Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Julija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
***Žaltvykslė
Labai geras ir gražus vardas thumbup.gif
z.lineta
labai grazus vardukas,tikrai,labai
liusi2003
thumbup.gif
_Smalsutė_
Vardas kaip vardas, dažnesnis turbūt tarp rusakalbių. g.gif Va Julė, Julia - schmoll.gif
ELWOOD
nuostabus 4u.gif
Inga741
Grazus, normalus, ausei pazistamas vardas. Manyciau pasirinkimas tikrai vienas is geresniu variantu, nes as pvz labai nemegstu tokiu nauju vos girdetu vardu, kaip Abigaile ir pan.
Man grazu tokie pazistami vardai kaip kotryna, julija, greta, ugne, inga, egle, ieva, rasa ir daug kitu biggrin.gif
Dumza
normalus 4u.gif
sniege*
graziai, mielai skamba
mirgamarga
LABAI GRAZUS biggrin.gif dziaugiuosi, kad tevai kadaise taip ir mane pavadino smile.gif 4u.gif
Meja~
Aš taip pat džiaugiuosi, kad mane taip pavadino, ir dabar tikrai galiu pasakyti kad gražus vardas, bet...
vaikystei, paauglysei tai šio savo vardo nekenčiau (nežinau kodėl) man dar pakenčiama buvo kai vadino mane Julia, Julka, Julytė bet tik ne Julija (o taip vadino mokytojai, na ir kiti suaugę žmonės).
Dabar iš to išaugau ir man labai patinka kai mane vadina Julija, nors draugų rate liko ta pati Julka, Julytė smile.gif
kristalcik25
man nepatinka schmoll.gif
LLiutik
Gražus vardas thumbup.gif
Ende
Gražus 4u.gif
Soffyyy
Nelabai gal... Man asocijuojasi su Julija Jačėnaite, o ji tokia spurgutė, apvalutė, dar tie akinukai...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.