Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujavimas nėštumo metu?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Skorpione
Weita, lankausi siame skyrelyje, nes butent isgirstu, kad tos mamytes kurias tepliojo, isnesiojo sekmingai savo leliukus ir tai man suteikia optimizmo, kad ir man pavyks ax.gif

O jei sutriko leliuko vystymasis unsure.gif , tai zinok ,susitaikiau su ta mintim, kad geriau jau kuo anksciau netekti...Kadangi tai butu nebe pirmas kartas, tai zinau, kad tikrai isgyvensiu...ir po poros men. vel kibciau i malonu darba smileysex.gif

Na, bet jei lemta isnesioti ir pagimdyti si leliuka, tai tikrai stengsiuos deti visas pastangas ir dziaugtis kiekviena sekmingai isgyventa diena, tikedamasi, kad per sia diena lelius nors kiek paaugo ir tapo tvirtesnis wub.gif
Na, cia tik laikas parodys...

Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif
*weita*
skorpione tikiuosi tu jaudiniesi veltui ir viskas gerai.
kareivike
QUOTE(Jura_j @ 2008 10 11, 14:05)
Skorpione, nenukabink nosies, rudos isskyros, tai jau sukresejes kraujas. Jeigu yra zaizdele ar hematoma, ji kazkaip turi issivalyti.  4u.gif
*

nieko nenoriu gazdinti, bet man sake kai rusvas kraujas pasirodo, jau nera gerai unsure.gif
Elemire
QUOTE(kareivike @ 2008 10 11, 17:47)
nieko nenoriu gazdinti, bet man sake kai rusvas kraujas pasirodo, jau nera gerai unsure.gif

Man atrodo kad čia kiekvienam labai individualiai - vienom būna kad tiesiog kraujo likučiai išeina, kitom nesivystantį rodo, kiek peržiūrėjau temų visokiuose forumuose (iš tos baimės turbūt kokius kelis tūkstančius tų žinučių perskaičiau), išvada viena, kad nieko iš to kraujavimo kaip simptomo pasakyt neįmanoma, nebent jau ten stipriai kraujuoja, kaip per mėnesines ir nenustoja. g.gif

Situacija tai aišku daug nervų kainuoja, man pradžioj vis būdavo kaip savaitgalis, taip prasideda. doh.gif Bet kažkaip po kažkelinto karto jau ir nustojau pergyventi - buvo man taip kad kraujavo ir su krešuliais, jau vsio galvojau, nieko nebus, nuėjau pas gydytoją, nieko gero nebesitikėjau, o padarė echo, viskas kuo puikiausiai, lyg iš vis nieko nebūtų atsitikę. doh.gif Taip kad visaip gali būti, manau viltį reikia turėti iki kol tikrai jau gydytojas nustato kad kažkas negerai.
Tigriukė@
Būdama antra karta nėščia 16 sav. užejo labai stiprus skausmas pilvo apačioje .Po paros pasirode išskiros rudos spalvos.Labai išsigandau,bet prisiminiau draugės patarymą kad pasirodžius kraujui reikia išgerti du pakelius magnezijoDiosporalio . Taip ir padariau.Ir būtinai reikia pakelti kojos ko auksčiau ir taip gulėti . Žinoma paskui manę pagulde į ligonine. Bet ginikologe pasake kad labai gerai padariau .Bet aišku negalima laukti, reikia būtinai kreiptis pas gydytojus.
Skorpione
As ir manau,kad kiekvienas tepliojimas kiekvienai moteriai yra individualu...Kas vienai nieko blogo nereiskia, kitai gali net labai daug reiksti...
Na, o man jau penkta diena vis tas pats, kaip pirma diena doh.gif Bet keisciausia, kad daugiau tepliojimu pasirodo po nakties, o po pietu is vis svaru...Na, dar bent pora dienu istempti ir tuomet darys ultragarsa, o tuomet jau isitikinsiu, ar tikrai viskas viduje gerai ar ne unsure.gif
irutav
Vakar po lytiniu santykiu pasirode kraujas. Rudas. Issigandau nes dar tik 9 savaite, ir dar nei karto nebuvo kraujave. Nakciai isidejau iklota. Iklotas svarutelis ir nakti ir ryte buvo, taciau nusislapinus popierius lieka siek tiek kraujuotas rudu krauju (bet jau kur kas maziau negu buvo vakare, toks jausmas kad dar tik likuciai kazkokie ir ju vis maziau). Skaudet nieko neskauda, nestumo simpomai tokie patys (vemiu, pykina, krutine skauda). Gydytoja mano savaitei isvykusi i komandiruote, todel nebezinau ka daryt. Ar vaziuot pas kita gydytoja, ar visdelto cia po mylemijosi kazkas truputi ne taip? Nepagalvojau kad taip gali nutikti.. O galbut cia gali buti kazkas panasuas kaip menesines? T.y. siuo metu man turetu buti menesines (antrosios kuriu jau nera). Tai gal cia su tuo susije ir neverta nerimauti.
Skorpione
Irutav, taip gali atsitikti, jei tikrai turetu butu mmm, arba girdejau kas turi gimdos kaklelio zaizdele, taip pat po wub.gif ...gali apsitrinti ir gali siek tiek pakraujuoti...Bet zinoma, tik gyd. gali tiksliai pasakyti...Gal labai nesigasdink, jei daugiau neteps, tai reiks ,kad cia tik nuo meiles...Bet jei ilgai tavo gyd. nebus, tai gal pas kita nueik, patikrins, ar kaklelis tvirtai uzsidares, ar leliukas normaliai vystosi...Bet man atrodo, kad viskas turetu buti gerai 4u.gif

O man po penkiu dienu tepliojimu, siandien gal pirmas rytas, kad svariausias...Duok Dieve, kad daugiau nepasikartotu ir leliukas toliau normaliai augtu...Dabar jis turetu butu sesiu savaiciu wub.gif
kareivike
QUOTE(irutav @ 2008 10 13, 09:23)
Vakar po lytiniu santykiu pasirode kraujas. Rudas. Issigandau nes dar tik 9 savaite, ir dar nei karto nebuvo kraujave. Nakciai isidejau iklota. Iklotas svarutelis ir nakti ir ryte buvo, taciau nusislapinus popierius lieka siek tiek kraujuotas rudu krauju (bet jau kur kas maziau negu buvo vakare, toks jausmas kad dar tik likuciai kazkokie ir ju vis maziau). Skaudet nieko neskauda, nestumo simpomai tokie patys (vemiu, pykina, krutine skauda). Gydytoja mano savaitei isvykusi i komandiruote, todel nebezinau ka daryt. Ar vaziuot pas kita gydytoja, ar visdelto cia po mylemijosi kazkas truputi ne taip? Nepagalvojau kad taip gali nutikti.. O galbut cia gali buti kazkas panasuas kaip menesines? T.y. siuo metu man turetu buti menesines (antrosios kuriu jau nera). Tai gal cia su tuo susije ir neverta nerimauti.
*

man kai pradzioje nestumo templiojo irgi taip buvo tai yra kraujo tai ne, tai gine uzdraude lytinius santykius sake galima pakenteti ax.gif bent kol sueis 2men ir issitvirtins gimdoje lelius
irutav
Buvau pas kita gydytoja. Sake labai nezymi kazkokia kraujosvura, t.y. nezymus atplysimas. Israse vaistuku kad labiau sukibtu ir liepe gulet lovyteje.. Taip nesinorejo imt biuletenio, nes siaip tai atrodo gerai jauciuosi, tepimas beveik lygus nuliui. Ale visiek daktare kategoriskai uzdraude eit i darba. Tikiuosi, kad susitvarkys ir daugiau nebesirgsim:)
Papildyta:
O siaip cia nemazai mergaiciu su tepimais ivairiais. Tai visom ir draudziama eit i darba? Ar cia tik man pasitaike tokia griezta gydytoja?
Skorpione
As taip pat jau sesta diena namie guliu, ryt eisiu pas gyd., jei viskas bus gerai, tai jauciu sia savaite vis tiek dar isgulesiu namie...
Elemire
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 13, 16:02)
As taip pat jau sesta diena namie guliu, ryt eisiu pas gyd., jei viskas bus gerai, tai jauciu sia savaite vis tiek dar isgulesiu namie...

Sėkmės pas gydytoją. 4u.gif

Man tai neliepė su tais kraujavimais gulėti, bet aš kadangi ne LT, čia jie kažkaip kitaip į tą reikalą žiūri ir tų mažų nėštumų nesaugo, taip kad ne rodiklis. g.gif Nors apskritai tai aš irgi pagulinėdavau (susitariau iš namų dirbti), nėštumas jau toks reikalas kad nebepasiplėšysi. Darbas kaip sakant ne vilkas, į mišką nepabėgs. ax.gif
*weita*
pas mane lape parasyta ,kuri dave gine ,kuri dare skana ,ten parasyta jei iki 4 menesio karaujuoji ,nepades ir lova ,na tipo jei lemta ,tai lemta ...iki 4 menesiu jokie lovos rezimai nepadeda nuo 5 menesiu jau gali padet ...nzn kodel jie durniai taip raso..
kareivike
QUOTE(irutav @ 2008 10 13, 17:37)
Buvau pas kita gydytoja. Sake labai nezymi kazkokia kraujosvura, t.y. nezymus atplysimas. Israse vaistuku kad labiau sukibtu ir liepe gulet lovyteje.. Taip nesinorejo imt biuletenio, nes siaip tai atrodo gerai jauciuosi, tepimas beveik lygus nuliui. Ale visiek daktare kategoriskai uzdraude eit i darba. Tikiuosi, kad susitvarkys ir daugiau nebesirgsim:)
Papildyta:
O siaip cia nemazai mergaiciu su tepimais ivairiais. Tai visom ir draudziama eit i darba? Ar cia tik man pasitaike tokia griezta gydytoja?
*

as nejau menesi i darba, neleido gine ax.gif
Elemire
QUOTE(*weita* @ 2008 10 13, 17:03)
pas mane lape parasyta ,kuri dave gine ,kuri dare skana ,ten parasyta jei iki 4 menesio karaujuoji ,nepades ir lova ,na tipo jei lemta ,tai lemta ...iki 4 menesiu jokie lovos rezimai nepadeda nuo 5 menesiu jau gali padet ...nzn kodel jie durniai taip raso..

Sunku pasakyti, man susidarė toks įspūdis, jog užsieniuose kartais gal ir per mažai visokių medikamentų naudoja, o LT per daug - reikia nereikia. Kiek iš tikrūjų tas gulėjimas padeda galas žino, bet iš kitos pusės, bent jau žinai kad viską kas buvo įmanoma padarei.
Skorpione
O as manau, kad ramybe ir gulejimas, tai gali isgelbeti gyvybe leliukui. Perskaicius pries tai temele 50 lap, susidariau ispudi, kad dauguma butent taip ir issaugojo savo leliukus ir turi dabar jau paaugusius savo dziaugsmus...
Rusijoje taip pat labai demesi kreipia i gresiancius...Nebent per pirma men. jei pabega, tai pabega, bet jei jau plaka sirdele, tai stengiasi issaugoti...
As taip pat neskubejau iskarto daryti valyma, kai pasiule, paklausiau kito gyd. nuomones, kuris pasiule paguleti ir palaukti...gal viskas dar bus gerai, o jei negerai tai vis tiek pabegs...Bet butent norisi padaryti viska ,kas imanoma, kad paskui nekiltu minciu, o gal dar butu isgyvenes???.... unsure.gif
*weita*
QUOTE(Elemire @ 2008 10 13, 17:09)
Sunku pasakyti, man susidarė toks įspūdis, jog užsieniuose kartais gal ir per mažai visokių medikamentų naudoja, o LT per daug - reikia nereikia. Kiek iš tikrūjų tas gulėjimas padeda galas žino, bet iš kitos pusės, bent jau žinai kad viską kas buvo įmanoma padarei.
*

teisingai sakai ...man nors tai neabidna butu jei nors butu vaistu kokiu stabdanciu kraujavima dave ...butu buve is karto aisku ar cia gamta motina tvarko ,ar organizmui kazkas...
dabar eisiu privaciai pas gine ir nzn kokiu tirimu prasyt ,ar jos pacios man pasiulys kokius g.gif kaip manot?ir dar i ateiti nusipirksiu to geriamo magnio ir to is d raides niestumui issaugoti ...kad butu ramiau kita karta..
bet man tai keista tas kraujavimas prasidejo pamazu ir kai pradejo ant galo varyt verysad.gif ta pati vakara...o nakti ir is ryto atsikelus nebuvo ,nieko nei vieno negrazaus kazkokio itartinu isskyru laselio..viskas taip staigiai unsure.gif as galvoju kad cia ir mano kaltes galejo buti ,nes pries tai diena i miesta isejau su auksciausiais kablais,maniau pasivaiksciosiu paskutini karta ir tuo metu prdejo mausti kai vaiksciojau su jais ,,gal tas itakos turejo ...nzn vienu zodziu ...dar sia savaite jei pasibaigs tas tepliojima eisiu kratyt cia savo gyne ,kad padarytu man visus imanomus tirimus,tik nzn kokiu prasyt doh.gif nes jos pacios turbut ir gi nesusiprotes doh.gif unsure.gif
Jura_j
Weita, girdejau, kad iki pastojant rekomenduojama pora menesiu pagerti folio rugsties.
Vaistai, kuriuos man skyre gresianciu persileidimu metu, tai buvo Duphaston (hormonas), tada folio rugstis ir vitaminas E. Kraujavima stabdo vaistas Decinon. Bet as juo nepiktnaudziavau, tiksliau, kiek ligonineje leido, tiek ir uzteko. Taip pat ligonineje state laselines Ringer (jau dabar neatsimenu, berods magnis ir kalis tame tirpale.. jau kazkurioj temoj rasiau). Tai cia apieLietuvos ligoniniu ypatumus. smile.gif

Svarbiausia, kad Tavo organizmas butu atsigaves po bedu, reiktu paprasyti, kad istirtu echoskopu kiausides, ar pakankamai subresta folikulas (atsiprasau, jei su kazkokia terminologija maisau.. blush2.gif) bet daktare dariusi man tyrima, sake, kad kazkoks "vedantis" turi buti, tipo, didziausias.. Ji jo nemate, o pasirodo, jau tada buvau nescia, todel tokio ir nebuvo... lotuliukas.gif
*weita*
jura j aciu uz info ...pagrindinai tai tirsiuosi lietuvoje .mano nestumas nebuvo didelis kai persileidau buvo 6 savaites 5 dienos ,tai nemanau kad turejo labai isreguliuoti organizma ,kaip manai?
lietuvoj uzsirezervuosiu viai ziemai vaistu biggrin.gif

ai o del vitaminu tai as nenustoaju gerti pregnacare ,kiek zinau ten visi svarbiausi yra ,net pries nestuma jau geriau ,dabar jau bus 3 pakuote 4u.gif
Jura_j
QUOTE(*weita* @ 2008 10 13, 23:11)
jura j aciu  uz info ...pagrindinai tai tirsiuosi lietuvoje .mano nestumas nebuvo didelis kai persileidau buvo  6 savaites 5 dienos ,tai nemanau kad turejo labai isreguliuoti organizma ,kaip manai?

ai o del vitaminu tai as nenustoaju gerti pregnacare ,kiek zinau ten visi svarbiausi yra ,net pries nestuma jau geriau ,dabar jau bus 3 pakuote  4u.gif
*

Reiketu pasirinkti gera gyd., ir kaip jau rekomenduos (nuo kada pastoti), taip ir klausyti biggrin.gif Sekmes, lauksim geru ziniu 4u.gif
*weita*
na eisiu privaciai ,tai gal negailes patarimu ...
Elemire
QUOTE(*weita* @ 2008 10 13, 22:11)
jura j aciu  uz info ...pagrindinai tai tirsiuosi lietuvoje .mano nestumas nebuvo didelis kai persileidau buvo  6 savaites 5 dienos ,tai nemanau kad turejo labai isreguliuoti organizma ,kaip manai?

Na persileidimas yra gana natūralus procesas paprastai, tai normaliu atveju ir tų komplikacijų ne tiek jau ir būna - praktiškai, apie 90% po to sėkmingai išnešioja. 4u.gif Kiek žinau, reikia pralaukti bent jau vieną ciklą, nors paprastai rekomenduoja 3 mėnesius, atsigaut tiek fiziškai tiek psichologiškai.

Tau ko gero pagrindinis tyrimas ką reikėtų išsiaiškinti, tai ar gerai gimda išsivalė ir viskas ten atsistatė kaip turėtų būti. Na ir vaistų visiems gyvenimo atvejams LT užsizapasinti - aš irgi taip darau, nes čia kartais antibiotikų gauti vos ne kaip kokių baisiai jau pavojingų vaistų. doh.gif

O dėl to vaikščiojimo nepergyvenk labai, nuo aukštakulnių persileidimai nevyksta, tiesiog matyt gamta taip pasitvarkė ir paprasčiausiai sutapo. 4u.gif Kaip supratau tau kraujavimas įsibėgėjo per vieną dieną, tokiais atvejais dažnai ir LT nelabai ką padaryti gali, tas gulėjimas dažniausiai padeda kai dar viskas ant ribos ir progresuoja lėtai.
*weita*
QUOTE(Elemire @ 2008 10 13, 22:18)
Na persileidimas yra gana natūralus procesas paprastai, tai normaliu atveju ir tų komplikacijų ne tiek jau ir būna - praktiškai, apie 90% po to sėkmingai išnešioja.  4u.gif Kiek žinau, reikia pralaukti bent jau vieną ciklą, nors paprastai rekomenduoja 3 mėnesius, atsigaut tiek fiziškai tiek psichologiškai.

Tau ko gero pagrindinis tyrimas ką reikėtų išsiaiškinti, tai ar gerai gimda išsivalė ir viskas ten atsistatė kaip turėtų būti. Na ir vaistų visiems gyvenimo atvejams LT užsizapasinti - aš irgi taip darau, nes čia kartais antibiotikų gauti vos ne kaip kokių baisiai jau pavojingų vaistų.  doh.gif

O dėl to vaikščiojimo nepergyvenk labai, nuo aukštakulnių persileidimai nevyksta, tiesiog matyt gamta taip pasitvarkė ir paprasčiausiai sutapo.  4u.gif Kaip supratau tau kraujavimas įsibėgėjo per vieną dieną, tokiais atvejais dažnai ir LT nelabai ką padaryti gali, tas gulėjimas dažniausiai padeda kai dar viskas ant ribos ir progresuoja lėtai.
*

jo pirma diena kraujavau tik nuejus i tulika kraujas islasedavo didzausiais lasais verysad.gif kita diena patvirtino kad gimdoje nieko nera ir ji pati issivale ,issivalys .jau siandien 5 diena kraujavimo ,bet nekraujuoja o tepa tiktai ,nieko neskauda,bet tas kraujas toks rudai gleivetas ...nesuprantu ar taip turi but ?ar cia jau vystosi kokia infekcija verysad.gif g.gif o bandymai gales tik prasideti po 2-3 menesiu ...nes mb nebus salia ax.gif
as antibijotiku visada prisiperku ateiciai cia ...dar bilieta uzsisakiau i lt maniau va vaziuosiu i lt tirimus padaryt visus ,bet deja nespejau ... verysad.gif
Elemire
QUOTE(*weita* @ 2008 10 14, 00:21)
jau siandien 5 diena kraujavimo ,bet nekraujuoja o tepa tiktai ,nieko neskauda,bet tas kraujas toks rudai gleivetas ...nesuprantu ar taip turi but ?ar cia jau vystosi kokia infekcija verysad.gif  g.gif

Kiek aš skaičiau, tai tas tepimas kitoms tęsiasi vos ne iki pat kitų normalių mėnesinių. Dėl tų glievių tai nežinau, gal tiesiog tai normalios išskyros, nebent ten jau žymiai jų daugiau negu kad paprastai būna. Uždegimo pagrindiniai požymiais dažniausiai būna temperatūra ir blogas tų išskyrų kvapas, be to dažniausiai ir skauda. g.gif
Dolce55
sveikos busimos ir esamos mamytes! 4u.gif
reikia man jusu patarimo - pries kazkur savaite laiko pasadariau NT ir jis buvo aisku teigiamas thumbup.gif bet dabar ne kaip jauciuosi skauda pilva ir desini sona, atsirado tepliojimas, nezinau ne ka daryti, nestumas pirmas, o pas gydytoja uzsireginau tik 23 d.
Patarkite man naujokei ax.gif
*weita*
QUOTE(Elemire @ 2008 10 14, 09:13)
Kiek aš skaičiau, tai tas tepimas kitoms tęsiasi vos ne iki pat kitų normalių mėnesinių. Dėl tų glievių tai nežinau, gal tiesiog tai normalios išskyros, nebent ten jau žymiai jų daugiau negu kad paprastai būna. Uždegimo pagrindiniai požymiais dažniausiai būna temperatūra ir blogas tų išskyrų kvapas, be to dažniausiai ir skauda.  g.gif
*

viskas siandie jau nebeteplioja ,isskyros bespalves thumbup.gif pasibaige

QUOTE(Dolce55 @ 2008 10 14, 09:54)
sveikos busimos ir esamos mamytes!  4u.gif
reikia man jusu patarimo - pries kazkur savaite laiko pasadariau NT ir jis buvo aisku teigiamas  thumbup.gif  bet dabar ne kaip jauciuosi skauda pilva ir desini sona, atsirado tepliojimas, nezinau ne ka daryti, nestumas pirmas, o pas gydytoja uzsireginau tik 23 d.
Patarkite man naujokei  ax.gif
*

kuo greiciau pas daktarus,nera ko laukti arba gulek lovoj ,nejudek ...kitos merginos patars tau geriau ...bet jei yra galimybe tai bent jau skana pasidaryt butu geriausiai ,ir lovos rezimas butinai ,nesitampyk niekur ...dar panos sake kad reik gerti magni ...nu vnz tikiuosi kas nors tau dabar patars geriau nei as mirksiukas.gif
Jura_j
QUOTE(Dolce55 @ 2008 10 14, 11:54)
reikia man jusu patarimo - pries kazkur savaite laiko pasadariau NT ir jis buvo aisku teigiamas  thumbup.gif  bet dabar ne kaip jauciuosi skauda pilva ir desini sona, atsirado tepliojimas, nezinau ne ka daryti, nestumas pirmas, o pas gydytoja uzsireginau tik 23 d.
*

Vaziuok pas gyd. siandien, tokiais atvejais priima be eiles, apziures, pasakys, ar nestumas gimdoj, gal echoskopija padarys (jei tures kur) ir viska suzinosi. Tik nedelsk. Sekmes 4u.gif
Skorpione
Dolce, jei NT pasidarei tik pries savaite, tai tavo nestumas turbut kokios 2 ar 3 savaiciu., o kai buna toks mazas, tai gines ne visada puola daryti echo, nes gali dar nieko nepamatyti. Jei mano 5 savaiciu vaisiaus viena gyd. nemate ir norejo gimda valalyti doh.gif ...Bet zinoma gali pas gyd nueiti...O siaip man gyd rekomendavo pirmosiomis savaitemis nestumo kai maudzia pilva isgerti Duphastono tabletyciu.Parduoda ir be recepto, tik jos labai brangios, bet gali atkirpti, tarkim kokias 10 tab.
Bet gali ir teplioti jei siomis dienomis turetu ivykti ir mmm. Gal dar viena diena pagulek, nes viena diena ,tai dideles itakos nedaro...Gali isgerti medetku arbatos, sako mazina kraujavima...
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2008 10 14, 11:08)
viskas siandie jau nebeteplioja ,isskyros bespalves  thumbup.gif pasibaige
kuo greiciau pas daktarus,nera ko laukti arba gulek lovoj ,nejudek ...kitos merginos patars tau geriau ...bet  jei yra galimybe tai bent jau skana pasidaryt butu geriausiai ,ir lovos rezimas butinai ,nesitampyk niekur ...dar panos sake kad reik gerti magni ...nu vnz tikiuosi kas nors tau dabar patars geriau nei as  mirksiukas.gif
*

Smagu ,kad tavo organizmas jau apsivale thumbup.gif O tai tau valymo ir nedare?Pats issivale?Jei taip, tai gal ir geriau, nei patirti ziauriai nemalonia procedura, nors ir su narkoze, bet vis tiek kai kurie vaizdai akyse islike.... verysad.gif

Na, tai linkiu sulaukti normaliu mmm, o tada kibkit vel prie malonaus darbo wub.gif , kai griz tavo MB biggrin.gif Sekmes mirksiukas.gif
Elemire
QUOTE(Dolce55 @ 2008 10 14, 10:54)

Na matai priklauso kiek tas skauda - jeigu tik pamaudžia, tai gali ir nieko baisaus nebūti, tiesiog raiščiai tempiasi. Bet jeigu jau taip skauda kad be vaistų niekaip, tada tiesiu taikymu į ligoninę.

O šiaip jeigu prastai jautiesi, skauda šoną ir pan., vistiek geriau yra nudrožt pas gydytoją, tegu apžiūri - privačiai ko gero gali ir šiandien ir rytoj rasti. Dėl viso pikto kaip sakant, kad nebūtų koks negimdinis.

Skorpione, o kaip jums pas gydytoją sekėsi? 4u.gif
Skorpione
na, pas gyd nieko naujo nesuzinojau, nes jokio echo ir ultragarso nedare (kabinete siu irenginiu neturi, tik tam tikromis dienomis dirba kur yra si iranga), bet svarbiausia, kad ir siandien nebetepa smile.gif . Bet vis tiek dar siai savaitei israse biuleteni. Taigi ramybe, gulejimas ir tikejimas,kad viskas bus gerai. O praeitos savaites priduoti kraujo bei slapimo tyrimai - viskas gerai thumbup.gif
Na, bet kadangi praeitoje apziuroje, man pasake, kad kaklelis suminkstejes ir lyg siek tiek prasiveres, tai mano nestumas priskirtas prie gresianciu...Tai jauciu, kad ne viena savaite praleisiu namie doh.gif Na, bet gal ir gerai, nes taip sunku darban keltis doh.gif O kai dar pastoviai dabar pykina doh.gif ...Ypac nemalonu, kai anksti ryte skrandzio sultimis blink.gif ...Bet ir su praeitu nestumu buvo tas pats, tik treciame men. nustojo ax.gif
O echo uzrase tik 29 d.Sake, jei vaikuciui viskas gerai ir jis nesiruosia begti, tai palauks ir sios dienos tongue.gif

Nebent pati sugalvociau kur kitur del savo ramybes pasitikrinti... rolleyes.gif
Dolce55
[quote=Elemire,2008 10 14, 14:08]
Na matai priklauso kiek tas skauda - jeigu tik pamaudžia, tai gali ir nieko baisaus nebūti, tiesiog raiščiai tempiasi. Bet jeigu jau taip skauda kad be vaistų niekaip, tada tiesiu taikymu į ligoninę.

O šiaip jeigu prastai jautiesi, skauda šoną ir pan., vistiek geriau yra nudrožt pas gydytoją, tegu apžiūri - privačiai ko gero gali ir šiandien ir rytoj rasti. Dėl viso pikto kaip sakant, kad nebūtų koks negimdinis.

Skorpione, o kaip jums pas gydytoją sekėsi? 4u.gif
*

[/quo

man taip neskauda kad gerciau vaistu, sona tai ryte skauda kazkaip po pietu aprimsta skausmas o pilva maudzia visa diena. mm - turejo tipo but praeita sav., gal del to ir skauda cia man g.gif
Aciu uz patarimus notworthy.gif
*weita*
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 14, 11:42)
Dolce, jei NT pasidarei tik pries savaite, tai tavo nestumas turbut kokios 2 ar 3 savaiciu., o kai buna toks mazas, tai gines ne visada puola daryti echo, nes gali dar nieko nepamatyti. Jei mano 5 savaiciu vaisiaus viena gyd. nemate ir norejo gimda valalyti doh.gif ...Bet zinoma gali  pas gyd nueiti...O siaip man gyd rekomendavo pirmosiomis savaitemis nestumo kai maudzia pilva isgerti Duphastono tabletyciu.Parduoda ir be recepto, tik jos labai brangios, bet gali atkirpti, tarkim kokias 10 tab.
Bet gali ir teplioti jei siomis dienomis turetu ivykti ir mmm. Gal dar viena diena pagulek, nes viena diena ,tai dideles itakos nedaro...Gali isgerti medetku arbatos, sako mazina kraujavima...
Papildyta:
Smagu ,kad tavo organizmas jau apsivale thumbup.gif O tai tau valymo ir nedare?Pats issivale?Jei taip, tai gal ir geriau, nei patirti ziauriai nemalonia procedura, nors ir su narkoze, bet vis tiek kai kurie  vaizdai akyse islike.... verysad.gif

Na, tai linkiu sulaukti normaliu mmm, o tada kibkit vel prie malonaus darbo  wub.gif , kai griz tavo MB  biggrin.gif Sekmes mirksiukas.gif
*

aciu uz palinkejimus 4u.gif
tikiuosi gimda pati be jokiu problemu issivale unsure.gif ir dar gine sake kad kita karta kai busiu 6-7 savaiciu lekti pas ja ziureti echo,ar viskas gerai ...per vaginalini turetu matyt viska 4u.gif
Sjonas
Ne visi gydytojai siulo Duphastono. Man gydytoja sake, kad yra maciusi apsigimimu butent nuo siu vaistu ir sake, kad rasys recepta tuo atveju, jei pati to noriu. Aisku, kad nenorejau ir palikau viska gamtos valiai. Taip jau sutverta, kad gamta iki 12 sav. pati atsirenka. Pati esu patyrusi persileidima, tad su antru nestumu pragulejau menesi lovoje ir dabar supuoju sveika leliuka. Guleti guleti ir dar karta guleti. Lovos rezemas. Lova-wc-lova.
Taip kad nedelskit, ir kuo greiciau pas gydytoja. Kartais kraujuoja tuo metu, kai turetu buti menesines.
Beje, mano atveju dare 2 kraujo tyrimus, ir ziurejo hormonu kieki, ir ar vystosi vaisius.
kareivike
QUOTE(Dolce55 @ 2008 10 14, 12:54)
*

tokiu atveju paskambinus priima be eiles, bent man kai buvo templiojimas iskart prieme unsure.gif
Skorpione
QUOTE(Sjonas @ 2008 10 14, 15:57)
Ne visi gydytojai siulo Duphastono. Man gydytoja sake, kad yra maciusi apsigimimu butent nuo siu vaistu ir sake, kad rasys recepta tuo atveju, jei pati to noriu. Aisku, kad nenorejau ir palikau viska gamtos valiai. Taip jau sutverta, kad gamta iki 12 sav. pati atsirenka. Pati esu patyrusi persileidima, tad su antru nestumu pragulejau menesi lovoje ir dabar supuoju sveika leliuka. Guleti guleti ir dar karta guleti. Lovos rezemas. Lova-wc-lova.
Taip kad nedelskit, ir kuo greiciau pas gydytoja. Kartais kraujuoja tuo metu, kai turetu buti menesines.
Beje, mano atveju dare 2 kraujo tyrimus, ir ziurejo hormonu kieki, ir ar vystosi vaisius.
*

Man, kazkaip keista, kad nuo sio vaisto atsirado apsigimimas. schmoll.gif JUk tai tik hormonas, kurio organizmui trukstant gimda gali nepriimti svetimkunio ir mazina spazmus...Manau, kad apsigimimas gali buti daugiau nuo paciu chromosomu arba nuo kitu cheminiu vaistu...Nors man gyd. irgi liepe gerti desimt dienu ir paskui butinai nors savaitei daryti pertrauka. Bet manau, cia del to, kad pats vaikutis , veliau uzauges neturetu problemu del savo hormonu...
kareivike
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 15, 12:24)
Man, kazkaip keista, kad nuo sio vaisto atsirado apsigimimas.  schmoll.gif JUk tai tik hormonas, kurio organizmui trukstant gimda gali nepriimti svetimkunio ir mazina spazmus...Manau, kad apsigimimas gali buti daugiau nuo paciu chromosomu arba nuo kitu cheminiu vaistu...Nors man gyd. irgi liepe gerti desimt dienu ir paskui butinai nors savaitei daryti pertrauka. Bet manau, cia del to, kad pats vaikutis , veliau uzauges neturetu problemu del savo hormonu...
*

as irgi netikiu nes paciai teko gerti ir daug zinau kurios gere net per diena ir po 4 tabletes ir nieko schmoll.gif
Elemire
Na manau jeigu būtų tiesiogiai įrodyta kad vaistas sukelia apsigimimus, jo ir nebepardavinėtų. Greičiausiai ta grėsmė arba teorinė, arba tiesiog neįrodyta dėl ko, bet vat gėrei tą vaistą, gali būti nuo to.
Dolce55
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif pagulejau, pageriau medetku arbatos lyg ir geriau visai, tepliojimu siandien beveik nebuvo, beto siandien buvau pas gydytoja tai viskas normaliai, dare echo, po savaites sake darys dar daugiau tyrimu. taigi mums jau 4-5 savaites thumbup.gif
kareivike
QUOTE(Dolce55 @ 2008 10 16, 16:41)
Aciu visoms uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif pagulejau, pageriau medetku arbatos lyg ir geriau visai, tepliojimu siandien beveik nebuvo, beto siandien buvau pas gydytoja tai viskas normaliai, dare echo, po savaites sake darys dar daugiau tyrimu. taigi mums jau 4-5 savaites  thumbup.gif
*

4u.gif thumbup.gif dziugu girdeti, dabar lepink save ir galvok tik apie geriausia
Mangia
Teko gerti dufastona visa nestuma...Vaikiukas kaip ridikiukas, o kitaip nebuciau jo turejus. Taciau labai daug svorio priaugau,kadangi dufastonas kaupia vandenis ir atrodo valgiau iprastai net gal maziau nes apetitu nesigriau taciau tas virsvorisbuvo ziaurus:)Taip noreciau kad antra nestuma neektu ryti tu vaistu, taciau dar vakar mama buvo konferencijoj ir ten sake kad jei moteris yra patrusi persileidima butina gerti dufstona jei nenori rizikuoti iki 12 sav. o jei 3 kartus tai vos ne triguba doze.Kuo daugiau persileidimu patiri tuo sunkiau pastoti. O lovoje praguleti nemanau kad iseitis juk reikia gyventi dziaugtis nestumo metu:)
Skorpione
QUOTE(Mangia @ 2008 10 17, 18:40)
Teko gerti dufastona visa nestuma...Vaikiukas kaip ridikiukas, o kitaip nebuciau jo turejus. Taciau labai daug svorio priaugau,kadangi dufastonas kaupia vandenis ir atrodo valgiau iprastai net gal maziau nes apetitu nesigriau taciau tas virsvorisbuvo ziaurus:)Taip noreciau kad antra nestuma neektu ryti tu vaistu, taciau dar vakar mama buvo konferencijoj ir ten sake kad jei moteris yra patrusi persileidima butina gerti dufstona jei nenori rizikuoti iki 12 sav. o jei 3 kartus tai vos ne triguba doze.Kuo daugiau persileidimu patiri tuo sunkiau pastoti. O lovoje praguleti nemanau kad iseitis juk reikia gyventi dziaugtis nestumo metu:)
*

O tai dufhastona gerei be pertraukos? As dabar irgi geriu, nes yra gresiantis...Bet gyd. liepe gerti 10 d. o paskui bent savaite daryti pertrauka...
Jura_j
As duphastona geriau be pertrauku iki mazdaug 13-14 sav., kai jau visai liovesi kraujavimas (na tos isskyros). Duphastono vartojimo negalima staigiai nutraukti, nes gali pasirodyti kraujingu isskyru. Apie tai parasyta ir informaciniame lapelyje. As mazinau iki 1 tabletes per diena, o paskui visai nustojau.
omny
Na ka - laba diena ir man sita problemele aktuali doh.gif
Tik pas mane kiek kitaip, tepliojo kokia sawaite rudai... nuejau aps gydytoja israse kazkokio kremo vidiniam naudojimui, sunaudojau lyg ir rpaejo tik po paros pradejo kraujuot/ tepliot tokios lyg raudonos warskytes isskyros. Jau su pirma kai laukiausi gydytoja buwo prigrasinusi jei tik nors kiek raudonos spalwos iskarto pas ja kreiptis. bigsmile.gif Kadangi dabar ne LT, ir lankiausi priwaciai neradusi gydytojo ejau tiesiai i priimamaji. Na ka apziurejo, echo padare ir kitus tyrimus ir isleido i namus - israse lowos rezima, ramybe ir t.t. Gali buti taip del to kad pasitrukinau su mazaja lialia, nes reikia dar ja kartais ir panesioti blush2.gif Taip yra del placentos jinai kazkur trinasi doh.gif Na sake praeis per keleta dienu, na taiw a lauksiu tu keletos dienu blush2.gif
kareivike
QUOTE(Mangia @ 2008 10 17, 20:40)
*

jo man irgi neto nestumo pradzioje gerti dufaston ir priaugau daug svorio, bet tikiuosi po gimdymo sugryzti i savo remus ax.gif
zara**
Sveikutes.Pagelbekit mane.Penktadieni po pasimylejimo,vienu kartu man tiek pilvo apacia suskaudo,tas skausmas buvo vos kelias sekundes,bet skaudus,ir po to pasirode truputi kraujo,labai issigandau,man daba 5 savaites,rytoj turiu susitikima su daktare,labai bijau verysad.gif
laivuks
Sveikos mergaites 4u.gif
Mane irgi kamuoja ta pati beda as net ligonineje gulejau verysad.gif Daktarai sako kad placenta yra zemai ir kol ji nepakils tol taip bus,o ta placenta kartais ir nepakyla taip ir lieka zemai verysad.gif tada iki pabaigos nestumo reikia guleti ir kuo maziau judeti verysad.gif
*weita*
QUOTE(*drieziuke* @ 2008 10 19, 10:49)
Sveikutes.Pagelbekit mane.Penktadieni po pasimylejimo,vienu kartu man tiek pilvo apacia suskaudo,tas skausmas buvo vos kelias sekundes,bet skaudus,ir po to pasirode truputi kraujo,labai issigandau,man daba 5 savaites,rytoj turiu susitikima su daktare,labai bijau verysad.gif
*

nesijaudink ,sako kad kartais taip buna po smileysex.gif jei jau pradejo teplioti ,geriau is vis nd vengti

QUOTE(laivuks @ 2008 10 21, 15:44)
Sveikos mergaites  4u.gif
Mane irgi kamuoja ta pati beda as net ligonineje gulejau  verysad.gif Daktarai sako kad placenta yra zemai ir kol ji nepakils tol taip bus,o ta placenta kartais ir nepakyla taip ir lieka zemai  verysad.gif tada iki pabaigos nestumo reikia guleti ir kuo maziau judeti  verysad.gif
*

niu va ziurek saugokis ,nepervargk,ir viskas bus thumbup.gif ,tikiuosi ,kad bus gerai wub.gif

irutav
Po lytiniu santykiu ir man buvo nezymiai pradeje teplioti. Pageriau vaistuku, pailsejau savaite namuose ir viskas gerai. Beje man tepliojimas baigesi jau kita diena, t.y. tik viena diena buvo pasirode kraujuko. Daktare siuo metu tik rekomendavo iki 12 savaites nestumo susilaikyti nuo lytiniu santykiu. O daugiau jau sake drasiai galesim daug ka daryti:)
kristule666
Man gydytojas sake kad seksas nestumo metu nera uzdraustas, tik reikia pasirinkti poza, kuri netemptu pilvuko.Ir viskas... ax.gif
kareivike
QUOTE(kristule666 @ 2008 10 22, 15:25)
Man gydytojas sake kad seksas nestumo metu nera uzdraustas, tik reikia pasirinkti poza, kuri netemptu pilvuko.Ir viskas... ax.gif
*

tai taip jei nera komplikaciju ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.