gedra1978
2008 10 06, 21:05
labai prasau pagelbekit, gal turit ar galit padeti surasti Tele Bim Bam daineles zodzius... 1. ...................Šio stulpelio žodių nezinom.....................ieskom.............???pried... Kadagi paliausi zirdele manoji Siūbuot siūbuoti naktelės ziedais Siūbuoti nakteles ziedais Nakteles ziedais 2. Pjauciau ir pjauciau ziedu baltųjų Kada pasiilkčiau dienos šviesumo Šviesiu šviesuosiu savo širdele Naktinių jūrų, palei tavo kojas pried..... Dideliausias aciu is anksto....
vaivos juosta
2008 10 07, 10:41
NAKTELĖS ŽIEDAI Gyvenime būna labai šviesios naktys, Lig ryto siūbuoja naktelės žiedai, Naktelės žiedai dangaus pakraščiais, Skiautelių baltų pilna jos siūbavimo.
Kada gi paliausi, širdele manoji, Siūbuot, siūbuoti naktelės žiedais, Siūbuoti naktelės žiedais, naktelės žiedais?
Pjausiu pripjausiu žiedų baltųjų, Kuomet pasiilgsiu šviesaus šviesumo. Šviesiu šviesiuosiu savo širdele, Naktiniu žiedu palei tavo kojas.
Alice...
2008 11 12, 10:53
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 07, 10:41) NAKTELĖS ŽIEDAI Gyvenime būna labai šviesios naktys, Lig ryto siūbuoja naktelės žiedai, Naktelės žiedai dangaus pakraščiais, Skiautelių baltų pilna jos siūbavimo. Kada gi paliausi, širdele manoji, Siūbuot, siūbuoti naktelės žiedais, Siūbuoti naktelės žiedais, naktelės žiedais? Pjausiu pripjausiu žiedų baltųjų, Kuomet pasiilgsiu šviesaus šviesumo. Šviesiu šviesiuosiu savo širdele, Naktiniu žiedu palei tavo kojas. Labai graži dainelė...  Mes dabar ir "ant Tele Bim Bam pasinešę".
gedra1978
2008 11 12, 22:44
faustluk
2008 11 13, 11:49
Mano pupa kasdien klausosi po kelis kartus Tele-bim-bam CD. Vakar nupirkau roko opera"Voro vestuves". Rekomenduoju! Gal ne 10 men vaikui, didesniam, bet...verta!
rositafoto
2008 11 25, 23:00
Panamira
2008 12 27, 13:14
Užėjau norėdama tos dainos žodžius parašyti  tik žiūriu, jau greitesnių būtą  mes ką tik koncerte buvom, tai šią dainelę labai gražiai sudainavo visas Telebimbam kolektyvas
Daringa
2009 01 13, 22:22
Atsiprašau, bet gal temos autorė labai nesupyks, kad įsikišiu. Aš irgi ieškau dainos žodžių, tik ne Telebimbam, o dainos iš mano vaikystės - "Vilkas ir ožiukai". Gal kas žinot šios dainos žodžius? Pradžia:
Seną pasakų namelį gaubia sutema, Septyni maži ožiukai žaidžia su mama. Naktys šaltos, naktys ilgos, stūgauja šiaurys, Pro langelį žiūri vilkas, beldžias į duris.
O kaip toliau nežinau... Mano vaikams labai patinka ši dainelė, vietoj lopšinės ją naudojam, bet tenka improvizuoti, kad per trumpa nebūtų. Tad jei kas žinot žodžius, nepasididžiuokit ir parašykit - būsiu be galo dėkinga.
Lotusas
2009 01 14, 00:38
QUOTE(Daringa @ 2009 01 13, 23:22) Atsiprašau, bet gal temos autorė labai nesupyks, kad įsikišiu. Aš irgi ieškau dainos žodžių, tik ne Telebimbam, o dainos iš mano vaikystės - "Vilkas ir ožiukai". Gal kas žinot šios dainos žodžius? Pradžia: Seną pasakų namelį gaubia sutema, Septyni maži ožiukai žaidžia su mama. Naktys šaltos, naktys ilgos, stūgauja šiaurys, Pro langelį žiūri vilkas, beldžias į duris. O kaip toliau nežinau... Mano vaikams labai patinka ši dainelė, vietoj lopšinės ją naudojam, bet tenka improvizuoti, kad per trumpa nebūtų. Tad jei kas žinot žodžius, nepasididžiuokit ir parašykit - būsiu be galo dėkinga. 1) Seną pasakų namuką gaubia sutema. Septyni maži ožiukai žaidžia su mama. Naktys šaltos, naktys ilgos, stūgauta šiaurys. Pro langelį žiūri vilkas, beldžias į duris. 2k Pried.: Mama, muški vilką, Muški vilko kailį pilką. Mama, ir mes rageliais Trenksim vilkui į dantis. 2) Auū, įleisk, ožkele, Auū, man širdį gelia. Taip tave myliu, Kad apsakyt negaliu! 3) Mee, užteks žiūrėti, bėki, vilke tu. Nes gali nebesuspėti susirinkt dantų. Baikite greičiau, vaikučiai, smailint ragelius. Šiąnakt vilkui, tam besočiui, oi, kad klius, tai klius. 4) Byra stiklas, treška durys. Triukšmas net baisu. Tai ožkelė susidūrė su piktu vilku. Ne, nenori pilkas vilkas grįžti į namus. Oi, tai bus kautynės ilgos, oi, tai mūšis bus. Pried.: 5) Auū, užteks, ožkele. Auū, man širdį gelia. Taip daugiau nebus ne, ne. Aš jau einu į namus. 6)Tai sugedo vilkui ūpas, tai širdy graudu. Sėdi rūškanas prie upės be 6 dantų. Sėdi piktas, susimąstęs. Liūdi iš širdies. Kur reiks aukso susirasti, kas dantis sudės?
Daringa
2009 01 15, 11:56
Ačiū be galo be krašto  , jau dainuojam
Gemini II
2009 02 02, 15:19
oj,kaip smagu,kazkada pati ieskojau "nakteles ziedu" zodziu
gyvenime buna labai sviesios nakktys lig ryto siubuoja nakteles ziedai nakteles ziedais dangaus pakrasiais skiauteriu baltu pilna siubavimo kada gi paliausi siredele manoiji siubuot siubbuoti nakteliais ziedais
QUOTE(Inga421 @ 2009 02 02, 16:19) oj,kaip smagu,kazkada pati ieskojau "nakteles ziedu" zodziu   na tu čia pavarreiiiii  oij ne ten komentarą parašiau
indronija
2009 03 28, 19:05
visos Tele Bim Bam daineles  tik gaila maniskiui jos nepatinka neklauso  dar pamenu pati vaikysteje klausydavau
milky_way
2009 04 10, 11:38
O gal kas turit telebimbam video klipu?
Donata444
2009 04 14, 05:05
Jei kam reikia telebimbam daineliu,rasykit man,galiu per skaipa atsiust
light blue
2009 04 17, 16:00
O gal kuri turite, arba žinote, kur gauti (jei išvis galima gauti) tele bim bam dainos "Mamos suknelė" karaoke versiją? Labai reikia.
Rutele_mama
2009 04 27, 15:05
O gal kas zinot ar galima kur atsisiusti tele bim bam dainusku internete? Arba gal galetumet kas i koki emeila permesti?
QUOTE(Rutele_mama @ 2009 04 27, 15:05) O gal kas zinot ar galima kur atsisiusti tele bim bam dainusku internete? Arba gal galetumet kas i koki emeila permesti?  yra daineliu dezute, ten yra nuorodos, is kur atsisiusti sias dainas taip pat is trackeriu galima atsisiusti - btt, linkomanija, torrent.lt, 2shared daug yra sudeta
*zvaigzdele*
2010 01 27, 10:22
Youtubei paziurekit
Priscila
2010 01 30, 23:37
Mūsų mažei taip pat patinka Tel bim bam dainelės
sexypress
2010 03 01, 12:45
Yra Linkomanijoje, kas turite priėjimą, galima parsisiūsti.
|
|