Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
missT
QUOTE(muminukas @ 2008 10 18, 20:28)
drinks_cheers.gif  ir kada tai buvo? turėjo būti gana seniai biggrin.gif mažiausiai prieš 18-19 metų  cool.gif
*

Kažkaip jaučiu ironiją iš jūsų. Pff
Buvo prieš kažkur 5 - 6 metus. beje, dar vienas iš tų juodųjų vardų - Itoleta
rytoj
QUOTE(missT @ 2008 10 18, 20:31)

*

Aha, gerulis bigsmile.gif Iš kurio sapno šitas bus?
missT
QUOTE(rytoj @ 2008 10 18, 20:47)
Aha, gerulis bigsmile.gif Iš kurio sapno šitas bus?
*

Iš to, kur ir Fekalija.
Nimbamedė
o jezau doh.gif doh.gif o mes prieš keletą metų mokykloj per dailės pamoką vieną piešinuką pavadinom Kaspisėjos vardu, ir dar praėjus tiek metų dar vis juokiamės lotuliukas.gif net negalvojau kad taip gali kas nors pavadinti vaiką doh.gif doh.gif baisu doh.gif doh.gif
muminukas
QUOTE(missT @ 2008 10 18, 19:31)
Kažkaip jaučiu ironiją iš jūsų. Pff
*

kokią ironiją? tongue.gif
mažiau pasakomis reikia tikėti. visais 3 atvejais.
giedrusėlis
Vakar pr kazkurias zinias (LNK, atrodo), rode reportaza apie grybavima, ten kalbejo moteriske, vardu Kilerija bigsmile.gif isivaizduojat sutrumpinta varianta? lotuliukas.gif arba sakykim, jei moteris su tokiu vardu isvaziuotu dirbti i kokia UK arba JAV? biggrin.gif
rytoj
Paskutinis mano matytas retokas vardas - Feodosija unsure.gif
Nieko sau
QUOTE(giedrusėlis @ 2008 10 19, 08:19)
Vakar pr kazkurias zinias (LNK, atrodo), rode reportaza apie grybavima, ten kalbejo moteriske, vardu Kilerija  bigsmile.gif  isivaizduojat sutrumpinta varianta?  lotuliukas.gif  arba sakykim, jei moteris su tokiu vardu isvaziuotu dirbti i kokia UK arba JAV? biggrin.gif
*

nu bet vyriškas variantas dar smagiau skambėtų lotuliukas.gif
*GAILĖ*
QUOTE(giedrusėlis @ 2008 10 19, 09:19)
Vakar pr kazkurias zinias (LNK, atrodo), rode reportaza apie grybavima, ten kalbejo moteriske, vardu Kilerija  bigsmile.gif  isivaizduojat sutrumpinta varianta?  lotuliukas.gif  arba sakykim, jei moteris su tokiu vardu isvaziuotu dirbti i kokia UK arba JAV? biggrin.gif
*

QUOTE(gritte @ 2008 10 19, 12:30)
nu bet vyriškas variantas dar smagiau skambėtų  lotuliukas.gif
*

autostradoj prie klaipėdos yra kavinė KILENA lotuliukas.gif , tai mane visad kai pro šalį važiuoju taip pralinksmina ta iškaba lotuliukas.gif
Athena
QUOTE(gritte @ 2008 10 04, 12:18)
Poliklinikoje mačiau ant kortelės keistą vardą Nesimas  cool.gif
*

- Koks tavo vardas?
- Nesimas.
- Gerai, kad ne Simas, tai koks tada?
- Nesimas.
... Taip gali tęstis kelis kartus ir galiausiai...
- Baik išsidirbinėti ir pasakyk, koks tavo vardas!!

biggrin.gif
deniz
Žinau moteriškę vardu Nerutė (pirma jis buvo man keistas, dabar jau kažkiek pripratau), vienas bendras draugas to vardo niekaip neištaria, tad vadina Nerūta
Emerencija
Gineda 3 metu mergytes vardas ax.gif
Semile
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 26, 19:09)
Gineda 3 metu mergytes vardas  ax.gif
*

cia gal ne LT g.gif
Nieko sau
Jūtarė cool.gif
Toks jausmas, kad iš mandrumo skiemenis sukeitė ir vietoj Jūratė-Jūtarė.
Emerencija
QUOTE(Semile @ 2008 10 26, 22:07)
cia gal ne LT g.gif
*

Butent, kad LT 4u.gif
Cukraus pudra
režisierius - Cezaris Graužinis

įdomu, kokiu būdu šitas Cezaris gimė g.gif
mymytė
Kokių tik vardų dabar nėra bigsmile.gif Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba biggrin.gif
*Vasaros lietus*
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 13:19)
Kokių tik vardų dabar nėra  bigsmile.gif  Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba  biggrin.gif
*

Spyglys kažkur esu girdėjus, ar tik ne per teliką g.gif o šiaip tie visi "gamtiniai" vardai tai man keistokai atrodo... ax.gif Sunkiai įsivaizduoju senelį 70 metų, sveriantį koki 120 kg vardu Spyglys doh.gif
Jeta
QUOTE(mymytė @ 2008 10 29, 14:19)
Kokių tik vardų dabar nėra  bigsmile.gif  Aš labai nustebau išgirdusi tokius vardus kaip Spyglys ir Flora. Nors Spyglys ir po šiai dienai nuostabą kelia (ką manė tėvai, kai tokį vardą davė?), o štai prie Floros jau pripratau ir visai normaliai skamba  biggrin.gif
*

Na Spyglio dar nesu girdėjus doh.gif Košmaras blink.gif
Emerencija
Montis biggrin.gif keistokas vardas 8 metų berniuko
Jeta
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 29, 23:15)
Montis  biggrin.gif keistokas vardas 8 metų berniuko
*

Bendradarbės katinas tokiu vardu lotuliukas.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Jeta @ 2008 10 29, 22:41)
Na Spyglio dar nesu girdėjus  doh.gif Košmaras  blink.gif
*

tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu lotuliukas.gif doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif
muminukas
Laimoje apie kažkokį eikėją rašo. tai jo sūnus vardu Gaivandas schmoll.gif
mymytė
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 01:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu  lotuliukas.gif  doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif
*

Taip. Jis yra užsienio reikalų ministro Vaitiekūno sūnus smile.gif
Jeta
QUOTE(ingalp @ 2008 10 30, 00:42)
tai jis kažkokio buvusio ministro sūnus, jau suaugęs vyras. tėvas pasakojo istoriją laikraščiui, kad laukė mergaitės, buvo išrinkę vardą Eglė, bet gimė bernas, todėl eglė patapo spygliu  lotuliukas.gif  doh.gif. čia lietrytis prieš porą m. rašė cool.gif
*

Vardo kilmės istorija dar geresnė už patį vardą thumbup.gif Laukė gražuolės eglės, o gavosi tik spyglys doh.gif
l'eau
aš pamenu, kad vaikinukas pasakojo, kad spyglio vardu yra patenkintas - su niekuo nesupainiosi biggrin.gif o brolių vardai normalūs - mykolas ir kristupas.
mymytė
Ir dar sesutė Gabija (iš kitos santuokos) wink.gif
muminukas
pirmadienį darbe radau vardą Švitra. niekaip nesugebėjau prisiminti, kol neužsirašiau doh.gif
gluosnis
Pardavejos vardas- Doina Jurescu rolleyes.gif
Papildyta:
oj.. turiu dar bendradarbe - Daiga ax.gif
Ramunita
QUOTE(muminukas @ 2008 10 14, 17:53)
šiandienos LR buvo paminėtas žmogus, vardu Ūdrius.
*

Brolio kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
l'eau
QUOTE(Ramunita @ 2008 10 31, 11:48)
Brolio  kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
*

lotuliukas.gif
Semile
Brolio  kursiokas (o gal grupiokas ar dar kas,nes lnelabai gilinaus) Ūdrius (ar Ūdrys). Tai kai išgirstu šitą vardą man iškart ausyse "Aš papuošiu žirgo galvą pinajivom"
*

ir kodel kazin bigsmile.gif

o kaip jums tos Jovitos Valeikaites dukros vardas Indija Marija g.gif
Pašėlusi kiaunė
Nu man tai kažkaip nelabai Mečys ar Šviedrys.Savo vaikui tikrai niekada tokio neduočiau,nors prieš turinčius tokius vardus nieko neturiu...
l'eau
QUOTE(Semile @ 2008 10 31, 21:48)
ir kodel kazin bigsmile.gif

o kaip jums  tos Jovitos Valeikaites dukros vardas Indija Marija g.gif
*

čia gi iš tos serijos 'pavadinau pagal pradėjimo vietą' biggrin.gif
o mečys ant dieduko visai nieko, ant berniuko neįsivaizduoju rolleyes.gif
Jeta
QUOTE(gaika78 @ 2008 10 31, 23:08)
Nu man tai kažkaip nelabai Mečys ar Šviedrys.Savo vaikui tikrai niekada tokio neduočiau,nors prieš turinčius tokius vardus nieko neturiu...
*

Mečys – trumpinys iš Mečislovas slavų: meč „kalavijas“ + slava „šlovė“ – „kalaviju pasiekęs šlovę“
Pagal reikšmę tai neblogas vardas, bet savo vaikui tai irgi neduočiau.
*Vasaros lietus*
vakar per teliką mačiau, vyrukas metuose - Linusis g.gif
muminukas
*

drinks_cheers.gif bet man vis tiek gražu smile.gif
l'eau
nuelis letas ir alenas - tokie 'pamandrinti' vardai rolleyes.gif
Pašėlusi kiaunė
Prisiminiau,buvo tokia mergaitė,kai aš augau,vardu Montana.Nelabai man...
Ramunita
QUOTE(muminukas @ 2008 11 02, 17:36)
drinks_cheers.gif bet man vis tiek gražu smile.gif
*

vat man irgivisai nieko smile.gif ir tas pažįstamas Ūdrys tai labai tinika to Ūdrio iš operos vaizdą biggrin.gif toks blodinas,pusilgiais plaukiais ir dar mėgdavo nešiot tuos,tokius pasilamdančius lininius drabužius smile.gif Tai jam labai tinka tas vardas thumbup.gif
Mazea
Siandien- Agrikola doh.gif
Rytoj- Audangas, Florijonas lotuliukas.gif
Poryt- Melanijus, Ashmantas blink.gif
Zlata
Mokytoja buvo pas mus vardas Kilnutė blink.gif
salomena
Džiazas smile.gif radau vaikis.com. Ten vardus paskaičius įsitikinau, kad žmonių fantazijai nėra ribų smile.gif
rutuliuks mamyte
o kaimynystėje gyveno berniukas, vardu Aretas įdomus vardas, bet man iškart norisi pridėti vieną raidę ir išeitų -ar retas ax.gif
*

[/quote]

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas.... mirksiukas.gif dabar mes laukiames leliuko nestuke.gif tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo biggrin.gif tik vat berniuku vardai jokie nepatinka blush2.gif tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj... biggrin.gif biggrin.gif
Nieko sau
smile.gif+2008 11 06, 14:54-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 11 06, 14:54)

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas....    mirksiukas.gif    dabar mes laukiames leliuko  nestuke.gif  tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo  biggrin.gif  tik vat berniuku vardai jokie nepatinka  blush2.gif  tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj...  biggrin.gif    biggrin.gif
*

Ir kur tu dėtum tą Arestą? tongue.gif

Nepyk, bet vardas nesąmoningas, bereikšmis...Čia tikriausiai nėštukiniai hormonai veikia smile.gif
tasha
smile.gif+2008 11 06, 14:54-->
QUOTE(dar nestuke smile.gif @ 2008 11 06, 14:54)

mano vyro vardas Aretas ir labai grazus vardas,sventas varas....    mirksiukas.gif    dabar mes laukiames leliuko  nestuke.gif  tik tiek kad nezinom kas bus bet vat pagal tevelio varda jau mergytei sugalvojau koki varda deciau butu Aresta,na vienos reides vieta pakeiciau ir bent man labai grazus vardas isejo  biggrin.gif  tik vat berniuku vardai jokie nepatinka  blush2.gif  tai turbut uztai bus berniukas pas mus seimoj...  biggrin.gif    biggrin.gif
*

O gal dar geriau Arešta, o jei bus berniukas galetu būti visas Areštas biggrin.gif

Nu nesamonę sugalvojai, vargšas vaikutis su tokiu vardu doh.gif doh.gif
muminukas
QUOTE(muminukas @ 2008 11 06, 19:08)
šiandien paštininkas per klaidą mums įmetė kitam žmogui skirtą pranešimą dėl siuntinio. tai siuntinys ...-ienei Ichtiandrai doh.gif
*

save pacituoju ax.gif

ir dar šiandien kolegė pasakojo apie mokyklos laikus, tai ji turėjo bendraklasę Mirandą. o ne serialų laikai dar buvo biggrin.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2008 11 06, 20:10)

ir dar šiandien kolegė pasakojo apie mokyklos laikus, tai ji turėjo bendraklasę Mirandą. o ne serialų laikai dar buvo  biggrin.gif
*

Šiandien kaip tik kažkokiam dokumente mačiau moteriškės tokį vardą. Kiek pamenu, tai vyresnio amžiaus turėtų būti mastau.gif
Emerencija
Cia vardai iš www.vaikis.com
Darutė užregistruota 1.
Kreta užregistruotos 3.
Reksana užregistruota 1.
Renatė užregistruota 1.
Elėužregistruotos 4.
Gretana užregistruota 1.
Ivijaužregistruotos 2.
organizatore
QUOTE(muminukas @ 2008 11 06, 21:10)
save pacituoju  ax.gif

ir dar šiandien kolegė pasakojo apie mokyklos laikus, tai ji turėjo bendraklasę Mirandą. o ne serialų laikai dar buvo  biggrin.gif
*

as pazistu mergina vardu Miranda ir man sis vardas visai nekeistas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.