Mano 2m sunus isprotejes del tabiu
Norim teletabiu kaledu
QUOTE(irisine @ 2009 01 29, 12:04) Is naujo ikeliau teletabius.... Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part1.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part2.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part3.rar - 200.0 Mb Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part4.rar - 95.4 Mb aciu QUOTE(irisine @ 2009 03 19, 02:03) Teletabiai - Šveskime Kalėdas su teletabiais Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part1.rar - 300.0 Mb Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part2.rar - 300.0 Mb Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part3.rar - 151.4 Mb Aciu.
O mano dukryte 1,5m.Bijo teletabiu.Tai ju ir nerodau.Pradzioje paziurejo gal kokias 5min. ir kad pradejo rekt,lyg but kazka baisaus pamacius -asaros kaip pupos ir tik mama mama....Taip ir pasibaige teletabiu transliacija
QUOTE(irisine @ 2009 01 19, 23:45) Teletabiai - Megstamiausi daiktai: TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part1.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part2.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part3.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part4.rar - 96.4 Mb Oi kaip puiku, kad radau sia temele. Vis galvojau, kur cia tuos teletabius gauti Tik man tik viena per diena leidzia nemokamai siusti, ar visoms cia taip? QUOTE(irisine @ 2009 01 19, 23:45) Teletabiai - Megstamiausi daiktai: TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part1.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part2.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part3.rar - 200.0 Mb TELETABIAI_-_Megstamiausi_daiktai.part4.rar - 96.4 Mb Neiskleidzia man
Sveiki
Zmones padekite "tundrai" Reikia pasispausti ant nuorodos, issisaugoti, issiskleisti failus,ar ne? Man kazkur uzkliuna, gal as kokios programos neturiu? Kokia programa reikalinga, kad tvarkingai parsisiusti tuos filmukus? Aciu labai uz supratinguma QUOTE(poeme @ 2009 03 21, 09:06) Sveiki Zmones padekite "tundrai" Reikia pasispausti ant nuorodos, issisaugoti, issiskleisti failus,ar ne? Man kazkur uzkliuna, gal as kokios programos neturiu? Kokia programa reikalinga, kad tvarkingai parsisiusti tuos filmukus? Aciu labai uz supratinguma Labas, reikia parsisiusti visas dalis i viena folderi, tada isskleisti (geriausia su Winrar programa, paspaudziant desini peles mygtuka ir pasirinkus Extract here )
Atsidariau nauja folderi, parsisiunciau visus i ji viena. Bet man neleidzia juos is"extraktint
Gal galetumet paaiskinti,kai noriu isextraktint failus man raso - you need to have following volume to continue extracting
sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt, nu tikrai maciau perziurim su mazuoju visus turimus filmukus na tos vietos niekaip nerandam,ar mes kazko kazkur nematom ir per klaida issitryne butent ta serija, labai aciu uz pagalba
QUOTE(liumcikas @ 2009 05 06, 17:36) sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt, nu tikrai maciau perziurim su mazuoju visus turimus filmukus na tos vietos niekaip nerandam,ar mes kazko kazkur nematom ir per klaida issitryne butent ta serija, labai aciu uz pagalba cia bus oi netvarka ir painiava. Tikrai yra ten tokia vieta, ka tik net patikrinau 13 filmuko minute rodo
aciu
o maniske ir teletabius ir simpsonus ziuri.. o kas tiem simpsonam negerai?
QUOTE(irisine @ 2009 03 19, 01:03) Teletabiai - Šveskime Kalėdas su teletabiais Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part1.rar - 300.0 Mb Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part2.rar - 300.0 Mb Teletabiai_-_Sveskime_Kaledas_su_teletabiais.part3.rar - 151.4 Mb Labas. Man leido tik pirma dali atsisiusti Ar as ka blogai darau Raso, kad Nėra failo su tokiu failo vardu.
parsisiunciau filmukus, bet nei vienas neveikia, negalima pasiziureti
mes turime pirma dali tik nemoku cia ikelti
jau gavom
Aš už teletabius, mažoji jau nuo metų jais susidomėjusi žiūri.
Sveikos. Susirūpinau žinokit
Na, ji dar mažytė aš ir dėl akių bijau. Kai kurie tabių filmukai jai jau truputį pabodę, tai pastebiu, ka dnueina ir į kitą kambarį pažaist, per tą tarpą galiu kažkaip sugudraut ir išjungt Kita bėda Papildyta: QUOTE(liumcikas @ 2009 05 06, 17:36) sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt, Jau sakė, kad painiava ir netvarka filmukas. Norėjau pasakyt, kad bijo to siūlo maniškė
Beda, atrodo ir atsisiunciu normaliai ir isarchyvuoju, bet rodo, kad failai sugadinti...
Gal kas galetu dar pasidalinti teletabiais? QUOTE(PUCA @ 2009 10 13, 13:31) Beda, atrodo ir atsisiunciu normaliai ir isarchyvuoju, bet rodo, kad failai sugadinti... Gal kas galetu dar pasidalinti teletabiais? My Webpagehttp://www.2shared.com/search.jsp?start=0&sortType=1&sortOrder=1&searchmode=1&searchName=teletabiai&x=54&y=7 cia turetu veikti QUOTE(eegle @ 2009 10 13, 15:17) My Webpagehttp://www.2shared.com/search.jsp?start=0&sortType=1&sortOrder=1&searchmode=1&searchName=teletabiai&x=54&y=7 cia turetu veikti ACIU
Sveikos, na man is siu nuorodu kazkaip nesisiuncia niekas. Atrodo paprasta, bet ...
Papildyta: Atsiprasau, norejau ir kitom pasakyti, kad nesisiuncia, jei tuo pat metu siunciat ir kitus dalykelius, pvz pasakas, kaip padariau. Reikia siusti po viena. Gyveni ir mokaisi QUOTE(Šypsiukas @ 2009 10 15, 13:29) Sveikos, na man is siu nuorodu kazkaip nesisiuncia niekas. Atrodo paprasta, bet ... Papildyta: Atsiprasau, norejau ir kitom pasakyti, kad nesisiuncia, jei tuo pat metu siunciat ir kitus dalykelius, pvz pasakas, kaip padariau. Reikia siusti po viena. Gyveni ir mokaisi
Jungiamės prie teletabių fanų
Mum jau beveik 3 bet vis dar lb. patinka,ankščiau tai tik filmukas o dabar tai ir žaidimus žaidžia ir spalvina http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
Kiek daug cia seriju parsisiunciau, vaikas nerealiai patenkintas, dekui visoms. Tik viena varga isitaisiau, pries miega turiu dainuot teletabiu dainele, kitaip nebeuzmiegam:D
Papildyta: Turiu dar viena serija Teletabiai Uch-Och, tik nemoku jos ikelt, gal kas galit paaiskint kaip tai reiketu padaryt? QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 09, 15:26) Kiek daug cia seriju parsisiunciau, vaikas nerealiai patenkintas, dekui visoms. Tik viena varga isitaisiau, pries miega turiu dainuot teletabiu dainele, kitaip nebeuzmiegam:D Papildyta: Turiu dar viena serija Teletabiai Uch-Och, tik nemoku jos ikelt, gal kas galit paaiskint kaip tai reiketu padaryt? Ikelkit Kaip ikelti galima pasiskaityti cia Vakaru naujoji animacija 4 daug pamokinancios info
Teletabiai Uch Och
Bandau cia ikelti teletabius Uch-Och. Darau tai pirma karta, tai nezinau ar gausis Papildyta: teletabiai Uch-Och Gavau ir sita nuoroda. QUOTE(eegle @ 2009 10 13, 14:17) My Webpagehttp://www.2shared.com/search.jsp?start=0&sortType=1&sortOrder=1&searchmode=1&searchName=teletabiai&x=54&y=7 cia turetu veikti Sveikutes noreciau ir as atsiusti sios filmukus bet man neduoda QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 20, 11:55) Aš kaip tik dabar siunčiuosi iš šios nuorodos ir viskas puikiausiai einasi. Gal kanors netaip darai. Atsidariusiame puslapyje dešinėj pusėj reikia paspausti rodyklėlę downloads Atsidarys sekantis puslapis ir tada spaudi Save file to your PC: click here Viskas, išsisaugai kur nori ir siunti QUOTE(linasiniX @ 2009 11 20, 12:50) Aš kaip tik dabar siunčiuosi iš šios nuorodos ir viskas puikiausiai einasi. Gal kanors netaip darai. Atsidariusiame puslapyje dešinėj pusėj reikia paspausti rodyklėlę downloads Atsidarys sekantis puslapis ir tada spaudi Save file to your PC: click here Viskas, išsisaugai kur nori ir siunti man duoda kur ant juostos AVI uzrasyta, kitus issaugoti neduoda o tos pazimetus mes turim
labukas
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 20, 13:18) Na tikrai, pabandžiau ir man deduoda kitų siųsti tik AVI Papildyta: QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 20, 13:48) labukas Viskas yra aprašyta siandiena truputi aukščiau.
[quote=linasiniX,2009 11 20, 14:13]
Na tikrai, pabandžiau ir man deduoda kitų siųsti tik AVI Duoda tik paziutreti, bet ne issaugoti, ir vaizdas prastas neryskai spalvos rodo, (vos ne juodai balta), bet nieko kartais galima ir taip paziureti, aciu QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 20, 13:48) labukas teletabiai parsisiusti Papildyta: baltracker net , cia yra nemazai seriju, su torrentu parsisiusti, turiu kelis pakvietimus, jei kam reikia QUOTE(eegle @ 2009 11 20, 15:44) torrents.php?search=teletabiai&category=0&active=0&options=0&qs=99&lq=0&genr=0&vq=0&yrs=0]baltracker net[/url] , cia yra nemazai seriju, su torrentu parsisiusti, turiu kelis pakvietimus, jei kam reikia butu neblogai gauti viena pakvietima, nes neduoda atidaryti QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 21, 21:04)
Gal kas turit teletabiu serija su aitvarais? Siandien per tv rode, idomi atrodo serija.
SVEIKUTES MAMYTES GAL GALIT IDETI NORUODA: Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava. BUSIU DEKINGA
kam įdomu kaip gyvenime realiai atrodo tie smagus žmogiukai
![]() vaidina: Dave Thompson Mark Heenehan Simon Shelton John Simmit Nikky Smedley ir dar realiai jų kostiumai yra milžinški ir aktoriams tena nuimt galvas kas 10min nes kitaip pritrūksta oro ![]() ![]()
|