Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TELETABIAI II Tema
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
Šypsiukas
geras, kaip faina, jie tikrai kokie dideli smile.gif
Omrum
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 30, 16:42)
geras, kaip faina, jie tikrai kokie dideli
*

iš tiesu tai milžiniški

user posted image

user posted image

user posted image

šitas vaikinukas vaidina Dipsy bigsmile.gif

user posted image user posted image

Papildyta:

tai yra Tinkis Winkis:
user posted image user posted imagenieko toks vyrukas sakyčiau biggrin.gif

o čia Lia- lia

o šita gražuole vaidina PO

juk įdomu kas slepiasi po kostiumais bigsmile.gif
rosenka
Laba,

Aš vis galvojau kas s ten vaidina tuos tabius doh.gif , pasirodo kiek sumažintas vaizdas blink.gif . Mano mažius labai noriai juos žiūrėjo, būdavo net naktįpabudęs šaukdavo tele, tele ir rodydavo į kompą, tačiau nutarėm daugiau neberodyti teletabių, nes pastebėjom, kad pradėjo kritinėti kaip teletabiai. Tiesiog krisdavo atbulas kur papuola ant užpakalio ir vartydavosi. Siaubas kažkoks doh.gif . Nustojo žiūrėti, baigėsi kritinėjimas thumbup.gif
Gintare.L
Gal jau apie tai kalbet abuvo, jau skaitet, bet pati nelabai senei suzonojau, kad teletabiu kurejai kurdmi si seriala vartodavo narkotikus, va straipsnis: balsas.lt
Cobretti
QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 14:56)
Gal jau apie tai kalbet abuvo, jau skaitet, bet pati nelabai senei suzonojau, kad teletabiu kurejai kurdmi si seriala vartodavo narkotikus, va straipsnis: balsas.lt
*

o tai filmukuose propoguojami norkotikai bigsmile.gif
eegle
QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 13:56)
*

biggrin.gif o man nesvarbu, ka jie ten vartojo, ar nevartojo, svarbu, kad puiku seriala sukure thumbup.gif , kuris labai patinka mano vaikui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Valabi
QUOTE(irisine @ 2009 01 24, 14:58)

Kazi kaip cia reiketu atsisiusti, kas galetu smulkiau paaiskinti blush2.gif ax.gif
eegle
QUOTE(Valabi @ 2009 12 16, 15:46)
Kazi kaip cia reiketu atsisiusti, kas galetu smulkiau paaiskinti blush2.gif  ax.gif
*

spausti ant susikurti atsisiuntimo nuoroda ir siustis, i diena po viena galima siustis nemokamai, o norint neribota kieki siustis - reikia susimoketi, neprisimenu kiek lituku, berods, 3 per menesi smile.gif
m.angeliukas
QUOTE(eegle @ 2009 12 16, 18:20)
spausti ant susikurti atsisiuntimo nuoroda ir siustis, i diena po viena galima siustis nemokamai, o norint neribota kieki siustis - reikia susimoketi, neprisimenu kiek lituku, berods, 3 per menesi smile.gif
*

Kazkokia-tai nesamone schmoll.gif , sumokejau penkis tuos litus, ir ka nezinau kaip parsisiust, nieko man neduoda.Veltui isvesti, tiksliau bus kazkam padovanoti pinigai verysad.gif
Lietaus lasas
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 12 18, 12:17)
Kazkokia-tai nesamone schmoll.gif , sumokejau penkis tuos litus, ir ka nezinau kaip parsisiust, nieko man neduoda.Veltui isvesti, tiksliau bus kazkam padovanoti pinigai verysad.gif
*

Nieko ten moketi nereikia schmoll.gif , spaudi Maza sparta, tada tave perkelia i kita psl jei leis siustis tik po keliu minuciu arba iskart duoda siuntimo nuoroda issisaugot. O as parsisiunciau ir neveikia sitos duotos nuorodos. Siaip gaila, kad veltui ismetet pinigus, neskubekit moket visu pirma mirksiukas.gif
shady2
kazkiek filmuku buvau radus torrente, betvistiek gan mazai. gaila, kad savo laiku nesugedejau ju irasyti, kai rode lrt doh.gif
eegle
QUOTE(shady2 @ 2009 12 21, 22:38)
kazkiek filmuku buvau radus torrente, betvistiek gan mazai. gaila, kad savo laiku nesugedejau ju irasyti, kai rode lrt  doh.gif
*

ir dabar rodo per tv mirksiukas.gif per LIETUVOS RYTO TV.
o trackeriuose yra visos kada nors LT isleistos dalys mirksiukas.gif
m@muk@s
Mažiuką tiesiog užburia jie - nei vieno filmuko nežiūri, tik Tabių prašo bigsmile.gif Tik šį savaitgalį pastebejau, kad ir savaitgaliais rodo per Lietuvos ryto TV blush2.gif
saisyda
Taip rodo per televizoriu, maniskis jau didokas bet vistiek dar pasiziuri.
Perastra
laba mergaites, labai labai reikia lietuviskos serijos apie loki ir liuta, gal kuri turite? Brukstelkite i az, jei ka 4u.gif
Tomblibukas
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 02 01, 11:20)
laba mergaites, labai labai reikia lietuviskos serijos apie loki ir liuta, gal kuri turite? Brukstelkite i az, jei ka  4u.gif
*

Ten kur aš lokys aš lokys, dabar prajuokinsiu jus biggrin.gif Aš liūtas, baisus liūtas laugh.gif

Nu turiu, bet ten tokia nuotrupa, kad nežinau net į kurią seriją pažiūrėt unsure.gif
eegle
Teletabiai rusu kalba
4u.gif
gajane
Mes ganėtinai turim daug teletabių, bet viskas neperrašomam kompakte. Ir ne tik lietuvių kalba, bet ir angliškai.
Deja, negaliu persiųsti.
Duriukas ypač žiūrėjo juos iki dviejų metų, dabar paprašo kartais, bet labiau patinka Disney pasakos apie princeses ax.gif .
donatadonata
QUOTE(Valabi @ 2009 12 16, 15:46)
Kazi kaip cia reiketu atsisiusti, kas galetu smulkiau paaiskinti blush2.gif  ax.gif
*

labai aciu uz puslapiuka thumbup.gif
gingizė
Mano dvimetis kiekviena ryta pramerkes akis apie Tabius sneka rolleyes.gif
bukasacka
mano dukra tikriausia Teletabiu gerbeja,turi ir zaisla ir DVD o jau kai per tv ziuri,tai isvis lotuliukas.gif is ju ismoko "o ouuu" ir "ate ate" biggrin.gif
N-e-r-i-n-g-a
Kai mano sūnus buvo dar visai pypliukas, tuo metu dar buvo Teletabių bumas. Na bet jam tie veikėjai ir jų veiksmai visiškai nekėlė susidomėjimo. Jam reikėjo veiksmo...todėl pradėjo žiūrėti Bembį, žuviuką Nemo, Šreką, Tarzaną.... Filmukus pradėjom leisti žiūrėti nuo ~2m. Na čia, aišku, daug kas priklauso nuo tėvų ir pačio vaiko būdo. mirksiukas.gif
%ziema%
o yra kur nors pirkti igarsintu lietuviskai dvd g.gif ?
kuzka
QUOTE(%ziema% @ 2010 05 18, 17:44)
o yra kur nors pirkti igarsintu lietuviskai dvd g.gif ?
*

taip yra ,MAXIMOJ
Leilah
pirkciau originalius, lietuviskai igarsintus teletabiu filmuku DVD, gali buti naudoti. Kaunas, siulyti i az 4u.gif
magdat
Teletabiai dičkiui, kruiam greit ketveri, jau senokai buvo atsibodę... Tačiau dabar pradėjom rodyti juos 1,5 metų mažėliui, ir dičkis taipogi susidomėjęs žiūri ir vis pripuolęs pats pasileidžia būtent jų kompaktą biggrin.gif
evelinaite
Maniske taip paat rytais ramybes neduoda, vos tik pramerkia akis tuoj pulta i rankas kisa - turiu jungti tv doh.gif
*Gaja*
O kokia kaina Teletabiu DVD Maximoj? As niekur nerandu g.gif Gal dar cia kas galit atsiusti daugiau seriju? bigsmile.gif
Vijali
Labutis,

gal dar kas įdėtų kitų tabių serijų? 4u.gif
pariene
linkomanijoj pilna yra-parsisiusti galit... 4u.gif
adomke
2-4 metu vaikams Dipsy kauke, nauja viena kart uzdeta,tinka ir berniukui ir mergytei labai kokybiska. Parduodu 70 Lt. Tik i AZ 4u.gif
user posted image
brigute2
gal kuri turi parduoti teletabiu dvd,rasykit i az.
bezdzionele
QUOTE(pariene @ 2010 11 13, 12:26)
linkomanijoj pilna yra-parsisiusti galit...  4u.gif
*

laba diena,butu gerai jei galeciau is linkomanijos parsisiust teletabiu filmuku,bet ten reik kad kas pakviestu,ten uzdaras tinklapis.
gal yra galinciu pakviesti? 4u.gif blush2.gif
Saulyte`
Mes tai nuejom i darzeli ir pirmas kelias dienas situacija labai palengvino, kad prie pat grupes duru guledavo teletabis thumbup.gif ish karto vaikutis patenkintas baisiai budavo smile.gif
mijaxxx
mes tai ziurim teletabius,banzuke ir griuk negyvas, dar krepsiniui ir futbolui neabejingas bet tik kelias minutes, o visa isziuri tik teletabius
elida
QUOTE(bezdzionele @ 2011 01 19, 12:14)
laba diena,butu gerai jei galeciau is linkomanijos parsisiust teletabiu filmuku,bet ten reik kad kas pakviestu,ten uzdaras tinklapis.
gal yra galinciu pakviesti? 4u.gif  blush2.gif
*

Koks Jūsų el.paštas, aš turiu pakvietimų.
Ksiusha
QUOTE(elida @ 2011 01 29, 21:36)
*

O gal galit tada dar pasakyti, kaip ju ten ieskoti? Vedziau ir teletabiai, ir tele tabiai, ir teletubbies... Na nieko neduoda sad.gif Gal dar kazkokio varianto neisbandziau? unsure.gif
elida
QUOTE(Ksiusha @ 2011 01 31, 01:21)
O gal galit tada dar pasakyti, kaip ju ten ieskoti? Vedziau ir teletabiai, ir tele tabiai, ir teletubbies... Na nieko neduoda sad.gif Gal dar kazkokio varianto neisbandziau?  unsure.gif
*

teletubies gal pabandykit:) Su šiuo raktiniu žodžiu man išmeta
Ksiusha
QUOTE(elida @ 2011 01 31, 19:04)
teletubies gal pabandykit:) Su šiuo raktiniu žodžiu man išmeta
*

thumbup.gif Pavyko smile.gif clap.gif Aciu baisiausiai smile.gif
Suprem
QUOTE(Ksiusha @ 2011 02 01, 21:50)
thumbup.gif  Pavyko smile.gif  clap.gif Aciu baisiausiai smile.gif
*

Kokia kalba?
gėlužė
Sveiki,
mergytės niekaip nerandu kur tų teletabių parsisiųsti, o mažylė taip nori verysad.gif
Gal be linkomanijos kur galima rasti, nebent mergytės pakvistumėt į tą linkomaniją, gal ten greičiau raščiau.Pakvieskite, jei galėtumėt giedruskas@yahoo.com
diana.uoga
Parduodu Teletabiu DVD naujus, originalus, Lietuviu kalba 18 lt
Turiu:
Teletabiu megstamiausi daigtai,
Stai ir ateina teletabiai,
Teletabiu dideli ir mazi gyvunai,
Teletabiai ir sniegas.

Vilnius, bet galiu ir siusti

Rasykit i AZ
irmulix
QUOTE(elida @ 2011 01 29, 21:36)
*

Gal kartais ir man turėtumėte pakwietimą? blush2.gif Būčiau l.dėkinga 4u.gif
irmulix@yahoo.com
eegle
www.baltracker.net yra daug teletabiu filmuku, jei reikia pakvietimo, rasykit i az.
Stai kokie ten yra -
Pašokime kartu su Teletabiais | Dance with the Teletubbies (1998 DVDRip LT)
Štai ir ateina Teletabiai | Here Come the Teletubbies (1998 DVDRip LT)
Teletabiai | Teletubbies S01E01-E30 (1997 TVRip LT)
Teletabiai ir sniegas | Teletubbies and the Snow (1999 DVDRip LT)
Teletabiai S01E65-E130 | Teletubbies (1999 TVRip LT)
Teletabiai | Teletubbies (2000 DVDRip LT)
Teletabiai | Teletubbies S01E01-E40 (1999 TVRip LT)
Teletabiai: Dideli ir maži gyvūnai | Teletubbies: Animals Big And Small (1998 DVDRip LT)

bezdzionele
QUOTE(*Gaja* @ 2010 10 11, 07:44)
O kokia kaina Teletabiu DVD Maximoj? As niekur nerandu g.gif Gal dar cia kas galit atsiusti daugiau seriju? bigsmile.gif
*

pries dvi dienas kaune maximoje ziurejau ir teletabiu dvd yra tik va kaina mane atbaide nuo pirkimo 25lt.(24.99) teko apsiriboti ties aviuku sonu jo kaina 15lt.ir trukme ilgesne.
Timotey
QUOTE(gėlužė @ 2011 02 16, 09:58)
Sveiki,
mergytės niekaip nerandu kur tų teletabių parsisiųsti, o mažylė taip nori verysad.gif
Gal be linkomanijos kur galima rasti, nebent mergytės pakvistumėt į tą linkomaniją, gal ten greičiau raščiau.Pakvieskite, jei galėtumėt giedruskas@yahoo.com
*

ir Youtube galima kelis atrast smile.gif
agniuciukas
QUOTE(Timotey @ 2011 02 25, 17:40)
ir Youtube galima kelis atrast  smile.gif
*

taip pat teletabius galima ziureti www.smailas.net smile.gif
Rutukas111
Mano dukryte laaaabai megsta teletabius,jai noriu,kazka pasidaryti,ijungiu teletabius ir mano dukrytes kaip nerasta,ta laika kol ziuri tabius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dominyka3
QUOTE(pariene @ 2010 11 13, 14:26)
linkomanijoj pilna yra-parsisiusti galit...  4u.gif
*

bet reikia,kad kas pakviestu,gal kas galit pakviesti blush2.gif
*Laukinukė*
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 03 31, 19:51)
Mano dukryte laaaabai megsta teletabius,jai noriu,kazka pasidaryti,ijungiu teletabius ir mano dukrytes kaip nerasta,ta laika kol ziuri tabius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

maniskis taippat thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.