Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistas į namus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JolePole
Kai tingiu gaminti, o valgyti norisi, nepriklausomai nuo norų, tenka užsisakyti maistą. Tema gimė valgant DELANO atvežtą užsakymą. Na, visai nieko-svarbiausia pigu. Ar Jūs užsisakinėjate? Kur skaniausia??? Pasidalinkime tinginukės...
Anka
O ką užsisakinėjat iš delano, ar atvežtas maistas būna dar neataušęs? Mes tai mėgdavom iš čili picos, bet paskutinį kartą kai atvežė visiškai šaltas picas, taipraėjo noras užsisakinėt schmoll.gif
mandalina
QUOTE(Anka @ 2005 06 18, 20:40)
O ką užsisakinėjat iš delano, ar atvežtas maistas būna dar neataušęs? Mes tai mėgdavom iš čili picos, bet paskutinį kartą kai atvežė visiškai šaltas picas, taipraėjo noras užsisakinėt schmoll.gif
*

mes kartais užsisakom Mamapicą. Laaabai skanu ir žymiai pigiau nei čili mirksiukas.gif
Anka
A kur dabar rast mamapca, anksčiau buvo fabuose, bet dabar ten padarė peperoni?
mandalina
QUOTE(Anka @ 2005 06 18, 20:52)
A kur dabar rast mamapca, anksčiau buvo fabuose, bet dabar ten padarė peperoni?
*

mačiau Pilaitėje ir Lazdynuose 4u.gif . Aplinkinių rajonų gyventojams pristatymas nemokamas, o visiems suteikiama 10 proc. nuolaida nuo viso užsakymo sumos. Beje, jei pirmą kartą užsakinėji tuo adresu, suteikia 30 proc.nuolaidą thumbup.gif (taip pat nuo visos sumos). Tai kad apsimoka daryti didelį picų vakarėlį su draugais savo namuose 4u.gif . Tik gaila, kad jų internetinis puslapis dar nedirba sad.gif - negalim matyti viso meniu. Tačiau picerijose yra knygutės, kurias galima pasiimti ir pagal jas užsakinėti 4u.gif
Prieš porą dienų užsakinėjau dvi dideles (30 cm) storapades picas savo vyrui ir sūnui. Sumokėjau tik 25 lt (čia ne pirmas užsakymas buvo, tik 10 proc nuolaida) thumbup.gif
Anka
va tai dėkui už info., reiks persimest į šią piceriją, jei picos tikrai skanios, nes čili be 35 lt. už 2 picas tai niekaip, be to dar tenka valgyt maistą pašildytą savo mikrobangėj verysad.gif
JolePole
QUOTE(Anka @ 2005 06 18, 21:40)
*

Vakar iš DELANO atvežtas maistas buvo karštas. Reikėjo laukti kol praauš. Gal tik taip pasitaikė, nes iš čia pirmą kartą maistą užsisakinėjom.
Lona
O mane domintų Čanas. ar buvot ką iš ten užsisakę, ar skanu?
une
QUOTE(Lona @ 2005 06 21, 15:01)
*

prisiskaiciau internete apie čana ne kokiu atsipiepimu, tai nesiryztu ju uzsisakyti... sako geriau Sicuan ... tai vakar juos kaip tik ir sakemes. nu nezinau, siaip skanu, bet dar daug smulkiu dalykeliu , kurie man nepalieka labai gero ispudzio apie si restoraneli...
nors vienas pagiriamasis zodis yra vertas-sake ,kad uztruks daugiau nei valanda, o man uzsakinejant vaikas vis klausinejo kada? kada?, tai operatore nusijuoke ir sako-pasistengsiu sutvarkyt greiciau. ir tikrai 35 min jau pristate thumbup.gif buvau maloniai nustebinta.
vija
Keletą kartų esam valgę anksčiau Čane Vilniuj prie Elektromarkt, tai visai neblogai buvo pagaminta. Bet čia buvo senokai.
Čili pica ir mums yra ne kartą atvežę šaltas picas.
O Mama Pica picos baisios, mums picerija po langais, kelis kartus su dukra ėjom, daugiau jau niekada. Ir šiaip jų meniu - Čili plagiatas, nukopijuoti visi patiekalai, o skonis tragiškas.
Šokoladka
Aš už "Čili". Patinka ir iš čili picerijos ir iš čili kaimo (žiūrint ko norime). Šiaip su draugais dažniausiai picų užsisakom (tikrai skanu, kainos realios, o už pristatymą susimetam). Iš čili kaimo irgi "niam niam", kai norisi naminio maisto thumbup.gif O šiaip neperseniausiai į darbą užsakinėjom picas iš "stop pica", pristatymas tik 3 Lt, o ir picos visai normalios. O dar bendradarbė rado, kad galima prancūziškas bandeles užsakyti ir atveš, tik vat dar neišbandėm kaip ten ir kas, kai užsimanom valgyt tai jau būna po 12 val, o ten reikia užsakyti iki 12 val. Tai tiek smile.gif
une
mums irgi yra atveze saltas Cili picas verysad.gif butent ne siltokas dar, bet visai saltas.... todel daugiau Cili neuzsisakinejam, jau tada geriau Paolo geriau arba PJ.
JolePole
Laukiu kol atvažiuos pica iš Čili.
Gal internetiniais adresais pasidalinkime?
Aš užsisakinėju čia:
www.cili.lt
www.delano.lt
Daugiau nežinau, o norėčiau...
winterlady
Dar galima čia
http://www.pizzajazz.lt/pj/index.htm
drinks_cheers.gif
Frosted
Kadangi salia musu yra Mama pica, tai joje ir uzsisakinejame. Mums, kaip kaimynams, pristatymas nemokamas, uzakant i namus 10% nuolaida duoda, ir lipdukus galima rinkti, kaip Cili picoj ax.gif
Anka
Gaila, kad Vilniuj nėra Jazzo, nes vakar patyrinėjau meniu, tai skanu pasirodė ir pigiau nei čili. Vakar su diedu vėl susigundėm iš čili užsisakyt, tai šykart karštos buvo. Aš išsirinkau iš naujų, su kelmučiais, paragaukit thumbup.gif
KAROLE2000
Noriu ir as pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Pasidalinsiu patirtimi apie picerijas ax.gif
Ir noriu pasakyti, kad pora kartu esu maciusi ir dar drauge yra sakiusi, kad Čanas maista vezioja troleibusais (na gal ne visa tikiuosi). Tai ir nenuostabu, kad jis kartais buna atsalias g.gif
O kas del PIZZA JAZZ, tai esu labai nusivylusi aptarnavimu (Vilniuje Savanoriu pr.). Atsimenu, kai pradejau lankytis pries metus, tai buvo viskas ciki piki. Ir aptarnavimas nuostabus, ir padavejos atrode rupestingos, ir siaip neturejau visiskai jokiu priekaistu jiems thumbup.gif O dabar... sad.gif Uzsakymus atslenka vos ne vos priimti, maista atnesa jau toki atvesusi. Labai suprastejo maisto kokybe. As labai megstu tuna, tai pora kartu jis buvo nesviezias. Ir dar turejau megstamiausia pica CATERINA, tai tikrai mergaites nepatariu uzsisakineti doh.gif Ten dedasi kiausinis, tai taip pat pora kartu buvo nesviezia, skonis buvo kaip kad valgytumei mazuta. o kai pasikvieciau padaveja, kad pakeistu ir atnestu kita patiekala, tai ta kita patiekala drebia tau ant stalo lyg butumei didziausias liaudies priesas blink.gif Ir dar galiu pasakyti, kad jau ne is pirmo zmogaus girdejau, kad pradeda skaudeti skrandi arba paleidzia v... blink.gif Tai jau ten nebesilankau ir kojos daugiau ten nekelsiu schmoll.gif
O kas del pigiu ir skaniu picu, tai man labai patinka uzsisakineti is ,,P zona". Paskutini karta uzsisakem 8 normalias picas, tai sumokejome apie 65 lt. Ir picos tikrai buvo socios ir skanios.
P.S. ,,P zona" picerija randasi J. Basanaviciaus gatveje (Vilniuje). Skanaus drinks_cheers.gif
Bekasė
mes daznai i darba uzsisakinejame is Submarino.
Pristatymas nemokamas, po kazkurio laiko gauni nuolaida. Maisto pristato visada karsta, tik kartais tenka palaukti - ypac jei per pietu meta paskambini.
submarinas
vija
QUOTE(Silvute @ 2005 06 26, 12:21)
mes daznai i darba uzsisakinejame is Submarino.
Pristatymas nemokamas, po kazkurio laiko gauni nuolaida. Maisto pristato visada karsta, tik kartais tenka palaukti - ypac jei per pietu meta paskambini.
submarinas
*

Pristatymas nemokamas? Kad atrodo būdavo mokamas.
Ten valgau vieną vienintelę picą, kuri man labai patinka - 'Horizontas', su rūkyta vištiena ir fetos sūriu. Kol kas niekur nemačiau analogo. Labai skanu.
Rino
mes tai užsisakinėjam iš Čili, kartais iš Delano.
dontstop
O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo ax.gif
Gal kas žino kokį telefoniuką Kaune?
Asta
QUOTE(dontstop @ 2006 07 20, 15:23)
O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo  ax.gif
*

"Bernelių užeigos" maistas į namus 8-37 32 88 88
nuo 11 iki 24 val. 4u.gif

Dar "Vaišinta" veža cepelinus į namus, tik teko girdėt, kad nelabai skanu pas juos kartais... ax.gif
pupute
QUOTE(dontstop @ 2006 07 20, 16:23)
O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo  ax.gif
*

labai labai, nerealiai skanus cepai iš kavinukės Grytė, ji prieš autikų stoty Kuane yra.. Kai tik kas atvaro pas mane y svecius tai namie uzkandam o po visu pasivalkiojimų lekiam ten pavalgyt. Ir visiems labai patiko ir sakė daug skanesi nei Karmėlavoij...
O dėl picų...Mes kazkada sumastem uzsisakyt nes tingejom trenktis iki Milano, tai salta saltutele buvo ir toks vaizdas kad bele kas sumesta ten. Skonis net nepanašus į tos, kuria vis valgom Milane - su vistiena..Tau jau nepatingim nusitrenkt iki Milano ir skaniai privalgyt ax.gif
cheery
aš tai nusivyliau Mambo picos pristatymu.. žiemą užsisakėm iš ten picą, tai atvežė po poros valandų ir dar net ne tai, kad šaltą, bet jau šaldytą blink.gif kai pasakiau, kad mes užsisakėm šiltą picą, o ne šaldytą, tai tas atvežęs vaikinukas pasiūlė atvežt iš naujo blink.gif niu žodžiu, po šito iš Mambo daugiau niekada neužsisakinėjam schmoll.gif
dabar visada užsisakom iš Čili smile.gif o kai turim Laisvalaikio kortelę ir pristatymas nemokamas tai iš vis thumbup.gif iš greit atveža (o mes pačiam miesto pakrašty gyvenam) ir visada skanu būna thumbup.gif na, kainos aišku mažesnės galėtų būti ax.gif
dontstop
Pabandėm iš Bernelių užsisakyti cepelinus į namus. Visiškas pravalas doh.gif Sakė, atveš po valandos, po dvejų nesulaukę paskambinom - dar net neišvažiavo blink.gif Spjovėm ir atšaukėm užsakymą doh.gif
Meka Pinavija
Mes kartais užsisakinėjam iš Čili smile.gif
rutaškina
gal kas Kaune žinot, pas ką galima būtų galima užsakyti pietus į ofisą(picerijos nedomina ir berneliai)?? būna visokių "privačių" tetų, kurios kepa, verda ir išvežioja...
Aivute
QUOTE(une @ 2005 06 22, 09:43)
prisiskaiciau internete apie čana ne kokiu atsipiepimu, tai nesiryztu ju uzsisakyti... sako geriau Sicuan ... tai vakar juos kaip tik ir sakemes. nu nezinau, siaip skanu, bet dar daug smulkiu dalykeliu , kurie man nepalieka labai gero ispudzio apie si restoraneli...
nors vienas pagiriamasis zodis yra vertas-sake ,kad uztruks daugiau nei valanda, o man uzsakinejant vaikas vis klausinejo kada? kada?, tai operatore nusijuoke ir sako-pasistengsiu sutvarkyt greiciau. ir tikrai 35 min jau pristate  thumbup.gif buvau maloniai nustebinta.
*

Kaip suprantu čia kalbama apie kinietišką virtuvę, o kur Kaune yra šie tavo paminėti restoranai ir kokie tel. nr. maisto užsakymui? Nes labai mėgstu kinietišką virtuvę essen.gif , būtų smagu bent kartais ir į namus užsisakyti jų maisto 4u.gif. Ir tiesa kai Vilniuje buvau Čane tai tikrai skanus buvo maistas, o kaip Kaune tai nežinau.
convict
Kadangi mes dievinam kinietišką maistą, tai užsisakinėjam VISADOS tik iš Čano. Buvo pakvailiojimų iš kitur, bet kitiem iki Čano dar laaabai toli tongue.gif .
Yra tik vienas minusas kad Čanas į namus veža tik iki 20val verysad.gif
Esu išragavus beveik viską, tai galiu pasakyti kad septynių spalvų salotas užsisakau dvi porcijas blush2.gif nu nerealio jos man. Ir "Traški kiauliena su su daržovėmis
sojų padaže" irgi nerealiausias patiekalas essen.gif Desertai visi thumbup.gif
Į Garliavą vežą už 5lt, kaip ir visame kaune.

"Čano" svetainė
Camea
Kazkaip neteko uzsakyneti rolleyes.gif
maraboo
QUOTE(ravser @ 2006 08 23, 13:47)
gal kas Kaune žinot, pas ką galima būtų galima užsakyti pietus į ofisą(picerijos nedomina ir berneliai)?? būna visokių "privačių" tetų, kurios kepa, verda ir išvežioja...
*

Pabandykit tel. 200876
Jau senokai jie vežioja, tačiau maistas ne gurmanams smile.gif
Pigu - 5-6lt, porcijos didelės. Tik po kažkiek laiko nusibodo, nes skonis labai jau vienodas.
Aš pats tikrai negiriu, nes nemėgstu, kai niekaip neatskiri, ar vištieną valgai, ar žuvį doh.gif , tačiau yra žmonių, kurie jau kelinti metai užsisakinėja, ir tipo viskas ok.

Žodžiu pasiūliau ir pakritikavau lotuliukas.gif
Atlante
Mes tai ismeginome ir picas ir
tradicini maista pvz cepelinus i namus,
tik gerai, kad pas mus greiciau atveza
nei kaune ar vilniuje ax.gif
Mrs Freken Bok
mes uzsisakinejam tik picas ax.gif cili picos labai skanios rolleyes.gif mirksiukas.gif
Gabimik
Cili arba Berneliu uzeiga. biggrin.gif
dianita
Mes uzsakinejame picas is "Pas Paola" (labai skanios ir nebrangios) arba is Pizza Jazz (arciausiai yra), taip pat is Ciano (tikrai neblogas maistas!) - cia Kaune ax.gif
rutaškina
QUOTE(maraboo @ 2006 09 02, 02:38)
Pabandykit tel. 200876
Jau senokai jie vežioja, tačiau maistas ne gurmanams smile.gif
Pigu - 5-6lt, porcijos didelės. Tik po kažkiek laiko nusibodo, nes skonis labai jau vienodas.
Aš pats tikrai negiriu, nes nemėgstu, kai niekaip neatskiri, ar vištieną valgai, ar žuvį  doh.gif , tačiau yra žmonių, kurie jau kelinti metai užsisakinėja, ir tipo viskas ok.

Žodžiu pasiūliau ir pakritikavau  lotuliukas.gif
*

ačiū, reikės pabandyti, nepatiks, daugiau nekviesim aciuks.gif
Isila
QUOTE(Lona @ 2005 06 21, 16:01)
*

mes esam daug kartų užsisakę iš Čano - priekaištų neturim drinks_cheers.gif atveža labai greitai, karšta - reik laukt, kol atvės.

va, užsimaniau, kalbinsiu šiandien vyruką užsisakyt, nes ir vėl pamiršau išimti mėsą iš šaldiklio doh.gif blush2.gif
ziza
Kažkada seniau kompanijose kai būdavom , tai čili picą dar sugalvodavome užsisakyti, o dabar jei ir šauna idėja ko nors nežemiško, tai sėdam įįįįį mašiną ir važiuojam į kokią kavinę
Aivute
[quote=Gyncė,2006 08 25, 20:23]
Kadangi mes dievinam kinietišką maistą, tai užsisakinėjam VISADOS tik iš Čano. Buvo pakvailiojimų iš kitur, bet kitiem iki Čano dar laaabai toli tongue.gif .
Yra tik vienas minusas kad Čanas į namus veža tik iki 20val verysad.gif
Esu išragavus beveik viską, tai galiu pasakyti kad septynių spalvų salotas užsisakau dvi porcijas blush2.gif nu nerealio jos man. Ir "Traški kiauliena su su daržovėmis
sojų padaže" irgi nerealiausias patiekalas essen.gif Desertai visi thumbup.gif
Į Garliavą vežą už 5lt, kaip ir visame kaune.

"Čano" svetainė
*

AČIŪ labai už tokį išsamų atsakymą mirksiukas.gif būtinai išbandysiu, šiaip Vilniuje tikrai man patiko Čano maistas.
wow
anksciau labai daznai is cili picos uzsisakydavom, ypac jei koki vakareli namie darydavom, o saldytuvas tuscias budavo, bet dabar jau nebe, nes paskutini karta atveze picas visas saltas, o mano sriuba, buvo tokia skysta, ir keisto skonio...norejau dar paskambint jiems pasibart, bet neturejau nuotaikos pyktis
SeRi
Vyras uzsisakinejo si vakara kepsni is "Berneliu",tai labai liko ir kaina, ir skoniu ,ir greitumu patenkintas thumbup.gif !
Asta
QUOTE(ravser @ 2006 09 04, 08:22)
ačiū, reikės pabandyti, nepatiks, daugiau nekviesim  aciuks.gif
*

ravser, na kaip? ar išbandėt? g.gif mirksiukas.gif
pupciukas
Na as uzsisakineju, bet tik kinietiska virtuve ,bet ne per dazniausiai.Mat mano vyras tik namini maista pripazista,kad ir sumustinis,bet tik kad mano ranku padarytas.
Finna
Mes picas visada užsisakinėjam iš "Bzz pizza" (čia Kaune). Priekaištų kol kas jokių, picos tikrai labai skanios, uždėta daug visko (ne taip kaip kitur kartais būna, kad skonis vien pado) thumbup.gif
Jų picerija yra Savanorių pr. 159, tel. 335500
pupute
iš kur kur? pirmą kartą tikią bzzzzzzzzzzzzzz girdžiu blush-anim-cl.gif o jų internetinio psl nėra? nežinai?
Finna
QUOTE(pupute @ 2006 10 21, 15:45)
iš kur kur? pirmą kartą tikią bzzzzzzzzzzzzzz girdžiu  blush-anim-cl.gif o jų internetinio psl nėra? nežinai?
*

Ne, internetinio psl. jie neturi verysad.gif Aš irgi nebuvau girdėjus, bet draugas kažkaip atrado thumbup.gif jie su bendradarbiais į darbą picas užsisakydavo iš ten smile.gif Anksčiau buvo akcija picom, dabar nežinau ar dar yra, bet paskambinus galima viską išsiaiškint smile.gif
Papildyta:
Pačioj picerijoj niekada nebuvau, tik mačiau pro šalį pravažiuojant blush2.gif nes į namus visada užsisakom mirksiukas.gif jei nori picą gauti greičiau, tai galima pasiskambinti, užsisakyti ir nuvažiuot pasiimt tongue.gif nors šiaip atveža per 40min. panašiai smile.gif
pupute
vsio, nuspresta, trečiadieny išbandysim drinks_cheers.gif tikiuosi pasitvirtins jūsu pastabos ir mes nenusivilsim 4u.gif biggrin.gif
Marmuozelė
Mes usisakinėjam iš čano. Super clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Niekada neteko nusivilti. Atveža greitai ir karštą maistą. Beabejo skanų essen.gif Tik tikrai minusas,kad iki ašuntos vakaro veža.
Limcamca
Aš jau pasimečiau: o tas Čanas kokiam mieste?
pupute
va čia gali pasiskaityti ČANAS
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.