonė
Man ne vienas negrazus
Magdė - švelniau skamba
Baisus vardas, tuom viskas pasakyta..
Super vardas. Pažįstu Magdą, super moteris
Man Magda labiau patinka nei Magdė
Labai gražiai dera Agota ir Magda/Magdė
niu man tai nea
Na man tai labai grazus vardas
Mano pasiulymas- jei dauguma atsiliepimu bus neigiami, tai butinai duoti sita varda. Nes masiu skonis, persiprasau, todel ir vadinamas masiniu. Neduokdie reguliariu vardu ir likimu savo vaikams. Jei vardas daugeliui nepatiks, tai reiks, kad jis isskirtinis, tinkamas isskirtiniam zmoguciui. Papildyta: Beje, Magda- pirmoji Dzeimso Bondo grazuole mergina (pirmame Bondo filme).
Labai grazus vardas
gal rinkciausi Magde arba Magdalena
mano dukra Magdalena, jau 14 metu dziaugiasi vardu
QUOTE(alfa159 @ 2008 09 30, 10:20) Na man tai labai grazus vardas Mano pasiulymas- jei dauguma atsiliepimu bus neigiami, tai butinai duoti sita varda. Nes masiu skonis, persiprasau, todel ir vadinamas masiniu. Neduokdie reguliariu vardu ir likimu savo vaikams. Jei vardas daugeliui nepatiks, tai reiks, kad jis isskirtinis, tinkamas isskirtiniam zmoguciui. Papildyta: Beje, Magda- pirmoji Dzeimso Bondo grazuole mergina (pirmame Bondo filme). Ačiū už išsamią nuomonę Turėsim omeny
Magdė
Magdalena skamba labai gražiai.Bet tik ne Magdė
QUOTE(Wildberry @ 2008 09 29, 12:23) Magdė , Magda trumpinys iš Magdalena hebrajų (sen. žydų): Magdalietė (iš Magdalos miestelio) Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda Mes tokia meniška šeima tai standartiniai vardai mums nelabai patinka... Na kaip jums šis vardukas? Turbūt, norėta pasaktyti "populiarūs", "dažni" vardai, o ne "standartiniai", nes Magdalena, kaip ir jos lietuviškas trumpinys Magdė ar tarptautinis trumpinys Magda, visai tradicinis, tik ne toks dažnas šiais laikais vardas. Man visos šio vardo formos gražios, bet aš rinkčiausi Magdaleną - mano nuomone, oficialiuose dokumentuose turėtų būti pilnas vardas, o ne pusvardis. O dėl trumpinių, tai manau, kad mišriai ar užsienyje gyvenančiai (ir į Lietuvą neketinančiai grįžti) šeimai visai tiktų Magda, lietuvių šeimai - Magdė.
Grazus vardas, bet duociau vaikui pilna varda - Magdalena ir paskui vadinciau kaip noriu
Magdė arba Magdalena. Magda man per grubiai skamba
O šiaip gražus vardas |