Toliau keičiamės ,parduodam ir užsakinėjam
Na, kur gi tas mūsų taip laukiamas...siuntinys
Svajokli ,ir tavojo dar tebelaukiu
Na, ką gi
Toliau keičiamės ,parduodam ir užsakinėjam Na, kur gi tas mūsų taip laukiamas...siuntinys Svajokli ,ir tavojo dar tebelaukiu
na gi greičiau parkeliautų servetėlės
katik paskaiciavau pagal dhl puslapyje pateikta lentele kada turi ateiti siuntinys...nurodzius vsus adresus...meta kad 9 diena splaio...tai va mergos, laikykit kumscius, kad ryt jau butu:))))tada kaunietes gautu sestadieni, vilnietes sekmadieni
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 08, 22:55) katik paskaiciavau..... Tai jau organizuotis sekmadienį Vilniuje kavagėrį?????
klausimuks - ar esate uzsisakinejusios serveteliu is senasnaujas.lt? jei taip, per kiek laiko daugmaz gaunate? uzsisakiau tik serveteliu (ir nieko daugiau
kaip faina butu kavutes susibegti
supersandryte as sakiausi is senasnaujas.lt, nuo uzsisakymo iki pristatymo uztruko savaite, nes pvz kai uzsisakau 3dieni, tai kita antradieni gaunu(1dieni pastas nedirba). tik va paskutinis uzsakymas is kitos parduotuves velavo.. as laukiau..laukiau.. sulaukiau ju laisko, kad uzsakymas del techniniu kliuciu veluoja.. perskaiciau ryte, o po pietu jau atnese siuntini
Papildyta: kaip fainai, kad jus darot kavagerius
gal yra gerų naujienų ?
nera...ir as tik preliminariai parasiau, kad pagal programa taip turi but...bet va ar bus, kitas klausimas...
Na dar kartą paklausiu, nes senoj temoj pasiklydo tyruose mano klausimas
Mergytes labai ieskau
![]() cia nosinates, siaip ju buvo Im deco. gal kuri pakuti visa turit, man keliu reiktu. Rasykit i AZ. labai dekui. QUOTE(provansas @ 2008 10 09, 11:03) Na dar kartą paklausiu, nes senoj temoj pasiklydo tyruose mano klausimas Galima imti pokais ,galima vienetais ,kaip patinka ir kiek reikia Gali ikelti savo issirinktas,gali jungtis prie kitu Kai bus naujas rinkimasis,tereikia sekti tema,nes buna dar ne karta apie tai kalbama .Sekmes
serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis...
zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti...
jeee, atkeliavo servetėlės
888888 As tada bandysiu paskamdint savo pasiuntiniui ir issiaiskinsiu.
Super,greit turesim nauju graziu servietku. QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 19:36) serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis... zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti... Kaip faina QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 18:36) serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis... zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti... Ale ir pranešei taip tarp kitko Pagaliau ta didžioji diena (vakaras) išaušo Gabyt stiprybės tau! žemai lenkiu galvą. Kada maždaug šeštadienį būsi Kaune? Kiba prašysiu kad kažkas iš kauniečių paimtų maniškes, nes busiu laisva tik nuo kokios 5val. Nu dar iš ryto iki 10val.
as irgi su nekantrumu laukiu sestadienio, nes busiu kaune, tik kazi ar mano tarpininke Ingusia bus laisva ir gales man perduoti serveteles..
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 09, 19:36) serveteles jau rusiuojamos...tikiuosi pernakt siandien baigsiu...nes kiekis... zodziu sestadieni pasieks kaunietes, sekmadieni vilnietes...dar parasysiu per kuria mergaite galesit atsiimti... bandau isivaizduot ta deze, pilna servietku
Ar kas jau preliminariai tarėsi ,kas paims vilniečių servetėles?
Kauniečių servetėlės jaučiu nusės pas mane nes su Gabii turim asmenini pasimatymą,, todel visos kuriu serveteles norite kad priglausciau prasom oficialiai patvirtinti savo pasirinkima, nes Gabi butu sunku visom isvezioti net Kaune po skirtingus taskus (juk ne tik del to atvaziuoja i Kauna o turi ir savu reikalu kuriuos reiktu susitvarkyti kazkaip todel prasyciau tuo klausimu supratimo- tipo kad nebutu "gal galetum man privest i x vieta" ir t.t.), o mano namas visada liks vietoje todel daug lengviau butu kiekvienai prisiderinti pasiimti is manes nei prasyt Gabii kazkur privezti jas.
As paimu: ingusia31 Waidaw Efauto Krynka ...... QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 10, 09:16) Kauniečių servetėlės jaučiu nusės pas mane nes su Gabii turim asmenini pasimatymą,, todel visos kuriu serveteles norite kad priglausciau prasom oficialiai patvirtinti savo pasirinkima, nes Gabi butu sunku visom isvezioti net Kaune po skirtingus taskus (juk ne tik del to atvaziuoja i Kauna o turi ir savu reikalu kuriuos reiktu susitvarkyti kazkaip todel prasyciau tuo klausimu supratimo- tipo kad nebutu "gal galetum man privest i x vieta" ir t.t.), o mano namas visada liks vietoje todel daug lengviau butu kiekvienai prisiderinti pasiimti is manes nei prasyt Gabii kazkur privezti jas. As paimu: ingusia31 Waidaw Efauto Krynka ...... labas rytas, Ingusia gal gali ir mano priglaust, prasau,
As paimu:
ingusia31 Waidaw Efauto Krynka Avijacija ir manųjų prašom neatsisakyti priglaust
As paimu:
ingusia31 Waidaw Efauto Krynka Avijacija Trupinelis
vajatau kaip smagu
kaip laukiu Vilniaus serveteliu
zodziu taip...kaune busiu centre apie 12 val...paskui keliai nezinomi ir laiko neturesi...pasiulimas...palieku visas serveteles pas ingusia31...tikrai neveziosiu po visa kauna...
i vilniu atvaziuos sekmadieni...turiu susitikima su Stai...tai manau visas perduosiu jai...(bus patogu ir paimti..)aisku jei ji nepriestaraus...bet ikrausiu ir fsio, nebus kur dingti:DDDDD dabar einu suziuresiu kuriu miestu nzn...o kas is kitu miestu, ne kauno ir vilniaus...palieku pas save panevezy...tarsimes kaip pasiimsit...arba sakykit i kur ar kauna ar vilniu atvezti... P.S...as vakar visas serveteles prakeikiau...kazkoks siaubas...zinot per kiek laiko isdeliojau???istisai deliodama uztruko nuo 5 vakaro iki 1 nakties.... Papildyta: taip...klausimas del siu zmoniu..i koki miesta vezti: sigbur zorge alialeks (klaipeda) efauto (telsiai) - jau matau vaziuoja i KAUNA grite (siauliu raj) kornelija.k (alytus) - gal i kauna??? svajoklis (norvegija) - na gal ne i miesta, bet parasyk kaip tau bus patogiau... Papildyta: iki siandien kokios 21 val turiu zinoti, jei kas nori kad ideciau i kauna ar vilniu...kitaip lieka pas mane...del tu kur nezinomi miestai...jei kuri is tu dvieju miestu...ir neatsiliepsit...tai irgi lieka panevezyje... QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 10, 09:57) zodziu taip...kaune busiu centre apie 12 val...paskui keliai nezinomi ir laiko neturesi...pasiulimas...palieku visas serveteles pas ingusia31...tikrai neveziosiu po visa kauna... i vilniu atvaziuos sekmadieni...turiu susitikima su Stai...tai manau visas perduosiu jai...(bus patogu ir paimti..)aisku jei ji nepriestaraus...bet ikrausiu ir fsio, nebus kur dingti:DDDDD dabar einu suziuresiu kuriu miestu nzn...o kas is kitu miestu, ne kauno ir vilniaus...palieku pas save panevezy...tarsimes kaip pasiimsit...arba sakykit i kur ar kauna ar vilniu atvezti... P.S...as vakar visas serveteles prakeikiau...kazkoks siaubas...zinot per kiek laiko isdeliojau???istisai deliodama uztruko nuo 5 vakaro iki 1 nakties.... Papildyta: taip...klausimas del siu zmoniu..i koki miesta vezti: sigbur zorge alialeks (klaipeda) efauto (telsiai) - jau matau vaziuoja i KAUNA grite (siauliu raj) kornelija.k (alytus) - gal i kauna??? svajoklis (norvegija) - na gal ne i miesta, bet parasyk kaip tau bus patogiau... Papildyta: iki siandien kokios 21 val turiu zinoti, jei kas nori kad ideciau i kauna ar vilniu...kitaip lieka pas mane...del tu kur nezinomi miestai...jei kuri is tu dvieju miestu...ir neatsiliepsit...tai irgi lieka panevezyje... zyliukas tikrai į Vilnių
aha zyliuka jau maciau kad i vilniu
driftas...gal busi mieste ryt ir turi laiko...perduociau serveteles...ir mes gi abi kaip ir kavos turim eiti... tik man kas kaip duokit zinoti anksciau...noriu susiplanuoti rydiena...jei kas mieste nores atsiimti tai sakykit...nes tik atvaziavus, viska noresiu issikrauti is masinos, kad mieste palikus masina, nebutu taip, jog neliko nei serveteliu...nei masinos...nei kitu rakandu...
Pagaliau sulaukėm
Paciai sigbur turiu perduoti as .
O vienu kartu galetumem paimti : 88888888,sigbur,Silvanos ir Kabarkstos.Mes vienam kraste gyvenam.
tai jau reiks is vienos kurios p[asiimti...as busiu vilniaus pakrasti...visai nepazystu miesto..tad tikrai niekur neveziosiu...iki manes turi atvaziuoti Stai...tai ji manau ir paims..tada issidalinsit..tinka????
a jei busi sekmadieni vilniuj kazkur pakrasty gal gali parasyt kur tiksliau
gi cia rimtas reikalas tuo paciu paimciau kitos mergaites tik nika pamirsau na kurios netoli Lazdynu gyvena -ju galeciau paimti
Labai smagu sulaukti gera zinia ir labai laukiam serveteliu
Nea...,Gabii,sakau tai kuri paims visas vilnieciu,taip iseina tai bus Stai .Negi dar prasysiu taves ,kad po Vilniu veziotum
Mes kuri nors is savo krasto tada pasiimsim is Stai Cia mano krastui QUOTE(88888888 @ 2008 10 10, 11:04) Nea...,Gabii,sakau tai kuri paims visas vilnieciu,taip iseina tai bus Stai .Negi dar prasysiu taves ,kad po Vilniu veziotum Mes kuri nors is savo krasto tada pasiimsim is Stai Cia mano krastui jei Stai negales tada as bet ir siaip galiu kompanija palaikyt nes labai kuo greiciua nori pamatyt ta turta
tiksliai sekmadieni tai busiu gariunuose...vaziuojam pasizmoneti, paziureti kas ten gero...tai manau iki kokios 1 busiu...kas nori pats atvaziuoti...parasykit man meila...parasysiu telefona...indanar@gmail.com o ten susitiksiu su stai...tai jei kuri neatvaziuos, tada atsiims is jos...tiesa...tik aisku nevaziuokit visos skirtingu metu...tikrai nebudesiu prie masinos...
nes az pastoviai pilnas, nebespeju trinti...
Mano i Vilniu
"Musu krasto" centras yra Pasilaiciai,tai jei kas dar netoli musu ,galim tartis ,kad kazkas viena paimtu .
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 10, 11:32) a jei busi sekmadieni vilniuj kazkur pakrasty gal gali parasyt kur tiksliau gi cia rimtas reikalas tuo paciu paimciau kitos mergaites tik nika pamirsau na kurios netoli Lazdynu gyvena -ju galeciau paimti tai turbūt mano nika pamiršai
didziausias klausimas yra zorge...kur deti???pailikti, ar visgi ji vilniuje ar kaune????
kornelija.k jei iki vakaro neatsiliepsi
Gabi kokiu metu tu ten planuoji susitikimus Kaune? ir kurioj vietoj? agl ir aš tada iš kart prilėkčiau ir nereiktų dar kažkam jų nešiot
o kas ten sakėte paims vilniečių servetėles? nes kai skaičiau tai nėra labai aišku. Mama gulbe sakė jog gali ir ir negalėti paimti, o manes nebus visą savaitgalį, tai gal galėtų ta mergina, kuri vaziuos i gariūnus duoti kokius nors savo duomenis, kad galima butų paskui susisiekti ir atsiimti servetėles
mano serveteles tikrai i kauna
QUOTE(Kotryna o kas ten sakėte paims vilniečių servetėles? nes kai skaičiau tai nėra labai aišku. Mama gulbe sakė jog gali ir ir negalėti paimti, o manes nebus visą savaitgalį, tai gal galėtų ta mergina, kuri vaziuos i gariūnus duoti kokius nors savo duomenis, kad galima butų paskui susisiekti ir atsiimti servetėles Vilnieciu ima Stai as bandysiu iorgi tuo metu atlekti gal gausis tai jei gausis imu savo Kotrynos galiu ir kitu |