Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KLAIPĖDOS DARŽELIAI
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ezra
user posted image

TOLIAU DALINAMĖS ĮSPŪDŽIAIS
jovana
čia jūsų grupė gal? g.gif:
ezra
QUOTE(jovana @ 2008 09 30, 10:00)
čia jūsų grupė gal? g.gif:
*

Nea, mūsų jaukesnė.
ČIČI
Labukas biggrin.gif
Prula
ČIČI tai ryt į daržą sugrįžtam ane cool.gif
Reik varyt kvietkų prisipirkt... biggrin.gif kažin, auklytei kvietkų reik, nešat kas nors? g.gif
sotto
QUOTE(Prula @ 2008 09 30, 15:55)
Reik varyt kvietkų prisipirkt...  biggrin.gif kažin, auklytei kvietkų reik, nešat kas nors?  g.gif
*

jei auklėtojai nešat , tai jau ir auklytei- būtinai.
linxmute
Sveikutės dar kartelį.
Jau anksčiau kreipiausi į jus pagalbos, dėl laisvų vietų lopšeliuose. Įsivaizduokit, apskambinėjau begalę darželių - vietų nėra schmoll.gif Bet labiausiai pralinksmino, kai pasiūlė užsirašyti į eilę 2012 m. doh.gif Čia rimtai tokios nesąmonės vyksta? Tai jei jau taip, gal reikia dukrą į lopšį užrašyti, kurios neturiu, bet maža kas - dar visi ketveri metai lotuliukas.gif Absurdo teatras, garbės žodis...
Prula
QUOTE(linxmute @ 2008 09 30, 16:26)
Sveikutės dar kartelį.
Jau anksčiau kreipiausi į jus pagalbos, dėl laisvų vietų lopšeliuose. Įsivaizduokit, apskambinėjau begalę darželių - vietų nėra  schmoll.gif  Bet labiausiai pralinksmino, kai pasiūlė užsirašyti į eilę 2012 m.  doh.gif  Čia rimtai tokios nesąmonės vyksta? Tai jei jau taip, gal reikia dukrą į lopšį užrašyti, kurios neturiu, bet maža kas - dar visi ketveri metai  lotuliukas.gif  Absurdo teatras, garbės žodis...
*

manau pokalbis akis į akį su direktore gali atnešti visai kitų rezultatų ax.gif na nebent jus į darželį tame aname miško rajone, kur vietų kiek suprantų nėr biggrin.gif

Mes pvz. atlankėm pusę metų viename daržely, kol sulaukėm eilės į kitą darželį...
*Jura*
Reik varyt kvietkų prisipirkt...  biggrin.gif kažin, auklytei kvietkų reik, nešat kas nors?  g.gif
*

Mes perkam abiejom auklėtojom ir šeiminikei būtinai ax.gif , juk ji lygiai taip pat rūpinasi vaikučiais ax.gif
Mes ir skanumynų nusinešam, kad vaikučiams šventė būtų biggrin.gif

Sveikutės dar kartelį.
Jau anksčiau kreipiausi į jus pagalbos, dėl laisvų vietų lopšeliuose. Įsivaizduokit, apskambinėjau begalę darželių - vietų nėra  schmoll.gif  Bet labiausiai pralinksmino, kai pasiūlė užsirašyti į eilę 2012 m.  doh.gif  Čia rimtai tokios nesąmonės vyksta? Tai jei jau taip, gal reikia dukrą į lopšį užrašyti, kurios neturiu, bet maža kas - dar visi ketveri metai  lotuliukas.gif  Absurdo teatras, garbės žodis...
*

Apskambinėti yra vienas dalykas, o akis į akį pakalbėti visai kas kitą mirksiukas.gif , mes užsirašėm spalio mėn ir kad "tipo" eilėj dar būtumėm stovėję, pradėjom lankyt nuo lapkričio mėn mirksiukas.gif
O dukrą jau gali užrašyt dabar lotuliukas.gif , kad nebūtų bėdos po to lotuliukas.gif
Pacankė
*Jura* o darželis jau šildomas? unsure.gif
ezra
Sveikutės dar kartelį.
*

Be gimimo liudijomo neužrašysi. Tik klausimas, kodėl taip vėlai susigriebei dėl lopšelio? Ne klaipėdietė esi? Nežinai, kas pas mus darosi? Nors manau, kad tikrai yra vietų tuose lopšiuose, tik aišku, ne visuose.
O pokalbis telefonu yra pokalbis telefonu.
ČIČI
*

Ahaaa biggrin.gif Na, mes geliu nepirkom, bet nusinesem obuoliu ax.gif

Musu darzeli prades sildyti tik nuo pirmadienio unsure.gif Sake vidaus remonto nedarys, bet pas mus ir grupe atnaujinta, ir miegamojo sienos perdazytos bigsmile.gif
Prula
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 01, 09:11)
Musu darzeli prades sildyti tik nuo pirmadienio  unsure.gif  Sake vidaus remonto nedarys, bet pas mus ir grupe atnaujinta, ir miegamojo sienos perdazytos  bigsmile.gif
*

o mes kvietkų nutempėm glėbį... tokiu oru ir su maže nešynėj kol nurailiojom iki daržo doh.gif Mūsų grupė ištapetuota, bet kadangi nešildo, tai nespėjo tapetai išdžiūti, teko šiandien prisiglausti kitoj grupėj unsure.gif Ir aplamai mūsų grupė gi nauja, maniškė gi jau nebe lopšinukė, o visa darželiniokė didis.gif
ČIČI
QUOTE(Prula @ 2008 10 01, 10:06)
o mes kvietkų nutempėm glėbį... tokiu oru ir su maže nešynėj kol nurailiojom iki daržo  doh.gif Mūsų grupė ištapetuota, bet kadangi nešildo, tai nespėjo tapetai išdžiūti, teko šiandien prisiglausti kitoj grupėj  unsure.gif Ir aplamai mūsų grupė gi nauja, maniškė gi jau nebe lopšinukė, o visa darželiniokė didis.gif
*

taigi, va nespesi apsidairyti ir mazoji bus nebe lopsiuke smile.gif

o kokioj jus daba grupej?
linxmute
QUOTE(ezra @ 2008 09 30, 22:26)
Be gimimo liudijomo neužrašysi. Tik klausimas, kodėl taip vėlai susigriebei dėl lopšelio? Ne klaipėdietė esi? Nežinai, kas pas mus darosi? Nors manau, kad tikrai yra vietų tuose lopšiuose, tik aišku, ne visuose.
O pokalbis telefonu yra pokalbis telefonu.
*

Rašiau ankstesnėje temoje. Esu užrašiusi į eilę dviejuose lopšeliuose. Užrašiau kai mažiui keli mėn. buvo. Viename žadėjo priimti nuo naujų, o kai dabar užėjau pasitikslinti, sako vietų nebėra schmoll.gif Suprantu, kad pokalbis telefonu gyvo pokalbio neatstoja. Bet visur neapeisi... Kai kur nuėjau, kitur skambinau. Nešiau ir maišiuką doh.gif Negi pas visas direktores su kyšiu eiti? g.gif
Todėl ir kreipiausi į jus, gal ką protingo patarsit, nes jau esu pasimetusi. Nuo rugsėjo turėtume tikrai gauti vietą, esame treti eilėje, bet norėčiau vesti jau nuo naujų.
Margarita 25
smile.gif smile.gif
ČIČI
QUOTE(linxmute @ 2008 10 01, 11:03)
Rašiau ankstesnėje temoje. Esu užrašiusi į eilę dviejuose lopšeliuose. Užrašiau kai mažiui keli mėn. buvo. Viename žadėjo priimti nuo naujų, o kai dabar užėjau pasitikslinti, sako vietų nebėra  schmoll.gif  Suprantu, kad pokalbis telefonu gyvo pokalbio neatstoja. Bet visur neapeisi... Kai kur nuėjau, kitur skambinau. Nešiau ir maišiuką  doh.gif  Negi pas visas direktores su kyšiu eiti?  g.gif 
Todėl ir kreipiausi į jus, gal ką protingo patarsit, nes jau esu pasimetusi. Nuo rugsėjo turėtume tikrai gauti vietą, esame treti eilėje, bet norėčiau vesti jau nuo naujų.
*

Na, galima siulyti "parama" darzeliui ax.gif
Prula
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 01, 10:52)
o kokioj jus daba grupej?
*

dabar vadinamės žvirbliukais ax.gif bet grupė mūsų bus ex-drugelių grupės vietoj ax.gif o šiandien kur priglaudė, tai mastau kaip vėl tą grupę susirast... sunku man su erdviniu mastymu darželio pastate doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ČIČI @ 2008 10 01, 14:20)
Na, galima siulyti "parama" darzeliui  ax.gif
*

kurią pervėsi/duosi tik vaikui pradėjus lankyti darželį, o ne iš anksto biggrin.gif
La pluie
Sveikos. Norejau paklausti kada reikia uzrasyti vaika i darzeli? mano mazyliui bus dar tik trys menesiai, i darzeli planuojame leisti nuo 2 metu. Kadangi buvau prisiklausiusi kalbu, kad reikia uzsirasyti i eile kuo anksciau, tai pries menesi nuskubejome ir darzeli ir buvom mandagiai is jo isprasyti g.gif sake, ateiti likus pusmeciui iki dveju metuku gimtadienio. Bet man atrodo, kad lyg ir veloka tuomet jau bus... p.s. norejom uzsirasyti i ''verineli''.
linxmute
kurią pervėsi/duosi tik vaikui pradėjus lankyti darželį, o ne iš anksto biggrin.gif
*

[/quote]
Vieno darželio direktorė pareiškė, kad į eilę nerašys tol, kol vyras neatiduos dviejų proc. savo pajamų mokesčio darželio ir be kalbų blink.gif
ezra
QUOTE(linxmute @ 2008 10 01, 11:03)
Rašiau ankstesnėje temoje. Esu užrašiusi į eilę dviejuose lopšeliuose. Užrašiau kai mažiui keli mėn. buvo. Viename žadėjo priimti nuo naujų, o kai dabar užėjau pasitikslinti, sako vietų nebėra  schmoll.gif  Suprantu, kad pokalbis telefonu gyvo pokalbio neatstoja. Bet visur neapeisi... Kai kur nuėjau, kitur skambinau. Nešiau ir maišiuką  doh.gif  Negi pas visas direktores su kyšiu eiti?  g.gif 
*

Tai ir reikėjo tartis, kad nuo naujų vesi, bet čia problematiška, nes tokiu atveju turi būti tavo vaikui rezervuota vieta visą rudenį, o mokesčių tai nieks nemokėtų. Nebent tu būtum sutikusi nuo rudens mokėti, bet vesti tik nuo naujų, bet čia jau per brangus malonumas.
O jei labai reikai, tai visur apeisi.
Beje, Klaipėdos savivaldybės puslapyje buvo info apie laisvas vietas lopšeliuose ir darželiuose, tik reiktų pažiūrėti.
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 01, 16:21)
Sveikos. Norejau paklausti kada reikia uzrasyti vaika i darzeli? mano mazyliui bus dar tik trys menesiai, i darzeli planuojame leisti nuo 2 metu. Kadangi buvau prisiklausiusi kalbu, kad reikia uzsirasyti i eile kuo anksciau, tai pries menesi nuskubejome ir darzeli ir buvom mandagiai is jo isprasyti g.gif  sake, ateiti likus pusmeciui iki dveju metuku gimtadienio. Bet man atrodo, kad lyg ir veloka tuomet jau bus... p.s. norejom uzsirasyti i ''verineli''.
*

Na, nežinau, bet gal kituose darželiuose taip ir yra, kad užtenka preiš pusmetį užsirašyti, bet šiuo metu, kai gimstamumas padidėjęs, gali po to būti tikrai per vėlu.

QUOTE(linxmute @ 2008 10 01, 17:40)
Vieno darželio direktorė pareiškė, kad į eilę nerašys tol, kol vyras neatiduos dviejų proc. savo pajamų mokesčio darželio ir be kalbų blink.gif
*

Būčiau atviru tekstu pasiuntusi tą direktorę.
Pacankė
QUOTE(Lindra @ 2008 10 01, 22:31)

mano vaikinas irgi darželį lanko ( karsta.gif ) ir eilėraštį kokį nors parėjęs, bežaisdamas deklamuoja  thumbup.gif  wub.gif  biggrin.gif

tik niekaip nepritampu "darželinukų temoj" - bo nieko nėr, kas irgi "Kregždutę" lankytų  bigsmile.gif
*

Lindra, mes lankom "Kregždutę" mirksiukas.gif ir *Jura*, savo mergelikę ten ir veda mirksiukas.gif
soliux
Sakykite, ar jūs ryt teiksite auklėtojoms gėlių mokytojų dienos proga? Tik pradėjom lankyti darželį, tai nežinau ar įprasta 4u.gif
ČIČI
Sveikos. Norejau paklausti kada reikia uzrasyti vaika i darzeli? mano mazyliui bus dar tik trys menesiai, i darzeli planuojame leisti nuo 2 metu. Kadangi buvau prisiklausiusi kalbu, kad reikia uzsirasyti i eile kuo anksciau, tai pries menesi nuskubejome ir darzeli ir buvom mandagiai is jo isprasyti g.gif  sake, ateiti likus pusmeciui iki dveju metuku gimtadienio. Bet man atrodo, kad lyg ir veloka tuomet jau bus... p.s. norejom uzsirasyti i ''verineli''.
*

Verinelis yra mazas, todel vietu ten mazai, todel bent jau pries metus reiketu uzsirasyti... nors mes ten patekome po poros menesiu laukimo (bet tai buvo laikas, kai gimstamumas buvo sumazejes)
Papildyta:
QUOTE(soliux @ 2008 10 02, 09:02)
Sakykite, ar jūs ryt teiksite auklėtojoms gėlių mokytojų dienos proga? Tik pradėjom lankyti darželį, tai nežinau ar įprasta  4u.gif
*

Mes visada nesdavome, nes brolis nesa i mokykla ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2008 10 01, 16:07)
dabar vadinamės žvirbliukais  ax.gif bet grupė mūsų bus ex-drugelių grupės vietoj  ax.gif o šiandien kur priglaudė, tai mastau kaip vėl tą grupę susirast... sunku man su erdviniu mastymu darželio pastate  doh.gif  lotuliukas.gif
kurią pervėsi/duosi tik vaikui pradėjus lankyti darželį, o ne iš anksto  biggrin.gif
*

Tai beveik virs musu mirksiukas.gif
La pluie
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 02, 09:13)
Verinelis yra mazas, todel vietu ten mazai, todel bent jau pries metus reiketu uzsirasyti... nors mes ten patekome po poros menesiu laukimo (bet tai buvo laikas, kai gimstamumas buvo sumazejes)
*

Aciu uz informacija. Dar galvoju, kad gal man reikejo bent jau uzsiminti apie ''parama'' darzeliui? Gal tik del to ir sake taip velai ateiti?
ČIČI
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 09:17)
Aciu uz informacija. Dar galvoju, kad gal man reikejo bent jau uzsiminti apie ''parama'' darzeliui? Gal tik del to ir sake taip velai ateiti?
*

manau reikejo ax.gif
awiux
*

užrašiau savo mergytę kai buvo metukai kažkur...pasakė kada ateit pasitixlint mirksiukas.gif , jokių kyšių niekam nenešėm schmoll.gif ...vietų mūsų rajone tikrai yra net ir dabar ax.gif net dėl dviejų procentų nieko nesakė blink.gif

mamytės,prašau jūsų pagalbos doh.gif , mano pupa nepripranta prie lopšiuko,pastovūs skaudūs rytiniai atsiskyrimai verysad.gif ... nedaug dar laiko praėjo ,pradėjom lankyt 08.25d... bet labai ydomu būtų sužinot kiek jūsų vaikučiai adaptavosi g.gif , žinau kad visi skirtingi ir t.t,bet ydomu... auklėtoja minėjo,kad yra vaikučių kurie ir pusę metų ėję į lopšiuką verkė..

ČIČI
QUOTE(awiux @ 2008 10 02, 09:28)
užrašiau savo mergytę kai buvo metukai kažkur...pasakė kada ateit pasitixlint  mirksiukas.gif , jokių kyšių niekam nenešėm  schmoll.gif ...vietų mūsų rajone tikrai yra net ir dabar  ax.gif  net dėl dviejų procentų nieko nesakė  blink.gif

mamytės,prašau jūsų pagalbos  doh.gif , mano pupa nepripranta prie lopšiuko,pastovūs skaudūs rytiniai atsiskyrimai  verysad.gif ... nedaug dar laiko praėjo ,pradėjom lankyt 08.25d... bet labai ydomu būtų sužinot kiek jūsų vaikučiai adaptavosi  g.gif , žinau kad visi skirtingi ir t.t,bet ydomu... auklėtoja minėjo,kad yra vaikučių kurie ir pusę metų ėję į lopšiuką verkė..
*

As kalbu ne apie kysi, o apie parama darzeliui ar grupei ax.gif

del pripratimo, reikia stengtis paciai neparodyti, kad jaudiniesi del isiskyrimo, stengtis kuo greiciau iseiti nors ir labai skaudu butu.... Manajai ir dabar kartais "uzeina" nenoras issikirti, bet as zinau, kad negaliu leistis i svelnumus, nes bus dar blogiau... vaikai daznai tikrina tevus ir tam nereikia pasiduoti...
Prula
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 02, 09:17)
Mes visada nesdavome, nes brolis nesa i mokykla  ax.gif
*

Šiandien enant į darželį dukriuks vis klausinėjo, kodėl nenešam gėlių doh.gif Pasakiau, kad vakar buvo šventė, nes vėl pradėjo eiti į darželį, tai pareiškė, kad nori ir šiandien šventės lotuliukas.gif vadinas drąsiai ryt galim vėl nešti gėlių ir padaryt šventę lotuliukas.gif

Dėl adaptavimosi, maniškė gan lengvai adaptavosi... Bet aš tai griežtai būdavo, nuvedu, nurengiu, bučkis grupės/rūbinės tarpdurį ir ate. Kuo trumpiau užtrukdavau, tuo lengviau išsiskirdavom, o tas trumpiau tai keletą sekundžių. ax.gif Visą tekstą kodėl ji turi pasilikti darželyje, kiek ilgai jame bus ir kada aš ateisiu pasiimti išpasakodavau pakeliui į daržą ax.gif
La pluie
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 02, 09:19)
manau reikejo  ax.gif
*

kadangi siame reikale esu visiskai ''zalia'', tai gal kas galetu man pasakyti kokio dydzio ta parama turetu buti? Kad bus per daug, tai netikiu, bet kad nebutu per mazai... g.gif
ČIČI
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 10:33)
kadangi siame reikale esu visiskai ''zalia'', tai gal kas galetu man pasakyti kokio dydzio ta parama turetu buti? Kad bus per daug, tai netikiu, bet kad nebutu per mazai... g.gif
*

Na, as niekada nesiuliau konkrecios sumos, sakydavau, kad galiu paremti darzeli, tik Jus pasakykit kuom... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2008 10 02, 10:00)

Dėl adaptavimosi, maniškė gan lengvai adaptavosi... Bet aš tai griežtai būdavo, nuvedu, nurengiu, bučkis grupės/rūbinės tarpdurį ir ate. Kuo trumpiau užtrukdavau, tuo lengviau išsiskirdavom, o tas trumpiau tai keletą sekundžių.  ax.gif Visą tekstą kodėl ji turi pasilikti darželyje, kiek ilgai jame bus ir kada aš ateisiu pasiimti išpasakodavau pakeliui į daržą  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
linxmute
vietų mūsų rajone tikrai yra net ir dabar  ax.gif  net dėl dviejų procentų nieko nesakė  blink.gif

O kur tas jūsų rajonas ir koks darželis?
awiux
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 02, 09:35)
pripratimo, reikia stengtis paciai neparodyti, kad jaudiniesi del isiskyrimo, stengtis kuo greiciau iseiti nors ir labai skaudu butu.... Manajai ir dabar kartais "uzeina" nenoras issikirti, bet as zinau, kad negaliu leistis i svelnumus, nes bus dar blogiau... vaikai daznai tikrina tevus ir tam nereikia pasiduoti...
*

QUOTE(Prula @ 2008 10 02, 10:00)
adaptavimosi, maniškė gan lengvai adaptavosi... Bet aš tai griežtai būdavo, nuvedu, nurengiu, bučkis grupės/rūbinės tarpdurį ir ate. Kuo trumpiau užtrukdavau, tuo lengviau išsiskirdavom, o tas trumpiau tai keletą sekundžių.  ax.gif Visą tekstą kodėl ji turi pasilikti darželyje, kiek ilgai jame bus ir kada aš ateisiu pasiimti išpasakodavau pakeliui į daržą  ax.gif
*

prisiskaičiau įv.literatūros tuo klausimu, kad greiti atsisveikinimai turi būt taip ir darau..
ačiū už ats, nu aš ir greit nurengiu,aprengiu jei leidžiasi ,o ne kokiam kampe ysispyrusi stovi blink.gif ... duodu bučkį ir ate ...
kartais ant kaklo užsilipa,tai auklėtoja nuplėšia unsure.gif ...o tai ką daryt...negi imsiu bliaut kartu su vaiku schmoll.gif

ir mb vedė poto į lopšį,vežė tiksliau..tai buvo kelias dienas ramesni išsiskyrimai,bet va pastarąsias tas pats ...

QUOTE(linxmute @ 2008 10 02, 12:32)
O kur tas jūsų rajonas ir koks darželis?
*

mūsų naujakiemio gatvėj mirksiukas.gif berods...'eglutė' 4u.gif ... bet ten yra specializuotas,sanatorinio tipo /kvėpavimo ligom kurie vaikučiai dažniau serga ax.gif /
Ramunėlė*
awiux- mano abu adaptavosi tik po 3 men....kantrybes mamyte mirksiukas.gif . Beje, maniejei lengviau pasilikdvo ,jeigu eidavo su tetuku mirksiukas.gif .Sekmes

linxmute-
-siūlau pasiskambyti i savivaldybes švietimo skyrių- oi kaip greit atsiras vietų tame darželyje,kur užsirašę mirksiukas.gif ...o jiegu dar pasiskaytum,kad reikalavo 2 proc.... doh.gif
Dilma
QUOTE(awiux @ 2008 10 02, 13:41)
prisiskaičiau įv.literatūros tuo klausimu, kad greiti atsisveikinimai turi būt taip ir darau..
ačiū už ats, nu aš ir greit nurengiu,aprengiu jei leidžiasi ,o ne kokiam kampe ysispyrusi stovi  blink.gif ... duodu bučkį ir ate ...
kartais ant kaklo užsilipa,tai auklėtoja nuplėšia  unsure.gif  ...o tai ką daryt...negi imsiu bliaut kartu su vaiku  schmoll.gif

*

Vaikas vaikui nelygu ir vienareikšmiškai sakyti, kad turi būti greiti atsisveikinimai - negalima. Va, mno dukrai jau greit penkeri. Darželio "stažas" - treti metai. O atsisveikinant visad graudinasi, būtinai turiu ją; kaip ji sako, paturėt - palaikyt apsikabinusią ant kelių. Anksčiau, kai buvo mažesnė, turėdavau dar ir "ate" rodyti tol, kol duris uždarydavau doh.gif . Ir niekada mums netiko nei trumpi greiti atsisveikinimai, nei tai, kad tėvelis vestų schmoll.gif . Tiesiog toks vaikas smile.gif
linxmute
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 10 02, 14:01)
linxmute-
-siūlau pasiskambyti i savivaldybes švietimo skyrių- oi kaip greit atsiras vietų tame darželyje,kur užsirašę mirksiukas.gif ...o jiegu dar pasiskaytum,kad reikalavo 2 proc.... doh.gif
*

tokia mintis kirba blush2.gif Dar aplankysiu keletą darželių, o jei viltį visai prarasiu, turbūt tikrai skambinsiu. Reikia tą seną tarką (darželio direktorę) paklibinti. Oi kaip ji man nepatiko doh.gif Tik kažin po to ant vaiko "neužsisėstų" g.gif
awiux
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 10 02, 14:01)
awiux- mano abu adaptavosi tik po 3 men....kantrybes mamyte mirksiukas.gif . Beje, maniejei lengviau pasilikdvo ,jeigu eidavo su tetuku mirksiukas.gif .Sekmes
*

ačiū man sėkmės tikrai prireiks 4u.gif
tai va ,kad tetukas išvažiuoja ant penkių saw

QUOTE(Dilma @ 2008 10 02, 14:09)
Vaikas vaikui nelygu ir vienareikšmiškai sakyti, kad turi būti greiti atsisveikinimai - negalima. Va, mno dukrai jau greit penkeri. Darželio "stažas" - treti metai. O atsisveikinant visad graudinasi, būtinai turiu ją; kaip ji sako, paturėt - palaikyt apsikabinusią ant kelių. Anksčiau, kai buvo mažesnė, turėdavau dar ir "ate" rodyti tol, kol duris uždarydavau doh.gif . Ir niekada mums netiko nei trumpi greiti atsisveikinimai, nei tai, kad tėvelis vestų schmoll.gif . Tiesiog toks vaikas smile.gif
*

suprantu,bet kad aš ją apsikabinu ir pabučiuoju,pasakau kad mamytė ateis pasiimti tavęs,ate ir pan... o jei ją laikyčiau ant kelių ar ant kaklo ilgiau- ji taip ir kabėtų ir labiau dar graudintūsi ... /jau taip buvo,kol auklėtojos duotą lapuką pildžiau/ .... žodžiu šnd dar kalbėsiu su auklėtojom unsure.gif
Dilma
QUOTE(awiux @ 2008 10 02, 15:07)

suprantu,bet kad aš ją apsikabinu ir pabučiuoju,pasakau kad mamytė ateis pasiimti tavęs,ate ir pan... o jei ją laikyčiau ant kelių ar ant kaklo ilgiau- ji taip ir kabėtų ir labiau dar graudintūsi ... /jau taip buvo,kol auklėtojos duotą lapuką pildžiau/ .... žodžiu šnd dar kalbėsiu su auklėtojom  unsure.gif
*

Aš nesakau, kad tu turi taip daryti, kaip darom mes. Tiesiog sakau, kad privalote rasti jums tinkamą atsisveikinimo ritualą. Mums "greitukai" biggrin.gif visiškai netinka schmoll.gif - tada jau ašarų pakalnė su pasikūkčiojimais. Tiesiog kiekvienas individualus 4u.gif
soliux
QUOTE(linxmute @ 2008 10 02, 13:41)
tokia mintis kirba  blush2.gif  Dar aplankysiu keletą darželių, o jei viltį visai prarasiu, turbūt tikrai skambinsiu. Reikia tą seną tarką (darželio direktorę) paklibinti. Oi kaip ji man nepatiko  doh.gif  Tik kažin po to ant vaiko "neužsisėstų"  g.gif
*

Tikrai neturėtų užsisėst. Juk ne direktorė bus aukle mirksiukas.gif
Ramunėlė*
linxmute- man atrodo ta direktore tiesiog jau bijotų užsisėsti,na aš taip manau. galvoju,kad ,net auklėtojosbūtų perspėtos ..kad va ta mama tai netylinti... smile.gif Ne be tie laikai-kai mamos tylėdavo...Buvo pas mus tokia situacija tik gan kitokia, kai ant mano vaiko pradėjo šaukti,mano akivaizdoje- patikėkit labai taktiškai , bet pakeltu tonu suvariau auklėtojai savo vaiko teises ir pan. tada.jau net žadėjau eit pas direktorę. jeigu būčiau nuėjus tai auklėtojai būtų buvęs gražus moralas pasakytas.bte jau viskas praeity, mes iš lopšelio senai perėjom į darželį biggrin.gif

linxmute
Ačiū jums už patarimus 4u.gif Rytoj pat paskambinsiu i švietimo skyrių pasidomėti kaip ten viskas iš tikrųjų turėtų būti
Maliku
[[/quote]
*

[/quote]

Idomu, o kaip ta direktore suzinos ar jūs tuos 2 proc. atidavėt? smile.gif Juk ranka galit jai parašyti deklaraciją, kad skiriat, o paskui galit pildyti patikslintą, ten kur norit smile.gif Čia direktorė galvoja, kad ji gudresnė už kitus. Man taip pat viename darželyje sakė "patikrinsiu ar tikrai pervedėt.." Įdomu kaip smile.gif Juk 2 proc. darželiai gauna viena bendra suma, ir niekas sąrašų neprideda su pavardėm bei pervestom sumom.
Nenusimanančių tėvelių "maustymas" cool.gif
ČIČI
QUOTE(Maliku @ 2008 10 02, 20:50)
Idomu, o kaip ta direktore suzinos ar jūs tuos 2 proc. atidavėt? smile.gif Juk ranka galit jai parašyti deklaraciją, kad skiriat, o paskui galit pildyti patikslintą, ten kur norit smile.gif Čia direktorė galvoja, kad ji gudresnė už kitus. Man taip pat viename darželyje sakė "patikrinsiu ar tikrai pervedėt.." Įdomu kaip smile.gif Juk 2 proc. darželiai gauna viena bendra suma, ir niekas sąrašų neprideda su pavardėm bei pervestom sumom.
Nenusimanančių tėvelių "maustymas"  cool.gif
*

Ta pati norejau pasakyti, o be to juk dabar dar nelaikas g.gif O is kitos puses, argi gaila tu dvieju procentu g.gif
awiux
QUOTE(Dilma @ 2008 10 02, 15:29)
Aš nesakau, kad tu turi taip daryti, kaip darom mes. Tiesiog sakau, kad privalote rasti jums tinkamą atsisveikinimo ritualą. Mums "greitukai" biggrin.gif visiškai netinka schmoll.gif - tada jau ašarų pakalnė su pasikūkčiojimais. Tiesiog kiekvienas individualus 4u.gif
*

tikuosi atrasiu savo atsisveikinomo metodą kuris tiks mums abiem unsure.gif
guodžiuos tuom,kad pupa paverkia tol kol manęs ar mb nebelieka grupėj,poto sako ir valgo ir po truput žaidžia-tai nors tai raminu sawe..ir vakar kai atėjau,visai nesusigraudino thumbup.gif

QUOTE(ČIČI @ 2008 10 03, 08:51)
Ta pati norejau pasakyti, o be to juk dabar dar nelaikas  g.gif  O is kitos puses, argi gaila tu dvieju procentu  g.gif
*

man negaila būdavo schmoll.gif , atiduodavau krikšto dukrai į moklyklą,o mb krikšto sūnui į darželį ax.gif

*Jura*
QUOTE(Pacankė @ 2008 09 30, 20:55)
*Jura* o darželis jau šildomas?  unsure.gif
*

Jei dar nevėluoju su info, tai šildo ax.gif

mamytės,prašau jūsų pagalbos  doh.gif , mano pupa nepripranta prie lopšiuko,pastovūs skaudūs rytiniai atsiskyrimai  verysad.gif ... nedaug dar laiko praėjo ,pradėjom lankyt 08.25d... bet labai ydomu būtų sužinot kiek jūsų vaikučiai adaptavosi  g.gif , žinau kad visi skirtingi ir t.t,bet ydomu... auklėtoja minėjo,kad yra vaikučių kurie ir pusę metų ėję į lopšiuką verkė..
*

Labai skirtingai, maniškės adaptavimosi pradžia buvo baisiai sunki, pati verkdavau išėjus blush2.gif , o paskui įprato ir dabar viskas gerai thumbup.gif
Draugės sūnus adaptavosi beveik visus metus, tik pavasarį pradėjo normaliai pasilikt doh.gif , taip kad skirtingai čia. Sėkmės 4u.gif
ČIČI
QUOTE(awiux @ 2008 10 03, 09:45)
tikuosi atrasiu savo atsisveikinomo metodą kuris tiks mums abiem  unsure.gif
guodžiuos tuom,kad pupa paverkia tol kol manęs ar mb nebelieka grupėj,poto sako ir valgo ir po truput žaidžia-tai nors tai raminu sawe..ir vakar kai atėjau,visai nesusigraudino  thumbup.gif
*

vadinas viskas tik i gera smile.gif
Maliku
QUOTE(ČIČI @ 2008 10 03, 08:51)
Ta pati norejau pasakyti, o be to juk dabar dar nelaikas  g.gif  O is kitos puses, argi gaila tu dvieju procentu  g.gif
*

Visiškai negaila. Mudu su vyru ir mano tėvai - visada pervedam į darželį. Aš net paagituoju pažystamus savo, kurie nesugalvoja kam pervest, kad pervestų į mūsų darželį smile.gif
linxmute
Man irgi negaila tų dviejų procentų, visada juos kam nors skiriame (jūrų muziejui, mokyklai), bet esmė ne tame. Jei mano vaikas lankys tą darželį aš pati paraginsiu ir draugus atiduoti savo du proc. Bet kokią teisę turi reikalauti ir sakyti, kad be jų į eilę net nerašys? Čia jau virš naglumo doh.gif jei būtų kažkaip taktiškai užsiminusi, dar tylėčiau...
ezra
QUOTE(linxmute @ 2008 10 03, 17:41)
Man irgi negaila tų dviejų procentų, visada juos kam nors skiriame (jūrų muziejui, mokyklai), bet esmė ne tame. Jei mano vaikas lankys tą darželį aš pati paraginsiu ir draugus atiduoti savo du proc. Bet kokią teisę turi reikalauti ir sakyti, kad be jų į eilę net nerašys? Čia jau virš naglumo  doh.gif  jei būtų kažkaip taktiškai užsiminusi, dar tylėčiau...
*

drinks_cheers.gif
Slapux
Yra vaikų, kurie ir pusę metų pratinasi ... smile.gif mano vyresnėlis pvz smile.gif pusę metų ignoravo visus žaidimus, su ašarom išleisdavo, prasėdėdavo prie lango arba ant kėdutės verysad.gif o išeities nebuvo, kažkaip turėjau iki dekreto datraukt unsure.gif Tiesa paskui persilaužė ir sėkmingai pralankė iki mokyklos biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.