Mano mažoji po truputi pratinama valgyti daugiau košiu ir mažiau mišinuko.Nuo 8 menesio misinuka valgom tik pusryciam ir vakarienei ir dar kartais nakti
Atidarau naują tema,nes senoji jau senokai uždaryta
Mano mažoji po truputi pratinama valgyti daugiau košiu ir mažiau mišinuko.Nuo 8 menesio misinuka valgom tik pusryciam ir vakarienei ir dar kartais nakti
manoji valgo visas košytes,daržovienes su mėsyte,miau varškytę,įvairias tyreles,vaisius
laurute mano dukrytė irėgi nevalgė,kurį laiką milupos grūdų košės,balinu aš ją mišinėliu,poto pusryčiams padarydavau tai net pamėgo labai QUOTE(Laurute... @ 2008 10 05, 10:42) Atidarau naują tema,nes senoji jau senokai uždaryta Mano mažoji po truputi pratinama valgyti daugiau košiu ir mažiau mišinuko.Nuo 8 menesio misinuka valgom tik pusryciam ir vakarienei ir dar kartais nakti Pabandyk i sia kose ideti trintu vaisiu - obouliu, slyvu, kriausiu ar kito ko turesi. Manasis su vaisiais ja valgo, vienos ne. Bandziau vien oboulio ideti tai irgi nevalge, nes matyt per rugstu, reikia dar koki saldesni vaisiu dadeti. QUOTE(Jagrus @ 2008 10 05, 11:36) Pabandyk i sia kose ideti trintu vaisiu - obouliu, slyvu, kriausiu ar kito ko turesi. Manasis su vaisiais ja valgo, vienos ne. Bandziau vien oboulio ideti tai irgi nevalge, nes matyt per rugstu, reikia dar koki saldesni vaisiu dadeti. Reikes pabandyti,gal tada valgys... Papildyta: QUOTE(bimkutele @ 2008 10 05, 11:17) manoji valgo visas košytes,daržovienes su mėsyte,miau varškytę,įvairias tyreles,vaisius laurute mano dukrytė irėgi nevalgė,kurį laiką milupos grūdų košės,balinu aš ją mišinėliu,poto pusryčiams padarydavau tai net pamėgo labai Ir man knieti pabandyt Miau varskyte,bet vis pagalvoju,kad dar anksti
Sveikos...
Musu vyrukas valgo grudu koses ryte ir vakare, arba siaip Milupos kosyciu (labai patiko su sokolado gabaliukais). Valgome miau varskyte arba Danonki varskyte...tinka labai jam. na o va su darzovienem tai sunkiau,...kartais valgo viska o kartais ne sauksto neisiulys...o siaip tai dar i tarpus pries mieguti visada skaniausias MP... tik va nzn kaip atpratint, kad nakti nesikeltu valgyt (2-3 kartai) Pagrauzti tai megsta viska, kas padeda pagalasti dygstancius dantukus. mamytes...kokias verdate kosytes is darzoviu?
mano valgo pusryciam ir vakarienei misinukas, paskui viena karta darzoviene su mesyte ir viena karta grudu kosyte i tarpus dar valgo vaisine tyrele ir jau kelis kartus daviau danonki varskyte.
Mes visalaika valgom Aptamil misinuka ir nekaitalioju as ju, bet dabar pagalvojau gal reiketu pabandyti kitoki koki, bet kazkodel bijau QUOTE(Ilmeriux @ 2008 10 05, 21:42) mano valgo pusryciam ir vakarienei misinukas, paskui viena karta darzoviene su mesyte ir viena karta grudu kosyte i tarpus dar valgo vaisine tyrele ir jau kelis kartus daviau danonki varskyte. Mes visalaika valgom Aptamil misinuka ir nekaitalioju as ju, bet dabar pagalvojau gal reiketu pabandyti kitoki koki, bet kazkodel bijau manau, kad nieko keisti nereikia, Jei vaikui tinka ir patinka tas misinukas, tai kam dabar bandint kazka naujo... QUOTE(Ilmeriux @ 2008 10 05, 20:42) mano valgo pusryciam ir vakarienei misinukas, paskui viena karta darzoviene su mesyte ir viena karta grudu kosyte i tarpus dar valgo vaisine tyrele ir jau kelis kartus daviau danonki varskyte. Mes visalaika valgom Aptamil misinuka ir nekaitalioju as ju, bet dabar pagalvojau gal reiketu pabandyti kitoki koki, bet kazkodel bijau Jei vaikuciui tinka misinukas tai ji ir palikit Maniskis ryte geria misinuka, veliau pieniska kosyte ir uzsigerimui misinukas, pietums darzoviene su mesa (mokomes kramtyti Valgo viska ka duodu. Tarpuose duodu vaisiniu tyreliu, i ranka obuolio skiltele, kriause, sausaini. Siandien nupirkau baronkyciu tai irgi labai tiko Sunkiai gaunasi gerti is puodelio su snapeliu, nes labai idomu ji ciupineti, o ne gerti Ar jus duodat jau zuvies? Net nezinau nuo kada. Neduodu dar ir jogurto, o varskyciu cia pas mus jokiu nera QUOTE(siguliukas17 @ 2008 10 07, 01:02) Jei vaikuciui tinka misinukas tai ji ir palikit Maniskis ryte geria misinuka, veliau pieniska kosyte ir uzsigerimui misinukas, pietums darzoviene su mesa (mokomes kramtyti Valgo viska ka duodu. Tarpuose duodu vaisiniu tyreliu, i ranka obuolio skiltele, kriause, sausaini. Siandien nupirkau baronkyciu tai irgi labai tiko Sunkiai gaunasi gerti is puodelio su snapeliu, nes labai idomu ji ciupineti, o ne gerti Ar jus duodat jau zuvies? Net nezinau nuo kada. Neduodu dar ir jogurto, o varskyciu cia pas mus jokiu nera bandžiau duoti žuvies,bet nepatiko
Sveikutės. Mes irgi maitinamės panašiai -ryte Mp, apie 11 val košytė - valgo jei įdedu obuoliuko, 14,30-15 - daržovienė, bandau ir su vištiene ir su veršiena, bandžiau virti ir lašišą - tai irgi valgė, apie 18 val. košytės patinką nestele saldi....
o šiaip ir mes ragaujame varškytę, vakar pabandėme paragauti actimel - iš to indelio per šiaudelį - pavyko . ir dar labai mėgsta vaflinius talerius.
kramtyti tai patinka...ir obuoliai ir barankos ir sausainiai
O mes vakar pabandem kukuruzu...nu jie tirpsta tai be baimes galima duot...o ir mazajam meskiukui mano patiko,,,kokius 4 suvalge pasigardziuodamas. O su puodeliu su snapeliu ir mums is pradziu buvo sunkiai, jis ta snapeli ciupinedavo, kramtydavo...o kai viena savaitgali palikome bonkute pas seneliu tai ir ismoko...tai kaip sakant nuo 8 men lygiai pradejo gerti ir tos bonkutes su snapeliu...man atrodo neduokite bonkutes su soskiuku, o vis su puodeliu...tai ir ismoks..(cia mano nuomone, nes mums taip ir pavyko ismokt)
Mes valgom taip:
Apie 9 val. aviziniu dribsniu kosyte su sviestuku ir truputis misinuko. 13 val. darzoviene kartais su mesyte, kartais su zuvyte. 17.30 ivairi kose ( buna ryziu dribsniu, manu, grikiu dribsniai) 20 val varske ar jogurtas. ir pries miega po 21 val. misinukas. I tarpus aisku geriam sultis ir misinuka, valgom ir sausaini, ir duonos pluta, ir obuoliuka. Koses trinu, kad liktu gabaliuku, tai atrodo taip juokingai kai bando kramtyt. Varske irgi perku paprasta liesa, o ne saldzia. Maisau su tyrele ir kuo skaniausiai valgom. Valgom kas lietuviska.
Sveikos,
mes valgom panašiai, tik dar nebandžiau varškyčių ir jogurtukų duoti. Racionas toks: apie 9 - grūdų košė apie 11 - koks nors užkandis (džiuvesėliai, bananai) apie 15 - mėsienė apie 19 - vaisių tyrelė apie 21 - grūdų košė sūnelis menkai geria mišinuką, tik užsigerti po kėšės įsiūlau. ką tik baigiau maitinti savo pienu, tai naktimis verkia QUOTE(ra-mune @ 2008 10 07, 08:57) kramtyti tai patinka...ir obuoliai ir barankos ir sausainiai O mes vakar pabandem kukuruzu...nu jie tirpsta tai be baimes galima duot...o ir mazajam meskiukui mano patiko,,,kokius 4 suvalge pasigardziuodamas. O su puodeliu su snapeliu ir mums is pradziu buvo sunkiai, jis ta snapeli ciupinedavo, kramtydavo...o kai viena savaitgali palikome bonkute pas seneliu tai ir ismoko...tai kaip sakant nuo 8 men lygiai pradejo gerti ir tos bonkutes su snapeliu...man atrodo neduokite bonkutes su soskiuku, o vis su puodeliu...tai ir ismoks..(cia mano nuomone, nes mums taip ir pavyko ismokt) O tai ir pienuka bandyt is puodelio su snapeliu? Man buteliuku neiseis kur nors palikti
apie koki puodeli su snapeliu kalbat? man labai aktualu, nes maniskis is buteliuko su ciulptuku negeria
http://www.mothercare.com/gp/product/B000J...F8&mcb=core
Apie toki puoduka sneku. Siandien vel bandziau, tai jis tik pakramto ir vsio negeria, pakeiciau i soske, istriubino visa buteli.
a, supratau, bet manau, kad dar per mažas mano berniukas tokiam puodeliui. Dukrytė kažkur nuo metų iš tokio pradėjo gerti, tai guodžiu save, kad tik kokie trys mėnesiai liko kankintis su šaukšteliu girdant
na mums jau ne uz kalnu 9men, bet dar pasisakysim cia.
taigi mano mazoji grieztai atsisako savo maisto, o valgo viska, ka as. bet jau net nezinau ka jai pagaminti tokio, kad jai tiktu. juk kepto tai negalima, o ne visada sau daraisi tai, kas jai galima. jau pradejau virti koses su karves pienu, galvojau, kad bent tai valgys. bet kur tau - saukstas, ir toliau uzciaupta burnyte. tai teko mamai suvalgyti, o jai pasildyti makaronu su mesyte ir darzovem. o tai su malonumu valge. na rytais mes suvalgom miau varskytes indeli,o po to tik teveliu maista. na dar gerai, kad neatsisako MP QUOTE(vdj @ 2008 10 10, 12:04) a, supratau, bet manau, kad dar per mažas mano berniukas tokiam puodeliui. Dukrytė kažkur nuo metų iš tokio pradėjo gerti, tai guodžiu save, kad tik kokie trys mėnesiai liko kankintis su šaukšteliu girdant Ne nepermazas tavo berniukas, nes sie puodeliai nuo 6men skirti, nes snapelis yra minkstas. Bet kai LT buvau tai maciau kad pas jus "Avent" brangus, pas mus daug maziau kainuoja. Mabi uzuojauta tau del tokio maitinimo. Maniskiui ka bepaduosi viska valgo QUOTE(siguliukas17 @ 2008 10 10, 20:26) Ne nepermazas tavo berniukas, nes sie puodeliai nuo 6men skirti, nes snapelis yra minkstas. Bet kai LT buvau tai maciau kad pas jus "Avent" brangus, pas mus daug maziau kainuoja. na, tu teisi, gal ir ne per mažas, bet žiauriai užsispyręs, pakramto ir viskas QUOTE(siguliukas17 @ 2008 10 09, 18:09) http://www.mothercare.com/gp/product/B000J...F8&mcb=core Apie toki puoduka sneku. Siandien vel bandziau, tai jis tik pakramto ir vsio negeria, pakeiciau i soske, istriubino visa buteli. Mes irgi is tokio geriam QUOTE(vdj @ 2008 10 10, 14:04) a, supratau, bet manau, kad dar per mažas mano berniukas tokiam puodeliui. Dukrytė kažkur nuo metų iš tokio pradėjo gerti, tai guodžiu save, kad tik kokie trys mėnesiai liko kankintis su šaukšteliu girdant Mano panelė kažkur nuo 6 mėn ir geria iš puodelio su snapeliu O valgo visai prastai- tiksliau nieko nebevalgo, išskyrus MP
o mes valgom :
ryte misinelis pries pietus kruopiene pietums darzoviene su mesyte pavakariams vaisiu tyreles ar varskyte ar jogurtas vakarienei kruopiene koses uzsigeriam arbatele Geriam misinuka is bteliuko su soske,o arbateles is gertuvo su snapeliu
Mano vaikiukas misineli geria tik du kartus 200ml pries nakties miegeli ir anksti ryte 200ml, pusryciams kosyte ( pati verdu is ivairiu dribsniu) uzbalinu misineliu, idedu sviestuko, banano arba saldyta uogyte sutrinu (melyne, braske) pietums darzoves +mesa, kartais darzoves+mesa+kruopos
Sveikos mamytes, mums 8.5 menesiai ir musu rezimas yra toks:
8 val -Labas rytas! 11 val -MP, po jo miegam mazdaug iki 12.30-13 val 15 val-darzoves su mesyte ar tik darzoves ( nes mesos baisiai nemegstam) apie 1O0 ml 16.00-16.30 miegam iki 18.00 18.30 val - kruopu kosyte su tyrele (100 ml koses + 60 ml tyreles) 21.30 val - MP ir Labanaktukas! Tarpuose tarp maitinimu arbatyte ir dziuveseliai! ir visa nakti daug kartu MP, MP, MP... MAMYTES, DAR NOREJAU PAKLAUST, KAIP VERDAT SAVO LELIUKAM DARZOVES SU MESYTE?AR DEDATE DRUSKOS? GAL SVIESTO AR ALIEJAUS? GAL DAR KO NORS YPATINGO? NES AS JAU NEBEZINAU KA DARYT, REIKAI VOS NE PER PRIEVARTA KISTI, KAD NORS TRUPUTI IKISTI... QUOTE(Alinkaa @ 2008 10 19, 16:52) Sveikos mamytes, mums 8.5 menesiai ir musu rezimas yra toks: 8 val -Labas rytas! 11 val -MP, po jo miegam mazdaug iki 12.30-13 val 15 val-darzoves su mesyte ar tik darzoves ( nes mesos baisiai nemegstam) apie 1O0 ml 16.00-16.30 miegam iki 18.00 18.30 val - kruopu kosyte su tyrele (100 ml koses + 60 ml tyreles) 21.30 val - MP ir Labanaktukas! Tarpuose tarp maitinimu arbatyte ir dziuveseliai! ir visa nakti daug kartu MP, MP, MP... MAMYTES, DAR NOREJAU PAKLAUST, KAIP VERDAT SAVO LELIUKAM DARZOVES SU MESYTE?AR DEDATE DRUSKOS? GAL SVIESTO AR ALIEJAUS? GAL DAR KO NORS YPATINGO? NES AS JAU NEBEZINAU KA DARYT, REIKAI VOS NE PER PRIEVARTA KISTI, KAD NORS TRUPUTI IKISTI... Mes bendradieniai mes jau valgom kruopų košytes du kartus - pusryčiams ir vakarienei), pietums daržovienę su mėsyte, o tik atsikėlus ir einant miegučio geriam mišinuką į daržovienę druskos nededu, bet vieną dieną dedu sviestuko (bet jau tikro), kitą dieną alyvuogių aliejaus. Riebalo truputuką reikia, kad pasisavintų geriau vitaminą A Maniškis irgi nėra labai valgus, tik daržovienę pradėjo geriau valguti, kai pradėjau dėti burokėlio. Jis duoda saldumo, tai tikriausiai dėlto jam ir skaniau QUOTE(Kristele @ 2008 10 19, 20:28) Maniškis irgi nėra labai valgus, tik daržovienę pradėjo geriau valguti, kai pradėjau dėti burokėlio. Jis duoda saldumo, tai tikriausiai dėlto jam ir skaniau Ir mes kiekviena karta dedam buroko Papildyta: QUOTE(Alinkaa @ 2008 10 19, 16:52) Sveikos mamytes, mums 8.5 menesiai ir musu rezimas yra toks: 8 val -Labas rytas! 11 val -MP, po jo miegam mazdaug iki 12.30-13 val 15 val-darzoves su mesyte ar tik darzoves ( nes mesos baisiai nemegstam) apie 1O0 ml 16.00-16.30 miegam iki 18.00 18.30 val - kruopu kosyte su tyrele (100 ml koses + 60 ml tyreles) 21.30 val - MP ir Labanaktukas! Tarpuose tarp maitinimu arbatyte ir dziuveseliai! ir visa nakti daug kartu MP, MP, MP... Kazkaip atrodo kad mazai valgot QUOTE(vdj @ 2008 10 10, 12:04) a, supratau, bet manau, kad dar per mažas mano berniukas tokiam puodeliui. Dukrytė kažkur nuo metų iš tokio pradėjo gerti, tai guodžiu save, kad tik kokie trys mėnesiai liko kankintis su šaukšteliu girdant O kodel per anksti?
sveikos, man neseniai teko priziureti 2 metuku sunena, tai buvo neimanoma isiulyti arbateliu...
Kokias jus duodate ir kaip jas isiulote? Pati siuo metu laukiuosi, tai idomu, kaip man bus, kai savo vaikuciui jau turesiu kazka siulyti daugiau be savo pieno... Gal ir per ankstui, bet labai smalsu, kaip jus susitvarkot
[quote=čiaudanti bitė,2008 10 19, 16:36]Mano vaikiukas misineli geria tik du kartus 200ml pries nakties miegeli ir anksti ryte 200ml, pusryciams kosyte ( pati verdu is ivairiu dribsniu) uzbalinu misineliu, idedu sviestuko, banano arba saldyta uogyte sutrinu (melyne, braske) pietums darzoves +mesa, kartais darzoves+mesa+kruopos
[/quote] ar i kruopų košytę dedat išvirtos ir sutrintos bulves ar morkos? Papildyta: [/quote] ir įdomu, kokias daržoves ir vaisius ragaujat? Ar jau galima duoti visų rušių daržovių ir vaisių 8 mėn, kūdikiui?
mums rytoj 8menesiukai
9val. - misinukas 180ml 12val. - darzoviene su mesyte 16val. - misinukas 180ml 20val. - grudu kose (valgo tik grikius) pries miegeli misinukas 180ml tarp maitinimu valgom vaisius ivairius(bananus, obuolius, kriauses, j.serbentus, persikus, slyvas), sausainius, barankas, geriam sulciu, arbateles tai va, maniske saunuole, viska labai skaniai valgo QUOTE(Esprit @ 2008 10 24, 12:03) O kodel per anksti? Maniske irgi buteliuko nepripazino, nezinojo ka su juo daryti. Nuo 5 men mazdaug pratinau prie puoduko, is pradziu sunkiai sekes, bet kazkur nuo 6.5 geriam graziai, beveik neislaistom
Mus irgi tuoj 8 men., valgom l. p;anasiai kaip ir visi.
Ryte misinukas 150 ml daugiau nenori pries pietus mesyte su darzovem.pati skaniausia kose maniskiui yra:1bulve,1morka, puse cukinijos ir gabalelis saldaus moliugo pagardinu alyvuogiu aliejumi ir imetu pipiriuka su lauro lapeliu, pries sutrinant isimu, zinoma. Gaunasi 2 kartam si porcija. po pietu Milupos koses arba isverdu ir sutrinu paprastai isvirtas kruopas (avizos, grikiai, kukuruzai, ryziai) pagardinu vaisiais ar jogurtu be priedu. vakarop vel misinukas 150ml ir pries miegeli 150ml As dar maitinu 12val nakti, bet jau mieganti, tam kad nakti miegotu ramiai.Tai prabunda valgyt tik apie 6, 7 ar net 7.30 ar jus maitinate nakti?ir kiek kartu.Cia klausiu tu kurios misinukais maitina.
as tai noriu paklausti del obuolio - kai duodu i rankas ir pati grauzia , tai tokiais gabalais atsikanda, kad net bijau duoti.... gal galit ka patarti?
Mano maze irgi gabalais atsikanda!
Mes valgom taip:
9val. mišinukas 230ml (Aptamil 2 numeris, tuoj baigsim ir pereisim prie 3Nr.) 12val. kruopų košė. Verdu pati, nes užpilamos tos visokios Milupos ir pan. neskanu man, o ir vaikas mieliau valgo mano virtas, anų žymiai mažiau suvalgo. Verdu visada kelias kruopas. Būtinai visada dedu grikių, nes jie virškinimui labai gerai. Juos maušau su sorom, avižom, ryžiais ir kukurūzais. Kartais šiek tiek miežių ar kviečių įdedu, bet labai retai, nes jie turi gliuteno. O mano vyriškiui viduriukai pasidaro nekokie po košės su gliutenu. Pagardinu sviestuku, o kartais ir mišinuku 15val. daržovė su mėsyte. Verdu viską vienam puode. Dedu kalakuto krūtinėlės, arba veršienos, arba jautienos faršą. Iš daržovių visada būna morkos ir bulvė. Dar papildomai dedu cukiniją, kopūstą, kartais burokėlį. 18val. vėl ta pati kruopų košė. Aš visada verdu visai dienai, tai pavakariams reikia tik pašildyt. Tik jei įpilu mišinuko, tai pilu tik vienam kartui, kad su mišiniu visą dieną nestovėtų 21val. mišinys 230ml (Aptamil 3 numeris) Tarpuose valgom natūralų bio jogurtą (suvalgo visą induką, bet skranduką pratinom po truputį - į dieną po šaukštuką ir nedaugiau), vaisių tyreles, baronkas, vaisius QUOTE(Laurute... @ 2008 10 05, 10:42) Mano mažoji po truputi pratinama valgyti daugiau košiu ir mažiau mišinuko.Nuo 8 menesio misinuka valgom tik pusryciam ir vakarienei ir dar kartais nakti pabandykit kruopas maišyti su mišinuku, įdėti sviestuko ar vaisių tyrelių. Galima ir obuoliuką patarkuot. Mes šiaip su kruopom problemų neturim nes kai tik pradėjom jas valgyt iškart maišydavau su mišinuku ir dar su blenderiu sutrindavau. Dabar jau nebetrinu ir mišinuko rečiau pilu. O ta Milupos 7 grūdų košė mum nelabai, nes joje yra gliuteno, o jį dar kol kas nelabai toleruoja mažiaus žarnynas. QUOTE(Alinkaa @ 2008 10 19, 16:52) MAMYTES, DAR NOREJAU PAKLAUST, KAIP VERDAT SAVO LELIUKAM DARZOVES SU MESYTE?AR DEDATE DRUSKOS? GAL SVIESTO AR ALIEJAUS? GAL DAR KO NORS YPATINGO? NES AS JAU NEBEZINAU KA DARYT, REIKAI VOS NE PER PRIEVARTA KISTI, KAD NORS TRUPUTI IKISTI... daržoves verdu tik vandenuke, be jokių prieskonių ar druskos. Dar mažylių inkstai nepakankamai subrendę kad galėtų apdoroti druską. Paskanint galima sviestuku arba alyvuogių aliejumi. Kruopų košes skaninu sviestu, o daržoves alyvuogių aliejumi. Pabandykit pakeisti daržoves, iš pradžių duoti po vieną ar dvi kol atrasit kokios vaikui patinka. Maniškis nemėgsta brokolių ir niekaip jam neįkiši - žiaugčioja, vimdosi, tai ir neduodu. Nors man pačiai labai skanu. Pabandykit duot cukinijos - ji saldesnė gal ir košytė bus skaniau nei su kopūstu ar bulve. Morka irgi saldumo priduoda.
mūsų meniu:
7.30-50-80 ml mišinio ( daugiau nei pro kur neįkiši ) 10.00-pieniška košė 13.00-daržovės su mėsa ( valgo viską ) 16.00-jogurtas, varškytė arba vien daržovės 19.00-pieniška košė tarp valgymų dar valgo sausainius, kukurūzus, obuolius, bananus, batoną, duoną ir t.t. užpiltinių "leliukiškų" košių jau nebevalgo beveik visai, tenka virti iš dribsnių ir su sviestuku duoti, nes jei padarau su mišiniu nevalgo QUOTE(vilmaraa @ 2008 10 29, 13:29) naktim nevalgo jau nuo 6 mėn., arbatos tai geria, bet mišinio ne QUOTE(rimakar @ 2008 10 29, 15:37) as tai noriu paklausti del obuolio - kai duodu i rankas ir pati grauzia , tai tokiais gabalais atsikanda, kad net bijau duoti.... gal galit ka patarti? aš šaukštu pagremžiu, bet būtinai turi būti mažų gabaliukų QUOTE(artita @ 2008 11 03, 23:25) mūsų meniu: 7.30-50-80 ml mišinio ( daugiau nei pro kur neįkiši ) 10.00-pieniška košė 13.00-daržovės su mėsa ( valgo viską ) 16.00-jogurtas, varškytė arba vien daržovės 19.00-pieniška košė tarp valgymų dar valgo sausainius, kukurūzus, obuolius, bananus, batoną, duoną ir t.t. užpiltinių "leliukiškų" košių jau nebevalgo beveik visai, tenka virti iš dribsnių ir su sviestuku duoti, nes jei padarau su mišiniu nevalgo naktim nevalgo jau nuo 6 mėn., arbatos tai geria, bet mišinio ne aš šaukštu pagremžiu, bet būtinai turi būti mažų gabaliukų as tai apskritai kai duodu vaisius, tai darau asorti, keliu rusiu vaisiu idedeu(obuolys butinai) ir su blenderiu sumalu
Sveikos mamytės!Mano kleckui tuo 8 mėnesiai.Oi, kaip vargstam su valgymu
8val. Pabunda ir pažadina mamą 9val. kruopų košė.Apie 100gr 11val. MP ir miegiuko 14val.Daržovienė+mėsa (veršiena, triušis)apie 70gr 16val.MP ir vėl liuliuko 20val.kruopinė kosė su vaisiais.Apie 100-120gr 21val.MP ir labanakt. Tarpuose valgo bananą, obuolį, tyreles visokias.Naktį 1-2 kartus MP.Būna stebuklų, kai nubunda tik 6-7val Atrodo ramus ir linksmas, sveria 8,400kg.Daktarė liepė daugiau košės siūlyt.NIEKAIP Tai lauksiu kol pats pareikalaus daugiau.
pasikartosiu... tačiau ar nesudubliuotos temos?
Dukryte labai megsta darzovienes su mesyte ir man iskilo toks klausimas gal kuri zinos.... O gal galima duot zverienos? Pavyzdziui sernienos ar stirnienos. Siaip si mesa su mikroelementais ir kur kas sveikesne manau negu vistiena kiauliena ar jautiena. vistiek tiek gyvuliukai priserti visokiais blogieciais, o va zvereliai is misko ne. Tai vat ir galvoju ar galima?
Mišinio negeria nuo 4 mėn, o daržoves tai: bulves, morkas, kalafijorus, brokolius, briuselio, kopūstus, moliūgus, kalakutieną, jautieną
Sveikos
kiek kartu per nakti misini duodat savo maziesiems ?
Mano kleckui, tai misinukas dar kol kas pagrindinis maistas
Pas mus dar bedele yra, kad alergiskas, tai labai daug ko ir negaliu duoti QUOTE(JovitaKe @ 2008 12 18, 15:38) Mano kleckui, tai misinukas dar kol kas pagrindinis maistas Pas mus dar bedele yra, kad alergiskas, tai labai daug ko ir negaliu duoti Tai nors tiek gerai ,nereikia ismesti QUOTE(Silwwerija @ 2008 11 05, 18:33) Sveikos mamytės!Mano kleckui tuo 8 mėnesiai.Oi, kaip vargstam su valgymu 8val. Pabunda ir pažadina mamą 9val. kruopų košė.Apie 100gr 11val. MP ir miegiuko 14val.Daržovienė+mėsa (veršiena, triušis)apie 70gr 16val.MP ir vėl liuliuko 20val.kruopinė kosė su vaisiais.Apie 100-120gr 21val.MP ir labanakt. Tarpuose valgo bananą, obuolį, tyreles visokias.Naktį 1-2 kartus MP.Būna stebuklų, kai nubunda tik 6-7val Atrodo ramus ir linksmas, sveria 8,400kg.Daktarė liepė daugiau košės siūlyt.NIEKAIP Tai lauksiu kol pats pareikalaus daugiau. Musu rezimas labai panasus i jusu, tik nakciai miegoti einame apie 24h, o ryte keliames 10h. Nakti keliames kas pora valandu MP arba vandenuko. taip pat ir diena MP praso kas pora valandu. Tik darzovienes su mesyte mes suvalgome tikrai daugiau- 150gr. Gal galetu ir kitos mamytes, kurios maitina MP, parasyti savo dienos rezima.
Nakti MP kazkiek kartu, bent tris tai tikrai
Grikiu nevalgo, morkom ir net bulvei alergiskas, itariu ir moliuga Kruopas dar bandysiu kukuruzus, ryziu neduodu, nes viduriai linke kietet. Zodziu vienintelis issigelbejimas pastaruoju metu MP ir avizos.
Panašiai maitinamės ir mes, tik nei sučių, nei arbatų negeria, vienintelis gėrimas MP.
Pietums paįvarinimui duodu daržovienės su grikiais ir mėsa, kopūstinių daržovių nepripažįsta, bet labai mėgsta morkas ir burokėlius. Pagriaužimui geriausiai eina duoniukai |