Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Konditeriniai švirkštai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2
dead_silen
Norėčiau sužinoti kur būtų galima nusipirkti konditerinių švirkštų?
ulaa
Pries savaite pirkau "RIMI"
Linda
Jei nori gero ir ilgaamzio - tai patariu rinktis Tupperware dekoravimo krepseli.
Regila
Maciau ne karta prie pjaustykliu.O taip pat jei i Jusu miesto turgu atvaziuoja baltarusai,jie atveza.O jei ne-galima uzsisakyti,kad atveztu.Ju prekes pigesnes.As dar senais laikas nusipirkusi plasmasini su keiciamais antgaliais(rusiska).Tokiu mama puosdavo sausainius,kai kepdavo vestuvems.
Kvaki
QUOTE(Linda @ 2005 06 18, 16:30)
Jei nori gero ir ilgaamzio - tai patariu rinktis Tupperware dekoravimo krepseli.
*

Vat vat šitą maišelį ir aš norėjau rekomenduoti.
Esu prisiekusi desertų gamintoja ir mėgėja, tai tokią galybę švirkštų ir konditerinių maišelių išbandžiau ir visus prakeikiau doh.gif , kol nebandžiau šio "Tuperware" daikčiuko. thumbup.gif

Brangus kaip velnias, bet įsigyti verta. thumbup.gif Nei pro šonus bėga, nei ką. Plauti lengva, antgalių gyvas velnias ir šiaip malonus akiai ir rankai.

Aš labai mėgstu kepti plikytinius, tai visi švirkštai sulūžo nuo tos tešlos, o tas maiįelis laiko lig šiol. Tiesa sakant jį pirkau todėl, kad žinojau, jog yra ilga garantija. Bet dabar matau, kad jis beveik nesunaikinamas.

Gero ir skanaus deserto user posted image
Utiuitiutė
Maišelį galima pasisiūti pačiai, o įvairiausių antgalių yra turguje smile.gif
Linda
Jei norite pamatyti ir paciupineti, ir isbandyti Tupperware gaminius, tai ateikite i sveciu dienas kita antradieni, liepos 19 diena, nuo 12 iki 19 val. bet kuriuo metu Luksio g. 15. Ieskokit Ritos, Marinos, Deimos arba Jurgitos, kantriai viska paaiskinsime, kava arbata pavaisinsime ir ne tik mirksiukas.gif
Kvaki
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 12, 19:18)
Maišelį galima pasisiūti pačiai, o įvairiausių antgalių yra turguje  smile.gif
*

Nu pasiūtas maišelis manau tikrai neatitiks tų turginių antgalių doh.gif , o ir siaubingai greit nusidėvės(jei ne iš karš perplyš) doh.gif . Na nebent jūs norit pagalminti kokį desertuką tik vieną kartą, tada ši išeitis gal ir tinka mirksiukas.gif .
Utiuitiutė
Mano mama dirba su kepiniais, tai maišelius visuomet siuva. Ir tikrai labai ilgai laiko smile.gif o pirktiniai švirkštai greit sulūžta sad.gif
jolitka
Linda, tai kiek gi tas geras daiktas kainuoja. I Vilniu tikrai atvaziuot negaliu, bet butu idomu orientuotis kainoj, gal susigundyciau mirksiukas.gif
Linda
62 litukai.
jolitka
QUOTE(Linda @ 2005 07 17, 20:26)
62 litukai.
*

Sakyciau kaip uz gera daikta nera daug. O kiek tiksliai yra antgaliu? O maiselis 1 ieina?
Linda
1 maiselis, 5 antgaliai, kuriuos galima keisti neistustinus maiselio. Maiselio turis - 1 litras, pats maiselis is isores sugraduotas. Man patinka, kad jis ne daug vietos uzima - susivynioja graziai, o galima pakabinti ant kabliuko.
jolitka
Kai sugalvosiu pirkti zinosiu i ka kreiptis blush2.gif Aciu uz info.
jolitka
O toj nuotraukoj ir yra tas musu apkalbetas svirkstas?
Linda
QUOTE(jolitka @ 2005 07 17, 19:16)
O toj nuotraukoj ir yra tas musu apkalbetas svirkstas?
*

Taip, tas didesnis - mazojo nebera pardavime.
Kartais galima "pagauti" nuolaidas. Pries kaledas buvo didele nuolaida kepimo rinkiniui - dubeniui teslai, kocelui ir padeklui, prie kuriu tesla nelimpa ir siam dekoravimo krepseliui. Apie 50 Lt buvo galima sutaupyti, kiek pamenu.
akvilyte
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus ax.gif
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi biggrin.gif na galvoju uzsiples- bet.... 10lt tongue.gif tai dar pora nuleido thumbup.gif taigi turiu fantastika daikta uz 8lt thumbup.gif o dirbti su juo tikras malonumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas biggrin.gif
akvilyte
stai ka jis dar gali 4u.gif
Adolina
Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti blush2.gif žinoma kokių paprastesnių, g.gif , nes laiko kaip visad stinga, o namiškiai labai mėgsta plikytus sausainėlius, kartą bandžiau (dar netyrėdama to švirkšto )nepavyko, tai dabar parduotuvėje perku . Bet gal yra kas lengvai pagaminimo smile.gif ? Ačiū ,(iš anksto žinoma ) biggrin.gif
bea
QUOTE(Adolina @ 2005 07 18, 21:34)
Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti  blush2.gif žinoma kokių paprastesnių,  g.gif , nes laiko kaip visad stinga, o namiškiai labai mėgsta plikytus sausainėlius, kartą bandžiau (dar netyrėdama to švirkšto )nepavyko, tai dabar parduotuvėje perku . Bet gal yra kas lengvai pagaminimo smile.gif ? Ačiū ,(iš anksto žinoma )  biggrin.gif
*

skaityk, prašau, specialiose temose, yra ir plikytos tešlos receptas ir kokių tik nori sausainėlių. šita tema tam neskirta.
Vicci
Sveikos kulinarės

norėjau paklausti, gal žinote kur Vilniuje būtų galima nusipirkti konditerinį švirkštą. Pasirodo, tai prekė, kurią nelabai lengvai galima surasti smile.gif
Glacee
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu
Vicci
QUOTE(Glacee @ 2006 12 06, 17:43)
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu
*

ačiū
o gal dar kur yra?
Kozete
Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia. ax.gif
Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau. 4u.gif
Comma
QUOTE(Kozete @ 2007 02 24, 13:36)
Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia.  ax.gif
Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau.  4u.gif
*

Gal cia ka nors rastum
http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=3
Sekmes 4u.gif
kriro
O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu. 4u.gif
Owly
QUOTE(kriro @ 2007 04 05, 11:04)
O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu. 4u.gif
*

Gal gali parasyt kokioj tiksliai vietoj ta parduotuve? ax.gif Nes as tai Maximoj nusiziurejau konditerini svirksta uz 25 Lt blink.gif Tai idomu butu pries perkant paziuret kas ten gero, nes senas mano jau suluzo doh.gif
Letune
QUOTE(akvilyte @ 2005 07 18, 15:14)
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus ax.gif
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi biggrin.gif  na galvoju uzsiples- bet.... 10lt tongue.gif  tai dar pora nuleido thumbup.gif  taigi turiu fantastika daikta uz 8lt thumbup.gif  o dirbti su juo tikras malonumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas biggrin.gif
*

Aš turiu labai panašų švirkštą (plastikinį su metaline rankena)-tik mano ne vokiškas (kaip suprantu tavo), o sovietiniais laikais pagamintas Kaune, Ozarskio eksperimentinėje automatizacijos priemonių gamykloje. Maniškio tai kremo plastikiniai antgaliai siaurėja staiga nuo pat pagrindo, todėl praktiškai reikia arklio jėgos, norint išspausti kad ir skystą kremą, todėl negaliu kremams jo naudoti. O sausainiams daryti (aliuminio diskeliai su išpjovomis) neįsivaizduoju kokia turi būti tešla, kad ten kas gautųsi. Aišku receptai čia ne į temą, bet vistik kitur turbūt irgi netiktų. Gal galėtum akvilyte įmesti? Labai laukiu, nes jau buvau užsimojusi šį nenaudojamą daiktą išmesti. Tiesa tokių panašių yra pirkti Maximoje, tik Tescomos gamybos (apie 25 Lt). Tik jo kremo antgaliai gal kiek geriau padaryti.
Bet "Kepėjo" spec. parduotuvėje Kaune, Šv. Gertrūdos g. 39 tai pardavėja sakė, kad šiam švirkštui reikia įgudimo. Manau, kad profai naudoja tik maišelius, juos geriau jauti ir daugiau telpa.
Tiesa, plikytai tešlai nusipirkau plastikinį maišelį (apie 6,5 Lt) ir metalinį antgalį (apie 8 Lt), antgalių galima nusipirkti įvairių po vieną papildomai. Jie tinka ir kremams tortui puošti ar plikytiniams įdaryti.
Dar turiu kinietišką maišelį (su 5 antgaliais) už 2 Lt, bet po pirmo panaudojimo jis suplyšo. Gal galit patarti iš kokios medžiagos pasisiūti jį būtų geriau? Prie medvilnės jaučiu tešla lips, nors profų kai kurie maišeliai yra iš kažkaip ten sukietintos medvilnės, ir net silikoninių yra. Gal tiktų seno skėčio medžiaga?

Atlante
Aš pirkau maximoje , už 9.99lt ir kolkas patenkinta esu smile.gif
laumupė
Gal kas žinote kur Klaipėdoje galima nusipirkti konditerinį švirkštą ar maišelį? Išnaršiau didžiuosius PC, nieko neradau verysad.gif Labai norisi plykitų pyragėlių ax.gif
lapute33
QUOTE(tojama @ 2008 09 30, 13:25)
radau jau Tupperware švirkštą, eshope užsisakiau, viso kainavo 45 Lt su pristatymu į namus. Gal dar ką sudomintų  rolleyes.gif
http://www.eshoping.lt/shop/popup_image.php?pID=65

Išsididinus nuotrauką, apačioje yra rodyklėlė, galima daugiau nuotraukų pamatyti apie šį švirkštą  ax.gif
*

O kaip juo naudotis blush2.gif
Fedes
QUOTE(Glacee @ 2006 12 06, 17:43)
*

nuvažiava čia šiandien, prisipirkau visko už pusantro šimto doh.gif šiaip tikrai super formų ir kt dalykų pasirinkimas thumbup.gif

bet va konditerinio švirkšto taip ir nenusipirkau, nes buvo tik toks be dozavimo rankenėlės sausainiams, o aš kaip tik tokio norėjau, tai nusprendžiau spaudžiamas formeles nusipirkti, buvo ir mašinyčių,ir kiškučių, ir visokių kitokių, tai pagalvojau vaikui gal net labiau patinks.

švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pingų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau.... verysad.gif
zvaigzdielaite
Klaipedoje banginio senukuose tikrai ji rasit mirksiukas.gif
tvikse
as uzsimaniau kept meduolius tai glazurai reiks tu maiseliu paieskot.gird ejau kad svirkstas tam netinka.kodel? ir prie kokio skiriaus senukuose ieskot sito daikto?
Emili..
Tuperware labai man patinka
Letune
verysad.gif
[right-->
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 26, 17:28

švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pigų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau.... verysad.gif
[right)
*

Na, aš irgi nusipirkau švirkštą Rimi kinietišką už 5 Lt (Prieš Kalėdas kainavo 10 Lt). Labai jis panašus į vokišką Leifheit, kuris Maximose kainuoja 45 Lt. Bet, o varge, pabandžiau grietinėlės kremą juo išspausti, tai pradėjo jis veržtis lauk pro šalia antgalio esančią plastikinę vežlę ir, negana to, pro stūmoklio plokštelės šonus (nes ji ne visai prigludusi prie švirkšto talpos sienelių) grįždavo atgal į švirkštą, todėl pusė jo neišsispaudė, o liko švirkšte. O vokiškam pastebėjau tik vieną skirtumą- ta stūmoklio plokštelė labai gerai prigludusi ir dėl to stūmoklis juda sunkiau ir reikia manyti, išstumia visą kremą. doh.gif Vokiškam nėra plokštelių sausainiams, o kinietiškam yra. Bet kas iš to, jei pats švirkštas toks netikęs. Teks turbūt išmesti, o taip buvau apsidžiaugus, kai nusipirkau. verysad.gif
Įdomu, gal kas naudoja vokišką? Ir kaip ten jo kokybė? Nes ir jo nedrįsčiau pirkti. Bet gal vokiškas vistik būtų geresnis?
O sausainius tai iš švirkšto sunku padaryti, nes tešla turi būti daug skystesnė, nei paprastai kočiojamiems sausainims, įsivaizduoju, kad šiek tiek tirštesnė už biskvitinę.
O kaip Tau šis kinietiškas, nekelia problemų? Gal tik man nekokybiškas papuolė? Laukiu atsakymo. mirksiukas.gif
Owly
Turiu ir aš tą nesusipratimą - "švirkštą" iš Rimi, irgi be galo džiaugiausi kol neišbandžiau... doh.gif Niekam tikęs doh.gif Kas iš to, kad tiek tų formelių sausainiams pridėta, jei tirštesnė tešla nepraeina, o skystesnė prabėga... verysad.gif
regna
Owly 4u.gif -pritariu,tau kad džiaugiausi,nusiprkusi,bet prieš N.Metus-teko stipriai nusivilti pirkiniu,kurį pirkau RIMI{prekybos centre}- žodžiu netikusi prekė,kuri guli stačiuje.
Keith
Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina bigsmile.gif

Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo g.gif
Jazira
QUOTE(vygantas @ 2009 02 27, 17:25)
Visokiu svirkstu yra www.scilis.lt
*

reiks pabandyt, atrodo tikras gėris ta parduotuvė
einareja
Asmeniškai man patogiau su maišeliu nei su švirkštu.Aišku gal dėl to , kad nelabai vykusius švirkštus naudojau ax.gif Bet papuošimui ar plikintiems sausainėliams tai neatsidžiaugiu konditeriniu maišeliu iš lavsano su keliais antgaliais 4u.gif
pipete
QUOTE(egi @ 2010 02 10, 10:38)
labutis, labai noreciau suzinoti jusu atsiliepimus apie toki daikta ax.gif
*

Nerimtai pasirodė, profesionalai naudoja maišelius su antgaliais, tolygiai gali išspausti, o čia kaip klizma (pompa) veikia, ar kaip ? Kam patinka labai brangi plastmasė ir sudėtingas, savotiškas (dviratis išradinėjamas po kelis kartus) maisto ruošimas, tai prašo į TW puslapį.
orakulė
Yra Senukuose ir nebrangiai, su antgaliais komplekte smile.gif
kristinaaa
O as kazkaip naudoju Rimi svirksta. neturejau laiko ieskoti geresniu ir nusipirkau. tai man ir sausainius spaudzia, ir grietinele. kolkas keist neketinu, nes visai tiko. jis toks kaip is medziagos ir viduje impregnuotas kaip plastiku
*caffe macchiato*
QUOTE(Guvile @ 2009 05 23, 19:53)
Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina  bigsmile.gif

Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo  g.gif
*

Su švirkštu tikrai daugiau žaisti reikia doh.gif irgi pirkau Gerduvoje. O vis dažniau pagalvoju, kad man ir kond. maišelį įsigyti reikia bigsmile.gif
plecha78
Naudoju TW konditerini svirksta, super! thumbup.gif Turiu ir konditerini maiseli,bet man jis per didelis, nepatogus... ax.gif
Bulbulka.
Gal kuri patars koki maiseli nauduoja, iki Kaledu labai reikia isigyti smile.gif
Letune
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 11 12, 00:40)
Gal kuri patars koki maiseli nauduoja, iki Kaledu labai reikia isigyti smile.gif
*

Vilniuje rodos Sangaidoje perka, ten prekiauja tokiais reikmenimis. Geriausias toks, kai antgalis įsideda į maišelio vidų. O maišelis gali būti ir vadinamas vienkartinis iš permatomo polietileno (o iš tikrųjų naudojamas daug kartų) arba toks baltas brangesnis apie 8 Lt gal, panašus į polietileno ir klijuotės mišinį. Sėkmės biggrin.gif
euforbija
QUOTE(Letune @ 2010 11 14, 22:05)
arba toks baltas brangesnis apie 8 Lt gal, panašus į polietileno ir klijuotės mišinį. Sėkmės  biggrin.gif
*

Turejau as toki maiseli is baltos ceratos doh.gif nezinau, ar cia man toki nevykusi papuole nusipirkti, nu bet gryna nesamone, galiu pasakyti - nepatogus suimti, kietas, slysta is ranku - neina passpausti...
zodziu, sveiciau lauk vos po pirmo bandymo. Jau geriau tuomet vienkartinis is politileno - bent suimti eina ties spaudziamu galu.
Agniska
Ar turit kuri tokį?
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.