Pats gražiausias vardas
ne taip jau retai bent jau man bet tikrai labai grazus!
Grazus
GRazus vardas
siaip labai grazus,bet mano nuomone,mergaitei tiktu labiau,nes jis toks svelnus vardas...o vaikinas,vyras Vakaris nelabai,kol vaikas grazu ir vaikiska...
atsibodes
labai grazus vardas vakarius
Nežinau, apie kokį skystumą čia kalbama?
Vakario vardą baltai siejo su stipria energija, žinojimu ir išmintimi. Tai lietuviškas, seną istoriją turintis vardas. Anksčiau buvo retai sutinkamas, dabar tėveliai dažniau taip pavadina savo atžalas man labai gražus vardas.. skamba taip iškilmigai - bet čia jau, aišku, skonio reikalas
Man gražiau Vakarė, o ne Vakaris. Berniukui man šis vardas nelabai tinka.
Gražus
Gražus visai
Labai gražus (gal net pats gražiausias
Metai Viso Top 2010 51* #43 2009 95 #45 2008 86 #45 2007 115 #37 2006 131 #29 2005 71 #52 2004 59 #63 2003 58 #69 2002 44 #79 2001 24 #135 2000 29 #126 1999 8 #250 * 2010 m. Sausio-Birželio mėn. duomenys. ** "Viso" skilty nurodytas užregistruotų vardų skaičius per metus iš viso. Kilęs vardas ne nuo žodžio "vakaras", o nuo "vakarų vėjas". Ir prancūziškai tikrai nepanašus į žodį "karvė". Prancūziškai karvė atrodo taip: vache [vaʃ] Kiekvienas vardas yra gražus savaip. O dar didesnį grožį vardui suteikia pats žmogutis Papildyta: QUOTE(l'eau @ 2010 04 01, 20:32) Ne vardai skysti, o žmonės, kurie juos menkina
Vakaris-Vakarytis,kaip aš sakau;)Labai mielas berniukiškas vardas:)
Kiekvieni metai turi savo Top vardus.
As esu Jurga, tai klasej buvom 4 Jurgos, Universitete- 3. Dabar visi pagoniski vardai labai ant bangos - tai normalu, kad ir Vakariu pagausejo. Musiskis Vakaris labai ramus, toks maslus, rimtas vaikis - stebint ji, net nelimpa joks kitas vardas, o tik Vakaris.... Kai gime, vyrui nelipo sis vardas, o as ji buvau issisvajojusi nuo paauglystes. Ilgai rinkom, o paskui valia daviau vyrui, kad jis pats varda isrinktu. Nuvaziavo, ir uzregistravo Vakarium, o grizes pasake, jog uzregistravo Ignu... Musu Vakariui beveik 2 metukai, tai vyras kelis kartus minejo, jog labai dziaugiasi, jog mazylio toks vardas ! Negali visiems patikti vienodi vardai, bet menkint nelabai patinkanciu vardu irgi nereiketu QUOTE(Metameskinija @ 2011 02 19, 14:44) Kiekvieni metai turi savo Top vardus. As esu Jurga, tai klasej buvom 4 Jurgos, Universitete- 3. Dabar visi pagoniski vardai labai ant bangos - tai normalu, kad ir Vakariu pagausejo. Musiskis Vakaris labai ramus, toks maslus, rimtas vaikis - stebint ji, net nelimpa joks kitas vardas, o tik Vakaris.... Kai gime, vyrui nelipo sis vardas, o as ji buvau issisvajojusi nuo paauglystes. Ilgai rinkom, o paskui valia daviau vyrui, kad jis pats varda isrinktu. Nuvaziavo, ir uzregistravo Vakarium, o grizes pasake, jog uzregistravo Ignu... Musu Vakariui beveik 2 metukai, tai vyras kelis kartus minejo, jog labai dziaugiasi, jog mazylio toks vardas ! Negali visiems patikti vienodi vardai, bet menkint nelabai patinkanciu vardu irgi nereiketu Gerai kad ne Ignas, man Vakaris n kartų geriau skamba.
Vakaris -turbūt vienintėlis man gražus berniuko vardas.
seniau visada galvojau, kad jeigu turesiu berniuka butinai pavadinsiu ji Vakariu, nes labai grazus man sis vardas.
negrazus
Hm, gražus. Bet populiarus. Bent jau aš pažįstu ne vieną.
Aš tik vieną žinau.
Nelabai,o ir praeit tuoj nebus galima per tuos Vakarius-kur spjausi ten Vakaris.
Manau,kad yra tikrai daug dažnesnių vardų,nei šis.
|