Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ž. Savicko sporto klubas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
SweetTalk
As sportuoju siame klube jau kokias 3 savaites. Deja, jau i aerobikas eiti nebegaliu (del sveikatos), nors lb noriu verysad.gif Syki nusizengiau daktaru nurodymas ir nuejau i ta 1000 kcal pas Jana. Is tiesu jis tikrai lb intensyvia treniruote veda, tik, aisku, vis tiek netikiu, kad jos metu sudeginama TIEK kaloriju blush2.gif
O kalbant apie treniruoklius - viskas su jais gerai thumbup.gif Is pradziu zmoniu buvo nedaug, bet dbr smarkiai daugejo - matyt, visi nori vasara pasitikti grazus ir raumeningi smile.gif
dianaartemide
Man vienas treneris pasakojo, kad jie kazkokaip matavo kiek sudeginama kaloriju pries itraukiant sia treniruote i tvarkarasti. Buvo atrinktos dvi merginos kurioms buvo ismatuota kiek sudegino kaloriju. Viena sudegino 1400 kita 1100 kaloriju. Tai priklauso nuo asmeniniu savybiu, svorio ir kaip is sirdies dirbi . As pati buvau du kartus man patiko, bet as renkuosi Jean Claude Taebo treniruotes. Jis super instruktorius.
lauryna
QUOTE(dianaartemide @ 2009 02 04, 11:14)
Man vienas treneris pasakojo, kad jie kazkokaip matavo kiek sudeginama kaloriju pries itraukiant sia treniruote i tvarkarasti. Buvo atrinktos dvi merginos kurioms buvo ismatuota kiek sudegino kaloriju. Viena sudegino 1400 kita 1100 kaloriju. Tai priklauso nuo asmeniniu savybiu, svorio ir kaip is sirdies dirbi . As pati buvau du kartus man patiko, bet as renkuosi Jean Claude Taebo treniruotes. Jis super instruktorius.
*

Tikriausiai tas treneris su realiu pasauliu susipykes doh.gif Nu ir is kur pas zmones tiek naglumo meluoti per akis....
zozete
QUOTE(lauryna @ 2009 02 04, 12:28)
Tikriausiai tas treneris su realiu pasauliu susipykes doh.gif Nu ir is kur pas zmones tiek naglumo meluoti per akis....
*

O tas treneris tai muset Janas su savo 1000 kcal treniruote lotuliukas.gif
Dushke
QUOTE(zozete @ 2009 01 29, 23:48)
<...> ji griezta ir staciokiska, bet treniruotes metodiskai labai teisingos ir tai labai svarbu ...  thumbup.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif

O siaip... Naujas tvarkarastis (nuo vasario 2 d.) ziauriai, nu ZIAURIAI, nuviliantis.
Nesuprantu, kaip jie masto fool.gif ...taigi normaliai dirbanciam zmogui, kuris gali atvaziuoti i sporto kluba, tarkim, 18 ar 19 val., ir kuris nori pasisokti (step, aerodance, funk ar pan.) nera kur eiti. VISISKAI. Liudnoka cray.gif
dianaartemide
Ar bandei PUMP, TAEBO treniruotes ? Man patiko ir geru laiku. Nieko geresnio nesu lankiusi. Ypac taebo. Prisisoksi ir prisisokinesi i valias. Ir linksmai praleisi laika , nes treneriukas nerealus ir egzotiskas.
O siaip tai tvarkarastis vakariniu treniruociu nepasikeite, o prisidejo daugiau dieniniu treniruociu.
lola515
Sveikos 4u.gif Žadu ir aš eiti į šį sporto klubą, nes tie Impuls`ai jau įgrįso negyvai. O ir treneriai matau čia vieni geriausių susibūrė. Na pažiūrėsim kas čia vyksta biggrin.gif
indvai
o kiek kainuoja teniso kortai? ar as ne cia papuoliau... blush2.gif doh.gif
lauryna
QUOTE(lola515 @ 2009 02 11, 11:25)
Sveikos 4u.gif  Žadu ir aš eiti į šį sporto klubą, nes tie Impuls`ai jau įgrįso negyvai. O ir treneriai matau čia vieni geriausių susibūrė. Na pažiūrėsim kas čia vyksta biggrin.gif
*

Gal ivardinsite, kokie tie "geriausi " treneriai pas Savicka dirba?
Dushke
QUOTE(lauryna @ 2009 02 11, 12:36)
*

Ciupt uz vadziu ir is pradziu... mirksiukas.gif
Bezdžionė
QUOTE(lauryna @ 2009 02 11, 12:36)
*

Tai kad tikrai neblogi, jei žiūrėsim kvalifikaciją, patirtį, darbą treniruotės metu, technikos mokymą ir pan. Pvz., man gal ir nepatiktų Jano juokeliai, gal mielai kartais paprašyčiau tiesiog užsičiaupti, bet negaliu skųstis, kad treniruotės nėra metodiškos, stebima technika ar kad nebėgioja apie nualpusią žioplą mergyčką, kuri pamiršo pavalgyti (mačiau ir tokią sceną). Arba Jūratė - gali nepatinkti savo charakteriu, bet ji man nebuvo ir nebus draugė, ji - tik trenerė, o dirba gerai. Arba Jean Claude - tikrai prieis ir paaiškins, jei kam neišeina ar nesupranta. Galų gale, jei kas nuėjęs į pumpt treniruotę, nesuvokia, kad apšilimas - statinis - argi dėl to galima teigti, kad treneris - blogas?! Be to, klube beveik nėra pradedančiųjų trenerių - vienas retų klubų privalumų.
Sorry, of toppic, klube nesportuoju, bet mačiau daugumą klubo trenerių dirbant. Tikrai Ž. Savickas surinko puikų kolektyvą. Jei kažkam nepatinka tokio pabūdžio treniruotės, krūvis neatitinka fizinio pasirengimo (per mažas ar per aukštas) - tai jau kitas klausimas.
Aišku, ir kituose klubuose yra puikių trenerių, kita treniruočių įvairovė, galų gale, visi einam ten, kur tinka ir patinka - gyvenkime draugiškai drinks_cheers.gif ir dalinkimės nuomonėmis, kur geras dance, kur - step, o kur - pumpt ar pilates. Gal - pradedantiesiems, gal - pažengusiems - kam ko reikia.
zozete
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 02 11, 14:59)
Tai kad tikrai neblogi, jei žiūrėsim kvalifikaciją, patirtį, darbą treniruotės metu, technikos mokymą ir pan. Pvz., man gal ir nepatiktų  Jano juokeliai, gal mielai kartais paprašyčiau tiesiog užsičiaupti, bet negaliu skųstis, kad treniruotės nėra metodiškos, stebima technika ar kad nebėgioja apie nualpusią žioplą mergyčką, kuri pamiršo pavalgyti (mačiau ir tokią sceną). Arba Jūratė - gali nepatinkti savo charakteriu, bet ji man nebuvo ir nebus draugė, ji - tik trenerė, o dirba gerai. Arba Jean Claude - tikrai prieis ir paaiškins, jei kam neišeina ar nesupranta. Galų gale, jei kas nuėjęs į pumpt treniruotę, nesuvokia, kad apšilimas - statinis - argi dėl  to galima teigti, kad treneris - blogas?! Be to, klube beveik nėra pradedančiųjų trenerių - vienas retų klubų privalumų.
Sorry, of toppic, klube nesportuoju, bet mačiau daugumą klubo trenerių dirbant. Tikrai Ž. Savickas surinko puikų kolektyvą. Jei kažkam nepatinka tokio pabūdžio treniruotės, krūvis neatitinka fizinio pasirengimo (per mažas ar per aukštas) - tai jau kitas klausimas.
Aišku, ir kituose klubuose yra puikių trenerių, kita treniruočių įvairovė, galų gale, visi einam ten, kur tinka ir patinka - gyvenkime draugiškai  drinks_cheers.gif  ir dalinkimės nuomonėmis, kur geras dance, kur - step, o kur - pumpt ar pilates. Gal - pradedantiesiems, gal  - pažengusiems - kam ko reikia.
*

Labai teisingai Bendzione cia viska isdete.. thumbup.gif
lola515
Visiškai pritariu Bezdžionei drinks_cheers.gif
Lauryna, jūsų, atrodo visai nekalti klausimai ir pasisakymai šioje temoje duoda pagrindą įtarti, kad turite kažkokių kompleksų ar nepateisintų lūkesčių... g.gif Kažkaip labai jautriai reaguojate į frazę "geriausi treneriai" smile.gif Būtų labai įdomu sužinoti kur sportuojate pati ir kokie treneriai Jums geriausi? mirksiukas.gif Tikrai turėtumeme apie ką pakalbėti biggrin.gif
lauryna
mirksiukas.gif
alias
Sveikos, spoprtuojancios siame klube smile.gif 4u.gif
Nusprendziau ir as begt is impulso, ir kazko naujo norisi. ax.gif Todel nutarem su draugem eit i si kluba. O gal jus turite savo grupe sudariusios ten ir sportuojate pigiau? Visai noreciau prisijungti, visai imanoma, kad dar pora zmoniu su manim butu smile.gif ax.gif
bamba
aš kažkaip irgi nepritampu šiame klube verysad.gif Turbūt nelabai pratus prie statinių apšilimų ir treniruočių. Nesijaučiu pasportavus, nes nei suprakaituoju nei sušylu per tas treniruotes, išėjus į pirtį skubu kuo greičiau, nes šalta doh.gif Vienintelė treniruotė iškurios išejus taip nesijaučiu yra taebo, bet ir tai nepalyginsi su tuo jausmu, kaip būdavo po intensyvaus stepo impulse. Ten po 20 min jausdavaus kaip čia pabaigoj.
Tikrai nemanau, kad čia treneriai blogi ar treniruotės blogos, tiesiog kitokios gal... 4u.gif
lauryna
QUOTE(bamba @ 2009 02 22, 09:58)
aš kažkaip irgi nepritampu šiame klube verysad.gif Turbūt nelabai pratus prie statinių apšilimų ir treniruočių. Nesijaučiu pasportavus, nes nei suprakaituoju nei sušylu per tas treniruotes, išėjus į pirtį skubu kuo greičiau, nes šalta doh.gif Vienintelė treniruotė iškurios išejus taip nesijaučiu yra taebo, bet ir tai nepalyginsi su tuo jausmu, kaip būdavo po intensyvaus stepo impulse. Ten po 20 min jausdavaus kaip čia pabaigoj.
Tikrai nemanau, kad čia treneriai blogi ar treniruotės blogos, tiesiog kitokios gal... 4u.gif
*

Pas kuriuos trenerius vaiksciojai Savicko klube?
Suprantu tave, as iki siol ilgiuos impuls seno gero stepo blush2.gif
bamba
QUOTE(lauryna @ 2009 02 22, 10:38)
Pas kuriuos trenerius vaiksciojai Savicko klube?
Suprantu tave, as iki siol ilgiuos impuls seno gero stepo blush2.gif
*

esu buvus pas Aušrą, Jūratę, Vytautą, Janą, Jean Claude. Na žodžiu beveik pas visus, bet po vieną- du kartus. Daugiau kartų tai tik pas Jean Claude ėjau...
Aš kažkaip turėjau labai mėgiamą trenerę ir ilgus metus pas ją stepą šokau, tai krūvis man tinkamas ir visa šlapia iš salės išeidavau, išsikraudavau thumbup.gif Bet ji dekretan išejo, beto gavau metinį abonimentą į savicką, tai jau neapsimoka man dar ir impuls eit doh.gif Bet iš kitos pusės galvoju, kad stuburui sveikiau šitos treniruotės... mažiau strakaliojimų ir pan g.gif
regija
Sveikos, su drauge svarstom dėl šio klubo. Tai kaip suprantu baseino ten nėra, pirtys yra. Kaip ten su tom vandens procedurom? Kokios pirtys? Gal kokia džakuze yra?
Dushke
QUOTE(regija @ 2009 03 20, 20:38)
Sveikos, su drauge svarstom dėl šio klubo. Tai kaip suprantu baseino ten nėra, pirtys yra. Kaip ten su tom vandens procedurom? Kokios pirtys? Gal kokia džakuze yra?
*

Persirengimo patalpu teritorijoj yra suomiska pirtis. Is pirties i dusa ir tiek.
Ten viskas truputi kitaip. SEB arenoje pagrindas - teniso kortai. Rubines bendros tiek sportuojantiems pas Savicka, tiek zaidziantiems tenisa. Iiiilgu koridorium nueini i persirengimo kamb., persirengi, tada begi per ta koridoriu, laiptukais i antra auksta, kur yra treniruokliu sale ir aerobikos sale. Toks truputi nestandartinis sporto klubas. Komforto prasme tai nelabai komfortiska, bet ir kaina uz tai atitinkama.
regija
dekoju už atsakimą smile.gif . Dėl komforto, tai jau tiek to, norisi kokybiško sporto ( aš aerobika mėgstu), nes Impulse labai nuobodu pasidare.
Manqo
gal kuri lankanti šį sporto klubą galėtų trumpai pakomentuot:

Kas vyksta per tas press'o treniruotes (17,25 prasidedančias)? negi visa pusvalandį tik presui yra daromi pratimai (aš nuolat sportuojanti, bet pusvalandis press'o tai man savižydubė unsure.gif ) lotuliukas.gif
AšNeTau
Taip, visa pusvalandi daromi pratimai pilvo presui.
Bet treniruote nera labai sunki (bent jau man), joje dazniausiai lieka merginos net po pries tai (16:20) buvusiu treniruociu.
thumbup.gif

QUOTE(Herėja @ 2009 04 16, 13:55)
gal kuri lankanti šį sporto klubą galėtų trumpai pakomentuot:

Kas vyksta per tas press'o treniruotes (17,25 prasidedančias)? negi visa pusvalandį tik presui yra daromi pratimai (aš nuolat sportuojanti, bet pusvalandis press'o tai man savižydubė  unsure.giflotuliukas.gif
*

pipe
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kurią nors domintų metinis abonementas šiame klube? ax.gif
Prašome į AŽ 4u.gif
kadaryti
As sportuoju siame klube jau 6 men. ir esu labai patenkinta. Radau treneri, kuris man labiausiai tinka ir patinka, sudare asmenine man tinkancia programa ir asmenines treniruotes dave puikiu rezultatu.
Klubas man labai patinka ir aplinka ir zmonemis ir treneriais. Pries tai sportavau Impuls Karoliniskese, tai net nera ka gero apie ta kluba pasakyti.
Tiesa as sportuoju tik treniruokliu saleje smile.gif taip kad jokios nuomones apie aerobikos instruktorius ir ju treniruotes neturiu.
Tiesa, man Janas buvo pirma mano sporto sistema sudares - paliko labai nemalonu bendravimo ispudi, o ir sistema nelabai kokia man pasirode. Taigi teko viska persidaryti. Jei neklystu tai Jano lyg ir jau nebera siame sporto klube.
bamba
QUOTE(kadaryti @ 2009 06 12, 08:07)
Tiesa, man Janas buvo pirma mano sporto sistema sudares - paliko labai nemalonu bendravimo ispudi, o ir sistema nelabai kokia man pasirode. Taigi teko viska persidaryti. Jei neklystu tai Jano lyg ir jau nebera siame sporto klube.
*

aha, nebėra atrodo Jano, bet man gaila, nes pas jį vienintelį būdavo step treniruotė paprasta be jokių štangų, svorių ir pan verysad.gif
o kodėl į aerobiką neeini? nepatinka?
3vil
QUOTE(bamba @ 2009 06 12, 12:23)
aha, nebėra atrodo Jano, bet man gaila, nes pas jį vienintelį būdavo step treniruotė paprasta be jokių štangų, svorių ir pan verysad.gif
o kodėl į aerobiką neeini? nepatinka?
*

o pirmadieniais 19 ne Janas veda?
Jo bendravimo maniera savotiska, bet kai pripranti, tai nieko smile.gif
bamba
QUOTE(3vil @ 2009 06 12, 12:50)
o pirmadieniais 19 ne Janas veda?
Jo bendravimo maniera savotiska, bet kai pripranti, tai nieko smile.gif
*

aaa, jio, veda atrodo, bet ten ne stepas, o šiaip treniruotė ir irgi su svoriais, tai aš kažkaip išfiltravau matyt blush2.gif
Jio, jis toks keistas, bet man nekliuna, aš sportuot einu, one su juo bendraut cool.gif
3vil
QUOTE(bamba @ 2009 06 12, 14:10)
aaa, jio, veda atrodo, bet ten ne stepas, o šiaip treniruotė ir irgi su svoriais, tai aš kažkaip išfiltravau matyt blush2.gif
Jio, jis toks keistas, bet man nekliuna, aš sportuot einu, one su juo bendraut cool.gif
*

teisingas poziuris smile.gif buvau toje treniruoteje pries kelias savaites, tai ten butent stepas ir buvo, jokiu svoriu.
netarsiu
QUOTE(kadaryti @ 2009 06 12, 08:07)
As sportuoju siame klube jau 6 men. ir esu labai patenkinta. Radau treneri, kuris man labiausiai tinka ir patinka, sudare asmenine man tinkancia programa ir asmenines treniruotes dave puikiu rezultatu.
Klubas man labai patinka ir aplinka ir zmonemis ir treneriais. Pries tai sportavau Impuls Karoliniskese, tai net nera ka gero apie ta kluba pasakyti.
Tiesa as sportuoju tik treniruokliu saleje smile.gif taip kad jokios nuomones apie aerobikos instruktorius ir ju treniruotes neturiu.
*

O jei nepaslaptis pas kokį trenerį eini? Mes su vaikinu norim pradėt lankyt šį sporto klubą (nenorim jokių aerobikų. Tik treniruoklius). Prieš tai nesam buvę sporto klubuose, tad nesinorėtų nusivilti.
3vil
sveikos,
gal atsirastų norinčių pasportuoti šiek tiek pigiau? rašyti až
3vil
QUOTE(3vil @ 2009 06 16, 16:42)
sveikos,
gal atsirastų norinčių pasportuoti šiek tiek pigiau? rašyti až
*

pasiulymas nebegalioja
pipe
QUOTE(pipe @ 2009 05 19, 11:23)
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kurią nors domintų abonementas šiame klube? ax.gif
Prašome į AŽ 4u.gif
*

Ir aš siūlau pasportuot pigiau 4u.gif
lietuva01
o kaip jum nauja trenere? smile.gif
Helllen
Kiek tas pigiau? ax.gif
Monika sportuojanti
Sveikos,
sportavau savicko klube pries vasara, ir man laaaabai patiko! ypac taebo, jogos treniruotes, kalanetika ir taip pat kt.Ausros treniruotes.

ar tebegalioja akcija grupems pigiau? mielai prisijungciau smile.gif
alias
Sveikos smile.gif po vasaros noriu jau vel lankyt si kluba. gal yra susidariusi kokia grupe supermamu, kurios pigiau sportuoja? prisijungciau smile.gif
Deimantukas
QUOTE(alias @ 2009 09 09, 17:51)
Sveikos smile.gif  po vasaros noriu jau vel lankyt si kluba. gal yra susidariusi kokia grupe supermamu, kurios pigiau sportuoja? prisijungciau smile.gif
*

As taip pat su drauge prisijungtume 4u.gif
_Kristina_
ir as prisijungciau
kathulta
ir as smile.gif
maja_5
as irgi noreciau smile.gif
just_angel
Sveikos. Kaip jums aerobikos trenerė Solveiga ir jos vedami užsiėmimai? ax.gif
melisimi
QUOTE(just_angel @ 2009 10 17, 13:08)
Sveikos. Kaip jums aerobikos trenerė Solveiga ir jos vedami užsiėmimai? ax.gif
*

Solveiga dirba kitame savicko klube, esanciame Laisves pr.
Šeimynėlė
nezinau is kur tokia info, bet savickas turi tik viena sporto kluba seb arenoj. lankau ir esu patenkinta, iranga labiausiai patiko is visu lankytu klubu, na o taebo treniruotes, tai be zodziu, super janui . is jos iseinu issisiepusi ligi ausu, nes jis toks geros energijos uzkratas. kai kurios sako kad vienas minusas nera baseino, bet impulse pazystamas dirba treneriu, tai jis sake jo uz jokius pinigus niekas neivarytu i ta vandeni, ligu uzkratas ir tiek, chlorke dar be to oda ir pluacius gadina, fui negaliu pakest to vandens. slykstu
melisimi
QUOTE(Šeimynėlė @ 2009 10 25, 16:53)
nezinau is kur tokia info, bet savickas turi tik viena sporto kluba seb arenoj. lankau ir esu patenkinta, iranga labiausiai patiko is visu lankytu klubu, na o taebo treniruotes, tai be zodziu, super janui . is jos iseinu issisiepusi ligi ausu, nes jis toks geros energijos uzkratas. kai kurios sako kad vienas minusas nera baseino, bet impulse pazystamas dirba treneriu, tai jis sake jo uz jokius pinigus niekas neivarytu i ta vandeni, ligu uzkratas ir tiek, chlorke dar be to oda ir pluacius gadina, fui negaliu pakest to vandens. slykstu
*

Uzeikite i internetini puslapi: http://www.supergym.lt/. Is karto meta abu klubus
Jeliukas
Buvau siam klube Presso + Stepo trenirotei, pas Beata, man labai patiko, issikrauni l gerai, preso istikruju buvo nedaug, prasokinejome visas 50 min, manau po tokiu treniruociu tolkas tikrai bus thumbup.gif
lauritaz
Ir as noreciau jungtis biggrin.gif
LUNARIA
Sveikos, yra galimybė sportuot pigiau, jei susirinktų nemažesnė nei 5 žm. grupė. Pilnas neribotas abonementas 150Lt, dieninis (su savaitgaliais) po 120 Lt. Jei kas susidomės-prašom į až 4u.gif
MissR
lankiau si kluba visa menesi, gaila, teko iskeisti i impulsa, nes per toli vazineti verysad.gif
treniruokliai patys geriausi kokius teko matyt. aerobika super. kalanetika pas ausra nuostabu 4u.gif beata irgi pasakiska-po jos treniruociu jausdavausi ypac gerai thumbup.gif
nuostabus klubas cool.gif
tik lb lb lb gaila kad nelabai patogioje vietoje nuvaziuoti doh.gif
rudukė
QUOTE(LUNARIA @ 2009 11 26, 13:10)
Sveikos, yra galimybė sportuot pigiau, jei susirinktų nemažesnė nei 5 žm. grupė. Pilnas neribotas abonementas 150Lt, dieninis (su savaitgaliais) po 120 Lt. Jei kas susidomės-prašom į až 4u.gif
*

Laba, kaip situacija su grupelė? ar yra kokia nors surinkta? ar butu imanoma prisijungti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.