Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Magdė Magda
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Wildberry
Magdė , Magda – trumpinys iš Magdalena hebrajų (sen. žydų): „Magdalietė (iš Magdalos miestelio)“

Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda bigsmile.gif

Mes tokia meniška šeima tai standartiniai vardai mums nelabai patinka...

Na kaip jums šis vardukas?
marinatas
QUOTE(jovitah @ 2008 09 29, 11:23)
Magdė , Magda – trumpinys iš Magdalena hebrajų (sen. žydų): „Magdalietė (iš Magdalos miestelio)“

Liepiau vyrui išrinkt kokį mergaitišką varduką, jis galvojo gal pusvalandį ir sako -Magda bigsmile.gif

*

man tai labai gražus šis vardas 4u.gif ir labai sužavėjo, kad jį išrinko būtent vyras... ax.gif
*GAILĖ*
o man žymiai gražiau būtų pilnas vardas - Magdalena
Onora
man Magde grazus (turiu minty, kad tikrai grazus, o ne siaip nieko smile.gif)
o Magda, tai nelabai kazkodel
klaara

Grazus abu,tik Magda man asmeniskai lenkiskas siek tiek(turiu pazistama lenke Magda),o Magde-lietuviskiau skambantis.Nors Magda gal geriau visgi skamba 4u.gif
sandddra
Prie Magdės esam labiau pripratę... Magda gana sunkus vardas atrodo, bet gana gražus 4u.gif Prie sesutės vardo tai labai dera mirksiukas.gif
Lars
Pagal sesutės vardą tinka, na ir menininkų šeimai manau taip pat.. Bet man tei vardai tai labai negražūs, tokie grubūs. Skamba taip, lyg būtų Žemaitės apsakymo veikėja. Sorry už nuomonę, bet ji tokia.
Sidabrinė
Nei vienas man negrazus schmoll.gif schmoll.gif
Bet jeigu teveliams tinka,tai kodel gi ne bigsmile.gif
Wildberry
Labai ačiū už nuomones biggrin.gif 4u.gif
l'eau
man abu kažkaip grubiai skamba. magdalena gražu 4u.gif
Honey
Tiek Magdalena, tiek Magda - thumbup.gif
ciuke
Man Magde visai grazu 4u.gif , o Magda kazkodel man lenkiskai skamba g.gif
bimkutele

iš kart pagalvojau kažkodėl apie skudurinę lėlytę blush2.gif na,bet jei tėveliams patinka,kodėl gi ne 4u.gif
ssanta
man tai iškart kažkodėl susiejo kaip iš serialų mesksikiečių, bet čia tik nuomonė
muminukas
aš vadinčiau Magdalena, man asmeniškai gražiau smile.gif bet ir Magdė gerai.
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2008 09 29, 16:32)
man tai iškart kažkodėl susiejo kaip iš serialų mesksikiečių, bet čia tik nuomonė
*

mano proseneliai kaip tik juos žiūrėjo, kai dukrą Magdalena pavadino biggrin.gif
Okei
Man ne vienas negrazus schmoll.gif
negara
Magdė - švelniau skamba smile.gif o Agota labai gražus vardelis thumbup.gif
fainulkina
Baisus vardas, tuom viskas pasakyta.. doh.gif
l.jelena
QUOTE(ingalp @ 2008 09 29, 12:22)
o man žymiai gražiau būtų pilnas vardas - Magdalena
*

thumbup.gif
innuendo
Super vardas. Pažįstu Magdą, super moteris thumbup.gif . Tai ir vardas gražus biggrin.gif.
Nieko sau
Man Magda labiau patinka nei Magdė 4u.gif
Labai gražiai dera Agota ir Magda/Magdė thumbup.gif
Signa...
niu man tai nea schmoll.gif
alfa159
Na man tai labai grazus vardas thumbup.gif . Jei dar tureciau viena mergyte, tai butu Magdute. Ne Magdalena, o butent Magde. thumbup.gif Jau seniai sita varda sugalvojus buvau, nezinojau, kad dar kazkam patinka. smile.gif

Mano pasiulymas- jei dauguma atsiliepimu bus neigiami, tai butinai duoti sita varda. Nes masiu skonis, persiprasau, todel ir vadinamas masiniu. Neduokdie reguliariu vardu ir likimu savo vaikams. Jei vardas daugeliui nepatiks, tai reiks, kad jis isskirtinis, tinkamas isskirtiniam zmoguciui. thumbup.gif
Papildyta:
Beje, Magda- pirmoji Dzeimso Bondo grazuole mergina (pirmame Bondo filme). smile.gif
Bahara
Labai grazus vardas smile.gif
Valetta
gal rinkciausi Magde arba Magdalena smile.gif
st.ausra
mano dukra Magdalena, jau 14 metu dziaugiasi vardu smile.gif
Wildberry
QUOTE(alfa159 @ 2008 09 30, 10:20)
Na man tai labai grazus vardas  thumbup.gif . Jei dar tureciau viena mergyte, tai butu Magdute. Ne Magdalena, o butent Magde.  thumbup.gif Jau seniai sita varda sugalvojus buvau, nezinojau, kad dar kazkam patinka.  smile.gif

Mano pasiulymas- jei dauguma atsiliepimu bus neigiami, tai butinai duoti sita varda. Nes masiu skonis, persiprasau, todel ir vadinamas masiniu. Neduokdie reguliariu vardu ir likimu savo vaikams. Jei vardas daugeliui nepatiks, tai reiks, kad jis isskirtinis, tinkamas isskirtiniam zmoguciui.  thumbup.gif
Papildyta:
Beje, Magda- pirmoji Dzeimso Bondo grazuole mergina (pirmame Bondo filme).  smile.gif
*

Ačiū už išsamią nuomonę 4u.gif

Turėsim omeny mirksiukas.gif
Moxe
Magdė thumbup.gif
rosa86
Magdalena skamba labai gražiai.Bet tik ne Magdė schmoll.gif Atrodo kaip kokios kaimo darbininkes vardas
Močiutė Eglutė
QUOTE(Wildberry @ 2008 09 29, 12:23)

*

Turbūt, norėta pasaktyti "populiarūs", "dažni" vardai, o ne "standartiniai", nes Magdalena, kaip ir jos lietuviškas trumpinys Magdė ar tarptautinis trumpinys Magda, visai tradicinis, tik ne toks dažnas šiais laikais vardas.

Man visos šio vardo formos gražios, bet aš rinkčiausi Magdaleną - mano nuomone, oficialiuose dokumentuose turėtų būti pilnas vardas, o ne pusvardis.

O dėl trumpinių, tai manau, kad mišriai ar užsienyje gyvenančiai (ir į Lietuvą neketinančiai grįžti) šeimai visai tiktų Magda, lietuvių šeimai - Magdė.
Chanelle
Grazus vardas, bet duociau vaikui pilna varda - Magdalena ir paskui vadinciau kaip noriu smile.gif
Zaderty
Magdė arba Magdalena. Magda man per grubiai skamba

O šiaip gražus vardas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.