Kai tingiu gaminti, o valgyti norisi, nepriklausomai nuo norų, tenka užsisakyti maistą. Tema gimė valgant DELANO atvežtą užsakymą. Na, visai nieko-svarbiausia pigu. Ar Jūs užsisakinėjate? Kur skaniausia??? Pasidalinkime tinginukės...
O ką užsisakinėjat iš delano, ar atvežtas maistas būna dar neataušęs? Mes tai mėgdavom iš čili picos, bet paskutinį kartą kai atvežė visiškai šaltas picas, taipraėjo noras užsisakinėt
A kur dabar rast mamapca, anksčiau buvo fabuose, bet dabar ten padarė peperoni?
QUOTE(Anka @ 2005 06 18, 20:52) mačiau Pilaitėje ir Lazdynuose Prieš porą dienų užsakinėjau dvi dideles (30 cm) storapades picas savo vyrui ir sūnui. Sumokėjau tik 25 lt (čia ne pirmas užsakymas buvo, tik 10 proc nuolaida)
va tai dėkui už info., reiks persimest į šią piceriją, jei picos tikrai skanios, nes čili be 35 lt. už 2 picas tai niekaip, be to dar tenka valgyt maistą pašildytą savo mikrobangėj
QUOTE(Anka @ 2005 06 18, 21:40) O ką užsisakinėjat iš delano, ar atvežtas maistas būna dar neataušęs? Mes tai mėgdavom iš čili picos, bet paskutinį kartą kai atvežė visiškai šaltas picas, taipraėjo noras užsisakinėt Vakar iš DELANO atvežtas maistas buvo karštas. Reikėjo laukti kol praauš. Gal tik taip pasitaikė, nes iš čia pirmą kartą maistą užsisakinėjom.
O mane domintų Čanas. ar buvot ką iš ten užsisakę, ar skanu?
QUOTE(Lona @ 2005 06 21, 15:01) prisiskaiciau internete apie čana ne kokiu atsipiepimu, tai nesiryztu ju uzsisakyti... sako geriau Sicuan ... tai vakar juos kaip tik ir sakemes. nu nezinau, siaip skanu, bet dar daug smulkiu dalykeliu , kurie man nepalieka labai gero ispudzio apie si restoraneli... nors vienas pagiriamasis zodis yra vertas-sake ,kad uztruks daugiau nei valanda, o man uzsakinejant vaikas vis klausinejo kada? kada?, tai operatore nusijuoke ir sako-pasistengsiu sutvarkyt greiciau. ir tikrai 35 min jau pristate
Keletą kartų esam valgę anksčiau Čane Vilniuj prie Elektromarkt, tai visai neblogai buvo pagaminta. Bet čia buvo senokai.
Čili pica ir mums yra ne kartą atvežę šaltas picas. O Mama Pica picos baisios, mums picerija po langais, kelis kartus su dukra ėjom, daugiau jau niekada. Ir šiaip jų meniu - Čili plagiatas, nukopijuoti visi patiekalai, o skonis tragiškas.
Aš už "Čili". Patinka ir iš čili picerijos ir iš čili kaimo (žiūrint ko norime). Šiaip su draugais dažniausiai picų užsisakom (tikrai skanu, kainos realios, o už pristatymą susimetam). Iš čili kaimo irgi "niam niam", kai norisi naminio maisto
mums irgi yra atveze saltas Cili picas
Laukiu kol atvažiuos pica iš Čili.
Gal internetiniais adresais pasidalinkime? Aš užsisakinėju čia: www.cili.lt www.delano.lt Daugiau nežinau, o norėčiau...
Kadangi salia musu yra Mama pica, tai joje ir uzsisakinejame. Mums, kaip kaimynams, pristatymas nemokamas, uzakant i namus 10% nuolaida duoda, ir lipdukus galima rinkti, kaip Cili picoj
Gaila, kad Vilniuj nėra Jazzo, nes vakar patyrinėjau meniu, tai skanu pasirodė ir pigiau nei čili. Vakar su diedu vėl susigundėm iš čili užsisakyt, tai šykart karštos buvo. Aš išsirinkau iš naujų, su kelmučiais, paragaukit
Noriu ir as pasidalinti savo patirtimi
Pasidalinsiu patirtimi apie picerijas Ir noriu pasakyti, kad pora kartu esu maciusi ir dar drauge yra sakiusi, kad Čanas maista vezioja troleibusais (na gal ne visa tikiuosi). Tai ir nenuostabu, kad jis kartais buna atsalias O kas del PIZZA JAZZ, tai esu labai nusivylusi aptarnavimu (Vilniuje Savanoriu pr.). Atsimenu, kai pradejau lankytis pries metus, tai buvo viskas ciki piki. Ir aptarnavimas nuostabus, ir padavejos atrode rupestingos, ir siaip neturejau visiskai jokiu priekaistu jiems O kas del pigiu ir skaniu picu, tai man labai patinka uzsisakineti is ,,P zona". Paskutini karta uzsisakem 8 normalias picas, tai sumokejome apie 65 lt. Ir picos tikrai buvo socios ir skanios. P.S. ,,P zona" picerija randasi J. Basanaviciaus gatveje (Vilniuje). Skanaus
mes daznai i darba uzsisakinejame is Submarino.
Pristatymas nemokamas, po kazkurio laiko gauni nuolaida. Maisto pristato visada karsta, tik kartais tenka palaukti - ypac jei per pietu meta paskambini. submarinas QUOTE(Silvute @ 2005 06 26, 12:21) mes daznai i darba uzsisakinejame is Submarino. Pristatymas nemokamas, po kazkurio laiko gauni nuolaida. Maisto pristato visada karsta, tik kartais tenka palaukti - ypac jei per pietu meta paskambini. submarinas Pristatymas nemokamas? Kad atrodo būdavo mokamas. Ten valgau vieną vienintelę picą, kuri man labai patinka - 'Horizontas', su rūkyta vištiena ir fetos sūriu. Kol kas niekur nemačiau analogo. Labai skanu.
mes tai užsisakinėjam iš Čili, kartais iš Delano.
O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo
Gal kas žino kokį telefoniuką Kaune? QUOTE(dontstop @ 2006 07 20, 15:23) O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo Gal kas žino kokį telefoniuką Kaune? "Bernelių užeigos" maistas į namus 8-37 32 88 88 nuo 11 iki 24 val. Dar "Vaišinta" veža cepelinus į namus, tik teko girdėt, kad nelabai skanu pas juos kartais... QUOTE(dontstop @ 2006 07 20, 16:23) O gal galima į namus kokius cepelinus užsisakyti, o tai picos labai atsibodo Gal kas žino kokį telefoniuką Kaune? labai labai, nerealiai skanus cepai iš kavinukės Grytė, ji prieš autikų stoty Kuane yra.. Kai tik kas atvaro pas mane y svecius tai namie uzkandam o po visu pasivalkiojimų lekiam ten pavalgyt. Ir visiems labai patiko ir sakė daug skanesi nei Karmėlavoij... O dėl picų...Mes kazkada sumastem uzsisakyt nes tingejom trenktis iki Milano, tai salta saltutele buvo ir toks vaizdas kad bele kas sumesta ten. Skonis net nepanašus į tos, kuria vis valgom Milane - su vistiena..Tau jau nepatingim nusitrenkt iki Milano ir skaniai privalgyt
aš tai nusivyliau Mambo picos pristatymu.. žiemą užsisakėm iš ten picą, tai atvežė po poros valandų ir dar net ne tai, kad šaltą, bet jau šaldytą
dabar visada užsisakom iš Čili
Pabandėm iš Bernelių užsisakyti cepelinus į namus. Visiškas pravalas
Mes kartais užsisakinėjam iš Čili
gal kas Kaune žinot, pas ką galima būtų galima užsakyti pietus į ofisą(picerijos nedomina ir berneliai)?? būna visokių "privačių" tetų, kurios kepa, verda ir išvežioja...
QUOTE(une @ 2005 06 22, 09:43) prisiskaiciau internete apie čana ne kokiu atsipiepimu, tai nesiryztu ju uzsisakyti... sako geriau Sicuan ... tai vakar juos kaip tik ir sakemes. nu nezinau, siaip skanu, bet dar daug smulkiu dalykeliu , kurie man nepalieka labai gero ispudzio apie si restoraneli... nors vienas pagiriamasis zodis yra vertas-sake ,kad uztruks daugiau nei valanda, o man uzsakinejant vaikas vis klausinejo kada? kada?, tai operatore nusijuoke ir sako-pasistengsiu sutvarkyt greiciau. ir tikrai 35 min jau pristate Kaip suprantu čia kalbama apie kinietišką virtuvę, o kur Kaune yra šie tavo paminėti restoranai ir kokie tel. nr. maisto užsakymui? Nes labai mėgstu kinietišką virtuvę
Kadangi mes dievinam kinietišką maistą, tai užsisakinėjam VISADOS tik iš Čano. Buvo pakvailiojimų iš kitur, bet kitiem iki Čano dar laaabai toli
Yra tik vienas minusas kad Čanas į namus veža tik iki 20val Esu išragavus beveik viską, tai galiu pasakyti kad septynių spalvų salotas užsisakau dvi porcijas sojų padaže" irgi nerealiausias patiekalas Į Garliavą vežą už 5lt, kaip ir visame kaune. "Čano" svetainė
Kazkaip neteko uzsakyneti
QUOTE(ravser @ 2006 08 23, 13:47) gal kas Kaune žinot, pas ką galima būtų galima užsakyti pietus į ofisą(picerijos nedomina ir berneliai)?? būna visokių "privačių" tetų, kurios kepa, verda ir išvežioja... Pabandykit tel. 200876 Jau senokai jie vežioja, tačiau maistas ne gurmanams Pigu - 5-6lt, porcijos didelės. Tik po kažkiek laiko nusibodo, nes skonis labai jau vienodas. Aš pats tikrai negiriu, nes nemėgstu, kai niekaip neatskiri, ar vištieną valgai, ar žuvį Žodžiu pasiūliau ir pakritikavau
Mes tai ismeginome ir picas ir
tradicini maista pvz cepelinus i namus, tik gerai, kad pas mus greiciau atveza nei kaune ar vilniuje
mes uzsisakinejam tik picas
Cili arba Berneliu uzeiga.
Mes uzsakinejame picas is "Pas Paola" (labai skanios ir nebrangios) arba is Pizza Jazz (arciausiai yra), taip pat is Ciano (tikrai neblogas maistas!) - cia Kaune
QUOTE(maraboo @ 2006 09 02, 02:38) Pabandykit tel. 200876 Jau senokai jie vežioja, tačiau maistas ne gurmanams Pigu - 5-6lt, porcijos didelės. Tik po kažkiek laiko nusibodo, nes skonis labai jau vienodas. Aš pats tikrai negiriu, nes nemėgstu, kai niekaip neatskiri, ar vištieną valgai, ar žuvį Žodžiu pasiūliau ir pakritikavau ačiū, reikės pabandyti, nepatiks, daugiau nekviesim QUOTE(Lona @ 2005 06 21, 16:01) mes esam daug kartų užsisakę iš Čano - priekaištų neturim va, užsimaniau, kalbinsiu šiandien vyruką užsisakyt, nes ir vėl pamiršau išimti mėsą iš šaldiklio
Kažkada seniau kompanijose kai būdavom , tai čili picą dar sugalvodavome užsisakyti, o dabar jei ir šauna idėja ko nors nežemiško, tai sėdam įįįįį mašiną ir važiuojam į kokią kavinę
[quote=Gyncė,2006 08 25, 20:23]
Kadangi mes dievinam kinietišką maistą, tai užsisakinėjam VISADOS tik iš Čano. Buvo pakvailiojimų iš kitur, bet kitiem iki Čano dar laaabai toli Yra tik vienas minusas kad Čanas į namus veža tik iki 20val Esu išragavus beveik viską, tai galiu pasakyti kad septynių spalvų salotas užsisakau dvi porcijas sojų padaže" irgi nerealiausias patiekalas Į Garliavą vežą už 5lt, kaip ir visame kaune. "Čano" svetainė AČIŪ labai už tokį išsamų atsakymą
anksciau labai daznai is cili picos uzsisakydavom, ypac jei koki vakareli namie darydavom, o saldytuvas tuscias budavo, bet dabar jau nebe, nes paskutini karta atveze picas visas saltas, o mano sriuba, buvo tokia skysta, ir keisto skonio...norejau dar paskambint jiems pasibart, bet neturejau nuotaikos pyktis
Vyras uzsisakinejo si vakara kepsni is "Berneliu",tai labai liko ir kaina, ir skoniu ,ir greitumu patenkintas
Na as uzsisakineju, bet tik kinietiska virtuve ,bet ne per dazniausiai.Mat mano vyras tik namini maista pripazista,kad ir sumustinis,bet tik kad mano ranku padarytas.
Mes picas visada užsisakinėjam iš "Bzz pizza" (čia Kaune). Priekaištų kol kas jokių, picos tikrai labai skanios, uždėta daug visko (ne taip kaip kitur kartais būna, kad skonis vien pado)
Jų picerija yra Savanorių pr. 159, tel. 335500
iš kur kur? pirmą kartą tikią bzzzzzzzzzzzzzz girdžiu
QUOTE(pupute @ 2006 10 21, 15:45) Ne, internetinio psl. jie neturi Papildyta: Pačioj picerijoj niekada nebuvau, tik mačiau pro šalį pravažiuojant
vsio, nuspresta, trečiadieny išbandysim
Mes usisakinėjam iš čano. Super
Aš jau pasimečiau: o tas Čanas kokiam mieste?
va čia gali pasiskaityti ČANAS
|