Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SuperGym
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
shlepsė
QUOTE(Herėja @ 2009 01 19, 10:14)
ar atsirastu norinciu sukeisti vietomis pirmadienio 17 ir 18 val. treniruotes???
*

Taip as noreciau 4u.gif Ir manau tikrai butu daugiau norinciu. smile.gif
monikkaa
as nenoriu smile.gif
dushianerami
merginos, o kaip del individualios programos pas trenerius? daretes? pas kuri geriausia? ar pakonsultuoja apie mityba ir panasiai.
lauraa
gal kuri einate i TAEBo treniruotes? kaip jos jums?
idyte
QUOTE(lauraa @ 2009 01 27, 10:20)
gal kuri einate i TAEBo treniruotes? kaip jos jums?
*

As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super thumbup.gif Stengiuosi nepraleisti nei vienos. Labai gerai vedama, panos neiseina, o issliauzia is jo treniruociu biggrin.gif Kiek skaiciau ir girdejau, kad jis pats geriausias Vilniuje. As taip pat pritariu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(grapus @ 2009 01 12, 15:48)
Galima,jei susirinks 10 norinciuju mirksiukas.gif
*

O ar galetumete suorganizuoti nuolaidele i Impulsa? ax.gif Nes i ji norinciu yra isties nemazai smile.gif
dushianerami
QUOTE(idyte @ 2009 01 27, 15:34)
As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super  thumbup.gif Stengiuosi nepraleisti nei vienos.  Labai gerai vedama, panos neiseina, o issliauzia is jo treniruociu  biggrin.gif Kiek skaiciau ir girdejau, kad jis pats geriausias Vilniuje. As taip pat pritariu  thumbup.gif
Papildyta:
O ar galetumete suorganizuoti nuolaidele i Impulsa?  ax.gif  Nes i ji norinciu yra isties nemazai smile.gif
*

tu i impulso tema ilisk. ten maciau grupes organizuoja. cia kalba apie supergym tik eina:)
idyte
QUOTE(dushianerami @ 2009 01 28, 10:31)
tu i impulso tema ilisk. ten maciau grupes organizuoja. cia kalba apie supergym tik eina:)
*

Taip taip, organizuoja, tik kad ta organizatore jau dvi savaites dingo kaip i vandeny. O sportuoti Impulse norinciu yra nemazai mirksiukas.gif Skaiciau, kad Grapus gali suorganizuoti nuolaidele ir i Savickio sporto kluba, tai pamaniau, gal galetu ir i Impulsa? ax.gif
Amerile
Sveikos:) noriu pereiti is impulso i supergym`a smile.gif nes krizes metu saunu sutaupyt 100lt per menesiuka:]]] tik va noreciau siek tiek info blush2.gif ar treniruokliuose nuo 18-19 uzkimsta? kaip dusai-bendri? persirengimo kambariukas-mini? smile.gif ir siaip, kaip ten atmosfera? ir jei noriu pigiau sportuot su Grapus padaryta nnuolaidele, tai turiu laukt iki men vidurio?smile.gif Aciu
shlepsė
QUOTE(idyte @ 2009 01 27, 14:34)
As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super  thumbup.gif Stengiuosi nepraleisti nei vienos.  Labai gerai vedama, panos neiseina, o issliauzia is jo treniruociu  biggrin.gif Kiek skaiciau ir girdejau, kad jis pats geriausias Vilniuje. As taip pat pritariu  thumbup.gif
*

o kokio jos pobudzio? ta prasme ka ten reik daryt? Su inventorium ar siaip spec kazkos uzsiemimas? Kazkaip nedrasu man eiti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amerile @ 2009 01 30, 20:24)
Sveikos:) noriu pereiti is impulso i supergym`a smile.gif nes krizes metu saunu sutaupyt 100lt per menesiuka:]]] tik va noreciau siek tiek info  blush2.gif  ar treniruokliuose nuo 18-19 uzkimsta? kaip dusai-bendri? persirengimo kambariukas-mini? smile.gif ir siaip, kaip ten atmosfera? ir jei noriu pigiau sportuot su Grapus padaryta nnuolaidele, tai turiu laukt iki men vidurio?smile.gif Aciu
*

Na su impulsu tikrai nepalyginsi schmoll.gif persirengimo kambariukas nedidelis, kartais tenka ir uzpakaliais pasistumdyti, bet nieko smile.gif dusai kaip dusai. Ka reiskia bendri? Na atskirti jie sienelem tokiom smile.gif Treniruokliuose labai nezinau, turbut maziau zmoniu nuo 19 buna. 4u.gif Bet uz tokia kaina, tai as siuo klubu patenkinta biggrin.gif Grapus reikia pervesti pinigelius iki 14 d. 4u.gif
lauraa
as si menesi vel jungsiuos i si kluba sportuoti. Reiks grapus pinigus pervesti.
Atsirado naujas uzsiemimas- Tailando boksas- gal kuri is jusu jau buvot ir isbandet?
Cherry_
Sveikos smile.gif
Nuo rytojaus ir as pradzesiu lankyti si sporto kluba smile.gif
noriu paklausti vieno klausimo, ar apsimoka imti treniruociu plana , kuri sudarys treneris ( 40 lt ) ar jie belenkaip ten pasako ? smile.gif
rumba

ar emei ta plana? ar patiko kaip treneris sudare?

As irgi noriu cia sportuoti, jau kreipiausi i grapus bigsmile.gif
Amerile
As irgi pradedu ten kacialintis smile.gif jau pamokejau Grapus
Cherry_
QUOTE(rumba @ 2009 02 13, 15:43)
ar emei ta plana? ar patiko kaip treneris sudare?

As irgi noriu cia sportuoti, jau kreipiausi i grapus bigsmile.gif
*

vis delto paemiau 4u.gif ir nesigailiu thumbup.gif ten 3 treneriai, tai is ju pasirinkau toki Mindauga ( tamsu ) , (yra ir blondis ) , kaip suprantu jis turi daug planu ir parenka tinkama tam tikram zmogui, pakalbejom apie mityba, visa laika kol dariau pratimus, jis buvo salia arba netoliese, man patiko smile.gif thumbup.gif
milly
Aaaaaaa!Pamirsau pinigus pervesti! Gal dar ne velu blush2.gif ? Grapus, ar jau nunesei?
grapus
QUOTE(milly @ 2009 02 14, 19:11)
Aaaaaaa!Pamirsau pinigus pervesti! Gal dar ne velu blush2.gif ? Grapus, ar jau nunesei?
*

Jau velu mirksiukas.gif

Abonementai pratesti ,galim begti sportuoti 4u.gif

Naujiems grupems nariams reikia administratorei pasakyti kad norit aktyvuoti savo abonementus mirksiukas.gif

*

***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki vasario 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) 4u.gif
Aciu smile.gif

monikkaa
galwoju as ir nuo ryt cia pradet eiti...ankciau i impulsa eidawau bet ten dabar nesamone padare tai pagalwojau apie sita...o ryte buna aerobikoje zmoniu ???
rumba
Grapus, ar mano pinigeliai pasieke tave? Nunesti i kluba??? rolleyes.gif
rumba
Vakar buvau pirma karta. smagiai pasportavau.Kojas vos pavelku dar siandien. Solveiga gerai pakankino biggrin.gif thumbup.gif
shlepsė
QUOTE(rumba @ 2009 02 19, 13:39)
Vakar buvau pirma karta. smagiai pasportavau.Kojas vos pavelku dar siandien. Solveiga gerai pakankino biggrin.gif thumbup.gif
*

Kokioj treniruotej buvai? Kaip patiko? 4u.gif
rumba
QUOTE(rujo @ 2009 02 19, 17:07)
Kokioj treniruotej buvai? Kaip patiko? 4u.gif
*

Pradzioj nuejau ant kardio treniruokliu, o paskui variau i kuno dizaina pas Solveiga nuo 18 val. Kaip pirmam kartui po ilgos pertraukos (nestumas, maitinimas), man buvo super. thumbup.gif
Cherry_
ka tik is fitness3.gif fitness4.gif , nuejau ant kardio 30 min, biski rankytes pamankstinau, sedejau ir galvojau ka cia nuveikus, pamaciau simpatiska juoduka kuris veda TAEBO treniruotes ir nuejau.... treneruote truko apie 50 min, buvo begalo sunki, daug sokinejimo, judejimo, prakaitas liejosi upeliais, visi permirko, BET KAIP MAN NERELIAI PATIKO

Busiu nuolatine Jean Claude treniruociu nare penktadieniais, visiems rekomenduoju, kas gali sau leisti dideli kruvi thumbup.gif jis neisskiria mergaiciu,jam nesvarbu kuri grazesne, lieknesne, padeda visoms ir moraliskai ir fiziskai,

(o tarp musu mergaiciu- ziurint i toki uzpakaliuka kaip pas J.C. sportuoti noras tik kyla ) thumbup.gif

http://www.klubas.lt/party/article.php?id=20438368

http://www.vakarozinios.lt/lt/naujienos/pr...tinka_cepelinai
shlepsė
QUOTE(rumba @ 2009 02 20, 14:41)
Pradzioj nuejau ant kardio treniruokliu, o paskui variau i kuno dizaina pas Solveiga nuo 18 val. Kaip pirmam kartui po ilgos pertraukos (nestumas, maitinimas), man buvo super.  thumbup.gif
*

As ir vakar kuno dizaine buvau, paskui Intro dar pasilikau mirksiukas.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 20, 17:30)
Busiu nuolatine Jean Claude treniruociu nare penktadieniais, visiems r
*

As vis nedristu pas ji nueiti blush2.gif o kokia kalba jis kalba, bijau kad nesuprasiu ko jis nori ax.gif
Cherry_
QUOTE(rujo @ 2009 02 20, 19:42)
As ir vakar kuno dizaine buvau, paskui Intro dar pasilikau  mirksiukas.gif
As vis nedristu pas ji nueiti  blush2.gif  o kokia kalba jis kalba, bijau kad nesuprasiu ko jis nori  ax.gif
*

anglu, jei mokate suskaiciuosi nuo 1-10 tada viskas gerai smile.gif tikrai nereikia gerai ismanyti anglu kalbos, visi judesiai labai paprasti tiesiog jie greiti ir ju daug smile.gif cia ne aerobika, kur reikia klausytis, cia uztenka ziureti, jis viska atlieka kartu, is pradziu parodo o po to daro greitejanciu tempu smile.gif
shlepsė
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 20, 19:17)
anglu, jei mokate suskaiciuosi nuo 1-10 tada viskas gerai smile.gif tikrai nereikia gerai ismanyti anglu kalbos, visi judesiai labai paprasti tiesiog jie greiti ir ju daug smile.gif cia ne aerobika, kur reikia klausytis, cia uztenka ziureti, jis viska atlieka kartu, is pradziu parodo o po to daro greitejanciu tempu smile.gif
*

Na tiek tai moku ax.gif gal ir susigundysiu kada biggrin.gif Aciu 4u.gif
0omonciuxo0
Norejau paklausti sportuojanciu siam klube, pas ka geriausia eit, turiu omeny aerobika, ne treniruoklius?
Softe24
Laba diena smile.gif
Na ka, apsilankiau trijose treniruotese super thumbup.gif
Bet turiu pastebejima, kaip man lankiusiai 1,5 metu kita sporto kluba po 4-5 kartus i savaite man cia daug sunkiau ir netgi sustoti retkarciais reikia. Kaip jums? ar ne per sunku? g.gif
shlepsė
QUOTE(Softe24 @ 2009 02 25, 08:54)
Laba diena smile.gif
Bet turiu pastebejima, kaip man lankiusiai 1,5 metu kita sporto kluba po 4-5 kartus i savaite man cia daug sunkiau ir netgi sustoti retkarciais reikia. Kaip jums? ar ne per sunku? g.gif
*

Ispradziu, kai pradejau lankyti, man ir sunku buvo smile.gif dabar jau isivaziavau thumbup.gif
Miss_Lumholdt
QUOTE(Softe24 @ 2009 02 25, 09:54)
Laba diena smile.gif
*

Sunku ir man kažkodėl unsure.gif ar čia nusilpimas po žiemos g.gif Anksčiau lankydavau treniruotes Impulse, tai dabar atrodo lyg ten nieko nesportavus būčiiau g.gif
Garnet

lankiau Pilatesa pas Rita verysad.gif .... na dabar ji serga ir ja pavadoja tokia Larisa thumbup.gif idomu, ar butu galima kaip nors kam nors pasakyti, kad geriau jau ta Rita koki nors kita uzsiemima veda?
shlepsė
QUOTE(Garnet @ 2009 03 03, 21:31)
lankiau Pilatesa pas Rita  verysad.gif .... na dabar ji serga ir ja pavadoja tokia Larisa  thumbup.gif  idomu, ar butu galima kaip nors kam nors pasakyti, kad geriau jau ta Rita koki nors kita uzsiemima veda?
*

Jei butu daugiau norinciu, reiktu manau, tiesiog administracijai pasakyti savo pageidavimus. biggrin.gif
Night
Sveikos,
Aš norėčiau sportuoti rytais. Ar galėčiau prie jūsų prisijungti ir gauti nuolaidą rytiniam abonimentui?
mazgeee
Labas. Norėjau paklausti, o jeigu kažkada anksčiau lankiau šitą sporto klubą ir dabar vėl norėčiau pradėti sportuoti, ar galiu jungtis prie Jūsų???
grapus
QUOTE(mazgeee @ 2009 03 12, 15:44)
Labas. Norėjau paklausti, o jeigu kažkada anksčiau lankiau šitą sporto klubą ir dabar vėl norėčiau pradėti sportuoti, ar galiu jungtis prie Jūsų???
*

Sveiki,
jei anksciau turejote abonementa siame klube,prisijungti prie musu grupes negalesit mirksiukas.gif
Papildyta:

Pinigeliai nunesti, abonementai pratesti,galim sportuoti 4u.gif

Naujiems grupems nariams reikia administratorei pasakyti kad norit aktyvuoti savo abonementus mirksiukas.gif

*

***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki balandzio 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) 4u.gif
Aciu smile.gif

*

Softe24
Sveiki smile.gif

Siame sporto klube pastebiu labai nemalonu dalyka. Merginos eina i aerobikos sale su tais paciais sportiniais bateliais kuriais vaiksto lauke.Pilna aerobikos sale purvo, jau nesneku apie tai,kad laipo su purvinais batais ant aerobikos kilimeliu, o per kitas treniruotes kitos paneles ant tu suteptu kilimeliu gulasi doh.gif Gal reiktu siek tiek tolerancijos kitiems sportuojantiems? doh.gif
Miss_Lumholdt
Trenerė Živilė nebeves treniruočių verysad.gif
kristill
sveiki biggrin.gif as noreciau prisijungti prie jusu grupes, nesu lankiusi anksciau super gymo, kaip man reiktu prisijungti ??? ax.gif
Garnet
QUOTE(rujo @ 2009 03 06, 12:31)
Jei butu daugiau norinciu, reiktu manau, tiesiog administracijai pasakyti savo pageidavimus. biggrin.gif
*

Man atrodo po ligos Rita kazkaip daugiau demesio skiria uzsiemimams - vis klausia ar viskas aisku, skatina jos klausineti...smagu sakyciau thumbup.gif
Amerile
Maciau iesko kalanetikos treneres smile.gif wyyyyyyy thumbup.gif
rumba
O kas yra kalanetika? blush2.gif
Amerile
toks ilgas tasymasis su tempimo pratimais, kur pratima kartoji 50-100 kartu:) sako kg tirpsta ne dienom, o valandoms :]
mazgeee
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431080
Gal yra norinčių prisijungti???
grapus
QUOTE(mazgeee @ 2009 04 04, 10:03)

Grupe sportuojanciuju yra renkama sioje temeleje mirksiukas.gif
grapus
***Antradieni nesiu pinigus, todel laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) 4u.gif
Aciu smile.gif

*

[/quote]
grapus
Pinigeliai dar nenunesti,nes ne visi pavedimai atkeliavo laiku schmoll.gif
Siandien vakare nunesiu ir parasysiu kai abonementai bus pratesti 4u.gif
grapus
Abonementai pratesti,galim sportuoti 4u.gif

*

***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki geguzes 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) 4u.gif
Aciu smile.gif

Miss_Lumholdt
Kažkaip šeštadieniais nėra pasirinkimo kur nueit g.gif Treniruotes veda tik Rita, man asmeniškai nepatinka jos treniruočių stilius, tai kaip ir neturiu kur nueit šeštadienį.

Beje, kaip ta naujoji trenerė Justina? Vis neužtaikau nueit į jos treniruotę ax.gif
avem1
labas vakaras 4u.gif
kadangi noriu pradeti lankyti si kluba, noriu paklausti keleta klausimu del kuriu niekaip negaliu apsispresti kur sportuoti (anksciau sportavau Impulse, viskas buvo labai gerai, bet jie ziauriai uzsikele kainas,o ir gyvenama vieta pasikeite doh.gif , praeita savaite pradejau Victoria Gym ir labai labai nusivyliau del visko, nepaisant, kad kaina tikrai gera).
Taigi, tos kurios sportuoja papasakokite ar po darbo 18-19h tirsta (daug zmoniu?) aerobikos ir treniruokliu salese?
Kaip del tvarkos? Ar dusai ir rubines normaliai valomi ir priziurimi? Nes tikrai ziauriai nemalonu, kai net atsistoti ant zemes su kojinemis bijai, nes jos liks juodos paskui schmoll.gif ar prausiantis visuomet yra normali vandens srove ir siltas vanduo? mirksiukas.gif
Gal klausimai ir juokingi, bet man labai labai aktualus. Aciu visoms! drinks_cheers.gif
Miss_Lumholdt
avem1, būna dienų, kai persirengimo kambariuose kvapelis net nosį riečia, taigi ir apie visą kitą pati spręsk wink.gif
grapus
Laba diena 4u.gif
Pinigelius nesiu penktadieni . Laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko)  iki ketvirtadienio (geguzes 14 d.) el.pastu: grazinapusk@yahoo.com  (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti)  4u.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.