Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vakaris
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Saulės pūga
Pats gražiausias vardas smile.gif
l'eau
QUOTE(augudai1 @ 2010 03 30, 15:27)
Labai gražus ir retai sutinkamas vardas smile.gif
*

geras bajeris lotuliukas.gif dabar gi tokie skysti vardai kaip kajus, majus, nojus, vakaris labai populiarūs
sniege*
ne taip jau retai bent jau man bet tikrai labai grazus! thumbup.gif
Arie_
smile.gif Labai grazus vardas wub.gif mes savo dukryte zadame pavadinti Vakare nestuke.gif
Haske
Grazus thumbup.gif bet as tokio neduociau doh.gif
Ziedlapiux
GRazus vardas wub.gif
happysmile
siaip labai grazus,bet mano nuomone,mergaitei tiktu labiau,nes jis toks svelnus vardas...o vaikinas,vyras Vakaris nelabai,kol vaikas grazu ir vaikiska...
erikiuxxx
QUOTE(happysmile @ 2010 05 12, 13:04)
siaip labai grazus,bet mano nuomone,mergaitei tiktu labiau,nes jis toks svelnus vardas...o vaikinas,vyras Vakaris nelabai,kol vaikas grazu ir vaikiska...
*

drinks_cheers.gif pritariu
ir jau gan daznas vardas
Ūla
QUOTE(l'eau @ 2010 04 01, 20:32)
geras bajeris lotuliukas.gif dabar gi tokie skysti vardai kaip kajus, majus, nojus, vakaris labai populiarūs
*

kokie argumentai dėl vardo Nojus skystumo? "Aš taip manau", "jei jūs manote kitaip" - netinka.
Ziedlapiux
atsibodes doh.gif
InSpero
schmoll.gif nea.
aistiale
labai grazus vardas vakarius biggrin.gif
Mamma mia
Nežinau, apie kokį skystumą čia kalbama? g.gif
Vakario vardą baltai siejo su stipria energija, žinojimu ir išmintimi. Tai lietuviškas, seną istoriją turintis vardas. Anksčiau buvo retai sutinkamas, dabar tėveliai dažniau taip pavadina savo atžalas smile.gif aš irgi jų tarpe rolleyes.gif
man labai gražus vardas.. skamba taip iškilmigai - bet čia jau, aišku, skonio reikalas mirksiukas.gif
Gabriete
Man gražiau Vakarė, o ne Vakaris. Berniukui man šis vardas nelabai tinka.
S@r@
Gražus wub.gif
OVM
Gražus visai smile.gif Pažįstami - tėtis Rytis, o sūnus Vakaris thumbup.gif
Mnz
Labai gražus (gal net pats gražiausias ax.gif ), romantiškas ir prasmingas vardas. Beje, ne toks jau labai dažnas, būna tikrai populiaresnių vardų tongue.gif

Metai Viso Top
2010 51* #43
2009 95 #45
2008 86 #45
2007 115 #37
2006 131 #29
2005 71 #52
2004 59 #63
2003 58 #69
2002 44 #79
2001 24 #135
2000 29 #126
1999 8 #250
* 2010 m. Sausio-Birželio mėn. duomenys.
** "Viso" skilty nurodytas užregistruotų vardų skaičius per metus iš viso.

Kilęs vardas ne nuo žodžio "vakaras", o nuo "vakarų vėjas". Ir prancūziškai tikrai nepanašus į žodį "karvė". Prancūziškai karvė atrodo taip: vache [vaʃ] tongue.gif

Kiekvienas vardas yra gražus savaip. O dar didesnį grožį vardui suteikia pats žmogutis smile.gif Galbūt nėra negražių vardų, yra tik daug skirtingų nuomonių wink.gif Tad gerbkime vieni kitų pasirinkimą ir nemenkinkime jo grubiais bei vulgariais pasisakymais wink.gif

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 04 01, 20:32)
*

Ne vardai skysti, o žmonės, kurie juos menkina smile.gif
Nalivaika85
Vakaris-Vakarytis,kaip aš sakau;)Labai mielas berniukiškas vardas:)
Metameskinija
Kiekvieni metai turi savo Top vardus.
As esu Jurga, tai klasej buvom 4 Jurgos, Universitete- 3.
Dabar visi pagoniski vardai labai ant bangos - tai normalu, kad ir Vakariu pagausejo.
Musiskis Vakaris labai ramus, toks maslus, rimtas vaikis - stebint ji, net nelimpa joks kitas vardas, o tik Vakaris....
Kai gime, vyrui nelipo sis vardas, o as ji buvau issisvajojusi nuo paauglystes. Ilgai rinkom, o paskui valia daviau vyrui, kad jis pats varda isrinktu. Nuvaziavo, ir uzregistravo Vakarium, o grizes pasake, jog uzregistravo Ignu...
Musu Vakariui beveik 2 metukai, tai vyras kelis kartus minejo, jog labai dziaugiasi, jog mazylio toks vardas !
Negali visiems patikti vienodi vardai, bet menkint nelabai patinkanciu vardu irgi nereiketu 4u.gif
l'eau
QUOTE(Mnz @ 2011 01 06, 15:12)
Ne vardai skysti, o žmonės, kurie juos menkina  smile.gif
*

vienas populiaresnių "argumentų" neturint ką protingo pasakyti smile.gif . tiesa populiarumu vaikų turėjimo ar ne baksnojimo dar nelenkia biggrin.gif
baltė
QUOTE(Metameskinija @ 2011 02 19, 14:44)
Kiekvieni metai turi savo Top vardus.
As esu Jurga, tai klasej buvom 4 Jurgos, Universitete- 3.
Dabar visi pagoniski vardai labai ant bangos - tai normalu, kad ir Vakariu pagausejo.
Musiskis Vakaris labai ramus, toks maslus, rimtas vaikis - stebint ji, net nelimpa joks kitas vardas, o tik Vakaris....
Kai gime, vyrui nelipo sis vardas, o as ji buvau issisvajojusi nuo paauglystes. Ilgai rinkom, o paskui valia daviau vyrui, kad jis pats varda isrinktu. Nuvaziavo, ir uzregistravo Vakarium, o grizes pasake, jog uzregistravo Ignu...
Musu Vakariui beveik 2 metukai, tai vyras kelis kartus minejo, jog labai dziaugiasi, jog mazylio toks vardas !
Negali visiems patikti vienodi vardai, bet menkint nelabai patinkanciu vardu irgi nereiketu  4u.gif
*

Gerai kad ne Ignas, man Vakaris n kartų geriau skamba. thumbup.gif Ignas nuo pat vaikystės man toks kietas ir aštrus vardas... net nežinau kodėl, dar būdama darželio amžiaus išgirdau šį vardą ir jis man labai nepatiko... Grynai dėl skambesio. Na, bet čia jau ne ta tema.
Tiūtė
Vakaris -turbūt vienintėlis man gražus berniuko vardas. smile.gif Aš už šį vardukąwink.gif
nraminta
seniau visada galvojau, kad jeigu turesiu berniuka butinai pavadinsiu ji Vakariu, nes labai grazus man sis vardas.
tuticiukas
negrazus schmoll.gif , mergaitei vakare dar nieko, bet berniukui permergaitiskai skamba
aggree
Hm, gražus. Bet populiarus. Bent jau aš pažįstu ne vieną.
Tiūtė
Aš tik vieną žinau. smile.gif Ir šiaip esu už lietuviškus vardus,bet nesakau,kad ir kiti negražūs.smile.gif
Silvy
Nelabai,o ir praeit tuoj nebus galima per tuos Vakarius-kur spjausi ten Vakaris.
Tiūtė
Manau,kad yra tikrai daug dažnesnių vardų,nei šis.smile.gif Pvz: Kajus,Nojus,Benas,Lukas,Matas ir .t.t.smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.