Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vakaris
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Mamyte81
Sveikos mamytes!

Laukiuosi berniuko ir niekaip neisirenku vardelio..Kaip Jums vardas Vakaris?

O gal kas zinote ir norite pasiulyti koki grazu vardeli?

Is anksto aciu 4u.gif
Kudle
man grazus .Bet svarbiausia ,kad jusu seimai jis patiktu
muminukas
gražus smile.gif
HappyAngel
O man jis ''skystokas'', nevyriškas toks ax.gif
Birbiziukas
visai nieko rolleyes.gif
l'eau
per dažnas, kad patiktų, be to man asmeniškai jis skamba kažkaip per švelniai rolleyes.gif
DianaG
Man gražus smile.gif
ciuke
Labai labai wub.gif
l.jelena
Seniai viena drauge dave savo sunui toki varda. Tai pirma karta ir isgirdau. Pirma mintis buvo: tikriausiai gime vakare.

Siaip tai romantiskas vardas. thumb_yello.gif
rytoj
Gražus vardas, bet truputį kažko trūksta mastau.gif
Arvena
man labai labai grazus wub.gif .

P.S. mano pirmagimis Rytis, visai noreciau, kad antrasis butu Vakaris arba Vakare biggrin.gif , bet MB nepatinka sitas vardas
Baružėlė
man gražus wub.gif bet čia kiek žmonių tiek ir nuomonių,svarbiausia jum patinka 4u.gif
egliux&darius
grazus, svelnus vardukas. toki deciau savo vaikiukui, tik vat kad gimiej jau toki turim sad.gif
Mamyte81
Aciu visom mamytems uz nuomones smile.gif

4u.gif
dangausvaivorykste
Man labai patinka vardas Vakaris jei antras sunus bus manyciau kad siuo vardu ir pavadinsiu sunu... ax.gif
tisska
Gražus vardas smile.gif
camillyte
labai grazus thumbup.gif
Kaira
labai grazus smile.gif
maksas
Kazkada svaigau nuo sio varduko wub.gif wub.gif wub.gif
Nieko sau
Labai jau nevyriškas schmoll.gif
sandddra
Gražu 4u.gif
pelkių Monas
Labai šlykštus vardas, ir dar toks paplitęs dabar. Fuij... fear.gif
Mamyte81
QUOTE(pelkių Monas @ 2008 10 07, 10:19)
*

Uzjauciu jei pradejo pykint smile.gif
Dykuma5
Visai nieko 4u.gif
Kažkada man jis labai patiko, net savo sūnų norėjau taip pavadinti, bet dabar jau nevadinčiau.
Leilla
man grazus 4u.gif
LLaura
Labai gražus thumbup.gif
baikscioji
liuks.norejau sunui duoti biggrin.gif
Smilga222
Tokia tema buvau uzvedusi,ji kazkur netoli.
Maniskis Vakaris... smile.gif
Papildyta:
[quote=pelkių Monas,2008 10 07, 12:19]
*

O tavo dukra monika?HMM koks retas lotuliukas.gif
Kiek kartu moterom jau sakiau,kad galima issireikst kitaip.Bet kur tau ....slykstus ir taskas doh.gif
aistew
[quote=Smilga222,2008 10 10, 00:44]
Tokia tema buvau uzvedusi,ji kazkur netoli.
Maniskis Vakaris... smile.gif
Papildyta:
[quote=pelkių Monas,2008 10 07, 12:19]
*

O tavo dukra monika?HMM koks retas lotuliukas.gif
Kiek kartu moterom jau sakiau,kad galima issireikst kitaip.Bet kur tau ....slykstus ir taskas doh.gif
*

[/quote]
grazus vardukas 4u.gif
pelkių Monas
Dukros neturiu ohmy.gif , kai turesiu ir vardas bus koks patinka.
Tema uzvesta ne tik tam , kad visos rasytu: "koks grazus" wub.gif Man negrazus, tai ir rasau - negrazus laugh.gif O kodel tada ne Dieniu, Nakciukas, Pavakarys ir tt. g.gif

O visu Vakariu mamoms visiskai nesvarbu ka as galvoju, joms patinka na ir puiku 4u.gif Ar ne? 4u.gif 4u.gif laugh.gif
Kudle
Smilga222, vakaris- pagal mane, tai juk nesuristas su vakaru ar naktimi , o senovej zmones vakariu veja vadino tai noto manau ir vardas , cia senas pagoniu dievas. taip kad Vakaris yra senas lietuviskas vardas ,dar ir prasme turi . Del skambesio. tai kiekvienas savo nuomone turim .
rikutis
Labai gražu tiek Vakaris, tiek Vakarė. Aš pati vaikystėj po eilėm pasirašinėdavau kaip Vakarė... blush2.gif
Mamyte81
QUOTE(rikutis @ 2008 10 10, 12:34)
Labai gražu tiek Vakaris, tiek Vakarė. Aš pati vaikystėj po eilėm pasirašinėdavau kaip Vakarė...  blush2.gif
*

Ogogo kokia diskusija uzvire smile.gif

Aciu mamytes uz nuomones... Siaip pirmam suneliui norejau Vakario varda duoti wub.gif , bet su vyru turejim toki susitarima, kad pirmam jis vardeli des..Antram as...taigi manau, kad antraji suneli pavadinsime Vakariu 4u.gif
Meggi
labai labai grazus! thumbup.gif
cinamone
Man labai grazus vardas. Kaip tik renku dukrai ir galvoju apie Vakare. ax.gif
Radvyle
Kažkaip įsivaizduoju, kad visi vakariai - širdžių ėdikai wub.gif

Super fainas vardas 4u.gif
linaluk
QUOTE(Radvyle @ 2008 11 08, 00:21)
Kažkaip įsivaizduoju, kad visi vakariai - širdžių ėdikai  wub.gif

Super fainas vardas  4u.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Capri*
man gražus drinks_cheers.gif
laisve9
labai grazus vardas berniukui wub.gif ir nieko jam netruksta schmoll.gif
Tiara two in one
laaaaaabai gražus vardas wub.gif ir jis buvo mūsų sąraše, kai rinkom vardą sūneliui, bet nugalėjo džiaugsmas lotuliukas.gif wub.gif
Saulėtekė
Labai gražus, labai solidus vyrui vardas. Kartais iš tiesų klausiama, ar vakare gimė, bet galima atsakyt, kad vakarų vėjas tada pūtė. mirksiukas.gif
Kiek pažįstu Vakarių, jie išmintingi žmogučiai. Savo vardu, kiek žinau, jie patenkinti.
Šiaip tai vėjo vakarinio vardas. O pas mus (Lietuvoje) vakariniai vėjai šilti, nuo jūros. smile.gif Todėl ir šie žmogiukai, man rodos, tokie. Nuoširdūs jie. 4u.gif
Danto
Tikrai gražus vardas thumbup.gif
JO/NE
Tikrai gražus vardas, nu bet labai jau 'ant bangos' dabar ax.gif Manau vardeliai turėtų būt retesni, kad paskui ir patiems vaikučiams mažiau painiavos būtų, nes kai darželio grupėje 3 vienodi vardai ir dar kokiam būrely su 2 tokiais susipažįsta tai doh.gif Man kai dukra nori kažką papasakot, tai pirmiausia 5min. reik aiškintis apie kurį vaiką kalba blush2.gif
samrasa3

Gražus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,man patinka
RobertosMama
pardzioje vakaris buvo nelabai koks,bet daruge susilauke sunelio ir pavadino Vakariu ,laikui begant vardukas tikrai labai garzus pasidare 4u.gif
*visterija*
drinks_cheers.gif prie vardo reikia ir priprasti doh.gif
Alatėja
Man gražus 4u.gif
micefee
Labai grazus, siltas vardas. 4u.gif
velute
o jeigu dar ir pavarde keistesne,kaip jums skamba.VAKARIS VĖLYVIS.
ramuneles
man labai grazus - vakaris vardas. Turiu viena drauga Vakari, tai tik galiu pasakyt, kad sunkiai dauguma zmoniu si vada isimena
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.