mazuliu-deive
2005 06 21, 21:47
QUOTE(Ramas @ 2005 06 21, 20:19) Bijau,kad aš tavęs nepalaikau.Tik paskaičius tavo žinutes kituose forumuose,supratau,kad esi emocinga ir suerzini mamas.Jei esi gera auklė,tai skaityk literatūrą apie mažylius,mokykis masažus daryti ar numeksk auklėtiniu kepurėlę,o ne siausk ant mamų ir nadejuok kiek mažai šeimininkai moka ir kiek daug reikalauja.Tu daugiau laiko praleidi internete įrodynėdama savo gerumą.Jei mažai moka-studijuok ir po studijų galėsi gauti gerai apmokamą darbą,kurį dirbti daug sunkiau,nei būti su mažyliu namie. Susimastyk  . Kokiuose forumuose? Tik shiame ir dalyvauju. Net jei mamos ir susierzina, tai tik ju problema, ne mano. Turiu savo pozicija ir ja ginsiu. Taip, esu pakankamai gera aukle ir literatura apie vaikus skaitau. Masazus daryti moku (pagrindus). Del pinigu nedejuoju, kad mazai moka, nes man moka pakankamai. Internete praledziu tiek laiko, kiek manau esant reikalinga ir tikslinga. Dar karta sakau, man moka normaliai. O dirbu del to, kad tai mano pashaukimas. Be to, norechiau priminti, kad aukles darbas susideda ish daug daugiau punktu, nei tik "buvimas su mazyliu". Buvimas vienoje patalpoje su vaiku - tai ne aukles darbas ir ne mano pareigos.
Mažuliukas1
2005 06 21, 21:52
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:45) nezinau  taigi tokiu dalyku neiks nesako  Pasako,kai jau sugauna blogai elgiantis
mazuliu-deive
2005 06 21, 21:53
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:44) nepyk tu cia  bet galiu pasakyti,kad jei viena karta pasakai,kartoti nebutina  puikiai tave suprantu,bet ir tu turi pripazinti ta fakta, kad mamytes gali nepasitiketi zmogum....ir geriau jau pafilmuos...jei tu esi gera ir patikima,tai tirai ne visos tokios...kai kurie zmones turi super sugebejimus apgauti kitus labai noreciau,kad atsakytum-ar tau niekad nebuvo taip,kad zmogus padarytu taip,kaip tu niekad nesitikejai? ir dar-nori pasakyti,kad tos mamytes,kurios nusisamde blogiuke aukle, yra prastos mamos, neturincios nuojautos ir pan? Ne, manau, mamos, kurioms pasitaike "blogiukes" nera ne prastos mamos, nei neturinchios nuojautos. Tiesiog joms nepasiseke, gal tai kazkur likimas, matyt, ju vaikams reikejo kito zmogaus. Ash tai siulau toki varianta - reikia tikrinti aukle tiek per ankstesne darboviete (tikrinti rekomendacijas), tiek bendraujant, stengtis kuo ilgiau ja testuoti, ziureti, kaip aukle elgiasi su vaiku. Prashyti kaimynu aukliu, kad pastebetu kaip ji elgiasi su vaiku lauke. Na, kol kas tiek. O ne filmuoti ishtisai. Ash tai jauschiau diskomforta, kaip suvarstyta. Taigi ilgai tam darbe netverchiau, net del vaiko.
MentiRosa
2005 06 21, 22:02
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 22:26) sally,tu cia man? jei taip-tai negalejau suderinti studuji ir darbo beje,o kokia aukliu pozicija ginti? nesupratau? tipo,kad nefilmuoti? tai,kad nepritariu... Nea ne tau
MentiRosa
2005 06 21, 22:04
Bliambački nu jeigo nieko blgo nedarai tai o bijoti kad tave filmuoja  Bijai kad pamatys kaip nosi krapstaisi?
Ramunita
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 22:52) Pasako,kai jau sugauna blogai elgiantis  tai reiksia nieko bloga nepadariau
Mažuliukas1
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 23:47) Kokiuose forumuose? Tik shiame ir dalyvauju. Net jei mamos ir susierzina, tai tik ju problema, ne mano. Turiu savo pozicija ir ja ginsiu. Taip, esu pakankamai gera aukle ir literatura apie vaikus skaitau. Masazus daryti moku (pagrindus). Del pinigu nedejuoju, kad mazai moka, nes man moka pakankamai. Internete praledziu tiek laiko, kiek manau esant reikalinga ir tikslinga. Dar karta sakau, man moka normaliai. O dirbu del to, kad tai mano pashaukimas. Be to, norechiau priminti, kad aukles darbas susideda ish daug daugiau punktu, nei tik "buvimas su mazyliu". Buvimas vienoje patalpoje su vaiku - tai ne aukles darbas ir ne mano pareigos. O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei"  Ten tu ir gi nevarai ant mamų  ? Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė. Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę.
Mažuliukas1
2005 06 21, 22:07
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 22, 00:04) tai reiksia nieko bloga nepadariau  Aš kaip tik ieškau antros auklės vasarai savaitgaliams  Mes nemažai blaškomės ir nenoriu nuvarginti turimos auklės
Ramunita
2005 06 21, 22:07
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 21, 22:53) Ne, manau, mamos, kurioms pasitaike "blogiukes" nera ne prastos mamos, nei neturinchios nuojautos. Tiesiog joms nepasiseke, gal tai kazkur likimas, matyt, ju vaikams reikejo kito zmogaus. Ash tai siulau toki varianta - reikia tikrinti aukle tiek per ankstesne darboviete (tikrinti rekomendacijas), tiek bendraujant, stengtis kuo ilgiau ja testuoti, ziureti, kaip aukle elgiasi su vaiku. Prashyti kaimynu aukliu, kad pastebetu kaip ji elgiasi su vaiku lauke. Na, kol kas tiek. O ne filmuoti ishtisai. Ash tai jauschiau diskomforta, kaip suvarstyta. Taigi ilgai tam darbe netverchiau, net del vaiko. bet...jei prasyti,kad ja sektu kitos aukles-tai jau kaip ir snipinejimas  ir dar-ka turi omeny istisai? siaip,tai jei stebi-tai kokia savaite...o isitikina aukles gerumu-tai isjungia kameras,na,bent jau as taip manau
Ramunita
2005 06 21, 22:08
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:07) Aš kaip tik ieškau antros auklės vasarai savaitgaliams  Mes nemažai blaškomės ir nenoriu nuvarginti turimos auklės  mielai apsiimciau,bet dirbu jau  ir taip,kad nezinau,kurie savaitgaliai man bus laisvi...
Mažuliukas1
2005 06 21, 22:15
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 22, 00:08) mielai apsiimciau,bet dirbu jau  ir taip,kad nezinau,kurie savaitgaliai man bus laisvi... Džiaugiuosi už tave,kad turi darbą.Ieškosiu toliau
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 21:42) Dauguma auklių ko gero nenori būti filmuojamos. Man pavyzdžiui, visiškai nerūpi nori ta auklė būt filmuojama ar ne  . Būtinai tikrinčiau įvairiais būdais, nes auklė nėra nei vaikų mama, nei močiutė. Ji- svetimas žmogus  , kuriuo aš pasitikėsiu absoliučiai ( gal būt) tik po keletos metų bendravimo O beje, Mažulių-deive, kaip jau sakiau senesnėje tavo temoje " ieškau auklės darbo"- nesi tu naivi  , tu- gana gudri ir kategoriška  . Ir kaip sakiau, mano nuomonė nepasikeitė, o tik dar labiau sutvirtėjo- neimčiau tokios auklės  Ir ne dėl diktofono ar atostogų  ....
estrėja
2005 06 21, 22:38
Aš taip pat nesu sutikusi žmonių kurie būtų smarkiai įskaudinę. Bet man užtenka televizijos, spaudos bei interneto, kad susidaryčiau savo nuomonę. Kažkada taip pat buvau naivuolė, viską piešiau šviesiomis spalvomis. Tačiau kai dabar esu atsakinga ne vien už save, viskas atrodo kitaip. Savo vaikus palieku tik labai gerai pažystamai moteriai kurios nefilmuoju, be to vaikai jau ne tokie maži patys gali pasisakyti. Bet jeigu būčiau atsidūrusi tokioje padetyja ir man būtų reikėja samdyti svetimą žmogų, tikrai būčiau įrengusi kamerą, nors ir nesu dar nudegusi. Nes vaikai mano gyvenime vaidina per daug svarbų vaidmenį, todėl nesiruošiu rizikuoti. O dėl filmavimo troleibusuose , tam yra kontrolierė kad karts nuo karto patikrintų ar niekas zuikiu nesivažinėja. Matote ten tap pat tikrina ir nieko čia blogo nėra. Dar norėjau pasakyti, kad kameros nėra vien tik korespondentų darbo įrankis. Jas dar specialiai gamina, kad galėtų jomis stebėti ar tinkamai piliečiai elgiasi vienoje ar kitoje situacijoje. Ir ko čia purkštauti nepatinka toks darbas galima pasiieškoti kito, o tėvai kaip filmavo taip ir filmuos ir niekas čia nieko nepakeis. Nebent mokslininkai išras tobulesnių būdų, Kad tėvai galėtų prižiūrėti ar tinkamai auklės elgiasi su jų mažyliais.
Neesu filmavusi savo maziuko aukles, bet tik todel, kad nematau priezasciu nerimauti: sunelis linksmas, zvalus, auklyte myli, apkabina, prisiglaudzia...Jei matyciau, kad kas nors ne taip- tikrinciau ir nelaikyciau to didele nuodeme. Nemanau, kad taip pazeidziamas aukles privatumas- galu gale kamera statoma ne vonioj ar tuolete, ir man visiskai nerupi kiek kartu aukle pasikaso ausi ar pasikrapsto nosi, vienintelis tikslas, ko mamos siekia stebedamos aukle- isitikinti vaiko saugumu.
Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis.
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 10:00) Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Būtent dėl šito savo bruožo Mažulių deivė labai patiko mamytėms  , kažkuri forumietė taip ja susižavėjo, kad ir pasamdė savo vaikiukui  . Na, visokių reikia  . Vis laukiu, kad toji mamytė parašytų savo dabartinius įspūdžius apie savo auklytę  . Ar vis dar patenkinta, ar nebelabai...  Tiesiog įdomu  na, būtų kaip kokis tyrimas  ...., gal mane intuicija apgavo pvz....
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:11
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 11:07) Būtent dėl šito savo bruožo Mažulių deivė labai patiko mamytėms  , kažkuri forumietė taip ja susižavėjo, kad ir pasamdė savo vaikiukui  . Na, visokių reikia  . Vis laukiu, kad toji mamytė parašytų savo dabartinius įspūdžius apie savo auklytę  . Ar vis dar patenkinta, ar nebelabai...  Tiesiog įdomu  na, būtų kaip kokis tyrimas  ...., gal mane intuicija apgavo pvz....  Taip, dabar dirbu ir mums viskas gerai. Stebi ar nestebi - jokio skirtumo, maziukas labai geras vaikas, mes su juo sutariam, zaidziam. Toj sheimoj jauchiuosi naturaliai. Galu gale, jei ir filmuotu, tai ash nieko blogo nedarau - nevagiu, vaiko neskriaudziu, saldumynu nevalgau, nebent kai pasiulo (man viska siulyti reikia  ). O del mano darbo, jei Jums labai smalsu, tai forumietei Jus galite parashyti ir jos visko asmenishkai paklausti. O gal man jos paprashyti, kad ji chia viska parashytu, t.y. savo nuomone apie mane ir mano darba?
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:20
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00) Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis. Nusiteikimas priesh filmavima - tai tiesiog mano pozicija ir tiek. Visus savo argumentus jau ishsakiau, nenoriu kartotis. Ir tai nereishkia, kad ash kazka darau blogai.
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:21
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00) Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis. Geruma savo darbu jau irodziau. Bet ne jums, nes ne Jusu vaikiuka priziuriu.
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:23
QUOTE(Sally @ 2005 06 21, 23:04) Bliambački nu jeigo nieko blgo nedarai tai o bijoti kad tave filmuoja  Bijai kad pamatys kaip nosi krapstaisi?  Gal ir bijau
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:24
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:04) O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei"  Ten tu ir gi nevarai ant mamų  ? Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė. Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę.  Mamyte brangioji, forumas ir tema - tai du skirtingi dalykai
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:26
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 21, 23:04) O jei paskaityti skyreli"Atostogos auklei"  Ten tu ir gi nevarai ant mamų  ? Dėkui už priminimą-pati turiu aukle ir nuostabiai žinau ko iš jos reikalauti.Vienas iš vaikų gana silpnas ir priežiūros reikalauja daug.Tu vėl agresyviai bandai įteikti savo "esu pakankamai gera aukle".Tavo,kaip auklės,gerumą gali įvertinti tik tavo šeimininkė. Ne manau,kad ginant savo poziciją reikia taip pulti.Aš ir gi nestatau kamerų namie.Tačiau tolerantiškai priimu kitų nuomonę.  Agresivumo savo postuose neizvelgiu. Tokiais zodziais ar kaltinimais tariamu vaikishkumu kai kurios mamos nori "nusodinti" mane - tai ash ish tolo zinau. "Plavali - znajem".
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:28
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 21, 23:07) bet...jei prasyti,kad ja sektu kitos aukles-tai jau kaip ir snipinejimas  ir dar-ka turi omeny istisai? siaip,tai jei stebi-tai kokia savaite...o isitikina aukles gerumu-tai isjungia kameras,na,bent jau as taip manau  Shaunu! Shiaip man ish viso nera ko bijoti - ash nuoshirdziai myliu vaikus ir vaika, kuri ziuriu. Taigi nesusipratimu nenusimato.
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:31
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 11:00) Aš irgi nieko blogo tame filmavime nematau. Diskomfortas - o koks? Nelabai suprantu. Tėvai turi visas teises filmuoti ką tik nori. Tai, kad tėvai tikrina aukles, mano požiūriu yra protingas ir atsakingas žingsnis. Nuojauta - ne argumentas ir ne faktas. Mažylių deivė nuolat kala žmonėms į galvą "bent jau aš tai gera". Reklamos ir per teliką užtenka. O apie žmogų geriausiai byloja jo darbai, o ne skambūs prisistatymo žodžiai. Beje, Remarko žodžiais, kuo žmogus mažiau apie save mano, tuo jis vertesnis. Tesingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:38
QUOTE(Elina @ 2005 06 21, 23:16) Man pavyzdžiui, visiškai nerūpi nori ta auklė būt filmuojama ar ne  . Būtinai tikrinčiau įvairiais būdais, nes auklė nėra nei vaikų mama, nei močiutė. Ji- svetimas žmogus  , kuriuo aš pasitikėsiu absoliučiai ( gal būt) tik po keletos metų bendravimo O beje, Mažulių-deive, kaip jau sakiau senesnėje tavo temoje " ieškau auklės darbo"- nesi tu naivi  , tu- gana gudri ir kategoriška  . Ir kaip sakiau, mano nuomonė nepasikeitė, o tik dar labiau sutvirtėjo- neimčiau tokios auklės  Ir ne dėl diktofono ar atostogų  .... Va, norejau paklausti, tiesiog del smalsumo, ar mano tariamas kategorishkumas kazka pakeite Jusu nuomoneje apie mane kaip aukle? Juk Jus net nematete manes! Kaip galite spresti>? Man juokinga!
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:40
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31) Teisingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, nes jos neturi (!!!!!), tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  Teisimgai kazkas ish forumiechiu pasake apie mane, kad ash neesu beforme meduza, pataikaujanti kad ir potencialioms darbdaviems.
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:40
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31) Teisingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, nes jos neturi (!!!!!), tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  Teisimgai kazkas ish forumiechiu pasake apie mane, kad ash neesu beforme meduza, pataikaujanti kad ir potencialioms darbdavems.
Mazuliu Deive,kodel tu vos ne kiekvienam poste kartoji,kad esi gera ir t.t.?
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:49
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 19:47) Mazuliu Deive,kodel tu vos ne kiekvienam poste kartoji,kad esi gera ir t.t.? Viskas labai paprasta - todel kad taip ir yra. Nors pas kiekviena savas supratimas ir savi "gerumo" kriterijai. Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe. Net pikta darosi, kai ji paskaitai.
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:49) Viskas labai paprasta - todel kad taip ir yra. Nors pas kiekviena savas supratimas ir savi "gerumo" kriterijai. Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe. Net pikta darosi, kai ji paskaitai.  Gerai,tu gera,nuosirdi,ideali aukle ir t.t.Bet kam tai rasyti kiekviename pasisakyme?
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:38) Va, norejau paklausti, tiesiog del smalsumo, ar mano tariamas kategorishkumas kazka pakeite Jusu nuomoneje apie mane kaip aukle? Juk Jus net nematete manes! Kaip galite spresti>? Man juokinga!  Na, žinai  , ne nemačiau tavęs  ir , tikiuosi, nepamatysiu
mazuliu-deive
2005 06 22, 18:59
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 19:55) Gerai,tu gera,nuosirdi,ideali aukle ir t.t.Bet kam tai rasyti kiekviename pasisakyme? Viskas, ka parashei, tiesa. Tik ne apie mano geruma diskutuojame. Shiaip, sakau, nusiteikimas priesh filmavima yra mano pozicija. Noriu, kad manimi pasitiketu tas zmogus, kurio vaika ash ziuriu, tik tiek. O del filmavimo ish esmes nieko priesh neturiu, kadangi gerai atlieku savo pareigas ir nuoshirdziai rupinuosi vaikais. Ir tie zodziai apie geruma prie to paties isheina, sorry, kad kartais kiekvienam poste, bet kai kuriems zmonems tai reikia kalti i galva (gerai, kad ne su plaktuku) kad shituo isitikintu.
mazuliu-deive
2005 06 22, 19:02
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 19:59) Oi, oi, kaip baisu  . O dar sako, kad ash kategorishka
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 18:49) Bet ash nemushu vaiku, kaip kitos juodajame sarashe. Žinai, jei apgalvotum savo rašliavą  , gal neprarašytum tokių nesamonių  Tu pastoviai sau prieštarauji  . Tu gera todėl, kad nemuši vaikų " kaip kitos"  ? Todėl ir filmuot tavęs nereikia?
mazuliu-deive
2005 06 22, 19:04
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:02) Žinai, jei apgalvotum savo rašliavą  , gal neprarašytum tokių nesamonių  Tu pastoviai sau prieštarauji  . Tu gera todėl, kad nemuši vaikų " kaip kitos"  ? Todėl ir filmuot tavęs nereikia? Taip, nereikia. Kad ir del to, kad gerai ir saziningai dirbu  .
Bet kai kurias atstumia tas tavo gerumas,tiksliau tavo pasisakymai,kad esi gera.erai,pasakei viena,du tris kartus,bet kam reikia pastoviai kalti,tipo as gera,ideali,kitos tokios nera ir pan.?
Apskritai, tai rašai tokius absurdus ir nesamones, atsikirtinėji į kiekvieną postą...  Nu nesi tu nei gera, nei deivė, nei vaikiška, nei naivi
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:04) Taip, nereikia. Kad ir del to, kad gerai ir saziningai dirbu  . Tai reikia  , kad matytų kokia tu gera ir sąžininga. Juk tu taip tai deklaruoji  , tai ir parodyk, ko čia dabar kukliniesi?
mazuliu-deive
2005 06 22, 19:07
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 20:04) Bet kai kurias atstumia tas tavo gerumas,tiksliau tavo pasisakymai,kad esi gera.erai,pasakei viena,du tris kartus,bet kam reikia pastoviai kalti,tipo as gera,ideali,kitos tokios nera ir pan.? Na, kad atstumia, tai tik tu zmoniu problema, man tai gyventi netrukdo. Shiaip jau shiais laikais yra pakankamai sunku susirasti gera aukle. Kas bande, apsiriko ar apsidegino, mane supras.
mazuliu-deive
2005 06 22, 19:09
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:07) Tai reikia  , kad matytų kokia tu gera ir sąžininga. Juk tu taip tai deklaruoji  , tai ir parodyk, ko čia dabar kukliniesi?  Tai gerai, tegu ir filmuoja, ko gi man gedytis? Manes gi nieks neklaus, tiesiog filmuos, jei bus pagrindo manimi nepasitiketi. bet kol kas matyt nera.
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:31) Tesingai sake Remarkas - mumijos yra pachios verchiausios. Savo nuomones neishsako, tokia ju ir verte. Del to to Lietuvoj tiek daug savizudybiu, kad zmones praranda pasitikejimas savimi, savo igudziais, juo "pagauna" apatija, depresija...  Viena yra pasitikėti savo jėgomis ir viduje jaustis geru, o visai kas kita skalambyti tai ant kiekvieno kampo  Ir beje, net tada, kai to visai nereikia. Neabejojimas savo jėgomis irgi nieko gero, tada labai daug klaidų galima pridaryti. Tu šneki apie diskusijas, bla bla bla, nes ginčuose gimsta tiesa. Valio. Bet ginčas tai nereiškia, kad pasakau savo nuomonę ir daugiau viskas dzin. Reikia ieškoti kompromiso. Reikia argumentuotai dėstyti savo mintis, o "man nepatinka, jaučiu diskomfortą" - nekoks argumentas.
Mažulių deivė
2005 06 22, 19:24
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:00) Apskritai, tai rašai tokius absurdus ir nesamones, atsikirtinėji į kiekvieną postą... Nu nesi tu nei gera, nei deivė, nei vaikiška, nei naivi Labai gaila, bet, deja, turbut ne Jums spresti apie mano budo bruozus ir charakterio puses. Ir nepasakychiau, kad man pachiai labai rupetu butent Jusu nuomone. O be to... nenoriu buti mistishka heroje. Ash pilnai zemishkas zmogutis, tik nickas chia toks  . Bet jei nesupratot, tai nieko tokio, labai nepyksim  , mes  ir labai supratingi
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 19:09) Tai gerai, tegu ir filmuoja, ko gi man gedytis? Manes gi nieks neklaus, tiesiog filmuos, jei bus pagrindo manimi nepasitiketi. bet kol kas matyt nera.  QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 19:24) Labai gaila, bet, deja, turbut ne Jums spresti apie mano budo bruozus ir charakterio puses. Ir nepasakychiau, kad man pachiai labai rupetu butent Jusu nuomone. O be to... nenoriu buti mistishka heroje. Ash pilnai zemishkas zmogutis, tik nickas chia toks  . Bet jei nesupratot, tai nieko tokio, labai nepyksim  , mes  ir labai supratingi  O čia keliese jūs sėdit ant panašaus nico  ? Nu nerimtai čia
Mažulių deivė
2005 06 22, 19:30
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 20:29) O čia keliese jūs sėdit ant panašaus nico  ? Nu nerimtai čia  Man kazkaip tas nickas uzsiblokavo ar kazkas tokio  , negalejau atrashyti, tai ir uzsiregistravau darkart.
Deive,jei tu jau tokia gera,tai kodel taip nemdagiai kalbi su,galbut,vyresniais zmonemis?Kodel nepriimi kritikos savo adresu?
Mažulių deivė
2005 06 22, 19:41
QUOTE(lineba @ 2005 06 22, 20:36) Deive,jei tu jau tokia gera,tai kodel taip nemdagiai kalbi su,galbut,vyresniais zmonemis?Kodel nepriimi kritikos savo adresu? Normaliai ash kalbu, ir normalus buvo (yra) mano nickas. Ir pirmoje temoj, kai darbo ieshkojausi, irgi visos puolete, irgi kazkas nepatiko. Bet darba ash jau turiu (tfu, tfu, tfu  ) ir dabar tik ishsakiau savo nuomone vienu ish daugybes klausimu. Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu (net skatmeniniu, nes kadaise irgi toki turejau, bet ishskalbiau  , rimtai  ). Tai tiek. Nezinau, kodel visos puola. Na, ne visos, bet... O del kritikos... ramiai ir normaliai kritika priimu, ypach ish tu zmoniu, su kuriais ir /arba kuriems dirbu. Bet ta kritika turi buti normaliai ishsakyta ir /arba bent jau pagrista. O kokia gali buti kritika del mano darbo, jei su daugeliu mane uzsipuolanchiu mamu mes net nesame machiusios?
QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 20:41) Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu
Kelis puslapius atgal rašei, kad išeitum iš darbo, jei sužinotum, kad tave filmavo  Bet tiek to, čia tema ne apie tave, o apie diktofonus bei kameras. Reikalingos jos ar nereikalingos.
Nėra jokio reikalo pamatyt žmogų, kad jį pažintum  . Pakanka paskaityt jo mintis  . Ir tu vis kartoji, kad tave puola  . Kas?
QUOTE(Mažulių deivė @ 2005 06 22, 19:41) Normaliai ash kalbu, ir normalus buvo (yra) mano nickas. Ir pirmoje temoj, kai darbo ieshkojausi, irgi visos puolete, irgi kazkas nepatiko. Bet darba ash jau turiu (tfu, tfu, tfu  ) ir dabar tik ishsakiau savo nuomone vienu ish daugybes klausimu. Ash tai asmenishkai nieko nebijau, nei filmavimo, nei diktofonu (net skatmeniniu, nes kadaise irgi toki turejau, bet ishskalbiau  , rimtai  ). Tai tiek. Nezinau, kodel visos puola. Na, ne visos, bet... O del kritikos... ramiai ir normaliai kritika priimu, ypach ish tu zmoniu, su kuriais ir /arba kuriems dirbu. Bet ta kritika turi buti normaliai ishsakyta ir /arba bent jau pagrista. O kokia gali buti kritika del mano darbo, jei su daugeliu mane uzsipuolanchiu mamu mes net nesame machiusios?  As prie tavo nick'o ir nesikabinejau Tu dziaukis,kad puola  Gal darbdave labiau ivertins tavo darba,ko tau ir linkiu
estrėja
2005 06 22, 20:25
Sakiau kad aukos sindromas
|
|