Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SuperGym
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Softe24
[quote=Astandii,2011 12 13, 20:31]
O kas programa sudarinejo supergyme?
Papildyta:

Aš tuo metu Active gym sportavau, tai programą sudarė treneris Deimantas. Supergyme kolkas tik į aerobiką vaikštau smile.gif
lauryna
QUOTE(dovetele @ 2011 12 14, 09:30)
As taip pat galiu tik paciais geriausiais zodziais apie tamsuji Mindauga atsiliepti,ir kitu rubineje nugirstu merginu-moteru liaupsiu apie jo kompetencija ir t.t.Rezultatai-matomi ir svarbiausia,jis geba viska suderinti,t.y.sportini principa su sveikatinimo,juk sveikata-svarbiausias turtas.tikrai siulo ji.tik labai gaila.kad iseina i impuls.begsime ten.
*

Kiek kainuoja pas ji susidaryti programa ?
Astandii
QUOTE(lauryna @ 2011 12 14, 11:13)
Kiek kainuoja pas ji susidaryti programa ?
*

40 lt

Dovetele, jis ir Impulse ir Supergyme po puse savaites dirbs. wink.gif
Laikykim ji cia.
superficial92
QUOTE(Astandii @ 2011 12 13, 19:31)
O kas programa sudarinejo supergyme?
Papildyta:

vat as "sukietinau" kuna treniruokliuose. smile.gif Jean Claude nebera. Jis Savicko klube  aerobikas veda.
*

Treniruokliuose efektyviau? smile.gif Pati labiau noriu sportuot dėl to, nes man patinka, o ne kad kokių rezultatų pasiekti smile.gif

QUOTE(Softe24 @ 2011 12 14, 09:10)
Vaikštau pas visus, bet labiausiai patinka Andžej body sculpt thumbup.gif  ir jo stepas thumbup.gif  ( bet dėja ne visada išeina iš darbo pabėgt blush2.gif ,kad spėčiau )

To juodaodžio nebėra, bet aš jo ir nepasigentu  biggrin.gif
*

Aš taip pat pas jį net nesu buvusi, bet mačiau, kiek daug pas jį eidavo lotuliukas.gif Man irgi pas Andžėj labiausiai patikdavo, ypač step dance smile.gif Apturėjau neseniai operaciją, laukiu, kada pilnai atsigausiu, ir žadu vėl pradėti lankyti rolleyes.gif
Softe24
Superficial92,

Sekmės pasveikti ir lauksim prisijungiant ax.gif
Astandii
QUOTE(superficial92 @ 2011 12 14, 16:45)
Treniruokliuose efektyviau?  smile.gif  Pati labiau noriu sportuot dėl to, nes man patinka, o ne kad kokių rezultatų pasiekti smile.gif
Aš taip pat pas jį net nesu buvusi, bet mačiau, kiek daug pas jį eidavo  lotuliukas.gif  Man irgi pas Andžėj labiausiai patikdavo, ypač step dance smile.gif Apturėjau neseniai operaciją, laukiu, kada pilnai atsigausiu, ir žadu vėl pradėti lankyti  rolleyes.gif
*

Efektyviau, jei norima tam tikras kuno dalis koreguoti. Nes tiesiog tom dalim ir kreipsi didesni demesi. Plius, jei tikslas visas kunas - treniruokliuose pamatysi, kas atsilieka, kur reikia daugiau darbo ir pan. tokiu atveju visada galima koreguoti pratimus. Tokia mano nuomone.
Man apskritai sportuoti patinka. O sportuojant gyme, visada atsiranda kryptis. Apetitas kyla bevalgant. smile.gif ir tada prasideda: reikia nugaros, reikia slaunu, reikia to, reikia ano. smile.gif
smile.gif
Taip pat prisidedu prie linkejimu greiciau pasveikti. smile.gif
superficial92
Ačiū visoms, laukiu, kada galėsiu prisijungti 4u.gif
Beje, dar norėjau paklausti, ar step dance treniruotėse daug dirbat su rankom? Nes, kiek pamenu, tai daugiausia ten reikia strykinėt ant to stepo, mažai visokių pratimų, svarelių kilnojimų ir t.t smile.gif Aš kolkas nelabai galiu kilnoti svorių ir dirbti su rankomis, bet jau laaabai noriu sportuot rolleyes.gif
O tai dažniausiai, jei nedarydavau ko nors, nes tingėdavau, Andžėjus prieidavo ir vistiek liepdavo daryt lotuliukas.gif
Softe24
QUOTE(superficial92 @ 2011 12 14, 23:28)
Ačiū visoms, laukiu, kada galėsiu prisijungti  4u.gif
Beje, dar norėjau paklausti, ar step dance treniruotėse daug dirbat su rankom? Nes, kiek pamenu, tai daugiausia ten reikia strykinėt ant to stepo, mažai visokių pratimų, svarelių kilnojimų ir t.t smile.gif Aš kolkas nelabai galiu kilnoti svorių ir dirbti su rankomis, bet jau laaabai noriu sportuot  rolleyes.gif 
O tai dažniausiai, jei nedarydavau ko nors, nes tingėdavau, Andžėjus prieidavo ir vistiek liepdavo daryt  lotuliukas.gif
*

Per step dance dirbama be svarelių smile.gif Šeip rankos dirba tik truputį, kai atliekamas kažkoks sukinys ir kartu su juo reikia iškelti rankas, aišku galima jų ir nekiloti biggrin.gif
Andžėj niekada neleidžia tingėti thumbup.gif thumbup.gif
grapus
Laba diena 4u.gif

Abonementai pratesti 4u.gif

***Naujiems grupės nariams reikia pasakyti administratorei, kad norite aktyvuoti savo naują abonementą 4u.gif
Aciu smile.gif

Astandii
QUOTE(grapus @ 2011 12 15, 13:21)

Puikios zinios, Grapus. smile.gif
superficial92
QUOTE(Softe24 @ 2011 12 15, 08:17)
Per step dance dirbama be svarelių smile.gif  Šeip rankos dirba tik truputį, kai atliekamas kažkoks sukinys ir kartu su juo reikia iškelti rankas, aišku galima jų ir nekiloti  biggrin.gif
Andžėj niekada neleidžia tingėti  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Tai vat vat, aš bijau, kad jis ragins mane neatsilikt, nes būdavo, kad prieina ir vos ne priverčia daryt biggrin.gif Gi nepradėsiu jam aiškint, kad aš negaliu, nes yra taip ar taip doh.gif Geriau dar palauksiu šiek tiek smile.gif
Astandii
QUOTE(superficial92 @ 2011 12 15, 22:13)
Tai vat vat, aš bijau, kad jis ragins mane neatsilikt, nes būdavo, kad prieina ir vos ne priverčia daryt  biggrin.gif  Gi nepradėsiu jam aiškint, kad aš negaliu, nes yra taip ar taip  doh.gif  Geriau dar palauksiu šiek tiek  smile.gif
*

na kaip visos Andzeju giria... g.gif reikia gal ir man apsilankyti kada rolleyes.gif
Softe24
QUOTE(Astandii @ 2011 12 16, 15:14)
na kaip visos Andzeju giria...  g.gif  reikia gal ir man apsilankyti kada  rolleyes.gif
*

Ateik į antradieniais ir ketvirtadieniais vedamas jo treniruotes, nepasigailėsi smile.gif thumbup.gif
Astandii
QUOTE(Softe24 @ 2011 12 18, 10:40)
Ateik į antradieniais ir ketvirtadieniais vedamas jo treniruotes, nepasigailėsi smile.gif  thumbup.gif
*

Su mielu noru. smile.gif Tik va nuo sestadienio guliu su itrinta ir apvyniota nugara - PASITEMPIAU. Be galo pikta ir nefaina. verysad.gif
Ejau lauke, slystelejau, kazkaip kryptelejau ir taaaaip nudiege, kad net akyse aptemo. Pirma diena iki wc sliauzte sliauziau.. dabar, zinoma, jau geriau.
Tikra velniava... O tik gavau nauja programa... Dabar, po pertraukos pradejus sportuoti, vel raumenis lauzys. unsure.gif
Softe24
QUOTE(Astandii @ 2011 12 19, 19:05)
Su mielu noru. smile.gif Tik va nuo sestadienio guliu su itrinta ir apvyniota nugara - PASITEMPIAU. Be galo pikta ir nefaina.  verysad.gif
Ejau lauke, slystelejau, kazkaip kryptelejau ir taaaaip nudiege, kad net akyse aptemo. Pirma diena iki wc sliauzte sliauziau..  dabar, zinoma, jau geriau.
Tikra velniava... O tik gavau nauja programa... Dabar, po pertraukos pradejus sportuoti, vel raumenis lauzys.  unsure.gif
*

verysad.gif kaip nepasisekė. Sveik 4u.gif 4u.gif
Astandii
Ačiū. smile.gif Tikiuosi, iki švenčių pasirodyti. drinks_cheers.gif
O kaip jums sportuojas? rezultatai yra? smile.gif
Softe24
QUOTE(Astandii @ 2011 12 20, 17:29)
Ačiū. smile.gif Tikiuosi, iki švenčių pasirodyti.  drinks_cheers.gif
O kaip jums sportuojas? rezultatai yra? smile.gif
*

Na aš senei jau čia sportuoju, bet,kad galėčiau diddeliais rezultatais pasigirti nepasakyčiau smile.gif kilogramų atžvilgiu esu numetus apie 8kg, pagražėjusi laikysena. Šeip figūra stangresnė, bet ko labai noriu, išraiškingesnių raumenukų, to neturiu smile.gif na bet jėgos ir ištvermės atžvilgiu tikrai neblogas progresas yra smile.gif
Astandii
QUOTE(Softe24 @ 2011 12 20, 16:41)
Na aš senei jau čia sportuoju, bet,kad galėčiau diddeliais rezultatais pasigirti nepasakyčiau smile.gif  kilogramų atžvilgiu esu numetus apie 8kg, pagražėjusi laikysena. Šeip figūra stangresnė, bet ko labai noriu, išraiškingesnių raumenukų, to neturiu smile.gif  na bet jėgos ir ištvermės atžvilgiu tikrai neblogas progresas yra  smile.gif
*

na, -8 yra. Džiaugtis reikia. smile.gif Raumenukai bus su laiku. Tik vat tam reikia griežtesnės mitybos. Aš ir be papildo neapsieinu po treniruotės. Nes labai jau man sunku surinkti tą baltymų normą sėkmingam raumenų maitinimui. doh.gif
Tai va dabar gydausi ir laukiu siuntinio. Nesinori sportuoti šiaip sau.
Dėl jėgos ir ištvermės, tai pildausi lentelę, kur ties kiekvienu pratimu susižymiu keliamą svorį. Esant reikalui lengva sulygint ar progresas yra ar ne. Anksčiau, būdavo, atsisėdu i treniruoklį, ir nepamenu kiek paskutinį kartą su juo kėliau. Tad dabar yra atskaitos taškas. Viskas kyla, tik tricepsas stovi. lotuliukas.gif kaip 3kg, taip 3 kg. ax.gif
tiesa, su nauja programa, manau, pajudėsiu iš mirties taško. rolleyes.gif
Softe24
QUOTE(Astandii @ 2011 12 20, 17:51)
na, -8 yra. Džiaugtis reikia. smile.gif Raumenukai bus su laiku. Tik vat tam reikia griežtesnės mitybos. Aš ir be papildo neapsieinu po treniruotės. Nes labai jau man sunku surinkti tą baltymų normą sėkmingam raumenų maitinimui.  doh.gif
Tai va dabar gydausi ir laukiu siuntinio.  Nesinori sportuoti šiaip sau.
Dėl jėgos ir ištvermės, tai pildausi lentelę, kur ties kiekvienu pratimu susižymiu keliamą svorį. Esant reikalui lengva sulygint ar progresas yra ar ne. Anksčiau, būdavo, atsisėdu i treniruoklį, ir nepamenu kiek paskutinį kartą su juo kėliau. Tad dabar yra atskaitos taškas.  Viskas kyla, tik tricepsas stovi.  lotuliukas.gif  kaip 3kg, taip 3 kg.  ax.gif
tiesa, su nauja programa, manau, pajudėsiu iš mirties taško.  rolleyes.gif
*

Na nežinau kada tas laikas ateis kai turėsiu raumenukus, nes jau penkti metai sportuoju biggrin.gif žinau,kad dėl visko mityba kalta, bet aš negaliu kitaip, nebent reikia pradėt baltyminius kokteilius gert smile.gif
Labai atsakingai sportuoji thumbup.gif jei net žymiesi kokius svorius keli smile.gif nežinau,gal minėjai, bet primink kiek jau laiko sportuoji?

Gytis`
Jei norite raumenu bei jegos, tai siulau itraukti i treniruote bazinius pratimus, o ypac tokius kaip pritupimai bei mirties trauka (zinoma reiktu ismokti ju atlikimo technika). O visus izoliacinius pratimus palikti velesniam laikui. Kitas pasiulymas: imkit laisvus svorius, o ne sedekite treniruoklyje, taip geres viso kuno motorika.
Astandii
QUOTE(Softe24 @ 2011 12 21, 09:50)
Na nežinau kada tas laikas ateis kai turėsiu raumenukus, nes jau penkti metai sportuoju  biggrin.gif žinau,kad dėl visko mityba kalta, bet aš negaliu kitaip, nebent reikia pradėt baltyminius kokteilius gert smile.gif
Labai atsakingai sportuoji thumbup.gif  jei net žymiesi kokius svorius keli  smile.gif nežinau,gal minėjai, bet primink kiek jau laiko sportuoji?
*

Jei tik norėsi - tikrai turėsi. 4u.gif
O as SuperGyme sportuoju sąlyginai nedaug, ką tik baigtas 4 mėnuo. O apskritai mano visas sportas paskutinius trejus metus - kalnų dviratis naudojamas pagal paskirtį. smile.gif O kas prieš tai buvo, tai neverta pasakoti. Noriu pasakyti, kad aktyviai gyvenau visada. Na, mano norai, tikslai ir motyvacija yra dideli, todėl ir nežiūriu į tai pro pirštus. Laiko stumti į salę neinu.

QUOTE(Gytis')
Jei norite raumenu bei jegos, tai siulau itraukti i treniruote bazinius pratimus, o ypac tokius kaip pritupimai bei mirties trauka (zinoma reiktu ismokti ju atlikimo technika). O visus izoliacinius pratimus palikti velesniam laikui. Kitas pasiulymas: imkit laisvus svorius, o ne sedekite treniruoklyje, taip geres viso kuno motorika.

Vat aukso žodžiai! Kadangi programa buvo sudaryta maišyta (t.y. baziniai + izoliaciniai, jei taip galima pasakyti), pratimus darant su laisvais svoriais iš karto buvo pastebėtos silpnosios pusės. t.y. kairė ranka stipresnė, nei dešinė. Būtent laisvaisiais svoriais šitą dalyką ir išsitaisiau. Aišku, pakartojimų skaičių teko parinkt pagal silpnesnę ranką, ir, po gero mėnesio skirtumo jau nebeliko. O jei daryčiau tik izoliacinius pratimus, šitą dalyką vargu ar pastebėčiau.
Ir dar dėl laisvų svorių. Žodžiu, pries porą sav įsitraukiau lenktą štangą (bicepsui).
Keliau, ir šypsena nuo veido niekaip negalėjo išnykti. Keli, o tą štangą dar ir balansuot reikia, nes vajej, kaip svirduliavo pirmą priėjimą. smile.gif)))
Tikra tiesa, kad treniruokliuose yra kur kas sunkiau jausti kūną.

dėl mirties traukos, tai pastebėjau, kad bent pas mus gyme, kažkoks keistai nepopuliarus pratimas. Vyrukai daro tik stūmimą nuo suolo. O apie merginas ir moteris išvis nėra nė ko snekėti. Ir išvis, juokinga, kai vyrukai dirba tik viršų, o kojas palieka. smile.gif

Gyti, o kur pats sportuoji? Kuo užsiemi?
Astandii
p.s. Gyti, per kiek laiko organizmas pilnai įsisavina 30g gryno baltymo?
M_A
būtų tikslinga pasakyti kokį baltymą, nes baltymas baltymui nelygus smile.gif yra greito pasisavinimo ir yra lėto 4u.gif
Astandii
QUOTE(M_A @ 2011 12 21, 20:02)
būtų tikslinga pasakyti kokį baltymą, nes baltymas baltymui nelygus smile.gif  yra greito pasisavinimo ir yra lėto 4u.gif
*

Ar skiriasi išrūgų ir izoliato pasisavinimas? Nemanau. Ten tarp ju esmė tik sudetinės dalys. Kadangi su įprastu maistu nedatraukiu baltymų normos (2g/1kg), pasirinkau išrūgas. Vadinamasis geineris taip pat atkrito.
Jei neteisi, pataisykite. 4u.gif
Gytis`
Del mirties traukos, tai zmones baiminasi gauti trauma, taciau tai gan naturalus judesys, tik reikia ismokti technika bei pasirinkti atitinkamus svorius.
Apie baltymo issisavinima as tiksliai nepasakysiu, nes tikrai nezinau. Jei kalbant apie greito pasisavinimo baltyminius kokteilius, tai isgerus juos, po kokiu 30-40 min jau galima valgyti.
As nesu Vilnietis, todel nesportuoju siame klube. Tiesiog atsitiktinai i sia tema uzsukau. Pats bandau persiorentuoti i jegos trikove. Kazkaip idomiau sportuoti bei man labiau patinka tie trys baziniai pratimai.
Astandii
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 21, 20:14)
Del mirties traukos, tai zmones baiminasi gauti trauma, taciau tai gan naturalus judesys, tik reikia ismokti technika bei pasirinkti atitinkamus svorius.
Apie baltymo issisavinima as tiksliai nepasakysiu, nes tikrai nezinau. Jei kalbant apie greito pasisavinimo baltyminius kokteilius, tai isgerus juos, po kokiu 30-40 min jau galima valgyti.
As nesu Vilnietis, todel nesportuoju siame klube. Tiesiog atsitiktinai i sia tema uzsukau. Pats bandau persiorentuoti i jegos trikove. Kazkaip idomiau sportuoti bei man labiau patinka tie trys baziniai pratimai.
*

Bel baltymo, tai ieškau informacijos, kas kiek laiko organizmui duot baltymo, kad nebūtų trūkumo. T.y. Juk jei aš per vieną valgį suvalgysiu kokius 60g baltymo, juk tikrai viso kiekio neįsisavins, o tik tą ~30-35g. Likęs kiekis pasišalins. Todėl noriu išsidėlioti baltyminį maistą, kad kuo mažiau būtų nereikalingo valgymo. doh.gif Gal juokingai skamba, bet man tai rebusas.
O dėl trikovės tai pirmyn! smile.gif pas mus vienas treneriukas trikovės jaunių keliskart čempionas. smile.gif Ar tiesa, kad jaunam amžiuje darbas su svoriais stabdo ūgį?
M_A
QUOTE(Astandii @ 2011 12 21, 21:10)
Ar skiriasi išrūgų ir izoliato pasisavinimas? Nemanau. Ten tarp ju esmė tik sudetinės dalys. Kadangi su įprastu maistu nedatraukiu baltymų normos (2g/1kg), pasirinkau išrūgas. Vadinamasis geineris taip pat atkrito.
Jei neteisi, pataisykite.  4u.gif
*

išrūgų baltymai apskritai yra greito įsisavinimo, todėl juos gerai po treniruotės vartoti. kiti dar mėgsta juos tik ką pabudus, po "nakties badavimo", kad duot organizmui greitai statybinių medžiagų. o vat baltymas kazeinas yra lėto įsisavinimo, todėl jį rekomenduojama prieš miegą, arba jei planuojat ilgesnį laiką nieko nevalgyt.
Gytis`
Tiksliai sunku pasakyti. Skirtinga maista, skirtinga laiko kieki virskitna, o dar priklauso su kuo tas baltymas yra valgomas. Na, bet cia jau daugiau su maisto derinimu susija. Manau valgykite kas kokias 2-3h, jei yra galimybe, po tuos 30g ir viskas bus gerai. Rytais galite valgyti greitesnio isisavinimo baltymus, vakare letesnio.
Jaunam amziuje nerekomenduojama daryti pratimu su svoriais, kurie apkrauna stubura pvz. pritupimai. Taciau norint siekti sportiniu aukstumu reikia pradeti jaunam. Tuo labiau tokio amziaus testasteronas per krastus taskosi biggrin.gif Na, o jei nesieti savo ateities su kulturizmu ar jegos sportu, tai tada pakanka treniruotis savo kuno svoriu bent jau kol susiformuos viskas.
Astandii
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 21, 23:06)
Tiksliai sunku pasakyti. Skirtinga maista, skirtinga laiko kieki virskitna, o dar priklauso su kuo tas baltymas yra valgomas.

vat ta ir norejau pasakyti, kad viskas priklauso dar ir nuo to, kas yra like skrandyje. Isrugas isgerus, kai dar yra virskinami angliavandeniai, baltymas pasisavins kur kas leciau.
O isrugos mano racione ir buna iskarto po treniruotes ir kartais dar karta dienoje, jei truksta baltymo. Manau, tai man optimaliausias sprendimas.
Na, vienzo, aciu M_A ir Gyciui.
Astandii
Na, ką... Linksmų švenčių sportuojančioms! smile.gif
Linkiu stebėti, ką dedat į skrandį. lotuliukas.gif
Nors aš ir taip pasiryžus po šventinio periodo dirbti už du. doh.gif
IDeina
Gal yra formumiečių, kurios naudojosi asmeninėnio trenerio Mindaugo Ž paslaugomis? Kaip programa, rezultatai? Kainos? Nes norėčiau sportuoti super gyme, bet niekaip neapsisprendžiu kuris treneris geresnis: R.Bimba ar Mindaugas doh.gif
Astandii
QUOTE(IDeina @ 2012 01 02, 16:34)
Gal yra formumiečių, kurios naudojosi asmeninėnio trenerio Mindaugo Ž paslaugomis? Kaip programa, rezultatai? Kainos? Nes norėčiau sportuoti super gyme, bet niekaip neapsisprendžiu kuris treneris geresnis: R.Bimba ar Mindaugas doh.gif
*

Labas. smile.gif
Pora puslapių atgal atsiversk. Ten nemažai aprašyta. Trumpai tariant, mano patirtis su M.Ž. ir rezultatai pasiteisina su kaupu. Programos sudaromos geros, atsižvelgiant individualiai į žmogų, į jo problemas (kineziterapijos specialybė leidžia spręsti didesnį spektrą problemų), daug kalba apie maisto asortimetą (ką, kada ir kaip valgyt). Visos paslaugos: 40lt. Didelis pliusas tame, kad jis dirba supergyme kiekvieną dieną gal po dešimt valandų, o tai reiškia, kad kada beateitumėte, jis būtų salėje. O R.Bimbos atveju tektų derintis atvykimo laiką prie jo. Vat galės tik 19 val priimt, ir vat persiplešk, bet atvykti reiks.. O šiaip, dauguma maišo, bet jis nera supergymo treneris, klube nuolat nebūna.Tiesiog keliuose klubuose teikia savo paslaugas. Apie R.Bimbą labai daug negaliu pasakyti, tik tiek, kad tenka matyti iš šono tas jo vedamas treniruotes. O jos labai skiriasi. Labai daug pratimų ant kilimėlių, gulint, su aerobikos kamuoliu, daug tempimo pratimų (pastarųjų reikia). Nežinau, ar matėt šito sporto klubo treniruoklių salę, bet labai didelis nepatogumas tas, kad šitam gyme praktiškai visai nėra vietos gulinėti - visiems tenka vos ne tau ant galvos vaikščiot. Labai daug treniruoklių, ir mažai vietos likusioms "grindų improvizacijoms". R.Bimba praktiškai nenaudoja laisvų svorių, o ir jo merginas mačiau gal tik 3-4 treniruokliuose. Yra pora mergaičių forume, kurios sportuoja pas R.Bimbą. tai jos galėtų daugiau papasakoti, o jūs, tuo pačiu, sulygintumėte.
Sėkmės pasirenkant tinkamą trenerį. 4u.gif
Kris_
Sveikos 4u.gif
gal galit pakomentuoti kaip ten su žmonių kiekių vakarais? Ar labai daug sportuojančių apie 17.30-19val? 4u.gif
Astandii
QUOTE(Kris_ @ 2012 01 03, 10:00)
Sveikos  4u.gif
gal galit pakomentuoti kaip ten su žmonių kiekių vakarais? Ar labai daug sportuojančių apie 17.30-19val?  4u.gif
*

Laba. 17:30-19 - geras laikas, kai žmonių panašiai būna, kaip kad ryte. Nuo 18:30 jau pamažu rinktis po darbų pradeda.
Kris_
QUOTE(Astandii @ 2012 01 03, 10:09)
Laba. 17:30-19 - geras laikas, kai žmonių panašiai būna, kaip kad ryte. Nuo 18:30 jau pamažu rinktis po darbų pradeda.
*

ačiū 4u.gif reiks ko gero pereiti čia sportuoti bigsmile.gif
Astandii
QUOTE(Kris_ @ 2012 01 03, 10:14)
ačiū  4u.gif reiks ko gero pereiti čia sportuoti  bigsmile.gif
*

Smagu. thumbup.gif Ateikit apsidairyti. Manau, kad nensivilsite. smile.gif
IDeina
Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif Perskaičiau visą šią ir temą apie asmeninius trenerius, ir vis vien, niekaip negaliu apsispręsti doh.gif Pala, pasimečiau, kuris daugiausia laisvus svorius naudoja? Pastarieji pratimai man labiau patinka thumbup.gif O kaip abudu treneriai kaip asmenybės? Kuris draugiškesnis? Nes abudu ir šiek tiek skirtingai specializuojasi. Mindaugas daugiau apie kineziterapija išmano, o Bimba fitnesą, kultūrizmą, yra paruošęs čempionų. Abu treneriai verti dėmesio ir tik iš atsiliepimų manau apsispręsiu su kuriuo sportuoti.
QUOTE(Astandii @ 2012 01 03, 10:54)
Labas. smile.gif
Pora puslapių atgal atsiversk. Ten nemažai aprašyta. Trumpai tariant, mano patirtis su M.Ž. ir rezultatai pasiteisina su kaupu. Programos sudaromos geros, atsižvelgiant individualiai į žmogų, į jo problemas (kineziterapijos specialybė leidžia spręsti didesnį spektrą problemų), daug kalba apie maisto asortimetą (ką, kada ir kaip valgyt). Visos paslaugos: 40lt. Didelis pliusas tame, kad jis dirba supergyme kiekvieną dieną gal po dešimt valandų, o tai reiškia, kad kada beateitumėte, jis būtų salėje. O R.Bimbos atveju tektų derintis atvykimo laiką prie jo. Vat galės tik 19 val priimt, ir vat persiplešk, bet atvykti reiks.. O šiaip, dauguma maišo, bet jis nera supergymo treneris, klube nuolat nebūna.Tiesiog keliuose klubuose teikia savo paslaugas. Apie R.Bimbą labai daug negaliu pasakyti, tik tiek, kad tenka matyti iš šono tas jo vedamas treniruotes. O jos labai skiriasi. Labai daug pratimų ant kilimėlių, gulint, su aerobikos kamuoliu, daug tempimo pratimų (pastarųjų reikia). Nežinau, ar matėt šito sporto klubo treniruoklių salę, bet labai didelis nepatogumas tas, kad šitam gyme praktiškai visai nėra vietos gulinėti - visiems tenka vos ne tau ant galvos vaikščiot. Labai daug treniruoklių, ir mažai vietos likusioms "grindų improvizacijoms". R.Bimba praktiškai nenaudoja laisvų svorių, o ir jo merginas mačiau gal tik 3-4 treniruokliuose. Yra pora mergaičių forume, kurios sportuoja pas R.Bimbą. tai jos galėtų daugiau papasakoti, o jūs, tuo pačiu, sulygintumėte.
Sėkmės pasirenkant tinkamą trenerį.  4u.gif
*

Astandii
QUOTE(IDeina @ 2012 01 03, 15:11)
Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif  Perskaičiau visą šią ir temą apie asmeninius trenerius, ir vis vien, niekaip negaliu apsispręsti doh.gif Pala, pasimečiau, kuris daugiausia laisvus svorius naudoja? Pastarieji pratimai man labiau patinka thumbup.gif O kaip abudu treneriai kaip asmenybės? Kuris draugiškesnis? Nes abudu ir šiek tiek skirtingai specializuojasi. Mindaugas daugiau apie kineziterapija išmano, o Bimba fitnesą, kultūrizmą, yra paruošęs čempionų. Abu treneriai verti dėmesio ir tik iš atsiliepimų manau apsispręsiu su kuriuo sportuoti.
*

Laisvi svoriai - nelyginant kokie tikslai. Jei tikslas ne svorio metimas, tai Mindaugas daug laisvų duoda. Nors kitavertus, jei apie savo norus užsiminsi, manau, tiek Bimba, tiek Mindaugas tuos svorius į programą įtrauktų. o dėl asmenybės, tai Bimba toks, sakyčiau, santūresnis, nors nuolat šypsosi, su aplinkiniais nelabai bendrauja, mato tik auklėtinį. O Mindaugas mėgsta per liežuvį traukt. mato tiek tave, tiek visą salę. Visas komiko vakaras būna, jei tik nepavargęs, ir niekas nuotaikos nesugadino. smile.gif daug kalba, taikliai replikuoja. Tokia tikra "draugė" pasidaro. Motyvuoja. Spaudžia, jei reikia (o to kartais reikia). taip pat būna ir griežtas. Mato, kad kas iš jo auklėtinių simuliuoja, tuoj prisistato.
Šiaip nei vienas, nei kitas nėra bjaurus. tačiau man tiek bendravimas, tiek treniruotės labiau M patinka. 4u.gif
waldusia
asmeniskai as sportuoju su Remigijum Bimba. man patinka, kad jis butent vsa demesi sutelkia tik i ta zmogu kuri treniruoja , o ne eina is eiles su visais ir sneka. nes pries tai man nepatiko mano treneriu savybe, kad pasako ka daryt ir nueina su kuo nors pasneket, galiausiai pamirsta , kad isvis laikas skirtas tau o ne kazkam kitam. visgi mokam pinigus, tai nori demesio asmeninio.

o del jo asdmenybes... ramus, santurus zmogus, bet tikrai megstatis pajuokauti ir paplepeti. ir labai kontroliuoja ar taisyklingai darai. dar kas man patinka, kad visada pakelia motyvacija sportuoti:)

esu is salies stebejusi ir treneri Mindauga... na jis man tirkai nesudare fainuolio ispudziio... kol zmogus daro pratima i ji nelb ir tezuiurio arba kazkam rekia kazka kitam sales gale arba kam nors mirksi arba kur nueina...

svarbiausia manau musu rezultatai smile.gif kuriuos pasiekiam ir jais dziaugiames smile.gif o su kieno pagalba juos pasieksim nuspresim asmeniskai smile.gif
Astandii
QUOTE(waldusia @ 2012 01 04, 14:06)
svarbiausia manau musu rezultatai smile.gif kuriuos pasiekiam ir jais dziaugiames smile.gif o su kieno pagalba juos pasieksim nuspresim asmeniskai smile.gif

drinks_cheers.gif
Astandii
Dovetele skaito tema. tuoj atsakyma kaip teks! smile.gif thumbup.gif
Dovetele, kokiomis dienomis ir laiku vaikstai? smile.gif
grapus
Laba diena 4u.gif

***Naujiems grupes nariams reikia pasakyti administratorei, kad norite aktyvuoti savo nauja abonementa 4u.gif
dovetele
QUOTE(Astandii @ 2012 01 05, 22:00)
Dovetele skaito tema. tuoj atsakyma kaip teks!  smile.gif  thumbup.gif
Dovetele, kokiomis dienomis ir laiku vaikstai? smile.gif
*

Buvau isvykusi atostogauti tad buvau atitrukusi nuo visu sportu smile.gif bet dabar ir vel kibsiu I sportus smile.gif esme,tokia,kad Mindaugas yra super gym trenris,todel jis turi suvaldyti ir priziureti visa sale savo darbo metu, todel ir begioja kaip isprotejes po visa sale biggrin.gif bet kada Veda savo asmenines treniruotes,tai tuomet jam Jo klientas yra vieninetlis ir nepakartojamas smile.gif yra ne tik savo profesijos puikus specialistas,bet ir puikus psichologas,moka uzvesti Kai labai tingisi ar sunku,bei sukuria puikia darbine atmosfera.rezultatais bei atliktu darbu esu labai patenkinta.o sportuoju pagal situacija,ir ryte ir vakarais.
Sekmes
grapus

Laba diena 4u.gif

***Naujiems grupės nariams reikia pasakyti administratorei, kad norite aktyvuoti savo naują abonementą 4u.gif
Aciu smile.gif

melisimi
Pastebejau, kad staiga labai padaugejo zmoniu aerobikoje, o pasirodo kalti pigus kuponai, kuriu buvo parduoda 80 vnt.:

http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=lt

Geriausia dovana sau – tai sveikas ir gražus kūnas! Sporto klubo SUPERGYM 2 mėn. aerobikos abonementas naujiems klubo nariams su 54% nuolaida

Sąlygos

* Kuponas galioja 2 mėnesių neribotam aerobikos abonementui vienam asmeniui sporto klube SUPERGYM.
* Akcijos sąlygos galioja tik naujiems klubo nariams.
* Kuponas galioja SUPERGYM sporto klube, esančiame adresu Laisvės pr. 82, Vilnius.
* Pirkimo metu kuponų kiekis neribojamas.
* Nuolaidos nesumuojamos.
* Būtina pateikti atspausdintą ZiZu akcijos kuponą, kuris iki 2012 m. 03 mėn. 20 d. turi būti pakeistas ir aktyvuotas į SUPERGYM abonementą, nespėjus to atlikti iki minėtos datos kuponas laikomas negaliojanču.
* Išsamesnė informacija telefonu:
+370 682 12215 arba info@supergym.lt www.supergym.lt

Akcijos kuponas galioja nuo 17 vasaris 2012 iki 20 kovas 2012

Liko 2 dienos
Nupirko 80

grapus
Labas vakaras 4u.gif

Abonementai sutvarkyti:4u:

***Naujiems grupes nariams reikia pasakyti administratorei, kad norite aktyvuoti savo nauja abonementa 4u.gif
Okea
Laba diena,

Noriu pradeti sportuoti siame klube. Kaip suprantu yra grupe, prie kurios galima prisijungti ir sportuoti pigiau. I ka reiketu kreiptis? kiek kainotu menesio abonementas ir kada daromi papildymai ? aciu smile.gif
sviesuliukasss
QUOTE(Okea @ 2012 03 23, 13:38)
Laba diena,

Noriu pradeti sportuoti siame klube. Kaip suprantu yra grupe, prie kurios galima prisijungti ir sportuoti pigiau. I ka reiketu kreiptis? kiek kainotu menesio abonementas ir kada daromi papildymai ? aciu smile.gif
*

Kreiptis reikia i grapus. Jos el.pastas yra pirmame temos psl. Papildoma karta per menesi. Iki 14 men dienos reikia pervesti jai pinigelius ir apie pervedima informuoti el.pastu. Siuo metu mokam po 110lt. Daugiau info galite gauti jai parasius asmeniskai 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.