QUOTE(velute @ 2008 12 05, 15:41)
Ir vardas gražus, ir pavardė.
Vakaris jau nėra neįprastas vardas- žaidimų aikštelėse neretai tenka girdėti
Asmeniskai man Vakaris yra grazus ir mielas vardas
tai ką, man tai gražus...
labai grazus vardukas
Man nepatinka, savo vaikui tikrai tokio nedeciau.
Šiektiek nevyriškas toks , bet šiaip labai gražus vardelis
musu sunus Vakaris
nevyriškas, skystas toks, nepatinka, o ir dažnas labai
kažkoks nuvalkiotas vardas. Sūnaus grupėj 3 Vakariai buvo
O jeigu gims anksti ryte?
Nieko prieš neturiu, bet šitas vardas man kažkoks keistas, įpareigojantis vaikelį gimti vakare, kad pateisintų vardą
Gražus
labai gražus
labai grazus
Man grazus
Labai grazus
grazus, jei vaikas gimes vakare.
QUOTE(Arvena @ 2009 08 14, 15:34) o jei vardas patinka, o vaikas gimsta ryte - galima visiems sakyt, kad gimė vakare jei jau būtinai reikia pateisinimo duodant šį vardą ne, tiesiog kiekvienas vardas kazka reiskia, sio vardo reiksme labai aiski. juk nevadiname dukru Doloresom (reiksme-sopulingoji) vien del grozio, ar pvz mineta Fekalija-skamba dainingai, bet.... reiksme svarbi, labai.
Labai grazus vardas
Grazus vardas, bet su kazkokia liudesio gaida...
Labai grazus vardas, toks romantiskas, taciau jis grazus tik lietuviams. Suzinojau, kad lotynu kilmes kalbose: ispanu, italu, prancuzu ir kitose "vaka" reiskia karve, o vakaris daugiau vieta, kuriose jos laikomos. Kazkaip sujauke viska
mergina susirasti su tokiu romantisku vardu tikrai nebus sunku
man visai nieko, grazus
Labai grazus
labai grazus, romantiskas
Man - tai gražus, lietuviškas vardelis
Pirma karta si varda isgirdau pries koki 15 metu. Dukra kieme veziojau, o mociute zaide su anukeliu, kurio vardas buvo Vakaris..... Labai tuo metu negirdetas buvo, lietuviskas ir man labai grazus..., o ir berniukas, buvo nuostabus !
Daznai zmones vardus sugadina. Kai rinkausi sunui varda, koki tik beissirenku, tuoj gimines < oi, tik nedek, pazystu, o jezau - vagis, girtuoklis, banykas ir pan.... Man labai grazus sis vardas. Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi QUOTE(Metameskinija @ 2010 02 01, 14:02) Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi Grazus tikrai O ta drauge galejo palaukti atsakymo pirmiausiai
tai kad draugas. ir koks atsakymas, kai klausimo nebuvo
Super vardas
Man irgi labai gražus:)
Vienas gražiausių.
pliusas - grazus
minusas - labai jau daznas
Grazus vardas...
Bet tikrai zmones vardus sugadina. man visada grazus buvo Paulius. Bet darbe dirba paulius - na jau toks vepla, kad tikrai nebegrazus vardas pasidare.... Vakariu dar dideliu nera - tai dar ir nuodemiu neprisikaupe
grazus
Labai grazus vardas
ir man patinka
ir man patinka
bet turbūt jau labai dažnas tapo
Labai gražus
mano sunelis Vakaris. Laaabai grazus vardas
labai grazus vardas
Labai gražus ir retai sutinkamas vardas
Labai grazus vardas
|