Atrodo, kad nelabai ramiai miega. Ar taip budavo visada- pabudinedavo, verkdavo? Ar atsirado kazkuriuo laiku? Ar nepastejote sasaju tarp to, kas vyksta diena, pvz., daug ispudziu, emociju, ir naktiniu verkimu?
Na noreciau ir as patarimo, mano vaikinas jau kuris laikas labai neramiai miega, nakti beveik kas valanda (antroje nakties puseje) sokineja loveleje, atsistoja ir pradeda zirsti, paguldzius tuoj vel uzmiega, bet po pusvalandzio - valandos vel tas pats. Beto duodasi po savo lovele, per miegus suskaiciuoja kojomis visus virbus, kaip katinas isitaiso ant pagalves arba randi kojugali. Ir taip jau vargstu kokius du menesius. Nei pati issimiegu, nei vaikas (taip manau, nes atsikeles ryte jau po valandeles pradeda ziovauti ir nori vel miegoti). Kodel taip darosi? Gal galite atsakyti?
Sunku būtų pasakyti kodėl. Gal gydytojo pediatro paklauskite. Jeigu Jūs pabandytumete naktį nesikelti, o leisti pačiam vaikui nurimti, ar jis nurimtų pats?
Gal pastebėjot, kad kai kuriomis naktimis geriau miega, kai kuriom blogiau, su kuo tai susiję (gal su įspūdžių gausa?). Gal padėtų suprasti, kodėl blogiau miega tai, jei prisimintumete, kas vaiko gyvenime vyko tuo metu, kai pradėjo blogiau miegoti (gal Jūs pradėjote dirbti, pasikeitė koks nors dalykas Jūsų ar vaiko gyvenime).
Dopa, gal taviškiui dantys dygsta? Mūsiškis ir taip nuo gimimo labai blogai miega, tačiau kai ėmė dygti krūminiai, abu su vyru daugiau kaip mėnesį buvom be miego.
ištiesu jam dygsta krūminiai dantys, aš labai labai tikiuosi, kad tai tik dėl dantų....
O va mano mergina neramiai miega nuo gimimo iki dabar (jai jau daugiau nei 2 metai). Iš pradžių tragiškai neramiai, dabar jau geriau, bet vis tiek visos nakties niekada neišmiega. Labai blaškosi, malasi lovytėj, nežinia kiek kartų atsitrenkia į jos kraštus kol galiausiai pabunda. tada pati neuž-miega, verkia. Galvojau gal iki 2 metų kaip nors išaugs. dabar laukiu gal iki 3
QUOTE(Zvirblis @ 2005 07 27, 10:30) O va mano mergina neramiai miega nuo gimimo iki dabar (jai jau daugiau nei 2 metai). Iš pradžių tragiškai neramiai, dabar jau geriau, bet vis tiek visos nakties niekada neišmiega. Labai blaškosi, malasi lovytėj, nežinia kiek kartų atsitrenkia į jos kraštus kol galiausiai pabunda. tada pati neuž-miega, verkia. Galvojau gal iki 2 metų kaip nors išaugs. dabar laukiu gal iki 3 lygiai ta pati situacija ir pas mus QUOTE(Zvirblis @ 2005 07 27, 09:30) O va mano mergina neramiai miega nuo gimimo iki dabar (jai jau daugiau nei 2 metai). Iš pradžių tragiškai neramiai, dabar jau geriau, bet vis tiek visos nakties niekada neišmiega. Labai blaškosi, malasi lovytėj, nežinia kiek kartų atsitrenkia į jos kraštus kol galiausiai pabunda. tada pati neuž-miega, verkia. Galvojau gal iki 2 metų kaip nors išaugs. dabar laukiu gal iki 3 mes ir noretume suzinoti ka daryti, nes situacija tocnai tokia pati:( Ko tik neisbandziau: ir lovas keiciau, kad butu geriau, nes savo lovytej visus virbus suskaiciuodavo ir pabusdavo ir su mumis miega.. Rez tas pats, nu gal kelias dienas buvo geriau kai miegojo viena savo kambari, bet ir vel tas pats.....
Jeigu vaikas neramiai miega nuo pat gimimo, tai abejoju, ar psichologas gali padeti. Gal gydytojas labiau.
Jei neramiai pradejo miegoti jau vyresniame amziuje- gali buti ir psichologiniu priezasciu.
pas mus ir liudna situacija.... nelabai rami buvo ir kudikysteje
QUOTE(munkaa @ 2008 11 13, 09:19) pas mus ir liudna situacija.... nelabai rami buvo ir kudikysteje miela munkaa, ar nebandete masazu?
pasiskaiciau ir manau,kad viskas praeis..
mano irgi verkia ypac nuo kokiu 3 val nakties,zyzia muistosi..turiu sunu kuriam jau 8 metai,buvo panasiai,vergdavo kasydavosi,nes alergiskas,muistesi,o viskas praejo tik nepamenu kada gal kokiu 3-4 metu..
laba diena
o manasis tai retkarčiais prabunda naktį verkdamas Sūnučiui jau 5-eri. Diena Jis buna linksmas ir smagus, leidžiu šiek tiek pažaisti kompiuterinius žaidimus, pažiūrėti televizorių, bet stengiuosi kontroliuoti žaidimų ir animacinių filmukų turinį dėkoju už atsakymą
Sveiki, ir as noriu pasisakyti
sveikos,mano dukryte,jai 2metukai ir 3men,jau 5-tas menuo prabunda ir verkia naktim,ir viskas prasidejo kai parsivezem mazaja dukryte namo
sveikos,mano dukryte labai nerami,jai dar tik 2men,nezinau net ka daryt,ant rankuciu kai supi tai miega,o ti padedi i lovyte iskart prabunda,taip dienos ir naktys bemiges,prasupu net nuo 22 val iki kokiu 6 ryto,man atrodo,kad tai nenormalu,gal pas mus kambaryje er karsta nes 23 silumos,nors daznai vednam
QUOTE(jurgitukas88 @ 2010 11 17, 23:56) sveikos,mano dukryte labai nerami,jai dar tik 2men,nezinau net ka daryt,ant rankuciu kai supi tai miega,o ti padedi i lovyte iskart prabunda,taip dienos ir naktys bemiges,prasupu net nuo 22 val iki kokiu 6 ryto,man atrodo,kad tai nenormalu,gal pas mus kambaryje er karsta nes 23 silumos,nors daznai vednam Papildyta: Pas mane ta pati beda, dukrytei jau 5 men o kamuojames su miegu, daktarai nieko neranda jau du kartus sviete galvyte, ir maudeme ja vaistazolese raminanciose, ir pati hemeopatinius raminamuosius geriau, o situacija nesikeicia, diena dar vaikas kaip vaikas, o nakti keliasi buna kas val. kartais kas dvi verkia, sunku nuraminti, tenka kruti duoti, tai tik patraukia truputi nusiramina ir miega ramiai tik kokia valandele ir vel tas pats, ir taip per nakti kokius 4-6 k. tai nezinau ka daryti QUOTE(Laurryna @ 2010 11 22, 12:36) Papildyta: Pas mane ta pati beda, dukrytei jau 5 men o kamuojames su miegu, daktarai nieko neranda jau du kartus sviete galvyte, ir maudeme ja vaistazolese raminanciose, ir pati hemeopatinius raminamuosius geriau, o situacija nesikeicia, diena dar vaikas kaip vaikas, o nakti keliasi buna kas val. kartais kas dvi verkia, sunku nuraminti, tenka kruti duoti, tai tik patraukia truputi nusiramina ir miega ramiai tik kokia valandele ir vel tas pats, ir taip per nakti kokius 4-6 k. tai nezinau ka daryti as jau antra vaika taip auginu, taigi mazas dar, kad miegotu istisai nakti. Nezinau dukrai beveik 3 metukai, bet ir ta kas nakti keliasi, taip nuo gimimo. O sunui 9 men, tai buna naktu, kad 8-10 kartu atsikelia, paciulpia kruti ir toliau parpia. kantrybes, mamyte, isaugs tikrai. nemanau, kad cia kokia neurologine priezastis, gal tiesiog valgyti nori ir nusiraminimo prie mamos papo
Manisekei jau greit 3 metukai. O nuo gimimo ne kokia miegotoja
QUOTE(Laurryna @ 2010 11 22, 11:36) Papildyta: Pas mane ta pati beda, dukrytei jau 5 men o kamuojames su miegu, daktarai nieko neranda jau du kartus sviete galvyte, ir maudeme ja vaistazolese raminanciose, ir pati hemeopatinius raminamuosius geriau, o situacija nesikeicia, diena dar vaikas kaip vaikas, o nakti keliasi buna kas val. kartais kas dvi verkia, sunku nuraminti, tenka kruti duoti, tai tik patraukia truputi nusiramina ir miega ramiai tik kokia valandele ir vel tas pats, ir taip per nakti kokius 4-6 k. tai nezinau ka daryti Sveiki, mums tas pats, tiesiog identiskai, mums 6.5, bet neramiai miegam gal nuo 3 men, bet dabar isvis baisu, kaip sakote keliasi nakti kas kelios val, duodu kruti, patraukia, vel uzmiega, uz val vel tas pats, keliasi, lipa, ir klykia, bet taip kad atrodo kaip ka susapnaves butu, pries miega duodu ir melisu arbateles, ir valerijonu, bet nepadeda. Gal dantys, bet nezinau kur kreiptis, sakau gal vertetu pas neurologa uzsiregistruoti, musu pediatre nieko blogo nemato, sako dantys, o kad patyrinetu daugiau ne nebando, maniau kad kaltas pienelis, kad jam truksta, daviau misinuko, negeria, nori kruties, bandem ir sociau pamaitint pries nakti, vistiek tas pats:(((( O as baigiu nusikamuoti, nes naktis bemiege:(((
Kai mano vaikai blogai miegojo, as dariausi ciuzinius su sienu. Kazkas patare. Labai padejo. Tiesiog buvo pasiutas ciuzinys ir mes siena keisdavom kas kartas.
|