Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nevalgo daržovienės, patarkite...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2
Emerencija
QUOTE(cacukas @ 2009 09 15, 09:20)
Aš tai tą Gerber daržovienę su kalakutiena arba triušiena perku, du buteliukus po 130 gr sukerta. Reikės ir man gal buroko pabandyt įdėt, labai jau brangu pirkti iš parduotuvės  doh.gif
*

Šita tyrelė mano vaikui pati pati skaniausia thumbup.gif bet... nuo jos mano vaikas pato oranžinis doh.gif biggrin.gif kepenims per daug karotino doh.gif
Na bet kartą į savaitę šita tyrele pasilepinti manau nieko blogo nėra ax.gif
KRIAUKLELE
Maniske pirktiniu tyreliu nemegeja. O i nam,u ruostas tyreles-darzovienes, ipilu alyvuogiu aliejaus, ji labai megsta. O jei buna truputi sviesto ideta, tai jau nevalgo ax.gif
cacukas
QUOTE(Emerencija @ 2009 09 15, 10:22)
Šita tyrelė mano vaikui pati pati skaniausia  thumbup.gif  bet... nuo jos mano vaikas pato oranžinis  doh.gif  biggrin.gif  kepenims per daug karotino  doh.gif
Na bet kartą į savaitę šita tyrele pasilepinti manau nieko blogo nėra  ax.gif
*

Mano tai jei veiduką apsiterlioja, tai tikrai nuplaut sunku, duodu atsigerti iš buteliuko, tai soskių paskui nenugraužiu. O ir kakoja geltonai... lotuliukas.gif
In-Grid@
mano ir gi valgo tik su aliejumi ir dedu prieskoniniu zoleliu-krapu, ciobreliu...
Benita
Maniskis darzovienes pradejo valgyti tik, kai pradejau i jas deti kukuruzu smile.gif Juos isvirdavau ir sutrindavau per sieteli, nes blenderis tu zieveliu nesutrindavo.
Shatura
QUOTE(Silvy @ 2009 09 15, 08:35)
Mums irgi burokelis padejo,sveite abu net ausys linko.Dabar jei ne buroko,tai moliugo dedu irgi kerta smile.gif
*

va, moliuga reik ir mums paragaut. siaip cukinija kartais idedu
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2009 09 16, 09:56)
Maniske pirktiniu tyreliu nemegeja. O i nam,u ruostas tyreles-darzovienes, ipilu alyvuogiu aliejaus, ji labai megsta. O jei buna truputi sviesto ideta, tai jau nevalgo  ax.gif
*

mes tai su sviestu valgom kartais. o siaip skaninu savo pienu
QUOTE(Ievamul @ 2009 09 16, 12:39)
Maniskis darzovienes pradejo valgyti tik, kai pradejau i jas deti kukuruzu  smile.gif  Juos isvirdavau ir sutrindavau per sieteli, nes blenderis tu zieveliu nesutrindavo.
*

konservuotu kukuruzu? g.gif ar burbuoles perkates?
mes kukuruzu tik kose valgom.
Benita
QUOTE(Shatura @ 2009 09 16, 16:19)
konservuotu kukuruzu?  g.gif  ar burbuoles perkates?
mes kukuruzu tik kose valgom.
*

As pirkdavau burbuoles smile.gif Dar buvo pirktine kosyte kukuruzu su bulvem lygtais, bet jos nevalge, o i darzoviene imaisytus virtus kukuruzus valge.
Liusii
i darzoviene as idedavau obuolio tai skonis toks gaudavosi visai neblogas smile.gif
EimaV
Mano panai 4 mėn., valgo viską tik su pienu ir tik skystos konsistencijos, ta prasme iš buteliuko. Su šaukšteliu tik vaisių tyrelę, bananą, desertinę varškę ir kartais daržovienę su kalakutiena (bet čia šventė būna). Man patarė košes skanint vaisiais, bet realiai nepadeda, nevalgo, jei su šaukšteliu duodi doh.gif . Kol kas labai nepergyvenu... tikiuosi išaugs...
moshke123
as dedu sviestuko
kuha
paskanink pienuku 4u.gif 4u.gif
padaryk skystai skaniai, ar su mesa ar be..
manoji tik taip pamilo mano gaminius (ipilus pieno... ir labai skystai)
o dabar viska kerta, net pienuku jau nereikia
cacukas
QUOTE(kuha @ 2009 10 28, 17:23)
paskanink pienuku 4u.gif  4u.gif
padaryk skystai skaniai, ar su mesa ar be..
manoji tik taip pamilo mano gaminius (ipilus pieno... ir labai skystai)
o dabar viska kerta, net pienuku jau nereikia
*

Pienuką jau reikės po truputį pratint. Šiaip atradau, kad valgo neblogai kai išverdu bulvę, morką ir moliūgo. bigsmile.gif Gerai, kad savų tris didelius turim, tai užteks kol kas. ax.gif
KRIAUKLELE
Skaninu alyvuogiu aliejumi. Sviestukas mazylei nepatiko ax.gif
jurgytia
Aš irgi alyvuogių aliejaus dedu į košę, bet nežinau, ar labai jau čia nuo to skaniau g.gif Juk daržovienė ir taip skaniau už kruopas, nes yra natūraliai saldesnė 4u.gif
Raigra
QUOTE(jurgytia @ 2009 11 15, 17:40)
Aš irgi alyvuogių aliejaus dedu į košę, bet nežinau, ar labai jau čia nuo to skaniau  g.gif Juk daržovienė ir taip skaniau už kruopas, nes yra natūraliai saldesnė  4u.gif
*

Ir as pildavau is pradziu alyvuogiu aliejaus, o po to pradejau deti sviestuko, tai man skaniau, tikriausiai ir dukrytei bigsmile.gif
Dar i darzoviene visada idedu trupineli druskos ir cukraus, gaunasi visai skaniai. Aciu dievui jau pradejo valgyti, o tai pora savaiciu su kosemis buo tragedija. doh.gif
floridija
Mes tai maitinames misinukais tai ir i darzoviene pradejau pilti misinuko, tai darau taip bulvyte, cukinija ir 30 ml misinuko, tai valgo zymiai geriau nei kai pildavau darzoviu nuoviro.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.