Norėčiau sužinoti kur būtų galima nusipirkti konditerinių švirkštų?
Pries savaite pirkau "RIMI"
Jei nori gero ir ilgaamzio - tai patariu rinktis Tupperware dekoravimo krepseli.
Maciau ne karta prie pjaustykliu.O taip pat jei i Jusu miesto turgu atvaziuoja baltarusai,jie atveza.O jei ne-galima uzsisakyti,kad atveztu.Ju prekes pigesnes.As dar senais laikas nusipirkusi plasmasini su keiciamais antgaliais(rusiska).Tokiu mama puosdavo sausainius,kai kepdavo vestuvems.
QUOTE(Linda @ 2005 06 18, 16:30) Vat vat šitą maišelį ir aš norėjau rekomenduoti. Esu prisiekusi desertų gamintoja ir mėgėja, tai tokią galybę švirkštų ir konditerinių maišelių išbandžiau ir visus prakeikiau Brangus kaip velnias, bet įsigyti verta. Aš labai mėgstu kepti plikytinius, tai visi švirkštai sulūžo nuo tos tešlos, o tas maiįelis laiko lig šiol. Tiesa sakant jį pirkau todėl, kad žinojau, jog yra ilga garantija. Bet dabar matau, kad jis beveik nesunaikinamas. Gero ir skanaus deserto
Maišelį galima pasisiūti pačiai, o įvairiausių antgalių yra turguje
Jei norite pamatyti ir paciupineti, ir isbandyti Tupperware gaminius, tai ateikite i sveciu dienas kita antradieni, liepos 19 diena, nuo 12 iki 19 val. bet kuriuo metu Luksio g. 15. Ieskokit Ritos, Marinos, Deimos arba Jurgitos, kantriai viska paaiskinsime, kava arbata pavaisinsime ir ne tik
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 12, 19:18) Nu pasiūtas maišelis manau tikrai neatitiks tų turginių antgalių
Mano mama dirba su kepiniais, tai maišelius visuomet siuva. Ir tikrai labai ilgai laiko
Linda, tai kiek gi tas geras daiktas kainuoja. I Vilniu tikrai atvaziuot negaliu, bet butu idomu orientuotis kainoj, gal susigundyciau
62 litukai.
1 maiselis, 5 antgaliai, kuriuos galima keisti neistustinus maiselio. Maiselio turis - 1 litras, pats maiselis is isores sugraduotas. Man patinka, kad jis ne daug vietos uzima - susivynioja graziai, o galima pakabinti ant kabliuko.
Kai sugalvosiu pirkti zinosiu i ka kreiptis
O toj nuotraukoj ir yra tas musu apkalbetas svirkstas?
QUOTE(jolitka @ 2005 07 17, 19:16) Taip, tas didesnis - mazojo nebera pardavime. Kartais galima "pagauti" nuolaidas. Pries kaledas buvo didele nuolaida kepimo rinkiniui - dubeniui teslai, kocelui ir padeklui, prie kuriu tesla nelimpa ir siam dekoravimo krepseliui. Apie 50 Lt buvo galima sutaupyti, kiek pamenu.
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas
stai ka jis dar gali
Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti
QUOTE(Adolina @ 2005 07 18, 21:34) Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti skaityk, prašau, specialiose temose, yra ir plikytos tešlos receptas ir kokių tik nori sausainėlių. šita tema tam neskirta.
Sveikos kulinarės
norėjau paklausti, gal žinote kur Vilniuje būtų galima nusipirkti konditerinį švirkštą. Pasirodo, tai prekė, kurią nelabai lengvai galima surasti
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu
Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia.
Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau. QUOTE(Kozete @ 2007 02 24, 13:36) Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia. Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau. Gal cia ka nors rastum http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=3 Sekmes
O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu.
QUOTE(kriro @ 2007 04 05, 11:04) O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu. Gal gali parasyt kokioj tiksliai vietoj ta parduotuve? QUOTE(akvilyte @ 2005 07 18, 15:14) as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus Aš turiu labai panašų švirkštą (plastikinį su metaline rankena)-tik mano ne vokiškas (kaip suprantu tavo), o sovietiniais laikais pagamintas Kaune, Ozarskio eksperimentinėje automatizacijos priemonių gamykloje. Maniškio tai kremo plastikiniai antgaliai siaurėja staiga nuo pat pagrindo, todėl praktiškai reikia arklio jėgos, norint išspausti kad ir skystą kremą, todėl negaliu kremams jo naudoti. O sausainiams daryti (aliuminio diskeliai su išpjovomis) neįsivaizduoju kokia turi būti tešla, kad ten kas gautųsi. Aišku receptai čia ne į temą, bet vistik kitur turbūt irgi netiktų. Gal galėtum akvilyte įmesti? Labai laukiu, nes jau buvau užsimojusi šį nenaudojamą daiktą išmesti. Tiesa tokių panašių yra pirkti Maximoje, tik Tescomos gamybos (apie 25 Lt). Tik jo kremo antgaliai gal kiek geriau padaryti.tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas Bet "Kepėjo" spec. parduotuvėje Kaune, Šv. Gertrūdos g. 39 tai pardavėja sakė, kad šiam švirkštui reikia įgudimo. Manau, kad profai naudoja tik maišelius, juos geriau jauti ir daugiau telpa. Tiesa, plikytai tešlai nusipirkau plastikinį maišelį (apie 6,5 Lt) ir metalinį antgalį (apie 8 Lt), antgalių galima nusipirkti įvairių po vieną papildomai. Jie tinka ir kremams tortui puošti ar plikytiniams įdaryti. Dar turiu kinietišką maišelį (su 5 antgaliais) už 2 Lt, bet po pirmo panaudojimo jis suplyšo. Gal galit patarti iš kokios medžiagos pasisiūti jį būtų geriau? Prie medvilnės jaučiu tešla lips, nors profų kai kurie maišeliai yra iš kažkaip ten sukietintos medvilnės, ir net silikoninių yra. Gal tiktų seno skėčio medžiaga?
Aš pirkau maximoje , už 9.99lt ir kolkas patenkinta esu
Gal kas žinote kur Klaipėdoje galima nusipirkti konditerinį švirkštą ar maišelį? Išnaršiau didžiuosius PC, nieko neradau
QUOTE(tojama @ 2008 09 30, 13:25) radau jau Tupperware švirkštą, eshope užsisakiau, viso kainavo 45 Lt su pristatymu į namus. Gal dar ką sudomintų http://www.eshoping.lt/shop/popup_image.php?pID=65 Išsididinus nuotrauką, apačioje yra rodyklėlė, galima daugiau nuotraukų pamatyti apie šį švirkštą O kaip juo naudotis QUOTE(Glacee @ 2006 12 06, 17:43) Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu nuvažiava čia šiandien, prisipirkau visko už pusantro šimto bet va konditerinio švirkšto taip ir nenusipirkau, nes buvo tik toks be dozavimo rankenėlės sausainiams, o aš kaip tik tokio norėjau, tai nusprendžiau spaudžiamas formeles nusipirkti, buvo ir mašinyčių,ir kiškučių, ir visokių kitokių, tai pagalvojau vaikui gal net labiau patinks. švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pingų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau....
Klaipedoje banginio senukuose tikrai ji rasit
as uzsimaniau kept meduolius tai glazurai reiks tu maiseliu paieskot.gird ejau kad svirkstas tam netinka.kodel? ir prie kokio skiriaus senukuose ieskot sito daikto?
Tuperware labai man patinka
[right--> QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 26, 17:28 švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pigų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau.... [right) Na, aš irgi nusipirkau švirkštą Rimi kinietišką už 5 Lt (Prieš Kalėdas kainavo 10 Lt). Labai jis panašus į vokišką Leifheit, kuris Maximose kainuoja 45 Lt. Bet, o varge, pabandžiau grietinėlės kremą juo išspausti, tai pradėjo jis veržtis lauk pro šalia antgalio esančią plastikinę vežlę ir, negana to, pro stūmoklio plokštelės šonus (nes ji ne visai prigludusi prie švirkšto talpos sienelių) grįždavo atgal į švirkštą, todėl pusė jo neišsispaudė, o liko švirkšte. O vokiškam pastebėjau tik vieną skirtumą- ta stūmoklio plokštelė labai gerai prigludusi ir dėl to stūmoklis juda sunkiau ir reikia manyti, išstumia visą kremą. Įdomu, gal kas naudoja vokišką? Ir kaip ten jo kokybė? Nes ir jo nedrįsčiau pirkti. Bet gal vokiškas vistik būtų geresnis? O sausainius tai iš švirkšto sunku padaryti, nes tešla turi būti daug skystesnė, nei paprastai kočiojamiems sausainims, įsivaizduoju, kad šiek tiek tirštesnė už biskvitinę. O kaip Tau šis kinietiškas, nekelia problemų? Gal tik man nekokybiškas papuolė? Laukiu atsakymo.
Turiu ir aš tą nesusipratimą - "švirkštą" iš Rimi, irgi be galo džiaugiausi kol neišbandžiau...
Owly
Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina
Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo
Asmeniškai man patogiau su maišeliu nei su švirkštu.Aišku gal dėl to , kad nelabai vykusius švirkštus naudojau
QUOTE(egi @ 2010 02 10, 10:38) Nerimtai pasirodė, profesionalai naudoja maišelius su antgaliais, tolygiai gali išspausti, o čia kaip klizma (pompa) veikia, ar kaip ? Kam patinka labai brangi plastmasė ir sudėtingas, savotiškas (dviratis išradinėjamas po kelis kartus) maisto ruošimas, tai prašo į TW puslapį.
Yra Senukuose ir nebrangiai, su antgaliais komplekte
O as kazkaip naudoju Rimi svirksta. neturejau laiko ieskoti geresniu ir nusipirkau. tai man ir sausainius spaudzia, ir grietinele. kolkas keist neketinu, nes visai tiko. jis toks kaip is medziagos ir viduje impregnuotas kaip plastiku
QUOTE(Guvile @ 2009 05 23, 19:53) Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo Su švirkštu tikrai daugiau žaisti reikia
Naudoju TW konditerini svirksta, super!
Gal kuri patars koki maiseli nauduoja, iki Kaledu labai reikia isigyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 11 12, 00:40) Vilniuje rodos Sangaidoje perka, ten prekiauja tokiais reikmenimis. Geriausias toks, kai antgalis įsideda į maišelio vidų. O maišelis gali būti ir vadinamas vienkartinis iš permatomo polietileno (o iš tikrųjų naudojamas daug kartų) arba toks baltas brangesnis apie 8 Lt gal, panašus į polietileno ir klijuotės mišinį. Sėkmės QUOTE(Letune @ 2010 11 14, 22:05) Turejau as toki maiseli is baltos ceratos zodziu, sveiciau lauk vos po pirmo bandymo. Jau geriau tuomet vienkartinis is politileno - bent suimti eina ties spaudziamu galu.
Ar turit kuri tokį?
|