QUOTE(Maverick @ 2008 12 02, 19:39)
kiek laiko ir kokioj tempoj kepei, noriu ir as sivakar bandyti
jei gali, pasidalink savo bulviniu bandeliu receptu
niekada nesu tokiu nei ragavus, nei darius
Sausainius man atrodo 350 F kepiau, nes dauguma saldumynu tokioj temp kepami. O kepiau kol iskepe. Vis ziurejau, kad per daug neparuduotu. Viena bleta tokiu "sokoladiniu" gavosi, tai i siuksline keliavo...
Bulvines bandele darau taip (aciu 6663, kad ismoke) rasau viska smulkiai, nes darosi kaip cepam, bet as ju tundra nedarius, tai gal as ne viena tokia ir tu irgi nemoki ju daryti
:
bulves sutarkuoju, nusunkiu, i tarkius(taip lyg jie vadinasi) musu kiausini, dedu druskos, kad palaizius jaustusi, ne skitaip be skonio gaunasi. Nuspaustu tarkiu skystimui leidziu pastoveti 15 min, nupilu letai skysti, i susidariusi krakmola dadedu biski paprasto bulviu krakmolo, uzpilu verdanciu vandeniu ir ismaisius dedu i tarkius, ismaisau viska, formuoju bandutes ir dedu i pasudyta verdanti vandeni. Sako 5-7 min ir isverda, bet as del visa ko kokias 15-20 paverdu. O valgau su spirguciais. Skonis