Pravelli
2010 02 10, 08:34
QUOTE(cari @ 2010 02 10, 07:22) Buvau vakar ligonineje, nes jau nerimas eme virsu  Echo parode sirdute, viskas gerai, tik gimda pupeles formos, o tai jau gresiancio pozymis  Gulimas rezimas, duphastons ir ramybe  tai dabar taip ir darau  po savaites liepe atvaziuot saunuole, kad pasitikrinai  pasaugok save ir tikrai viskas bus ok
Evelinna
2010 02 10, 19:58
As jau irgi baigiu iseiti is proto. Dabar 9 sav., o teplioja jau visa menesi  Is pradziu rusvai, paskui beveik juodai, paskui vel rusvai-oranziniai...  Ir niekaip nesibaigia  Kiek betikrino - nieko nemato, sako, kad viskas gerai... dvi savaites pagulejau, bet nelabai kas pasikeite.... kaip nusiteikti optimistiskai ir viska istverti???
Pravelli
2010 02 10, 21:00
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 10, 19:58) As jau irgi baigiu iseiti is proto. Dabar 9 sav., o teplioja jau visa menesi  Is pradziu rusvai, paskui beveik juodai, paskui vel rusvai-oranziniai...  Ir niekaip nesibaigia  Kiek betikrino - nieko nemato, sako, kad viskas gerai... dvi savaites pagulejau, bet nelabai kas pasikeite.... kaip nusiteikti optimistiskai ir viska istverti???  jeigu tikrino daktarai ir sake, kad viskas ok, tai reiskia, kad viskas ok  o ka apskritai komentuoja? dar klausimelis: klaip krutines jautrumas ir ar jauti pykinima? slekstuli? kad butu ramiau, gali nueit pas kita gydytoja, isklausyt antra nuomone...ir aisku svarbu, kad nurimtum, nes is to irgi nieko gero  va man irgi tepliojo keleta kartu, dabar nustojo, echo rodo, kad viskas ok, suprasi zmogus tuos musu organizmus
Evelinna
2010 02 10, 23:23
QUOTE(ingridux11 @ 2010 02 10, 22:00) jeigu tikrino daktarai ir sake, kad viskas ok, tai reiskia, kad viskas ok  o ka apskritai komentuoja? dar klausimelis: klaip krutines jautrumas ir ar jauti pykinima? slekstuli? kad butu ramiau, gali nueit pas kita gydytoja, isklausyt antra nuomone...ir aisku svarbu, kad nurimtum, nes is to irgi nieko gero  va man irgi tepliojo keleta kartu, dabar nustojo, echo rodo, kad viskas ok, suprasi zmogus tuos musu organizmus  Komentuoja, kad nieko nemato blogo ir nezino tiksliu priezasciu, kodel taip vyksta  sako gal gimdos gleivine valosi prie pat kaklelio kur nesimato, nes echo dare jau kokius 4 ir nieko nemate... Gydytoju jau dvi nuomones ir isklausiau  ir klinikose ir sveikatos centre - nei ten, nei ten nepasake, kad kazkas negerai... tik ilsetis ir viskas daugiau liepe... o del pozymiu - buna papykina, pajauciu slykstu skoni, krutine nebuvo pas mane jautri tai ir nera vis dar... tai tiek tu mano problemu, nu gyvenu ir tikiuosi geriausio zodziu...
Pravelli
2010 02 11, 08:36
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 10, 23:23) Komentuoja, kad nieko nemato blogo ir nezino tiksliu priezasciu, kodel taip vyksta  sako gal gimdos gleivine valosi prie pat kaklelio kur nesimato, nes echo dare jau kokius 4 ir nieko nemate... Gydytoju jau dvi nuomones ir isklausiau  ir klinikose ir sveikatos centre - nei ten, nei ten nepasake, kad kazkas negerai... tik ilsetis ir viskas daugiau liepe... o del pozymiu - buna papykina, pajauciu slykstu skoni, krutine nebuvo pas mane jautri tai ir nera vis dar... tai tiek tu mano problemu, nu gyvenu ir tikiuosi geriausio zodziu...  na tuomet manau tikrai neverta tau jaudintis  buk rami ir augink savo maziuka
Evelinna
2010 02 11, 08:42
QUOTE(ingridux11 @ 2010 02 11, 09:36) na tuomet manau tikrai neverta tau jaudintis  buk rami ir augink savo maziuka  Labais tengiuosi neduoti jauduliui ir nervams virsaus
Pravelli
2010 02 11, 09:40
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 11, 08:42) Labais tengiuosi neduoti jauduliui ir nervams virsaus  saunuole, pamatysi, viskas bus ok
Man turetu buti 4 ar5 sav ,pirmom savaitem tepe krauju, po to svaru buvo kokias 5 dienas, o si antradieni vel pasirode rudos isskyros, spazminiai skausmai, vakare net saltis purte, o kita dieda isbego sviezio kraujo, po to vel tik rudai tepe, o siandien jau pasviesejo isskyros  pastojau su didele gimdos endometrioze. dabar neramu, ar isliko vaikelis
Dizaster
2010 02 13, 02:16
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 10, 20:58) As jau irgi baigiu iseiti is proto. Dabar 9 sav., o teplioja jau visa menesi  Is pradziu rusvai, paskui beveik juodai, paskui vel rusvai-oranziniai...  Ir niekaip nesibaigia  Kiek betikrino - nieko nemato, sako, kad viskas gerai... dvi savaites pagulejau, bet nelabai kas pasikeite.... kaip nusiteikti optimistiskai ir viska istverti???  Man taip buvo vos ne visa nestuma...Gydytojai vis ziurejo ir vis nieko nemate. Tiesa, mane vis nuramindavo, kad tamsus kraujas nieko blogo, ir nerimauti labai reiketu tik jei pasirodytu skaisciai raudonas kraujas. Tepliodavo is pradziu tomis dienomis, kai turetu buti menesines, paskui tomis dienomis, kai turetu buti vaisingos dienos. Ir budavo, kad savaite pateplioja, pora dienu ne - ir vel paskui teplioja. Nustojo teplioti koki 7 nestumo menesi. Buvo daug streso, visko prisigalvojau...Bet dabar turiu maza stebukleli  Todel nepergyvenk  Kartais tas tepliojimas nieko blogo nereiskia.
labukas visoms, man jau beveik 12 sav. Jokiu tepliojimu nebuvo. Tik va vakar pajuntu, kad bega  Taip issigandau. Nes jau esu turejusi 2 persileidimus ir nestumo metu tepliojimu. Isbego truputi kraujo ir viskas. Paskambinau ginei. Sako, kad cia dar nieko baisau. Neskyre nieko, neliepe net guleti. Nei vakar vakare, nei siandien jokiu tepliojimu dar nera. Tikiuosi ir nebus. Bet tas kraujukas, jau pasejo nerimo. O pas gine tik kovo 10 d. Nezinau kaip cia islaukti reikes.
TINNAA28
2010 02 14, 12:49
QUOTE(Vkr @ 2010 02 13, 11:58) labukas visoms, man jau beveik 12 sav. Jokiu tepliojimu nebuvo. Tik va vakar pajuntu, kad bega  Taip issigandau. Nes jau esu turejusi 2 persileidimus ir nestumo metu tepliojimu. Isbego truputi kraujo ir viskas. Paskambinau ginei. Sako, kad cia dar nieko baisau. Neskyre nieko, neliepe net guleti. Nei vakar vakare, nei siandien jokiu tepliojimu dar nera. Tikiuosi ir nebus. Bet tas kraujukas, jau pasejo nerimo. O pas gine tik kovo 10 d. Nezinau kaip cia islaukti reikes. sveikutes  ,na man buvo su antru nestumu siaubas ,nuo 1 sav skaudedavo pilvas pastoviai diena nakty,o nuo 16 sav pradejau kraujuoti kas antra diena ir gan po nemazai po 250 ml tikrai,tai nuo tada prasidejo mano dienos ligonineje su gresianciu persileidimu,gulejau 3 ligoninese galutine buvo kaunas ,24 sav dare skubia cezario operacija nes bekraujuojant nubego vandenys,gime dukryte 690 gramu,jau esam 3 metuku nereali panele  ,istikruju viskas priklauso nuo jusu paciu, neimkit nieko blogo i galva ,kartais medicina irgi klysta,islauksi ir iki geguzes 10  nepergyvenk viskas bus gerai.stiprybes jums visoms  .P.S man dalinai atsokinejo placenta
QUOTE(TINNAA28 @ 2010 02 14, 12:49) sveikutes  ,na man buvo su antru nestumu siaubas ,nuo 1 sav skaudedavo pilvas pastoviai diena nakty,o nuo 16 sav pradejau kraujuoti kas antra diena ir gan po nemazai po 250 ml tikrai,tai nuo tada prasidejo mano dienos ligonineje su gresianciu persileidimu,gulejau 3 ligoninese galutine buvo kaunas ,24 sav dare skubia cezario operacija nes bekraujuojant nubego vandenys,gime dukryte 690 gramu,jau esam 3 metuku nereali panele  ,istikruju viskas priklauso nuo jusu paciu, neimkit nieko blogo i galva ,kartais medicina irgi klysta,islauksi ir iki geguzes 10  nepergyvenk viskas bus gerai.stiprybes jums visoms  .P.S man dalinai atsokinejo placenta cia man kazkas panasaus. Nes siandien vel pasirode kraujuko. Tai kaip kas antra diena gaunasi. Jei buciau LT buciau nulekus pas gine. O cia Norvegijoje niekas neskuba ir persileidimai iki 12 sav naturalus dalykas. Bandysiu ryt prisiprasyti konsultacijai. Oi kaip man neramu  Kas baisiausia, kad visiskai neaisku del ko tai ivyko
niurzga123
2010 02 15, 10:20
man irgi buvo pasirode kraujuko, kai buvo ~12 sav...o kadangi jau po pirmo nesekmingo nestumo, tai labai issigandus buvau.. bet nebuk tokia isitikinus, Lietuvoj taip pat kaip ir visur. pagulde i ligonine 3 dienom, bet pareiske lygiai taip pat, kad iki 12 sav net nesikisa. zodziu negavau nei vaistu, net laselines nesuleido. Gulimas rezimas ir tiek. tai va, patarciau daug guleti. daug - reiskia 24 val per para, tik iki toleto galima. nuo daktares net rekt gavau, kai pamate kad lovoj sedziu..zodziu gulet ir viskas - vienintelis pas juos gydymas.. Bet nepraraskit vilties, va man viskas susitvarke  linkiu ir jums viso ko geriauso
munixas
2010 02 15, 10:20
QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 09, 14:27) Sveikos, o as po vakar dar negaliu atsigauti. Padariau atrodo kaip visada iprastini judesi po kurio labai suskaudo pilvo apacia. Kazkaip sudiege ir praejo,o nuejus i tulika pamaciau krauja... toki zviezia. Skambinu ginei tai ta sako i klinikas vaziuok, nes mums jau 30 sav. o kaip tycia vyras iskrides ir nera kur deti kitos merginos, tai gine leido namuose guleti ir ziureti ar nedaugeja kraujo... visa nakti nemiegojau... gerai kad lelius spardesi... Siandien nuvariau i ligonine tai butu pagulde bet vietu nera  leido bamuose guleti ir stebeti 2 d.... kaip man dabar baisu eiti i tulika, nes vis dar tepa..... o dieve, isivaizduoju, nu greiciausiai viskas bus ok, nenukabink nosies, mergyt  parasyk kaip tau...
*zuvedra*
2010 02 15, 10:45
sveikos. ech ir as kankinuosi, su tais tepliojimais. nekraujuoja man, bet vis karts nuo karto pateplioja ruzavai kazkaip. va ir siandie, ir pilva paskauda. taip neramu, taip norisi, kad viskas butu gerai. maciau leliuka, pries savaite dare scana. bet anglijoj irgi nieks nesikisa iki kokiu 12 sav, tegu naturaliai viskas vyksta  . dabar kitas scanas tik kovo gale, o iki to, tiesiog laukti. negaliu pastoviai guleti, i darba reik eit. nesunkus darbas, ir pasedet gaunasi, bet aisku ne gulimas  . nors namie turiu dukryte, kuri irgi neleidzia guleti. ech tikiuosi kaip nors su dievo pagalba ...
Meškėnė
2010 02 15, 10:47
QUOTE(muniukas27 @ 2010 02 15, 10:20) o dieve, isivaizduoju, nu greiciausiai viskas bus ok, nenukabink nosies, mergyt  parasyk kaip tau... pakolkas daugiau nepasirode nieko itarino... tikekimes viskas bus gerai ir bus tik isgastis didelis.....
Evelinna
2010 02 15, 13:54
QUOTE(muniukas27 @ 2010 02 09, 13:58) sweikos "neramios"mamytes  ziuriu temele beweik apmirusi, tikriausiai , aciu D visoms viskas ok. Na mums jau irgi eina 8savaituke, bet tepliojimai prasidejo dar kaip nezinojau, jog laukiuosi (maniau mm atidunda)  teko pagulet 2 sav ligoninej, tai va taip ir tesiasi iki siol: 4dienas svaru 2d. teplioja ruzavai...jau baigia is proto isvesti. Bet iriames i prieki, kol kas leliukas puikiai vystosi ir auga...bet kiekv apsilankymas tulike varo depresija, nes nezinai ka ten rasi...tikiuosi augsim ir toliau  dabar tik guliu ir guliu ir guliu...jau sonus skauda...bet ko nepadarysi del savo angelelio  sekmes ir kantrybes visoms  Nu man tas pats nuo kokios 5 savaites teplioja iki dabar, t.y. visa menesi... as ligoninej negulejau, bet pagulejau 2 savaites namie. Na gydytojai nieko blogo neranda  o mano gines nuomone, cia nieko baisaus, o jei bus lemta vaikeliui iskeliaut nepades niekas - nei gulejimas... Nzn... as tikiuosi geriausio  bet tulikas depresija vareo tikrai  ir kiekvienas pamaudimas  bet laikykimes
carramele
2010 02 15, 14:16
QUOTE(kobryte1414 @ 2010 01 20, 14:06) sveikos mamytes... skaitineju as cia sias temeles, kurios man irgi aktualios, bet nerandu to kas man reikalinga  gal kas esate naudojusios crinone geli??? noretusi pasidalinti info, temeles apie ji neradau.... as taip pat geriau diupastona nuo pirmos nestumo dienos, bet gyd israse crinono, dabar ji naudoju, tai yra gelis i maksti. sio vaisto lietuvos rinkoje dar nera, bet ji galima isigyti per tam tikras med. klinikas. jei kas ji naudojote ar naudojate prasau parasykite, galite rasyti ir i AZ. dekoju  Crinonas mano duona kasdieninė  Man visus nėštumus pradžioj būdavo tepliojimas, paskui pereinantis į kraujavimą. Dufastonas kažkuriam laikui padėdavo (čia su pirmu nėštumu jį gėriau), bet paskui vistiek pramušdavo kraujai. Atsimenu, tuomet jau galvojau, kad garantuotai persileidau, nes tikrai gausiai buvo. Bet gydytoja iš Vaisingumo klinikos apžiūrėjus echo pasakė, kad embrioniukas vietoj, širdutė plaka, paskyrė Crinoną. Tai po pirmos dozės visi kraujavimai dingo ir šauniai išnešiojau savo dukrytę  O kitus  , pamačius teigiamą testą ir kartu su juo tepliojimus, iškart pradėdavau jį dėtis, nelaukdama, kol pereis į kraujavimą.
*zuvedra*
2010 02 15, 14:25
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 15, 12:54) Nu man tas pats nuo kokios 5 savaites teplioja iki dabar, t.y. visa menesi... as ligoninej negulejau, bet pagulejau 2 savaites namie. Na gydytojai nieko blogo neranda  o mano gines nuomone, cia nieko baisaus, o jei bus lemta vaikeliui iskeliaut nepades niekas - nei gulejimas... Nzn... as tikiuosi geriausio  bet tulikas depresija vareo tikrai  ir kiekvienas pamaudimas  bet laikykimes  ir man vis teplioja. su kitais nestumais tokiu dalyku nepatyriau. neramu. pateplioja kokia diena ir vel nieko. ryt gal neit i darba, namie pagulinet. bet ar ta viena diena pakeis ka?
Evelinna
2010 02 16, 16:00
QUOTE(*pelene* @ 2010 02 15, 15:25) ir man vis teplioja. su kitais nestumais tokiu dalyku nepatyriau. neramu. pateplioja kokia diena ir vel nieko. ryt gal neit i darba, namie pagulinet. bet ar ta viena diena pakeis ka? psichologiskai gal ir pakeis  o fiziologiskai turbut nelabai  Bet vis pailsesit...
*zuvedra*
2010 02 16, 19:11
nejau i darba, nuejau pas gyd ir pasiemiau nedarbinguma 2 sav. tai tiesiog bandysiu ilsetis, kiek imanoma su mazu vaiku namie  . ir labai tikiuos, kad viskas susitvarkys.
Evelinna
2010 02 16, 21:23
QUOTE(*pelene* @ 2010 02 16, 20:11) nejau i darba, nuejau pas gyd ir pasiemiau nedarbinguma 2 sav. tai tiesiog bandysiu ilsetis, kiek imanoma su mazu vaiku namie  . ir labai tikiuos, kad viskas susitvarkys. to labiausiai ir linkiu  nusiteik pozityviai
L'aurora
2010 02 16, 21:53
buvo ir man tepliojimai, kurie sutapo su turejusiom but mmm. deja, jie reiske nesivystanti  per si nestuma irgi buvo gal kokiu 8 savaiciu, bet nuejus pas gydytoja nieko blogo nebuvo, tik pasake, kad daugiau ilseciaus
TINNAA28
2010 02 17, 12:42
QUOTE(Vkr @ 2010 02 14, 16:26) cia man kazkas panasaus. Nes siandien vel pasirode kraujuko. Tai kaip kas antra diena gaunasi. Jei buciau LT buciau nulekus pas gine. O cia Norvegijoje niekas neskuba ir persileidimai iki 12 sav naturalus dalykas. Bandysiu ryt prisiprasyti konsultacijai. Oi kaip man neramu  Kas baisiausia, kad visiskai neaisku del ko tai ivyko na as ir airijos gryzau budama 16 sav nestumo,na labai dziaugiuosi kad gryzau i lietuva ,nes airijoje manes tik klausinejo ar nebega jokie skysciai ir tiek dare echoskopa ir vaginalini ir paprasta ir visada sake kad vaikeliu viskas gerai nieko bloga nera ,tada nusprendziau gryzt i lt deka lietuvos daktarams ir profesonaliai irangai mano dukryte sveika gyva,gryzus su dukrele is ligonines po 1 men isskridom atgal i airija ,ten reikejo man js vesti tikrinti kas menesy kaip auga svoris,tai kai nuejau i privacia poliklinika tai visi stebejosi kaip galejo lietuvoje inkubatoriuje isauginti kudikeli kuris svere tik 690 gr,jie sake pas ju tokios aparaturos nera ir nieko nebutu padare kad isgelbetu,tai isivaizduokit butu dare man cezario operacija ir butu palike ta maza gyvybe gesti po truputi, nesuteikdami jai progos kovoti uz save su ju irangos pagalba kurios jie neturi.na as tau siulyciau jei tik yra galimybe gryzti i lietuva kuo greiciau,ir viskas bus gerai,na o jei nera tai tada sekmes tau nesiojant,ir nepergyvenk kitos kraujuoja visus 9 menesius ir viskas baigiasi gerai, dar karta sekmes ir stiprybes viskas bus gerai
indriuska
2010 02 22, 12:46
su tepliojimais du kart ligoninei gulejau dabar nustojo negaliu atsidziaugti bet nervu kainavo tai daugiau nei ju turiu kadangi turejau nevaisinugumo problema tai maniau jei prarasiu si stebukla tai... o prisimastimas visokiu baisybiu tik dar labiau i nevilti varo
del tu tepliojimu nulekiau i privacia klinika. Pasirodo mano beda yra ta, kad zemai placenta. Gydytojas nuramino, kad tie tepliojimai nieko baisaus, tik reikia save pasaugoti ir laukti kada ji pakils.
~Beauty~
2010 03 01, 08:30
Man pradžio (iki 8 sav.) nuolat kankino rudi tepliojimai  vienąkart ir kraujuko buvo pasirodę... iškart lėkdavau pas ginę, bet... viskas buvo gerai  .... QUOTE(Vkr @ 2010 02 13, 10:58) labukas visoms, man jau beveik 12 sav. Jokiu tepliojimu nebuvo. Tik va vakar pajuntu, kad bega  Taip issigandau. Nes jau esu turejusi 2 persileidimus ir nestumo metu tepliojimu. Isbego truputi kraujo ir viskas. Paskambinau ginei. Sako, kad cia dar nieko baisau. Neskyre nieko, neliepe net guleti. Nei vakar vakare, nei siandien jokiu tepliojimu dar nera. Tikiuosi ir nebus. Bet tas kraujukas, jau pasejo nerimo. O pas gine tik kovo 10 d. Nezinau kaip cia islaukti reikes. Dabar mums 12 savaičių ir šiąnakt taipogi, kaip ir tu, pajaučiau,kad išbėgo kraujuko  labai išsigandau, susinervinau... šnd ryte dar pasirodė šiek tiek kraujuko, o dabar - nieko Mano ginė šnd dirba tik nuo 9 val, iškart pulsiu skambinti... nes pas ją užsirašius tik penktadienui (kovo 5 d.) - kažin, ar išlauksiu...  Praeitą kartą per echo ginė sakė, kad yra mažytė hematoma, kuri su laiku turės iškraujuoti... Labai tikiuosi, kad čia ir buvo to pasėkmės...
man (tikriausiai, kaip ir daugeliui merginu) tas tepliojimas visa mazyliu laukima gadina. Negali ramiai dziaugtis savo nestumu. Bet siuo metu as jau ramesne. Kadangi zinau priezasti. Todel atsiradus templiojimams nepuolu i panika ir savo ginei neskambinu. Bet nuotaika vis vien jau sugadina buna Linkiu visoms, kad sio bedos kuo greiciau baigtusi ir kiekiena galetu dziaugtis
brita22
2010 03 01, 11:37
sveikutes mamytes  ,mums ryt 23 sav.,o zinokit kartais pateplioju kraujuku...,bet gyd.negasdina,vis apziuri,seip viskas gerai,tik kad gimdos tonusas padidejes,labai kietija pilvukas,del to sake ir gali taip but,liepe saugot save.Su pirmu nestumu irgi taip buvo,ilgai tepliodavo iki kokio 7 men.,bet viskas susitvarke ir turim nuostabia dukryte.Dabar irgi tikiuos viskas bus gerai. Sekmes visoms  .Beje magni diasparol geriu,atpalaiduoja pilvuka.
ramsaite
2010 03 01, 19:11
dziaugiuosi uz tas kurioms viskas pasibaigia gerai. O as turbut per anksti apsidziaugiau  Pries menesi buvo pasirodes kraujukas ir po penkiu dienu liovesi viskas ir echoskopu ziurejo mus du kartus sake kad augam, sirdute plake graziai pati maciau, o va siryt atsikeliu ir vel nulasejo kraujes, nuskubejom pas daktare sako nematau kad plaktu sirdute, pasiunte i klinikas ir ten pakartojo sako leliukas yra, bet sirdute neplaka, rytoj liepe gultis i ligonine daryt isvalyma, bet perspejo butinai dar pries pradedant viska psidaryt echoskopa sako stebuklu buna. Oj ir nezinau ar taip imanoma tokie stebuklai...ir guliu lovoje su mazyte viltim...Jauciuos kaip koki kosmara sapnuociau...
~Beauty~
2010 03 02, 09:05
QUOTE(Vkr @ 2010 02 28, 21:58) del tu tepliojimu nulekiau i privacia klinika. Pasirodo mano beda yra ta, kad zemai placenta. Gydytojas nuramino, kad tie tepliojimai nieko baisaus, tik reikia save pasaugoti ir laukti kada ji pakils. Buvau vakar echo - pasirodo, ir pas mane žemai placenta  Dėl to ir pakraujavo, ir teplioja dabar šiek tiek... Na, tikiuosi, tai nėra labai blogai ir viskas su laiku susitvarkys ramsaite, laikykis
Pravelli
2010 03 02, 09:11
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 01, 19:11) dziaugiuosi uz tas kurioms viskas pasibaigia gerai. O as turbut per anksti apsidziaugiau  Pries menesi buvo pasirodes kraujukas ir po penkiu dienu liovesi viskas ir echoskopu ziurejo mus du kartus sake kad augam, sirdute plake graziai pati maciau, o va siryt atsikeliu ir vel nulasejo kraujes, nuskubejom pas daktare sako nematau kad plaktu sirdute, pasiunte i klinikas ir ten pakartojo sako leliukas yra, bet sirdute neplaka, rytoj liepe gultis i ligonine daryt isvalyma, bet perspejo butinai dar pries pradedant viska psidaryt echoskopa sako stebuklu buna. Oj ir nezinau ar taip imanoma tokie stebuklai...ir guliu lovoje su mazyte viltim...Jauciuos kaip koki kosmara sapnuociau... stiprybes tau
ramsaite
2010 03 03, 18:09
stebuklo neivyko... prisiziurekit visos, skaudu netekt...
Pravelli
2010 03 03, 20:49
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 03, 18:09) stebuklo neivyko... prisiziurekit visos, skaudu netekt... daug stiprybes tau...
munixas
2010 03 04, 09:57
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 03, 19:09) stebuklo neivyko... prisiziurekit visos, skaudu netekt... stiprybes tau mergyt nestumo metu turejau ir as tepliojimo problemu, gulejau ligoninej 2sav. bet dabar kol kas viskas ok. siandien mums 11sav. vistiek kazkaip neramu, laukiu echo kita sav. tada busiu rami ir galesiu dziaugtis nestumu.Nors aiku visko buna ir virs 3 men... visoms sekmes, mergaites
munixas
2010 03 04, 10:08
sweikutes, na ziuriu temuke truputi aprimus, tikriausiai viskas visoms gerai. Kol kas ir man neblogai,neteplioju jau kokios 3sav. duph jau geriu tik po 1, bet jauciu sia savaituke jau isvis nutrauksim. Siandien lekiu pas gine, tai susitarsim del echo kita savaituke. Laukiu nesulaukiu, nes paskutini karta leliu savo maciau vasario 5 tik. Tikiuosi jam viskas ok  Kita savaituke mums jau 12 sav. tikiuosi visoms viskas ok
Vaniliukė7
2010 03 06, 18:47
Sveikučiukės, mamytės. Noriu ir aš pasiguosti, mums 11 sav. eina, o va šiandien iš pat ryto aptikau kad truputį teplioja  Kelnaitės švarios, bet kai "nusišluostau", ant popieriaus truputį rudai yra  Pas ginę buvau vos prieš 4 dienas, ant kėdės neapžiūrėjo, bet kadangi niekuo nesiskundžiau, visą apčiupinėjo ir sakė kad viskas gerai. Dabar liepė ateiti tik po 4 savaičių, o kvailiausia, kad ji mano poliklinikoje dirba tik trečiadieniais, todėl dar tik po 3 d. galėčiau pas ją pepulti  Skausmelių nejaučiu, tik tempimą - maudimą, kuris mane lydi nuo 5 sav., dieną - stipresnis, o dieną - ir visai pakenčiamas. Dėl maudimo mane gyd. nuramino, kad tai normalu ir nereikia panikuoti. Geriu tik folį, šiandien išsigandusi susiveikiau ir magnio, bet man neramu, echo man nei karto nedarė, tokia mano ginės politika - jei viskas gerai, tik 16-18 sav. siunčia. Dabar va paskaičiau jūsų bėdų ir visai susimąsčiau kad gal ryt reikia į AK kokias pašokti  Nors skausmo nejaučiu, tepliojimas irgi nestiprėja, net panašu kad silpnėja
harmonija...
2010 03 06, 19:11
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 06, 20:47) Sveikučiukės, mamytės. Noriu ir aš pasiguosti, mums 11 sav. eina, o va šiandien iš pat ryto aptikau kad truputį teplioja  Kelnaitės švarios, bet kai "nusišluostau", ant popieriaus truputį rudai yra  Pas ginę buvau vos prieš 4 dienas, ant kėdės neapžiūrėjo, bet kadangi niekuo nesiskundžiau, visą apčiupinėjo ir sakė kad viskas gerai. Dabar liepė ateiti tik po 4 savaičių, o kvailiausia, kad ji mano poliklinikoje dirba tik trečiadieniais, todėl dar tik po 3 d. galėčiau pas ją pepulti  Skausmelių nejaučiu, tik tempimą - maudimą, kuris mane lydi nuo 5 sav., dieną - stipresnis, o dieną - ir visai pakenčiamas. Dėl maudimo mane gyd. nuramino, kad tai normalu ir nereikia panikuoti. Geriu tik folį, šiandien išsigandusi susiveikiau ir magnio, bet man neramu, echo man nei karto nedarė, tokia mano ginės politika - jei viskas gerai, tik 16-18 sav. siunčia. Dabar va paskaičiau jūsų bėdų ir visai susimąsčiau kad gal ryt reikia į AK kokias pašokti  Nors skausmo nejaučiu, tepliojimas irgi nestiprėja, net panašu kad silpnėja  Tavo vietoj varyciau tiesiai i antakalni. Ir kad ten neapsauktu sakyciau, kad skauda kaip per menesines labai. ir Kad teplioja. Padarys echoskopa, paziures kaip isistvirtines ir pamatuos ar atitinka laika. Pati busi rami, zinosi ar taip ar taip viskas krypsta. Laiko jau tau nemazai, turi matyti sirdele, tai is karto suzinosi ar leliukas gyvas. Manau paskirs duphastona. Bet cia jau pasitikek gydytojais Antakalni, jie zinos ka daryti ir tau apie visa situacija papasakos. Siaip vaziuociau is karto, net nelaukciau rytojaus. Sekmes tau ir parasyk kaip sekesi  Laikykis.
Vaniliukė7
2010 03 06, 20:44
QUOTE(harmonija... @ 2010 03 06, 20:11) Tavo vietoj varyciau tiesiai i antakalni. Ir kad ten neapsauktu sakyciau, kad skauda kaip per menesines labai. ir Kad teplioja. Padarys echoskopa, paziures kaip isistvirtines ir pamatuos ar atitinka laika. Pati busi rami, zinosi ar taip ar taip viskas krypsta. Laiko jau tau nemazai, turi matyti sirdele, tai is karto suzinosi ar leliukas gyvas. Manau paskirs duphastona. Bet cia jau pasitikek gydytojais Antakalni, jie zinos ka daryti ir tau apie visa situacija papasakos. Siaip vaziuociau is karto, net nelaukciau rytojaus. Sekmes tau ir parasyk kaip sekesi  Laikykis. Negaliu dabar ten papulti  Vyras naktinėje pamainoje dirba, aš be mašiniuko, tai matyt teks ryto laukti, bet pagulėjusi visai gerai jaučiuosi, tai bandau guostis, kad viskas čia gerai ir tas tepliojimas nieko nereiškia  Bandau laukt rytojaus, o tada pasidalinsiu įspūdžiais
munixas
2010 03 07, 14:47
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 06, 21:44) Negaliu dabar ten papulti  Vyras naktinėje pamainoje dirba, aš be mašiniuko, tai matyt teks ryto laukti, bet pagulėjusi visai gerai jaučiuosi, tai bandau guostis, kad viskas čia gerai ir tas tepliojimas nieko nereiškia  Bandau laukt rytojaus, o tada pasidalinsiu įspūdžiais  sweikos, na va cia kada pasigyriau, kad 3sav neteplioju, o 11savaiteliu proga radau kelnese nekviestu swe ciu  bet kaip sykis buvau penkatd. sutarus echo su gyd. tai nulekiau ir apsiraminau pamacius kaip jis ten duodasi...sike kilnoja, kojas iskeles, gine sako tik tv jam reikia  del viso pikto griebiau 2duph. siaip jau po 1geriau. siandien kiek maziau atrodo ten. kaip tu sakai tik kaip nusivalau tokios morkvines ar kakavine - nesupaisysi kokios ten...  o vakar beje dar pilva labai skaudejo..jau maniau bus cia man...bet tikiuosi viskas ok...vyras mane ramina.sako tepliojai nuo pat pradziu o leliukas sau vystosi tvarkingai ir viskas gerai tai ko dabar panikuoji..na bet jam lengva kalbet...  motiniskas instinktas weikia gi o tu manau nezaisk taip..geriau nulek kur i priimamaji ir kaip kazkuri mokino sakyk kad skauda labai, padarys echo ramu bus...jug 11sav. tai ir paciai turetu rupet kas kaip ten....pamatysi koks jausmas kaip matai ka jis ten isdarineja..as net isiziojus ziurejau, galvoju sitaip duodasi tai kaip as nejauciu  gyd. sako jis dar labai mazas tik 5.1cm bet judesio ten pas ji tai patikek...11sav,jau zinok yra i ka paziuret
harmonija...
2010 03 07, 16:59
Idomu kaip sekasi vaniliuke7... ? Jau turejo papulti i priimamaji... gal pagulde, kad nieko neraso. Bet siaip jei ir kuriai teplioja, tai turi buti priezastis is kur teplioja. Tai tikrai reikia vaizuoti ir ziureti, kas ten yra, gal zaizdele, gal ir is gimdos... Nereikia sedeti ir laukti...
munixas
2010 03 07, 17:19
QUOTE(harmonija... @ 2010 03 07, 17:59) Idomu kaip sekasi vaniliuke7... ? Jau turejo papulti i priimamaji... gal pagulde, kad nieko neraso. Bet siaip jei ir kuriai teplioja, tai turi buti priezastis is kur teplioja. Tai tikrai reikia vaizuoti ir ziureti, kas ten yra, gal zaizdele, gal ir is gimdos... Nereikia sedeti ir laukti...  na kas is to, jeigu nieko nematyt...tai ka isgalvot...man tai sake kad progresanto truksta...pastovei atsisluoksniavimas buvo...o dabar is kur? kad placenta atsokus 0.4mm??? tad tikrai ne visada issiaiskina is kur tas kraujavimas... aha tikrai ydomu kaip jai ten? gal pagulde i ligonine  nors ta ligonine irgi stebuklo nepadaro: duphastonas ir gulimas rezimas....spec vaistu nera..galima ir namie gulet ir i lubas ziuret..jau patyriau savo kailiu
Man teplioja nuo pat nestumo pradzios, dabar butu gal 8 savaites, kai buvau 6 sav echoskopu mate tik puslele, o vaisiaus ne, ir kraujo kresuliuka uz pusleles.Ar gali buti nesivystantis,jei pilvas jau dideja  Pas gine tik kovo 17,bet eisiu rytoj, nes jau pavargau nuo nezinios, gal jau pamatys echo, ar vaisius vistik vystosi.
munixas
2010 03 08, 09:23
QUOTE(Aelija @ 2010 03 07, 22:14) Man teplioja nuo pat nestumo pradzios, dabar butu gal 8 savaites, kai buvau 6 sav echoskopu mate tik puslele, o vaisiaus ne, ir kraujo kresuliuka uz pusleles.Ar gali buti nesivystantis,jei pilvas jau dideja  Pas gine tik kovo 17,bet eisiu rytoj, nes jau pavargau nuo nezinios, gal jau pamatys echo, ar vaisius vistik vystosi. labukas, na o simptomai yra:pykina, krutys jautrios? nes jei isnyksta visi simptomai tada jau...blogiausia.6sav. paprastai mato jau sirdele, na bet ne visoms vienodai, tad nepanikuok dar  pilvukas negali tau dar didet 8sav.  manau gali nueiti pas gine ir anksciau, nuraminsi nervus, nes 8sav. jau tikrai matysis kas ten yra.  sekmes ir parasyk
harmonija...
2010 03 08, 13:08
QUOTE(Aelija @ 2010 03 07, 23:14) Man teplioja nuo pat nestumo pradzios, dabar butu gal 8 savaites, kai buvau 6 sav echoskopu mate tik puslele, o vaisiaus ne, ir kraujo kresuliuka uz pusleles.Ar gali buti nesivystantis,jei pilvas jau dideja  Pas gine tik kovo 17,bet eisiu rytoj, nes jau pavargau nuo nezinios, gal jau pamatys echo, ar vaisius vistik vystosi. Tau gimda gali dideti ir atitikti 8 savaites, bet puslele bus tik 6 savaiciu. Tai nuo pilvo didejimo tikrai nieko negali spresti. Tau reikia pas gydytoja tegu ziuri, yra sirdute ar ne. ir bus viskas aisku.  sekmes O siaip nesciosioms kraujuoti gali is visur ir del visko. Gali ir is zaizdeles prie kaklelio ir is gimdos. Dazniausia is gimdos kraujuoja del progesterono trukumo, tai skiria duphastona ir gulima rezima. Jei kraujuoja, nes gimda pradeda valytis nuo nesivystancio nestumo, tai nieko neskiria ir laukia kol ivyks naturalus persileidimas, arba jei daugiau laiko, tai isvalo.
Viskas, negyvas mano gemaliukas  treciadieni darys abrazija
pilkoji28
2010 03 08, 14:33
Man nerado priežasties KMUK, kai paguldė 28 sav. ir vaistų jokių neskyrė tik kalio ir magnio dėl trūkumo prirašė.
harmonija...
2010 03 08, 14:40
QUOTE(Aelija @ 2010 03 08, 16:29) Viskas, negyvas mano gemaliukas  treciadieni darys abrazija  Laikykis... zinau ka tai reiskia patirti...
munixas
2010 03 08, 15:17
QUOTE(Aelija @ 2010 03 08, 15:29) Viskas, negyvas mano gemaliukas  treciadieni darys abrazija  vargsiuke, uzjauciu  bet guoskis tuo, kad dabar tai atsitiko, o ne tada kai jau pripranti prie maziuko, kada jau echo matai kaip jis auga ir spurda....as meldziau d kad jei lemta man prarasti ta leliuka , kad prarasciau iki 3men.o ne veliau, nes tada skausmas butu jau nebepakeliamas  kad ir skaudu tau dabar, bet dekok d, kad tai atsitiko anksti imk  beje, o tau sirdute jau buvo atsiradus???ar tik puslyte? butinai dar pries abrazija echo pasidaryk - stebuklu buna
Sirdutes neteko matyt, kai dare echo, tik penkios sav buvo, o siandien pamate gemaliuko atsisluoksniavima, ir tamsia deformuota puslyte be gyvybes. tai del to man nestipriai patepliodavo.kai pagalvoju, kaip butu buve sunkiau, jei buciau maciusi pries tai gyva didesni gemaliuka. bet vistiek ziauriai sunku...turiu dvi jau paaugusias panas ir daugiau neplanupjam, bet cia buvo tarsi stebuklas tas netyciukas,o jau neber...suduzo svajones...
|
|