QUOTE(Herėja @ 2009 01 19, 10:14)
Taip as noreciau
as nenoriu
merginos, o kaip del individualios programos pas trenerius? daretes? pas kuri geriausia? ar pakonsultuoja apie mityba ir panasiai.
gal kuri einate i TAEBo treniruotes? kaip jos jums?
QUOTE(lauraa @ 2009 01 27, 10:20) As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super Papildyta: QUOTE(grapus @ 2009 01 12, 15:48) O ar galetumete suorganizuoti nuolaidele i Impulsa? QUOTE(idyte @ 2009 01 27, 15:34) As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super Papildyta: O ar galetumete suorganizuoti nuolaidele i Impulsa? tu i impulso tema ilisk. ten maciau grupes organizuoja. cia kalba apie supergym tik eina:) QUOTE(dushianerami @ 2009 01 28, 10:31) Taip taip, organizuoja, tik kad ta organizatore jau dvi savaites dingo kaip i vandeny. O sportuoti Impulse norinciu yra nemazai
Sveikos:) noriu pereiti is impulso i supergym`a
QUOTE(idyte @ 2009 01 27, 14:34) As einu i sias treniruotes. Jas veda Claude. Super o kokio jos pobudzio? ta prasme ka ten reik daryt? Su inventorium ar siaip spec kazkos uzsiemimas? Kazkaip nedrasu man eiti Papildyta: QUOTE(Amerile @ 2009 01 30, 20:24) Sveikos:) noriu pereiti is impulso i supergym`a Na su impulsu tikrai nepalyginsi
as si menesi vel jungsiuos i si kluba sportuoti. Reiks grapus pinigus pervesti.
Atsirado naujas uzsiemimas- Tailando boksas- gal kuri is jusu jau buvot ir isbandet?
Sveikos
Nuo rytojaus ir as pradzesiu lankyti si sporto kluba noriu paklausti vieno klausimo, ar apsimoka imti treniruociu plana , kuri sudarys treneris ( 40 lt ) ar jie belenkaip ten pasako ? ar emei ta plana? ar patiko kaip treneris sudare? As irgi noriu cia sportuoti, jau kreipiausi i grapus
As irgi pradedu ten kacialintis
QUOTE(rumba @ 2009 02 13, 15:43) ar emei ta plana? ar patiko kaip treneris sudare? As irgi noriu cia sportuoti, jau kreipiausi i grapus vis delto paemiau
Aaaaaaa!Pamirsau pinigus pervesti! Gal dar ne velu
QUOTE(milly @ 2009 02 14, 19:11) Jau velu Abonementai pratesti ,galim begti sportuoti Naujiems grupems nariams reikia administratorei pasakyti kad norit aktyvuoti savo abonementus ***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki vasario 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) Aciu
galwoju as ir nuo ryt cia pradet eiti...ankciau i impulsa eidawau bet ten dabar nesamone padare tai pagalwojau apie sita...o ryte buna aerobikoje zmoniu ???
Grapus, ar mano pinigeliai pasieke tave? Nunesti i kluba???
Vakar buvau pirma karta. smagiai pasportavau.Kojas vos pavelku dar siandien. Solveiga gerai pakankino
ka tik is
Busiu nuolatine Jean Claude treniruociu nare penktadieniais, visiems rekomenduoju, kas gali sau leisti dideli kruvi (o tarp musu mergaiciu- ziurint i toki uzpakaliuka kaip pas J.C. sportuoti noras tik kyla ) http://www.klubas.lt/party/article.php?id=20438368 http://www.vakarozinios.lt/lt/naujienos/pr...tinka_cepelinai QUOTE(rumba @ 2009 02 20, 14:41) Pradzioj nuejau ant kardio treniruokliu, o paskui variau i kuno dizaina pas Solveiga nuo 18 val. Kaip pirmam kartui po ilgos pertraukos (nestumas, maitinimas), man buvo super. As ir vakar kuno dizaine buvau, paskui Intro dar pasilikau QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 20, 17:30) As vis nedristu pas ji nueiti QUOTE(rujo @ 2009 02 20, 19:42) As ir vakar kuno dizaine buvau, paskui Intro dar pasilikau As vis nedristu pas ji nueiti anglu, jei mokate suskaiciuosi nuo 1-10 tada viskas gerai QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 20, 19:17) anglu, jei mokate suskaiciuosi nuo 1-10 tada viskas gerai Na tiek tai moku
Norejau paklausti sportuojanciu siam klube, pas ka geriausia eit, turiu omeny aerobika, ne treniruoklius?
Laba diena
Na ka, apsilankiau trijose treniruotese super Bet turiu pastebejima, kaip man lankiusiai 1,5 metu kita sporto kluba po 4-5 kartus i savaite man cia daug sunkiau ir netgi sustoti retkarciais reikia. Kaip jums? ar ne per sunku? QUOTE(Softe24 @ 2009 02 25, 08:54) Laba diena Na ka, apsilankiau trijose treniruotese super Bet turiu pastebejima, kaip man lankiusiai 1,5 metu kita sporto kluba po 4-5 kartus i savaite man cia daug sunkiau ir netgi sustoti retkarciais reikia. Kaip jums? ar ne per sunku? Ispradziu, kai pradejau lankyti, man ir sunku buvo QUOTE(Softe24 @ 2009 02 25, 09:54) Laba diena Na ka, apsilankiau trijose treniruotese super Bet turiu pastebejima, kaip man lankiusiai 1,5 metu kita sporto kluba po 4-5 kartus i savaite man cia daug sunkiau ir netgi sustoti retkarciais reikia. Kaip jums? ar ne per sunku? Sunku ir man kažkodėl lankiau Pilatesa pas Rita QUOTE(Garnet @ 2009 03 03, 21:31) lankiau Pilatesa pas Rita Jei butu daugiau norinciu, reiktu manau, tiesiog administracijai pasakyti savo pageidavimus.
Sveikos,
Aš norėčiau sportuoti rytais. Ar galėčiau prie jūsų prisijungti ir gauti nuolaidą rytiniam abonimentui?
Labas. Norėjau paklausti, o jeigu kažkada anksčiau lankiau šitą sporto klubą ir dabar vėl norėčiau pradėti sportuoti, ar galiu jungtis prie Jūsų???
QUOTE(mazgeee @ 2009 03 12, 15:44) Labas. Norėjau paklausti, o jeigu kažkada anksčiau lankiau šitą sporto klubą ir dabar vėl norėčiau pradėti sportuoti, ar galiu jungtis prie Jūsų??? Sveiki, jei anksciau turejote abonementa siame klube,prisijungti prie musu grupes negalesit Papildyta: Pinigeliai nunesti, abonementai pratesti,galim sportuoti Naujiems grupems nariams reikia administratorei pasakyti kad norit aktyvuoti savo abonementus ***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki balandzio 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) Aciu
Sveiki
Siame sporto klube pastebiu labai nemalonu dalyka. Merginos eina i aerobikos sale su tais paciais sportiniais bateliais kuriais vaiksto lauke.Pilna aerobikos sale purvo, jau nesneku apie tai,kad laipo su purvinais batais ant aerobikos kilimeliu, o per kitas treniruotes kitos paneles ant tu suteptu kilimeliu gulasi
Trenerė Živilė nebeves treniruočių
sveiki
Maciau iesko kalanetikos treneres
O kas yra kalanetika?
toks ilgas tasymasis su tempimo pratimais, kur pratima kartoji 50-100 kartu:) sako kg tirpsta ne dienom, o valandoms :]
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431080
Gal yra norinčių prisijungti??? QUOTE(mazgeee @ 2009 04 04, 10:03) http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=431080 Gal yra norinčių prisijungti??? Grupe sportuojanciuju yra renkama sioje temeleje
Pinigeliai dar nenunesti,nes ne visi pavedimai atkeliavo laiku
Siandien vakare nunesiu ir parasysiu kai abonementai bus pratesti
Abonementai pratesti,galim sportuoti
Naujiems grupems nariams reikia administratorei pasakyti kad norit aktyvuoti savo abonementus ***Kita menesi kaip visada laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki geguzes 14 d. el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) Aciu
Kažkaip šeštadieniais nėra pasirinkimo kur nueit
Beje, kaip ta naujoji trenerė Justina? Vis neužtaikau nueit į jos treniruotę
labas vakaras
kadangi noriu pradeti lankyti si kluba, noriu paklausti keleta klausimu del kuriu niekaip negaliu apsispresti kur sportuoti (anksciau sportavau Impulse, viskas buvo labai gerai, bet jie ziauriai uzsikele kainas,o ir gyvenama vieta pasikeite Taigi, tos kurios sportuoja papasakokite ar po darbo 18-19h tirsta (daug zmoniu?) aerobikos ir treniruokliu salese? Kaip del tvarkos? Ar dusai ir rubines normaliai valomi ir priziurimi? Nes tikrai ziauriai nemalonu, kai net atsistoti ant zemes su kojinemis bijai, nes jos liks juodos paskui Gal klausimai ir juokingi, bet man labai labai aktualus. Aciu visoms!
avem1, būna dienų, kai persirengimo kambariuose kvapelis net nosį riečia, taigi ir apie visą kitą pati spręsk
Laba diena
Pinigelius nesiu penktadieni . Laukiu pavedimu ir zinutes apie pervestus pinigelius- 110 Lt (+1,20 Lt jei pavedimas ne is SEB banko) iki ketvirtadienio (geguzes 14 d.) el.pastu: grazinapusk@yahoo.com (parasykite prasau kieno vardu buvo darytas pavedimas ir kas eina sportuoti) |