Papildyta:
kas turi panikos atakas rasykite ir savo jausmais dalinkites cia, merginos ir mamos
pratesime paniku ataku skyreli
Papildyta: kas turi panikos atakas rasykite ir savo jausmais dalinkites cia, merginos ir mamos
O kam 2 vienodos temos?
kaip tik uzvakar turejau tokia keista situacija.pradejo lengvai tirpt viena koja, po to kazkaip bevaiksciojant atrode kad i sonus pameto, paskui uzejo toks keistas jausmas lyg banga kokia,nemalonu,lyg baime kad nualpsi, nei skauda nei ka, bet kazkaip lyg ir vaizdas pasikeite akyse ir po poros minuciu atslugo viskas.pirma mintis buvo gal koks mini insultas. tai ar cia tik nebus ta ataka?gal ir jum taip buna?
QUOTE(mamavita @ 2008 11 04, 20:09) kaip tik uzvakar turejau tokia keista situacija.pradejo lengvai tirpt viena koja, po to kazkaip bevaiksciojant atrode kad i sonus pameto, paskui uzejo toks keistas jausmas lyg banga kokia,nemalonu,lyg baime kad nualpsi, nei skauda nei ka, bet kazkaip lyg ir vaizdas pasikeite akyse ir po poros minuciu atslugo viskas.pirma mintis buvo gal koks mini insultas. tai ar cia tik nebus ta ataka?gal ir jum taip buna? Man butent taip pasireike mano pirmoji panikos ataka,tik nutirpo kakta visa
rasykite i sekanti agorafobijos skyreli. ten visi pokalbiai apie tai.
na pokalbius galime pratesti cia, kadangi ana temele uzdare jau
vovere, o kodel tu bijai pilanties?kas tau per ja darosi?
o kokie pozymiai tau?
Sveikutes
Keista būrėja
Mane pilnatis irgi veikia, pasidarau labiau nervuota
nesijaudink, mergyt, kiek esu buvusi pas burejas nei viena nieko nepasake, jokios tesos, bando spet ir pinigus tik lupti daugiau nieko...suprantu, kad tai ka pasake, tua nejuokinga, bet suprask, kas kaip moka tas taip sukasi, krize, pinigu labai reikia...o kazkas nuo to jaudinasi, nusiramink, jei nerimas isgerrk raminancios arbateles ar valerijono su cukrumi.
Papildyta: O kada ta pinatis, praita pilnati turejau nemalonumu, ir rodos kaip susitare tie pilnatys vel prasideda tokios pat bedos...keisti sutapimai, bet visiems kazkas darosi per ta pilnati, man toks jausmas tarsi pasidarau pranasas, labai pradedu stipriai jausti ir savo mintis po to patvirtina realus faktai. QUOTE(gintek @ 2009 02 04, 21:00) nesijaudink, mergyt, kiek esu buvusi pas burejas nei viena nieko nepasake, jokios tesos, bando spet ir pinigus tik lupti daugiau nieko...suprantu, kad tai ka pasake, tua nejuokinga, bet suprask, kas kaip moka tas taip sukasi, krize, pinigu labai reikia...o kazkas nuo to jaudinasi, nusiramink, jei nerimas isgerrk raminancios arbateles ar valerijono su cukrumi. Papildyta: Na as raminu save,nes mama sake,kad ji maisesi pati ten.buvo pas ta pacia ir dar dvi pazystamos mano.joms irigi pasake abiems ,kad ju vaikai zus.
tai ta bureja kazkokia kvaila, visoms ta pati sako
tai taip ir supratau, kad pinigelius tik lupa
Būrėjom tikrai nereikia tikėti. Niekas ateities nemato, nes jei matytų, tai mes visi puikiai gyventume, juk pasakytų ką daryti, ko vengti.
Man sakė, kad aš prakeikta QUOTE(gintek @ 2009 02 04, 21:00) Papildyta: O kada ta pinatis, praita pilnati turejau nemalonumu, ir rodos kaip susitare tie pilnatys vel prasideda tokios pat bedos...keisti sutapimai, bet visiems kazkas darosi per ta pilnati, man toks jausmas tarsi pasidarau pranasas, labai pradedu stipriai jausti ir savo mintis po to patvirtina realus faktai. Dabar priespilnis, pilnatis nuo sekmadienio. Man per pilnati sustipreja nerimas, nemiga, diena net negera buna. Ir PA tom dienom buna. Veikia kazkaip menulis princese333 - atsiprasau uz klausima - o tavo mama zino apie tavo PA? Nes keista, kad tau ji pasakojo tokius burejos kliedesius Bet vat teisingai tau merginos sako - nesamones paisto ta bureja. Uz toki zmoniu gasdinima jai reik gerai pylos israsyti. Pasistenk negalvot apie tai QUOTE(vovere74 @ 2009 02 04, 23:32) princese333 - atsiprasau uz klausima - o tavo mama zino apie tavo PA? Nes keista, kad tau ji pasakojo tokius burejos kliedesius Bet vat teisingai tau merginos sako - nesamones paisto ta bureja. Uz toki zmoniu gasdinima jai reik gerai pylos israsyti. Pasistenk negalvot apie tai Taip aisku mama zino,as irgi klausiau pas ja kam ji man pasake QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 11:57) Taip aisku mama zino,as irgi klausiau pas ja kam ji man pasake Vai vai, negerai taip. Lengva pasakyti - mesk is galvos. Nezinau kaip pati tokiu minciu atsikratyciau. Gal nueit pas ta bureja ir jai gyvenimo principus, esme paaiskint? QUOTE(vovere74 @ 2009 02 05, 11:47) Vai vai, negerai taip. Lengva pasakyti - mesk is galvos. Nezinau kaip pati tokiu minciu atsikratyciau. Gal nueit pas ta bureja ir jai gyvenimo principus, esme paaiskint? idomu jei as pati nueiciau,ka man ji pasakytu,gal kad ilgai ir laimingai gyvensiu.oj.kaltinu mama,kad aplamai ejo pas ja,arba bent man galejo nesakyti.
Mamai pasakyk, kad daugiau tokiu panasiu dalyku nepasakotu, kad ir kas butu, juk zino tavo liga ir nesvarbu juokauji ar ne, rimta ar ne isgirsti ir tai lieka pasamoneje ilgam pas panikuotojus...
o ir as noreciau pas ja nueiti, paziureciau kam isburtu mirti is mano artimuju O tau paciai tikriausiai pasakytu ilgai ir laiminga gyvensi
Pacituosiu is J.Murphy "Jusu samones galia":
"Įsidemekite, kadangi ateitis yra jusu iprastinio mastymo rezultatas, ji jau uzkoduota jusu prote, nebent pakeisite ja maldomis." "Jums negali atsitikti jokia nelaime ar tragedija, jeigu apsisprendziate melstis. Niekas nera is anksto nuspresta ar nulemta. Jusu poziuris - galvosena, jausmai, isitikinimai - nulemia jusu likima." Taip kad nereikia tiketi tuo, ka porina burejos, cigones ir visokio plauko sarlatanai, nes TIKEJIMAS blogais dalykais priveda prie blogu dalyku. O jiem aisku terupi tik pinigu nulupti, priburia nesamoniu, po to siulo visokias apsaugas nuo tu paciu nesamoniu dar uz papildomus pinigus. Maldos knygoje suprantamos kaip pozityvus teiginiai, pvz. "As galiu padaryti viska, mano pasamone man pades"
Dekuj uz palaikyma,bandysiu pakeisti savo mintis,ir netiketi.
papasakosiu apie prietarus. kai buvau kokiu 15 metu pusbrolis pasiule tapti jo dukreles krikstamote. as aisku labai apsidziaugiau ir iskart sutikau, nors ir buvau labai jauna
butent, kuo maziau tikesime nerealiaias dalykais tuo maziau skaudes galva
sveikos,tai va pasirodo man yra PA,jau keli metai jos nera,bet pries 3-4metus buvo,tik tada as nezinojau kas man yra..tik dabar zinau,kad tai buvo PA.budavo visad vakare pries einant gult,pradedavo sirdis must,drebet,oro trukt,galva suktis,baime,kad mirsiu..o paskui praeidavo.tai nuejau pas daktara,istyre,kad vegetacine nervu sistema sutrikus ir jos nebeatstatysiu.o pries metus laiko,vakare pries einant gult vel,pagalvojau apie mirti,tai tada vel tie patys pozymiai buvo,bet tada taip pat nezinojau,kas tai.tik po to,kai po PA prasidejo man tie keisti jausmai,pradejau dometis apie tai.bet PA daugiau nebeuzejo tfu tfu tfu..bet tie jausmai nepraeina.vaiksciojau pas psichiatra,nustate vidutini nerima,geriau AD,buvo gerai(bet tarpais apimdavo tie jausmai)..db jau negeriu,nes kaip sakiau esu nescia,o jausmai tik suaktyvejo del nerimo..siandien lb prasta diena,atrodo kaip skraidyciau,nu toks netikrumas apemes,nerimas,kaip ne as buciau...o nerimas vis del nestumo to prasidejo..be to,jau visa savaite pykina,tai nei tos nuotaikos nera,nei noro daryt kazka..buna aisku ir gerai,ir lb gerai,bet buna ir blogai..o dar ta pilnatis arteja..nzn..viduje nerimauju kazi ko...
na man pilnatis buna trukdo tik del to, kad per sviesu miegot. bet pripratus tuo paciu metu eit miegot - neturi jokios itakos.
QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 20:41) Sveikutes princese pasakyk savo mamai,atleis už tokius žodžius kad tegul ji vaiksčioja pas burejas jeigu nori, bet kam tokius absurdus sakyti savo dukrai QUOTE(Ksėna @ 2009 02 05, 23:50) O ištikrujų tai mūsų mintys,pasamone dirba. Mes pačios sau galim psisigalvoti baisiu dalykų. Aš jau miegoti ejau bet užėjau paskaityti ir negalėjau tau neatsakyti. Nusiramink ,tikrai tikrai viskas bus gerai. Sveikute, kaip miela ,kad parasiai
prisiminiau dar viena istorija apie sarlatana. studente budama vaziavau autobusu po paskaitu ir priskreto kazkoks neaiskus tipelis. sako - as zmones kiaurai matau, galiu pasakyt, kas kokiom ligom serga. va jums (man atseit) bus sunku pastoti, nes gimda jusu uzsilenkus. sakau - nesek pasaku ir pavariau ji uzpykus, ko cia aiskina - nei as prasiau jo, nei ka. bet tie zodziai kazkaip nejo is galvos.
Gal kam pravers: http://lt.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL...WFudHJvcy9sdC8_
nelabai suprantu kas cia yra.ta nuoruoda
Gal reikėtų pailsėti nuo vyro?
Papildyta: Voverės pasiūlyta relaksacija nebloga, man patiko žodžiai, "išvarykite kolegas iš kabineto, atsipalaiduokite..." Nuo ko daugiau darbe pavargsti, jei ne nuo kolegų? tikrai ne nuo darbo...O jei per ilgai namie užsibūni, tai reikėtų gal vyrą trumpam išvaryti, kad atsipalaiduot?
[quote=Lanėja,2009 02 09, 21:31]
Gal reikėtų pailsėti nuo vyro? Papildyta: o jei rimtai, tai visiem apie PA kai pasakoju - siulo pailset. o as jau nuo to ilsejimosi ir nieko neveikimo pavargau
sveikos mergaites
skaitineju as sia tema jau koks pora savaiciu..... siuo metu pradejau lankyti individualias pamokas - http://holi.lt/psichosomatiniu-ligu-gydymas.htm rekomenduoju, labai padeda
O gal galit parekomenduoti psichoterapija Kaune?
galiu parekomenduoti gera psichologe Kaune, ji verciasi ir privacia praktika
jeigu rimtai apie tai mastote ir turite galimybiu moketi privaciai gydytojai, parasykit man i AZ. QUOTE(vovere74 @ 2009 02 09, 17:59) Kas tas VRS? VRS mane isgelbes?
retai jau beuzsuku cia, nes berods viskas traukiasi nuo manes, visos bedos, ir kuo maziau i tai gilinuosi tuo geriau man
sekmes jums cia;)
As tai kaip ir naujoke pas jus busiu-irgi tas nesamones nei is sio nei is to isigyjau... Jau 4 savaite vargstu su kasdieniu nerimu ir PA, baigia stogas nuvaziuot
QUOTE(Puma84 @ 2009 02 12, 13:12) As tai kaip ir naujoke pas jus busiu-irgi tas nesamones nei is sio nei is to isigyjau... Jau 4 savaite vargstu su kasdieniu nerimu ir PA, baigia stogas nuvaziuot Tai vat, labiausiai ir nervina, kad tie uzplaukimai uzeina paciu netikeciausiu metu ir is nieko atrodo. Turbut kad ne pats sunkiausias atvejis, nes cia kai kas is musu jaucia ir fizinius skausmus nuo pa.. bet man stogas irgi jau baigia nuvaziuot, niekas neidomu, nieko nenoriu, nieko nereikia, jokios prasmes gyvent turint sita pa, ypac kai pablogeja..
Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel
Po ilgo laiko teko gerti Lexotonili. Negi taip sunku pabaigti vartoti AD,ar cia tik Seroxat vaistai tokie?Noriu daugiau informacijos apie kitus AD,gal prasysiu ,kad daktare pakeistu. Kas bandete AD -Wellbutrin?Nuo jo nera salutinio poveikio-lytinio saltumo. QUOTE(ateni @ 2009 02 12, 20:10) Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel Po ilgo laiko teko gerti Lexotonili. Negi taip sunku pabaigti vartoti AD,ar cia tik Seroxat vaistai tokie?Noriu daugiau informacijos apie kitus AD,gal prasysiu ,kad daktare pakeistu. Kas bandete AD -Wellbutrin?Nuo jo nera salutinio poveikio-lytinio saltumo. as taip pat seroxat20 vartoju. jau antra karta. 2007 metais geriau gal puantru metu. ir po pusmecio be AD t.y. si sausi vel grizau prie ju. bet db nera taip blogai, tad geriu tik po 0.5 tabl i diena. nezinau kiek laiko gersiu, bet db gerai jauciuos (na kartais buna visko, bet palyginus retai). atsimenu kai pirma karta kai seroxata nutraukinejau, tai irgi buvo visokiu pozymiu,galva svaigo ir tt. siaip zinojau pati kad dar nesijauciu labai tvirtai, bet nebenorejau sedet ant vaistu del salutiniu poveikiu norejau pasakyt, kad labai jau lytinis saltumas reiskiasi..idomus tie vaistai..visiskai nesinori lovoj darbuotis:)) dar vienas pozymis- kieteja viduriai. na stengiuos Senos lapu arbata gerti ir siaip daug skysciu...aisku nuo to biski ir svorio priaugu,bet ka darysi:) kas dar seroxata geria? kaip jum?
as kazkada pries 9 metus Cipramil geriau puse metu, labai padejo, bet dabar turbut jau naujesniu vaistu yra
dar manau kad vaistus gerti metus ar ilgiau tikrai nera blogai, nes viskas prasideda nuo to, kad sutrinka serotonino kiekis smegenyse, ir cia vaistukai gydo kaip ir esant bet kokiai kitai fizinei ligai. ...... o del to saltumo - gal visai ne vaistai cia kalti, gal tiesiog kai zmogus blogai jauciasi tai nelieka laiko ir noro apie malonumus galvoti. Juk kai blogai, kai sergi, tai galvoj mintys kad tik pasveikt greiciau, o ne kokie ten cikibriki.....
as kol kas nieko negeriu (turiu omeny AD), bet jau susiruosiau vizitui pas gydytoja ir tikriausiai kazka prirasys. nu bet del to saltumo tai nudziuginot
kitas klausimas man kilo, o kaip ta sutrikusi serotonino kieki pamatuoja - tyrimus kokius daro? isvis man ydomu kaip daktarai tokias ligas nustato - ar tik pagal pasakojimus ir simptomus ar tiria krauja, slapima ir pan. as nenoriu, kad nuejus pasakyciau, kad buna PA ir duotu recepteli AD... QUOTE(ateni @ 2009 02 12, 20:10) Sveikos,siuo metu vartoju "Seroxat 20"(jau 8men.),paskutini men. jau pati norejau pabaigti kursa,nes pajutai kad savijauta tokia kaip budavo.Pradejau mazinti doze(su daktares pagalba)Kas antra diena po 1/2tab.,Bet kai pradejau kasdien po puse tabl. prasidejo PP vel Po ilgo laiko teko gerti Lexotonili. Negi taip sunku pabaigti vartoti AD,ar cia tik Seroxat vaistai tokie?Noriu daugiau informacijos apie kitus AD,gal prasysiu ,kad daktare pakeistu. Kas bandete AD -Wellbutrin?Nuo jo nera salutinio poveikio-lytinio saltumo. As irgi seroxat vartoju jau savaitele, bet jokio palengvejimo visiskai-gal net sakyciau tarpais atrodo kad dar blogiau... o kada tau jo poveikis prasidejo ir ant kiek stiprus simptomai buvo kai pradejai vartoti?
Nustato tik psichologiniu testu bei pokalbiu pagalba, jokiu spec tyrimu niekas nedaro.
QUOTE(truth @ 2009 02 13, 01:01) as kol kas nieko negeriu (turiu omeny AD), bet jau susiruosiau vizitui pas gydytoja ir tikriausiai kazka prirasys. nu bet del to saltumo tai nudziuginot kitas klausimas man kilo, o kaip ta sutrikusi serotonino kieki pamatuoja - tyrimus kokius daro? isvis man ydomu kaip daktarai tokias ligas nustato - ar tik pagal pasakojimus ir simptomus ar tiria krauja, slapima ir pan. as nenoriu, kad nuejus pasakyciau, kad buna PA ir duotu recepteli AD... QUOTE(Puma84 @ 2009 02 13, 09:17) As irgi seroxat vartoju jau savaitele, bet jokio palengvejimo visiskai-gal net sakyciau tarpais atrodo kad dar blogiau... o kada tau jo poveikis prasidejo ir ant kiek stiprus simptomai buvo kai pradejai vartoti? Kai pradejau vartoti,tai gal koki 10d. nesupratau kas darosi,stipri depresija uzejo,nors gydausi nuo panikos priepuoliu Paskui viskas susitvarke,pradejau normaliai gyventi,PP praejo,santykiai seimoje su vyru ir vaiku zymiai pagerejo DB kelias dienas vartoju po visa tabl.,ir vel viskas gerai Gal is tikro gydymas turi trukti ilgiau?Noriu be vaistu gyventi,bet neiseina.Labai daug zmoniu vartoja AD,bet mes to net nezinome |