Laukiuosi berniuko ir niekaip neisirenku vardelio..Kaip Jums vardas Vakaris?
O gal kas zinote ir norite pasiulyti koki grazu vardeli?
Is anksto aciu
Sveikos mamytes!
Laukiuosi berniuko ir niekaip neisirenku vardelio..Kaip Jums vardas Vakaris? O gal kas zinote ir norite pasiulyti koki grazu vardeli? Is anksto aciu
man grazus .Bet svarbiausia ,kad jusu seimai jis patiktu
gražus
O man jis ''skystokas'', nevyriškas toks
visai nieko
per dažnas, kad patiktų, be to man asmeniškai jis skamba kažkaip per švelniai
Man gražus
Labai labai
Seniai viena drauge dave savo sunui toki varda. Tai pirma karta ir isgirdau. Pirma mintis buvo: tikriausiai gime vakare.
Siaip tai romantiskas vardas.
Gražus vardas, bet truputį kažko trūksta
man labai labai grazus
P.S. mano pirmagimis Rytis, visai noreciau, kad antrasis butu Vakaris arba Vakare
man gražus
grazus, svelnus vardukas. toki deciau savo vaikiukui, tik vat kad gimiej jau toki turim
Aciu visom mamytems uz nuomones
Man labai patinka vardas Vakaris jei antras sunus bus manyciau kad siuo vardu ir pavadinsiu sunu...
Gražus vardas
labai grazus
labai grazus
Kazkada svaigau nuo sio varduko
Labai jau nevyriškas
Gražu
Labai šlykštus vardas, ir dar toks paplitęs dabar. Fuij...
Visai nieko
Kažkada man jis labai patiko, net savo sūnų norėjau taip pavadinti, bet dabar jau nevadinčiau.
man grazus
Labai gražus
liuks.norejau sunui duoti
[quote=Smilga222,2008 10 10, 00:44]
Tokia tema buvau uzvedusi,ji kazkur netoli. Maniskis Vakaris... Papildyta: [quote=pelkių Monas,2008 10 07, 12:19] Labai šlykštus vardas, ir dar toks paplitęs dabar. Fuij... O tavo dukra monika?HMM koks retas Kiek kartu moterom jau sakiau,kad galima issireikst kitaip.Bet kur tau ....slykstus ir taskas [/quote] grazus vardukas
Dukros neturiu
Tema uzvesta ne tik tam , kad visos rasytu: "koks grazus" O visu Vakariu mamoms visiskai nesvarbu ka as galvoju, joms patinka na ir puiku
Smilga222, vakaris- pagal mane, tai juk nesuristas su vakaru ar naktimi , o senovej zmones vakariu veja vadino tai noto manau ir vardas , cia senas pagoniu dievas. taip kad Vakaris yra senas lietuviskas vardas ,dar ir prasme turi . Del skambesio. tai kiekvienas savo nuomone turim .
Labai gražu tiek Vakaris, tiek Vakarė. Aš pati vaikystėj po eilėm pasirašinėdavau kaip Vakarė...
QUOTE(rikutis @ 2008 10 10, 12:34) Ogogo kokia diskusija uzvire Aciu mamytes uz nuomones... Siaip pirmam suneliui norejau Vakario varda duoti
labai labai grazus!
Man labai grazus vardas. Kaip tik renku dukrai ir galvoju apie Vakare.
Kažkaip įsivaizduoju, kad visi vakariai - širdžių ėdikai
Super fainas vardas
man gražus
labai grazus vardas berniukui
laaaaaabai gražus vardas
Labai gražus, labai solidus vyrui vardas. Kartais iš tiesų klausiama, ar vakare gimė, bet galima atsakyt, kad vakarų vėjas tada pūtė.
Kiek pažįstu Vakarių, jie išmintingi žmogučiai. Savo vardu, kiek žinau, jie patenkinti. Šiaip tai vėjo vakarinio vardas. O pas mus (Lietuvoje) vakariniai vėjai šilti, nuo jūros.
Tikrai gražus vardas
Tikrai gražus vardas, nu bet labai jau 'ant bangos' dabar
Gražus vardas
pardzioje vakaris buvo nelabai koks,bet daruge susilauke sunelio ir pavadino Vakariu ,laikui begant vardukas tikrai labai garzus pasidare
Man gražus
Labai grazus, siltas vardas.
o jeigu dar ir pavarde keistesne,kaip jums skamba.VAKARIS VĖLYVIS.
man labai grazus - vakaris vardas. Turiu viena drauga Vakari, tai tik galiu pasakyt, kad sunkiai dauguma zmoniu si vada isimena
|