Gal kas esate susidure su sirdies defibriliaturiumi???
as
tai gal tada Tave domina stimuliatoriai...
kazkiek jauciasi, ta prasme ta pati "dezute".... kaip stimuliuoja - nesijaucia. nu kad as nezinau ko negalima - prie didelio magneto sedet kadangi deda nuo keliu menesiu amziaus iki 100 metu, tai galima viska daryt o jei defibriliatorius - tai "dezute" taip pat jauciasi kaip ir stimuliatoriaus... tik iskrovos galima tiketis bt kuriuo metu kai sutriks ritmas, nesvarbu ka darai - miegi ar blynus kepi... tada jau negalima vairuot (teoriskai), su mechanizmais ivairiais dirbt, zodziu, kad gali kelt pavoju TAvo ir aplinkiniu gyvybei ir sveikatai. jausmas kai trenkia svelniai tariant ne koks, bet skirtingi zmones skirtingai toleruoja... o jei defibriliatorius - tai "dezute" taip pat jauciasi kaip ir stimuliatoriaus... tik iskrovos galima tiketis bt kuriuo metu kai sutriks ritmas, nesvarbu ka darai - miegi ar blynus kepi... tada jau negalima vairuot (teoriskai), su mechanizmais ivairiais dirbt, zodziu, kad gali kelt pavoju TAvo ir aplinkiniu gyvybei ir sveikatai. jausmas kai trenkia svelniai tariant ne koks, bet skirtingi zmones skirtingai toleruoja... [/quote] o gal zinai kur galima daugiau butu apie juos pasiskaityti..nieko nerandu..tik apie isorinius yra info
deja, populiariai nezinau...
ieskok intrakardinis kardioverteris - defibriliatorius (IKD) kam desi?
Labas,
TomaM - ar įdėjo Jūsų vyrui? *** Mano tėtei dės ateinančią savaitę kardioverterį... Nuo ko tos iškrovos? Ar dažnai? Kaip butų gerai susirašyti su žmogučiu ar jo artimuoju , kas nešioja šį aparatą. Man atrodo, kad čia reikalas daug sudėtingesnis nei stimuliatorius... Praverstų bet kokia informacija... Geros dienos...
Sveiki.
Žinau, kad sirdies debifriliatoriai retai kam dedami, bet vis tik - gal yra toks žmogutis, kuris jį nešioja...
Man yra labai neseniai implantuotas defibriliatorius
QUOTE(rasų lanka @ 2009 09 13, 17:04) Labas, TomaM - ar įdėjo Jūsų vyrui? *** Mano tėtei dės ateinančią savaitę kardioverterį... Nuo ko tos iškrovos? Ar dažnai? Kaip butų gerai susirašyti su žmogučiu ar jo artimuoju , kas nešioja šį aparatą. Man atrodo, kad čia reikalas daug sudėtingesnis nei stimuliatorius... Praverstų bet kokia informacija... Geros dienos... Aš jau penkis mėn gyvenu su kardioverteriu defibriliatoriumi. Nebijokite šio aparato. Mano gyvenimo kokybė gerokai pagerėjo. Nors prieš operaciją tai net paskutinį patepimą gavau. Žiauriai bijojau. Jei kas rūpi ar neaišku - galiu atsakyti |