geras, kaip faina, jie tikrai kokie dideli
Laba,
Aš vis galvojau kas s ten vaidina tuos tabius
Gal jau apie tai kalbet abuvo, jau skaitet, bet pati nelabai senei suzonojau, kad teletabiu kurejai kurdmi si seriala vartodavo narkotikus, va straipsnis: balsas.lt
QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 14:56) Gal jau apie tai kalbet abuvo, jau skaitet, bet pati nelabai senei suzonojau, kad teletabiu kurejai kurdmi si seriala vartodavo narkotikus, va straipsnis: balsas.lt o tai filmukuose propoguojami norkotikai QUOTE(Gintare.L @ 2009 12 01, 13:56) Gal jau apie tai kalbet abuvo, jau skaitet, bet pati nelabai senei suzonojau, kad teletabiu kurejai kurdmi si seriala vartodavo narkotikus, va straipsnis: balsas.lt QUOTE(irisine @ 2009 01 24, 14:58) na db jau turetu rodyt Teletabiai - Oi netvarka ir painiava: Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava.part1.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava.part2.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava.part3.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava.part4.rar - 193.1 Mb Kazi kaip cia reiketu atsisiusti, kas galetu smulkiau paaiskinti QUOTE(eegle @ 2009 12 16, 18:20) spausti ant susikurti atsisiuntimo nuoroda ir siustis, i diena po viena galima siustis nemokamai, o norint neribota kieki siustis - reikia susimoketi, neprisimenu kiek lituku, berods, 3 per menesi Kazkokia-tai nesamone QUOTE(m.angeliukas @ 2009 12 18, 12:17) Kazkokia-tai nesamone Nieko ten moketi nereikia
kazkiek filmuku buvau radus torrente, betvistiek gan mazai. gaila, kad savo laiku nesugedejau ju irasyti, kai rode lrt
Mažiuką tiesiog užburia jie - nei vieno filmuko nežiūri, tik Tabių prašo
Taip rodo per televizoriu, maniskis jau didokas bet vistiek dar pasiziuri.
laba mergaites, labai labai reikia lietuviskos serijos apie loki ir liuta, gal kuri turite? Brukstelkite i az, jei ka
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 02 01, 11:20) laba mergaites, labai labai reikia lietuviskos serijos apie loki ir liuta, gal kuri turite? Brukstelkite i az, jei ka Ten kur aš lokys aš lokys, dabar prajuokinsiu jus Nu turiu, bet ten tokia nuotrupa, kad nežinau net į kurią seriją pažiūrėt
Mes ganėtinai turim daug teletabių, bet viskas neperrašomam kompakte. Ir ne tik lietuvių kalba, bet ir angliškai.
Deja, negaliu persiųsti. Duriukas ypač žiūrėjo juos iki dviejų metų, dabar paprašo kartais, bet labiau patinka Disney pasakos apie princeses
Mano dvimetis kiekviena ryta pramerkes akis apie Tabius sneka
mano dukra tikriausia Teletabiu gerbeja,turi ir zaisla ir DVD o jau kai per tv ziuri,tai isvis
Kai mano sūnus buvo dar visai pypliukas, tuo metu dar buvo Teletabių bumas. Na bet jam tie veikėjai ir jų veiksmai visiškai nekėlė susidomėjimo. Jam reikėjo veiksmo...todėl pradėjo žiūrėti Bembį, žuviuką Nemo, Šreką, Tarzaną.... Filmukus pradėjom leisti žiūrėti nuo ~2m. Na čia, aišku, daug kas priklauso nuo tėvų ir pačio vaiko būdo.
o yra kur nors pirkti igarsintu lietuviskai dvd
pirkciau originalius, lietuviskai igarsintus teletabiu filmuku DVD, gali buti naudoti. Kaunas, siulyti i az
Teletabiai dičkiui, kruiam greit ketveri, jau senokai buvo atsibodę... Tačiau dabar pradėjom rodyti juos 1,5 metų mažėliui, ir dičkis taipogi susidomėjęs žiūri ir vis pripuolęs pats pasileidžia būtent jų kompaktą
Maniske taip paat rytais ramybes neduoda, vos tik pramerkia akis tuoj pulta i rankas kisa - turiu jungti tv
O kokia kaina Teletabiu DVD Maximoj? As niekur nerandu
Labutis,
gal dar kas įdėtų kitų tabių serijų?
linkomanijoj pilna yra-parsisiusti galit...
2-4 metu vaikams Dipsy kauke, nauja viena kart uzdeta,tinka ir berniukui ir mergytei labai kokybiska. Parduodu 70 Lt. Tik i AZ
![]()
gal kuri turi parduoti teletabiu dvd,rasykit i az.
Mes tai nuejom i darzeli ir pirmas kelias dienas situacija labai palengvino, kad prie pat grupes duru guledavo teletabis
mes tai ziurim teletabius,banzuke ir griuk negyvas, dar krepsiniui ir futbolui neabejingas bet tik kelias minutes, o visa isziuri tik teletabius
Sveiki,
mergytės niekaip nerandu kur tų teletabių parsisiųsti, o mažylė taip nori Gal be linkomanijos kur galima rasti, nebent mergytės pakvistumėt į tą linkomaniją, gal ten greičiau raščiau.Pakvieskite, jei galėtumėt giedruskas@yahoo.com
Parduodu Teletabiu DVD naujus, originalus, Lietuviu kalba 18 lt
Turiu: Teletabiu megstamiausi daigtai, Stai ir ateina teletabiai, Teletabiu dideli ir mazi gyvunai, Teletabiai ir sniegas. Vilnius, bet galiu ir siusti Rasykit i AZ
www.baltracker.net yra daug teletabiu filmuku, jei reikia pakvietimo, rasykit i az.
Stai kokie ten yra - Pašokime kartu su Teletabiais | Dance with the Teletubbies (1998 DVDRip LT) Štai ir ateina Teletabiai | Here Come the Teletubbies (1998 DVDRip LT) Teletabiai | Teletubbies S01E01-E30 (1997 TVRip LT) Teletabiai ir sniegas | Teletubbies and the Snow (1999 DVDRip LT) Teletabiai S01E65-E130 | Teletubbies (1999 TVRip LT) Teletabiai | Teletubbies (2000 DVDRip LT) Teletabiai | Teletubbies S01E01-E40 (1999 TVRip LT) Teletabiai: Dideli ir maži gyvūnai | Teletubbies: Animals Big And Small (1998 DVDRip LT) QUOTE(*Gaja* @ 2010 10 11, 07:44) O kokia kaina Teletabiu DVD Maximoj? As niekur nerandu pries dvi dienas kaune maximoje ziurejau ir teletabiu dvd yra tik va kaina mane atbaide nuo pirkimo 25lt.(24.99) teko apsiriboti ties aviuku sonu jo kaina 15lt.ir trukme ilgesne. QUOTE(gėlužė @ 2011 02 16, 09:58) Sveiki, mergytės niekaip nerandu kur tų teletabių parsisiųsti, o mažylė taip nori Gal be linkomanijos kur galima rasti, nebent mergytės pakvistumėt į tą linkomaniją, gal ten greičiau raščiau.Pakvieskite, jei galėtumėt giedruskas@yahoo.com ir Youtube galima kelis atrast
Mano dukryte laaaabai megsta teletabius,jai noriu,kazka pasidaryti,ijungiu teletabius ir mano dukrytes kaip nerasta,ta laika kol ziuri tabius
|