Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TELETABIAI II Tema
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
Cobretti
Mano 2m sunus isprotejes del tabiu doh.gif jei leisciau tai tikriausiai per diena ir spoksotu i ekrana.ir jau megdzioja juos,soka taip lotuliukas.gif
jolitag
Norim teletabiu kaledu 4u.gif
ingaaaa
O mano dukryte 1,5m.Bijo teletabiu.Tai ju ir nerodau.Pradzioje paziurejo gal kokias 5min. ir kad pradejo rekt,lyg but kazka baisaus pamacius -asaros kaip pupos ir tik mama mama....Taip ir pasibaige teletabiu transliacija ax.gif
geguzyte5
QUOTE(irisine @ 2009 01 19, 23:45)

Oi kaip puiku, kad radau sia temele. Vis galvojau, kur cia tuos teletabius gauti g.gif

Tik man tik viena per diena leidzia nemokamai siusti, ar visoms cia taip?
geguzyte5
QUOTE(irisine @ 2009 01 19, 23:45)

Neiskleidzia man verysad.gif Raso, kad kazkas 4 daly negerai.
poeme
Sveiki 4u.gif
Zmones padekite "tundrai" ax.gif Taip maziukas sunus nori tureti Teletabius, bet pirkti siaubinga kaina. Radau sia nuostabia temele. Gal paklausiu ne i tema, bet prasau padekite su parsisiuntimo eiliskumu.
Reikia pasispausti ant nuorodos, issisaugoti, issiskleisti failus,ar ne? Man kazkur uzkliuna, gal as kokios programos neturiu? Kokia programa reikalinga, kad tvarkingai parsisiusti tuos filmukus? blush2.gif
Aciu labai uz supratinguma 4u.gif
irisine
QUOTE(poeme @ 2009 03 21, 09:06)
Sveiki  4u.gif
Zmones padekite "tundrai" ax.gif Taip maziukas sunus nori tureti Teletabius, bet pirkti siaubinga kaina. Radau sia nuostabia temele. Gal paklausiu ne i tema, bet prasau padekite su parsisiuntimo  eiliskumu.
Reikia pasispausti ant nuorodos, issisaugoti, issiskleisti failus,ar ne? Man kazkur uzkliuna, gal as kokios programos neturiu? Kokia programa reikalinga, kad tvarkingai parsisiusti tuos filmukus?  blush2.gif
Aciu labai uz supratinguma  4u.gif
*

Labas, reikia parsisiusti visas dalis i viena folderi, tada isskleisti (geriausia su Winrar programa, paspaudziant desini peles mygtuka ir pasirinkus Extract here ) 4u.gif
poeme
QUOTE(irisine @ 2009 03 22, 14:38)
Labas, reikia parsisiusti visas dalis i viena folderi, tada isskleisti (geriausia su Winrar programa, paspaudziant desini peles mygtuka ir pasirinkus Extract here )  4u.gif
*

AAAA, visus i viena doh.gif Supratau, bandau dar karta. Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
poeme
Atsidariau nauja folderi, parsisiunciau visus i ji viena. Bet man neleidzia juos is"extraktint doh.gif raso ar norite suzipinti? Jauciuosi visiska tundra doh.gif

Gal galetumet paaiskinti,kai noriu isextraktint failus man raso - you need to have following volume to continue extracting g.gif Gal zinote ka tai reiskia blush2.gif
liumcikas
sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt, nu tikrai maciau perziurim su mazuoju visus turimus filmukus na tos vietos niekaip nerandam,ar mes kazko kazkur nematom ir per klaida issitryne butent ta serija, labai aciu uz pagalba smile.gif)
cicyte
QUOTE(liumcikas @ 2009 05 06, 17:36)
sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia  po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt, nu tikrai maciau perziurim su mazuoju visus turimus filmukus na tos vietos niekaip nerandam,ar mes kazko kazkur nematom ir per klaida issitryne butent ta serija, labai aciu uz pagalba smile.gif)
*

cia bus oi netvarka ir painiava. Tikrai yra ten tokia vieta, ka tik net patikrinau 13 filmuko minute rodo 4u.gif 4u.gif
liumcikas
aciu 4u.gif
cicyte
o maniske ir teletabius ir simpsonus ziuri.. o kas tiem simpsonam negerai? g.gif
domena
QUOTE(irisine @ 2009 03 19, 01:03)

Labas.
Man leido tik pirma dali atsisiusti g.gif
Ar as ka blogai darau g.gif
Raso, kad Nėra failo su tokiu failo vardu.
cicyte
QUOTE(domena @ 2009 05 13, 11:42)
Labas.
Man leido tik pirma dali atsisiusti g.gif
Ar as ka blogai darau  g.gif
Raso, kad Nėra failo su tokiu failo vardu.
*

domena as tau visa sita dali galiu atsiust, jei tu nerandi is kur
eegle
parsisiunciau filmukus, bet nei vienas neveikia, negalima pasiziureti verysad.gif
svajotojaa
mes turime pirma dali tik nemoku cia ikelti doh.gif
eegle
jau gavom thumbup.gif viena labai gera mamyte i skypa atsiunte thumbup.gif
burbuliukas:)
Aš už teletabius, mažoji jau nuo metų jais susidomėjusi žiūri. thumbup.gif
eegle
parsisiusti TELETABIUS
is cia galima parsisiusti teletabius bet, deja, ne lietuviskai smile.gif
Tomblibukas
Sveikos. Susirūpinau žinokit unsure.gif Maniškė išprotėjo dėl tų teletabių, kiek buvo juokinga, tiek nebejuokinga. Sakau vieną filmuką, arba du trumpesnius pažiūrėsim ir viskas, bet kas kart kai išlenda tas kalbantis vamzdis tarp gėlių, pradeda taip graudžiai verkti doh.gif O kai jau tabiai sako atia, ateina bliovimo stadija nuobodi ir ilga, kad aš nebetekusi kantrybės įjungiu dar doh.gif Atsibunda, stumia, junk, niekas nerūpi, nei maistas, nei laukas wacko.gif

Na, ji dar mažytė aš ir dėl akių bijau. Kai kurie tabių filmukai jai jau truputį pabodę, tai pastebiu, ka dnueina ir į kitą kambarį pažaist, per tą tarpą galiu kažkaip sugudraut ir išjungt biggrin.gif

Kita bėda biggrin.gif rodo per LR TV anonsus tabių, tai, viešpatie, gaila vaiko lotuliukas.gif Kiap pradeda verkt, kad nėr kur dėtis. Bet džiaugiuosi, kad pradėjo rodyt, nes tuos, kuriuos įsirašius turiu, jau seniai rodau.
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2009 05 06, 17:36)
sveikos, prasau pahelppinti mum, kuri tabiu serija yra kur jie trauke siula? nesiojasi kazkuris is tabiu siulu kamuoliuka pasileidzia  po visus kalniukus ir paskui jie ten suka ji, iesko galo siulo ir ttt,

Jau sakė, kad painiava ir netvarka filmukas. Norėjau pasakyt, kad bijo to siūlo maniškė biggrin.gif pribėga ir glaudžias kažkodėl biggrin.gif Kaip ir vieno šuns besikapstančio per Baby einstein.
PUCA
Beda, atrodo ir atsisiunciu normaliai ir isarchyvuoju, bet rodo, kad failai sugadinti... schmoll.gif

Gal kas galetu dar pasidalinti teletabiais? blush2.gif
eegle
QUOTE(PUCA @ 2009 10 13, 13:31)
Beda, atrodo ir atsisiunciu normaliai ir isarchyvuoju, bet rodo, kad failai sugadinti...  schmoll.gif

Gal kas galetu dar pasidalinti teletabiais?  blush2.gif
*

My Webpagehttp://www.2shared.com/search.jsp?start=0&sortType=1&sortOrder=1&searchmode=1&searchName=teletabiai&x=54&y=7
cia turetu veikti smile.gif
PUCA
QUOTE(eegle @ 2009 10 13, 15:17)

ACIU thumbup.gif ax.gif is cia puikiausiai atsisiuncia
Šypsiukas
Sveikos, na man is siu nuorodu kazkaip nesisiuncia niekas. Atrodo paprasta, bet ... smile.gif
Papildyta:
Atsiprasau, norejau ir kitom pasakyti, kad nesisiuncia, jei tuo pat metu siunciat ir kitus dalykelius, pvz pasakas, kaip padariau. Reikia siusti po viena. Gyveni ir mokaisi smile.gif
eegle
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 10 15, 13:29)
Sveikos, na man is siu nuorodu kazkaip nesisiuncia niekas. Atrodo paprasta, bet ... smile.gif
Papildyta:
Atsiprasau, norejau ir kitom pasakyti, kad nesisiuncia, jei tuo pat metu siunciat ir kitus dalykelius, pvz pasakas, kaip padariau. Reikia siusti po viena. Gyveni ir mokaisi smile.gif
*

smile.gif taip, is cia galima siustis tik po viena , jei siunciates is torrentu, galima siustis vienu metu daug 4u.gif
Milky-Way
Jungiamės prie teletabių fanų 4u.gif biggrin.gif ,
Mum jau beveik 3 bet vis dar lb. patinka,ankščiau tai tik filmukas o dabar tai ir žaidimus žaidžia ir spalvina http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
Šypsiukas
Kiek daug cia seriju parsisiunciau, vaikas nerealiai patenkintas, dekui visoms. Tik viena varga isitaisiau, pries miega turiu dainuot teletabiu dainele, kitaip nebeuzmiegam:D
Papildyta:
Turiu dar viena serija Teletabiai Uch-Och, tik nemoku jos ikelt, gal kas galit paaiskint kaip tai reiketu padaryt?
Sanita
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 09, 15:26)
Kiek daug cia seriju parsisiunciau, vaikas nerealiai patenkintas, dekui visoms. Tik viena varga isitaisiau, pries miega turiu dainuot teletabiu dainele, kitaip nebeuzmiegam:D
Papildyta:
Turiu dar viena serija Teletabiai Uch-Och, tik nemoku jos ikelt, gal kas galit paaiskint kaip tai reiketu padaryt?
*

Ikelkit blush2.gif mirksiukas.gif
Kaip ikelti galima pasiskaityti cia Vakaru naujoji animacija 4 daug pamokinancios info 4u.gif
Šypsiukas
Teletabiai Uch Och

Bandau cia ikelti teletabius Uch-Och. Darau tai pirma karta, tai nezinau ar gausis smile.gif
Papildyta:
teletabiai Uch-Och

Gavau ir sita nuoroda.
m.angeliukas
QUOTE(eegle @ 2009 10 13, 14:17)

Sveikutes noreciau ir as atsiusti sios filmukus bet man neduoda
g.gif
linasiniX
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 20, 11:55)
Sveikutes noreciau ir as atsiusti sios filmukus bet man neduoda
g.gif
*

Aš kaip tik dabar siunčiuosi iš šios nuorodos ir viskas puikiausiai einasi.
Gal kanors netaip darai.
Atsidariusiame puslapyje dešinėj pusėj reikia paspausti rodyklėlę downloads
Atsidarys sekantis puslapis ir tada spaudi Save file to your PC: click here
Viskas, išsisaugai kur nori ir siunti
m.angeliukas
QUOTE(linasiniX @ 2009 11 20, 12:50)
Aš kaip tik dabar siunčiuosi iš šios nuorodos ir viskas puikiausiai einasi.
Gal kanors netaip darai.
Atsidariusiame puslapyje dešinėj pusėj reikia paspausti rodyklėlę downloads
Atsidarys sekantis puslapis ir tada  spaudi Save file to your PC: click here
Viskas, išsisaugai kur nori ir siunti
*

man duoda kur ant juostos AVI uzrasyta, kitus issaugoti neduoda
o tos pazimetus mes turim
ax.gif
blessedness
labukas 4u.gif mano dukriukas irgi dabar ziuri teletabius mirksiukas.gif noreciau ir as parsisiusti,bet lietuviskai,gal zinot kaip? g.gif
linasiniX
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 20, 13:18)
man duoda kur ant juostos AVI uzrasyta, kitus issaugoti neduoda
o tos pazimetus mes turim
ax.gif
*

Na tikrai, pabandžiau ir man deduoda kitų siųsti tik AVI g.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 20, 13:48)
labukas 4u.gif mano dukriukas irgi dabar ziuri teletabius mirksiukas.gif noreciau ir as parsisiusti,bet lietuviskai,gal zinot kaip? g.gif
*

Viskas yra aprašyta siandiena truputi aukščiau. smile.gif
m.angeliukas
[quote=linasiniX,2009 11 20, 14:13]
Na tikrai, pabandžiau ir man deduoda kitų siųsti tik AVI g.gif

Duoda tik paziutreti, bet ne issaugoti, ir vaizdas prastas neryskai spalvos rodo, (vos ne juodai balta), bet nieko kartais galima ir taip paziureti, aciu 4u.gif
eegle
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 11 20, 13:48)
*

teletabiai parsisiusti
Papildyta:
baltracker net , cia yra nemazai seriju, su torrentu parsisiusti, turiu kelis pakvietimus, jei kam reikia biggrin.gif
m.angeliukas
QUOTE(eegle @ 2009 11 20, 15:44)
torrents.php?search=teletabiai&category=0&active=0&options=0&qs=99&lq=0&genr=0&vq=0&yrs=0]baltracker net[/url] , cia yra nemazai seriju, su torrentu parsisiusti, turiu kelis pakvietimus, jei kam reikia biggrin.gif
*

butu neblogai gauti viena pakvietima, nes neduoda atidaryti ax.gif wub.gif parasykit i az. wub.gif pasto dezute
eegle
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 20, 19:06)
butu neblogai gauti viena pakvietima, nes neduoda atidaryti  ax.gif    wub.gif parasykit i az.  wub.gif pasto dezute
*

atsiuskit i az savo el pasto adresa - pakviesiu 4u.gif
m.angeliukas
QUOTE(eegle @ 2009 11 20, 19:19)
atsiuskit i az savo el pasto adresa - pakviesiu 4u.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif aciukas,registracija ivyko 4u.gif , studijoju blush2.gif jau
eegle
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 21, 21:04)
drinks_cheers.gif  wub.gif aciukas,registracija ivyko  4u.gif , studijoju blush2.gif  jau
*

drinks_cheers.gif spauskit ten kur virsuje kairej pusej parasyta ant juostos torrentai, atsiras paieskos langelis, irasykit koki norite kurini parsisiusti, pvz, teletabiai, parodys jums, kokie torrentai yra su siuo pavadinimu, ir tuomet siuskites 4u.gif
m.angeliukas
QUOTE(eegle @ 2009 11 22, 10:14)
drinks_cheers.gif spauskit ten kur virsuje kairej pusej parasyta ant juostos torrentai, atsiras paieskos langelis, irasykit koki norite kurini parsisiusti, pvz, teletabiai, parodys jums, kokie torrentai yra su siuo pavadinimu, ir tuomet siuskites 4u.gif
*

drinks_cheers.gif viska jau issiaiskinau, vyras padejo mirksiukas.gif
eegle
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 11 22, 10:25)
drinks_cheers.gif viska jau issiaiskinau, vyras padejo  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
IrVal
Gal kas turit teletabiu serija su aitvarais? Siandien per tv rode, idomi atrodo serija.
m.angeliukas
SVEIKUTES MAMYTES GAL GALIT IDETI NORUODA: Teletabiai_-_Oi_netvarka_ir_painiava. BUSIU DEKINGA 4u.gif
Omrum
kam įdomu kaip gyvenime realiai atrodo tie smagus žmogiukai biggrin.gif

user posted image
vaidina:
Dave Thompson
Mark Heenehan
Simon Shelton
John Simmit
Nikky Smedley

ir dar realiai jų kostiumai yra milžinški ir aktoriams tena nuimt galvas kas 10min nes kitaip pritrūksta oro smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
m.angeliukas
QUOTE(Lera @ 2009 11 28, 12:57)
kam įdomu kaip gyvenime realiai atrodo tie smagus žmogiukai biggrin.gif

user posted image
vaidina:
Dave Thompson
Mark Heenehan
Simon Shelton
John Simmit
Nikky Smedley

ir dar realiai jų kostiumai yra milžinški ir aktoriams tena nuimt galvas kas 10min nes kitaip pritrūksta oro  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

g.gif NU NIEKO SAU thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.