Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aurėja
Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim!

Kartais mažyliai papeša juos už uodegos, pajodinėja ant nugaros, patikrina, kiek gi jie turi dantukų, paragauja, ką čia jie taip skaniai ėda...

Gauruoti ir ūsuoti, švelnūs ir mieli, skraidantys, šliaužiantys, plaukiantys, ropojantys ir lakstantys, keturkojai ir ne tik – visi mūsų augintiniai moko mūsų mažylius švelnumo, rūpestingumo, atsakomybės, draugiškumo, saugo ir globoja juos, dūksta ir auga kartu su mūsų vaikučiais.

Naujausiame fotokonkurse „Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote mielų, šiltų, o gal juokingų vaiko ir gyvūno draugystės akimirkų. Nuotraukoje turi matytis ir gyvūnas/-ai, ir vaikas/-ai. Vienas dalyvis konkursui gali pateikti vieną nuotrauką. Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis va čia

Sugalvokite nuotraukai originalų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 06 20 iki 2005 06 30.

Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 07 01 – 2005 07 05.

Dalyvaukite ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų: kuprinę, puodelį bei raktų pakabuką!

Sėkmės! smile.gif
Strielka
o su plunksnuotu foto galima det laugh.gif
oj niekaip negaliu issirinkt foto cry.gif , kiek ju daug turiu doh.gif
Aurėja
QUOTE(Strielka @ 2005 06 20, 11:32)
o su plunksnuotu foto galima det laugh.gif

QUOTE(Aurėja @ 2005 06 20, 11:13)
Gauruoti ir ūsuoti, švelnūs ir mieli, skraidantys, šliaužiantys, plaukiantys, ropojantys ir lakstantys, keturkojai ir ne tik – visi mūsų augintiniai

aha - buvo paminėti aprašyme ir skraidantys mirksiukas.gif

ilja
Griebiu fotiką ir einu fotkinti dviejų savo auksų wub.gif
Erszebeth
Niekaip neišrenku nuotraukos laugh.gif
jėga
g.gif Kur tą pukuotą dabar rast doh.gif laugh.gif
Medona
uzpildziau paraiska , laukiu patvirtinimo rolleyes.gif
suprara
Nu jau kokia faina "....pagausiu pagausiu...." nuotraukyte wub.gif
Gaila, kad mes jokiu nuotraukyciu su gyvuneliais neturim verysad.gif
Ulė
nuotraukos wub.gif ,is 6-5 wub.gif thumbup.gif ,kajp vel reiks issirinkt doh.gif
mes irgi tokiu nuotrauku neturim cry.gif ,daba nusimasciau...reik gyvunelio 4u.gif
BiZė
Na aš ir bandau sudalyvauti konkurse.. Įdėjau pusseserės nuotraukyte su katinėliu.. Nes jei charakteriu labai panačūs, pasiutė abu tongue.gif
Erszebeth
Ooooo, Karbynės jūrų kiaulę jau matau thumbup.gif Įtariu, kad jos prie kavos šukuosenas-plaukuosenas aptarinės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
game over
Kur nuotraukos cry.gif . Nežinau, kur grožėtis cry.gif .
Kutuliukas
Linaboo, spausk viršuje ekrano esantį "fotokonkursai" mygtuką (dšinėje) ir rinkis kurį apžiūrėti norėtum smile.gif
zyzala
Man su stirniuku wub.gif thumbup.gif ir Ech, Petka, varom į kalnus megalol.gif megalol.gif
Reiks matyt važiuot į kaimą fotkintis g.gif biggrin.gif
edinka
Na jau kokios fainos nuotraukytės thumbup.gif Laaaaaaaaaabai sunku bus balsuoti. Tėčių konkursas man pasirodė nuobodokas, o šitas - liuks.
Faithful
na "bučiuok bučiuo...." wub.gif thumbup.gif biggrin.gif ir dar ta su viščiukais ir dar pagausiu pagausiu rolleyes.gif ech sunku bus balsuoti kai nuotraukos visos tokios puikios wub.gif
Savūnė
Bendraamžiai thumbup.gif
O ta kova dėl lovos – baisoka. Geras kadras, bet baisu, kad šunėkas neimtų dantim kovoti fear.gif
O Kicius už vaiką didesnis, kaip geras veršis biggrin.gif Turėjau labai panašią wub.gif
Karamba
o ar gali buti nuotrauka kur yra vaikas augintiniai ir mama? ar butinai turi buti tik vaikas ir augintiniai?
Aurėja
QUOTE(Karamba @ 2005 06 21, 10:10)
o ar gali buti nuotrauka kur yra vaikas augintiniai ir mama? ar butinai turi buti tik vaikas ir augintiniai?
*

žinoma gali!
Faithful
na bet jau čia koks grožis šitoj nuotraukėlėj "Pagulėsim, pailsėsim,
Televizorių dar pažiūrėsim.
Gal discovery ar travel,
Kur gyvūnų daugiau bus. " wub.gif wub.gif wub.gif
o apskritai tai visos nuotraukėlės tikrai labai įdomios ir gražios , oi kaip sunku bus balsuoti doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ITA
Ar galiu dukterėčios dėt nuotrauką , ar būtinai tik savo leliaus galima???? mirksiukas.gif
Akrile
Per savo du vaikus suradau vienintele!!! nuotraukyte su gyvunu unsure.gif ir tos pacios nepatvirtino cry.gif cry.gif cry.gif
Aurėja
QUOTE(svyturys @ 2005 06 21, 11:39)
Per savo du vaikus suradau vienintele!!! nuotraukyte su gyvunu unsure.gif  ir tos pacios nepatvirtino  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

patvirtino console.gif , tiesiog kaip rašoma taisyklėse - reikia palaukti, o tai gali užtrukti nuo keliolikos minučių iki keleto dienų. smile.gif
Akrile
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 21, 10:57)
patvirtino  console.gif , tiesiog kaip rašoma taisyklėse - reikia palaukti, o tai gali užtrukti nuo keliolikos minučių iki keleto dienų.  smile.gif
*

Aureja, labai labai atsiprasau uz savo nekantruma blush2.gif
ametista
Jezau kazkieno labai juros kiaula grazi!!!!!! biggrin.gif
Akrile
Nuotrauka apie Eurovizija patiko thumbup.gif - labai labai grazi mergyte;
pagausiu pagausiu thumbup.gif - irgi prie favoriciu;
joo, kai seimininkas bendraamzis - nuostabi;
o ten, kur leliukas su buldogu lova nepasidalina, tai is tiesu atrodo gresmingai, unsure.gif bet fainai -ji irgi mano megstamiausia (be to, labai mano vyrui patiko) thumbup.gif .
O siap, tai visos labai grazios.
Faithful
Na bet jau ta nuotraukėlė su jūsros kiaulyte manau man irgi prie pačiausių wub.gif
Elina
Išsiunčiau ir aš savo nusmurgusį plaukuotąjį gauruotąjį blush2.gif ...nu ką doh.gif tokį teturim, bet laaabai mylim wub.gif
pramokusi
QUOTE(Mally @ 2005 06 21, 12:26)
Tai mes turbūt kaimynės  4u.gif
*

Na jai gyveni Stanevičiaus gatvėje, tada taip mirksiukas.gif
Elina
Labai graži foto " Jooo, kai šeimininkas bendraamžis gali bet ko tikėtis"- reklaminė tiesiog wub.gif . Ir su viščiukais biggrin.gif 4u.gif
Medona
bet kiciaus dydis nuotraukoje thumbup.gif " kiciau , manai as taves nepasieksiu", pavadinimo tiksliai nepamenu blush-anim-cl.gif
Medona
labai grazi nuotrauka apie eurovizija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai grazios visos nuotraukytes , tokios siltos wub.gif
Mally
Manįdomiausios ir gražiausios - "pasitikėk manim, kaip ir aš pasitikiu tavim", su jūros kiaulyte bei "čia mano lova" 4u.gif
Erszebeth
O dėl "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." netgi susiginčijom su vyru - jis sako, kad katinas ten pliušinis, toks didžiuuuulis megalol.gif
Savūnė
Ahaaa, Erzsebeth neiškentė nepakeitus nuotraukos biggrin.gif Na, tikimės iki konkurso galo dar ne vieną pamatyt biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 21, 17:43)
Ahaaa, Erzsebeth neiškentė nepakeitus nuotraukos biggrin.gif Na, tikimės iki konkurso galo dar ne vieną pamatyt biggrin.gif
*

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kad išsirinkt niekaip neišeina doh.gif Keisčiau nuotraukas nors ir kasdien, bet moderatorių gaila tongue.gif
Savūnė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 17:47)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Kad išsirinkt niekaip neišeina  doh.gif 

O tu sudėk jas į galeriją, mes tau išrinksim biggrin.gif
Medona
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 21, 16:28)
oj, kokios abiejų išraiškos toje nuotraukoje, kur mažylis krimstelėjo katinukui uodegytę  doh.gif  megalol.gif  megalol.gif geras! "Miauu"  biggrin.gif
*

wub.gif labai grazi si nuotrauka wub.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 16:36)
O dėl "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." netgi susiginčijom su vyru - jis sako, kad katinas ten pliušinis, toks didžiuuuulis  megalol.gif
*

tikras tikras thumbup.gif
Kristin
Oi kiek graziu nuotrauku thumbup.gif , man patiko kur lelius kanda katei i uodega,labai idomi nuotrauka thumbup.gif ,kur vaikas guli ir kramto sunio pavadeli thumbup.gif
Jicky
Eina sau, kokių gražių nuotraukyčių yra. Nu visos tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau išsirinkt kaip bus sunku rolleyes.gif doh.gif
Faithful
Na šioje nuotraukėlėje "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." katiniukas labai jau įpūdingas thumbup.gif o gal jau čia reiktų sakyti visas katinas megalol.gif megalol.gif megalol.gif
ewa
Pati fainiausia "Ech Petka...varom į kalnus" thumbup.gif thumbup.gif
Šiaip gerų yra, bet tokių superinių dar nematau schmoll.gif
Erszebeth
"Vieno kraujo" - va čia tai bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ilja
O šiaip, tai labai faina, kad tiek daug mėlynų kačių wub.gif
Nu va, reikia pirma perskaityt prieš rašant doh.gif doh.gif Tai tada ir mes turim šansų laimėti thumb_yello.gif
SuperBaba
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 21, 17:36)
O dėl "Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu..." netgi susiginčijom su vyru - jis sako, kad katinas ten pliušinis, toks didžiuuuulis  megalol.gif
*

Kiek zinau, tai gyvas tas katinas ir sveria jie su vaiku vienodai biggrin.gif
Aurėja

i 
Ačiū visiems "sekliams morkoms"  :D  už operatyvią pagalbą. "Miauuu" nuotrauka ir su ja susiję komentarai trinami.

ok, važiuojam toliau mirksiukas.gif
Strielka
Kolkas mano favorite - kur vaikas joja ant ozio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau netgi galvoju nebedėt savo zoosodo, nes tikrai geresnių yra...
Ulė
strielka dek wub.gif ,zinau jusu labai fainos thumbup.gif ,gi ne laimet svarbiausia tongue.gif 4u.gif
Ramunita
man tai nerealios foto
"Vieno kraujo", kaip karaliene sedi panele thumbup.gif
"Mmmmm... skaniai papietausiu..." o jau akys!
"Nagi, nagi parodyk savo dantukus, ar visi sveiki!?" kaip cia katina toki isiziojusi pagavot? blink.gif
"Tuoj aš tave surasiu..." katinas kaip pas mano vyra biggrin.gif
"Skaudžiai kanda,bet dėl foto verta kentėti" taigi tikrai kanda! fear.gif nemirtinga foto thumbup.gif
"Kiciau, manai, kad aš tavęs čia nepasieksiu... " cia jau abieju zvilgsniai pavergia biggrin.gif
"O mes abidvi tokios dar visai mažytės ..... " foto kaip ir pasakos wub.gif
"...pagausiu pagausiu... " tiesiog super thumbup.gif

Strielka
QUOTE(meduza @ 2005 06 21, 21:36)
strielka dek wub.gif ,zinau jusu labai fainos thumbup.gif ,gi ne laimet svarbiausia tongue.gif  4u.gif
*

ai kad perziurejau ir visos jau nebepatinka doh.gif gal dar iki 30 dienos koki geresni kadra pagausiu netycia g.gif ... dar palauksiu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.