Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pampers servetėlės dėžutėje
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
airinulka
Sveikos, mamytės 4u.gif norėjau pasikausti gal kuri nors zinote, kur galima nusipirkti drėgnų servėtėlių didesnėje, plastmasinėje dėžutėje. Nes tas krapštymas iš celofano jau nervina......
o gal kuri turit ir neneudojate??? Nupirkčiau blush2.gif

Rašykite i AŽ
nerara
QUOTE(airinulka @ 2008 10 01, 20:29)
Sveikos, mamytės  4u.gif  norėjau pasikausti gal kuri nors zinote, kur galima nusipirkti drėgnų servėtėlių didesnėje, plastmasinėje dėžutėje. Nes tas krapštymas iš celofano jau nervina......
o gal kuri turit ir neneudojate??? Nupirkčiau  blush2.gif

Rašykite i AŽ
*

Taigi visur turėtų būti, na senukuose tai tikrai yra ir Rimi man atrodo kad yra.
Aš turiu, bet princesė sulaužė - nuplėšė dangtį g.gif , tai kaip jau ir netinkamas naudot
airinulka
oi aciu clap.gif clap.gif senukuose tai net nekilo mintis ieskoti! Butinai paziuresiu!
ACIU ACIU
Versmė
Dar yra thomas philips, hiper rimi irgi mačiau
domomama
as pampers servetkas pirkau kartu su dezute, poto tik papildyma nusiperki o dezute lieka drinks_cheers.gif
Panelė_Monika*
Na iš temos pavadinimo nelabai supratau apie kokią dėžutę kalbama unsure.gif doh.gif jėtus daug kur aš mačiau tų dėžučių su servetkom bigsmile.gif
*Svajone*
kažkaip neteko girdėti kad nerastų pampers su dėžute,na nebent kaimuose gyvenant tai gal didžiuosiuose prekybos centruose tikrai yra aš pirkau akropolio maksimoj mirksiukas.gif
Ingulka22
tikrai ju yra didesnese parduotuvese! tongue.gif
Renatele J
Thomas Philips yra su labai graziomis dezutemis! 4u.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(domomama @ 2008 10 03, 01:30)
as pampers servetkas pirkau kartu su dezute, poto tik papildyma nusiperki o dezute lieka drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif irgi taip padariau, Hyper Rimi netgi siomis dienomi maciau pardavime mirksiukas.gif o viena dezute gavom dovanu, kai pirkome daug serveteliu is agu.lt, bet pries metus jau buvo doh.gif
chicco tour4
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=6636790
ciku_caku
QUOTE(chicco tour4 @ 2009 10 04, 11:58)

o cia tai daiktas thumbup.gif
vitalija.vilke
Aš pampers servetėles pirkau kartu su dėžute maximoj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.