na va sendien tik truputi teplioja rudai. pilvuko neskauda, bet vistiek guliu lovoj ir niekur nevaikstau.
Va pataikiau kaip tik i ta tema kur man reikia...
reiktu man sunerimti???????
visada geriau, kai daktarai apziuri, bet gal siek tiek isskyru galejo buti po apziuros
zodziu viskas, gerai, isskyru daugiau nebepasirode
laba diena, merginos. po daugybes nervu kainavusio savaitgalio, sendien ekrane pamaciau kaip rankytem mosikuoja ir spardosi mano zirniukas. net apsiverkiau.. aciu Dievui viskas gerai. bet kaip ir sakiau daktarams cia niekas nerupi. ryte nubegus pas savo gine ji man pareiske: lauk jei menesiniu nebus tai paskirta laika ateisi. apsizliumbiau apsaukiau ten visus. sako: na jei taip nori gali pas privatu gyditoja echoskopa pasidaryt. bet nepamirsk kad tai kainuos. siaubas kazkoks. bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi.
QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 02, 19:34) merginos padekit, baigiu isproteti. mano nestumas 11sav. Vakar vyras padare romantiska vakariene o po jos taip graziai nukeliavome iki lovos. lytinio akto metu pasirode kraujo. kad tai butu tik patepliavimai gal ir nesukciau taip galvos. bet kraujo buvo nemazai. ryskiai raudonos spalvos su kresuliukais. visa nakti prazliumbiau. ryte kambinu i ligonine, papasakoju istorija o balsas kitame kabelio gale sako , / nieko negalime padeti. nestumas dar gana mazas. po svenciu nuvykit pas nestuma priziurinti gyditoja. PO SVENCIU!!! Tai jug uz keturiu dienu.. as isprotesiu per tiek laiko. sendiena nekraujuoja, teplioja tik rudai. bet bijau net i WC nueiti. pries metus turejau persileidima. patarkit, net nezinau ka begalvoti QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 06, 17:17) laba diena, merginos. po daugybes nervu kainavusio savaitgalio, sendien ekrane pamaciau kaip rankytem mosikuoja ir spardosi mano zirniukas. net apsiverkiau.. aciu Dievui viskas gerai. bet kaip ir sakiau daktarams cia niekas nerupi. ryte nubegus pas savo gine ji man pareiske: lauk jei menesiniu nebus tai paskirta laika ateisi. apsizliumbiau apsaukiau ten visus. sako: na jei taip nori gali pas privatu gyditoja echoskopa pasidaryt. bet nepamirsk kad tai kainuos. siaubas kazkoks. bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi. niu vaaa kaip smagu..super
Geriu po 2 tabletes dufastono, bet i vakara man pradeda rusvai tepliot. Kai nuejau pas gine(echo nedare), sako viskas svaru, gerk po 1 tablete.
Nuejau privaciai echo- atsisluoksniavimas, dar kazkokia hematoma paminejo
o pateplioja cia kaip? taip jau raudonai ar tik vos vos rudai, nes man po paskutinio apsilankymo pas gine irgi pateplioja taip vos vos rudai
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 01, 15:30) o pateplioja cia kaip? taip jau raudonai ar tik vos vos rudai, nes man po paskutinio apsilankymo pas gine irgi pateplioja taip vos vos rudai rudai, ne svieziu krauju. bet siandien vel buvau pas gine- taip, teplioja, nezymiai, pasak jos, bet tai su apziura nesusije. zodziu, kazkokiu vilciu labai nesuteike- tik laikas parodys, kaip bus O tau gal net kamstis eina QUOTE(ixchel @ 2010 06 02, 21:52) rudai, ne svieziu krauju. bet siandien vel buvau pas gine- taip, teplioja, nezymiai, pasak jos, bet tai su apziura nesusije. zodziu, kazkokiu vilciu labai nesuteike- tik laikas parodys, kaip bus O tau gal net kamstis eina Man iki 22 sav tepliojo ir rudai ir raudonai ir su kazkokiais vandenimis.Geriau 5 tabletes, bet gydytojas sake kad tai ne daug. Geriama ir daugiau.Tai 22 sav viskas taip ir baigesi. jokio kraujo. Man kraujuodavo,gimda susitraukinedavo labai, turbut norejo atmesti vaisiu. Tai nuo spazmu geriau magni ir konjaka. Nu viskas gerai baigesi , maniskiai jau metai ir 3 menesiai.Ir nieko, nenugirdziau konjaku. Patarimas daugiau guleti. QUOTE(ixchel @ 2010 06 02, 21:52) rudai, ne svieziu krauju. bet siandien vel buvau pas gine- taip, teplioja, nezymiai, pasak jos, bet tai su apziura nesusije. zodziu, kazkokiu vilciu labai nesuteike- tik laikas parodys, kaip bus O tau gal net kamstis eina nea, praejo visas tepliojimas, cia tikriausiai po "geros" gines apziuros, nes jau ziurejo stipriau ar kaklelis neatsidarineja
Man tepliojo rudai, israse Dupfastona, bet daktare pasake ji gerti iki 16 sav. nestumo, kad po 1 pakuotes negalima nutraukti
QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 13:40) Buvo ir man panašiai. Tai visas nėštumas - ligoninė ir lova. Jokių kelionių, jokių balių, jokių šokių ir t.t. Bet dzinn tie 9 mėnesiai.Ištvert galima net ir ligoninėj.
man jau šešta diena kaip teplioja šviesiai rudomis išskyromis, bet pilvo neskauda.Antrą dieną nulėkiau pas ginę, tai padarė echo ir sakė, kad viskas gerai, širdelė plaka matėsi.Ar yra kam taip buvę ir kada nustojo kraujuot?Labai neramu, o pas ginę dabar eit tik po 10 dienų
Nelaukite mergaites del tu isskyru
Sviesus kraujavimas reiskia,kad kazkur kazkas negerai. Tamsios isskyros reiskia,kad kur buvo negerai darosi geriau. Zaizda gyja,uzkresi,todel ir kraujas tamseja.Bent jau taip man aiskino mano daktaras.
man ir tepliojo ir paskui pakraujavo.isvada sendien pas gine buvau tai zodziu buvo dvinukai liko vienas
QUOTE(astravi @ 2010 06 08, 17:28) man jau šešta diena kaip teplioja šviesiai rudomis išskyromis, bet pilvo neskauda.Antrą dieną nulėkiau pas ginę, tai padarė echo ir sakė, kad viskas gerai, širdelė plaka matėsi.Ar yra kam taip buvę ir kada nustojo kraujuot?Labai neramu, o pas ginę dabar eit tik po 10 dienų Man tas pats, bet geriu Duphaston'a
Sveikos
prasau jusu pastebejimu ar nuomones. dariausi ivf.po implantavimosi pradejo rudai tepliot,paskui po savaites ir su siek tiek kraujo,dabar vien kraujas.na jo tiek kiek sluostausi po tualeto,kartais siek tiek ir ant ikloto.vaikstau daznai i tualeta-gal kas 3-4val.dar pamaudena pilvo apacia vakarais.beje,skaiciukai hcg negreit auga.pan 14dpovuliacijos 60,po 2dienu tik 85, dar po 30 val 109. daktare sako toliau gert kaip gerusi vaistus ir tiek.po progesterono zvakuciu pradesiu nuo siandien leistis injekcijas jo.buvo po 400mg dvi zvakutes i diena,dabar viena 100mg injekcija per diena.nes galbut per didelis kiekis zvakuciu organizmui.ar sumazinus nuo 800 iki 100mg per diena gerai laikys progesterono esama kieki?dekoju uz atsakymus QUOTE(jumbonis @ 2010 06 10, 12:48) man ir tepliojo ir paskui pakraujavo.isvada sendien pas gine buvau tai zodziu buvo dvinukai liko vienas Uzjauciu Ziuriu daugeliui vaistus pritaiko. Man jokiu nepaskyre...nepades
Nuo vakar pradejo spausti pilva, durti sona ir tepliojimas nepraeina nors ir geriu Duphaston'a
Ne visalaik tepa, bet kartais ir taip negausiai O pas daktare tik po geros savaites Ka pasiulytumet?
man sake kad vaistai nepades tik reik gulinet daugiau ir saugotis jokiu kelioniu net i parduotuve ir gert tik folio rugsti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 11:33) Nuo vakar pradejo spausti pilva, durti sona ir tepliojimas nepraeina nors ir geriu Duphaston'a Ne visalaik tepa, bet kartais ir taip negausiai O pas daktare tik po geros savaites Ka pasiulytumet? Tas tepliojimas kokia spalva? As mauciau i ligonine QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 12:06) Kazkaip galvojau,kad magnis tik nuo velesniu savaiciu
magnis padeda tuo, kad gimda darosi elastingesne ir maziau jauciami tie tempimai. T.y- maziau jauciamas pilvo maudimas kaip pries mmm ir ji rekomenduojama gerti iki 32sav kiek girdejau.
Jei teplioja, tai jau yra negerai ir reikia kreiptis pagalbos, yra nemokamas konsultacinis nr 333, paskambinkit ir pasikalbekit, gal ten suteiks daugiau info ka daryt, gal patars nuvaziuot i ligonine,o gal ne..blogiau juk nebus jei pasiskambinsit ir pasiteirausit, o kuo ilgiau lauksit nezinodamos kas jum ten viduje pas leliuka darosi tuo blogiau. isviso kraujingas tepliojimas(negausus ir su balksvomis, bekvapiomis isskyromis) nestumo metu yra nrml ir nepavojinga vaikui ir mamai tik nuo 36sav anksciausiai jei nestumas be jokiu patologiju, o jei tepliojimai yra anksciau tai yra negerai ir reikia kuo anksciau ieskot priezasties kodel teplioja ir bandyt tepliojima sustabdyti. mamos, nedelskit ir nelaukit savaitemis vizitu pas gyd, pasiskambinkit i greitaja arba nueikit i privacia klinika, privaciai gal ir brangoka gali but, bet manau, kad ten geresne apratura ir lengviau issiaiskint visas nestumo patologiju priezastis..juk neduok dieve kas blogo atsitiks, tai paskui tik teks save grauzt kodel nepasistenget labiau del savo maziuku
Dar klausimelis... o jums krutu jautrumas neatsileidzia?
aš irgi dar vis tepliojuos, jau savaitė, šiandien paskambinau gydytojai, tai sakė, kad kakavos spalvos išskyros nieko blogo, taip kartais būna ir klausė, ar krūtys jautrios.Jei taip tada gerai, buvau pas ją prieš savaitę, o dabar eisiu kitą penktadienį, tai žiūrėsiu kaip bus
darykit isvadas pacios ar laukt ar skubet.pries savaite praradau viena o siandien ir antra prasidejo stiprus kraujavimas.taip kad pradzioj tepliojo o va ir pabaiga.
Kiek laiko "tepat" ?
Keisciausia,kad daktare tepasake,kad nezino kada tas tepimas baigsis
as iki 22 sav kraujavau su pertraukom. Iki 22sav nieko gydytojai nedaro. nebent vaistuku kokiu raso. o seip tai guleti reikia.
QUOTE(mammka @ 2010 06 16, 20:32) Kiek laiko "tepat" ? Keisciausia,kad daktare tepasake,kad nezino kada tas tepimas baigsis Nuo 5 savaiciu prasidejo tepliojimas, siandien jau 10. Per ta laika 2 kartus po 3 netepliojo (gal greiciau- po labai labai mazai tepliojo). Kraustaus is proto, jau 3 echo dare- leliukas vystosi (paskutini karta pries savaite), hematomos tipo nebera- bet man teplioja, gal net vel gausiau. Nervinuos ir nerandu sau vietos, bet nusiraminti neiseina, o dar sona vis paduria Tiesa, nuo 5 savaiciu geriu po 2 dufastono tabletes. QUOTE(ixchel @ 2010 06 19, 22:31) Nuo 5 savaiciu prasidejo tepliojimas, siandien jau 10. Per ta laika 2 kartus po 3 netepliojo (gal greiciau- po labai labai mazai tepliojo). Kraustaus is proto, jau 3 echo dare- leliukas vystosi (paskutini karta pries savaite), hematomos tipo nebera- bet man teplioja, gal net vel gausiau. Nervinuos ir nerandu sau vietos, bet nusiraminti neiseina, o dar sona vis paduria Tiesa, nuo 5 savaiciu geriu po 2 dufastono tabletes. Man ir panasiai su tuo gausumu Man jau 4 echo dare Istikro tai labai nuo daktaro priklauso kaip issaiskina. Man turi buti paaiskinta kodel tai buna,kas darosi,kaip darosi,kiek darysis ir kaip su tuo gyvent. O kai i klausimus neatsako tai ir daktaru nepasitikiu . Nesinervuok QUOTE(mammka @ 2010 06 20, 11:09) Man ir panasiai su tuo gausumu Man jau 4 echo dare Istikro tai labai nuo daktaro priklauso kaip issaiskina. Man turi buti paaiskinta kodel tai buna,kas darosi,kaip darosi,kiek darysis ir kaip su tuo gyvent. O kai i klausimus neatsako tai ir daktaru nepasitikiu . Nesinervuok O kiek laiko zirniukui? Tai va as jau galvoju, kaip iki 12 savaiteliu pratempt, pasidaryt dar viena echo (tuo paciu ir del tu visokiu negeruju sindromu)... Man mano gine sako- kad beveik neteplioja. Na ji is dalies teisi, nes man visas tepliojimas pagrinde i vakara buna Kai buvo beveik 7 savaites, tai man pasake- atsisluoksniavimas, nedidele hematoma. O po geros savaites sako, kad ju jau nebemato (kita echoskopuotoja) Dar dabar durna ta tvarka, kad poliklinikoj vienas gydytojas tave priziuri, o kitas daro echoskopijas, tai man truputi kelia nepasitikejima QUOTE(ixchel @ 2010 06 20, 12:42) O kiek laiko zirniukui? Tai va as jau galvoju, kaip iki 12 savaiteliu pratempt, pasidaryt dar viena echo (tuo paciu ir del tu visokiu negeruju sindromu)... Man mano gine sako- kad beveik neteplioja. Na ji is dalies teisi, nes man visas tepliojimas pagrinde i vakara buna Kai buvo beveik 7 savaites, tai man pasake- atsisluoksniavimas, nedidele hematoma. O po geros savaites sako, kad ju jau nebemato (kita echoskopuotoja) Dar dabar durna ta tvarka, kad poliklinikoj vienas gydytojas tave priziuri, o kitas daro echoskopijas, tai man truputi kelia nepasitikejima Man dabar 13 sav. Paskutini karta gine sake,kad isskiru daug As isvis isejau is savo poliklinikos,nes marazmas visiskas ten.I seimos klinika uzsirasiau QUOTE(mammka @ 2010 06 20, 13:08) Man dabar 13 sav. Paskutini karta gine sake,kad isskiru daug As isvis isejau is savo poliklinikos,nes marazmas visiskas ten.I seimos klinika uzsirasiau tai ir man placenta buvo atsisluoksniavus, man gine net parode toki kaubureli, kur negerai. O kita po geros savaites jo nemate. As galvoju- o gal vaikutis ji uzstojo? O kodel tu nenunesei israso? QUOTE(ixchel @ 2010 06 20, 20:07) tai ir man placenta buvo atsisluoksniavus, man gine net parode toki kaubureli, kur negerai. O kita po geros savaites jo nemate. As galvoju- o gal vaikutis ji uzstojo? O kodel tu nenunesei israso? Man tik ligoninej viska parode,paaiskino.O dabar..... Vaikutis tikrai negali uzstot tos vietos Tikriausiai tuo metu ir skauda kai atsokineja Israso dar is ligonines nedave QUOTE(mammka @ 2010 06 21, 12:08) Man tik ligoninej viska parode,paaiskino.O dabar..... Vaikutis tikrai negali uzstot tos vietos Tikriausiai tuo metu ir skauda kai atsokineja Israso dar is ligonines nedave Man RK išrašą iškart davė, gal dėl to, kad negulėjau- tiesiog viską surašė, ką matė ir viskas
Gal kuriai dar israse Askorutina gert
QUOTE(ixchel @ 2010 06 23, 11:02) As geriu vitamina C, jis stabdo kraujavimus (bent jau per mmm- jas mazina). Bet geriu kazkur tik kas antra diena, ne gydytoja paskyre Kiek zinau perduozuot negerai . Man ligoninej skyre askorutina.Sake pades greiciau uzkreset zaizdai. Pageriau savaite kol gulejau. Vakar isgeriu,isskyru maziau Papildyta: Gal yra kokia temuke atskira kur tokios nestukes plepa QUOTE(mammka @ 2010 06 23, 15:41) Kiek zinau perduozuot negerai . Man ligoninej skyre askorutina.Sake pades greiciau uzkreset zaizdai. Pageriau savaite kol gulejau. Vakar isgeriu,isskyru maziau Papildyta: Gal yra kokia temuke atskira kur tokios nestukes plepa na, vitamino C yra ir nestukems skirtuose vitaminuose QUOTE(ixchel @ 2010 06 24, 14:51) na, vitamino C yra ir nestukems skirtuose vitaminuose Hm... askorutne raso : Rekomenduojama gerti po1-2 tab per diena,kas sudaro vitamino c nuo 62.5 iki 125 proc RPN Tai cia suprasti,kad 62.5 vienoje tableteje
Ot ziopla,nepavarciau buteliuko
Vitamino c 50mg - 62.5 proc. RPN
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|