Labas visiems.Kas ka žinot apie padidėję limfmazgiai nešciai moteriai,gal kam nors taip buvo,sendien dare krauju tirymus rytoi bus atsakymas tiksliau
Atsiprasau skydliauke
man padideje buna kaklo limfmazgiai , tia rodo kad kazkur yra uzdegimas, man jei jau pradejo skaudeti ir padidejo, tuoj prades skaudeti gerkle ir t.t., tu neparasei nei kur padideje ir kodel daro butent skydliaukes tyrimus
manau, kad norejo parasyti apie padidejusia skydliauke?
Man padideje. Bet gydytoja kazkaip nesureagavo. Ant kaklo yra , o pazasty toks guzas, kad oj
QUOTE(majke @ 2008 10 08, 19:50) Man padideje. Bet gydytoja kazkaip nesureagavo. Ant kaklo yra , o pazasty toks guzas, kad oj man ir kai laukiaus pazastyse tokie dideli, kaip ir krutyse, tai kai nuejau pas daktarus sakau kas cia man pazastyse sako padidejusios pieno liaukos, na kai pagimdziau tai niekas man nedingo, o dar labiau padidejo, ir buvo tol kol maitinau, po to susitvarke
Sveikos, as ir jau tris savaites sedziu kaip ant adatu pazastyje guzelis atsirado, galvojau gal nuo dezodorantu pulinys koks kila, siandien lankiausi pas chirurga jis sako kad ne, pabade nieks nebega, sako greiciausiai limfmazgiai, reikia daryti kraujo tyrimus, pries kelias sav. kaip dare gine kraujo tyrimai buvo geri, leksiu po pietu pas vidaus gyd. uzsirasiau privaciai nes labai bijau kad nebutu konors rimta, o dar ir nervuojuosi, kas labai kenkia
|